نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 267591
ورود بند جدید به قبوض آب
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۰
یک مقام مسئول در وزارت نیرو از نصب تجهیزات کاهنده مصرف آب برای مشترکان پُرمصرف و دریافت هزینه آن به صورت اقساطی از طریق قبوض خبر داد و گفت: مصوبه ای برای برخورد با پرمصرف ها در اختیار ما قرار می گیرد.

به گزارش مهر، علیرضا نوذری پور با بیان اینکه گفته می شود سد لتیان سرریز کرده است، چنین نیست و هنوز با سرریز ۲۰ میلیون مترمکعب فاصله دارد و هیچ کدام از سدهای تهران نیز سرریز نکرده است، گفت: بزرگترین سدی که می توانست ذخیره خوبی داشته باشد، سد لار است که هنوز کمتر از ۸ درصد ظرفیت آن پُر شده و ذخیره آب سدهای پنجگانه تهران هم اکنون ۶۱۰ میلیون مترمکعب است و در مقایسه با زمان مشابه دو سال پیش ۱۰۰ میلیون مترمکعب کاهش نشان می دهد.

نوذری پور با اشاره به اینکه میزان بارش در استان تهران از ابتدای سال آبی جاری ۲۶۶ میلیمتر بوده است اظهارداشت: پیش بینی می شود در اردیبهشت بارش های خوبی داشته باشیم که اگر محقق شود سال نرمالی از لحاظ منابع آبی خواهیم داشت.

وی افزود: با وجود بارش های مقطعی نمی توانیم مصرف را افزایش دهیم چون هنوز نگران ذخیره برفی و نداشتن روان آب در فصل گرم سال هستیم. همانگونه که سال گذشته با همکاری مردم فصل گرما را بدون جیره بندی سپری کردیم، امسال نیز با صرفه جویی مردم و همه دستگاه ها می توانیم از این نگرانی به سلامت عبور کنیم.

قائم مقام آبفای استان تهران درباره مشترکان پُرمصرف گفت: بزودی چندین مصوبه در اختیار ما قرار می گیرد که یکی از آنها درباره برخورد با مشترکان پُرمصرف است، گرچه تمایل داریم بدون اعمال محدودیت، مصرف این مشترکان متعادل شود. امسال برای مشترکان پُرمصرف، لوازم کاهنده مصرف نصب خواهیم کرد و هزینه آن را به صورت اقساط از طرق قبوض دریافت خواهیم کرد.

نوذری پور در مورد اختصاص آب کشاورزی از سد ماملو و طالقان گفت: انتظار داریم حداکثر منابع آب سطحی برای تأمین آب شهررب شوندان تهرانی در نظر گرفته شود و بعد نیم نگاهی به تأمین آب کشاورزی از آب سدهای تهران داشته باشیم.

این مقام مسئول در آبفای تهران درباره تصفیه خانه هفتم که از سد ماملو تأمین می شود بیان داشت: ظرفیت این تصفیه خانه آب دو مترمکعب بر ثانیه است که برای تأمین آب جنوب تهران، پاکدشت، ورامین و قرچک استفاده می شود. در شرایط بحرانی که با کمبود آب در تهران مواجه هستیم، بخشی از آب شرق تهران نیز از تصفیه خانه هفتم تأمین می شود و در روزهای آینده این تصفیه خانه به حداکثر ظرفیت خود خواهد رسید.
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۰ ۱۱:۲۷:۴۴
آقایون دکترا راه حل سادس گوش کنید . هزینه مصرف آب و پلکانی کنید . این یک
دو اینکه بندی بذارین به نسبت مصرف مبلغی به عنوان توسعه منابع آبی جهت انتقال و تسویه آب مثلا" از خزر یا جای دیگه دریافت کنید . در همه جای ایران قابل اجراس . فقط این پولی که میگیرید به ب ز یا م ح یا ق ط ندید خرج خودش کنید. (2832674) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۰ ۱۲:۱۰:۴۶
اصولا راهکارهای کاهش و مصرف بهینه آب متعدد است اما افزایش" آب بها" یکی از راهکارهایی است که نباید از آن غافل شد! جامعه باید درک کند که بر اساس پیشینه تاریخی ما کشور کم آبی هستیم بر عکس قیمت نان به عنوان قوت لایموت مردم نباید افزایش یابد!!! (2832815) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۱-۳۰ ۱۸:۰۶:۴۵
سازمان آب به جای اتخاذ سیاست های صحیح، خرید انشعاب را برای برخی مصرف کنندگان تجاری به گونه ای بالا برده که باید دو تا 3 سال از درآمد خود را صرف خرید حق انشعاب کنند.
بدیهی است که این اقدام نه تنها باعث کاهش مصرف نمی شود بلکه مصرف کننده احساس حق می کند که حالا که دو سال از درآمد خود را به سازمان آب داده پس آزاد است هرچه می تواند مصرف کند.
بهترین راه واقعی کردن قیمت آب است. اگر کسی ارزش بنزین را می داند تا حدودی به دلیل قیمت آن است پس تا آب قیمت واقعی نداشته باشد مردم در مصرف دقت نمی کنند.
برای رعایت خانواده های کم درآمد باید قیمت آب برای مصرف معمولی عادی باشد و برای مصارف بالا و اسراف آمیز به شدت افزایش یابد. (2833748) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۰ ۲۲:۴۹:۱۵
به جز گرون کردن همه چیز
که الحمدا... همه خوب بلدن راه حل دیگه ای هم بلدین یا نه؟ (2834265) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۱-۳۱ ۰۱:۱۰:۳۰
بزرگترین اصراف و مصرف آب در بخش کشاورزی و ان هم محصولات غیر بومی و غیر استرتژیک و کم بازده است که به بهای نابودی سفره های آب برای عده ای در آمد سرشار دارد . مثلا در استان کرمان نابودی سفره های آب در این استان خشک بر گردن پسته داران است که تا جایی که دلشان بخواهد غیر قانونی چاه زده اند و میکشند و از پول این محصول جز بالا رفتن هزینه های مردم دیگر و اشتغالزایی برای افاغنه و اقامت آنها در استان ( که مشکلات دیگری را در پی خواهد داشت ) و البته که پایین رفتن آب چاهها و ثروت اندوزی عده ای چیز دیگری نداشته . (2834586) (alef-13)