نظر منتشر شده
۵۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 196366
«محسن هاشمی» به شهرداری تهران نزدیک شد
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۲۶
بهار نوشت: 
انتخاب شهردار تهران با اعلام اسامی تازه‌ای از افرادی که برای شهرداری تهران مطرح شده‌اند، وارد مرحله تازه‎ای شد. همزمان با طرح این نام‌ها رسانه‌های نزدیک به اصولگرایان که حالا از پیگیری کابینه دولت فارغ شده‌اند، دیروز پروژه حمایت از شهردار مورد نظرشان را برای شهرداری تهران کلید زدند، درعین‌حال احمد مسجد جامعی، محسن هاشمی را به عنوان گزینه نهایی مورد نظر اصلاح‌طلبان معرفی کرد.

 
مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران، دیروز در گفت‌وگو با خبرگزاری موج، با اشاره به این‌که اعضای اصلاح‌طلب شورای شهر تهران «محسن هاشمی» را به عنوان گزینه نهایی خود باور دارند، گفت: به احتمال بسیار «هاشمی» گزینه نهایی است. البته هنوز انتخاب بعضی از گزینه‌ها برای شهردار آینده تهران باز است.

 
وی ادامه داد: «برخی از افراد هستند که به عنوان نامزد شهردار آینده مطرح هستند که در توانمندی‌ آنان هیچ شکی نیست و باید از ظرفیت‌های آن‌ها کمال استفاده را کرد.»

 
مسجد جامعی گفته نام مصطفی سلیمی، هم به عنوان نامزد مطرح است و حتی کمک‌هایی نیز در بعضی دوران داشته است. سخنان مسجد جامعی تنها خبر دیروز درباره شهردار آینده تهران نبود. خبرگزاری ایلنا هم در خبری نوشت که معصومه ابتکار، عضو شورای سوم شهر تهران هم قرار است برنامه‌هایش را برای شهردارشدن به اعضای منتخب دوره چهارم شورا ارائه کند.

 
از طیف اصولگرای شورای چهارم هم خبرهای تازه‌ای منتشر شد، پرویز سروری، از اعضای اصولگرای شورای چهارم در مصاحبه‌ای تلویزیونی نام هشت نفر را برای تصدی پست شهرداری تهران مطرح کرده است: «محمد باقر قالیباف، محسن هاشمی، مهرداد بذرپاش، حسین طلا، معصومه ابتکار، صفدر حسینی، رستم قاسمی و محسن مهر علیزاده.» آنچه سروری گفته ترکیبی از افراد مطرح برای شهرداری تهران از میان گزینه‌های اصلاح‌طلبان و اصولگرایان هستند هرچند نام بذرپاش و طلا در این بین تازه به گوش می‌رسد اما بذرپاش چندی پیش هر رایزنی را برای حضورش در شهرداری تهران تکذیب کرده بود.

 
دیروز روزنامه کیهان از شهردار شدن محمد باقر قالیباف حمایت کرد و به منتقدان او تاخت. این روزنامه دیروز با حمایت مستقیم از ادامه شهرداری قالیباف برای سومین دوره متوالی از اصلاح‌طلبان عضو شورای چهارم به عنوان«اقلیتی» نام برد که «با همراهی جریان سیاسی و رسانه‌ای افراطی» درصدد کنار زدن قالیباف از شهرداری تهران هستند و سعی دارند در میان اصولگرایان شورا انشقاق ایجاد کنند. کیهان در ستون خبرهای ویژه‌اش همچنین مدعی شد: «اصلاح‌طلبان شهردار تهران را تهدید به قطع حمایت‌های دولت کرده‌اند!» آنچه کیهان از آن به عنوان تهدید شدن قالیباف نام برده و با استناد به آن کوشیده پروژه مظلوم‌نمایی اصولگرایان و قالیباف را کلید بزند، معطوف به مصاحبه‌ها و سخنانی است که شماری از اعضای اصلاح‌طلب شورای سوم درباره ضرورت انتخاب شهرداری غیرسیاسی برای تهران گفته‌اند.

