نظر منتشر شده
۶۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 142607
نگاهی به ناشکیبایی مسئولین برای تسریع تغییر رییس دانشگاه آزاد
سودابه رادفرد
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۷:۵۶
آن گونه که از شواهد و قرائن بر می آید آتش تغییر رییس دانشگاه ازاد بسیار تند است و متولیان امر آنقدر طاقتشان طاق شده است که تحمل چند روز دیرتر صادر شدن حکم رییس جدید را هم ندارند و علی الدوام در پی یافتن راهکاری هستند که هر چه زودتر حکم رییس جدید صادر شود و رییس قبلی از کرسی ریاست به زیر کشیده شود.

البته این رفتار در این دیار مهر مسبوق به سابقه بوده و نگارنده را به یاد دیالوگی از فیلم کمال الملک زنده یاد آقای علی حاتمی می اندازد در سکانس دیدار ناصرالدین شاه و کمال الملک در موزه. شاه که از آزارهایی که بر استاد نقاش رفته و او را مجبور به جلای وطن کرده است، اطلاع دارد درصدد دلجویی عوام فریبانه از استاد بر می آید و از او جویای وضعیت هنرمندان فرنگ می شود که استاد دلشکسته و قدرنادیده با اندوه جواب می دهد:"در فرنگ مانند من هزار دارند و هریک را به غایت تکریم می کنند، یک از یک بیشتر، اینجا شما یک داشتید و با آن یک چه کردید!؟"

حکایت رییس دانشگاه آزاد هم از همان دست است. زمانی که نسل سوخته این مملکت که از هنگام تولد با انواع کمبود مواجه بودند(از کمبود شیرخشک و لوازم التحریر گرفته تا کمبود کرسی دانشگاه)، در حسرت ورود به دانشگاه له له می زدند و برای عبور از سد کنکور و مبازه با این غول بی شاخ و دم شب های جوانی به استرس و روزهای شباب به در به دری دنبال کلاس کنکور می گذراندندو وقتی می شنیدند در کشورهای دیگر مانعی به نام کنکور یا امتحان ورودی برای راهیابی به دانشگاه وجود ندارد، گویی یکی از عجایب هفتگانه دنیا را دیده اند، این دانشگاه آزاد و رییس آن بود که برای حل این معظل پیشقدم شدند. این دانشگاه که در ارديبهشت ماه سال۱۳۶۱ (در سال های جنگ و اوج انواع محرومیت ها) با حمايت ماندگار حضرت امام(ره)، بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران پای به عرصه فعالیت نهاد، هم اکنون نقش برجسته ای در فعاليت‌هاي علمي، پژوهشي و بين‌المللي، رشد و توسعه علمي كشور دارد. .اگرچه، خدمات دانشگاه آزاد اسلامی و مدیریت مناسب آن به جوانان و خانواده های ایرانی، نهادهای آموزشی، صنعت و در کل عرصه علم و دانش و تخصص بر هیچ کس پوشیده نیست اما به برخی از این خدمات ذیلاً اشاره می شود تا شاید آنان که امروز داعیه ریاست بر این دانشگاه را دارند بدانند که برای ادامه این مسیر به چه میزان توانایی های مدیریتی نیاز است و فارغ از دیدگاه های جناحی و سیاسی به مدیریت این دانشگاه که حق بزرگی بر گردن جوانان و فارغ التحصیلان این دانشگاه و جامعه دارد، بپردازند و برای تغییر مدیر شایسته و توانمندی که در این سال ها توانست رضایت کل ذینفعان این سازمان را برآورده سازد(اگرچه انتقادات وارد بر این دانشگاه نیز جای مباحث دارد)، تعجیل بسیار نورزند:

۱-اگر بگوییم دانشگاه آزاد یکی از موثرترین نهادهای این کشور در راه توسعه جوانان و بازدارنده جامعه از ابتلا به انواع آسیب های اجتماعی منبعث از سرخوردگی و عدم توانمندی خیل عظیم متقاضیان ورود به دانشگاه بوده است، سخنی به گزاف نگفته ایم. اگرچه پرداخت شهریه آن گاه و بیگاه دانشجویان موجبات گرفتاری هایی برای دانشجویان می شد و گزافه گویان از این رهگذر بسیار بیشتر از آنجه شایسته بود بر آن تاختند اما یادمان نمی رود که در بحبوحه ای که بسیاری از جوانان در آتش ورود به دانشگاه می سوختند و دانشگاه های دولتی و مسئولین آن هیچ کاری برای افزیش ظرفیت از دستشان بر نمی آمد، این دانشگاه که اکنون در مظان اتهام های گاه و بیگاه است، توانست تنها یاری رسان این جوانان سرخورده باشد. جوانانی که شاید اگر فرصت ورود به دانشگاه را نمی یافتند چه بسا زندگیشان به حد منفی میل می کرد و فقط تعداد اندکی از آنها می توانستند زندگی معمول داشته باشند.

