نظر منتشر شده
۳۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 325019
حالا معلوم شد «جیسون رضاییان» کیست
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۲۸
مهدی محمدی معتقد است اصلی‌ترین فردی که امروز آزاد شده جیسون رضاییان است، بقیه افراد چندان مهم نیستند، آمریکا هم اگر چیزی به ایران داده بابت رضاییان بوده نه آن ۳ نفر دیگر.

به گزارش فارس، مهدی محمدی، کارشناس سیاسی با انتشار تصویری از جیسون رضاییان در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

🔹امروز ۴ زندانی ایرانی- آمریکایی در مقابل بسته‌ای از امتیازها با طرف آمریکایی مبادله شدند.
🔹اصلی‌ترین فردی که امروز آزاد شده جیسون رضاییان است. بقیه افراد چندان مهم نیستند. آمریکا هم اگر چیزی به ایران داده بابت رضاییان بوده نه آن ۳ نفر دیگر.
🔹روزی که رضاییان دستگیر شد، بسیاری، از جمله برخی از مقام‌های دولتی، معترض بودند که او یک روزنامه‌نگار ساده است و نباید چنین بی محابا اتهام‌های امنیتی به او وارد شود.
🔹امروز اما، بی‌آنکه ضرورتی به انتشار جزئیات فعالیت رضاییان در ایران باشد، از همین رفتار آمریکا می‌توان فهمید که رضاییان هر چه بوده، یک روزنامه‌نگار ساده نبوده.
🔹اگر امتیازی از دشمن گرفته می‌شود، این نه هنر دیپلماسی، بلکه مهارت مردانی است که در زمان مناسب، با اقدام درست و دقیق، سرمایه‌ای معتبر برای معامله خلق می‌کنند.
 
کلمات کلیدی : جیسون رضائیان
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۰۸:۴۸:۰۰
باز هم توهم توطئه (3473577) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۷:۰۵:۰۰
شما اگر یه مقدار به 4 نفر در مقابل 7 نفر و همچنین 14 نفر منع تعقیب فکر کنی متوجه قضیه می شوی البته اگر بخواهی متوجه بشی (3474921) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۰۸:۵۷:۲۹
چی میگی برای خودت؟ مگه چیزی ثابت شده بود. این که گفتی دلیل قانع کننده ای نبود. (3473604) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۷:۰۴:۰۸
اگر اهمیت نداشت که حاضر نمی شدن 7 نفر رو آزاد کنند و 14 نفر رو هم منع تعقیب کنند اون هم در حالی که ایران فقط 4 نفر رو آزاد کرده به جای بغض و کینه یه مقدار فکر رو به کار بندازید (3474916) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۰۹:۳۸:۱۸
نه عزیزم اونها برای شهروندان ساده خودشون هم احترام خاصی قایل هستند. (3473726) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۱:۴۱:۳۵
دقیقا اومدم همین رو بنویسم که دیدم شما نوشتید!

فشار افکار عمومی روی اوباما تو این زمینه زیاد بود! ممکن باشه جاسوس بوده ولی به هر حال مردم آمریکا فکر می کنند ایشون روزنامه نگارند. (3474061) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۲:۲۵:۵۵
آی قربان این احترام به شهروندان ساده شان برم ...

معلومه چقدر برای شهروندان ساده شان ارزش قایل هستند دیگه !! مثلا اون شهر وند ساده سیاه پوست یادتونه که چه جوری با دستهای بسته مورد هدف پلیس قرار گرفت؟ با احترام فراوان !! فقط سه گلوله ناقابل به اون شلیک کردند... یا اون زندان بان آمریکایی که وحشیانه به جان اون زن زندانی افتاده بود و فیلم اش توی دنیا پخش شد.
بقیه شهروندان ساده الان یادم نیست . یادم بیاید خدمتتان عرض میکنم آقا محمد (3474195) (alef-13)
 
مجید
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۴:۱۶:۰۰
تازه اونا اول شهروند ایرانی هستند تا آمریکایی اما جای تعجب داره ک اونا دلسوزی بیشتری دارند (3474506) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۸:۰۹:۲۹
شما اگر اون عینک مخصوصت رو برداری خواهی دید که اشتباه میکنی و امریکا آنقدر هم مهربان نیست. (3475068) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۰:۱۹:۱۶
دقیقا! این جماعت شهروندان رو به درجات مختلفی تقسیم میکنن و میشه گفت برای شهروندان درجه دو به بعد مطلقا ارزش خاصی قائل نیستن. روی همین حساب از رفتار آمریکایی ها که برای شهروندانشون ارزش قائلن تعجب میکنن (3475319) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۰:۲۲:۲۸
شاید به همین دلیل احترام هست که پلیس هر شهروندی را که اراده کند می تواند در خیابان و حتی جلو دوربین مورد ضرب وشتم قرار دهد و یا با شلیک گلوله به قتل برساند. احتمالاً به دلیل همین احترام باشد که در راستای منافغ کارخانه های اسلحه سازی دولت آمریکا از آزادی حمل سلاح دفاع می کند تا هر از چند گاه یک دیوانه ای در مدرسه و دانشگاه و کوچه و بازار با شلیک گلوله مردم را به قتل برساند. شاید به دلیل احترام زیاد بوده که صدها تن از اعضای فرقه دیویدیان را از زن و کودک و پیر و جوان را که همه شهروند آمریکا بودند را زنده زنده در آتش سوزاندند .
و................... (3475323) (alef-11)
 