 
آن‌ها گفته‌اند به کسی که مدام در فکر ریاست‌جمهوری است و شهرداری را پلکان ترقی سیاسی خود می‌کند، رای نخواهند داد. به گفته آن‌ها تهران به اندازه کافی از ناحیه رقابت‌های سیاسی بین شهرداری محمد باقر قالیباف و دولت محمود احمدی‌نژاد که در هشت سال گذشته به همدیگر اره می‌دادند و تیشه می‌گرفتند، آسیب دیده است. فارغ از آنچه در فضای سیاسی و حاشیه‌های رسانه‌ای دنبال می‌شود، واقعیت این است که راه قالیباف برای ماندن در شهرداری تهران دشوار شده است. براساس گزارش‌ها و خبرهایی که از جلسات داخلی اعضای شورای چهارم می‌رسد، به رغم آنچه رسانه‌ها و چهره‌های نزدیک به شهردار تهران می‌گویند، راه قالیباف برای انتخاب دوباره به عنوان شهرداری از این رو دشوار است که اتفاقا اصولگرایان شورا برای انتخاب مجدد او اجماع ندارند. روابط چمران و قالیباف چندین ماه پیش از ورود به انتخابات ریاست‌جمهوری رو به سردی گذاشت و اختلاف‌نظرهای این دو بیش از هر زمان دیگری نمایان شد.

 
در انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم هیچ‌یک از اصولگرایانی که سال 84 با حمایت مستقیم از احمدی‌نژاد در رای‌آوری او در تهران نقش تعیین کننده‌ای داشتند، از قالیباف حمایتی نکردند و بعد از انتخابات تعدادی از آن‌ها از آن جمله بیادی، در مصاحبه‌هایشان گفتند: «حمایت نکردیم، چون می‌دانستیم او شانسی برای پیروزی ندارد.» و اینچنین بود که او پس از هشت سال حضور در شهرداری تهران، در تهران کمی بیشتر از 700‌هزار رای پایتخت‌نشینان را از آن خود کرد، نتیجه‌ای که منتقدان قالیباف از آن چشم‌پوشی نکرده‌اند و آن را معیاری برای محک زدن کارنامه و عملکرد هشت ساله او در پایتخت می‌دانند. شورای چهارم شهر تهران از هر حیث با شورای سوم متفاوت است، شورایی31 نفره که اصولگرایان و اصلاح‌طلبان در آن حضوری تقریبا هم وزن دارند. در دوره‌های گذشته اصولگرایان شورا عمدتا حول‌محور شخص چمران تعریف می‌شدند و حرکت می‌کردند و چمران به نوعی اکثریت جریان اصولگرای شورا را نمایندگی می‌کرد، اما در پی اختلافاتی که در جریان انتخابات شوراها و چانه‌زنی بر سر نام‌ها و فهرست‌ها در میان اصولگرایان نمایان شد، چمران محوریت سابق را از دست داده و کم نیستند افرادی در میان اصولگرایان شورای چهارم که قائل به ادامه ریاست چمران بر شورای چهارم نیستند.

 
قالیباف برای این‌که در شهرداری تهران بماند افزون بر همه این‌ها باید درباره ابهام در هزینه‌ها و عملکرد مالی شهرداری به‌ویژه در ارتباط با پروژه‌های بزرگی که در تهران اجرا کرده از آن جمله بزرگراه امام علی (ع) و تونل توحید و مانند آن‌ها توضیح بدهد، به‌ویژه آن‌که اعلام گزارش‌های حسابرسی شورا ابهام‌های مالی جدی را متوجه شهرداری تهران و شرکت‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه آن کرده است. تعدادی از اعضای چهارمین دوره شورای شهر تهران از بدهی سنگین شهرداری تهران خبر داده و گفته‎اند، تهران از نظر اقتصادی در وضعیت مناسبی قرار ندارد و شهردار بعدی اول باید بدهی‌های شهرداری فعلی را بپردازد. هرچه هست در دو ماهه گذشته محمد باقر قالیباف در برابر همه این نقدها سکوت کرده است. سکوتی که بسیاری آن را از ناشی از تمایل قالیباف برای خروج از شهرداری از یک سو و از سوی دیگر نشان‌دهنده تلاش‌ها او و همراهانش برای حضور قالیباف در پست دولتی جدیدی تعبیر کرده‌اند.