۲-دانشگاه آزاد از خروج ارز و ضربات اقتصادی مترتب آن بر پیکره اقتصاد کلان کشور جلوگیری کرد. زیرا تنها راه ادامه تحصیل متقاضیان ورود به دانشگاه دست به دامن دانشگاههای خارجی شدن بود و اگر چنین دانشگاهی در این سطح تاسیس و اداره نمیشد، آنهایی که تمکن مالی داشتند به آن سوی مرزها رهسپار میشدند و به جز خروج منابع انسانی خروج منابع اقتصادی حاصل این اقدام بود.

۳- این دانشگاه در تربیت متخصصین و تحصیل کردگان زبده یکی از ارکان رکین نظام آموزشی ما بوده است و از این رهگذر بیش از نیمی از مدیران و متخصصان فعال در عرصه های مختلف علم و صنعت کشور دانش آموخته این دانشگاه هستند. فقط کافی است در نظر بگیریم که این دانشگاه تاسیس نمی شد یا حداقل به این وسعت فعالیت نمی کرد تادر یابیم که آنهایی که از امکان عزیمت به خارج از کشور جهت ادامه تحصیل بی بهره بودند با دست و پنجه نرم کردن با انواع مسائل و مشکلات روحی و روانی حداکثر به یک نیروی کار غیر متخصص و غیر اثربخش تبدیل می گشتند. این دانشگاه با ۴ میلیون فارغ‌التحصيل، يك ميليون و ۷۰۰ هزار دانشجو، ۳۳ هزار نفر پرسنل، یکی از گرانبهاترین مجموعه منابع انسانی را در اختیار کشور قرارداده است.

۴- دانشگاه ها به عنوان مهم ترین مراکز تولید علم و دانش و پیشرفت و تعالی جامعه، وظیفه تولید علم، معرفت، آگاهی و عقلانیت و افزایش سطح بهره وری، تعالی و رفاه اجتماعی را برعهده دارند. در این زمینه دانشگاه آزاد با تاسیس واحدهای دانشگاهی فعال در دورافتاده ترین نقاط کشور توانست سهم آموزش عالی افراد متقاضی را تا حد امکان بالا ببرد و از این رهگذر به اعتلای فرهنگ کل جامعه و آموزش عمومی بیش از هر نهاد و ارگانی بپردازد.

امید است سعه صدر مسئولین برای حفظ مدیران قوی و خانه نشین نکردن آنها، افزایش یابد و تصمیم گیری کارشناسانه و روشمند جایگزین استفاده از آزمون و خطا در تصمیم سازی ها شود.
 
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۰۹:۱۶:۰۲
متاسفانه در كشور ما به كارايي و توانمندي افراد توجه نمي شود و فقط وابستگي و رياكاري به عنوان نقش اصلي در تعيين مديريتها لحاظ ميشود (645465) (alef-11)
 
علي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۰۹:۵۱:۱۶
با سلام اين دانشگاه از بركت هاشمي به اينجا رسيده است (645508) (moderator19)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۰:۳۵:۰۷
بركت يا ...؟! (645565) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۹:۴۳:۳۴
موافق (646410) (alef-11)
 
آبدارچي سياسي
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۱۱:۵۳:۳۲
بركت !
سي سال صبر كرديم سي سال ديگر هم صبر مي كنيم تا نشان دهيم افراد ناشكيبايي نيستم . بلكه در آن زمان حضرت عزرائيل مسئوليت خطير اين توديع بزرگ را به دست بگيرند.
يا حق (648876) (alef-15)
 
