نظر منتشر شده
۲۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 330734
ده راهبرد کلیدی برای سرعت بخشیدن به پیشرفت کشور در شرایط پسابرجام
احمدرضا هدایتی، 21 بهمن 94
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۳۰
اگرچه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران به‌واسطه ماهیت ظلم‌ستیزی و ضداستکباری خود، از همان بدو تولد با فشار و تهدید و تحریم مواجه و آماج توطئه‌های مختلف دشمنان قرار داشته و خواهد داشت، اما به‌نظر می‌رسد طی این مدت در برخی از مقاطع، کشور ما بیش از تحریم‌های خارجی، گرفتار نوعی خودتحریمی ناشی از ضعف اراده برخی از مسئولین و عدم اعتماد و باور آن‌ها به منابع و نیروهای درونزا و نیز سوءاستفاده اخلال‌گران اقتصادی و سایر افراد فرصت‌طلب و خائن به مصالح و منافع ملی بوده است.

اما بی‌شک در حال حاضر با عنایت به تجارب کسب شده در مورد رفتار منافقانه دشمن در طول حیات طیبه انقلاب اسلامی و نیز در جریان مذاکراه با گروه موسوم به ۵+۱ و دست‌یافتن به توافقنامه هسته‌ای با همه محاسن و معایب متعددی که به همراه داشته است، باید باور کنیم که نباید و نمی‌توانیم بیش از حد به وعده‌های بیگانگان امیدوار باشیم و لذا همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی (دامت برکاته) همواره تأکید دارند، باید راه سرعت بخشیدن به روند رو به رشد کشور و نیز بهبود وضعیت معیشتی مردم در ابعاد مختلف آن را در توکل به خدا و اتکاء به منابع و نیروهای درونزا با کمترین وابستگی به غرب و شرق، جستجو نماییم.

به همین دلیل؛ دستیابی به این هدف و استمرار رشد و پیشرفت همه‌جانبه و جهشی کشور، علاوه بر ضرورت توجه بیش از پیش به توسعه‌ی امنیت پایدار و گسترش تعاملات بین‌المللی، مستلزم توجه و تمرکز بیشتر بر اولویت‌های راهبردی، از جمله موارد ذیل است:

۱- تمرکز بر منابع و نیروهای درونزا و فراهم نمودن شرایط و بسترهای لازم در جهت ایجاد و تقویت خودباوری واعتماد عمومی به دستاوردهای دانشمندان، متخصصین و نخبگان ایرانی و استفاده واقعی و عملی از ظرفیت‌های فکری، علمی و تجربی و نتایج کار آن‌ها، در جهت تحقق کامل اقتصاد مقاومتی و تسریع در پیشرفت همه‌جانبه کشور در زمینه‌های مختلف؛ علمی، فرهنگی، صنعتی، کشاورزی، سیاسی، نظامی و دیگر عرصه‌ها.

۲- تمرکز بر صادرات نفت از منابع و مخازن مشترک و ذخیره‌سازی و صرف‌نظر کردن از صدور نفت میادین و مخازن اختصاصی داخل کشور با توجه به کاهش حجم صادرات نفت ایران.

۳- تمرکز بر حمایت اصولی و کامل از صنایع داخلی و ایجاد شرایط و زیرساخت‌های لازم به‌منظور جلوگیری از خام‌فروشی مواد اولیه معدنی و نیز محصولات کشاورزی و به‌خصوص منابع نفتی و تبدیل این مواد به محصولات ثانویهو نهایی، برای صادرات و رفع نیازهای داخلی کشور.

۴- تمرکز بر جلوگیری از خام فروشی دستاوردهای علمی و تحقیقاتی دانشمندان ایرانی در قالب مقالات ISI و امثال آن و تسریع و تسهیل شرایط برای تحقیقوتوسعه علمی و صنعتی‌سازی و تولید و عرضه نتایج کار آن‌ها در قالب محصولات و خدمات بومی، همانگونه که در بسیاری از دیگر کشورها رخ داده است.

۵- تمرکز بر رونق کشاورزی به عنوان یک محصول استراتژیک و ضروری‌ترین نیاز اولیه جامعه، از طریق انجام اقداماتی مانند؛ سرعت بخشیدن به روند مکانیزه‌سازی و گسترش روش‌های نوین کشاورزی و آبیاری، گسترش صنایع تبدیلی و به‌ویژه ایجاد و راه‌اندازی شبکه تلویزیونی تخصصی با محوریت کشاورزی در موضوعات مختلف؛ آموزشی، اطلاع‌رسانی و حتی تفریحی و سرگرمی.

