نظر منتشر شده
۴۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 276943
رئیس انجمن علمی مددکاری؛
طراحی سایتهای همسرگزینی اقدام بیهوده ای است
بخش اجتماعی الف، 27 خرداد 94
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۰
سایت همسان‌گزینی دختران و پسران به آدرس Hamsan.tebyan.net صبح دوشنبه با حضور گلزاری معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و اللهیاری رییس سازمان نظام روانشناسی رونمایی شد. سایتی که به گفته مسئولین قرار است واسطه‌های ازدواج در آن شروع به فعالیت کنند، تا سالانه ۱۰۰ هزار ازدواج را به تعداد ازدواج‌های کشور بیفزایند.

پیش از این‌که وزارت ورزش و جوانان تصمیم به راه‌اندازی چنین سایتی بگیرد، سایت‌های همسریابی با تعداد زیادی کاربر فعالیتی پر رنگ داشته‌اند. گفته می‌شود که چیزی حدود ۳۵۰ سایت همسریابی در حال حاضر در فضای مجازی حضور دارند. به اعتقاد کارشناسان وجود این تعداد سایت همسریابی، نشان‌دهنده خلائی است که در امر ازدواج در جامعه وجود دارد و افراد نیاز دارند تا در فضایی با جنس مخالف آشنا شوند.

سایت‌های همسریابی غیررسمی، سایت‌های بدون مجوز و آسیب‌زا بوده‌اند. ویژگی‌ای که قرار است در سایت رسمی همسریابی دولت نباشد. "همسان‌گزینی" بنابر گفته مسئولین آن قرار است با جزئیات بیشتر و بهتر، از راه قانونی و با امکان‌های بیشتر به کمک ازدواج افراد بیاید.

اقدام دولت برای راه‌اندازی سایت همسریابی و ابعاد مختلف این شکل از ازدواج میان کارشناسان نیز موافقان و مخالفانی دارد مصطفی اقلیما رئیس انجمن علمی مددکاری ایران در گفت و گو با الف با انتقاد از پیشنهاد دهندگان تاسیس این نوع از سایت ها در وزارت ورزش و جوانان عوامل این طرح در وزارت خانه مزبور را فاقد شناخت کافی از فرهنگ ایرانی و روانشناسی اجتماعی معرفی و تصریح کرد: سایت های همسر یابی نه تنها در ایران که در کشورهای دیگری مثل فرانسه هم جوابگوی نیازِ ازدواج به مفهومی که طراحان آن مدعی هستند نبوده و نیستند.

وی افزود: با توجه به زیر ساخت های فرهنگی در ایران اگر شخصی قصد ازدواج به صورت واقعی را داشته باشد، مشکلی برای پیدا کردن زوج خود به مفهومی که طراحان سایت در وزارت مدعی هستند ندارد و مجاری انتخاب همسر برای فرد فراوان است به صورتی که فرد می تواند به راحتی با درخواست از خانواده و یا گروه دوستان و آشنایان یک فرد را برای ازدواج انتخاب و با توجه به: آداب، رسوم و فرهنگ ایرانی اقدام به ازدواج کند فلذا تاسیس سایت همسر گزینی کار عبث و بیهوده ای به نظر می رسد. چرا که مشکل ازدواج در کشور ما پیدا کردن همسر نیست، مشکل عدم امکان ازدواج کردن است.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه پسران قبل از ازدواج معمولا روابطی را با غیر هم جنس خود تحت عناوین مختلف تجربه می کنند از ازدواج ۸۰ درصدی پسران به واسطه خانواده خبر داد و خاطر نشان کرد: این آمار نشان می دهد که پسران معمولا با کسانی که رابطه داشته اند ازدواج نخواهند کرد و این ناشی از بی اعتمادی فرد به کسی است که با وی ارتباط داشته و نشان می دهد که صورت بندی هر نوع رابطه ای در سایت های همسر گزینی از گزند این بی اعتمادی در امان نیست و به هیچ وجه شبهه پسران را در مورد احتمال رابطه در این غالب (سایت همسر گزینی) با دیگر افراد، را از بین نخواهد برد.

وی با اشاره به اجتناب ناپذیر بودن رابطه دختران و پسران در جامعه حال حاضر ایران بدون تایید این نوع از روابط، تصریح کرد: هرچند پسران با عدم ازدواج با کسی که تحت هر عنوان با وی رابطه داشته اند (دوست دختر، هم کلاس، دوست اجتماعی..) مجبور خواهند بود با کسی که به هر صورت رابطه داشته است ازدواج کنند اما به دلیل اینکه مجاری آشنایی با همسر آینده شان (خانواده) متفاوت از مجاری قبلی است بیشتر از این نوع مجاری استقبال می کنند و مطمئنا سراغ روابطی که در فضای مجازی ایجاد خواهد شد نخواهند رفت.