خالد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۰:۱۱:۴۴
آری . امام بادرایت رای به ایجاد دانشگاه آزاد دادند . ولی آیا مسئولین امر جز با هزینه کردن شهریه دانشجویان و از جیب کسانی که فرش زیر پا را فروختن تا شهریه بالای تحصیل فرزند خود را به پردازن .در ایجاد فتنه برای انقلاب . دادن مدارک دکتری و فوق لیسانس به دست اندرکاران و ویژه خواران و نیز مدیران مادام العمرو ایجادپایگاه برای مخالفان این مرز و بوم کار دیگری انجام دادن؟ (645520) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۰:۱۸:۲۰
نقد بسيار منصفانه اي بود (645533) (alef-11)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۰:۳۲:۳۳
دانشگاه آزاد در جمع مفید بوده است و درجای خود باید از کسانی که واقعا در خدمات دانشگاه سهیم بوده اند قدر دانی شود ولی اکنون دانشگاه دچار خطاها و شاید مفاسدی شده است که به خاطر خدمات دانشگاه نمی توان از خطاها چشم پوشی کرد و شاید اگر مسئولان فعلی خود زودتر کنار روند اجر آن زحمات بیشتر باقی بماند. اما باید تلاش شود در آینده هم از خطاها دور بماند و فقط نقش دانشگاهی خود را انجام دهد. (645559) (alef-11)
 
ناشناس
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۱:۴۰:۵۰
اینها دلشان برای دانشگاه نسوخته بلکه برای رای و انتخابات مجلس عجله دارند . (645661) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۲:۱۰:۰۳
آیا با کفران نعمت انتظاری غیر از عذاب الیم داریم؟ چرا این گونه بر گذشته انقلاب و یاران انقلاب سرمایه های انقلاب چوب حراج میزنیم؟ (645713) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۸:۰۸:۵۱
هر فرازی فرودی دارد . چطور است مجسمه ایسان نیز بر سر در دانشگاه زده شود (646867) (moderator22)
 
دانشجوی دانشگاه آزاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۲:۲۷:۳۹
سلام واقعا اگه این دانشگاه تاسیس نمی شد ما تو اون دوران چی کار میکردیم؟باید پشت در دانشگاه می نشستیم. (645746) (moderator19)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۳:۰۱:۳۸
بسمه تعالي

نبايد كاري كرد كه كساني كه خدمت كرد ند. با انها اينطور رفتار شود. از اين روشها

چه كساني بهره مي برند؟ دوست يا دشمن.

بطور قطع و يقين خد مات دكتر جاسبي را نمي توان نا ديده گرفت . بايد اگر هم قرار است تغيري صورت گيرد .با رعايت حرمت گذ شتگان باشد

در اين گيرو دار هم نبايد شخصيت دكتر فرهاد دانشجو خدشه دار شود . اگر چه عليرغم بارها اعلام عدم تمايل . امدند

.همه با يد كمك كنند كه دانشكاه دچار مشكل نشو د . (645798) (moderator22)
 
جواد
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۳:۲۲:۴۱
سلام من خودم مدارکم و از دانشگاه ازاد گرفتم ، اما قابل توجه دوستان مجانی نبوده میلیون ها پول گرفتن تا به اینجا رسیدن . دانشگاه که ارثیه پدری نیست ، هر کسی دیگه هم اینقدر پول زیر دستو بالش بود همینطور کار می کرد . 30 سال بدون نظارت هر کاری خواستن کردن معلومه که به این راحتی از چنین گنجینه بزرگی دست بر نمی دارن ، بدون شک این تصمیم یک تصمیم انقلابی بود. (645828) (alef-11)
 
سعادت
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۶:۱۲:۰۷
یعنی ما واقعا یه مدیر توانمند رو هم نمیتونیم حفظ کنیم؟ (646134) (alef-11)
 
اسد
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۷:۰۰:۲۸
من با خط فکری الف آنچنان موافق نیستم و از مدافعان دکتر جاسبی نیز نیستم اما مطالب بالا حقاً منصفانه و قابل تامل بوده و این گونه دفاع از حق جای تحسین دارد .ای کاش قبل از اینکه دیرشود این واقعیات مورد توجه عقلا قرار گیرد.(تصحیح شده) (646221) (alef-11)
 
