نظر منتشر شده
۱۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 380433
ربیعی: یارانه ۴ میلیون نفر دیگر قطع می شود
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۵
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در زمینه پرداخت یارانه‌ها با اشاره به سابقه اجرای آن افزود: برای تحقق به مصوبه مجلس شورای اسلامی باید حدود چهار میلیون نفر دیگر از پرداخت یارانه حذف شوند.

به گزارش فارس، علی ربیعی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، در مورد شاخص حذف افراد از یارانه و اینکه تاکنون چند نفر از دریافت یارانه حذف شده‌اند، گفت: در بحث یارانه ابتدا خلاف قانون اجرا شد. اگر زمینه‌های دقیق آن ملاحظه نشود به راه غلط خواهیم رفت. حدود ۲۸ پایگاه اطلاعاتی را در این یکسال اخیر سامان دادیم و با آنها گفت وگو کردیم و چیز جدیدی بوجود نیاوردیم.

وی ادامه داد:ما درآمد و هزینه را در سه فرمول می گذاریم. مسکن، خودرو، درآمد و حتی سفر می تواند دارایی شما محسوب شود البته سفرهایی که بابت ماموریت می روند را جدا کردیم. هرچند یکی از اشکالاتی که بوجود آمده بود این بود کارگرانی که در خارج بوده و حذف شده بودند را بازگرداندیم. ما از طریق پایگاه ها دسترسی به فعالیت های اقتصادی داریم اما به حسا‌بهای بانکی سرک نکشیدیم.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۲.۱ میلیون نفر را حذف قطعی کردیم که ۸۰ درصد شکایت نکردند. در ارتباط با آن ۲۰ درصد هم زمانی که نشانشان دادیم چه اموالی در اختیار دارند، ۱۰ درصدشان قبول کردند و رفتند اما آن ۱۰ درصد هم می گفتند که بله شاید این اموال را داشته باشیم اما در خانه بیمار سرطانی یا دانشجو و یا تحصیلکرده بیکار داریم.

ربیعی افزود: شیوه اعتراض را خیلی روان کردیم، فرد می گوید من این اموال را دارم و ما از وی تعهد می گیریم که چنانچه نتواند اثبات کند ما آن میزان پرداختی را از آنها خواهیم گرفت. در مرحله آخر هم به تحقیقات میدانی خواهیم رفت که تاکنون به این مرحله ورود نکرده‌ایم.

وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به این پرسش که چه میزان از افراد باید از دریافت یارانه حذف شوند، اظهار کرد: ما می خواهیم به تکلیف قانونی که مجلس برای دولت در نظر گرفته، برسیم. طبق قانون مجلس حدود ۶ میلیون نفر باید از دریافت یارانه حذف شوند. در کرج بسیاری یارانه‌های خود را به بهزیستی دادند و از این طریق سالانه ۵ میلیارد تومان در اختیار بهزیستی کرج قرار گرفته شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برخی واکنش‌ها به نامه چهار تن از وزرا به رییس جمهور را اوج بداخلاقی سیاسی دانست و افزود: تصور نمی کردم که عده ای تا این حد به هر بهانه ای به دنبال زمین گیر کردن دولت باشند. وی در مورد نامه چهار وزیر به رییس جمهور و هشدار در مورد رکود و اینکه آیا مخاطب این نامه رییس جمهور بود؟ گفت: برای درک این نامه و کوهی که از کاه ساخته شد باید نکاتی را عرض کنم. دو جور به نامه نگاه شد. عده‌ای با توهم اختلاف شروع به حرف زدن کردند و عده‌ای گفتند فکر می کردیم که رکود بوده که با این نامه به یقین رسیده‌ایم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه موضوع نامه فوق العاده ساده بود، ادامه داد: از این دست نامه ها بارها نوشته ام. مثل نامه در مورد صندوق‌های بازنشستگی. ما زمانی پیش بینی می کنیم که حدود بیست سال آینده کشور دچار بحران خواهد شد و در ۱۰ سال آینده، کشور باید کل درآمدهای خود را به صندوق بدهد از این رو نامه می نویسیم. وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه وزرا هفته‌ای دو بار رییس جمهور را از نزدیک می بینند پس چرا حضوری این مسئله را به وی اعلام نکردند، گفت: مشی رییس جمهور این است که حتی وقتی شفاهی هم صحبت می کنیم برای آنکه بتواند تصمیم گیری کرده و دستور بدهد، مسائل کتبی شود. وزرا در هیات وزیران مثل ژنرال هستند و تمام حرف های خود را می زنند اما در عمل همه سرباز هستند و تصمیم ها را اجرایی می کنند. این حسن دولت روحانی است که کار کارشناسی صورت می‌گیرد اما متاسفانه به بداخلاقی قضیه کمتر توجه می شود.