۶- تمرکز بر مدیریت منابع آب‌های زیر زمینی و جلوگیری از خشکسالی و فرونشست زمین در نقاط مختلف کشور، از طریق اقداماتی مانند؛ ایجاد سازمان توسعه و احیاء قنوات با بهره‌گیری از روش‌ها، ابزار و تجهیزات مدرن و همچنین جایگزین نمودن روش سدسازی زیر زمینی به جای روش تقریباً منسوخ شده سدسازی روزمینیبا اولویت به احداث این‌گونه از سدها، در مناطق در معرض خطر و نیز نقاط مرزی برای جلوگیری از هدر رفتن و یا سرقت منابع آبی کشور در مناطق مذکور.

۷- تمرکز بر کوتاه کردن دست واسطه‌ها و افراد فرصت‌طلب در محیط کسب و کار و به‌خصوص بخش تجارت داخلی و خارجی برایجلوگیری واقعی و عملی از ورود بی‌رویه محصولات و کالاهایی که مشابه داخلی دارند، به‌خصوص کالاهای تجملاتی و غیرضروریو متقابلاً ورود تجهیزات سرمایه‌ای و فن‌آورانه مورد نیاز کشور و نیز تسهیل صدور محصولات صنعتی و غیر صنعتی ایران به سایر کشورها.

۸- تمرکز بر شناسایی ورفع کاستی‌ها و تأمین نیازهای اساسی و بنیادین کشور در ابعاد مختلف؛ فرهنگی، علمی، آموزشی، اقتصادی و اجتماعی به جای پرداختن بیش از حد به موضوعات مختلف؛ سیاسی و غیرضروری که معمولاً به شکل مقطعی بروز پیدا می‌کند.

۹- تمرکز بر اجرای اصل پیشگیری در مقابله باناهنجاری‌های اجتماعی و اداری از طریق؛ توسعه و گسترش نظام کارآمد، ‌روزآمد و فراگیر کنترلی و نظارتی در سطوح مختلف دستگاه‌های اجرایی و شناسایی و رفع اشکلات و خلاء‌های قانونی‌ و اداری زمینه‌ساز بروزجرم و تخلف در جامعه.

۱۰- تمرکز بر مقابله و حذف لایه‌های پنهان و آشکار فساد نظام‌یافته و در حال نهادینه‌شدن در متن و بطن سیستم اداری و اجتماعی کشور و برخورد قاطع با متخلفین و مجرمین از طریق اقداماتی مانند؛ سرمایه‌گذاری بیشتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تر در زمینه: پیشگیری، آموزش و فرهنگ‌سازی، شایسته‌سالاری، وضع قوانین تکمیلی، طراحی ساختار روزآمد و یا اصلاح و بهبود ساختار قدیمی و بعضاً پیچیده نظام اداری، پاکسازی سیستم اداری از لوث وجود افراد و عناصر ناکارآمد، نامطلوب و فاسد و سایر اقدامات مشابه.

کلام آخر این‌که؛ با توجه به برخورداری کشور از انبوه منابع و مواهب الهی که رهبر بزرگوار انقلاب اسلامی از آن به عنوان نیروهای درونزا نام برده‌اند، با هیچ بهانه‌ای نمی‌توانیم، فقط به دستاوردهای کسب شده اکتفاء کنیم و تا ابد وارد کننده محصولات صنعتی و یا تکنولوژی از دیگران باشیم، بدون آنکه خود ما همانند دیگران و در یک رابطه منطقی و متقابل، با همان کمیت و کیفیت وارد عرصه تولید و صدور علم و دانش جدید شده باشیم و در تجارت جهانی محصولات و خدمات روز و منطبق با فن‌آوری‌های نوین دنیا، سهم داشته باشیم.
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۷:۴۹:۵۵
آن چه که نویسنده نخواسته ببیند، غیر از سرمایه های اقتصادی به هر شکل و صورت، سرمایه های انسانی(اجتماعی) و فرهنگی است. نام مارکس به مادی گرایی به بدی می رود. ولی خیلی از اسلام گرایان، مادی زده تر از او هستند. این همه که نوشته، باید بداند که بدون تولید و باز تولید سرمایه های انسانی والا، همه به تباهی می رسد. چرا برنامه ریزان و مثلا صاحب نظران، مثل این نویسنده، از بدیهیات گریزانند. (3534785) (alef-11)
 
