توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 293006
شعر منتشر نشده ای که ۷۵۰۰ یورو به فروش رفت
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۳۷
شعر منتشرنشده‌اي از «ازرا پاوند» در حراجي به قيمت ٧٥٠٠ يورو فروخته شد. ازرا پاوند، شاعر و ويراستار امريكايي در اين شعر كه به سبك سروده‌هاي غزل‌واره شكسپير است، «بركه‌هايي» را كه «چشمان زيباي» دوستش «ايزابل كودرينگتون» نقاش بريتانيايي است ستوده است.

به گزارش الف کتاب به نقل از روزنامه اعتماد، پاوند در آوريل ١٩٠٩ براي كودرينگتون، كه پس از ازدواج با منتقد هنري «پاول جورج كونودي» نامش به «ايزابل كونودي» تغيير مي‌كند، مي‌نويسد: «نتوانستم شعري قديمي كه بلندهمتي تو را سر ذوق بياورد پيدا كنم بنابراين شعري جديد گفتم كه اميدوارم تو آن را با آغوش باز بپذيري. » شاعر اثر مدرنيست كلاسيك «ترانه‌ها» در ادامه مي‌نويسد: «اين شعر را به سبك غزل‌واره‌هاي شكسپير سرودم چون فقط در اين سبك است كه فكر با توسل به ظرافتِ تركيب‌ها حكمراني مي‌كند تا شايسته خانم «كونودي» باشد.»

«كتي مرسدن» صاحب حراجي «ليون‌اند تورنبال» ادينبورگ كه روز چهارشنبه نامه و شعر ازرا پاوند را فروخت، گفت: «اثري هنري و تقليدي از سبك شكسپير است... اين شعر جالب و كاملا معصومانه است و در آن نشاني از وجه‌هاي خودسرانه ديده نمي‌شود. پاوند آشكارا خانم كونودي را ستايش مي‌كند؛ پاوند در مقام يك دوست براي اين خانم نامه و شعري نوشته كه او را تحسين كند.»

مرسدن در ادامه مي‌گويد: «كونودي خود هنرمند بود و با همسرش دوستان خوبي بودند كه دوستان‌شان شاعران، نويسندگان و هنرمندان آن زمان بودند.» «ايزابل كوردينگتون پايك نات» سال ١٩٠١ با كونودي ازدواج كرد و اين زوج سال ١٩١٢ از يكديگر جدا شدند. دهه ١٩٢٠ كوردينگتون به طور منظم در موسسات و نمايشگاه‌هاي «رويال آكادمي»، «سالن پاريس»، «نودلر گالري» در پاريس و «انجمن هنرهاي زيبا» لندن آثارش را به نمايش مي‌گذاشت.

مسوول حراجي ليون‌اند تورنبال معتقد است شعر و نامه پاوند «منتشرنشده» بودند. پيش از اين يك يا دو نامه‌ دست‌نوشته از پاوند در حراجي به فروش رسيده بودند، اما با اين وجود اين نامه‌ شعر غيرمعمول بود.

آدرس منزل كونودي روي پاكت اين نامه به چشم مي‌خورد. پاوند سال ١٩٠٨ به لندن رفت و تا سال ١٩٢٠ در اين شهر زندگي كرد و سال ١٩١٤ با «دوروتي شكسپير» ازدواج كرد. او ويراستار مجله «ليتل ريويو» بود و از حرفه ادبي نويسندگاني همچون «جيمز جويس»، «تي. اس. اليوت»، «ارنست همينگوي» و «دي. اچ. لارنس» حمايت كرد.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.