نظر منتشر شده
۵۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 248890
مهمترین اقدامات پیش روی سازمان صدا و سیما؛
«انقلابِ کیفیت»؛ مهمترین توقع مردم از رئیس جدید رسانه ملی
مهدی یاراحمدی خراسانی، 22 آبان 93
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۴
سید عزت الله ضرغامی بعد از یک دهه مدیریت، سکان هدایت سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را به محمد سرافراز واگذار کرد. بدون شک مدیریت اَبَرسازمان صدا و سیما که خود را رسانه ی ملی می خواند کار بسیار دشوار، حساس و پیچیده ای است. خصوصاً در عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات که هر روز صدای شبکه ی ماهواره ای و رسانه ای جدید از اقصی نقاط جهان به گوش می رسد، که سعی در جذب مخاطب دارد و صدا و سیما می بایست در این هیاهوی رسانه های مختلف دیجیتالی، دیداری و شنیداری حرفی برای گفتن و عرض اندام داشته باشد.

حال که مدیریت رسانه ی ملی دستخوش تغییر شده است مردم توقع دارند مدیریت جدید با مطالعه دقیق پیرامون ضعف ها و کاستی های فعلی این سازمان حیاتی نسبت به ارتقا کیفی آن اقدام نماید. لذا به نظر می رسد تفکر جدیدی که قرار است بر نهاد مهم و اثرگذاری همچون صدا و سیما مدیریت کند باید موارد زیر را به عنوان مهمترین اقدامات پیش روی خود در نظر داشته باشد:

احصا دقیق و منصفانه ی وضعیت موجود
قاعدتاً زمانی که فردی در مسئولیت جدیدی مشغول به کار می شود یکی از اولین اقداماتش شناخت وضعیت موجود و شناخت نقاط ضعف و قوت سیستم است. که این مهم در مورد صدا و سیما نیز صدق می کند. هر چند محمد سرافراز خود از جنس رسانه است و در همین سازمان تجربه ی مسئولیت های مهمی را نیز داشته است ولی بدون شک برای اشراف کامل بر وضعیت جاری این سازمان نباید تنها به داده های درونی اکتفا نماید بلکه باید برای دستیابی به اطلاعات کامل از دیدگاه و نظر سایر کارشناسان، خبرگان و صاحب نظران حوزه های مختلف رسانه ای نیز بهره مند شود. برای تحلیل اوضاع جاری صدا و سیما باید ضمن پرهیز از افراط و تفریط، مشی منصفانه در پیش گرفته شود به قسمی که از نگاه صفر و یک و یا سیاه و سفید اجتناب کرده و وضعیت تحلیل طیفی و یا فازی از اوضاع جاری داشته باشیم. به بیان دیگر نه دفاع همه جانبه و تمام قد از صدا و سیما به عدالت نزدیک است و نه تیره و تار خواندن حال و روز آن.

حذف ستاره سالاری، مصرف گرایی، آنتن فروشی
صدا و سیما باید بجای دل بستن به "توسعه ی رسانه ای" از جنس غربی که در آن هدف وسیله را توجیه می نماید، در اندیشه ی دستیابی به "پیشرفت" بر مبنای اقتضائات و ارزش های کشور و مردم باشد. بدون شک در صورت عزم رسانه ی ملی برای تحقق این امر دیگر اموری مثل؛ آنتن فروشی، ستاره سالاری، ترویج مصرف گرایی، توسعه برخی موسیقی ها که با روح اسلام منافات دارد، سریال های سکولار و یا با مفاهیم اومانیستی، و ... جایی در رویکرد ها و کنداکتور برنامه ها نخواهد داشت.

عملیاتی کردن معنای واقعی عنوان "رسانه ی ملی"
سال هاست صدا و سیما در تبلیغاتی گسترده خود را رسانه ی ملی می خواند. اما آیا در عمل هم این اتفاق افتاده است؟ و یا به بیان دیگر آیا آحاد جامعه این سازمان را از خود دانسته و به آن اعتماد کامل دارند؟ یافتن پاسخ دقیق به این پرسش تعیین کننده ی بسیاری از جهت گیری های صدا و سیما خواهد بود. همواره یکی از نقدهایی که به رسانه ی ملی از سوی برخی گروه ها می شود آن است که رسانه ی ملی تنها به جریان های خاصی تعلق دارد که می بایست این ذهنیت از جامعه زدوده شود.

