نظر منتشر شده
۴۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 379434
معضل مدیران سالمند و پیشنهاد به بنياد نخبگان
بخش تعاملی الف - محمد امام زاده*
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۵۴


سال هاست كه مشكل عدم وجود مديران با كفايت در ايران مطرح هست به گونه اي تكراري كه با روي كار آمدن هر دولتي مديراني مشخص سر كار مي آيند و يكي از مشكلات عمده مملكت را نداشتن مديران لايق مطرح مي كنند.

جالب است كه اين مساله تكراري هست و مديراني مشخص مي آيند و مي روند و باز مي آيند و در هر دوره همين ها را به زبان مي آورند! و به ندرت مديري مانند علي طيب نيا روي كار آمده است كه جوان باشد و داراي سابقه درخشان در حوزه فعاليت خودش. اين مساله در حالي صورت مي گيرد كه جوانان نخبه اين مرز و بوم به دليل همين علاقه وافر به پديده سالمند مديري و عدم وجود فرصت هاي شغلي مناسب برايشان مجبور به ترك وطن مي شوند.

شايد سوال عمده در اين زمينه اين باشد كه آيا واقعا ايراني نداريم كه توانمند تر از آقايان سالمند باشد؟ و يا منش در دولت ها بر بكارگيري نيروهاي با سابقه و عدم بكارگيري نيروهاي جوان، فعال، خوشفكر و متعهد است؟ اگر منش بر برتري تجربه هست سوال بزرگي كه مطرح مي شود اينست كه آيا بكارگيري آقايان در بخش هاي صنعتي آموزشي و ... نتيجه مثبتي به جا گذاشته است؟ و يا حتي با وجود اين نتيجه مثبت آيا در سن بازنشستگي بهتر نيست از اين آقايان به عنوان مشاور استفاده شود تا مدير در بالاترين سطح هاي تصميم گيري كشور؟

بزرگترين نتيجه اي كه تاكنون از اين نصب هاي تكراري عايد كشور شده است وضع كنوني مملكت با اين ميزان بيكاري هست. چنانچه حتي ذره اي منش بر برپايي اقتصاد مقاومتي باشد بايد در اولين گام مديراني نصب شوند كه توانايي و شجاعت انجام اين كار را داشته باشند، دغدغه آنها برقراري محيط كار پويا در كشور باشد و اين پويايي قطع به يقين با وجود پديده سالمند مديري محقق نخواهد شد. مديراني جوان، متعهد، خوش سابقه با رزومه قوي در كار و تحصيل مي توانند در كنار مشورت مديران با تجربه كمك كنند به آبادي ايران. مسلما مسلما و مسلما تنها راه نجات كشور برقراري اقتصاد مقاومتي هست الگويي كه چين فقير را تبديل به چين ثروتمند و قوي نمود.

پيشنهادي كه براي اين امر هست يافتن راهي براي شناختن جوانان توانا و متعهد با رزومه كاري قوي هست. شايد بتوان گفت يكي از بهترين راهكارها انتخاب از بين اعضاي بنياد نخبگان هست. مي توان فراخوان ملي انجام داد در بخش هاي گوناگون به كمك وبسايت خاصي با در نظرگرفتن استانداردهاي مشخص كه همه نتوانند ثبت نام كنند. مي توان حتي ساز و كاري مشابه كانديداتوري نمايندگان مجلس با تمركز به تخصص و تعهد براي انتخاب آن ها در بخش هاي مختلف صورت گيرد. اين فراخوان حتي بهتر است از طريق بنياد نخبگان صورت گيرد. يقينا اين سازمان نوپا چنانچه در مسير درست حركت كند ميتواند باعث بهبود اوضاع مملكت شود و مديراني لايق در آينده اين مملكت بر مسند مديريت در بخش هاي مختلف قرار گيرند.

* فارغ التحصيل دكترا امپريال كالج لندن، استاديار دانشگاه شهيد بهشتي
کلمات کلیدی : محمد امام زاده
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۸ ۱۳:۲۰:۲۷
می دانید چرا دچار معضل شده اید؟! چون 30 سال است که یا فک و فامیل و دوست و هم تیمی مناصب کوچکتر را گرفته اند، یا مناصب و بسیاری از ظرفیت های دانشگاه و غیره به عنوان پاداش نیکوکاری و تقوی و ایثار و خلاصه خوبی به افراد خوب تحویل شده اند! حالت اول که منجر به فساد گسترده امروز شده است، حالت دوم هم منجر به شرایط ناکارآمد امروز شده است! استعداد یک امر فردی و ذاتی است، نه برخواسته از نام فامیل است، نه قوم و مذهب، نه جنسیت، نه حتی تقوی! .... (3874097) (alef-11)
 