ربیعی با تاکید بر اینکه عده ای به دنبال زمین خوردن دولت هستند، اظهار کرد: این همه بی اخلاقی سیاسی را به هر بهانه‌ای برای زمین گیر کردن دولت تصور نمی کردم، واقعا نامه ساده ای بود، کل بورس ۵ درصد اقتصاد کشور است. من نگران سهام کارگران در بورس کشور هستم، همین طور امکان دارد وزرای دیگر چنین نگرانی‌هایی را در بخش های خود داشته باشند و از این رو برای رفع نگرانی نامه به رییس جمهور می نویسند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بعد از انتشار نامه در رسانه‌ها، در دولت اعتراضی به نامه صورت گرفت، گفت: خیر. یک ماه پیش این نامه نوشته شده بود. اینکه برخی سازمان‌ها از دولت بودجه می گیرند و بعد رسانه‌ای تاسیس می‌کنند و در آن نامه ساده اداری را علیه دولت منتشر می‌کنند، بداخلاقی است.

ربیعی تصریح کرد: این نامه اکیدا علامت رکورد مزمن نبود کما اینکه تنها معطوف به بازار بورس بود، وقتی قیمت نفت و بسیاری از مسائل تغییر می کند طبیعی است که سیاست گذاری ها نیز باید تفاوت کند.

وی در پاسخ به این پرسش که شما دو سال پیش در جلسه رای اعتماد صریحا گفتید که باید پتانسیل‌های اشتغالزایی فعال شود، باتوجه به اینکه پژوهشگر مسائل اجتماعی هم محسوب می شوید، آمارهایی که دارید می گوید چه مقدار شغل ایجاد می کنیم و باید چه مقدار شغل ایجاد شود تا این بحران رفع شود؟، گفت: امروز مسئله اشتغال فرابخشی و نیاز به اهتمام همه گروه ها و اجماع ملی دارد. ما در شرایطی به سر می بریم که بدون اجماع ملی نمی توان برنامه های کلان را به پیش برد.

ربیعی با بیان اینکه طبق آمارهای به دست آمده بیش از پنج میلیون نفر با تاخیر وارد بازار کار می شوند، ادامه داد: در سال ۱۳۹۳ بیش از ۳۰۰ هزار نفر را از طریق مراکز کاریابی به بنگاه های کوچک معرفی کردیم اما حدود یکصد هزار نفر از این افراد تمایل به آن کار نداشتند چرا که مفهوم شغل در جامعه ما تغییر کرده و بسیاری شغل را به معنای استخدام می دانند.

وی ادامه داد: ما نیاز داریم سالی ۸۰۰ هزار شغل ایجاد کنیم تا نیروهایی که با تاخیر وارد بازار کار می شوند را پاسخگو باشیم. براساس آمار دفاتر تامین اجتماعی است که صادر شده است، در سال ۱۳۹۳، ۷۳۵ هزار و ۶۸۳ نفر با ثبت کدملی در سازمان تامین اجتماعی در مشاغل بیمه اجباری داریم که جدا از بیمه قالیبافان است، در همان سال ۳۲۶ هزار ریزش شغل داشتیم، می توانم ادعا کرد که اگر همین خط روندی را ادامه دهیم در سال ۹۳ موفق بودیم بیش از ۳۰۰ هزار شغل ایجاد کنیم.

ربیعی در پاسخ به این پرسش که پس چرا این آمار در زندگی مردم ملموس نیست؟، اظهار کرد: اتفاقات خوبی در دولت تدبیر و امید رخ داده است. نرخ مشارکت در این دولت بالا رفته است و من از این امر بسیار خوشحالم، افراد از ناامیدی به امید رسیده‌اند، افراد امید به دست یافتن به شغل نداشتند اما الان دارند. از دیگر دستاوردهای این دولت این بوده که طبق آمار و اطلاعات، در گذشته امکان دسترسی به شغل در ۲۸ سالگی بوده اما امروز به ۲۷ سالگی رسیده است.

