نظر منتشر شده
۳۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 211501
نامه بسیج دانشجویی به آملی لاریجانی؛
گام اول در مسیر تحقق اقتصاد پایدار مهار فساد است
بخش داخلی الف، 21 دی 92
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۱۵
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در نامه‌ای به رییس قوه قضاییه تعیین تکلیف پرنده‌های قضایی مهم مربوط به مفاسد اقتصادی را خواستار شد.

به گزارش الف، در این نامه آمده است: گام اول در مسیر تحقق اقتصاد پایدار که توان مقابله با تهدیدهای مختلف را دارا باشد، مهار فساد است؛ مهار فساد یعنی جلوگیری از طیفی از اعمال خلاف قانون و حتی محرمانه در حوزه اقتصادی از ارتشا و اختلاس گرفته تا قاچاق و رانت‌خواری که در مدتی کوتاه، منافع بسیاری را برای عده‌ای محدود به قیمت از دست رفتن منافع عموم مردم جامعه ایجاد می‌کند. فساد ریشه در عدم شفافیت اقتصادی دارد و اقتصادی که درگیر این پدیده باشد در مواجهه با فشار خارجی کمترین پایداری و مقاومت را داشته و به سرعت متلاشی می‌شود.

مبارزه با مفسدین و پیشگیری از فساد همواره یکی از گفتمان‌های اصلی انقلاب اسلامی و رهبری معظم انقلاب بوده است که تبلور آن را در پیام هشت ماده‌ای سال ۱۳۸۰ معظم له می‌توان به وضوح دید. در این پیام چنین آمده است: اگر دست مفسدان و سوء استفاده‌کنندگان از امکانات حکومتی قطع نشود و اگر امتیازطلبان و زیاده‌خواهان پرمدعا و انحصار جو طرد نشوند سرمایه‌گذار و تولیدکننده و اشتغال‌طلب همه احساس ناامنی و نومیدی خواهند کرد و کسانی از آن به استفاده از راه‌های نامشروع و غیرقانونی تشویق خواهند شد.

بی شک یکی از تهدیدهای تحریم برای کشور، گسترش فضای دلالی و واسطه‌گری، کاهش شفافیت فعالیت‌های اقتصادی و در نتیجه افزایش سطح فساد در کشور است. مقام معظم رهبری در دیدار با ریاست محترم جمهور و وزرا و در تبیین مفهوم اقتصاد مقاومتی فرمودند: واقعا نمی‌شود ما کار اقتصادی درست و قوی بکنیم اما با مفاسد اقتصادی مبارزه نکنیم؛ این واقعا نشدنی است. همان چند سال پیش هم که من راجع به این قضیه بحث کردم و مطالبی را به مسئولین کشور گفتم به همین نکته توجه داشتم، که تصور نشود ما می‌توانیم سرمایه‌گذاری مردمی و کار سالم مردمی داشته باشیم بدون مبارزه‌ی با مفاسد اقتصادی (بیانات رهبر معظم انقلاب ۲ شهریور ۱۳۹۱)

این در حالی است که بحث مبارزه با فساد مالی سالیان گذشته به طور مکرر توسط دولت‌ها مطرح شده است با وجود سابقه طولانی چنین مطالبه‌ای که از سوی رهبر معظم انقلاب و مردم، عملکرد دولت‌های گذشته نشان می‌دهد که این موضوع غالبا در حد یک شعار با کارکردهای خاص سیاسی خود متوقف مانده و در عمل نتوانسته انتظارات جامعه را برآورده سازد. این همان خطری است که مقام معظم رهبری در هشتمین بند پیام هشت ماده‌ای مبارزه با فساد به آن اشاره کرده بودند «با این امر مهم وحیاتی نباید به گونه‌ی شعار تبلیغاتی و تظاهرگونه رفتار شود. به جای تبلیغات باید آثار و برکات عمل مشهود گردد»

حال باید پرسید که جرا در عمل و در واقعیت اقتصاد کشور، هیج تحول چشمگیری از سوی دولت‌ها در این حوزه مشاهده نشده است؟ با توجه به صدور دستورالعمل اخیر رییس‌جمهور محترم به معاون اول مبنی بر لزوم مبارزه با فساد ویژه‌خواران و همچنین سوء استفاده‌کنندگان از شرایط تحریم، که گامی مثبت ارزیابی می‌شود پاسخ به این سوال از این حیث کلیدی است که اگر دولت یازدهم نیز همچون دولت‌های گذشته رویکردی شعاری را در بحث مبارزه با فساد دنبال کند نه تنها هیچ دستاوردی نصیب کشور نشده است بلکه تجربه‌ای بر تجربه‌های تلخ گذشته افزوده شده و امکان پیگیری جدی این مطالبه صحیح اجتماعی در آینده نیز از بین خواهد رفت.