م.م
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۸ ۱۳:۲۴:۲۹
برادر عزیز سلام. مطلب شما جالب بود ... اما میدانید در دوره ای که همین مدیران مسن یکی در میان آمدند و رفتن و آنچه میباید میشد بر سر مدیریت ریز و کلان کشور آمد و در خلال زمانهایی که پی در پی با آمدنو رفتن اینها پیش آمد چه نیروهای فعال و قوی فرصت به میدان آمدن ازشون گرفته شد و حالا با همه دانش و تجربه و بخاطر همین سیاستهای مدیریتی آشفته در سایه به سن میانسالی و مسنی رسیدن و از صحنه کنار زده شدند که چه بسا میتوانستن نسلی از مدیران باهوش و باهوشتر را در گذر زمان بجای خود بپرورانن و جایگزین نمایند که امروز گرفتار درجازدن و انتصاب دوباره همان پیران کم حوصله و کم توان نباشیم . (3874106) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۱۸ ۱۳:۲۷:۵۸
این همه مثلا نخبه تو ادارات هستند حق نخبگی میگیرن خروجیشون چیه؟ غیر اینترنت بازی یا مثل شما اساتید چاپ مقاله تیوریک بی کاربرد
نخبه اویزون شغل دولتی باری بر بیت الماله و نخبه نیست (3874112) (alef-3)
 
دکتر محسن کاتوزیان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۰:۱۸:۲۷
نخبگی یعنی شرایطی و توانمندیهای خاصی که افراد حقیقی و حقوقی بتوانند با بکارگیری آنها بطور ملموس و قابل توضیحی با افزایش بهره وری و کارآمدی به ارتقاء سطح رآندمان و درآمد بالا دست یابند لذا نخبگی برخلاف نظر نویسنده و برخلاف اساسنامه سازمان نخبگی و بسیاری از مبانی تصمیم گیری و رفتار سازمانها لزوما منوط به طی تحصیلات ، تجربه و حتی مهارتهای فردی تعریف نمی شود هر چند تمامی موارد مذکور از حیث دلیل بکارگیری ارزشمند و در جای خود قابل ارزشگذاری مادی بالاتر می باشند اما به معنای نخبگی که در ارتباط مستقیم با ایده پردازی ، نوآوری ، خلاقیت و قدرت تحلیلگری است نمی باشد. (3875731) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۱:۳۴:۱۱
تز دكترا و پروژه هاي كارشناسي ارشد در خيابان انقلاب و ميدان انقلاب كيلويي چند است . متاسفاه در اين وضعيت كه مدرك تحصيلي معيار شده خيليها با پول خرج كردن ميشوند نخبه. (3875849) (alef-3)
 
saeed
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۲:۰۸:۳۴
خودتم میدونی ادارات دولتی 10 تا 20 ساله ورودی نداشتن(منظورم ورودی عادلانه واقعیه نه آزمونای استخدامی که فقط واس پول جمع کردنه با ظرفیت 2 نفر که اون 2 نفر هم از قبل معلومن)

حالا کدوم نخبه رو میگی رفته اونجا من نمیدونم از کجا رفته!؟ (3875899) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۶:۳۵:۰۱
چرا وقتی از چیزی اطلاع نداری اینطور خلاف واقعیت صحبت میکنی (3876574) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۲۳:۱۹:۱۸
نه اتفاقا اخیرا همش جذبشون از بنیاد نخبگان هست ولی جالبه طرف میکه من دکترای فنی مهندسی از بهترین دانشگاه کشور دارم و بنیاد نخبگان منو معرفی کرده بعدش در یک اداره دولتی میشنه نامه تایپ می کنه! فکر نمی کنید در تعریف نخبه باید بازنگری بشه نخبه با شخصی که صرفا حفظیاتش خوب هست و نمره بالا گرفته فرق می کند نخبه خودش باید کارآفرین باشه نه اویزونه دولت (3877099) (alef-11)
 
علی
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۲۰ ۰۰:۰۱:۰۹
کدوم نخبه ها در ادارات مدیر هستن اسم ببرین تا ببینیم چقدر ناچیزه به نسبت بضاعت کشور. پیشنهاد ایشون خیلی خوبه. مدیران پیر فعلی فرهنگ فرتوت باندبازی و رانتخواری هم دارن که جوانها کمتر دارن. (3877143) (alef-3)
 