نهادینه کردن رویکرد و فرهنگ سازمانی پایدار
سازمان صدا و سیما به دلیل گستردگی و تنوعی که دارد از فرهنگ سازمانی پایدار بی بهره است. به بیان دیگر هر چند با توجه به ارزش های اسلامی و انقلابی بسیاری از روندهای قبل از انقلاب حاکم بر این سازمان لغو گردیده است اما هنوز بعد از گذشتن بیش از سه دهه از انقلاب این مهم بصورت یک فرهنگ جاری و نهادینه شده در نیامده است. واقعیت آن است که در برخی زمینه ها آنچه به عنوان رویکرد سازمانی، جاری است بخشنامه ها و آیین نامه هاست نه یک فرهنگ متعالی ناشی از ارزش های انقلاب اسلامی. این در حالی است که تولیدات و محصولات یک رسانه در صورتی اثرگذاری بیشتری دارد که جوششی و ناشی از باورهای درونی باشد نه بر اساس یک تکلیف اداری! برای تحقق این مهم آموزش، فرهنگ سازی و ارتقا منابع انسانی این سازمان در همه ی رده ها و گرو ها از نظر؛ باورهای معنوی، ذوق و قریحه، اعتماد به نفس، دستیابی به دانش های روز در حوزه رسانه، خلاقیت و ... اهمیت فراوانی دارد.
تجدید ساختار سازمانی: اکنون که بستر فیزیکی و دامنه عملیات اجرایی سازمان صدا و سیما در این اندازه و در سراسر کشور گسترده شده است و همچنین قواعد تکنولوژیکی حاکم بر رسانه تغییرات فراوانی یافته است نیاز به بازبینی و تجدید ساختار اساسی در این سازمان بر اساس تغییرات جدید و با رویکرد کوچک سازی، چابک سازی و تخصصی سازی به خوبی احساس می شود.

ارتقا کیفی شبکه های دیجیتالی و استانی
در سال های اخیر شبکه های استانی و دیجیتالی از نظر کمی توسعه ی قابل توجهی داشته اند. اما از نظر کیفی هنوز با حداقل ها و استاندارهای یک شبکه تلویزیونی و یا رادیویی مطلوب فاصله ی زیادی دارند. که می بایست بعنوان یک رویکرد مهم مورد توجه مدیریت جدید قرار گیرد. خصوصاً بسیاری از شبکه های استانی در حال حاضر آنقدر ضعیف هستند که هیچ گونه جذابیتی برای جذب مخاطب ندارند.

سخن پایانی این که رسانه ای در گستره ی صدا و سیما که به تعبیر مقام معظم رهبری به مثابه یک دانشگاه عمومی باید وظیفه ی خطیر «هدایت و مدیریت فرهنگ و افکار عمومی جامعه» را دنبال نماید می بایست پویا، بالنده، مستقل، وفادار به آرمان های ملت و محملی برای بروز و ظهور؛ خردمندان، هنرمندان، برگزیدگان، نخبگان و خبرگان جامعه ی اسلامی باشد. لذا مدیریت رسانه ملی به ابزارهایی از جنس؛ اعتقاد، تخصص، هنر و خلاقیت نیازی اساسی دارد.

اکنون که مدیریت رسانه ی ملی دستخوش تغییر شده است بی شک مطالبه ی جدی مردم انقلاب کیفیت در سازمان و صدا و سیما و دست یافتن به استانداردهای یک رسانه ی حرفه ای است که؛ اولاً مردم نسبت به آن اعتماد کامل داشته باشند؛ ثانیاً به نیازها و خواسته هایشان از یک رسانه در حوزه های مختلف؛ خبری، اوقات فراغت، آموزش، سرگرمی و ... پاسخ دهد؛ و ثالثاً خود را وامدار هیچ جریان و گروهی جز آحاد مردم ایران نداند.
 