دلواپس باغیرت
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۷:۵۸:۰۲
بابا پسا برجام ......چی یه کلاه گنده سرمون گزاشتن تموم شد رفت فقط برا مدت 8 ماه باقی مونده دولت اوباما کلی ازمون باج گرفتن شما فکر میکنید قراردادهای ننگینی که با فرانسه بستیم چقد به نفعمونه ما قرار داد خرید 150 هواپیمای 1000 نفره دسته دوم که فقط تو دنیا میتونه تو 15 فرودگاه بشینه بستیم تو کشور فقط یه فرودگاه برای اینجور هواپیما وجود داره اصلا این نوع هواپیما تو دنیا هیچ خریداری نداره که قالب کردن به ما در واقع ...ازمون گرفتن برا قرارداد با شرکت پژو هم همین مورده ما اومدیم صنعت رو به زوال فرانسه را با این قرارداد ....احیا کردیم خودتون قضاوت کنید ایا این قراردادهای وارداتی به درد نخور به نفع کشور ماست یا فرانسه ما بعضی از کارخونه های بزرگمون برا مبلغ وام 100 میلیونی خابیدن کلی کارگر بیکار شدن اما میایم دست و دلبازانه اون همه پول میریزیم تو حلق فرانسه بعدشم دولت اوباما که تموم شد تمام قرارداد برجام به گفته خودشون در مدت 3 ثانیه با گردش خودنویس رو یه کاغذ بی اعتبار میشه ما میمیونیم و صنعت از دست رفتمون که با واردات کالاهای مصرفی نابود شده ما میمونیم و صنعت نابود شده هسته ایمون که باید 25 سال بدویم تازه برسیم به قبل از برجام و در اخر ما میمونیم و تحریم های جدید تر و تازه تر و سخت تر حالا بریزید تو خیابون و مثل همیشه برا شکستامون جشن بگیرید و شادی کنید و اقای ریس جمهور برا این قرارداد ..... مدال افتخار بده (3534800) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۸:۳۱:۰۰
نویسنده محترم مقاله ظاهراً توجه ندارند که این ده عنصر کلیدی که فرموده اند می توانست قبل از برجام با توجه به امکانات 37 ساله گذشته هم اجراء شود ، از ابتدای انقلاب تمام این راهبردهای مدینه فاضله وجود داشته است. بهتر بود ایشان راهبرد عملی تری ارائه می دادند از جمله :
1- دوری کردن از هر گونه درگیری بین المللی ... تبدیل ایران به جزیره آرامش خاورمیانه
2- جذب سرمایه های خارجی و تشویق سرمایه گذاران عمده بین المللی جهت تولید با توجه به نیروی کار ارزان و تحصیلکرده و انرژی ارزان و فراوان ایران
3- مشارکت با شرکتهای معظم بین المللی جهت شراکت در پروژه های نفتی بطوریکه در دوران پسابرجام نیز به دلیل منافع اقتصادی نتوانند عقب بروند.
4- تهیه برنامه جامع رشد اقتصادی کشور با 5 برنامه جامع توسعه اقتصادی....
و ده ها راهبرد در زمینه کشاورزی مکانیزه و محیط زیست سالم و .... که فراتر از حوصله خوانندگان محترم هست. (3534852) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۲:۲۲:۵۲
خدا پدرتو بیامرزه
1 رو کاملا موافقم (3535487) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۵ ۰۰:۴۸:۵۱
حق با شماست (3542672) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۹:۰۳:۰۴
نفت وگاز ما در حال ارزان شدن و از همه بدتر تمام شدن است، جمعیت ما در حال افزایش هر روزه، تا کی می خواهیم پشت تریبون های بین المللی بیش تر از توان و حد خود سخن برانیم خدا می داند (3534912) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۹:۴۴:۳۷
دوست عزیز، از همه چیز آنهم با کلی‌ گویی و خطاب وار گفتید ولی‌ ح‌اتی یک مورد از تمرکز بر شایسته سالاری و علم محوری و باز سازی دانشگاه‌ها و تشویق همه به اولویت تحصیل با کیفیت که مشکل اصلی‌ همه ۳۰ سال اخیر مملکت است ، و همه این مشکلات از کم توجهی به آن ، نتیجه شده، اشاره نکردید.... تقصیری ندارید، در ایران و خاورمیانه هیچ کس به اهمیت علم و شایسته سالاری علمی‌ توجّهی نمیکند ولی‌ در چین، ژاپن، کره، تایوان و البته اروپا و آمریکا، همه چیز بر شایسته سالری علمی‌ میچرخد (3535003) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۲:۱۸:۱۹
دوست عزیز به خدا من افرادی از همین تهران می شناسم که در دانشگاه های هاروارد و ام آی تی درس خوانده اند ولی آخر ساکن خارج شده اند حتی با برخی هاشان خوب هم رفتار شده یعنی عین شایسته سالاری
تو اگر در دهی زندگی کنی که همه ده های دیگر آن را تحریم کرده باشن فرقی نمی کند کدخدا باشی یا رعیت در هر صورت ایام به کامت نخواهد بود