K
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۲۰ ۰۷:۵۷:۵۴
اتفاقا همین بلاتکلیفی و عدم استفاده برنامه ریزی شده از نخبگان جذب شده هم ناشی از سو مدیریت همان مدیران سالمند است که نه توان و نه انگیزه و نه تمایلی به جانشین پروری داشته و با دندان مصنوعی به سیستم چسبیده اند ،بهترین و غنی ترین سرمایه ها با سو مدیریت می شودمعضل ... (3877409) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۰۸:۲۸:۴۶
این مدیران مسن اگر میتونستند تا حالا باید مشکل مملکت را حل میکردند ، (3875509) (alef-3)
 
ناصر مکارم - معلم حوزه و دانشگاه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۰:۳۴:۱۸
نگاه تک بعدی به مباحث انسانی و مدیریتی قطعا راهی جز تجربه شکست ندارد لذا ضروری است تمامی آحاد مردم با پرهیز از گرفتاری در هیجانات ناشی از مناسبات و تعاملات بسته اجتماعی با تأکید بر مبانی عقلی و شرعی نسبت به قضاوت و تصمیم گیریهای بعدی اقدام کنند. آموزه های دینی هرگز اتکا بر افراد سالمند که به برخوداری از دانش تؤام با تجربه اندوزی شناخته می شوند پرهیز داده نشده است که تکریم و کسب تجربیات را به شدت مورد تأکید قرار می دهد مبانی مدیریت علمی امروزی نیز دقیقا بر همین منوال بر استفاده از تجره علم پایه افراد پر سابقه(مسن) اصرار دارد اما فهم دینی و علمی و همچنین مدیریت تجربی توصیه و تأکید دارند که افراد متناسب با شرایط جسمی و روحی که دو روی سکه سالمندی است انتخاب و در مناصب و مشاغل متناسب بکارگیری گردند طبیعی است استفاده از متخصصی پا به سن گذاشته در امور اجرایی اعم از مدیریت تا کارشناسی و حضور در رده های صف ارائه خدمات و تولید هرگز تجویز نمی شود چنانکه در نظری ترین بخش علم یعنی مراکز آموزش عالی نیز اساتید برخوردار از جایگاه علمی دانشیاری ، استادی و استاد تمامی برای آموزش دوره های کارشناسی و حتی کارشناسی ارشد مفید بنظر نرسیده و غالبا برای اثرگذاری در دوره های دکتری و استادی در انجام پایان نامه های ارشد دکتری بکارگیری می شوند. لذا بدون برخورد مصداقی که می تواند با اشاره به افرادی خاص شمول استثنا گردد توصیه می کنم برای مشارکت در یک تلاش همگانی ضروری برای حرکت در مسیر رشد و توسعه اجتماعی ابتدا باید بی هیچ تردیدی بعنوان شرط لازم و کافی از آلودگی به قضاوتهای تند و فاقد استحکام مستدلل پرهیز نمایم. (3875753) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۰۸:۳۵:۲۹
آلن گرین اسپن از سن شصت سالگی تا هشتاد سالگی رییس خزانه داری کل آمریکا که بالاترین نهاد اقتصادی آمریکاست بود مشکل سن و سال نیست مشکل پاسخگو بودن است پیر و جوان هم ندارد (3875524) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۰۸:۴۳:۲۲
برخی مادزدای مدیند و باید تا آخر عمر باشند دیگه (3875536) (alef-3)
 
محمود حجازی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۰:۳۸:۴۶
واقعا شاید با پذیرش ملاحظاتی و با اطمینان از کارایی و کارآمدی مهم نباشد که کسی مثلا نزدیک به سی سال در یک موقعیت و جایگاه خاص مدیریت عالی داشته باشد اما نکته حائز اهمیت این است که برای استمرار مثلا حضور سی ساله در یک موقعیت مدیریتی خاص حداقل بر انجام ارزیابی نوبه ای قابل اعتماد و اتکا علمی و مورد پذیرش اجتماعی تکیه شده باشد. (3875758) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۰۸:۵۲:۱۳
واقعا غجیبه که در این شرایط بیکاری متولدین دهه های 20 و 30 دست از سر بازار کار برنمیدارن زشته بخدا بذارید جوانان هم کاری پیدا کنن اخه کی پس این نسلها باید وارد بازار کار و مدیریت بشن؟ انحصار تا چه حد؟ ایا فقط متولیدین دهه های 20 و 30 مدیریت بلد هستن و بعد اونها کسی نباید مدیریت کنه؟ هرچیزی یک حدی داره دوستان بهتره احترام خودشون رو حفظ کنن (3875557) (alef-3)
 
