نظر منتشر شده
۱۱۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 172362
سوریه، احمدی‌نژاد و سیاست نادرست رسانه‌ای
فرشاد مهدی‌پور، 15 آذر 91
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۱۰
صدا و سیما، سازمان پر مشقتی و کهنه لباسی است که هر جای آن که وصله می‌شود، جایی دیگر به رفو نیاز پیدا می‌کند و شاید دلیل آن‌هم، پیشِ چشم بودگی بیش از حد آن است که در همه‌جا و همه اوقات، در منظر و مرای عموم قرار گرفته. با این همه، این مسائل را می‌توان به سطوحی اصلی و فرعی تقسیم کرد و درباره‌شان به داوری نشست؛ گو این‌که روند پوشش برخی روی‌دادها که با منافع عمومی کشور پیوند خورده، حتما بسیار با اهمیت‌تر از نوع پوشش در یک سریال تلویزیونی است (که البته آن‌هم در جای خود می‌بایست با اهمیت باشد و محل تامل). در حالِ‌ حاضر جمهوری اسلامی به نظر می‌رسد دو واقعه یا موضوع قابل توجه و با اهمیت، در کانون مسائل داخلی و خارجی قرار گرفته‌اند، یکی سخنان و رفتارها و اقدامات (معمولا غیرمنتظره) رئیس‌جمهور است و دیگری وضعیت نابه‌سامان و آشفته سوریه. و البته که این‌ها تنها موضوعات قابل بحث نیستند، درست است و حتما بازی‌گران متعدد دیگری هم در میانه حضور دارند، ولی صورت‌بندی کلی ماجراها را در همین روی‌دادها می‌توان دید، یعنی هر آن‌چه به تحریم و انتخابات و آمریکا و... باز می‌گردد، در همین نقاط قابل بحث و بررسی است.
 
آن‌چه در این میان و از منظر رسانه ملی، ناخرسند‌کننده به‌نظر می‌آید، سیاستی است که اگر آن‌را متهم به سانسور نکنیم،‌ نوعی سکوت خبری است که به‌نظر می‌آید هوش‌مندانه و واقع‌بینانه انتخاب‌شده و غافل از آن‌که راحت‌ترین راه حل، پاک کردن صورت مساله‌ای که با زندگی و حیات و مماتِ‌ بسیاری از چیزها پیوند خورده، آن‌هم در عصر رسانه‌های غول‌آسای ماه‌واره‌ای و مجازی. نگاهی به این سیاست و پی‌آمدهای آن نشان می‌دهد که به شکلی روشن، در ماجرای سوریه، مخاطب ایرانی (که مفروض گرفته‌شده به هیچ منبعی خبری دیگری جز تلویزیون ملی دست‌رسی ندارد)، تنها شنونده و بیننده اخبار فتوحات ارتش خلقی سوریه در قبال شبه‌نظامیان وابسته است، بی‌آن‌که بداند افزون بر دو هزار نیروی این ارتش تاکنون توسط تروریست‌ها سر بُریده شده‌اند، کلیه پروازهای فرودگاه دمشق چندین روز لغو شده بود، بزرگ‌ترین پای‌گاه مرزی سوریه در نزدیکی ترکیه سقوط کرده، تروریست‌ها در برخی شهرها مستقرند و دادگاه‌های صحرایی تشکیل داده‌اند و مهم‌تر از همه اگر فتحی هم صورت گرفته، حتما شکست و عقب‌نشینی‌ای پیش از آن‌ رخ‌داده، وگرنه پیروزی که بازی یک‌طرفه نیست! در نتیجه چنین سیاست خبری‌ای، اگر فرضا دولت قانونی مستقر سقوط کند، تغییر یابد، محدود شود و... مخاطبِ بی‌اطلاع فرض گرفته شده، با یک شوک یا بمب خبری مواجه می‌شود و قطعا در پیش‌فرض‌های خود در اعتماد به رسانه مذکور تجدید نظر خواهد کرد.
 
