نظر منتشر شده
۲۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 369002
دفاع وزیر ارتباطات از مقایسه سرعت اینترنت ایران با عراق و افغانستان
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۳ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۴۴
وزیر ارتباطات گفت: با اجرای فیلترینگ هوشمند، درصد استفاده از فیلترشکن از ۱۵ درصد به ۵ درصد و درصد بازدید صفحات مستهجن از ۵ درصد به یک درصد در میان کاربران رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی امروز در صحن علنی مجلس با اعلام گزارش عملکرد وزارت ارتباطات در مجلس دهم، اظهار داشت: در ۳ سال گذشته با اجرای فیلترینگ هوشمند تلاش فنی بسیاری صورت گرفت به نحوی که اگر در سال ۹۲ درصد دسترسی به شبکه های فیلترشده برای کاربران ۵ درصد بوده هم اکنون این شبکه ها به نیم درصد رسیده است.

وی گفت: استفاده از فیلترشکن در کشور کاهش یافته و از ۱۵ درصد در سال ۹۲ به ۵ درصد کاهش پیدا کرده است. درهمین حال بازدید از صفحات مستهجن از ۵ درصد به یک درصد کاهش یافته است.

واعظی تاکید کرد: پروژه فیلترینگ هوشمند با همکاری مراکز دانش بنیان و دانشگاهی در حال انجام است و برای آن ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار درنظر گرفته شده است.


واعظی در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه سرعت اینترنت ایران از عراق و افغانستان پایین تر است، این موضوع را رد کرد و گفت: بنده به شخصه به عراق سفر کرده ایم و این را قبول ندارم که سرعت اینترنت آنها بهتر از ایران است. لااقل در مقایسه با شهرهای بزرگ ایران این موضوع درست نیست. مگر اینکه این سرعت را بخواهیم با مناطق دورافتاده و کم جمعیت ایران مقایسه کنیم.

وی در مورد گرانی اینترنت در ایران نیز تاکید کرد: طبق اعلام اتحادیه جهانی مخابرات، هزینه اینترنت در ایران از معدل دنیا پایین تر است، با این حال ما هفته گذشته مصوبه ای را ابلاغ کردیم که قیمت اینترنت موبایل را برای کاربران ۲۰ درصد و اینترنت ثابت را بین ۱۸ تا ۳۰ درصد با توجه به میزان مصرف پهنای باند، کاهش می دهد. در همین حال در صورت استفاده از پهنای باند داخلی، این قیمتها به مراتب ارزانتر خواهد شد.

واعظی بر لزوم کاهش شکاف دیجیتالی در استانها تاکید کرد و گفت: امیدواریم تا پایان دولت، ۳۵ هزار روستا به اینترنت مجهز شوند. در همین حال تلاش داریم همزمان با افزایش تجهیز اینترنت، سرعت و کیفیت این خدمت نیز در روستاها افزایش یابد.

وی در مورد وجود مشکلات در آنتن دهی موبایل در مرزهای کشور گفت: این موضوع را قبول داریم و حدود ۲ سال است که در نقاط مرزنشین با کشورهای همسایه پروتکلی امضا کرده ایم تا بتوانیم در این مناطق، مزاحمتهای فرکانسی و تداخل فرکانس را کاهش دهیم که این موضوع تنها مربوط به کشور ما نیست.

واعظی در پاسخ به سوال نمایندگان، پیگیری تخلفات مربوط به فضای مجازی را وظیفه وزارت ارتباطات ندانست و گفت: پلیس فتا و قوه قضاییه باید تخلفات فضای مجازی را مانند تمام اتفاقات فضای واقعی، مورد رسیدگی قرار دهد.

وی گفت: پیوست فرهنگی فضای مجازی در دستور کار شورای عالی فضای مجازی است و ما نیز به دنبال آن هستیم که این موضوع زودتر انجام شود. در این راستا ۲۰۰ میلیارد تومان برای سالم سازی فضای مجازی تاکنون هزینه کرده ایم.
 
