نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 303400
بیانیه مشترک ایران، چین و آمریکا درباره مدرن‌سازی رآکتور اراک
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۲۹
آژانس انرژی اتمی چین، دپارتمان انرژی امریکا و سازمان انرژی اتمی ایران در خصوص پروژه مدرن سازی راکتور تحقیقاتی آب سنگین اراک بیانیه مشترک صادر کردند.

آژانس انرژی اتمی چین، دپارتمان انرژی امریکا و سازمان انرژی اتمی ایران در خصوص پروژه مدرن سازی راکتور تحقیقاتی آب سنگین اراک بیانیه مشترک صادر کردند.در این بیانیه آمده است:

آژانس انرژی اتمی چین به نمایندگی از جمهوری خلق چین (CAEA)، دپارتمان انرژی آمریکا به نمایندگی از ایالات متحده آمریکا (DOE) و سازمان انرژی اتمی ایران به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران (AEOI) در تاریخ ۲۳ شهریور ماه ۱۳۹۴ به منظور مذاکره در مورد گامهای آتی جهت مدرن‌‌سازی راکتور اراک مندرج در برنامه جامع اقدام مشترک (۲۴ خرداد ۱۳۹۴- برجام) و قطعنامه شماره ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل در وین ملاقات نمودند.

در این بیانیه ضمن تاکید بر اهمیت عدم اشاعه، امنیت هسته‌ای و ایمنی هسته‌ای و ضرورت همکاری‌های بین‌المللی در دستیابی به این اهداف، آژانس انرژی اتمی چین (CAEA)، دپارتمان انرژی آمریکا (DOE) و سازمان انرژی اتمی ایران (AEOI) یاد‌آوری می‌نمایند که بر طبق ضمیمه یک برجام، ایران نقش هدایت و رهبری به عنوان مالک و مدیر پروژه برای پروژه مدرن سازی اراک (پروژه) با حمایت دیگر شرکت کنندگان برجام را بر عهده می‌گیرد.

همچنین آژانس انرژی اتمی چین (CAEA)، دپارتمان انرژی آمریکا (DOE) و سازمان انرژی اتمی ایران (AEOI) یادآوری می‌کنند که چین، فرانسه، آلمان، روسیه، ایالات متحده آمریکا به همراه نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور سیاست مشترک خارجی و امنیتی (E۳/EU+۳)‌ متعهد شده‌اند تا قبل از روز اجرا یک گروه‌کاری برای به عهده گرفتن نقش‌های مربوط به هریک از آنان در پروژه مذکور با هدف تسهیل در آن مطابق با قوانین ملی خود ایجاد نمایند.

آژانس انرژی اتمی چین (CAEA) و دپارتمان انرژی آمریکا (DOE) بر آمادگی خودشان برای تشکیل جلسه و ریاست مشترک گروه‌کاری متشکل از سه کشور اروپائی و سه کشور دیگر بعلاوه نماینده عالی اتحادیه اروپا (E۳/EU۳+۳) در رابطه با پروژه برجام تصریح نمودند. سایر کشورهای دارای تخصص هسته‌ای مرتبط نیز می‌توانند پس از تصمیم و موافقت همه اعضاء گروه‌کاری و ایران برای ملحق شدن به گروه‌کاری دعوت گردند.

آژانس انرژی اتمی چین (CAEA)، به عنوان رئیس مشترک گروه‌ کاری قصد دارد تا از طرف گروه‌ کاری برای ارتباطات و هماهنگی با سازمان انرژی اتمی ایران (AEOI) به منظور اجرای پروژه به عنوان رابط اولیه عمل نماید.

آژانس انرژی اتمی چین (CAEA)، دپارتمان انرژی امریکا (DOE) و سازمان انرژی اتمی ایران (AEOI) قصد دارند تا با کمک یکدیگر برای جمع‌بندی سریع سند رسمی، به گونه‌ای که در برجام آمده است و مطابق با قوانین ملی آنها می‌باشد، مسئولیت‌ها و وظایف گروه‌کاری و کانال ارتباطی سازمان انرژی اتمی ایران (AEOI) -آژانس انرژی اتمی چین (CAEA) را با هدف تسریع در تکمیل به موقع پروژه مذکور ایجاد نمایند.
 
کلمات کلیدی : رآکتور اراک
 
منتظر
۱۳۹۴-۰۷-۲۸ ۱۷:۱۹:۱۴
مدرن سازی؟!!!
منظورت بیرون اوردن قلب راکتور اراک و نابودیش و پر کردن جای اون با بتنه؟
منظورت تبدیل شدن اراک به قاقا لی لی سازیه؟
منظورت فرستادن سوختش به روسیه کثیفه تا بخوره و یه اب روش؟
منظورت جمع کردن ماشینهای اراک و از بین بردنشونه؟
مدرن سازیییییییییییییی!!!!!!!!!!!! (3272342) (alef-13)
 
امیر گودرزی
۱۳۹۴-۰۷-۲۹ ۱۲:۲۲:۲۴
اگر منظور شما از این واژه سازی ها گول زدن مردم است که خیلی موفق نخواهید شد چون مردم از منابع مختلف در جریان حقیقت قرار می گیرند و می دانند که پس از میلیاردها هزینۀ بربادرفته قراراست آب سنگین اراک به آب سبک تبدیل شود. بعلاوه کل برنامۀ اتمی بصورت ماکتی تغییر وضعیت خواهد داد که جز هزینه های بیخودی و پرکردن جیب روسیه و چین و بدبخت تر کردن مردم و تبدیل ایران به یک کشور تحت قیمومیت فایدۀ دیگری نخواهد داشت. واقعا کسی می پرسد که این ماکت اتمی با اینهمه هزینه قراراست چه دردی از ایران دواکند؟ شما عزیزان بابت این لاپوشانی ها و تمسخر مردم قراراست چه چیزی نصیب خود و فرزندانتان کنید؟ (3273675) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.