بهروز
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۷:۲۴:۳۱
من به عنوان یکی از دانشجویان سابق دانشگاه آزاد ، (یکی از واحد های تهران)
به عینه خودم شاهد پیشرفت های علمی وافزایش امکانات دانشگاه در طی تحصیل بودم ، در حالی که با وجود مراجعه مستمر به یکی از معروف ترین دانشگاه های دولتی متوجه شدم که امکانات دانشگاه یاد شده اکثرا مربوط به قبل از انقلاب است و عملا در این مدت تغیر اساسی در آن به وجود نیامده ، و اگر به خاطر کنکور گلچینی از دانشجویان با استعداد وارد این دانشگاه ها نمیشدند و حمایت های دولت نبود اکثرا بر شکسته شده بودند. (646236) (alef-11)
 
الخليل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۷:۵۵:۵۹
ميتوان به عنوان برنامه استراتژيك به اين دانشگاه نگاه كرد (زيرا در وضعيت اقتصادي وفرهنگي تاثير شگرفي در جامعه ايراني ايجاد كرده علي الخصوص در شهرهاي كوچك )وبه عنوان يك برنامه درسي درسطح فوق ليسانس وبالاتر به آن پرداخت واز قوت وضعفهاي اين دانشگاه درس گرفت وبااحترام به بنيان گذاران اين دانشگاه وعلايق آنها تغييرات جديد را در دانشگاه در جهت منافع مردم ايران ايجاد كرد (646267) (moderator70)
 
حمید
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۸:۵۴:۴۶
مسئله این است که افرادی که به دنبال تعویض رئیس دانشگاه آزاد از شروع دولت نهم بودند خود چه کارنامه درخشانی را در دیگر حوزه ها نشان داده اند؟ آیا دانشگاهی بعد از انقلاب تاسیس شده که کاری بهتر از دانشگاه آزاد انجام داده باشد آن هم در بخش خصوصی و بدون توانمندی ها و امکانات دولت؟ آیا سازمان و اداره ای مشابه آن در دولت کار کرده که حالا یک مدیر دولتی بتواند گلی به سر آن بزند؟؟؟ بی تردید هیچ کس کامل نیست و بعید هم نیست یک مدیر جدید در راس دانشگاه آزاد بتواند نوآوری هایی را انجام دهد، شهریه ها را کم کند، به آن نشاط عملی بیشتری تزریق کند اما متاسفانه آنچه دیده می شود بیشتر به گروکشی های سیاسی می ماند که یک طرف بخواهد داشته های طرف دیگر را از آن خود کند. نه آقای جاسبی می توانست و می تواند تا ابد در دانشگاه آزاد بماند و نه فرد جایگزین وی، نه مدیریت های کوتاه برای سازمان ها و دستگاه ها خوب است که هر سال کسی بیاید و نه مدیریت های خیلی طولانی اما مهم این است که اگر ما کسی را برداشتیم، فردی بیاید که کارنامه علمی و مدیریتی درخشانتری داشته باشد. مدتی در همان دانشگاه در مقام معاونت اداری، اجرایی یا دیگر مسئولیت ها، هم خودش را نشان دهد هم با ساختار درونی دانشگاه آشنا شود نه کسی که با مدیریتی محدود در دانشگاه تربیت مدرس و به صورت انتخاب دولتی، حالا به مسئولیت بزرگترین دانشگاه کشور برسد. (646348) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۱۹:۰۰:۴۷
این اولین بار نیست که مدیران موفقی مثل دکتر جاسبی جای خود را به حضرات نو کیسه میدهند حالا اقتصاد وسیاست خارجی وگرانی وتورم وبیکاری و..... همه حل شده فقط مونده گند زدن به دانشگاه آزاد (646355) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۲۱:۲۵:۰۸
هدف جابجایی قدرت وثروت موجود در دانشگاه ازاد است وگرنه مدیر جدید چکار می خواهد انجام دهد که قبلی انجام نداده (646535) (moderator22)
 
فاطمه
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۲۱:۴۶:۲۵
من با نظر نویسنده مقاله موافقم
من هر چه دارم مدیون دانشگاه آزاد و شخص دکتر جاسبی است
امیدوارم ایشان تندرست و سربلند باشند و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (ع) عاقبت به خیر باشند (646561) (moderator22)
 
مقرری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۲۲:۳۳:۴۸
الحق ما ایرانیها در حق هاشمی ودوستان واقعی امام بی انصافی را به کمال رسانده ایم امروز برنامه صراط تلوزیون را نگاه می کردم در این برنامه که در مورد جنگ بود جای خدمات صادقانه فرمانده جنگ واقعا" خالی بود وانگار در این کشور ودر جنگ هاشمی رفسنجانی اصلا" وجود نداشته است !
ای داد از این همه بی تقوایی! (646617) (moderator22)
 