کلمات کلیدی : سرعت اینترنت
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۱۷:۲۳:۴۰
این صحبتها اصلا قابل قبول نیست امار و ارقام نشان دهنده وضعیت اسف بار اینترنت ما است اینکه ایشون میفرمایند من به عراق سفر کردم و این حرفها را قبول ندارم این یک حرف کاملا عیر غلمی است شما اینجا نهایت پهنای باند رو به عنوان وزیر در اختیار داری بعد رفتی عراق می فرمایید مقایسه کردم ایران بهتره؟ میانگین برای چی گرفته میشه؟ ایا پهنای باند شمای وزیر رو بقیه هم در اختیار دارن؟ سرعت اینترنت ما به مراتب پایینتره و قیمتش هم بسیار بالاتره
شما دو بار تا حالا حرف از ارزان شدن اینترنت زدی هر دو بار گرانتر شده ایا اینترنت مثل برق یا اب و..است که منابع محدود و تجدید نشدنی باشند؟ این همه گرانی اینترنت برای چیه؟ هر گیگ اینترنت در ایران با این سرعتهای 256 کیلو نزدیک 4000 تومنه که بسیار بالا است و حتی 400 تومن هم برای یک گیگ اینترنت رقم بسیار بالایی است. اینترنت کنونی سرعت پایینی دارد و بسیار ناکارا و گران است. مردم دیگر کشورها در حال تست کردن سرعتهای در حد 10 مگ و بالاتر هستند ما در سرعت کیلو بیت هنوز مانده ایم
به نظر من با این وضغیت بهتره روحانی دنبال ترمیم کابینه باشه وزیری که مشکل رو قبول نداره برای رفعش هم اقدامی نخواهد کرد (3801228) (alef-13)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۱۹:۳۹:۵۶
10 مگ؟!!
برادر من شما هم همچین به روز نیستی ها
دارن فیلم 4k استریم میکنن با اینترنتشون اون وری ها! (3801629) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۰۲:۳۳:۴۲
آقا جان بحث اینترنت بحث امنیتی هست نه علمی و تجاری پس بی خیال بذار کارشون بکنند (3802321) (alef-11)
 
مرتضی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۱۷:۳۰:۲۳
وی گفت: پیوست فرهنگی فضای مجازی در دستور کار شورای عالی فضای مجازی است و ما نیز به دنبال آن هستیم که این موضوع زودتر انجام شود. در این راستا ۲۰۰ میلیارد تومان برای سالم سازی فضای مجازی تاکنون هزینه کرده ایم.
اقای وزیر به دنبال محدود سازی هستند تمام دنیا درحال پیشرفت ترقی اند ولی کشور ما درحال فیلتر وکم کردن سرعت هست واله به شکل فکر کنم مردم ایران به جای دریافت فرهنگ صحیح باید در اتاق حبس بشن تا سالم سازی فرهنگی بشن خیلیم عالی این همه پول جهت فرهنگ سازی درست و پیشرفت تکنولوژی میگذاشتین بهتر بود

استقلال ازادی جمهوری اسلامی

سردبیر الف دموکراسی ایرانی (3801254) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۱۹:۳۱:۲۳
سرعت اینترنت دفترش خودش رو سرعت اینترنت همه ایران فرض کرده!!! حاجی شما یه سرچ کن برو از یک شرکت داخلی یک خط بخر تا هم با مشکلات راه اندازیش اشنا بشی و هم بدونی سرعت پایین یعنی چی . (3801609) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۲۰:۰۷:۲۲
بنازم به اعتماد به نفس بالات .
یادمه ابتدای کار که اومده بود به جای کیلو بایت و کیلو بیت میفرمودند کیلوهرتز (3801693) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۲۰:۴۳:۳۶
وزیر یک زمان کندی سرعت اینترنت را قبول داشت
الان دیگه ظاهرا قبول نداره! (3801771) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۲۰:۴۹:۵۶
متاسفانه مسئولین کشور ما از امکانات خاص استفاده میکنند، از اینترنت و ماهواره گرفته تا سیم کارتهای خاص که مابقی مردم از آنها محروم هستند، هیچ وقت یادم نمیره چند سال پیش که بدلایلی موبایل های مردم قطع میشد آقایون مسئول میگفتند که این حرفها دروغ هست در حالی که درست بود چون سیم کارت های مردم عادی هدف قرار گرفته بودند و مسئولین قطعی ها را حس نمیکردند! حالا هم با اجازه و دسترسی به سرعت بالای اینترنت و اجازه استفاده از ماهواره اصلا مسایل بقیه مردم رو درک نمیکنند! (3801792) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۲۱:۰۸:۱۲
یعنی این آقا ایران را با افغانستان و عراق .. دو کشور جنگ زده مقایسه میکند؟؟؟ چرا با آمریکا و کانادا و انگلیس مقایسه نمیکند؟؟؟؟ بله.. نسبت به این دو کشور اگر وضعمون بدتر باشه باید تعجی بکنبم.. آخه وزیر بی کفایت... عراق و افغانستان هم قیاس پذیرند؟؟؟ البته با بی کفایتی شما در سال های آینده این ها هم از ما جلو می افتند. (3801819) (alef-11)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۲۱:۱۷:۱۳
کسی که خواب باشه را میشه بیدار کرد، وای اگر کسی خودشو به خواب زده باشه!!!! (3801835) (alef-11)
 