 
قالیباف در تبلیغاتش هنگام انتخابات ریاست‌جمهوری گفته بود، نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری هرچه باشد، در شهرداری تهران نمی‌مانم. البته نتیجه انتخابات آن‌طور که حامیان قالیباف فکر می‌کردند و آرزو داشتند، نشد و شاید اگر آن‌ها‌درصدی هم احتمال شکست قالیباف را می‌دادند به او توصیه می‌کردند تا درباره ماندن و رفتن از شهرداری سخنی نگوید. حالا مخالفان ادامه حضور قالیباف در شهرداری با استناد به سخنان خود او می‎‌گویند: «قالیباف تمایلی برای ماندن در شهرداری ندارد و خودش گفته بود، بعد از انتخابات در شهرداری نمی‌ماند و تهران هم بعد از هشت سال به شهرداری تازه نفس نیاز دارد.» این گروه از منتقدان قالیباف می‌گویند: «قالیباف خودش برای حفظ شهرداری تهران مشتاق نیست و گروهی از افرادی که پیرامون او هستند و در شهرداری منافعی دارند که استمرار این منافع به استمرار حضور قالیباف بسته است حالا برای‌ انتخاب او برای سومین دوره متوالی تلاش می‌کنند.»

 
در میان خبرهایی که در روزهای اخیر بر تعداد آن‌ها افزوده شده، بخشی از اخبار هم به بررسی یک تبصره از قانون انتخابات و تشکیلات شوراها مربوط است. تبصره‌ 1 ماده 7 این قانون مصوب سال 61 و مکرر سال 65 که مشخص نیست. در فرآیند تغییر و تحولات مستمر و مکرر قانون شوراها دقیقا چه اتفاقی برای آن افتاده است، براساس این مصوبه انتخاب شهردار شهرها تنها برای دو دوره متوالی بلامانع است. تعدادی از نمایندگان مجلس و حقوقدانان معتقدند، قانون شوراها درباره این تبصره ابهام دارد و گروه دیگری که عمدتا حامی انتخاب سه باره قالیباف برای شهرداری تهران هستند، اصرار می‌کنند که این بند از قانون حذف شده است. اعضای شورای شهرچهارم دیروز گفتند برای بر طرف شدن هر شبهه‌ای در این زمینه از مجلس استفساریه درخواست کرده‌اند.

 
موضوع دیگر که دیروز به بحثی مستقل و درعین‌حال پرطرفدار در فضای مجازی و خبرگزاری‌ها تبدیل شد بحث چگونگی انتخاب شهردار تهران بود؛ مقصود علنی یا غیرعلنی بودن جلسه انتخاب شهردار است. در دو دوره گذشته شهردار تهران همواره در جلسات غیرعلنی و بدون حضور خبرنگاران انتخاب شده است، حالا اما اعضای شورای چهارم در این زمینه اتفاق نظر ندارند. دیروز علیرضا دبیر و محسن پیرهادی از اعضای شورای چهارم شهر تهران هر یک در سخنانی جداگانه بر ضرورت برگزاری جلسه انتخاب شهردار به صورت علنی تاکید کردند. پیرهادی گفته است، شهردار تهران در نخستین جلسات شورای چهارم انتخاب خواهد شد و اعضای شورا تمایلی به انتخاب سرپرست برای شهرداری ندارند. او در بخش دیگری از سخنانش به بحث ریاست شورا اشاره کرده و گفته در این زمینه رقابت بین مهدی چمران و احمد مسجد جامعی خواهد بود. نتیجه همه گمانه‌زنی‌ها و حرف و حاشیه‌ها درباره شهرداری و شهردار تهران تا کمتر از دو هفته بعد روشن می‌شود تا 12 شهریور، روزی که تقویم رویدادهای شهری ورقی دیگر خواهد خورد.
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۰۹:۳۶:۰۲
این دوره دیگه مسجد جامعی بایستی رئیس بشه. (1586670) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۶:۴۵:۴۹
بایستی؟ چه تحکمی در این فعل نهان است! (1587286) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۷:۵۴:۰۲
همینه که هست! پرابلم؟ (1587406) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۸:۵۲:۰۷
همیشه شعبون یه دفعه هم رمضون (1587553) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۲۰:۰۸:۴۲
کلا اصلاح طلب ها تمامیت خواه هستن و برای همین هم باید همه چیز مال اونا باشه (1587662) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۰:۰۰:۴۳
,خانمهای شورا,قالیباف باکموکاستی ک داشت خوبی هم کم نداشت بهتره کسی ک امتحانشوداده و ازنظرخیلی ازمردم قبول شده رو عوض نکنیداقایان (1586695) (alef-10)
 
کیان
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۰:۱۶:۳۲
باز هم این اصلاح طلبها همه چیز رو سیاسی کردند.