امین
United States
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۰۹:۴۰:۰۳
من تحصیلات،کار و موفقیت شغلیم را مدیون آیت الله هاشمی هستم.مطمئنم اگر دانشگاه ازاد نبود من و خواهر و هم نسلی های ما باید میرفتیم راننده تاکسی یا دست فروش میشدیم.حالا بگذریم از حرفهای آدمهای پر ادعا و بی هنر (648665) (moderator19)
 
محمد رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۸ ۲۳:۳۵:۳۱
آقایون سر مسائل مهم کشور صداشون در نمیاد...(مثل گرانی ارز و طلا که ارتباط مستقیم در معیشت مردم دارد.) . میرن یک ماه قایم میشن . حالا اومدن خودشونو دلسوز نشان میدن.انگار رئیس دانشگاه آزاد تغییر پیدا کنه کل مشکلات مملکت حل شده. کل هیات دولت و ریس و شورای انقلاب فرهنگی بسیج شدن تا رئیس دانشگاه ازاد را عوض کنند....
یک جا هم که داره درست کار انجام میشه دست گذاشتن تا خرابش کنن. انگار حیف در این مملکت نهادی کارش را درست انجام دهد.
(646683) (moderator22)
 
aram
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۰۹:۰۵:۲۹
آقایان به فکر مدیریت جهانی هستن (نه که در داخل مشکلی نداریم )میحوان مشکل جهان رو حل کنن؟ما که نمیتونمیم بگیم حداقل شما بگین دست بردار بیا اوضاع بیکاری رو درست کن و غیره (648619) (alef-15)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۱:۱۳:۱۹
نمیدوم منظورتون از پرسنل ایا اعضا هئیت علمی هم هست یا نه؟چون تنها قشری که در دانشگاه ازاد به حساب نمیاد همین قشر هستن (646772) (moderator22)
 
دانشجوی دانشگاه آزاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۱:۲۳:۰۱
نباید همینجوری جاسبی و دار و دستشو ول کنن.باید همشون بیان جواب پس بدن این سود وحشتناک دانشگاه آزاد کجا هزینه شده.هزینه انتخاباتی بعضی آقایون از همین پولا بوده.با یه حساب سرانگشتی ساده هم میشه فهمید این دانشگاه چه سودی داشته.من به عنوان یه دانشجوی دانشگاه آزاد راضی نیستم یک ریال از این پولا خرج سران فتنه و ... شده باشه.آقای مهدی هاشمی چرا برنمیگرده.چون اگه برگرده خیلی از چیزا روشن میشه و خیلی از آقایون هم رسوا. (646786) (moderator22)
 
رسول
Latvia
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۱۴:۴۴:۳۴
جدا بنده نیز مانند شما معتقدم هر کس در هر کجای ایران اگر ریالی از پول مردم را به یغما برده . اگر مهریه همسرش نیز کرده باشد باید انرا برگرداند . چه عدالت .فرد گروه . جریانی را نمیشناسد . عدالت عامل بقا جهان هستی میباشد و نبود ان عامل نابودی و اضحملال (647581) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۲۳:۲۲:۲۹
همیشه تنگ نظران از ادمهای بزرگ ومبتکر وتوانمندی چون آقای رفسنجانی میترسند واین جفادر حق مردم است

واکنون نه چن نفر بلکه بیشتر سیاستمداران بادی حتی خود صداوسیما برای بایکوت کردن اقای هاشمی از تحریف تاریخ انقلاب هم مایه میگذارند (648347) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۰۷:۲۶:۲۹
خیلی جاها هست که باید حساب پس بدهند ایا برای انها هم اینچنین دوست عزیز شیون می کنید؟ یا به قول دوستمان فقط مانده به دانشگاه ازاد گند زده شود ؟ (648537) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۰۸:۲۵:۱۹
گویا شما یک طرف قضیه را دوست دارید ببینید ولی همیشه این سوال برای من بوده که هزینه تبلیغاتی آقایان چه این طرف و چه آن طرفی از کدام جیب بیت المال تامین می شود حالا فرق نمی کنه از کدوم منبع مهم بیت المال است که گویا خیلی مهم برای کسی نیست و این نوع منکر ها یک نوع معروف شده در جامعه ما..... (648585) (alef-11)
 