موضوع چیز های دیگری است (3535464) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۰:۴۸:۲۴
احسنت دقیقا همینه (3535177) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۲:۲۰:۴۱
گاهی به اجبار باید با دشمن هم دوستی کرد (3535473) (alef-11)
 
خودم
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۵:۳۴:۴۹
« گاهی باید با استراتژی ، سیاست و راه دوستی از " دشمن" در جهت منافع خود سود برد » (3536038) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۹:۰۴:۳۲
قبل از هر توصییه ای باید اصطلاحات بکار رفته در توصیه به صورت ساده و حتی المقدور عدد و ارقام ومستند مشخص شود یکی از اصظلاحات همین کلمه حمایت است که تاکنون به معنی تزریق پول نفت در قبایل سرهم بندی کالاا به نام تولید ملی بوده است با این کیفیت فرض اجرای این بندها آب در هاون کوفتن است (3534916) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۹:۱۴:۲۰
آمریکا به تنهایی نصف سرمایه جهان یا مال خودشه یا در کنترلشه نمونه اش خرید هواپیما های ایرباس که فرانسه گفته باید از آمریکا اجازه بگیرم یک سری افراد نمی خواهند واقعیت ها را بپذیرند و می خواهند کشور را به گرداب سقوط هدایت کنند در مقابل هم افرادی هستند که از شاه هم غربزده تر هستند و آن ها هم می خواهند با افکار خودشان به گونه ای دیگر کشور را به گرداب سقوط هدایت کنند میانه روی (منظورم فرد یا جناه خاصی نیست) موفق خواهد بود (3534938) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۹:۵۰:۱۴
سه فاکتور در توسعه ی هر کشوری که مهمترین نقش را دارد: ۱)‌ سلامت و کارآیی سیستم قضایی آن کشور (یعنی هر شخصی بتواند به سرعت حق خود را حتی با وجود قوانین ضعیف احقاق کند) ۲) شفافیت و عدالت اطلاعات اقتصادی یعنی اشخاص همگی دسترسی یکسانی نسبت به اطلاعات درست اقتصادی و تصمیمات و قوانینی که در حال بررسی هستند داشته باشند. ۳) شرایط رقابت عادلانه به این معنی که حکومت به نفع یا ضرر کسی وارد رقابت نمیشود. (3535020) (alef-11)
 
abbas
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۹:۵۲:۱۱
شعار (3535023) (alef-11)
 
امیر
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۰۹:۵۷:۰۱
البته یک راهبرد دیگه هست که دولت اونو خوب داره انجام میده . بله درست حدث زدید گفتار درمانی (3535036) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۰:۴۶:۲۳
حدس (3535172) (alef-11)
 
آرش
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۰:۱۳:۰۵
اگر جای اصل 10 رو به مرتبه یک تغییر می دادید ، شاید اصول دیگه اصلا نیاز به اصول دیگه نباشه ، چون فکر و ذکر مسئولید معطوف به کار واقعی میشه و خود به خود راه های درست رو شناسایی می کنند . (3535078) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۰:۱۸:۰۱
هر کسی این مطالب رو نوشته از هیچی خبری نداشته.
یادش رفته که هر گونه کار اقتصادی با وام انجام میشه و باید به جای آن ده تا مینوشت که دولت باید بتواند نرخ بهره را پایین بیاورد تا کار آفرینها شروع به کار کنند.
لازم نیست نگران مخازن مشترک نفت هم باشید. تمام بدبختی ما از این نفت است
تحقیق و توسعه و مقالات هم خوب است ولی راهکاری بسی بلند مدت است
همان نرخ ارز را ثابت نکهدارید و نرخ وام را به زیر ده درصد برسانید ببینید مملکت چکونه رشد خواهد کرد. (3535095) (alef-11)
 