حتی خودشون رو با آبا بارون هم بشویند، افراطی گری از سر و روشون می باره. (1586711) (alef-10)
 
میلاد
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۱:۳۱:۵۲
اگه شهردار اصلاح طلب باشه یعنی همه چی رو سیاسی کردن بعد اونوقت اگه اصولگرا باشه حتی نظامی وهمینطور به شهرداری به عنوان پله ترفی نگاه کنه اسمش چی میشه؟ (1586815) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۱۱:۱۱
رای دادن مردم به لیست اصلاح طلبان یعنی مردم تهران تغییر در شهر تهران می خواهند. آقای قالیباف هم برای تبلیغات ریاست جمهوری بعدی جای دیگری را انتخاب کند. (1586876) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۲۰:۵۳:۲۸
چقدر ما مردم ایران نمک نشناسیم
اگه اهل تهرانی برو یه دوری تو شهر بزن بعد بیا نظر بده (1587718) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۳۷:۰۷
از وقتی آقای روحانی رییس جمهور شدند، همه میخان سعی کنند بگن اون طرفی ها افراطین. افراطی بودن یا نبودن به گفتن شما نیست. مردم خودشون می فهمن کی افراطیه کی نیست. (1586928) (alef-10)
 
سید امیرحسین
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۴۳:۵۲
دوست عزیز ، من به شخصه تمایل به اصلاح طلبی دارم و با شهردار موندن قالیباف بیشتر از شهر دار شدن محسن هاشمی موافق هستم ، اما در مورد این حرفی که میزنید این عمل پاسخ به افراطی گری هایی بود که در عرصه مدیریت کلان خودتون شروع کردید .

8 سال هست که خرد و کلان اصلاح طلب هارو از مذیریت کشور حذف کردید ، حتی به استادی دانشگاه بودنشون هم رحم نکردید ! این افراطی گری نیست ؟ اینکه حتی یکی از مدیران اجرایی کشور تو 8 سال گذشته محض رضای خدا اصلاح طلب نباشه افراطی گری نبود ؟ دولت اصلاحات هم اینطور با تبر اصولگرا هارو حذف کرده بود که اینطور جواب دادید ؟

این رفتار و اینکه بعد 8 سال که مردم اصولگرا هارو شناختند و مدیریت یکپارچه رو از دستشون گرفتند ، طبیعی هست برای گروهی که 8 سال در انزوا مطلق بودند .

گرچه شخص من هم موافق ادامه شهردار بودن قالیباف ( البته نه رئیس بودن جناب چمران ) هستم ، اما به گروه اصلاح طلب ها شدیدا حق میدم که به هر رده مدیریتی که وارد بشند بخواند خودشون رو جایگزین مدیریت یک پارچه کنند .

برین خودتون رو درست کنید اول (1586940) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۹:۰۲:۱۲
عزیزم یا سنت کمه یا توباغ نبودی چون این حذف اتوبوسی رقیب از دوره اصلاح طلبها شروع شد (1587584) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۳:۰۰:۴۲
رطب خورده منع رطب کی کند؟ دوست عزیز شما یک مورد انتخاب غیر سیاسی در 8 سال گذشته را بگوئید تا ما کل دولت را به شما واگذار کنیم. در دولت یازدهم به اعتراف روزنامه های اصولگرا بیشتر وزرا راست گرا هستند، شما یک وزیر چپ گرا در 8 سال گذشته نام ببرید.
انصاف و اخلاق متاسفانه در روابط سیاسی ما هیچ حضوری نداشته است و امیدوارم این رویه در سال های آینده تغییر کند (1586971) (alef-10)
 
مجمع
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۰:۴۵:۰۳
اتفاقا امروز خبرهايي هست كه محسن رضايي و محسن هاشمي قرار است با هم جلسه اي داشته باشند
من فكر ميكنم با توجه به روحيات رضايي ايشان به راي مردم احترام گذاشته و به نفع هاشمي كناره گيري كند
البته شايد هم محسن هاشمي بخواهد براي دوري از حواشي آينده به نفع رضايي كناره گيري كند كه بعيد بنظر ميرسد
به هر حال با توجه به راي برابر دو طيف شورا به نظر ميرسد چند راي حاميان رضايي در شورا تكليف شهرداري را روشن كند كه البته رضايي بيشتر با هاشمي موافق است (1586740) (alef-10)
 
