نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 145498
چهره هایی که نتوانستند رای بیاورند/ از کواکبیان وذوالنور تا احمدی نژاد
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۴۸
براساس نتایجی که از سوی ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام شده است تعدای از نمایندگان فعلی مجلس هشتم و برخی از چهره های اصولگرا و اصلاح طلب نتوانستند راهی مجلس نهم شوند.

به گزارش مهر،براساس نتایجی که از سوی ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام شده است برخی از چهره های اصولگرا و اصلاح طلب و تعدادی از نمایندگان مجلس هشتم از ورود به مجلس نهم بازماندند،اسامی زیر نمایندگان و فعالان سیاسی هستند که حائز آرای لازم نشدند.البته این اسامی براساس آخرین نتایج وزارت کشور تکمیل می شود.

احمد ناطق نوری که در سی سال گذشته همواره به عنوان نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابی مازندران راهی مجلس می‌شد این‌بار در رقابت با کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان از ورود به ساختمان سبز بهارستان بازماند.عبدالوحید فیاضی کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان توانست در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی که روز گذشته در سراسر کشور برگزار شد، با کسب اکثریت آراء به عنوان نماینده مردم نور و محمودآباد راهی خانه ملت شود.

همچنین محمدمهدی مفتح نماینده چند دوره حوزه انتخابیه رزن و ستار هدایت خواه از حوزه انتخابیه بویر احمد و دنا نیز نتوانستند وارد مجلس نهم شوند.

پروین احمدی نژاد در حوزه انتخابیه گرمسار از راهیابی به مجلس بازماند.

پس از شمارش آرا در حوزه انتخابیه گرمسار غلامرضا کاتب با ۱۶۲۲۸ رای نفر اول و پروین احمدی نژاد با ۱۵۵۰۰ رای نفر دوم شد.

پروین احمدی نژاد خواهر رئیس جمهور و زاده گرمسار است.

یکی از چهره های اصلاح طلب مجلس هشتم که نتوانست آرا مردم را بدست آورد مصطفی کواکبیان است.عضو فراکسیون اقلیت مجلس هشتم با ۱۹۰۰۰ رای نفر دوم در حوزه انتخابیه سمنان شد.و علیرضا خسروی با ۲۳۰۰۰ منتخب مردم در این حوزه انتخابیه شد.

محمد رضا خباز عضو دیگر فراکسیون اقلیت و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نهم نیز نتوانست به مجلس نهم راه یابد.

*همچنین حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور و حجت‌الاسلام علی بنایی از حوزه انتخابیه قم حائز اکثریت آرا نشدند.علی بنایی نماینده مردم قم در مجلس هشتم است.

مجتبی ذوالنور نیزپیش از این جانشین نماینده مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران بود.

قدرت الله علیخانی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی که سابقه حضور در ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی را داشت، در رقابت های انتخاباتی مجلس نهم حذف شد.

بنابراین گزارش،عبدالرحمان رستمیان برای اولین بار نماینده شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی شد و ملک محمدی نماینده فعلی شهرستان دامغان از ورود به مجلس نهم بازماند.
*به دنبال اعلام نتایج کامل انتخابات در حوزه انتخابیه کرمان و راور، حجت الاسلام حسین جلالی، عضو جبهه پایداری و رئیس دفتر آیت الله مصباح یزدی از راهیابی به مجلس نهم بازماند.
با پایان یافتن شمارش آرا در حوزه انتخابیه شهرستان‌های کرمان و راور محمدمهدی زاهدی وزیر سابق علوم و سفیر فعلی ایران در مالزی به عنوان نفر اول و محمدرضا پورابراهیمی استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران به عنوان نفر دوم راهی بهارستان شدند.
فلاحت پیشه نماینده فعلی اسلام آباد غرب و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز نتوانست اکثریت آرا را از ان خود کند.

*حمید رضا خصوصی منتخب جبهه متحد اصولگرایان گیلان با کسب ۳۰ هزار و ۵۰۰ رای به عنوان نماینده حوزه انتخابیه صومعه‌سرا شد.

سید کاظم دلخوش در این رقابت حدود ۲۳ هزار رای را به دست آورد و از دور نمایندگی مجلس نهم بازماند.

*در حوزه انتخابیه میاندوآب، تکاب و شاهین‌دژ، روح‌الله بیگی و مهدی عیسی‌زاده با کسب آرای لازم به عنوان نمایندگان این حوزه راهی مجلس نهم شدند.

محبی نیا عضو هیات رئیسه مجلس ،نامزد اصولگرایان بود که رای نیاورد.

این خبر به مرور تکمیل می شود...
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۳ ۱۶:۳۴:۳۴
كواكبيان حقته. ديگه تو باشي با جمع حركت كني. الان هم ضايع شدي هم از چشم اصلاح طلبا افتادي. اين جماعت خودشون براي رسيدن به قدرت به جون هم افتادند اونوقت مي زارند امثال شماها بريد بالا؟! بايد كتاب "مزرعه حيوانات" را مي خوندي و بصيرت پيدا مي كردي و كانديدا نمي شدي. (685769) (moderator7)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۱۳ ۲۰:۵۸:۵۸
كاملا موافقم.اينها رو نميشه بهشون اصلاح طلب گفت بلكه قدرت طلب هستن اونم با اشتباه محاسبات!.اصلاح طلبهاي واقعي شركت نكردن چون اميدي به اصلاح نيست (686470) (moderator1)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.