حمید
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۰:۲۲:۲۲
بنظر من اگر بررسی شود که چند درصد مردم یا مسئولین ما مطالب فوق را متوحه نمیشوند / شاید کمتر از دو درصد باشند / عدم آموزش و عدم نظارت صحیح عامل اصلی مشکلات ما میباشد / وگرنه حب دنیا پرستی و هوا و هوس در ذات بشر هست و ربطی به دین و مذهب و ....ندارد (3535106) (alef-11)
 
عدالت
۱۳۹۴-۱۱-۲۱ ۱۰:۴۳:۱۹
یک راه حل ساده به جای ده راه حل پیچیده :

(((((( فساد اقتصادی را ریشه کن کنید. )))))))


همین و بس. (3535164) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۱۱-۲۲ ۱۰:۲۵:۱۷
اصلا مشکل کشور ما همین است و خیلی هم ریشه ای است که بجا مانده از دوره محدرضا و فراگیر شده است. خیلی از جوانان کار بلد و طراح و نخبه .،قربانی صاحبان بی سواد فساد شده اند از صنعت بگیر تا ورزش و فرهنگ. چه اصراری داریم ماشین چینی تو خیابون حتما باشم هر وقت محصولات بی کیفیت چین تو خیابون می بینم دچار عذاب می شم که دلم می خواد بلایی سرم خودم بیارم. چرا که همین رویکرد چقد از جوونای کشور من رو بیکار می کنه و مهمتر از همه خلاقیت اونا رو قبر می کنه.راه مقابله با اون در فیلم ابراهام لینکن (3537426) (alef-11)
 
K
۱۳۹۴-۱۱-۲۲ ۱۸:۳۵:۲۳
ایا هرگز شنیده اید بشود در باغچه ای که در خاک ان افات ریشه خوار وجود دارد بشود گیاه پرورش داد،بله باید ابتدارخاک را با سمپاشی و انواع روشها پاکسازی و سپس برای کاشت و برداشت برنامه ریزی کرد ،سیستم اداری کشور ما هم اینگونه هست ابتدا باید مفسدان را شناسایی و با با سیستماتیک کردن عملیات و حداقل نمودن تصمیمات شخصی در فرایندها به سالم سازی نظام اداری کشور پرداخت،تازه انجا میتوانید شروع به برنامه ریزی کنید وگرنه این مفسدین ریشه تمام برنامه ها و منابع تخصیصی انها را خواهند خورد ،در این راستا ارزیابی اموال مسوولین و مدیران فعلی و قبلی نیز میتواند انگیزش های موجود برای فساد مالی را حداقل نماید ،امروز بشتابیم فردا دیر است ...مردم از فساد مالی و اخبار ممتد فساد های مالی ناراحتند ...به فکر تقویت پشتوانه مردمی نظام با تسویه انقلابی مفسدان از ساختارهای اداری کشور باشیم (3538386) (alef-11)
 