1360
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۰:۴۲:۱۴
درست شدن صدا سیما کاری نداره قدرت روابط عمومی رو زیاد کنه قدرت ناظر پخش کم بشه و پایش انجام بشه نظر سنجی بشه ببینن که مردم فقط مردم نه حزب نه دسته نه گروه خاص نظر بدن مردم (2484693) (alef-10)
 
سینا از شیراز
۱۳۹۳-۰۸-۲۳ ۱۰:۱۶:۱۵
در این مقاله ، به اصلی ترین خواسته مردم بی توجهی یا حداقل کم توجهی شده! اینکه بتونه رسانه میلی رو باز هم رسانه ملی کنه. طرفدار یه جناح خاص نباشه چون شان رسانه ملی فراتر از درگیر شدن در جریانات سیاسی است. البته .........اگه بذارن!!! (2486257) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۰:۴۲:۵۰
بدتر نشود بهتر نخواهد شد اصولا شغل هایی که مردم انتخاب کننده نیستند و انتصابی است چندان تعییری ندارد و همیشه یک عده برای بازار گرمی تبلیعات میکنند برای منتضب شونده و اگر نه اش همان اش است و کاسه همان کاسه شما حالا عکس مار بکش. (2484695) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۳۷:۱۸
همیشه یه کاری میکنن که قبلی رو 1000 بار شکر کنیم!!! (2484858) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۵۲:۰۷
نوشته:

بدون شک در صورت عزم رسانه ی ملی برای تحقق این امر دیگر اموری مثل؛ آنتن فروشی، ستاره سالاری، ترویج مصرف گرایی، توسعه برخی موسیقی ها که با روح اسلام منافات دارد، سریال های سکولار و یا با مفاهیم اومانیستی، و ... جایی در رویکرد ها و کنداکتور برنامه ها نخواهد داشت.

یعنی تا الان سریال ها و فیلم های سکولار و منافات با اسلام و ترویج موسیقی فلان و ... وجود داشته؟
اینا اصلا ساز نشون نمی دن. برن ببینن چرا مردم گرایش به ماهواره و سریال ترکی کرده اند؟ به خاطر کیفیت بیشتر فیلم و فوتبال و والیبال سانسور شده که نبودن، دنبال دیدن فیلم و سریال و ورزش اتفاقا با رویکرد ضد سانسور و اومانیسمی بودند. مردم ایران هم میخوان مثل بقیه کشورها باشند.
در ثانی این همه به اصطلاح شبکه درست کردند باز هم همشون یک چیزی نشون میدن و موقع اذان هم همشون با هم قطع میشن و هیچکدوم هم برای یک مخاطبی که قید و بندهای اسلامی رو نخواد و یا حداقل بخواد ساز رو ببینه وجود نداره.
اونوقت بشین بگو کیفیت، اساسا مشکل بر سر خود برنامه ها و نوع اونا هست نه کیفیتشون (2484903) (alef-13)
 
آریابان
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۱۱:۵۹:۰۷
علاوه بر شگفتی فراوان در مورد ممنوع التصویر بودن !!!! ساز (ولی مجاز بودن پخش نوای آن !!!! )چه پاسخی برای این پرسش وجود داره :
زمانیکه ورزشکاران زن ایرانی در بیرون از کشور و با رقبای خارجی مسابقه میدهند ، فیلمش رو در "سیما" پخش نمیکنند ، چون هر چند دختران ورزشکار ایرانی ، به گونه ای کاملا پوشیده و محجبه در زمین بازی می کنند ، ولی طبیعتا تیم رقیب ، ازاستاندارد حجاب اسلامی پیروی نمی کند ؛
حال پرسش اینجاست :
چرا در خارج از کشور ، مردان خارجی (که طبیعتا غیر مسلمان و بدون تربیت و نگاه اسلامی اند) میتونن بینندۀ مسابقات ورزشکاران زن ایرانی باشند ولی در داخل کشور، یک مرد ایرانی مطلقا صلاحیت دیدن فیلم مسابقات داخلی با حضور تیم های بانوان ورزشکار محجبۀ هموطن ایرانی خود را ندارد ؟!؟!؟!؟!؟
(حضور در ورزشگاه جنس دیگر!!!! ، خود بحث پر حاشیۀ دیگریست که زن و مرد نمی شناسد)
در یک کلام ، مردان ایرانی صلاحیت !!!! دیدن مسابقات بانوان ورزشکار ایرانی از "سیما" را ندارند :
چه زمانی که تیم خارجی مقابل ، با مشکل نه- حجابی روبروست و چه زمانی که هر 2 تیم ایرانی اند و با خوش-حجابی در داخل کشور بازی می کنند !!!؛ (2488462) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۲:۰۱:۰۵
با سلام به آقای یار احمدی و با امید به اینکه این مقاله ایشان و نظرات کاربران در اختیار آقای دکتر سرافراز قرار گیرد.