دنی
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۰۳:۰۸
محسن هاشمی قابلیت های زیادی دارد که تا امروز کمتر از آن استفاده شده . کیهانی ها به فکر منافع کشور و تهران نیستند فقط فکر مسایل باندی و جناحیند (1586864) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۷:۵۶:۲۷
حتما بهاری ها خیلی به فکر منافع کشورند. محسن هاشمی هم قابلیت هاش مثل باباشه (1587410) (alef-10)
 
جلیل
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۱:۰۶:۱۱
شهرداری باید توسط نهادهای امنیتی تائید شود بنابراین امکان شهردارشدن محسن هاشمی مطلقا وجود ندارد (1586760) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۷:۲۱:۳۶
شهردار رو شورا انتخاب میکنه و وزیر کشور حکمش رو امضا میکنه.
نهاد های امنیتی چه صیغه ایه؟ (1587354) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۱:۱۲:۰۱
امروز توي عصر ايران خوندم كه نوشته بود قاليباف پيشنهاد روحاني مبني بر رياست محيط زيست رو رد كرده.... اونوقت مي گن چرا روحاني از رقبا براي همكاري دعوت نمي كنه!‌ماشالله آقايون كوه غرور تشريف دارن، نمي خوان زير نظر رقيبشون كار كنند.
ما پشتت هستيم دكتر روحاني. برو جلو (1586768) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۱:۴۲:۳۰
خیلی به خبرهای این عصر ایران اعتماد نکن . (1586828) (alef-6)
 
مهدی
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۴۱:۲۷
البته رد احتمالی یه پیشنهاد نشانه‌ی کوه غرور بودن افراد نیست. قالیباف که نگفته فلان پست را به من بدهید تا بپذیرم! بنابراین بهتر است بدون اتهام زدن به دیگران رویه‌ی اعتدلال دکتر روحانی را که سال‌هاست کشورمان نیازمند آن است ارج نهیم و اجازه دهیم این مرد بزرگ کشور را از این وضع بحران زده نجات دهد؛ امری که قطعا نیاز به شکل‌گیری وحدت و همدلی در کشور دارد. (1586934) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۴:۲۸:۲۹
برو جلو روحانی!
حالا تا چندماه دیگه مشخص میشه دوستان با رای دادن به روحانی چه گلی به سر ما زدند!
این بنده خدا نمیتونه فقط اومده بود با صحبت کردن و حمایت این و اون رای جمع کرد حالا توش هم میمونه. (1587107) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۱:۲۷:۴۰
امیدوارم محسن هاشمی انتخاب شود. (1586800) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۱:۳۵:۲۶
معصومه ابتکار هم خوبه (1586818) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۱:۴۲:۴۳
به نظر من قالیباف و محسن هاشمی افراد کارآمدتری هستند. هر دو نقاط قوت و ضعفی هم دارند، مثل همه آدم ها (1586829) (alef-6)
 
امین
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۰۶:۲۳
راس میگن آقای قالیباف فکر ریاست جمهوریه...قطعاً مجموعه ریاست جمهوری اونو رقیب میدونه...بازهم میشه درگیری سیاسی...بابا تهران به شهردار نیاز داره الان... (1586868) (alef-6)
 
بهار
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۰۶:۵۹
میگم اونایکه اسم بذرپاش را بعنوان نامزد معرفی کردن به عقل و شعور آنها شک دارم آخه رو چه حسابی این کارارو میکنید
ترا خدا یه ذره فکر کنید (1586871) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۱۶:۴۴
شما رو به خدا یکی بگه بذررررررپاش این وسط چی میگه!؟ (1586886) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۱۹:۱۶
مهندس سعیدی کیا
دکتر عندلیب
این اسامی را یادتان باشد تا انتخاب شهردار (1586891) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۲۵:۱۲
مراقب باشند از قدرتشان سو استفاده نكنند و در گير باند بازى نشوند در نهايت نام نيك است كه مى ماند (1586902) (alef-6)
 
حسن
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۴۲:۰۸
خانم ابتكار گزينه خوبيه. البته مديران خوبم بايد همراهيش كنن.تنها راه ورود بانوان به مديريت كلان همينه.اصلاحطلبم .....آره.....ولي سياسي نگفتم (1586937) (alef-10)
 
طه
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۲:۴۸:۳۸
یعنی تا این یه هفته بگذره و برسه به 12شهریور هزار جور خبر و مصاحبه از این که کی میشه شهردار میاد بیرون. خوشم میاد قالیباف هم روزه سکوت گرفته! (1586949) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۳:۳۳:۳۹
افراط يعني اينكه يك نفر را فقط به خاطر اينكه فرزند يك سياستمدار است تخريب كنيم .
نمي دانم اين محسن هاشمي چه هيزم تري به دوستان فروخته كه از شهردار شدن او بيشتر از رئيس جمهور شدن روحاني ناراحتند.