فرشاد
۱۳۹۰-۱۲-۰۷ ۰۰:۰۲:۳۷
من خودم تحصیل کرده مدارس و دانشگاه های دولتی هستم و هم اکنون هم عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد می باشم. دوستانی که می گویند دانشگاه آزاد با این ثروت عظیم حاصل از شهریه دانشجویان چه می کند لازم است بدانند که شهریه هر دانشجو در دانشگاه های دولتی متوسط بین 4 تا 5 برابر شهریه یک دانشجو در دانشگاه دولتی است. اما چون آن پول از بیت المال برداشته شده و مستقیما از جیب مردم پرداخت نمیشود میزان آنو اثراتش برای مردم عامی ملموس نیست. پس لطفا ساده لوح نباشید (676630) (moderator22)
 
علی 45
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۴:۵۵:۲۴
با سلام و تشکر از مطالب وزین
البته بعد از سی سال چندان هم نمی توان از عبارت "عجله" استفاده کرد
ضمن اینکه بایستی نگاه جامعه به مدرک گرایی در ان دوران را هم تغییر می دادند تا چند سال بعد معضل کمبود دانشگاه جای خود را به معضل اشتغال برای خیل جوانان دارای مدرک و جویای کار ندهد (646823) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۱۶:۲۵:۳۸
آيا وظيفه دانشگاه توليد اشتغال است يا افزايش سطح تحصيلات و فرهنگ مردم؟ (647759) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۷:۴۰:۱۹
مشكل اينجاست كه از اين دانشگاه نفع مالي به دولت نميرسد (646849) (moderator22)
 
lpln
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۸:۰۷:۳۹
مطمئنا ایشان کمتر از زحماتشان حقوق نگرفته اند. (646865) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۸:۱۹:۳۸
زحمات اقایان را کسی منکر نیست -طبعیت از قانون را چه؟ (646876) (moderator22)
 
میرزا علی
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۱۸:۲۲:۱۷
تبعیت (649509) (alef-15)
 
مهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۲۸ ۱۲:۴۹:۳۴
تبعیت نه ظبعیت ٰ معلومه دانشگاه نرفته ای که املای درست کلمات را بلد باشی (662001) (alef-11)
 
ايراني
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۸:۵۶:۰۲
هيچ كس منكر خدمات خوب و شايسته دكتر جاسبي نيست.انصافا مديريت ايشان در اين حوزه خوب بوده است.اما آقاي دكتر با ورد به مسائل سياسي موجبات تخريب اين دانشگاه را فراهم آورده است.از طرفي ديدن برخي مدارك كيلويي(پولي) كه به بعضي از آقايان داده شده است آبروي مدرك دانشگاه آزاد و دانشجويان ساعي كه در اين دانشگاه واقعا درس خوانده و دود چراغ خورده اند را برده است.
انتظاري كه از مديريت جديد دانشگاه است اين است كه سطح علمي اين دانشگاه بايد به گونه اي باشد كه بعنوان يكي از معتبر ترين دانشگاهاي جهان شود تا بلكه قسمتي از آبروي رفته باز گردد. (646938) (moderator22)
 
نظردهنده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۹:۱۳:۴۸
آره واقعا این یه جا هم که داشت درست کار میکرد بگیرید تا همه مملکت یه دست بشه و همه چیمون کامل به همه چیمون بیاد! (646970) (alef-11)
 
سیما
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۹:۱۴:۵۲
سلام
من کاملا موافقم.اگر مدیری مثل دکتر جاسبی خارج از ایران بود جتما خیلی قدرش رو میدونستند اما اینجا..... (646972) (alef-11)
 