نکته ای که مغفول مانده در این مقاله، موضوع باندی شدن گروههای تولید در شبکه های مختلف است.
امروزه حتی بهترین طرح ها، پس از ارائه به واحدهای طرح و برنامه شبکه ها، بدلیل خارج بودن از دستجات خاص، رد می شوند و برون سپاری تولید هم تنها به شرکتها و گروههایی خاص انجام می شود.
اگر دکتر سرافراز بتوانند سیستم تولید خارج از سازمان را عادلانه برگزار کنند، مسلما افراد توانمند جدیدی به جرگه تولیدکنندگان خواهند پیوست و تنوع و کیفیت برنامه ها دوچندان می شود. (2484923) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۲:۴۷:۴۴
رییس جدید صدا و سیما باید توجه داشته باشد که رسانه ملی متعلق به مردم بوده و ارث پدری هیچ کس نیست. (2485025) (alef-10)
 
عوام
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۱:۵۵:۳۶
لازم است رئیس جدید مقداری از خرده شیشه جناحی را در سیما کاهش دهد و بداند مردم شعور دارند (2485892) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۰:۴۵:۳۲
نگاه سیاسی رسانه ملی تغییر کنه کلی از مشکلات کشور و تلویزیون حل میشه.
امان از دست مجله خبری 19:15 و اخبار 20:30 (2484706) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۵۶:۵۶
باید برنامه 90 را تعطیل کند. (2484914) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۳:۲۰:۵۶
این دوتا که گفتید رسما به شعور مخاطب توهین میکنن (2485097) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۰:۲۸:۴۲
معلومه جیگر شما رو خیلی سوزونده این دو تا برنامه (2485762) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۰:۴۷:۱۳
دوستی‌ در حمایت از آقای سر افراز گفته بود که پرس تی‌ ویژگی در آمریکا ۱۰ میلیون بازدید کننده داشته، ولی‌ بٔر طبق آمار خود ایشان سایت پرس توی روزی ۷۰ هزار مراجعه داشته که با عرض معذرت در جامعه آمریکا یعنی‌ صفر.... مثل این می‌مونه که مثلأ مسئولین الف بگن در روز ما ۵۰ هزار بازدید کنند داشتیم و آن را ضرب در ۳۶۵ کنند و بگن در سال ۱۸ میلیون ایرانی‌ از سایت الف بازدید میکنند!!!!! (2484709) (alef-13)
 
حق گو
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۲:۰۷:۳۰
تازه قریب به اتفاق بینندگان پرس تی وی اندکی از مسلمانان دوستار ایران و غیر فارسی زبان هستند و این شبکه نتوانسته تقریباً هیچ مخاطب هدف را جذب نماید. که ضروری است در این شبکه تحول لازم صورت گیرد. (2485906) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۰:۴۷:۲۸
در حال حاضر رسانه ملی اسیر چهارچوب های من درآوردی خودش شده است. برنامه های تمام کانالهایش شبیه هم هستند . اکثریت مردم به این برنامه ها توجه نمی کنند. اگر رییس جدید صدا و سیما قصد بهبود کیفیت صدا و سیما را دارد باید اقدامات زیرر ا انجام دهد:

1) بازنگری در نحوه برنامه های اخبار و کمتر کردن سانسور
2) بازنگری در پخش سریالها و فیلمها و امکان حضور کارگردانان و هنرپیشگان از همه طیفها
3) بازنگری در موسیقی و امکان پخش موسیقی خوانندگان مورد نظر مردم