نادر جناتی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۰:۴۱:۴۶
نباید بدلیل هیجانات زود گذر اجتماعی از تجربه اندوزی افرادی که به سالمند می شاسیم غفلت کرد نباید ذخایر گرانقیمت اجتماعی را با پذیرش یک قضاوت عجولانه از دست داد افرادی که با توجه به تجربه اندوزی ارزشمند در موقعیت های خاص قطعا به سادگی قابل جایگزین سازی نخواهند بود. (3875766) (alef-11)
 
abbas
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۰۹:۳۳:۳۷
معضل تنها مدیران سالمند نیستند بلکه کارمندان سالمند و بازنشسته را که دوباره به کار گرفته شده اند را به آن اضافه کنید.
جالب اینکه بسیاری از مدیران بلافاصله بعد از بازنشستگی در شرکت ها و نهادهای شبه خصوصی بکار گرفته میشوند . یعنی اینکه اگر پارتی داشته باشی تا پایان عمر سرکار خواهی بود (3875637) (alef-3)
 
بازنشسته کشوری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۲:۱۶:۱۴
بازنشستگان معمولی در صورت تامین معاش با دریافتی بازنشستگی، هرگز دنبال شغل دوم نمیروند. باید آخر عمری با نوه هایشان بازی کنند و به مسافرتهای زیارتی و زبئنم لال مسافرت تفریحی بروند. (3875910) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۰:۰۰:۴۹
تربیت مدیر با کفایت نیاز به سرمایه گذاری کافی و متناسب و آموزش موثر و مستمر است (3875695) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۰:۰۳:۱۰
تا وقتی این سفره جمع نشه که عزیزان پا نمیشن تا جایی که دستهاشون برا برداشتن بیت المال یاری می کند این ها در مناسب دولتی هستند این معنی "تعهد" در کشور ما است. (3875699) (alef-3)
 
ن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۰:۱۵:۳۹
احسنت !! (3875726) (alef-3)
 
جعفر علم الهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۰:۴۷:۳۴
همینجوری برای خودتون می بافید مرد حسابی افرادی مثل ایت الله گلپایگانی علی رغم تحمل مشغات ناشی از سالمندی و محدودیتهای جسمی سالها است صرفا درتبعیت از فرمان ولی امر مسلمین مثلا در موقعیت مدیریت دفتر رهبری در حال مجاهدت بی ادعا هستند بی آنکه در جایی گفته باشند و بخواهند مشقات ناشی از پیچیدگی چنین جایگاه خاصی گلایه یا شکوه کرده باشند مناسب نیست خدمات بزرگانی که طی تمامی این سالها خاضعانه حضور و خدمتگذاری در چنین موقعیتهایی را پذیرفته اند چنین کم لطف بود و بی مهابا قضاوت کرد بترسیم از روز که به همین منوال قضاوتمان کنند. (3875773) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۰:۱۴:۳۴
سباستین کورز سال 2013 وقتی وزیر خارجه اتریش شد 26 سال داشت بعد من فارغ التحصیل دانشگاه تهران 25 سال دارم و دو سال باید برم سربازی میشم 27 سال بعد هم با تسلط بر سه زبان فرانسه و انگلیسی و ترکی استانبولی و مدرک مهندسی باید به شغل پدرم یعنی همون جوشکاری برگردم 6 سال عمرم الکی دانشگاه تلف شد (3875723) (alef-3)
 
ali
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۰:۵۸:۲۲
ریشه های بکار گیری بازنشستگان همه پختگی و تجربه و نخبگی آنهانیست .

بلکه مهمتر از همه تبعیت پذیری آنها از مافوق است و منهای استثناها قانونمندی آنهاست .

برای عمر 4 ساله یک وزیر و یک رئیس جمهور فرصت زیادی نیست تا این فرصت با سر و کله زدن با جوانان واقعا کله شق به هدر داده شود .

ما خودمان در منزل از دست کله شقی این جوانان خون دل میخوریم.

بارها تجربه کرده ایم در یک مسافرت و در کنار دست فرزندمان که رانندگی خودرو را به او سپرده ایم چه خون دلها از نحوه رانندگی وی که نمیخوریم .