وزیر کار در مورد قرارداد موقت کار که به نوعی موجب عدم احساس امنیت شغلی افراد شده است، اضافه کرد: در دورانی که عرضه و تقاضای نیروی کار سخت می شود و نیروی کار پیشی می گیرد بر تقاضا، این فشار بر کارگران وارد می شود. من هم وزیر کارگران، هم تولیدگران و هم بیکاران هستم. با توجه به چهار نوع سیاست در رابطه با اشتغال، سیاست تنظیمی برعهده ما است، ما برای اینکه اجحافی صورت نگیرد به شدت با قراردادهای سفید امضا مقابله کردیم البته کانون های کارفرمایی و اتاق ها با ما همکاری کردند.

وی ادامه داد: ما در سال ۹۳ از ریزش ۲۳۷ هزار شغل با همکاری کارفرما و کارگران جلوگیری کردیم.

ربیعی در تعویق حقوق کارگران و بازنشستگان مستمری بگیر نیز گفت: در شرایط اقتصادی فعلی با مدیریت، این شرایط را مدیریت می کنیم همه جوانب را باید در نظر گرفت. ما باید هم فضای کارفرمایی و هم کارگری را در نظر بگیریم. در زمینه حقوق بازنشستگان سه سال نقش موثری داشتم تا ۶۵ درصد حقوق آنها افزایش یافت. در مدت زمانی کوتاه، تاب اقتصادی ما بیشتر از این ظرفیت نداشت، من متوجه مشکلات آنها می شوم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا از حداقل حقوق بازنشستگان و کارگران اطلاع دارید، گفت: در حال حاضر دریافتی کارگر یک میلیون و صد هزار تومان با مزایا است. مستمری بگیران کمی کمتر از این مبلغ است. حدود ۴۰ درصد از مستمری بگیران حداقل دستمزد را دریافت می کنند. مستمری بگیران بازنشستگی نیز حداقل دریافتی آنها مناسب تر است. وزیر کار و رفاه اجتماعی در مورد بحث تعطیلی صندوق‌های بازنشستگی به دلیل نبود اعتبارات کافی، گفت: صندوق ها تعطیل پذیر نیستند. از سوی دیگر تامین اعتبار صندوق تامین اجتماعی نیز توسط دولت نبوده و سهم را خودش تامین می کند. ما در صندوق ها با نسبت نامناسب ورودی با خروجی مواجه هستیم. یکی از بحران های ما که حتی در جلسه غیرعلنی مجلس حرف زدم شرایط صندوق های بازنشستگی است.

وی گفت: رفع بحران صندوق از اولویت های دولت در برنامه ششم توسعه است. ربیعی در مورد بدهی تامین اجتماعی به بیمه و داروخانه ها نیز گفت: امروز بیمه تامین اجتماعی بدهی داروخانه ها و پزشکان را پرداخت کرده است. بدهی به بیمارستان ها تا پایان سال ۱۳۹۳ نیز پرداخت شده است. بدهی در بیمه سلامت نیز تا یکشنبه آینده برای سال ۱۳۹۳ پرداخت می شود و بدهی بخش اعظم پزشکان و داروخانه ها نیز در اردیبهشت پرداخت شده است.
 
کلمات کلیدی : هدفمندي يارانه‌ها ، يارانه ، یارانه نقدی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۲:۴۸:۵۵
دنبال حذف ومتعادل کردن فیشهای حقوقی باشیدنه این یارانه ناچیزکه باعث 100برابرشدن قیمتهاشد (3879377) (alef-11)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۳:۰۲:۱۵
سلام- لطفا يارانه مديران نجومي راقطع نفرماييد.چرا كه به اين پول نيازمندند. (3879391) (alef-11)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۳:۳۷:۰۸
همه همت کنید این یک لقمه نان راهم از سفره های مردم بگیرید (3879445) (alef-11)
 
عبدالله
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۳:۵۴:۵۰
یارانه ها را قطع کنند و به فیش های حقوقی دولتمردان و مجلسی ها بیافزایند. عجب راهکار اقتصادی ارائه دادند کارشناسان اقتصاد!!! (3879470) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۲۳:۱۷:۳۰
به حقوق پزشکا اضافه می شود (3879934) (alef-11)
 
مشکین نقاب
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۴:۴۵:۵۱
خب مبارکه...
کاش قبلش حقوق های دولتی ها رو شفاف سازی میکردین... مطمئن نیستیم این یارانه ها به جیب اونا نمیره... (3879513) (alef-11)
 
omid
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۵:۳۲:۵۳
اقا اخوی برادر داداش
فقط یک لحظه به حرف من گوش بدید
مگر خود شما بارها وبارها نگفتید امام علی(ع)در خزانه را باز کرد وبه همه به صورت مساوی از بیت المال سهم داد.مگر خود شما نگفتید؟؟؟مگر این نمی شود سیره علی؟؟؟
اقا این حق همه هستش و یقین بدانید اگر من انصراف بدهم نمیرسد به دست مستحق واقعی ان و می شود حقوقهای انچنانی تمام مدیران چه دوبتهای قبل وچه این دولت
لذا قطع یارانه غیر شرعی غیر شرعی هستش واگر قطع شود مردم باید در مقابل ان بایستند