این استاد دانشگاه با طرح این پرسش که آیا کسانی که پیشنهاد ایجاد سایت های همسر گزینی را می دهند راضی به ازدواج دخترانشان از این مجاری هستند ادامه داد: مطمئنا خود طراحان این سایت ها نیز با توجه به آسیب هایی که از این روابط ممکن است متوجه اعضاء باشد راضی به عضویت بستگان خود در این سایت ها نیستند و هیچ مردی راضی نخواهد شد که در شرایط معمولی برای ازدواج از طریق سایت اقدام کند.

رئیس انجمن علمی مددکاری ایران سایت‌های همسریابی را دلیلی بر افزایش روابط "فرا‌ زناشویی" ارزیابی و افزود: مردان ایرانی زنان ثبت نام شده در این سایت‌ها را برای ازدواج دائم مناسب نمی‌دانند و اغلب مراجعه‌کنندگان به این سایت‌ها مردان متاهلی هستند که دنبال روابط "فرا زناشویی‌اند". چرا که از این طریق به راحتی می‌توانند برای خود همسر موقت پیدا کنند.

اقلیما خاطر نشان کرد: یش از ۸۰ درصد اطلاعاتی که در این سایت‌ها وارد می‌شود، دروغ است. اعضا به ویژه مردان به پرسش‌هایی از قبیل رنگ چشم، رنگ مو، رنگ پوست، توقعات جنسی از طرفین، تعداد فرزندان درخواستی، تناسب اندام، میزان حساب‌های بانكی، نوع خودرو و...، چنان پاسخ می‌دهند که اگر تمام این اطلاعات وارده صحت داشت، آن‌ها قادر بودند به راحتی در جامعه امروز ازدواج کنند و دیگر نیازی به دستاویز قرار دادن چنین پایگاه‌هایی وجود نداشت.

این مدد کار اجتماعی سایت های همسر گزینی را پایگاه هایی برای افراد سودجو با اهداف معین مالی معرفی و تصریح کرد:هریک از گردانندگان سایت های همسریابی، برای گسترش دامنه جذب کاربر، ده ها سایت را به طور همزمان راه اندازی و مدیریت می کنند. البته نکته جالب توجه اینکه هدف اغلب گردانندگان سایت های همسریابی در جامعه ایرانی صرفا پوششی برای دوست یابی و حتی روابط نامشروع در فضای مجازی است. چنانکه براساس آمارها، فقط دو درصد ازدواج ها اینترنتی هستند. اساس هدف تشکیل سایت های همسریابی، ازدواج و همسریابی نیست و در حقیقت دوست یابی به معنای عام آن مورد نظر این سایت ها قرار دارد و تاسیس این گونه از سایت ها نه تنها مشکلی را حل نمی کند بلکه می تواند به یک معضل فراگیر در جامعه ایران تبدیل شود زیرا با قانونی شدن این نوع از سایت ها افراد تحتِ عنوان قانون، اقداماتِ ضد اخلاقی خود را پنهان خواهند کرد.

این استاد دانشگاه سایت های همسر گزینی را بستری برای فرار از تعهد اجتماعی و حتی تشویق به ساماندهی روابطی خارج از چارچوب قوانین الزام آور تحت عنوان "ازدواج" ارزیابی و خاطر نشان کرد: بین فرار از ازدواج و انحرافات اخلاقی، رابطه‌ای دوسویه وجود دارد. برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهند که روابط آزاد بین دختر و پسر و امکان ارضای جنسی در بیرون از چارچوب خانواده (چه به صورت مشروع و چه نامشروع) ، نیاز به ازدواج را در جوانان، کم‌رنگ کرده است. برخی جوانان برای ارضای غرایز طبیعی خود، به ارتباط آزاد با جنس مخالف، بسنده می‌کنند و چون این گونه روابط، مسئولیت چندانی بر عهده فرد نمی‌گذارد، خود زمینه‌ساز فرار دختران و پسران از ازدواج می‌شود.

