نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 354837
شگرد جدید سارقان از ایجاد نقص در خودپردازهای بانک ها
تاریخ انتشار : جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۷
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان گیلان در مورد شگرد جدید سارقان در ایجاد نقص در خودپردازهای بانکی به شهروندان هشدار داد.

به گزارش ایرنا، سرهنگ فرهاد فلاح کریمی گفت: در تازه ترین روش مجرمانه برای سرقت، متهم در زمان های خلوت روز، به دستگاه خودپرداز یکی از بانک ها مراجعه و با شگردی مجرمانه اقدام به بستن خروجی پول دستگاه عابربانک کرده و منتظر قربانی می ماند.

وی افزود: قربانی که از نقص ایجاد شده در دستگاه خودپرداز بی اطلاع می باشد، جهت دریافت پول به باجه مراجعه و پس از وارد کردن کارت بانکی و انجام سایر عملیات منتظر دریافت پول خود شده ولی به دلیل نقص ایجاد شده در خروجی پول، قادر به دریافت پول نشده و بعد از مدتی کارت خود را دریافت و محل را ترک می کند.

سرهنگ فلاح کریمی بیان داشت: فرد مجرم که تمامی حرکات قربانی را زیر نظر دارد، به باجه خودپرداز این بانک مراجعه و پس از شروع به کار مجدد دستگاه خودپرداز، پیغام که آیا درخواست دیگری دارید را اجرا و بله را فشار داده و مبلغی را دریافت یا اینکه کلیه موجودی قربانی را به حساب دیگری منتقل می کند.

رئیس پلیس آگاهی استان گیلان با بیان اینکه هماهنگی های لازم برای برطرف شدن این نقص با بانک مربوطه انجام شده، از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
 
کلمات کلیدی : سرقت
 
آرش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۳۱ ۱۳:۱۵:۵۹
زمانی کارت ارائه میشه که سیستم دیگه هیچ کاری نمی کنه .
وقتی کارت از دستگاه خارج میشه بعید میدونم این کار عملی باشه !!!! (3715055) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۳۱ ۱۵:۰۱:۳۸
بانک مورد نظر باید جریمه شده و کلیه خسارتها را بپردازد . (3715234) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۳۱ ۱۶:۰۴:۲۰
4 الی 5 ساله این کار داره انجام میشه تازه پلیس آگاهی یادش افتاده همچین دزدی هم هست (3715319) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۳۱ ۱۷:۰۹:۱۸
یک شگرد دیگر، ریختن چسب درخروجی خودپردازها ست که موجب می شود عملیات ناقص انجام شده وپول ها درخروجی دستگاه گیر کند و بعد ازرفتن فرد سارقان با اشیاء تیز یا مواد مخصوص خارج می کنند این نوع سرقت درارومیه سابقه دارد (3715424) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۳۱ ۲۳:۳۹:۱۶
اگر به محل خروج اسکناس دستگاه ها دقت کنید آثار چسب برای مسدود کردن خروجی و عدم امکان ارایه پول مشخص هست. همچنین اثر خط و خش ناشی از بازکردن زوری دریچه خروجی با یک ابزار نوک تیز را میتوان دید.
این روش سالها است که مرسوم است و برای سارقان فقط در حد برداشت پول مانده در پشت در چسب خورده کاربرد دارد.
من خودم حتما قبل از برداشت از عابربانک به دریچه خروجی نگاه می کنم و اگر مشکوک بود اول برداشت در حد 2 هزار تومان میکنم و اگر سالم بود، پول بیشتری می گیرم.
در هر صورت اگر پیغامهای دستگاه درست بود و فقط دریچه باز نشد، فقط یک ابزار نوک تیز نیاز است. (3715965) (alef-13)
 
احمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۱ ۰۱:۰۲:۵۶
دگه كدوم بانك ٢ تومن ميزاره تو خودپرداز (3716094) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.