بهتر است رییس جدید صدا و سیما در همین ابتدای امر با درست کردن وب سایتی از نظرات مردم آگاهی و به درصد موافقات و مخالفان برنامه های کنونی صدا و سیما پی ببرد. (2484711) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۴۲:۱۴
شما دلت خوش است فکر میکنی اینجا سوئیس است که نظر خواهی کنند و ااجازه بدهند مردم بفهمند چه درصدی مخالف سیما هستند اره برادر جان این جا ایران است هرچی میشنوی بر عکسش عمل کن اگر میخواهی پیشرفت کنی (2484876) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۶:۱۸:۵۵
ما فقط میخواهیم اخبار را آنگونه که اتفاق افتاده بیان کنند و نه آنگونه که مایلند. (2485431) (alef-13)
 
بیگی
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۳:۲۷:۴۰
گفتید موسیقی.. جالب است رسانه میلی بدل ترانه ها را پخش میکند.جواب بدهد شعر که همان است موسیقی هم که همان اما بجای ساز های اصیل از نوع تقلبی الکترونیک .حالا با ساز اصیل مخالف است یا با اجرا کننده؟مردم هیچ چیز تقلبی نمیخواهند حتی از نوع موسیقی. (2485996) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۰:۴۹:۲۶
صدا و سیما باید اخبار حقیقی را به گوش مردم برساند تا مردم دیگر برای شنیدن اخبار به بی بی سی و وی او ای و..... مراجعه نکنند. (2484715) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۰:۴۹:۳۶
ایشان را خوب میشناسم خیابان ایشان یک طرفه و مرغشان همیشه یک پا داشته روزی در اینده خواهیم گفت خدا پدر ضرغامی را بیامرزه. (2484716) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۰۶:۴۷
مهمترین توقع مردم از رسانه ملی این است که به معنی واقعی کلمه ملی باشد و بر اساس نگاههای باندی و جناحی عمل نکند و به سخنگوی یک جناح خاص تبدیل نشود (2484757) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۱۸:۴۱
صدا و سیما می تواند نقش بسیار مهمی در وحدت ملی و جهت دهی به افکار عمومل داشته باشد برای همین هم هست که صاحبان نفوذ و قدرت نظر زیادی به این سازمان دارند از این جهت وقتی چنین ظرفیت و قدرتی وجود داشته باشد باید مسئولان آن و نهادهای ناظر بسیار دقت کنند تا چنین ظرفیتی به جهت اعمال نفوذها یا نگرش یک سویه برخی مدیران میانی صرف و هزینه یک گروه یا نگرش خاص نشود، چرخش مدیران، وجود اتاق های فکر با حضور سلیقه های مختلف سیاسی و اجتماعی، استفاده از اساتید برجسته و مستقل و با تجربه دانشگاهی، به کار گیری دانش های نوی روانشناسی و جامعه شناسی در تولید و ساخت برنامه ها می تواند راهگشا باشد.
رئیس جدید سازمان باید بتواند با قدرت عمل کرده و مدیرانی که چنین توانایی را ندارند جا به جا کند، وجود و حضور کسانی که طی سالها نگاهی جهت دار به ویژه به مسائل سیاسی داشته نمی تواند تضمین کننده چنین رویکری باشد.
در نهایت صرفه جویی در این سازمان بزرگ اهمیت زیادی دارد، هم اکنون دیده می شود که تبلیغات مختلفی از صدا و سیما به عنوان کسری بودجه پخش می شود ولی بخش های موازی مختلفی همزمان یک کار را انجام می دهند، مثلا در بخش خبر، جز آن که معلوم نیست این همه اخبار و برنامه سیاسی از همه شبکه ها چه فایده ای دارد، گروهای موازی زیادی تشکیل شده که با هزینه بیت المال با هم رقابت می کنند.
معلوم نیست وقتی که ما یک شبکه خبر 24 ساعته داریم که همه جای کشور و خارج از آن هم قابل دریافت هست، چرا باید 5 شبکه دیگر تلویزنی و شبکه های رادیویی مختلف هم ساعتها برنامه خبری و تحلیلی و برنامه سیاسی داشته باشند، هر شبکه مدیرکل برنامه های سیاسی و دفتر و دستک دارد، به تبع آن تهیه کننده و عوامل اجرایی و... آیا هرگز ارزیابی از نتیجه این همه هزینه به عمل آمده است؟ (2484792) (alef-13)
 