چه خون دلها میخوریم تا شب هنگام در ساعتی معقول به خانه باز گردد.

چه خون دلها میخوریم تا لباس آنگونه ای و اصلاح موی آنگونه ای را کنار بگذارد.

راه کار اینستکه در سنین 25 سالگی خدمت از این مدیران با تجربه خواسته شود پلکانی از سنین مختلف در فاصله باقیمانده خدمت استفاده نماید. (3875792) (alef-11)
 
علیرضا
Ukraine
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۱:۲۰:۳۹
من بامدرک فوق لیسانس ده ساله دنبال کار میگردم ولی هرجا میرم به در بسته می خورم چون همیشه اقایون فرزندانشون رو سفارش می کنند،گناه من اینه که پارتی ندارم ومی خوام تو رشته ای که تحصیل کردم کار کنم، بحث نخبه و نخبه پروری ومدیریت تواین مملکت بیشتر به جک شبیهه تا چیز دیگه،اقایون با دیپلم وسن 20-22وارد دولت شدن بعد از 40سال شدن دکتر و معدن تجربه ،با جیب پرو پز عالی ولی بازم ول نمی کنن،ثمره مدیریتتشون هم که معلومه.... (3875835) (alef-3)
 
صمدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۱:۲۹:۲۷
واقعا تو این مدت چی یاد گرفتی که فکر می کنی به هیچ دردی نمی خوره و نمی تونی برای خودت یقرون کار راه بندازی منظورم سرمایه گذاری نیست چرا تو بخش خصوصی هم کسی فکر می کنه تو هیچی نیستی تو بخش خصوصی که استخدام نیست کار میگیرند و پول میدند خوب اگه فکر می کنید کاری بلدید و توانایی دارید این شما و این میدان بخشش خصوصی که برای آفزایش درآمدش به شدت دنبال آدمهایای می گردند که بتونند براشون کارکرده و پول تولید کنند بهرحال باید تو خودت بازنگری داشته باشید. (3875842) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۲:۴۰:۱۱
من خودم عضو بنیاد هستم و از این پیشنهاد کاملا حمایت میکنم. (3875952) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۶:۴۷:۵۴
بر اساس شاخص هاي بنياد نخبگان كل مملكت ايران ميشوند نخبه

كافيه بري ميدون انقلاب و سه چهار ميليون پول بدي اون وقت دو يا سه تا مقاله به اسمت چاپ ميشه و پايان نامت دفاع ميشه و تمام ميشي نخبه

به سلامتي تمام مردم ايران كه نخبه هستند بر اساس شاخص هاي بنياد نخبگان (3876599) (alef-11)
 
mm
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۳:۰۵:۰۳
تا ابوالمشاغلها هستند میدان به جوانها نمیدهند (3876014) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۳:۲۱:۰۸
من طرفدار حضور مدیران پر سن و سال نیستم، اما خیلی اشتباه است که فکر کنیم میتوان مدیریتهای کلان را به نخبگانی از جنس «بنیاد ملی نخبگان» سپرد. مدیریت و کار اجرایی پر از نکات ریز و درشتی است که در تجربه بدست می‌آید. در همین سیستم فعلی باید امکان ارتقاء غیر سیاسی کارکنان بر اساس شایستگی فراهم باشد و مدیران کلان از بین مدیران میانی باتجربه و خلاق و بااستعداد انتخاب شوند. (3876052) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۳:۵۸:۲۴
متاسفانه در این شرایط بیکاری به جای کاهش سنوات بازنشستگی می خواهند سنوات بازنشستگی را 5 سال افزایش و 35 سال کنند .این موضوع یعنی تثبیث بیشتر مدیران فعلی و در جا زدن جوانان و نخبگان جوان (3876154) (alef-3)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۴:۳۴:۲۶
سلام

این معضل در سیستم اداری و دولتی ما ریشه دوانده و حاصل بیخردی و سودجویی یکسری افراد خاص میباشد که تمایل به از دست دادن کرسی های خود را ندارند و فقط یک همت عالی از طرف قشر تحصیل کرده و توانمند جوان در دراز مدت امکان تغییر آن هست که شاید سالها طول بکشد اما سود آن نه برای نسل امروز بلکه برای فردای این مرز و بوم و فرزندان این آب و خاک میباشد . امید اینکه با همت افرادی مثل شما و اشاعه فرهنگ شایسته سالاری در بین قشر جوان و نوجوان هر چه زودتر این غده سرطانی و این طرز فکر سودجویانه از میان برداشته شود (3876259) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۱۴:۳۴:۵۴
من از اعضای بنیاد نخبگان هستم و از پیشنهاد بالا حمایت می کنم. متاسفانه در حال حاضر علی رغم شعارها، وضعیت ایران از لحاظ شایسته سالاری اسفناک است. این مسئله باعث مشکلات متعددی در کشور شده است. مطمئنا کسی ادعا نمی کند که همه نخبه ها شایسته هستند ولی احتمالا تعداد قابل توجهی از آنان می توانند کمک های با ارزشی در زمینه تخصصی خود ارايه دهند. علی الخصوص با بهره گیری از مشاوره مدیران باسابقه. (3876262) (alef-11)
 