وی افزود: در آشنایی‌های اینترنتی بعید است افراد بتوانند به شناخت درستی از یکدیگر برسند و معمولا آنها در ابتدا با یکدیگر آشنا می‌شوند و قول و قرارهای اولیه گذاشته می‌شود و با فرض حس نیت طرفین، روابط با الگویی نامناسب همراه با پنهانگاری از خانواده ادامه پیدا می کند و در ادامه نیز با افزایش مراودات این روابط به صورت گریز ناپذیری به مسائل جنسی تسری پیدا می کند که با در نظر گرفتن حسن نیت اولیه در این ارتباط، با گذر از مرحله آشنایی های اولیه و تسری به موضوعات جنسی (اگر دیگر معضلات اجتماعی ناشی از یک رابطه جنسی غیر مشروع را نادیده بگیریم) به طور قطع اعتماد بین طرفین از بین خواهد رفت و عملا ازدواجی صورت نخواهد پذیرفت.

رئیس انجمن علمی مددکاری دلیل کاهش آمار ازدواج در ایران را بی کاری و فقر ناشی از آن دانست و خاطر نشان کرد: اگر ازدواج صورت نمی گیرد دلیل بر این نیست که ما همسر پیدا نکرده ایم بلکه مشکل جای دیگری است و مشکل نبود شغل مناسب برای جوانان است و ارتباطی به پیدا نکردن همسر مناسب ندارد.

اقلیما با انتقاد از آمارهای وزارت ورزش و جوانان مبنی بر نرخ ۴۰ در صدی موانع معیشتی در ازدواج این رقم را غیر واقعی خواند و تصریح کرد: موانع معیشتی در ازدواج بیش از ۹۰ درصد است و جوانان به دلیل نبود شغل و در آمد مناسب اقدام به ازدواج نمی کنند. زیرا از آینده زندگی خود و همسرشان مطمئن نیستند وحق هم دارند زیرا با حقوق زیر یک ملیون تومان به هیج وجه نمی توانند حتی یک خانه در شهرشان کرایه کنند پس در صورت وجود شغل و در آمد مکفی اکثر جوانان ما مشکلی با ازدواج و پیدا کردن همسر مناسب ندارند و این نشان می دهد مشکل اصلی ملزومات ازدواج است نه پیدا کردن فرد مناسب برای ازدواج.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه دولتها موظف به پیدا کردن شوهر و همسر برای شهروندان نیستند، تصریح کرد: دولت ها می بایست بستر مناسب برای ازدواج جوانان را مهیا کنند و اگر این بستر مناسب که مهمترین آن آیجاد شغل است فراهم شود خود به خود مشکل آمار ازدوج در کشور حل خواهد شد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در لزوم شایسته سالاری و پاسخگویی، فرافکنی مسئولین در امر ازدواج را دلیل راه اندازی این قبیل سایتها ارزیابی و خاطر نشان کرد: مشکل ازدواج در کشور ما زیر ساختی است و ارتباطی با مواردی که از سوی مسئولین عنوان می شود ندارد و اگر مسئولین موشکافانه تر به امر ازدواج اهتمام کنند و واقعیت های جامعه ایران را دریابند خواهد دید مشکل ازدواج جای دیگری است.

اقلیما فراهم آوردن حداقل استاندارد زندگی برای ازدواج جوانان را حیاتی دانست و افزود: حداقل استاندارد زندگی در کشورها جهان درآمدی را شامل می شود که فرد با ۲۵ درصد آن هزینه مسکن ،۲۵ درصد آن هزینه خوراک و پوشاک و با ۲۵ درصد دیگر آن هزینه های تفریح و سلامت خود را پرداخت نماید و بتواند ۲۵ درصد باقی مانده را نیز پس انداز کند تا بتواند به آینده خود نیز امیدوار باشد اما متاسفانه هزینه مسکن در ایران بیش از ۷۰ درصداز در آمدهای زیر یک ملیون تومان را شامل می شود که به هیچ وجه فرد را برای قرار گرفتن در شرایط ازدواج قانع نخواهد کرد و تا زمانی که بین حد اقل در آمد مردم با حد اقل مخارج زندگی توازن ایجا نشود ازدواجی صورت نخواهد پذیرفت.
کلمات کلیدی : مشکلات ازدواج
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۳:۲۸:۰۳
خود دكتر گلزاري كه متولي اين موضوع و سايت بودن فرداش اعلام كردن كه استعفا دادن و وزير هم شفاها پذيرفته. متوجه نمي شم چرا شما موضوع رو جدي گرفتين؟
انتخاب همسر متولي اش دولت نيست. طبق قانون اساسي اما دولت متولي شغل و مسكن شهروندان اه. اي كاش نهادهاي نظارتي داشتيم تا افراد به صورت سليقه اي بودجه عمومي رو صرف امور غير مرتبط نكنن.
شغل و مسكن رو تامين كنين مردم چندهزارساله خودشون مي دونن چجوري ازدواج كنن. (2972334) (alef-11)
 