جاوید
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۳۲:۰۸
کسانی که عاشق ماهواره و غرب هستن اگر بهترین برنامه ها رو هم از رسانه ملی پخش کنن باز اونها طلبکارن.چند وقتیه که تخریب صدا و سیما به یه سناریو تبدیل شده.اتفاقا کسانی که به غرب و ماهواره دلبستن و کسانی که به فساد گرایش دارن (منظورمون اکثریته نه همه)منتقد صدا و سیما هستند. (2484836) (alef-10)
 
سفیر
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۴:۲۹:۴۲
جاوید دوست عزیز نباید همه به قول شما که (منظورتون اکثریته ) رو عاشق غرب فاسد دونست اولا قشر جوان و تحصیلکرده باتوجه به فناوری های روز نیازی به ماهوره ندارند چون برنامه های در خور توجهی ندارد،در ثانی الان دهکده جهانی شده شاید شما خبر نداری اینترنت ، وایبر ، وووووووووو دیگر جایی برای ماهواره نگذاشته گرچه اکثر کسانی که از کانالهای ماهواره استفاده می کنند قادر به استفاده از اینترنت نبوده یا دسترسی ندارند چون بیشترین چیزی که از نظر دوستان در مورد ماهواره نگران کننده است تبلیغات دشمنان است که البته اونهم به در اینترنت وجود دارد ،اما صدا وسیما باور کنیم نتونسته به همراه تکنو لژی روز خودش رو به روز کنه اکثر مردم 5 کانال بیشتر ندارند!!!!؟؟؟؟؟؟ (2485280) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۳۷:۳۶
مشکل سر محتوا هست و نه کیفیت.
مردم این جنس و محتوای برنامه ها رو قبول ندارند، اول مساله ی محتوا باید حل بشه بعد برسیم بر سر اینکه کیفیتش هم خوب بشه.
وقتی 71 درصد مردم ماهواره نگاه می کنند به خاطر کیفیت نیست به خاطر محتواست (2484861) (alef-13)
 
سید ابراهیم کراماتی
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۳۸:۰۷
مهمترین و اساسی ترین موضوعی که باید مورد پذیرش و توجه رییس جدید سازمان صدا و سیما قرار بگیرد ؛ پذیرش این واقعیت است که ضریب نفوذ شبکه های داخلی و برون مرزی رادیو و تلوزیون به نسبت بودجه و هزینه ای که از بیت المال صرف آن می شود ؛ ناچیز است و قهر بخش قابل توجهی از شهروندان نسبت به برنامه های این رسانه ملی چیزی نیست که بتوان از نظر دور داشت.
اگر رییس جدید اراده ای دارند و قادر به اعمال اراده خود می باشند باید که کیفیت برنامه ها ارتقاء یابد و تا جایی این حرکت ادامه پیدا کند که مردم حرفهای دلشان را در این رسانه بشنوند و این برداشت زدوده شود که صدا و سیما سخنگوی یک جریان خاص است و به میل ایشان رفتار می کند.
بدون تعارف تاکنون تصور بخش قابل توجه شهروندان این است که صدا و سیما یک رسانه "ملی" نیست ؛ بلکه "میلی " است!
البته اگر هم تغییری ندهند ؛ رسانه های خارجی هستند و کارخودشان هم خوب بلدند و صدا و سیما هم برای دل خودش برنامه پخش کند و خوش باشد! (2484862) (alef-13)
 
محمد مهدی
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۱:۴۴:۴۵
برنامه های صدا و سیما بشدت بی کیفیت و بعضا حتی آزار دهنده هم هست بیش از بیست کانال و اینهمه تکرار مکررات یا پخش برنامه ها و فیلمهای حاوی بد آموزی . واقعا جای تاسف دارد (2484885) (alef-13)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۲:۰۹:۵۷
من میگم البته اگه مطابق معمول الف سانسور نکنه حالا که اینا اینهمه از خصوصی سازی حمایت می کنندچرا صداوسیما خصوصی نمیشه؟
الان دولت مدارس دولتی روکه مال مردمه مفت به بخش خصوصی میفروشه و موجی از وحشت در بین معلمان و دانش اموزان ایجاد کرده اما الف وتوکلی هم هیچ اشاره ای به این خیانت بسیار بزرگ نمیکنه
چرا الان که همه چی خصوصی میشه صدا وسیما خصوصی نمیشه؟
درتمام کشورهای دنیا صدا وسیماخصوصی هست وشبکه ها با هم رقابت می کنند
چرا اینجا نشه؟ (2484941) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۲:۱۳:۲۳
انقلاب صداقت و فراجناهی بودن مهمترین توقع مردم است. (2484951) (alef-13)
 