ali
۱۳۹۴-۱۱-۲۳ ۰۴:۵۷:۲۶
برجام معجزه نخواهد کرد، اما درست کردن سیستم بانکی و تولید وام ارزان برای خرید مسکن و خودرو و تمام وسائل و وام برای کارگاههای محلی و کشاورزی و وام برای به تولید رساندن دستاوردهای علمی ، معجزه خواهد کرد ، سیستم بانکی با نرخ ۲۰تا۳۰ درصد نمی تواند بازار مسکن را و ساخت و ساز کارگاه کارخانه را جان بدهد ، چون تنها کسانی از عهده پرداخت وام ۱۰تا۳۰درصدی بر می آیند که ، یا واردات می کنند یاصادرات یا ارز و زمین کلان خرید و فروش می کنند ، اینها شغل بوجود که نمی آورد هیچ تولیدات داخلی را نیز از بین می برد، بهترین راه حل سیستم بانکیfractional reserve banking systemمیباشد که بانکها بایدکاملا در زیر نظر باشد و بانکها باید همه زیر یک شبکه نت ورکینگ کاملا مانیتور شده زیر نظر باشند و تمام بازدهی به بانکهای مردمی برگردد، پول و اقتصاد یک ملت ا همیتش از ارتش هم بالاتر است اگر پول و اقتصاد نباشد ارتشی هم نیست و اگر پول و اقتصاد دست بانکهای خصوصی باشد وضعیت می شود آمریکا که هم ارتش وهم دولت را بانکداران و کورپوریشنها کنترل میکنند و همه چیز از انتخابات تا رسانه ها در کنترل آنان است ، پس چیزی لازم است این است که بدانیم این موسسات مالی خصوصی چه ضربه ای به مردم و اقتصاد میزنند چون اینها پول مردم کم درآمد را
می گیرند و خوشان واردات و خرید و فروش می کنند و به مردم ۲۰٪ میدهند و خودشان با واردات و صادرات و خرید و فروشهای کلان سودهای سرسام آور میبرند و مردم کارگر و کارمند که بخواهند مسکن بخرند یا کارگاهی درست کنند نمی توانند ۲۰تا۳۰٪ بهره بانکی بدهند ، ۱۰۰میلیون وام مسکن با نرخ ۲۰٪ کارگر اگر بتواند این وام را بگیرد باید در ماه ۲میلیون تومان فقط سود بدهد ، ولی اگر سیستم بانکی درست باشد مانند تمام کشورهای غربی و توسعه یافته این وامها ۱تا۳٪ بیشتر نیست و کارگر در ماه چیزی حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان باید بدهد این گونه می شود اقتصاد را راه انداخت مردم با وام ۱تا ۵٪ درصد می توانند وام بگیرند کارگاه تولیدی یا کارخانه یا شغل و کاسبی بوجود بیاورند یا خرید مسکن و خورو لوازم خانگی بخرند که این گونه باید اقتصاد را راه انداخت، اما چطور این سیستم بانکی
fractional reserve banking system
هیچ گونه پشتوانه ندارد حتی در غرب ، این سیستم با پس انداز ۵ تا ۱۰ درصد از کل وام می تواند ۱۰تا ۲۰ برابر وام تولید کند ، که البته ضریب بالایش بستگی به این دارد که تا چه حد مردم از کارتهای بانکی به جای نقدینگی استفاده میکنند، بآین سیستم شما وابسته به نفت نخواهید بود به شرطی که تمام بانکها مردمی باشد ، شما نباید اجازه دهید هیچ موسسه مالی خصوصی بدون مانیتور وکنترل شده وجود داشته باشد چون در غیر اینصورت آنها همان کاری را میکنند که لابیها و کورپوریشنهاووال استریت در آمریکا و کشورهای دیگر کنترل دولت و همه چیز را در دست دارند خواهشا این سیستم را مطالعه کنید و زیر ساخت بانکی را طوری بسازید که پول و اقتصاد که قدرت اصلی دست یک عده سود جو نبآشد که دیگر دیر خواهد شد این راه نفوذ بسیار راحت دشمن است fractional reserve banking system

این سیستم لیبرالیسم ربوی بانکی از اسرائیل و آمریکا و تحریم خطرناکتر است ۰ خدا هم در قرآن ذکر کرده که ربا جنگ با خدا و رسول است ، پس عقل حکم میکند که ربا نه تنها از حرام هم حرامتر است بلکه باعث تضیف ملتها و قوی شدن مستکبرین می شود ، تمام جنگهای قرن بیستم و بیست و یکم بوسیله بانکداران صهیونیستی وغربی بوجود آمده تا برای باز سازی ملتهایی که در جنگ تمام زیر ساختهای اقتصادی و صنعتی و شهریشان از بین رفته وام با بهره بآلا بدهند و تا ابد آنان را در زیر سلطه سیاسی و اقتصادی نگه دارند ، این است که خدا می گوید ربا جنگ با خداست
چرا زیر ساخت سیستم بانکی را به یک شبکه نت ورکینگ کاملا مانیتور شده تبدیل نمی کنید و تمام بانکها را مردمی نمیکنید که بتوانید سیستم فرکشنال ریزرو را بومی سازی کرده و بتوانید ۱۰ تا ۲۰ برابر وام ۱٪تا ۴٪تولید کنید که مردم بتوانند با آن خانه بخرند و کارخانه و کارگاه و صنایع جدید تکنولوژی و ارتباطات و صنایع نفتی و گازی و راه وساختمان و کشاورزی و دامپروری و غیره را با وام ارزان بوجود آورند که میلیونها شغل بوجود آید و هزاران میلیارد مالیات ، البته تمام این مالیاتها باید صرف زیر ساختهای اجتماعی از قبیل خدمات و بهداشت و درمان مجانی برای همه ، آموزش و پرورش مجانی برای همه و توسعه و رشد علمی و تحقیقات علمی و ساختن امنیت کشور شود نه برای رانت خواری به دوستان برای واردات و خرید و فروش ارز و سهام شود (3539161) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.