محسن هاشمي وقتي پدرش رئيس جمهور بود و كرباسچي شهردار هم از سياست بازي به دور بود چه برسد به امروز . (1587018) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۳:۴۷:۴۸
دوره های مختلف انتخاباتی نشان داده است که مردم ایرا نه اصولگرا یند ونه اصلاح طلب بلکه اینها نامهایی است که سیاسیون برای خود گذاشته اند . مردم به دنبال زندگی صحیح وراحتند و از این دعواها بدشان می آید.پای صندوق های رای نظر خود را اعلام می کنند. (1587043) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۴:۰۵:۱۳
به نظزم بین اسامی مطروحه به ترتیبب قالیباف، محس هاشمی، و خانم ابتکار لیاقت شهرداری تهرون دارند بقیه رو ولششش (1587077) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۴:۴۴:۳۱
محسن هاشمی شایسته ترین فرد برای شهرداری تهران است . او مترو تهران را در شرایطی مدیریت وراه اندازی کرد که بسیاری از اصحاب قدرت نه تنها کمکی به این بروزه نمیکردند بلکه انرا بلند بروازی/ ومترو را از سنخ وجنس تجملات غیر لازم تلقی میکردند اما محسن هاشمی در همان شرایط جنگ و مضیقه اعتبارات وبودجه والبته بدون حاشیه وبه بهترین نحو ممکن تهران را صاحب مترو کرد اگر مردم بدانند مترو تهران با چه سختی ها وکار شکنی ها ودست وبنجه نرم کردن با مضایق ساخته شد و چه مجاهدات و فداکاری ها که در هیچ جا هم دیده نشد به بهره برداری رسید نام مترو تهران را مترو محسن هاشمی نام گذاری می کردند و بعد ومهمترین ویزگی او سلامت مالی ووسواس او در این مسایل است که حتا دشمنان خونی او هم بر این ویزگی او اتفاق نظر دارند اگر یک حسابرسی حرفه ای در این زمینه انجام گیرد معلوم خواهد شد که مترو تهران چقدر ارزان وبا توجیه اقتصادی ساخته شده . انصافا محسن هاشمی یکی از ان نخبگانی است که در جمهوری اسلامی تربیت شده وتقدیم جامعه شده است . برخی تند روها ی بی منطق که همچنان بر طبل دشمنی با خانواده اقای هاشمی می کوبند . مدتی بعد از تصدی او بر شهرداری با قابلیت های این جوان بیشتر اشنا خواهند شد والبته بر دشمنی کور شان نیز افزوده تر خواهد شد (1587127) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۵:۵۸:۰۶
من که نمیدونم شما این نظرات را ازکجا آوردی ولی در زمان مدیریت ایشان بر مترو کلی پشت سرش حرف بود که چه دزدی هایی شده هنوز هم یاد خیلی ها هست حالا شاید سن شما قد نمیده من هم با ماندن آقای قالیباف موافق نیستم چون حیف مدیر توانمندی مثل ایشان برای مردم ظاهربین تهران البته شخصیتهای مانند ایشآن ماندنشان در ایران هم حیف است چه برسد به تهران که هرچه میگذرد انسانیت در این شهر کمرنگ و کمرنگتر میشود اینکه اعضاء اصلاح طلب شورای پیشین تا دیروز قالیباف را قبول داشتند وامروز نه نشان چیست آیا این سیاسی بازی و افراطی گری نیست پس چرا خودشان را مبری از افراطی بازی میدانند در آینده خیلی چیزها مشخص خواهد شد ولیمتاسفانه دودش به چشم مردمی میرود که از همه این سیاست بازیها بیزارندو فقط دنبال یک زندگی آرام هستند (1587211) (alef-6)
 