واقع بين
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۳:۰۳:۳۵
عليرغم برگزاري مراسم توديع براي ضرغامي و تحليل و تمجيد هاي فراوان از ايشان در اين مراسم ، بنده عملكرد ايشان را در طول اين 10 سال ضعيف ميدانم كه لازم است رئيس جديد راه ايشان را طي نكند .
صدا و سيما بايد در عمل رسانه ملي باشد نه در حرف و كلام . (2485063) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۲:۱۰:۰۲
البته نگذاشتند درست کار کند (2485911) (alef-13)
 
محبي
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۳:۰۴:۵۹
لازم است صدا و سيما از تكصدايي خارج و رسانه عموم ملت ايران شود . (2485066) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۳:۰۵:۵۹
صدا و سيما خيلي وقت است كه در منزل ما تعطيل شده است (2485069) (alef-10)
 
چ / ه
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۳:۱۰:۰۷
بايد يك خانه تكاني اساسي در صدا و سيما در جهت اراده ملت شكل گيرد . (2485077) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۳:۴۵:۲۰
اعتماد من به بی بی سی بیشتر از رسانه کشورم است. (2485173) (alef-13)
 
علی عسک
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۴:۳۹:۰۱
دوخواسته کوچولو از جناب سرافراز
1-پرهیز از حزب گرایی
2- راستگوییو پخش واقعیت ها (2485305) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۶:۳۲:۲۶
مهمترین توقع از صدا و سیما رعایت امصاف و عدم جانبداری سیاسی از گروه خاصیه تا واقعا ملی باشه. (2485454) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۶:۴۸:۴۸
این آقا همانی است که رفته 4-5 تا کانال مثلا جدید تاسیس کرده که برنامه های صدا و سیمارو دوباره پخش کنه. چطور از آدمی که فکرش فقط کمی هست انتظار افزایش کیفیت دارید. (2485475) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۷:۵۴:۴۵
اقای سرافراز :
در این کشور بسیاری از مردم با شما. وسیاستگذاران ان سازمان همفکر نیستند سهم انها از این سازمان که تریبون ملی می نامید کجاست؟ (2485582) (alef-13)
 
زهرا
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۸:۴۷:۱۵
فبشر عباد الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه :
پس بشارت باد بر بندگان آنان که سخن های مختلف را می شنوند و از بهترین آنها پیروی می کنند (2485653) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۸:۵۰:۴۰
متاسافانه مسولین گذشته کاری کرده اند که دیگر تعویض مسولین صدا و سیما نیز دردی دوا نمی کند و اکثریت مخاطبین پریده اند .همانند مغازه ای که تمامی مشتریانش بی اعتماد شده و دیگر سراغ آن را نمی گیرند (2485660) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۸:۵۴:۲۳
متاسفانه اکثر رفقای هم مسجدی ام را که می شناسم اگر آنتن ماهواره نداشته باشند اخبار خود را یا با فیلتر شکن از اینترنت می گیرند و یا از رادیو فردا ولی مطمئنم روسای صدا و سیما آنقدر تنگ نظر بوده اند که حتی به سایت الف و نحوه نظر دهی مخاطبین هم توجهی ندارند (2485669) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۱۸:۵۴:۵۳
کار صدا و سیما فقط تبلیغ است. تبلیغ قدرت و حکومت بعد تبلیغ اجناس بنجل برای پول. (2485671) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۱:۰۰:۵۰
در اخبار سانسور نکنید واقعی را بگویید ولو به ضررممان باش
در سریالها کمتر سانسور کنید
اخبار 20:30 را بالکل باید تغییر داد
موسیقی های مرم را اجازه بدهید پخش شود
در ورزش و صحنات ورزشی بین المللی سانسور نکنید اجازه دهید پخش شوند.
راست بگویید دروغ خیلی بده (2485808) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۲:۴۹:۲۷
من از سال 84 تلویزیون ایران را تماشما نکرده ام این را قطعا مدیون عزت هستم . (2485951) (alef-13)
 