شیردل
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۰:۳۸:۱۰
دقیقاً ؛ مثل کشتن سیاه پوستان غیر مسلح توسط پلیس و توهین به مسلمانان آمرکایی الاصل و ... (3475356) (alef-11)
 
حمید
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۱:۱۵:۰۲
این نوشته ضمیر نویسنده رو درباره جایگاه خبرنگار روشن میکنه. یعنی از نظر ایشون یه خبرنگار ارزش اونو نداره که یه دولت واسش اهمیتی قائل بشه. (3474006) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۵:۵۶
اگه قرار به قضاوت اینطوری باشه که بگیم هرکی آمریکا خواسته آزاد بشه جاسوس بوده ، پس یعنی قبول کردیم ایرانی های آزاد شده هم جاسوس ایران در آمریکا بوده اند. (3474044) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۶:۳۳
در قوانین موضوعی هست به اسم حقوق شهروندی که شما کلا قائل به اون نیستین و نمیدونید چی هست. (3474045) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۱:۳۹:۴۹
اگر امتیازی از دشمن گرفته می‌شود، این نه هنر دیپلماسی، بلکه مهارت مردانی است که در زمان مناسب، با اقدام درست و دقیق، سرمایه‌ای معتبر برای معامله خلق می‌کنند.



این بیان اصل دیپلماسی رو زیر سوال میبرد..
و اصل کار شما رو


اگر دیپلماسی درست نباشد.
انباری پر از طلا داشت باشی باید بلد باشی کجا ازش استفاده کنید (3474055) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۱:۵۲:۰۵
واقعاً که دلایل قانع کننده ای!!!! به نظر ما که او یک روزنامه نگار ساده بوده و فقط به منظور مبادله دستگیر شده (3474084) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۲:۴۷:۴۵
بقول خودت مهدي محمدي معتقد است
بقيه ممكنه يه جور ديگه فكر كنند
ضمنا يك سئوال اين آقاي مهدي محمدي كه حرفش اينقدر حجت است چه سمتي دارند؟ (3474265) (alef-11)
 
فارض
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۷:۴۹:۳۸
چه سمتى ؟ هيچى ، اين آقا يه روزنامه نگار ساده است كه آقاى دكتر جليلى به ايشون بال و پر داد الان هم براى خودش يه پا كارشناس مسائل استراتيژيكه !! (3475030) (alef-13)
 
فارض
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۷:۵۶:۳۱
از آنجائيكه نامبرده در حوزه اخبار رياست جمهورى فعاليت ميكرد و مضافا به اينكه داراى پاسپورت امريكائى هم بود ، پس حتماً " نفوذى " بوده و احتمالاً اعترافاتى هم داشته ! (3475044) (alef-13)
 
مجید
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۲:۵۷:۱۹
یه تعداد ایرانی حال بد دادیم یه تعداد ایرانی خوب بیشتری گرفتیم این کجاش ضرره نمیدونم والا (3474293) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۲:۵۸:۱۶
ببینید چقدر ما به نسبت یک اصل ساده حمایت از شهروندان توسط دولتها بی اطلاعیم که این مساله را ناشی از خاص بودن و جاسوس بودن فرد میدانیم!
انگار عدم حمایت چیزی است که ما طبق پیش فرض اعتقاد داریم! نه جانم همه ایرانی نیستند! (3474299) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۹:۴۸:۰۶
این‌که شما -آن گونه که خودتان فرمودید- از اصول روابط بین الملل بی اطلاعید و همه چیز را توهم توطئه می‌پندارید دلیل نمی‌شود دیگران هم مثل شما باشند. (3475248) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۳:۰۱:۳۸
آخرش چکاره بود؟ ما که چیزی نفهمیدیم (3474308) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۳:۲۷:۴۶
دیپلماسی هنر درست معامله کردن است. قطعا برای امتیاز گرفتن از دشمن سرمایه معتبر نیاز است اما یک دیپلمات می تواند سرمایه را به باد دهد مثل آنچه در دوره جلیلی رخ داد و آن عبارت بود از به باد دادن میلیاردها دلار و در محاق بردن اقتصاد کشور ، که فوری ترین اثر آن در همان ایام ارزش دارایی های نقدی مردم به یک سوم تقلیل یافت، و یا اینکه یک معامله پایاپای را انجام داد مثل آنچه ظریف کرد. (3474380) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۸:۲۲:۵۹
مرگ بر آمريكا و طرفدازانش (3475106) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۱۸:۵۳:۱۲
برای بنده جالب است که یک روزنامه نگار برای اثبات حرف خود روزنامه نگار دیگری را جاسوس می خواند و از دستگیری او راضی است !!!! (3475150) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۰:۰۳:۱۰
با این حرفها میخواهی رفتارهای خود را توجیح کنید؟ خوب شما که میدونستی بقیه اهمیتی ندارن وفقط جیسون مهمه به امریکائیها میگفتی باید تمام زندانیان در تموم زندانهایش را آزاد کنه تا جیسون آزاد بشه...
چقدر بدبختی این توهم توطئه بر سر این ملت اورده و هنوز یک سری نخ ریس این توهم هستند (3475284) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۰:۱۱:۴۵
باتوجه به سابقه دستگیریها که قبل از ثابت شدن جرایم تبلیغات زیادی میشد باور اینکه این افراد جاسوسی میکردند دشوار وباور کردنش مشکل چون سابقه این اتهام زنیها چندان موضوعیت نداشته ۰ بشنو وباور نکن (3475303) (alef-13)
 