باید توجه داشت که در صورت قرار گرفتن این مبارزه در مسیر راستین خود فریاد مخالفت‌های صاحبان قدرت و زور و تزویر به گوش خواهد رسید و اینجاست که مردم انتظار آن دارند تا مسئولین محترم به دور از مماشات و مصالحه و نسبت‌های خانواده و فامیلی و حزبی و سیاسی با قاطعیت با چنین اشخاصی برخورد نمایند.

و این تاکید رهبری معظم انقلاب است که در اولین بند از پیام هشت ماده‌ای به این موضوع اشاره فرموده‌اند «با آغاز مبارزه جدی با فساد اقتصادی و مالی یقینا زمزمه‌ها و به تدریج فریادها و نعر‌ه‌های مخالفت با آن بلند خواهد شد. این مخالفت‌ها عمدتا از سوی کسانی خواهد بود که از این اقدام بزرگ متضرر می‌شوند و طبیعی است بددلانی که با سعادت ملت و کشور مخالفند یا ساده‌دلانی که از القایات آنان تاثیر پذیرفته‌اند با آنان هم صدا شوند. این مخالفت‌ها نباید در عزم راسخ شما تردید بیفکند! به مسئولان خیرخواه در قوای سه‌گانه بیاموزید که تسامح در مبارزه با فساد به نوعی هم‌دستی با فاسدان و مفسدان است. اعتماد عمومی به دستگاه‌ها در برخورد با مجرم و متخلف قاطعیت و عدم تزلزل خود را نشان دهد.

حال بسیج دانشجویی که طی سنوات گذشته در امر مطالبه‌ی مبارزه با مفاسد اقتصاد از پیشروان جنبش دانشجویی بوده بر خود لازم می‌داند از مسئول محترم قوه قضاییه جهت جلوگیری از استفاده سودجویان و غوغاسالاران برای حاشیه‌سازی و سوء استفاده از فضای مبارزه مفاسد اقتصادی تدابیر لازم را اتخاذ نمایند تا هیچ کسی خود را مصون از تیغ مجازات نداند و انحرافی در مسیر مبارزه‌ی صحیح و بنیادین با این پدیده شوم اتفاق نیفتاد.

اولین و جدی‌ترین مطالبه از دستگاه قضایی کشور اعلام نتیجه مناسب و فوری پرونده‌های مفتوح سال‌های گذشته است. این شایسته نظام اسلامی نیست که هر از چند گاهی پرونده‌ای با اتهامات متعدد برای افراد در رسانه‌ها مطرح شده ولی افکار عمومی از سرنوشت مجازات شهرام جزایری‌ها، امیر منصور آریایی‌ها، مرتضوی‌ها، زنجانی‌ها و ... مطلع نگراند و یا اینکه مجازات اعلام شده با تخلفات صورت گرفته تناسبی نداشته باشد که این نحوه عملکرد بیشترین ضربه را به اعتماد عمومی وارد می‌نماید و دست مفسدین را در غارت بیت‌المال درازتر می‌کند و از طرفی نیز با سیاست پیشگیری از جرایم که حضرتعالی نیز بر آن مصر هستید منافات دارد.
 