مشابه همین رویه در قبال اخبار مرتبط با تصمیمات رئیس دولت نیز اتخاذ شده به‌گونه‌ای که خبرِ‌ هیچ سخن نامتعارف و کم‌تر تصمیم غیرمترقبه‌ای، از تلویزیون پخش نمی‌شود و به طریق اولی وقتی اطلاع‌رسانی در این زمینه متوقف گردد، نقد و بررسی هم ناشدنی است. یک سویه این اتفاق گرایش مخاطب برای دست‌یابی به اطلاعات از منابع خبری جای‌گزین در داخل و خارج از کشور است و نهایتا سقوط اعتبار رسانه ملی، وجه دیگر آن در نسبت با مسائل دولت، نامرکز تلقی‌شدن دولتی است که خود نیز می‌خواهد مسوولیت رفتارهای درست و نادرست‌اش را برعهده نگیرد و برگردن دیگران بیاندازد. در واقع، دولت به‌عنوان اصلی‌ترین بخش از حاکمیت، فقط در حوزه‌ عمل‌کرد اقتصادی مثبت نشان داده می‌شود و باقی بخش‌ها به سکوت می‌گذرد و دقیقا سناریوی بی‌مسوولیت‌نمایی تحقق می‌یابد.
 
مدیریت رسانه‌ای بحران، امر ساده‌ای نیست، اما روشن است که ندیدن و نشنیدن اخبار، به هیچ کسی کمک نمی‌کند و نمی‌تواند تغییری در ماهیت بیرونی روی‌داد به‌وجود آورد؛ آن‌چه با اهمیت است اطلاع‌رسانی هدف‌مند و دقیق است و مگر دیگران در عرصه رسانه چه می‌کنند که سازمان‌های عریض و طویل رسانه‌ای ما از انجام آن ناتوانند. آیا نمی‌شود خبرهای سوریه را پخش کرد و وخامت اوضاع و جسارت و سبعیت تروریست‌ها را به مردم نشان داد تا همگان به‌تر بدانند چرا ما در این سویه میدان ایستاده‌ایم و کاپتیتالیزم و بنیادگرایی عربی در آن‌سو؟ آیا نمی‌توان سخنان رئیس دولت را به‌گونه‌ای پخش کرد که هم آفات احتمالی را نداشته باشد و هم نفسِ خبررسانی تعطیل نشود؟ اصلا تهی‌شدن رسانه ملی از اخبار مهم سیاسی و سخنان روسای قوا و عمل‌کرد مجلس و دستگاه قضا و مهم‌تر از همه، نقد و مباحثه بر سرِ آن‌ها به سود کیست و نفع‌اش را کجا و کدام رسانه می‌برد؟ سالِ انتخابات، سالی سخت است، آن‌هم با انواع فشارهای داخلی و خارجی و مهندسی خبر در رسانه ملی، کاری خطیر. تجربه نشان داده که سکوت کردن، بازی در زمین جریانات برانداز و ضدانقلابی است و این دایره بسته، تنها مدیران رسانه ملی می‌توانند بشکنند.
 
شمس
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۱:۲۵:۴۸
"صدا و سیما، سازمان پر مشقتی و کهنه لباسی است که هر جای آن که وصله می‌شود، جایی دیگر به رفو نیاز پیدا می‌کند"
خط اول مقاله شما با این پاراگراف شروع میشود به نظر من لباسی را که نمیپوشیم نیاز به رفو ندارد مردم چندی است که صدا وسیمای داخلی را نگاه نمیکنند یا کمتر میبینند دلیل انهم وجود ماهوارهو تکنولولوژی است متاسفانه مسولین صدا وسیما حواسشان به پیشرفت تکنولوژی نبوده و بجای اقناع و مقبولیت مردم دنبال رضایت عده قلیلی از خودیها! رفته اند هم اکنون نیز دو فرهنگ در جامعه وجود دارد فرهنگ سیما و فرهنگی که مردم با ان زندگی خودشان را میکنند (1039880) (alef-1)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۴:۵۲:۳۳
مسئله فقط پیشرفت تکنولژی نیست؟
گفتگو با رییس جمهور است و دو کارشناس دعوت شده ولی فقط رییس جمهور حرف میزند و کارشناسان فقط تایید....
برنامه گفتگوی خبری پخش میشود و مجری به زور نظرش را به خورد کارشناس میدهد...
برنامه پایش پخش میشود و وقتی که موقع اظهار نظر کارشناس از طریق خط تلفن میرسد میان حرفش دویده به زور با او خداحافظی میکنند و صدایش را قطع میکنند و وقت برنامه را به کارآفرین نمونه میدهند....
برنامه دیروز- امروز-فردا هم که برخلاف دیگر برنامه های گذشته، مجری در یک طرف میز(در قسمت های گذشته و بعدی، مجری در وسط میز و میان دو مهمان مینشست) و شریعتمداری در وسط مینشیند! و مجری مدام سوال های دوپهلو و منظور دار از یکطرف میپرسد تا....
در اخبار از مرگ و بیکاری تمام دنیا سخن گفته میشود و درنهایت هم اخبار داخلی: طبیعت زیبای لرستان و به شکوفه نشستن درختان گیلاس...
متاسفانه در صدا و سیما فقط افراط و تفریط جا باز کرده است و حضور منتقدان خیلی کمرنگ شده...
با توجه با سابقه الف احتمالا این نظر هم سانسور خواهد شد.... (1040934) (alef-1)
 