ببوگلابی
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۳:۱۳:۴۵
بزرگترین نعمتی که خداوند به انسان داده است حق انتخاب و آزاد بودن است خب من که قدرت ندارم مثلا در سیاست های صدا و سیما تاثیر بگذارم ولی حداقل میتونم از چند هزار کانال ماهواره استفاده کنم و اصلا ذره ایی نه حرص بخور و نه از این همه سانسور و بی توجهی به نیازهای مردم ناراحت بشم. (2485980) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۳:۳۰:۱۵
قرار گرفتن صدا و سیما در جهت آزاده ملى آرزوی خوبی است هر چند به نظر غیر ممکن مینماید. (2486001) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۲ ۲۳:۳۷:۳۷
خواهش مي كنم برنامه هاي مخرب و تفرقه انگيز و بي فايده مانند ديروز امروز فردا را اصلاح يا حذف نمايد. به خدا دافعه اين برنامه چند برابر جاذبه اش است. چرا مردم را نادان و بي شعور ميدانيد؟ (2486008) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۲۳ ۰۰:۱۲:۰۸
دروغ ننویسید لطفا. من به عنوان نمونه ای از طیف وسیعی از مردم هیچ توقع و انتظاری از صدا و سیما ندارم. سال هاست که هیچ توقعی ندارم. (2486046) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۳ ۰۲:۰۰:۳۱
متاسفانه يكي از مشكلات صدا وسيما اين است كه زياد ميگه و لي اصلا گوش نميكنه !!
چشم دارد ولي نمي بينه . گوش داره ولي نمي شنوه !!
اگر اين رسانه ميخواهد به مردم آگاهي دهد و چشم و گوش مردم را باز كند !! بايستي اول چشم
و گوش خودش را باز كند !!
بدبختانه به جاي اين كه چشم ها و گوش را باز كند ، خيلي از مواقع به دنبال بستن چشم وگوش
مردم است !!
اين رسانه بايستي بداند كه در دنياي اطلا عات وارتباطات شرف حضور دارد !! و خود رايكه تاز
ميدان قلمداد نكند !
به ياد داشته باشد كه در غم مردم شادي نكند ودر شادي مردم غمگين نشود !! (2486118) (alef-13)
 
جعفر
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۰۸:۲۲:۱۸
امید است ایشان مانند کتاب های اول دبستان در دوره بعد از انقلاب اقلیت ها زبان و آیین اقوام ایران محترم شمرده و نسبت به پخش آیین و سنن ایرانیان اهتمام ورزد. در این وضعیت آمدن ایشان را به صدا و سیما خوش آمد می گوییم. (2487986) (alef-13)
 
کارمند صداوسیما
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۱۱:۰۷:۱۴
آقای سرافراز
باسلام
به جوانها اعتماد کنید ولطفا این بازنشسته هایی که میز مدیریت راچسبیدند بفرستید منزل
انتخاب دکتر اخگری سپاس (2488349) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۱۱:۴۶:۳۹
رسانه ملی سرافراز می شود , اگر عزت از دست رفته خود را باز یابد. (2488442) (alef-13)
 
ع
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۱۵:۳۸:۱۱
سایت الف از نظرات کارشناسی شما بسیار متشکرم
من کارمند یک شبکه استانی هستم به خدا حتی یک بار هم اقای ضرغامی را در مرکزمان ندیدیم مدیرکل ما از اموزش وپرورش واتحادیه انجمن های اسلامی بدون هیچ سابقا عملی وتئوری 12سال پیش به یکباره امد ورییس ما شد سالها طول کشید تا فرق سکانس وپلان را بفهمد هنوز هم رییس ماست ضرغامی زورش نمیرسید او را بردارد حالا ببین در این سالها چه به خورد مردم داده ایم.ایا این یعنی شایسته سالاری. (2489158) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.