امیراسد
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۴:۲۳:۰۶
آقایان و خانمهای بسیج دانشجویی ، خیلی زحمت کشیده اند!!!! این را که بنده از 10 سال پیش فریاد زده ام و به هر کجا که شما فکر کنید نامه داده ام، اما مسئله مهم "خواستن" است، که تا این لحظه و این ساعت، کسی نخواسته است!!!! (1900966) (alef-13)
 
حامد
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۸:۰۴:۰۹
عزیزم این چه حرفیه اتفاقا برخورد با امیر منصور اریا ها و شهرام جزایری ها کاری ندارد باید با افراد پشت پرده برخورد کرد (1901676) (alef-10)
 
چاووش
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۸:۱۰:۳۴
من یه سوال دارم خواهش میکنم اگر کسی میتواند سوال مرا پاسخ دهد از مسئولین هم خواهش مکنم به این پرسش من پاسخ دهند در کشوری مثل امریکا یا کشورهای اروپایی افرادی هستند که ده ها میلیارد دلار ثروت دارند و تمام دنیا انها را به موفق ترین و سالم ترین افراد در بیزینس میشناسند ایا اصولا در کشور ایران اسلامی ما چنین امکانی وجود دارد که فردی از راه سالم نه به چند ده میلیارد دلار بلکه مثلا به 4 یا 5 هزار میلیارد تومان ثروت برسند؟ اگر این امکان وجود دارد لطفا چند نفر را که 4 یا 5 هزار میلیارد تومان ثروت دارند و افراد سالمی هستند را نام ببرید؟ (1901697) (alef-10)
 
بیگی
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۸:۱۱:۴۹
سر چشمه شاید گرفتن به بیل /// چو پر شد نشاید گذشتن به پیل.
فکر میکنید با غفلت مسئولین چقدر پر شده؟ (1901704) (alef-10)
 
بهزاد
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۸:۲۶:۲۷
واقعا خجالت آوره باز هم اسم شهرام جزایری و امیر منصور آریا را میاورند در حالی که اگر راست میگویند خواهان برخورد با دانه درشت ها شود نه این بی کس و کارها (1901745) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۸:۴۰:۱۳
هر موقع با برادران لاریجانی برخورد شد باورمان شد (1901799) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۴:۳۰:۲۲
بنظرم هم قوه قضاییه و هم دولت خواستار برخورد با فساد اداری مالی هستند، قوانین خوبی هم در این زمینه داریم.
اما متاسفانه مجری خوبی تاکنون نداشتیم.
اگر مرتب و در فواصل مناسب و کوتاه، مدیران بخش های اقتصادی کشور مثل گمرک و بورس و بانک ها و مبادی صادرات واردات و .. تعویض شوند، امنیت و سلامت محیط اقتصادی بیشتر تضمین خواهد شد.
همینطور هم مقام های ناظر و بازرسی بر این دستگاهها لازم است تا مرتبا تغییر داده شوند تا خدای ناکرده احتمال هرگونه آشناییت با مدیران کمتر شود. (1900988) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۶:۵۲:۱۹
در مملكت عرف شده و كسي هم ديگر نميترسد حساب ميكنه چقدر پول داري و يا ساختماني كه ميسازي چقدر مي إرزد و اگر بخوابد چقدر بهره بانك است و يا ماشينت چقدر ميارزد و يا چقدر ماليات ندي نصفش چقدر است و همه خلاصه بعد كه اعتراض ميكني ميگه دولت خودش نمي دونه حقوق من چقدر است پس چطور زندگي خودم را أداره كنم بعد ميبيني راست ميگه ندي كارت دست انداز مي افتد بدي كار خلاف ميكني و طرف هر دفعه شنيع تر از دفعه قبل

تعويض مدير شايد كارامد بأشد ولي فساد در گمرك از كارشناس شروع ميشه تا . . .
در بانك ها بالعكس مديران شعب هستند
در شهرداري از نايب محله تا مهندس ناحيه و منطقه بعد أون بالا بالا ها
در أداره راهنمايي و رانندگي از گشت با ماشين در أتوبان و ايستگاه و موتور سوارش
در دادگاه از مدير دفتر و بعد رئيس
مأمور داراييش از مميز و بعد سر مميز (1901442) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۸:۰۳:۲۵
آقا یاسین خوندنه........... (1901674) (alef-10)
 
امیر ترشیزی
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۴:۴۳:۲۵
با سلام

آقای دکتر توکلی

شما که به حمدا... از نمایندگان انقلابی و سالم مجلس هستید چرا بانی و پیشنهاد دهنده طرحی نمی شوید که:

1) برای کلیه مشاغل حساس، مدیران ذیربط مکلف به گرفتن استعلام مکتوب از نهادهایی مثل وزارت اطلاعات، دادستانی، نیروی انتظامی و ... شوند