نادر
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۵:۰۷:۵۳
اقای قالیباف هر جا باشه کارش را انجام میده چه شهرداری شاید هم بعدا صدا سیما (1587146) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۵:۲۲:۳۷
خانواده جناب هاشمی یک مهد کودک رو هم از بیت المال نباید بگردوند چه برسه به یک شهر (1587162) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۵:۲۷:۴۳
اصلاً مسجد جامعی چرا معاون انتشاراتی اش را از بی بی سی فارسی نمی آورد؟! (1587170) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۶:۱۸:۱۱
ای کاش قالیباف بره صدا و سیما خدایا چی میشه (1587245) (alef-6)
 
ارش
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۶:۳۵:۴۷
صرف نظر از اینکه کی انتخاب میشه و چه پیامدهایی میتونه داشته باشه
تحلیل های کیهان منو داغ کرده

ایشون که در زمان شهرداری قالیباف گاه و بیگاه به وی میتاخت و وی را یک اتو کشیده و تکنوکرات میدانست که به معماری اسلامی توجه نداره و مثلا برج میلاد و تونل توحید را غیر اسلمی میدانست

انتقاد بعدی وی به گرایشهای سیاسی وی بود که به اصلاح طلبان شورای شهر اهمیت میدهد و محسن هاشمی را معاون خودش کرده و.....

شریعتمداری که شهردار نمونه اش در کل دوران شهرداری تهران اقای احمدی نزاد بوده و هست
حالا دایه مهربانتر از مادر شده و از ترس اینکه فردی مثل محسن هاشمی شهردار شود حامی قالیباف شده

ولی فکر کنم قالیباف خود دوستان و دشمنانش را بهتر بشناسد

کما اینکه شریعتمداری در همین انتخابات اخیر حامی سعید جلیلی بود و به قالیباف اعتقادی نداشت (1587271) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۶:۴۵:۵۷
نمیدانم نخبه کشی چه دردی است که به جان ما ایرانیها افتاده است؟
آیا در حال حاضر کسی را میتوانیم پیدا کنیم که از میان شهرداران هشتاد سال گذشته تهران و ایران ،شهرداری بهتر و کاراتر از قالیباف را معرفی کند؟
حال که او 8 سال استخوان شکسته و تمام امور ابرشهر تهران را آسیب شناسی کرده و در واقع عیب یاب جاندار و متحرک شهر شده است عده ای کمر همت بسته اند برای او جانشین بتراشند.
ما منکر خدمات هاشمی و هاشمی ها نیستیم و اگر کسی هم پیدا شود یا بی انصاف است یا نادان و یا مغرض ،اما چرا از محسن هاشمی میخواهند بجای قالیباف استفاده کنند ،این همه پست و مقام قابل واگذاری ،چرا فقط شهرداری ؟
نگارنده به عنوان یک فرد با تجربه از آحاد ملت ایران دلسوزانه تمنا می کنم شورای محترم شهر تهران تمام ملاحظات سیاسی از جمله دلجوئی از خاندان هاشمی را در مورد شهر تهران کنار گذاشته و این خدمتگزار توانمند را کماکان در پست شهردار ابر شهر تهران ابقا نمایند و مطمئن باشند که این خواست حد اقل هفتاد درصد ساکنان شهر تهران است.
من به عنوان یک شهروندبه نوبه خود قالیباف که شهردار بماند و چه در پست دیگری به خدمت مشغول شود،از همت و زحمات بی دریغ و توانفرسای وی تشکر کرده و از خداوند منان جزای خیر برای او طلب می کنم (1587287) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۸:۱۰:۵۸
شما تهرانی ها که برای شهردارتون واقعا سنگ تموم گذاشتین.یادمه روزای اول انتخابات تا یکی بد قالیباف رو میگفت کلی بهش حمله میکردین و پوز عملکرد شهردارتون و پیشرفت ها ی زیاد شهرتون رو میدادین .بعد روزای آخر با یکی دو جمله در مناظرات ورق برگشت و خودتون به شهردارتون پشت کردین. (1587433) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۹:۳۳:۴۳
برادر من هیچ شهرداری 3 دوره پشت سر هم نمیتونه شهردارباشه این قانونه خود قالیبافم به قول خودش خسته شده میفهمی ! (1587621) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۶:۵۰:۳۴
چه بخواهید چه نخواهید دوباره نوبت خانواده رفسنجانی هست. (1587297) (alef-10)
 
