کد مطلب: 350193
بیکاری ۵۰ هزارنفر با تعطیلی ۱۵۰ تولیدی کالباس
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۰
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ایران با اشاره به تعطیلی ۱۵۰ واحد تولیدی فرآورده های گوشتی طی دو سال اخیر گفت: طی این مدت ۵۰ هزار کارگر به دلیل مشکلات پیش روی این صنف بیکار شده اند.
به گزارش تسنیم، سیدمحمد موسوی در بیان مشکلات این صنف گفت: گوشت مورد نیاز صنعت از خارج کشور وارد می شد اما این کار با مشکلاتی روبرو گردید و سازمان دامپزشکی موفق به حل این مشکلات نشد. علاوه براین موضوع تولید فرآورده های گوشتی گران تمام میشود و مردم قدرت خرید ندارند و ضمن اینکه در داخل گوشت مورد نیاز برای تولید فرآورده های گوشتی تأمین نیست.
وی ادامه داد: مسئولان اعلام میکنند ۱۵۰ هزار دام به دلیل آلودگی دامها به تب برفکی از بین رفت،در حال حاضر شبکه های مجازی تبلیغات منفی علیه صنعت فرآورده های گوشتی مطرح می کنند. انتظار ما از مسئولین این است که اعلام کنند نظارت دارند. اگر مسئولان نظارت نمیکنند پس چرا بیان نمیکنند که ما نظارت نداریم. اگر نظارت میکنند پس چرا گزارش نظارت ارائه نمیکنند؟ مردم نیازمند شفاف سازی از سوی مسئولان هستند.
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ایران با اشاره به گرانی مواد اولیه گفت:تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی در سراسر کشور خواستار تشکیل یک کمیسیون مشترک به منظور بررسی مشکلات واردات و تامین گوشت مورد مصرف این صنعت با حضور کارشناسان وزارتخانه های مرتبط با امر تولید و تجارت و نیز نمایندگان تشکلهای خصوصی و نیز تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی هستند.
موسوی با بیان اینکه ۱۵۰ واحد تولیدی فعال با ۴۰درصد ظرفیت تولید میکند گفت: در گذشته این صنعت برای ۱۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم و ۶۰۰ هزار نفر به شکل غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده بود اما اکنون این تعداد به ۵۰ هزار نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰ هزار نفر به شکل غیر مستقیم رسیده است.
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی ایران با اشاره به اینکه در گذشته یک کیلو گوشت وارداتی به نرخ ۱۲ هزار تومان از طرف های خارجی خریداری میکردیم گفت: پس از دخالت حجتی در نرخ گوشت اکنون با ارز آزاد یک کیلو گوشت وارداتی را به نرخ ۱۷ هزار تومان خریداری میکنیم.
وی با بیان اینکه میانگین مصرف فرآورده های گوشتی اعم از برگرها، سوسیس و کالباس از ۶.۵ کیلو در سال ۹۲ به ۳ کیلو در سال ۹۳ رسیده است، اظهار داشت: در صورتی که مشکلات این صنف حل شود، میتواند در تأمین غذای ارزان برای مردم موثر باشد چرا که مصرف یک وعده فرآورده های گوشتی نسبت به یک وعده غذای سنتی ۴۰ درصد ارزانتر است.
کلمات کلیدی : بیکاری
م.ایرانی
۱۳۹۵-۰۲-۱۴ ۱۳:۲۱:۳۹
خیری که از بیکاری این کارگران به مردم و سلامتی آنان میرسد خیلی بیشتر
از ضرر بیکاری این واحد های تولیدیست .خدا کند که خودرو سازان ما هم روزی
تعطیل شوند. (3682243) (alef-3)
از مواد گیاهی مثلا سویا سوسیس وکالباس درست کنید (3682966) (alef-3)
مهمترین مشکل بغیر از خمیر مرغ و مواد تاریخ مصرف گذشته
و ضایعات و مواد هورمونی
نیتریت زیاد(نگهدارنده) که استفاده میشود،سرطانزاست
خمیر مرغ تخم گذاری که استفاده میکنند
کبد کاملا هورمونی مرغی که استفاده میکنند کاملا مضر هست
و حدودا کیلویی 300 تومن میخرند
بیشترین هزینه که میکنند ،هزینه کارگری و فلفل و مواد معطر
برای تغییر مزه و بوی وحشتناک این خمیر هست
مهمترین مشکل آنها آگاهی و کمتر خریدن مردم هست
وقتی خد بهدااشت. مجوز استفاده از خمیر و کبد مرغ و نیتریت بالا و بصورت
زیر میزی مواد تاریخ گذشته میدهد،دیگر نظارت سیخی چند
درصد بالایی از سرطانها بخاطر همین کالباس و سوسیس هست (3719470) (alef-13)