مسعود
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۷:۱۰:۴۸
به نظر من تنها راهکار موقتی که فعلا در این شرایط سخت اقتصادی جواب می دهد و تعداد بالای پسران در سن ازدواج و سنشان گذشته است و زنان بیوه و مطلقه و ... و سرپرست خانوار. ازدواج موقت با ضوابط شرعی و قانونی است. این موضوع هم نیاز جنسی پسران مجرد را رفع می کند هم از فحشا جلوگیری می کند و هم از میزان جرم و جنایت و بزه که ریشه در مسائل جنسی دارد می کاهد. (2972935) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۸:۱۳:۰۷
دختران مجرد هم برن با خرزو خان ازدواج کنند پس! (2973090) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۸ ۱۱:۳۰:۲۹
دقیقا ... افرادی با نفوذ در این کشور هستند که 10 تا زن اختیار می کنن و فراوانی دختران مجرد ، منافع این اشخاص رو فراهم می کنه ..چرا باید برای ازدواج جوانها کاری صورت بگیره ...که بعد براشون کمبود زن جوان باشه... دختران جوانی رو می شناسم که به ازدواج سفید با تفاوت سنی بالای 35 سال تن دادن ....اون آقائون هم که بدشون نمییاد که وضع به همین صورت بمونه... (2974688) (alef-13)
 
Saeed
۱۳۹۴-۰۳-۲۸ ۰۰:۳۹:۱۲
ما ایرانی ها فقط دوست داریم در مواجهه با هر مشکلی صورت مسئله رو پاک کنیم.
بجای هزینه های بیخودی رو این مسائل لطفا برنامه های ریشه ای و عمیق تری رو طرح ریزی و اجرا کنین ... مشکل جوان های ما عدم مهارت زندگی کردن هست... روی آموزش و فرهنگ کار کنین حتی اگر سالها زمان نیاز داشته باشه. باید از همین امروز شروع کرد. (2973960) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۳:۵۰:۵۲
خدمت رو بکنید دو ماه آموزشی بیشتر پسرها پس از اتمام خدمت میرن زن میگیرن. یا حداقل 21 ماه رو کمترش کنید. (2972393) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۴۹:۲۵
این سایت‌ها هیچ تاثیری نداره (2972564) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۵:۲۲:۰۵
با سلام
پیشنهاد من اینست بجای این مخارج برای اقداماتی که نتیجه ضعیفش از الان مشخص است، بیایید و عشق واقعی را بین جوانان ترویج کنید.
به جوانان بیاموزید که ماشین نیستند و با عواطف حقیقی شان به یکدیگر نزدیک شوند.
اگر مشکلات اقتصادی جوانان رفع شود و دغدغه معیشت نداشته باشند و با عشق آشنا شوند، آنگاه بصورت عاطفی و طبیعی ازدواج رخ میدهد. مثل بقیه دنیا. (2972666) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۸ ۰۰:۱۷:۳۱
ای تنبل ... سو استفاده نکن و برو خدمتت کن. تنبل خان (2973919) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۳:۵۲:۲۰
درود ، عجیب از این روان شناسان دولتی ، ساده ترین اصل حاکم بر روان زندگی دو جنس را در بعد عاطفی روان جستجو و پایدار میبیند نه بعد شناختی و اجتماعی روان در سن شروع مولد بودن فرد . بعد این اقایان روان شناس که پسوند دکتر را هم با خود میکشند میخواهند مثلا یک جوان مثل یک ادم هفتاد ساله ازدواج کند که برای ان سن بالا طبیعی است چون نیازهای بیولوژیکی در او فروکش کرده است و او متناسب با بعد شناختی روانش به بعد اجتماعی ان فرو میرود ، اقای نظام روانشناسی لطفا یک بار دیگر ساد ترین اصول حاکم بر روان ادمهار را در مدل روانکاوان رویت فرما. (2972394) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۳:۵۳:۱۶
به خدا نیازی به این سایتها نیست. الان مشکل پسرهای جوون خدمت سربازیه . من با سن 27 سال تا الان در حال درس خوندن بودم. الان که باید برم سراغ یه شغل . به من میگن مشکل خدمت داری. خدمت سربازی یه سده. یه سد بزرگ جلوی راه ازدواج و اشتغال جوانها. (2972399) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۲۰:۳۱:۵۴
فکر کردی کار و شغلی هم هست؟؟ که عجله داری که سربازی را واسه تو کنسل کنند؟؟ مومن من ۱۸ ماه مثل مرد خدمت کردم و از مرحله بقول شما خدمت هم رد شدم ولی با مدرک لیسانس از دانشگاه معتبر و کلی گواهی دوره آموزشی و مقاله و امثال ذلک , الان چهار ساله عملا بیکارم , پس عجله نکن حداقل خدمت مردت میکنه , کار و اشتغال که اصلا نایابه و بهش فکر نکن مگه سرمایه دار باشی و کارآفرین بشی و واسه خودت کار کنی. (2973514) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۰۳:۱۷
اگر فرض کنیم که مردم برای یافتن زوج مناسب خود مشکلی ندارند پس چرا قبول داریم که افراد برای یافتن دوست به اینگونه سایتها مراجعه میکنند ؟ میتوانند با استفاده از روشهای سنتی دوست یابی کنند. (2972425) (alef-11)
 