2) این مدیران، مکلف به رعایت مفاد استعلام باشند و اگر به آن، ترتیب اثر ندهند، با مجازان مواجه شوند؟

3) فساد اداری و مالی در شهرستانهای کوچک وجود دارد و بسیار گسترده است. چرا پیشنهاد نمی دهید سازمان بازرسی و نهاد های زیر مجموعه قوه قضاییه مانند قوه مجریه، شعبه ها و نمایندگیهای خود را در سطح کلیه شهرستانها دایر کنند؟ به خدا، این موضوع توسعه تشکیلاتی نیست و کمک به سلامت اداری و صیانت از آرمانهای نظام است

4) چرا کمک نمی کنید قانون جامع حراستها تصویب شود و حراست دستگاههای اجرائی در ادارات شهرستانها، از مدیران مستقل شوند(همانند حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح) تا در برابر فساد و فاسدان امکان مقاومت داشته باشند و به سالم سازی محیطهای اداری بپردازند. در آن قانون جامع، معیارها را هم معلوم کنید و بر حراستها نظارت کنید تا عیوب احتمالی قانون، کم شود.


به خدا فساد در شهرستانهای کوچک، بیداد می کند. اعتماد مردم به نظام سست شده. کارها با گره مواجه شده اند و روز به روز، بر مشکلات اضافه می شود.


پیشنهادات فراوانی دارم که اگر خواستید می توانم در اختیار شما بگذارم. با وجود همه پلیدیها، هنوز هم به امثال شما، اعتماد و اطمینان داریم و شما را آدم سالمی می دانیم. (1901023) (alef-13)
 
لحمدی
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۲۱:۵۴:۳۸
دوست عزیز شما هم که کار را دشوار تر میکنید حراست و حفاظت و غیره دردی را دوا نمیکند اتفاقاً به محل امنی برای رانت خواری و فساد دستگاه تبدیل میشود آنهم به صورت مخفیانه که بدتر از قبل میشود و دستگاهی به موازات دستگاه به وجود می آید تمام مشکلات ما از همین فکره ومدیریت های اشتباه شروع میشود که خود باعث از بین رفتن انگیزه کارکنان و نتیجه میشود همین وضعیتی که حالا داریم میبینیم به جای کار کردن همه به دنبال حفاظت و حراست از هم دیگر هستند مگر همین حالا کم حراست و حفاظت داریم ؟ بلکه زیاد هم داریم اتفاقا اگر همین پرونده های کلان را بیبینی متوجه میشوی که چه افرادی به راحتی میتوانند هر کاری دلشان میخواهد بکنند (1902374) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۴:۴۶:۳۶
بیچاره آقای دکتر علی مطهری همین حرف ها را زد که بر علیه او اعلام جرم

شد. مواظب خودتان باشید (1901032) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۴:۴۷:۴۲
باسلام
اگه در يك فساد مثل تركيه كليه افرادي مانند وزرا ، نمايندگان ، قضات ، مديران اطلاعاتي و اجرايي مشكوك به شركت در فساد از كار بركنار مي شدند كسي جرات نمي كرد ادامه بده!
وقتي مفسد بعنوان معاون رئيس جمهور فعال مي شه چه انتظاري از ديگران داريد؟ (1901038) (alef-13)
 
مهنا می
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۴:۴۸:۲۳
در ست است شایسته یک نظام اسلامی نیست !!!!! (1901040) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۴:۵۲:۳۶
سلام اعلام نتیجه شد: اقایان الف و ب و پ وت وث وج و چ و.......32 حروف الفبا دستگیر و پس از دادگاههای غیر علنی ش،ر-ش،ص--ن،ط اعدام شدند امید است دیگر هیچ کسی جرمی نکند!!!!!! (1901057) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۶:۴۷:۱۸
بسیار سپاسگزارم از خبر شما ،بالاخره همین هم غنیمت است (1901423) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۴:۵۲:۴۹
به جای نظارت برامورخارجه نظارت بر دستگاههای پولی ومالی بصورت مضاعف وچند

