توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 366763
بخور و نخورهای افطار تا سحر
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۱۱
کارشناس تغذیه مصرف آب کافی، لیموی تازه، میوه و سبزی را به عنوان میان وعده از افطار تا سحر توصیه کرد.

زهرا سبحانی در گفت‌وگو با فارس گفت: در فاصله افطار تا سحر از پرخوری باید پرهیز شود.همچنین مصرف تنقلات زیاد بهتر است کم شود چون هنگام سحر معده احساس سیری می کند.

وی افزود: در زمان بین افطار تا سحر، آب کافی خورده شود که شش تا هشت لیوان آب مناسب است و می توان با خوردن لیموی تازه از تشنگی روزانه جلوگیری کرد.

این کارشناس تغذیه گفت: وعده های غذایی با فاصله ۲ ساعت بعد از افطار خورده شود و اکنون این فاصله کم است حداقل با فاصله یک ساعت خورده شود.

سبحانی ادامه داد: افطار با چای کمرنگ و نه خیلی داغ و با خرما شروع شود و کم کم نان و پنیر و گردو و سبزی میل شود.

وی گفت: میوه و سبزیجات مانند سالاد به عنوان میان وعده سحری تا افطار مناسب است که میوه هایی مثل سیب، هلو و هندوانه توصیه شده است و در مقابل از خوردن زولبیا، بامیه و حلیم و آش با روغن زیاد خودداری شود

برای رفع یبوست نیز در ایام روزه داری بهتر است از افطار تا سحر انجیر، آلو و انگور بیشتر مصرف شود.
 
کلمات کلیدی : افطار،سحر
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.