توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 323895
شپش‌ها در مدارس اهواز جولان می دهند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۰۱
رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: امسال هیچ مدرسه ای در اهواز پیدا نمی شود که 'شپش' در آن خودنمایی نکرده باشد.

مهرداد شریفی دوشنبه در یازدهمین نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اهواز، با اشاره به شیوع شپش در مدارس اهواز اظهار کرد: این بیماری یک مساله اجتماعی است و فقیر و غنی نمی شناسد و در مدارس مرفه و کم برخوردار احتمال شیوع و سرایت آن وجود دارد بنابراین آموزش پیشگیری و درمان این بیماری در کنترل آن بسیار موثر است.
به گزارش ایرنا وی همچنین نسبت به شیوع بیماری سالک در اهواز نیز هشدار داد و گفت: دو مرکز تخصصی درمان سالک در شرق و غرب اهواز با استانداردهای بهداشتی راه اندازی شده است.

شریفی تصریح کرد: سالک نوعی بیماری انگلی است که به دلیل نیش پشه خاکی ایجاد می شود که وجود سگ های ولگرد، جوندگان، نخاله های ساختمانی، زباله و مانداب در سطح شهرستان باعث تشدید آن شده است.
به گفته وی در اهواز به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۲ مورد ابتلا به سالک اتفاق می افتد و نسبت به پارسال حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد اضافه شده است.
وی اضافه کرد: وجود زخم روی پوست و درمان بیماری سالک یک سال طول می کشد که علاوه بر مشکلات این درمان طولانی، اثرات اجتماعی نیز برای فرد مبتلا دارد.

شریفی تاکید کرد: در منطقه کیان آباد، پردیس، الهایی، الباجی و روستای قلعه سحر سالک بیش از سایر مناطق دیده شده است.
وی با اشاره به دفع غیربهداشتی زباله در شهر الهایی از مسئولان محیط زیست خواست که از این منطقه بازدید کنند زیرا یک بحران زیست محیطی و بهداشتی در آینده این منطقه را تهدید می کند.
دبیر شورای سلامت اهواز خواستار همکاری شهرداری برای اتلاف سگ های ولگرد، ساماندهی اماکن مخروبه، جمع آوری و دفع بهداشتی زباله شد.
وی در ادامه گفت: شیوع بیماری آنفلوانزا در کشور همانند سال های گذشته است و با وجودی که امکان درگیری خوزستان بالا بوده اما مواردی بیش از سال های گذشته اتفاق نیفتاده است.
آرش یلالی رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز نیز در این نشست گفت: سالک بیماری مشترک انسان و دام است و دوره ظهور بیماری طولانی و در حدود چهار ماه است.
وی بهسازی محیط و آموزش به شهروندان را بهترین راه های مقابله با پشه خاکی (عامل سالک) عنوان کرد.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.