گمنام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۰۹:۲۵:۵۶
هركس اين مقاله را نوشته از واقعيات دانشگاه آزاد خبري ندارد اشتباه است (646999) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۱۶:۲۰:۵۲
باسمه تعالی
دانشگاه آزاد با شعار مبارزه با مدرک گرائی تاسیس شد ولی وقتی دیدند اگر طمع مدرک مفت نباشد کسی به این دانشگاه نمی آید و اهداف سیاسی گرداندگان دانشگاه تامین نمی شود، یکباره تغییر جهت دادند و امروزه این دانشگاه به بزرگترین مرکز صدور مدارک بی کیفیت دانشگاهی جهان تبدیل شده است . بزرگترین دانشگاه جهان که در میان سه هزار دانشگاه برتر جهان جائی ندارد. دانشگاه آزاد بیش از ده درصد دانشجوی واقعی که توان فهم درسهای سخت دانشگاه را داشته باشند نصیبش نمی شود. و در نهایت هم بیش از ده درصد فارغ التحصیلان واقعا با سواد از این دانشگاه بیرون نمی آیند. 90 درصد باقیمانده با نمرات مفتی که از اساتید خود می گیرند بی سواد فارغ التحصیل می شوند. اساتید اگر نمره مفت ندهند ترم بعد برایشان کلاسی گذاشته نمی شود و یا با یکوت دانشجویان روبرو شده و از نان خوردن می افتند. رئیس واحد ها هم به اساتید فشار وارد می کنند که نمره قبولی بدهند تا دانشجویان در دانشگاه بمانند پول بدهند و آنها ساختمانهای شیک بیشتر بسازند تاجلوی افرادی که عقلشان به چشمشان است مدیرانی موفق نشان داه شوند. (647751) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۱۷:۴۶:۴۸
رسالت این دانشگاه همین است و بس: گرفتن پول و دادن مدرک واستفاده از سرمایه های دانشگاه (بفرمایید مردم) در بازی های سیاسی (647877) (moderator22)
 
علوم و تحقیقات تهران
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۲۰:۱۱:۲۱
98 درصد مطالبتان کذب مطلق بود،شما تقوا ندارید که اگر می داشتید شرط انصاف را زیر پا نمی گذاشتید! (648126) (moderator22)
 
ایرانی
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۱۶:۳۸:۴۵
واقعا جای تاسفه که با یه مدیر که 30 سال صادقانه کار کرده اینجوری برخورد بشه بدبختانه همچیمون سیاسی شده (647775) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۱۶:۵۴:۳۷
این دوست عزیز باید بداند تعدادفارغ التحصیلان دانشگاه در ارتباط تنگا تنگ با برنامه های توسعه مصوبه و نیاز بازار کار میباشد. و در صورت اشباع فارغ الاتحصیلان دانشگاهی آنطور که دانشگاه آزاد عمل مینماید فقط زمان بیکاری جوانان به عقب می افتد با این تفاوت که توقع جوانان نیز از بازار کار بالا میرود و هزینه های سرسام آور دانشگاه آزاد نیز به جوانان و خا نواده آنها تحمیل میگردد. نقش این دانشگاه فقط یک مسکن برای جوانان بود.همانطور که مطلع هستید در حال حاضر اغلب فارغ التحصیلان دانشگاه های دولتی نیز به دلیل عدم هماهنگی برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم با شرایط اشتغال و همچنین شرایط بد اقتصادی بیکار هستند.لذا نمیتوان با مقوله دانشگاه یک بعدی برخورد کرد. انتظار اینست بجای ارائه توجیحات کلیشه ای و دهان پر کن در مواجه با مقوله دانشگاه آزاد چشمانمان را بر واقعیت های این دانشگاه نبندیم. (647794) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۱۷:۲۶:۳۶
واقعیت این است اگر کسی در این مملکت کاری انجام دهد اورا محاکمه و بی حیثیت می کنند. دیکته نا نوشته نمره 20 دارد. امید که گوش شنوایی باشد. (647850) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۷ ۰۰:۰۷:۱۷
حقیقت همین است . به گقته شهید مطهری کسی به قطارهای ایستاده سنگ نمی زند. قطاری که راه افتاد سنگ می خورد و هرچه تندتر حرکت کند سنگ بیشتری بسویش پرتاب خواهد شد. (676636) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۱۷:۴۴:۳۸
فرمايش شما متين ولي آيا دانشگاه ازاد ارث پدري آقايان است؟آيا به اندازه كافي خيد حضرات به مردم نرسيده است؟ (647872) (alef-11)
 