ارسطو خسته
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۷:۱۱:۲۰
می ترسم سیاسی کاری مدعیان اصلاحات تهران رو از داشتن شهرداری قوی مثل قالیباف محروم کنه (1587334) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۷:۲۲:۳۴
8سال به علت سیاسی بودن قالیباف که قصد رییس جمهوری راداشت0اشهرداری رادرگیر مسائل سیاسی کرد وازبودجه دلارهای نفتی محرم کرد وبراساس اختلاف قالیباف واحمدی نزاد شهروندان تهرانی ضررکردند02 شهردارنباید مدام فکر رییس جمهور باشد وبرای افرادهای خاص وگروها ازپول شهرداری ویاامضا های طلایی امتیاز بدهد وهزینه نماید0 3 پروزه های شهرداری را با چند برابر قیمت وخارج ازقانون به نهادها بدهد و از سردارهای وافرادتخصص غیرمرتب درتمام ماطق شهرداری بکار گرفته شود0وبه هزار دلیل قالیباف به درد شرداری نمی خورد0 وضرش برای مردم کشور زیاد خواهد بود وحتی اقای چماران همین صورت خواهد بود0 (1587356) (alef-10)
 
لوسانی
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۷:۳۸:۰۴
قالیباف هرگز کار بزرگی برای تهران نکرده مدیر متوسطی است اما تبلیغات او می گوید خارق العاده است ولی تهران بعد کرباسچی شهردار خلاقی نداشته ضمنا بهترین گزینه خانم ابتکار است
قانون هم اجازه شهردار شدن دوباره به قالیباف نمیده مگر بخاطر یک فرد قانون را زیرپا بگذارند و... (1587378) (alef-10)
 
کیانوش
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۷:۴۱:۱۶
سلام
آقای قالیباف اینهمه خدمات عمرانی را با فروش شهر به انجام رسانید. شهرداری به صورت قانونی! از متخلفین جریمه قبل از جرم می گرفت و اجازه ساخت و ساز می داد. چون برای هر شهردار منطقه ای از پیش تعیی شده بود که سهم او از تامین درآمد شهرداری چقدر است و او باید این درآمد را تامین می کرد. به ازای ای تامین درآمد از چگونگی کسب آن چشم پوشی می شد.
چه اشکالی دارد بالاخره با ین پول جای دیگر شهر آباد شده است. مشکلات ناشی از تراکم فروشی و ب هم خوردن تعدا در ساختار شهر هم که مربوط به آیسنده است و با آن کاری فعلا نداریم.
یک نفر نیست که حساب کند که این فعالیت های عمرانی چقدر هزینه داشته است و آیا می اریده یا نه؟
بین همه این شهردارها فقط کرباسچی به خاطر گرایش سیاسی محاکمه شد و گرنه اگر پای حساب و کتاب باشد همه را باید بیاورند به محاکمه.
مشکل این است که مدیران به خاطر پیش برردن حرفهایشان تخلفات زیر دستانشان را ندیده می گیرند و در نتیجه زیر دستان هم پا را از گلیم خود بیرون می گذارند و آن می شود که شده است.
آنقدر کمبود خدمات در شهر تهران بوده که وقتی کسی یک کاری انجام می دهد همه به به و چه چه می کنند. ولی اگر با استانداردها مقایسه شود آقایان کم کاری می کنند! (1587382) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۸:۰۱:۴۷
اصلاح طلب ها از ادامه حضور قالیباف در شهرداری میترسند. اون خانه تکانی هم که حداد در مناظره ها می گفت شروع کردن رسیده به شهرداری. ولی فوتینا... (1587418) (alef-10)
 
shamsikazemi
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۱۹:۵۳:۰۰
سلام اقای هاشمی شهردار شدن کلان شهری همانند تهران حق شما است خانواده هاشمی همه هرکدام بهتر از دیگری مترو تهران را میبیند بهترین است ای مردم ایران بدانید این مترو میبایست زمان پهلوی درست میشد کمی فکر کنیم ببیند به چه زیبایی همه تهران بهم متصل است کار باید به کاردان سپرده شود نظرم اقای هاشمی است خدا یارو یاور شما باشد امین (1587648) (alef-10)
 
محمود ميبدي
۱۳۹۲-۰۵-۳۱ ۲۰:۲۲:۱۵
جناب مسجد جامعي بهترين گزينه براي رياست شوراي شهر..
جناب محسن هاشمي بهترين گزينه براي شهرداري تهران.. (1587668) (alef-10)