الف الف الف
منتشر کن منتشر کن منتشر کن
خسته شدم از بس سانسورم کردی (3879564) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۲۱:۲۳:۳۰
چرا الان که مجلس دولت را در این مورد در منگنه گذاشته اعتراض میکنی؟ وقتش هنگام تصویب قطع یارانه های افراد با درآمد 3 میلیون و بالاتر در مجلس بود. (3879832) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۲۱:۲۷:۴۷
نکته ای باید عرض کنم که در ایران هیچوقت سرانه در نظر گرفته نمیشود ملاک فقط خانوار است و تفاوتی هم بین خانوار 2 نفره با 5 نفره در نظر گرفته نمیشود. مثلاً در قانون قطع یارانه ها اگر درآمد ماهانه یک خانوار دو نفره 2 و 900 باشد یارانه به آنها تعلق میگیرد ولی خانوار 5 نفره با درآمد ماهانه 3 و 100 از دریافت یارانه محروم است! (3879838) (alef-11)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۲ ۱۰:۵۴:۲۱
نمی‌دونم چرا این قیاس‌های مع‌الفارق و سر تا پا غلط رو بعضی دوستان مطرح می‌کنن! اون زمان یارانه و خدمات رایگان یا ارزانی(سوخت و آب و برق و...) نبود که دولت بخواد هزبنه کنه و مابه‌التفاوت هزینه رو بپردازه؛ لذا تنها راه باقی‌مانده، پرداخت نقدی بود و بس! الان خیلی پول‌دارها و مرفه‌های بی‌درد، با حیف‌ومیل‌هایی که می‌کنن(سوخت، آب، برق، گاز) سهم خیلی خیلی بیشتری از همون خزانه رو دارن می‌بلعن. با این وضعیت، پرداخت مساوی یارانه چه توجیهی داره واقعاً؟!
بماند که اساسا پرداخت نقدی ایراد داره و این رو مردم سوئیس خوب درک می‌کنن! (3880220) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۵:۴۷:۱۴
یارانه یعنی تورم. (3879575) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۲ ۰۲:۵۴:۵۸
قطع یارانه چه سودی برای کشور داره؟ اون 800 میلارد دلار چی شد؟ (3880060) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۲ ۱۵:۰۰:۰۲
دوست عزیز که صدات از جای گرم درمیاد ما هم می دانیم یارانه یعنی تورم ولی قبل از قطع کردن یارانه باید قیمتها به قبل از بی هدف بودن یارانه ها بازگردد آن وقت کسی یارانه نمی خواهد .درضمن مردم نه تنها نباید از حق یارانه خود بگذرند و باید برای افزایش مبلغ آن نسبت به تورم کمر شکن پافشاری کنند. (3880450) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۷:۵۱:۵۲
چند میلیون یارانه حذف شده / قیمت ها چند برابر شده / ارزش پول دو سمو کاهش یافته / ولی همچنان یارانه 45 هزار تومان! (3879668) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۱ ۱۸:۳۷:۰۱
از ملت کم کنید به پزشکان اضافه نمایید (3879711) (alef-11)
 
کوهیار
۱۳۹۵-۰۵-۲۲ ۱۵:۱۴:۲۰
یارانه طبقه ضعیف رو قطع کنید بریزید به حساب امانتداران و سرمایه های ملت تا اونا براشون نگه داری کنند واقعا از بچه های کار و کلیه فروشها و مردم بیچاره شرم نمیکنید که بیت المال رو حیف و میل میکنید؟ (3880473) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۳ ۰۸:۳۹:۳۳
ایشان که تکذیب کرد؟! (3881193) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۲۳ ۰۸:۴۱:۱۰
پرداخت یارانه یک اشتباه تاریخی بود. (3881201) (alef-11)
 
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۵-۲۳ ۱۰:۵۲:۱۹
ما واقعا نگران حقوقهاي وزرا و مديران هستيم، نكند بابت كمي بودجه از آن كم شود!
نگران هزينه‌هاي سفر و اوقات فراغت و ماموريت خارج و ... هستيم.

لطفا يارانه مرا قطع كنيد و بر حقوق مديران بيفزاييد. (3881504) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.