نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 239574
هواپیمای بدون سرنشین صهیونیست‌ها چه تکنولوژی‌هایی داشت؟
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۵۵
آذربایجان در سال ۲۰۱۱ از این هواپیما برای جاسوسی از ارمنستان استفاده می‌کرد که ارمنستان موفق به ساقط کردن یکی از این پهپادها شد و میگ ۲۹ روسیه نیز یکی از این مدل پهپادها را که گرجستان خریده بود ساقط کرد.

یکی از تکنولوژی‌های نظامی از آمریکا به سرزمین‌های اشغالی فلسطین منتقل شد، فناوری تولید هواپیمای بدون سرنشین شناسایی و رزمی بود و نظامیان صهیونیست با اتکای به تکنولوژی وارداتی و با پشتوانه آمریکا، نه تنها پهپاد تولید کردند بلکه به برخی از کشورهای جهان از جمله آذربایجان، برزیل، کلمبیا، کرواسی، قبرس، گرجستان، مکزیک، سنگاپور، انگلیس و البته خود آمریکا، این پهپادها را فروختند.

این پهپادها یکی از جنگ افزارهایی است که رژیم صهیونیستی علاوه بر هجوم به اهداف نظامی و غیرنظامی فلسطینی، در شناسایی این مناطق و البته جاسوسی از دیگر کشورها مورد بهره برداری قرار می‌دهد و از کشورهای دورتر نظیر کشورهای خلیج فارس بر روی گزینه‌های متمرکز شده که علاوه بر رادارگریزی، توان مدت طولانی پرواز نیز داشته باشند و بدین شکل از قدرت مانور لازم بهره ببرند.

«البیت هرمس ۴۵۰ / Elbit Hermes ۴۵۰» یکی از پهپاد چندمنظوره تاکتیکی سایز متوسط است که جهت پروازهای طولانی که در شرکت البیت سیستمز اسرائیل طراحی و توسعه یافته است. طول بال‌های این پهپاد ۱۰ متر است و می‌تواند حداکثر با وزن ۵۵۰ کیلوگرم از زمین به هوا برخیزد.

هرمس ۴۵۰ می‌تواند بین ۱۷ تا ۲۰ ساعت پرواز مداوم در ارتفاع ۱۸ هزار پایی داشته باشد و شعاع عملیاتی این هواپیمای بدون سرنشین ۳۰۰ کیلومتر است. این پهپاد علاوه بر آنکه توانایی حمل موشک‌های رافائل را دارد، با انجام تغییراتی می‌تواند ماهواره‌های ارتباطی را نیز با خود حمل کند. اسرائیل از هرمس ۴۵۰ برای دو منظور یعنی تخریب اهداف نظامی و جمع‌آوری اطلاعات استفاده می‌کند و به دلیل پنهان ماندن از رادارها نیز توانسته بازار فروش قابل توجهی داشته باشد، تا آنجا که در سال ۲۰۱۲ درآمد این شرکت ۲.۸ میلیارد دلار بوده است.

یکی از ویژگی‌های خاص این هواپیمای بدون سرنشین، دوربین خاص به کار رفته در آن است که علاوه بر لیزر محدوده یاب و تصویربرداری هوایی رنگی، به واسطه استفاده از استابلیزور، کیفیت تصاویر در هر شرایطی از مانور پروازی هواپیما کاهش نمی‌دهد و ظاهراً این تصاویر را به صورت آنلاین به پایگاه هدایت کننده ارسال می‌کند.
آذربایجان در سال ۲۰۱۱ از این هواپیما برای جاسوسی از ارمنستان استفاده می‌کرد که ارمنستان موفق به ساقط کردن یکی از این پهپادها شد و میگ ۲۹ روسیه نیز یکی از این مدل پهپادها را که گرجستان خریده بود و برای جاسوسی از روسیه مورد استفاده قرار می‌داد ساقط کرد.

حال نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک فروند هواپیمای بدون سرنشینی از این نوع را پیش از ورود به حریم هوایی تاسیسات هسته‌ای نطنز با موشک سرنگون کرد. سپاه پاسداران اعلام کرده برخی قطعات پهپاد سالم است و در حال تحلیل اطلاعات آن هستند؛ پهپادی که بنابر اذعان یکی از وب‌سایت های رژیم صیهونیستی از یکی از کشورهای همسایه ایران وارد خاک کشورمان شده است.

علی‌رغم سرنگونی مکرر هرمس ۴۵۰، همچنان برخی کشورها سرمایه‌شان را با خرید این هواپیما هدر می‌دهند

حداقل اتفاقی که با ساقط شدن این هواپیما رخ خواهد داد، کاهش وسیع بازارهای فروش این هواپیماها است چرا که با ساقط شدن مکرر هرمس در چندین کشور مشخص شده ادعای صهیونیست‌ها مبنی بر غیرقابل ردیابی بودن هواپیماهایش تنها یک شعار تبلیغاتی برای فروش این هواپیماهای کنترلی به دیگر کشورها و صادرات نظامی است.

علاوه بر این برای صهیونیست‌ها و همپیمانانشان که گاهی از سر خامی اقدام به تهدید ایران می‌کنند، بیش از پیش مشخص شد که سیستم دفاع موشکی به روز ایران در قبال تحرکات این رژیم کاملاً هوشیار است و کوچک‌ترین تلاش برای ورود به خاک ایران با انهدام هواپیمای متجاوز به خاک کشورمان همراه خواهد شد.
منبع:تابناک
 
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۱:۴۶:۴۰
این همه مسافت ازمرز تا اصفهان آمده یک چندتا مسافر هم می زد بد نبود. (2346411) (alef-10)
 
حجت الله رستمی
۱۳۹۳-۰۶-۰۶ ۱۲:۴۶:۳۱
تبریک به دلاوران غیور ایرانی که به دشمنان ایران زمین‌فهماندند که ایرانی ها همیشه بیدار هستند وااجازه تجاوز به بیگانگان رانمی دهند (2346522) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.