نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 257916
اشانتیون وزیر کار برای برخی پزشکان!
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۲۱
وزیر کار، رفاه و تأمین اجتماعی گفت: آگهی‌های تجاری ماهواره‌ای اغلب در حوزه دارو است و ما را به سمت داروهای چند ملیتی هدایت می‌کنند در واقع کمپانی‌ها گاهی از طریق فضاسازی روانی و از طریق خیریه‌ها بازار مصرف ایجاد می‌کنند.

به گزارش فارس، علی ربیعی در همایش توسعه صادرات دارو گفت: صنعت دارو جزو ۳ صنعت سودآور دنیا شده و صنعت ژنریک در کنار صنعت برند در سال ۲۰۱۳ از رشد بالایی برخودار بوده است.

وی ادامه داد: ارزش بازار دارویی دنیا در سال ۲۰۱۴ حدود هزار و ۱۰۰ میلیارد دلار بوده و سرانه مصرف دارو ۱۵۰ دلار اما در کشور ما بازار دارویی از ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

ربیعی گفت: صنعت داروسازی یک شاخه اجتماعی هم دارد که به حوزه بهداشت و درمان برمی‌گردد این در حالی که در فرهنگ عامیانه طبیب را محرم می‌دانستند اما این مفهوم به عنوان کسب و کار در حال تغییر است و دارو و صنعت دارو نوک پیکان این نگرش قرار دارد به طوری که نگاه به بیمار به عنوان یک نیازمند به مشتری تغییر کرده است.

وزیر کار، رفاه و تأمین اجتماعی گفت: شواهد در سال‌های گذشته نشان می‌دهد واردات شتاب زیادی گرفته در حالی که باید به رسالت اجتماعی پافشاری شود البته باید سیاست‌گذاری به نحوی باشد که توازن در مصرف ایجاد شود و نوعی اخلاقی کردن را دنبال کنیم.

وی ادامه داد: هر چه عرصه دارو را از مسابقه تجارت دور کنیم با نظام بیمه‌ای هم می‌توانیم آن را حمایت کرده و به این ترتیب به سمت کنترل شدن اوضاع پیش خواهیم رفت این در حالی است که هم اکنون از مسابقه واردات عبور کرده‌ایم.

ربیعی با اشاره به اینکه باید منافع بیماران، صنعت داروسازی و دولت را در نظر بگیریم، گفت: تعارف نداریم، کمپانی‌ها ابزار زیادی دارند و گاهی با NGO، خیریه و انجمن‌ها وارد شدند و با فضاسازی روانی ورود کرده‌اند.

وزیر کار، رفاه و تأمین اجتماعی افزود: آگهی‌های تجاری ماهواره‌ای اغلب در حوزه دارو منتشر می‌شود و بازار قابل توجهی دارد البته نباید فراموش کنیم که سطح زندگی هم تغییر کرده و ما را به سمت داروهای چند ملیتی هدایت می‌کند که باید در سیاستگذاری‌ها به آن توجه شود.

وی تأکید کرد: همچنین نیازهای القایی از طریق ویزیتوری و ارائه اشانتیون‌هایی از طریق نسخه نویسان ارائه می‌شود و اگر این حوزه را اخلاقی نکنیم حتی اگر ۱۰ برابر هم در آن پول بریزیم باز هم نمی‌توانیم به نیازها پاسخ بگوییم.

ربیعی گفت: ما در زمان جنگ ۹۵ درصد نیازهایمان را از طریق داخل تأمین می‌کردیم بنابراین باید حمایت از تولید را در سیاست‌ها مد نظر قرار دهیم و در این زمینه رشد صنعت خصوصی را نیز اهمیت دهیم.
 
۱۳۹۳-۱۱-۰۷ ۱۵:۴۶:۰۴
چه ربطي به پزشكان داشت؟؟ جو جامعه را عليه پزشكان مسموم نكنيد (2636656) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۰۷ ۲۰:۲۷:۴۵
کاش میدانستم دشمنی شما الفی ها با پزشکان به چه دلیل است؟؟؟ اخر این خبر چه ربطی به عنوانش دارد (2637060) (alef-13)