منتقد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۲۰:۱۳:۲۵
تبعیض و بی عدالتی در قانون استخدامی ما اگر از سوی کارمندان دولت رویت شود یک نوع تخلف محسوب می گردد .
ولی در بسیاری از قوانین و مقررات تعیین شده در استخدام و پست های مدیریتی دهها استثنا و تبعیض و بی عدالتی رویت میشود . که از سوی مقامات بالا با بخشنامه برای اجرا به دستگاهها ابلاغ می شود .
بسیاری از قوانین با ابهام نوشته می شود که مدیران هر طوری مایل هستند اجرا کنند (3876917) (alef-3)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۹ ۲۱:۵۵:۵۷
برای رسیدن به مدیران لایق جوان نیاز به برنامه ریزی بلند مدت برای تربیت مدیران از طریق همکاری با همین مدیران سالمند است. مدیریت اگرچه بخشی ذاتی و نیازمند دانش است اما بخشی از آن نیازمند هدایت تجربیات 40 ساله بعد انقلاب است.
نصب دفعتی مدیر جوان به نظر بنده مشکل را حل نخواهد کرد، کما اینکه به نظر بنده در دوران احمدی نژاد تا حدودی این رویکرد دنبال شد ولی در مواردی اثار خوبی نداشت.
باید توجه داشت که برنامه ریزی بلند مدت به معنی حفظ مدیران تخصصی برای مدت طولانی و نه تعویض 4 ساله است که ممکن است با اهداف سیاسی هم صورت بگیرد. (3877027) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۰ ۱۱:۵۴:۱۰
بنده با تجربه و مدرک کارشناسی ICT با معدل بالا و مدارک تخصصی رسمی بین المللی و با چندین سال تجربه و تسلط کامل بر زبان انگلیسی و ... هنوز در سن 33 سالگی بیکارم. الان هم دارم ارشد نرم افزار میخونم معدل ترم اولم هم 20 شد. همه استادهام هم میگفتن چجوریه شما بیکاری؟
بنابراین همه این حرف ها کشک است. من هر روز دارم سایت ها و روزنامه ها رو چک می کنم که شاید یه کار ساده در استان گیلان پیدا کنم. و پیدا هم نمی کنم.
در این کشور نخبه کسی هست که پارتی داشته باشد و بس. مفاهیم کلمات سال هاست به مسلخ رفته اند. (3877895) (alef-11)
 
نادری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۰ ۲۲:۰۵:۳۷
وزیر کهنسال آموزش و پرورش مصداق ناکارامدی افراد سالمند در مسئولیتهای
اجرایی است (3878746) (alef-11)
 
اعلب
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۰۰:۱۵:۱۲
در سال های قبل یکی از وزارت خانه هایی که مدیر ساز بود آموزش و پروش بوداما با مدیریت های جناحی و امنیتی این. وزارتخانه. کارش. به جایی رسیده که برای خود این وزراتخانه نمی توانند مدیران توانمند پیدا کنند در صورتی که کم نیستند تحصیلکرده های رشته مدیریت که سر کلاس تدریس می کنند و أین معضلی برای کل نظام است بعد از سی و هفت سال گذشته نتوانسته مدیران توانمند پرورش دهد مدیران ورهبران پیر. تهدید بسیار. جدی برای آینده نظام هستند. نسلی که قدرت را نمی خواهد رها کند شاید سالها ی گذشته چین درس خوبی برای ما باشد (3878916) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۴:۴۰:۳۹
این سالمندان سوپرتیریلیاردر ازروی صندلی ها برنخواهندخاست بایدصندلیهاراازیرپایشان بیرون کشیدحتی درقشربازار وبازاری های کله گنده نه خورده پا .
خوشم میادمنتشرنمیکنی
غیرقابل انتشار (3879506) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.