برابر باشد ومتخلفین ورانتخواران به اشد مجازات باقید فوریت محکوم شوند . (1901058) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۴:۵۶:۱۸
قطعا چنين است وريشه همه ي مشكلات موجود در فسادي است كه متاسفانه طبقات عديده اي را گرفتار خود كرده است. (1901072) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۵:۰۴:۵۹
یکی از بزرگترین مفاسد در حوزه کشاورزی فقدان سند است که سبب شده تا یارانه ها وتسهیات دولتی به افراد خاص غیر کشاورز داده شود راه برون رفت از آن ابطال مصوبه ممنوعیت صدور سند برای اراضی کشاورزی توسط مهندس اسکندری وزیر اسبق کشاورزی است (1901097) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۵:۰۷:۵۲
کوتاهی و تعلل قوه قضاییه در رسیدگی به پرونده های بی نظیر اقتصادی و ریخت و پاش بعضی صاحبان قدرت که امنیت روانی جامعه را به شدت تحت تاثیر قرار داده نه تنها سلامت این قوه را زیر سوال خواهد برد بلکه به اعتماد عموم مردم به عملکرد صحیح آن حوزه آسیب جدی وارد خواهد کرد که جبران آن به هیچ وجه ساده نیست . (1901106) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۵:۱۳:۵۹
اقای توکلی بر ادر من ..لطفا خو استار اشد مجازات-اعدام نه- برای مقامهای دولتی و اونایی بشین که در مسیر های قانونی جلو دست و پای مردم رو میگیرند -درخواست رشوه میکنند..هر از چندگاهی یکی از مردم رو میگیرید علم میکنید میگین این اقتصاد فاسد کردن..برادر من این حرف هرکی بزنه ایراد نداره ..شما که دکتری اقتصاد دارین از اوضاع و احوال این کارهای اداری خبر دارین چرا همچین مطلبی میزنین..من شخصا به کسی هم کار ندارم ولی یکی از 75000000 نفر م..من تهه دلم با اعدام اریا یا گرفتن و مصادره اموال زنجانی اروم نمیشه وقتی تو پرونده اریا هیچکی زحمت تشکیل دادگاه برای خاوری و جهرمی نمی کشه..بعد همه گناه رو انداختن گردن یکی ..اخه برادر من تو چرا..تو که ازاده ای تو که به پاکدستسی معروفی..تو چرا جای مردم از حق مسئولین دفاع میکنین به با شانتاژ خبری یه جوری نشون میدین انگار طرف ابلیسه و مسئولان ما پیغمبر ،طرف هم اونارو گول زده..برادر من تو چرا ..می دونم چاپ نمیکین ..برای خود اقای توکلی نوشتم (1901121) (alef-13)
 
فاطما
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۵:۲۲:۲۱
بسیار مطالب عالی بود ولی کسانی که باید رسیدگی کنند تا جه اندازه مصر هستند. (1901148) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۵:۲۷:۴۱
بسمه الله الرحمن الرحیم
با سلام به این برادران عزیز باید این توضیح از طرف کسی که در این موارد بوده و اطلاع کافی دارد توضیح دهم همه ما می دانیم اگر پی دیوار کج باشد ان دیوار خواهی نخواهی بر سر ما خراب خواهد شد اگر اراده ای باشد برای مبارزه با این همه غارت باید برگردیم به روز بعد از از انقلاب و احکامی که صادر شده را دوباره بینی کنیم و ریشه ها را پیدا کنیم چون اینان یک شبه به وجود نیامده و با این وضع فعلی اراده ای را هنوز نمی بینم کافی است کوچکترین اعتراضی نسبت به عملکرد اقایان بگیرید فوری همه چیز امنیتی میشود اگر واقعا بخواهیم حقوق هیچکس پایمال نشود و به حقوق از دست رفته خود دست یابد احتیاج به یک انقلاب قضایی است بدون اعمال نفوذ از طرف هیچکس که گمان نبرم انها که به همه چیز رسیده اند بگذارند. بنده به عنوان یک سرباز ولایت حاضر هستم تا انجا که توان دارم جلوی انها ایستادگی کنم و بدانید با این کار همه مردم به شما احترام خواهند گذاشت و باید در این جنگ پیروز شد (1901160) (alef-13)
 
