توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 354333
بد بدرقه/ انتقاد روزنامه صبح نو از پورمحمدی
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۰۰
روزنامه صبح نودر سرمقاله امروز خود با انتقاد از سخنان پور محمدی معاون سیما در مراسم تودیع سرافراز نوشت:
«من از خلال صحبت‌هایی که امروز مطرح شد، احساس می‌کنم مشکل آقای سرافراز، همین آقای پورمحمدی بود.» کنایه ظریف رییس پیشین سازمان صدا و سیما، شاید شاه‌کلید حاشیه‌های جلسه تکریم و معارفه دیروز در سازمان صداوسیما بود. آقای علی لاریجانی این جمله را زمانی بیان کرد که چند دقیقه قبل از آن، معاون سیما در رسانه ملی، جلسه رسمی تکریم و معارفه را با اصطلاح‌های عجیب و غریب و ادبیات خاصش، به حاشیه برده بود تا جایی که کلیپ‌های کوتاه از سخنان او، دیروز بارها در شبکه‌های مجازی دست به دست شدند.
این، البته نخستین بار نبود که آقای علی‌اصغر پورمحمدی معاون رفسنجانی رسانه ملی، با این ادبیات صحبت می‌کرد. او هر بار که در چنین مراسمی پشت تریبون رفته، بارها از اصطلاحات و تعابیر عجیب و شوخی‌های عجیب‌تر استفاده کرده است. یک ‌بار در مراسم تودیع خود از رسانه ملی، به آقای ضرغامی (رییس وقت رسانه ملی) خرده می‌گیرد؛ «شما دو سال است تلویزیون را ول کردید» و بعد با تعابیری دیگر از مهندس ضرغامی می‌خواهد؛ «اگر مدیری را می‌خواهید منصوب کنید از او نه امتحان هنر، بلکه امتحان عقل بگیرید».این بار اما پورمحمدی، هیچ‌کس را بی‌نصیب از تعابیرش نگذاشت. از «پدیده» خواندن تمام مدیران سیما تا توصیه به سرافراز برای استفاده از مکتب «تیپا» به جای «استعفا»، از کنایه به نشاندن مشاور رییس‌جمهوری در ردیف سوم سالن به خاطر تاثیرگذاری در اختصاص بودجه به سازمان تا کنایه درباره جواب دادن به برنامه‌های صدا و سیما به نمازگزاران یک مسجد خاص در خیابانی خاص یا اهالی فلان شهرستان. شاید بیراه نباشد اگر سخنرانی او در مراسم رسمی تکریم و معارفه مدیران سیما را با «استندآپ کمدی»های اجراشده در زیرمجموعه‌اش مقایسه کنیم. سخنان پورمحمدی هم طعنه و کنایه داشت، هم شوخی‌های تند و تیز و هم استفاده از اصطلاحاتی خاص برای خنداندن و گرفتن تشویق از حاضران؛ رفتاری که در تراز یک مدیر شناخته‌شده جمهوری اسلامی نیست.حتی اگر او دل پری از ماجراهای ۲ساله اخیر صدا و سیما داشته باشد، این حق را به وی نمی‌توان داد که یک مجلس رسمی را به محلی برای بیان مشکلات درون‌سازمانی تبدیل کند. این اظهارات را می‌توان مصداق اخلاق ناپسند خوش‌استقبال و بدبدرقه بودن در رفتارهای اجتماعی جامعه خودمان بدانیم.
کلمات کلیدی : حاشیه های خواندنی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.