بردیا
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۱۹:۳۴:۳۵
اصل وجود دانشگاه آزاد که با بودجه اولیه یک میلیون تومانی امام (ره) تاسیس شد خوب و مبارک است و خدمات این نهاد آموزشی عظیم را نمیتوان نادیده گرفت.البته باید سطح کیفی و علمی این دانشگاه بالاتر رود و نیز در مورد شهریه اگر اجحافی در حق دانشجویان میشود مسلماً ضروریست که اصلاح گردد. (648063) (alef-11)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۱۹:۴۶:۳۴
30سال مدیریت بر یک موسسه علمی کاملا غیرمنطقی است.
انخاب فردی بدون بررسی وباعجله هم کملا غیرمنطقی است
دانشگاه آزاد اساتید موفق ومتعهد کم ندارد
اختیارات بی حدومرز شورای انقلاب فرهنگی کاملا غیرمنطقی است مگرآنکه زیرنظر مقام معظم رهبری وتوسط ایشان مصوبات ابلاغ شوددقیقا همانند مچمع تشخیص مصلحت عمل شود. (648083) (alef-11)
 
fered
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۱۹ ۲۰:۵۱:۳۴
تازگیها مشخص شده از 45سالگی زوال مغز شروع میشود و بهمین جهت غربی ها دنبال جوانان هستند ولی جوانی که دارای نجارب کافی باشد حال این اقای دانشجو چه سابقه کاری دارد .ایا قبلا مثلا رئیس دانشکده بوده (648167) (alef-11)
 
مرتضی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۰۰:۳۶:۵۰
بله
این حرفا چیه دیگه ، بعد از سی سال میخواد یه رئیس عوض بشه اونوقت این بازیها رو در میارید؟ ، این آقای جاسبی از آسمونا که نیومده ، هر چقدر هم که خوب باشه که بعید میدونم ، چون اگر بود انقدر با خودخواهی سی سال به صندلی ریاست تکیه نمیزد ، بازم باید مدیران و رییس ها عوض بشه تا افکار جدید اعمال بشه ، مثل روز روشنه که این حرفا و مطالبی که گذاتشتین سفارشیه و یا حتما دارین منفعتی میبرین از ریاست جاسبی که از این دست مطالب مینویسین (که البته نامشروعه این منفعت هایی که میبرین) (648425) (alef-11)
 
نادری
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۰۸:۴۰:۱۹
زمان انقلاب بسیاری از تحصیلکردگان که از خانواده های متوسط به بالاجامعه بودند از کشور رفتند وتاوان نبود نیرو های متخصص را این مردم درد مند پرداخنتد
نبود دکتر در مرکز واستانها ونبود دانشگاهها ورشته ها ی متعددکشور را در بحران قرار داده بود
دانشگاه آزاد دکتر جاسبی نیست .
مواظب دانشگاه باشیم وآن روز های تلخ را فراموش نکنیم (648593) (alef-11)
 
دکتر سلطانی نژاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۱۴:۰۲:۲۱
واقعیت این است که جناب پروفسور جاسبی مرد بسیار بزرگ و فهیمی است.
باید به او و امثال ایشان احترام گذاشت و این تکریم ، تکریم علم و دانش است (649127) (alef-15)
 
فرهاد علیزاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۱۴:۴۲:۰۵
باسلام،متاسفانه نگارنده این مقاله از واقعیت این دانشگاه خبر نداره یا چشمشو رو واقعیت بسته،اقای جاسبی بادادن مدارک دکتری به بعضی از مسعولین در قبال یک سری امتیازات رتبه علمی دانشگاهو پایی اورده واین اقا باید خیلی زودتر از اینها برکنار مشد کارمند دانشگاه واحد علوم و تحقیقات اداره حفاظت (649183) (alef-15)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۱۵:۵۸:۱۰
سلام:آقای دانشجو یک نفری است مثل دیگران وهیچ برتری شخصیتی وعلمی ومدیریتی خاصی ندارد وصرفا" با روابط ایشان می خواهند مدیر این مجموعه بزرگ شوند ومگر دولت در اداره دانشگاههای دولتی چه کار مفیدی انجام داده است. (649296) (alef-15)
 
ببو
۱۳۹۰-۱۱-۲۰ ۱۹:۰۶:۱۶
1- أيا برخي افراد نسبت به رياست ها احساس تكليف مي كنند
2- أيا اكر رياست بالفرض أباد كردن بيابان هم بوى اينقدري احساس تكليف مي شد ؟
ببو (649575) (alef-15)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۱-۲۲ ۱۶:۰۱:۱۴
تنها جايي كه دولت فعلي خرابش نكرده بود دانشگاه ازاد بود كه ظاهرا بزودي ايندانشگاه را هم خراب مي كند (652805) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.