abbas
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۵:۳۶:۲۵
اینا همه اش شعاره که داده شده و از طرفی با بگیر و ببند اقتصاد درست نخواهد شد
اگر میخواهید فساد کم بشه باید این کارها انجام بشه
- اقتصاد و حسابرسی وارد اتاق شیشه ای بشه و همه گان به محل دخل و خرج تمامی افراد و سازمانهای و ارگانها دسترسی داشته باشند
- روزنامه ها آزادانه در رابطه با سیاست های اقتصادی و عملکرد نهادهای اقتصادی مطلب بنویسند
-اداره مالیات قدرتمند تشکیل شود
-دولت بجز اداره مالیات دست از سر اقتصاد بردارد (1901185) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۵:۳۹:۲۵
بابك زنجاني كه بارها اعلام كرده من يك بسيجي اقتصادي ام و سرباز ولايت و ...از اين گونه ادعاها ؟!!! چطور جرات كرده از اين حرفها بزنه؟!!! (1901191) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۵:۴۹:۰۶
اگر دست مفسدان و سوء استفاده‌کنندگان از امکانات حکومتی قطع نشود و اگر امتیازطلبان و زیاده‌خواهان پرمدعا و انحصار جو طرد نشوند سرمایه‌گذار و تولیدکننده و اشتغال‌طلب همه احساس ناامنی و نومیدی خواهند کرد و کسانی از آن به استفاده از راه‌های نامشروع و غیرقانونی تشویق خواهند شد.
بسيجي هاي عزيز بعد از قطعنامه 598 !
با سلام و احترام
مگه الان همين فرمايش شما (همه احساس ناامنی و نومیدی) بوجود نيامده ؟
مگه تو اين چندسال قوه قضاييه و مجلس و دولت و نيروهاي مسلح و حوزه هاي عليميه و مساجد و هيات ها و صدا و سيما و .... حضورنداشتند ؟ (1901216) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۶:۵۲:۰۴
اب از سرچشمه گل الوده است (1901440) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۷:۳۴:۱۴
ریشه فساد در تبعیض است مثلا من 18 ماه تمام خدمت کردم کافی بود... (1901592) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۰-۲۴ ۱۹:۴۷:۲۲
کسی را سراغ دارم که خدمتش را در شرکت دولتی انجام داد و حقوق ومزایایش را هم گرفت (1908750) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۷:۴۸:۰۸
گام اول اين است كه با صداي بلند اعلام كنيد "اشتباه كرديم"
گام دوم هم اين است كه جلوي رويه خطرناك دو قطبي كردن مردم و ارزشي غير ارزشي ، انقلابي و غير انقلابي كردن مردم بايستيد .

برادر من ، 22 بهمن 57 را همه مردم ايران به وجود آوردند ولاغير. (1901635) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۷:۵۵:۳۰
ابتدا بدنبال ایجاد فضایی باشید که نماینده مجلس ،مطبوعات و مردم بدون قید وشرط ازادانه انتقاد خود را ابراز کنند و اقتصاد به معنای واقعی خصوصی گردد انوقت دیگر خبری از این چپاولها نبود.
وانگهی تبعیض در برخورد با افراد عادی و مسئول خود ماجرای غم انگیز دیگریست. (1901653) (alef-13)
 
فرهاد
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۱۸:۰۸:۵۷
در نظام مديريتي " فاميلي " امكان نظارت ، كنترل و احتمالاً برخورد وجود ندارد يا خيلي ضعيف مي شود . (1901691) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۲۱:۴۴:۱۸
امکان مهار فساد وجود نداره الان روز به روز بیشتر میشه (1902344) (alef-10)
 
ا
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۲۲:۴۲:۱۰
افاي ريس قوه........واردات ماشينFH.....توسط چه كسي صورت ميگيرد.الف تحقيق كنيد............ (1902501) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۱ ۲۲:۵۹:۳۸
چه انتظاراتی بعضیها دارند!!!!!!!!!؟
ایشون سرگرم اظهار نظر در مورد روابط امور خارجه هستند اونوقت شما توقع دارید که جلوی فساد را هم بگیرند. خوب مگه ایشونن چند تا کار را میتونن انجام بدن؟؟؟؟
چقدر پر توقعید؟! (1902547) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۲۳ ۲۳:۱۵:۰۴
به عمل کابرآید به سخنرانی! نیست.
مدتهاست ملت منتظر محاکمه آشکار و علنی اختلاسگران (و غیره!) هستند، ولی هنوز با الف و ب اسمشون برده میشه. (1907360) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.