جواد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۲۱:۲۰:۰۹
واقعا باعث تاسفه . آقای احمدی نژاد هم یه زمانی می گفت گوجه سر بقالی کوچه ما ارزونه . (3801842) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۲۲:۲۲:۲۳
بابا خوبه وزیر قبلی با افتخار از محدودیت اینترنت به سرعت 128 کیلوبایت صحبت می کرد (3801930) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۳ ۲۳:۱۴:۵۴
محدودیت در سرعت اینترنت در دولت اصولگراها یادمون نرفته ! (3802018) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۰۳:۵۹:۱۱
سرعت اینترنت و طرحهای ADSL و وایمکس که تو دولت قبل اومد که نسبت به قبلش یه جهش و انقلاب فناوری بود. اگه نه قبلش که ملت چ میدونستن اینترنت چیه. شما سنت قد نمیده برو از قیژقیژ دایال آپ بپرس تا برات بگن قبلا چجوری بود. تا دوسال آخر دولت اصلاحات که اصلا وزارت فناوری اطلاعاتی هم نبود وزارت پست و تلگراف و تلفن بود فک کن تلگراف!!! (3802391) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۰۸:۲۴:۰۹
میگن زنگ بزنین ریاست جمهوری جواب میدن "تقصیر دولت قبله، بفرمایید" حالا حکایت شما شده بحث مشکل اینترنت کشور و گرونی اونه فوری میگین قبلا که بدتر بود. خوووب حالا چی؟ الان این آقایون مسئول هستن. این آقایون دارن آمارهای رسمی مبنی بر گرونی وکندی رو تکذیب میکنن.
چهار تا فحش به احمدی نژاد بدین دلتون خنک بشه بعدش تور خدا بپردازید به موضوع بحث. (3802501) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۰۰:۴۶:۲۱
Adsl
یک ماهه
ده گیگابایت
سرعت 2 مگ
قیمت حدود 40 هزارتومن (3802190) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۰۱:۵۰:۳۵
آفرین بر این نمایندگان. یه زمانی یه سری نماینده مخالف سرعت بالای اینترنت بودن (3802283) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۰۷:۳۵:۳۸
طبق گزارش آكاماي در سال 2015 سرعت اينترنت ايران در بين 72 كشور بررسي شده با سرعت1/3 مگابيت برثانيه رتبه آخر را داشته است . بالاترين سرعت متعلق به انگليس است با سرعت 26/8 مگابيت برثانيه .
براساس گزارش اتحاديه جهاني مخابرات در سال 2015 ايران در شاخص توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات در بين 167 كشور رتبه 91 را داشته
در شاخص دولت الكترونيك در سال2014 در بين 193 كشور رتبه 105 را كسب نموده است .
از نظر گراني اينترنت جزء 5 كشور اول جهان است . (3802459) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۰۸:۰۵:۳۵
يكي از دلايل گراني اينترنت همين هزينه هاي 200ميلياردي براي فيلتر و .... ميباشد كه بيشتر بصورت انحصاري و با شركتهاي خاص بسته ميشه ،اگر اين قرارداد ها بصورت مناقصه و رقابتي بسته بشه ، خيلي از هزينه ها كاهش پيدا مي كنه. (3802474) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۰۸:۴۹:۰۲
سرعت اینترنت افغانستان خیلی بالاتر و ارزانتر از ایرانه (3802544) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۰۸:۵۰:۰۳
مبین نت بابت هر گیگ 10 هزارتومان میگیره و مدام انتن قطع و وصل میشه
اینترنت با سرعت دو مگ که میخری با 10 نفر مشترک میشی و خون بدل میشی تا یه سایت رو باز کنی . در کانادا اینترنت 250 مگ در کل از اینجا ارزونتره (3802548) (alef-13)
 
جلیلی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۰:۵۹:۲۳
تعداد سایت های فیلتر شده کمتر شده میگن دسترسی به نیم درصد رسیده.خب برادر من اصلا فیلتر رو بردار تا اون نیم درصد هم از بین بره.مطمئن باشید هر چی محدودیت و ممنوعیت رو کمتر کنید ولع مردم واسه گذشتن از محدودیت ها و در نتیجه بازدید از اون مطالب هم کمتر میشه.در مورد آمار هم که با افتخار میگید ایران ارزانتره برید سطح درامد رو مقایسه کنید تا بفهمید چقدر گرونتره.حیف اون دویست میلیارد که هزینه فیلترینگ میکنید از جیب همین مردم برای محدود کردن خودشون (3802939) (alef-13)
 
علی عسک
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۱۳:۴۲:۱۸
سلام جناب
وزیر لطفا دستور فرمایند برای سلامتی شما و سرعت لاکپشتی اینترنت اسپند دود کنند که مبادا چشم بخورید
با تشکر یکی از مشتریان اینترنت مخابرات (3803340) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۴ ۲۱:۱۴:۱۸
با چنین مقاماتی، ایران مقام آخر فناوری دنیاست! (3804315) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۱۸ ۰۱:۴۰:۲۱
من دو گیگ روزانه وشبانه طرح آلفا گرفتم فقط روزانه مصرف میشه شبانه خیر اگر بحث زمانه شب باید از ساعت ۱۹ شروع تا۸ بامداد نه اینکه ساعت ۲ بامداد شروع شش تمام خدا را بنده نیستید پولش را میبرید (3810001) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.