محمود
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۰۸:۲۹
من از همه مخاطبان که یاداشت مرا میبینند میپرسم آیا مشکل عمده ازدواج در بین جوانان ایران مشکلات مالی است یا پیدا نکردن شریک مناسب زندگی؟؟
اگر مشکل پدا نکردن شریک مناسب باشد بله این سایت مفید خواهد بود وگرنه منبع درآمدی برای دولت. (2972446) (alef-11)
 
سهیلا
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۱۴:۵۹
درود بر شرف اقای اقلیما
حرف حق تلخ است اما به صلاح کشور که مسئولین قبول کنند و متعاقبا در برارش چاره جویی. (2972463) (alef-11)
 
sasan
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۱۵:۰۶
باید واقع گرا بود.در حال حاضر خیلی از جوانان در سایتهای غیررسمی ازدواج عضو هستند و چون نظارتی بر آنها نیست ممکن است پیشامدهای تلخی در انتظارشان باشد اما با یک سایت رسمی که در آن افراد و گفته های آنها با ارائه مدارک شناسایی و ... تایید شود گام خیلی خوبی است که جوانان حداقل از دام سایتهای غیر مجاز خلاص شوند (2972465) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۱۶:۳۲
براي حداقل موثر بودن اين سايت بايد
اولا عضويت در اون رو اجباري كنيد (مثلا كسي كه عضو اين سايت نباشه نمي تونه وام ازدواج بگيره) تا به اين شكل تابوي در به در دنبال همسر كشتن براي اعضاي اين سايت از بين بره
دوما يك تيم قدرتمند از روان شناسان و مشاورين در خدمت اين سايت باشن ، تضمين مي دم هزينش بيشتر از پول دو فصل دو تا بازيكن استقلال پرسپوليس نشه
سوما يك روند معقول كه جلوي سوء استفاده رو بگيره براش طراحي كنيد
چهارما بجاي جزيره اي بودن موسسات خيريه و تسهيل كننده ازدواج همه رو در اين سايت جمع كنيد
و ....
اگر اين كارها رو نمي خواهيد بكنيد خودتون رو خسته نكنيد به اندازه كافي سايت همسريابي هست (2972470) (alef-11)
 
سید علی
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۲۳:۳۳
خواهید دید که این کار هیچ فایده ای ندارد. ریشه اصلی مشکل را فراموش کردید و دارید به حاشیه می پردازید. مثال تیم بسکتبالی که مدام می باخت. بعد رفتند دیدند که تیم های برنده سایز لباس بازیکنانشان بزرگ است. آمدند و سایز لباس بازیکنانشان را بزرگ کردند و باز هم باختند و بدتر هم باختند... (2972491) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۲۳:۴۷
خوب این کار اولش هست و نیاز به فرهنگ سازی داره. دلیل نمیشه که چون الان خوب عمل نمی کنه، کلا بی خیالش بشیم بلکه باید منتظر موند تا فرهنگش جا بیفته که مردم از سایتهای همسریابی استفاده درست کنند.
اینکه رئیس انجمن علمی مددکاری اینطور اظهار نظر ناپخته می کنند جای تعجب است. من به عنوان یک جوان، از کانال های قدیمی نمی توانم همسر مناسب را پیدا کنم و امثال من هم کم نیستند. خوب حالا چی میگی شما؟ سایت راه نندازیم؟ کمی علمی و فکر شده حرف بزنید جناب رئیس انجمن علمی و استاد دانشگاه! (2972492) (alef-11)
 