moh
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۰:۱۶:۲۰
ایشون الان گفتن که :((علت آزادی زندانیان ایرانی جیسون بوده است))
اما همین ادعا بی پایه و اساس بوده و هیچ دلیلی ندارد که بگوییم آمریکا فقط به خاطر او بوده که زندانیان ایرانی را آزاد کرده
بنابراین پایه ی استدلال ایشان غلط است. (3475309) (alef-13)
 
مشهدی
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۰:۲۷:۲۶
1.اظهار نظر راجع به اینکه جاسوس بوده یا نبوده در صلاحیت من نیست، البته فکر می کنم آدم مهمی نبوده. اما در این شکی ندارم که حمایت اروپایی ها و امریکایی ها از شهروندان عادی خود در مقایسه با مابسیار بیشتر و برای ماغیر عادی جلوه می کند. نمونه آن را در حمایت سفارت هلند از یک شهروند هلندی متولد بغداد در فرودگاه قطر دیدم.به ایرانی ها و عراقی ها برای فاصله بین دو پرواز طولانی ،هتل و اجازه خروج از فرودگاه نمی دادند . آن فردبا تماس با سفارت هلند و حمایت قوی آنها موفق شد مشکل را حل کند و من....................
2. مفهوم جمله " خلق سرمایه برای معامله" ارزشهای اخلاقی ما را به چالش می کشد. (3475332) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۰:۳۳:۴۸
نویسنده عزیز من از بس در مکانی زندگی کردی که ارزش شهروندی در حد زندگی در هوای بسیار الوده است نمیدونی که بعضی دولتها با شروندانشان چطور رفتار میکنن. یکی دو تایی سفر برو کشورهای دیگ.
بله بله میدونم سفر رفتی الانم داری اسم کشورهایی رو که رفتی هی میگی اما اشکال نداره اینبار رفتی به خرج خودت برو که به همه چیز دقت کنی! افرین به تو (3475351) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۱:۱۵:۱۹
ولي حالا كه رفته ، ما منتظر هستيم كه به طور شفاف اتهاماتش اعلام شود . (3475441) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۱:۲۴:۱۳
خوب اگه فقط جیسون رضائیان جاسوس بود,اون 3تای دیگه پس بیگناه بودن (3475464) (alef-11)
 
مجد
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۱:۵۱:۰۹
این تحلیل بر مبنای یک فرض شکل گرفته که سه نفر دیگر الکی بودند و جیسون رضاییان اصل کاری بود
اگر این فرض درست باشد این تحلیل درست است اما نکته اینجاست که اگر به سوابق معاملات انسانی آمریکا با کشورهای دیگر و از جمله خودمان دقت کنیم می بینیم که آنها بر اثر فشار افکار عمومی شان نمی توانند از یک شهروند ساده نیز عبور کنند و برای هر شهروندی حاضر به معامله میشوند
از این رو فرض اصلی تحلیل زیر سوال است و به نظر نمیرسد درست باشد (3475521) (alef-11)
 
Jahan
۱۳۹۴-۱۰-۲۷ ۲۲:۰۰:۲۸
البته که این توهم توطئه است. چونکه وقتی‌ آمریکا جاسوس به کشورهای دیگر می‌فرستد به نام جاسوس و با ویزای جاسوسی می‌فرستد نه به نام خبرنگار. در ضمن، با وجود اینهمه ایرانی‌ "آمریکا زده" "آمریکا ندیده", دیگر نیازی به ورود جاسوس خارجی‌ نیست. (3475531) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.