جوادیان
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۳۹:۱۳
وقتی آقایان فکر می کنند با راه اندازی یک سایت کل مشکل ازدواج حل میشه پیشنهاد میشه برای حل سایر مشکلات مثل بیکاری و مسکن و تغذیه و کم آبی و ... سایت طراحی شه. (2972535) (alef-11)
 
نظری
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۴۳:۳۲
خدا رو شکر مشکل ازدواج هم حل شد بریم سراغ حل بیکاری با طراحی سایت بیکاران دات آی ار (2972545) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۲۱:۲۳:۵۱
حداکثر سن قابل قبول این سایت چقدره ؟ (2973596) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۹ ۰۴:۵۶:۵۶
2 سال کامل شمسی! (2976410) (alef-11)
 
صادق
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۴:۴۵:۲۹
با احترام کامل به آقای دکتر، مایلم عرض کنم:
درست است که مشکلات دیگری نیز در کنار نحوه آشنایی جوانان طالب ازدواج با یکدیگر وجود دارد، اما مطمئناً اگر زمینه آشنایی ها بیشتر فراهم گردد، شانس ازدواج نیز تا حدودی افزایش خواهد یافت.

ایشان می گویند که اگر جوانی بخواهد ازدواج کند از طریق دوستان، خانواده و ... زوج مناسبش را پیدا می کند. بر خلاف ایشان من فکر میکنم اولاً همیشه اینطور نیست که زوج مناسب در محدوده آشنایان باشد؛ ثانیاً با ابزار فناورانه موجود امکان جستجو در میان طیف گسترده تری از افراد فراهم می شود که منطقاً یافتن زوج مناسبتر را ممکن می سازد. (2972550) (alef-11)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۰۱:۳۹:۳۷
من هم دقيقا با شما موافقم.حالا اگر در بين دوستان و آشنايان چه براي دختر خانم و چه آقا پسر فرد مناسبي نبود اينها بايد چه كنن؟اگر آدمهاي آبرومندي هستن بايد مجرد بمونن تا .. اگر هم نه ميتونن مثل خيليها از خيابون شريك زندگيشونو پيدا كنن. (3195662) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۵:۰۲:۰۱
این سایت سرچ نداره و هر کی خودشون خواستند معرفی می کنند، که اصلا به درد نمی خورد. (2972611) (alef-11)
 
قرتاسي
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۵:۰۵:۲۶
بنظر من ايده خوبي هست براي مزدوج كردن. روزگار الكترونيك شده و اين متناسب با جوانهاي امروزيه (2972620) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۲۲:۳۸:۱۳
و ایده بهتری است برای راه اندازی سایت و به کار گماشتن دوستان و اشتغال زایی برای ایشان. (2973747) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۵:۲۳:۳۲
کلا دولت خودشو راحت کرده
مسکن ==== وام مسکن
ازدواج===== افتتاح سایت
اشتغال===== ازمون استخدامی ( اونم بلا تکلیف) (2972673) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۵:۲۳:۳۴
آقاي دكتر اقليما خودتون حاضريد براي دانشجوهاتون فرد مناسبي معرفي كنيد!!؟؟؟ (2972674) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۵:۲۷:۱۴
اتفاقا مشكل اصلي پيدا كردن فرد مناسب نه ملزومات (2972684) (alef-11)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۰۶-۲۷ ۰۱:۴۱:۳۱
دقيقا همينطوره و عمده ي طلاقها به خاطر همين انتخاب اشتباهه. (3195664) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۵:۲۹:۰۸
من با این سخنان کاملا موافقم... مشکل سخت شدن شرایط ازدواج هست نه نبودن کیس مناسب برای انتخاب.... (2972689) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۵:۴۱:۴۳
الان از هر جوان مجرد حتی شاغل بپرسی چرا ازدواج نمیکنی اولین جوابشون اینه که امنیت شغلی ندارند و نمیدونن در آینده همین شغل دارند یا نه (2972729) (alef-11)
 
سینا
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۷:۵۴:۵۷
الآن خیلی قوانین جدید تو دنیا در این موارد حقوقشون برسمیت شناخته شده

چرا برای ما یه فکری نمیشه آخه؟

این سایت از همین الآنش معلومه که ما رو اصلا" تحویل نمیگیره

خوب آخه چرا؟ (2973041) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۱۹:۳۶:۴۶
شاید بتوانند در ایران ازدواج را هم روزی ماشینی کنند (2973335) (alef-11)
 
احسان
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۲۰:۰۴:۴۶
کاملا با حرف ایشون مخالفم
من خودم با وجود داشتن خونه و شغل حداقل سه ساله دنبال مورد مناسبی هستم ولی پیدا نکردم. بالاخره باید همه و از جمله دولت کمک کنن و با راه اندازی یک سایت قوی شانس آشنایی با موردهای مناسب برای ازدواج جوانان رو فراهم کنن. واقعا امروزه آشنایی اینترنتی یک نیاز جدیه و باید ساماندهی بشه و مشکلات و آفت هاش کم کم حذف بشه . الان دیر هم شده ... (2973433) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۲۲:۰۶:۵۲
بارها گفتم و شما منتشر نکردید پنجاه درصد دخترای بالای سی سال رو میشه اینجوری شوهر داد: تمام ادارات دولتی اعم از بانک و آموزش و پرورش و غیره مهلت سه ماهه به دخترای مجرد بدهند و به پسرهای مجرد که از همان اداره یا سایر ادارات دولتی زن بگیرند تشویقی بدهند...معرفی بصورت مشاوره و تشکیل فایل و...مطمئن باشید نود درصد مشکلات حل میشه (2973687) (alef-11)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۳-۲۸ ۱۸:۳۹:۵۷
بعد اگه توی این فرصت طلایی 3 ماهه خودشونو معرفی نکردند حقوقشون رو قطع کنیم؟؟؟ (2975768) (alef-13)
 
سپهر
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۲۲:۳۱:۱۴
کمی شرایط اقتصادی رو بهتر کنن تا جوانان استرس تامین هزینه های زندگی رو نداشته باشن جوانان خودشون همسران مورد نظرشون رو پیدا میکنن (2973727) (alef-11)
 
کارون
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۲۲:۳۲:۳۱
اگر مشکل اشتغال حل شود نیازی به سایت نیست .جوان ها بیکارند چرا متوجه نیستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2973733) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۷ ۲۲:۳۶:۳۰
چرا خانه های خالی را شناسایی نمی کنید؟ان ها را با شرایط اسان در اختیار جوانان بگذارید تا بتوانند ازدواج کنید.در همین تهران به قدری خانه های بدون سکنه در اختیار صاحبخانه ها ست که به بهانه های واهی خالی است.حداقل به این خانه ها مالیات ببندید .سایت که خانه و کار نمی شود. (2973741) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۲۸ ۰۹:۴۵:۲۳
اگر می بیینید این سایتها در کشورهای دیگر جواب داده به سه دلیل است که ما در ایران شرایطش را نداریم:

- اولا اینها سایتهای دوستیابی هستند و ازدواج یکی از بندهای آنهاست. در ایران قطعا روی گزینه های دیگر نمی شود حرف زد بنابراین قضیه صفر و صدی است.

- این سایتها کمترین اطلاعات هویتی افراد را دریافت می کنند و بیشتر سلیقه ها و اشتراکات را ضبط می کنند مثلا علاقه به چه هنری، چه غذایی، چه نوع موسیقی، بچه، مذهب، سیگاری بودن یا نبودن.... . هیچ سایت دوستیابی از شما کد ملی و شماره شناسنامه و آدرس فیزیکی و تائیدیه سربازی و مدرک تحصیلی .... نمی خواهد.

- دوستیابی در کشورهای دیگر پیش از وب هم به صورت مکاتبه ای و حضوری انجام می شده و می شود.

به نظرم در ایران باید از مورد سوم شروع کرد. یعنی در هر شهری یک شرکت معتبری باشد که با ثبت اطلاعات افراد، امکان رو در رویی گروهی و در زمان کوتاه را برای آنها فراهم کند. مثلا یک دختر یا پسر بتوانند در یک سالن عمومی در یک برنامه یک ساعته ده نفر از جنس مخالف را ببینند و با هرکدام 5 دقیقه گفتگو کنند. اگر اشتراکی نداشتند که هیچ ولی اگر بعضی ها به صورت دوطرفه به هم علاقه داشتند می شود امکان ملاقات بیشتر و حساب شده تری برای آنها گذاشت. (2974396) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۳-۲۸ ۱۰:۱۰:۰۶
با نظرات این استاد بزرگوار معتقدم
این سایت هازمینه ازدواج سفید را فراهم میکند
ایجاد این محیط مجازی ترویج فرهنگ عرب و زیر پا گزاردن فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی را در پی دارد. (2974455) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۰۳-۲۸ ۱۱:۲۹:۳۲
سایت نمی خواد معیشت مردم را درست کنید .دزد ی ها را تمام کنید انگیزه ازدواج درست می شه (2974682) (alef-13)
 
farhad
۱۳۹۴-۰۳-۲۹ ۰۰:۲۴:۴۸
رئیس انجمن علمی مددکاری دلیل کاهش آمار ازدواج در ایران را بی کاری و فقر ناشی از آن دانست و خاطر نشان کرد: اگر ازدواج صورت نمی گیرد دلیل بر این نیست که ما همسر پیدا نکرده ایم بلکه مشکل جای دیگری است و مشکل نبود شغل مناسب برای جوانان است و ارتباطی به پیدا نکردن همسر مناسب ندارد. (2976235) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۳-۳۱ ۱۱:۱۳:۰۲
عشق واقعی خیلی مسایل رو حل میکنه مرد رو انگیزه میده زن رو تحمل پس اگه زوجی رو بشه به هر طریقی با سایت یا غیره معرفی کرد که با هم هماهنگ و هم سلیقه باشن حداقل اونایی که از نظر اقتصادی مشکل کمتر دارن زندگی بهتری خواهند داشت
ما باید از هر ابزاری برای معرفی بهترین گزینه ها به طالبین ازدواج وستفاده کنیم ولی در چهارچوب های تعریف شده
ابراز سلایق در محیطی شفاف خیلی بهتر از ازدواج های فامیلیه که زوجین با کلی رودربایستی از در مورد خواسته هاشون سوال میکنن (2982686) (alef-13)
 
معلم بازنشسته وجانباز
۱۳۹۴-۰۴-۰۱ ۱۹:۵۶:۳۴
ضمن درودبه آقای اقليماوتائيد نظرات بی بديل ايشان ؛لازم ميدانم ضمن بازشماری موارد مانع ازدواج به چندنکته مغفول مانده نيزاشاره ای داشته باشم ؛باتوجه به بافت فرهنگی جامعه ما اين روش ؛؛مجازی؛؛جوابگو نخواهدكمااينكه طراحان و مروجين اين شيوه خودحاضر نميشوندكه فرزندان شان بدين شكل ازدواج كنندهمچنانكه مروجين ومبلغين ؛؛صيغه؛؛ اجازه نخواهندداد دختران وپسران شان به صيغه مرادان وزنان مسن وياحتی جوان درآیند ؛بيشک از موانع اصلی ازدواج جوانان نبود زيرساخت هاست مانندشغل و درآمد؛؛شايدگفته شودجوانان بظاهرشاغل هم تن به ازدواج نميدهند؛؛ بلی چون حقوق و دستمزدبدليل عدم تراز باتورم كه طبعا تكافوی زندگی يک زوج جوان رانیزنميكندچه برسد به اینكه صاحب فرزندهم بشن ؛اما آنچه مغفول مانده و شايدهم حجب وحيا مانع ازباز گویی آن شده ؛روابط جنسی جوانان ؛؛بويژه پسران ؛؛ با زنان متاهلی است که زايده فقرو افاقه و شكاف طبقاتی عميق موجود است وشرم آورتراينكه بعضادرصدی ازاين روابط محسنه باعلم واطلاع وچشم پوشی همسراتفاق میافتددر واقع اكنون بيشترين خطری كه كيان خانواده رانشانه رفته همين موضوع است اين معضل علاوه برشنيع بودن پيامدخطرناک ديگری دارد وآن فرزندانی هستندكه درمنزل شاهداين اتفاقات منحوس هستندكه وقتی بزرگترشدندچگونه بااين موضوع كناربياينداصلا آياقابل كنارآمدن هست ؟ با اين عقده چكارخواهندكردودركجاعقده گشايی خواهند ؟ باتكذيب و تكفيرنميتوان اين حقيقت را لا پوشانی كرد؛سری به دادسراها بزنيدو نگاهی به پرونده های منكراتی بياندازید ؛بخدا شرمم مياد ولی چاره ای نيست بايد گفت وواكاوی نمودتاچاره ای انديشده شود؛من اين موضوع را ازروی دلايلی كه دارم عنوان كردم ؛درشهركوچک ما قبل ها عنوان چنين موضوعی امكان نداشت چون مصداقی نداشت اکنون حداقل چندين موردهست كه مردم ازابرازآنهادركوچه و بازار؛قهوه خانه هاومحافل دوستانه ابايی ندارند؛وای به شهرهای بزرگ كه شتربا بارش ديده نميشود !! (2987457) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.