علی
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۵:۱۹:۳۶
آره ... مثلا بلافاصله بعد از آشوبهای اسپانیا میگه شالیکاران مازندرانی به برداشت برنج مشغول شدند ... بابا بیخیال ... یه کم بیاید مردم رو کمتر ... فرض کنید .!! (1041176) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۷:۵۸:۱۲
این که تو ماهواره می‌بینی و عین خیالت نیست که فیلم‌های نامناسب و ... را به خورد زن و بچه‌ات می‌دهی دلیل نمی‌شود «همۀ مردم» چنین می‌کنند.
این توهم خودبی‌شماربینی توهم جالبی است، چون هر طور که حساب کنی، اکثریت هم بی‌شمار نیست، چه برسد به شما که اقلیتید. (1041229) (alef-1)
 
ن.د
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۱:۴۵:۱۵
بنده چندین سال است یک دقیقه هم حتی به فیلم ها ی صداو سیما نگاه نمیکنم چه رسد به اخبارش .
علتش هم اینه که داخل کشور همه جا گل و بلبله از نگاهش و کشورهای اروپایی و آمریکا غول اقتصاد دنیا که کوچکترین تغییر در وضعیت اقتصادیش کل دنیا را به لرزه در میاره بدبخت ترین کشورهای دنیا هستند
ثانیا دیکتاتور اسد با دیکتاتور غزافی از آسمان تا زمین براش فرق میکند .
ثالثا مردم مسلمان چینی و چچنی و سوریه ای که کشته می شوند رنگ خونشان با هم تفاوتهای فاحشی دارد.
یکی از دوستام که اخبار را هم از خبرگزاری های خارجی دنبال میکنه هم از طریق صداو سیما میگفت: من تصور نمیکنمخبر گزاریی توی دنیا باشه که به اندازه 20:30 دروغ بگه !!!!
.
.
. (1039905) (alef-1)
 
محسن
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۲۳:۴۴:۱۵
عزیز جون تو این همه اطلاعات از برنامه های صدا و سیما رو از کجا آوردی؟؟؟

خوبه صدا و سیمای ما رو نگاه نمیکنی / اگه نگاه میکردی چی میشد؟

در ضمن اون زمانیکه ده ها کشور به مملکت ما هجوم آوردند و از صدام حمایت کردند

و صدها نفر از عزیزانمون بشهادت رسیدند یا جانباز و اسیر شدند همین کشور سوریه بود که از ما حمایت کرد / حالا نوبت ماست که از اونها حمایت کنیم

و ظالمانه هم حمایت نمیکنیم

می گوئیم بیائید در سوریه انتخابات برگزار کنید هر چه رای مردم باشه ما هم قبول میکنیم

اون وقت معلوم میشه دیکتاتور چه کسانی هستند

در ضمن شما از طرف خودتون حرف بزنید / میلیونها ایرانی دارند از برنامه های صدا و سیما استفاده میکنند و کاری به کار شبکه های ماهواره ای ندارند

در ضمن قذافی درسته نه غذافی (1040773) (alef-1)
 
مالك
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۹:۵۸:۵۷
به نظر من هنوز هم پربيننده ترين والبته در دسترسترين رسانه در ايران تلوزيون است ولي با با سانسور وسكوت خبري كه وجود دارد بشدت مخالفم ولي باز هم زنده باد رسانه ملي كه راستگوترين در دنياست (1041046) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۵:۴۴:۵۲
علاوه بر نکاتی که شما دوست گرامی مطرح کردید پازل فاجعه جایی تکمیل

میشود که با این اطلاع رسانی غلط و 180 درجه خلاف واقع دولتمردان بر

اساس آن مسایل را تحلیل و برای من و شما تصمیم گیری میکنند ........ (1041188) (alef-1)
 
ه. ر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۸:۵۲:۴۹
من خبرنگارم و سال هاست در عرصه رسانه فعاليت مي كنم، حاضر قسم بخورم كه بسياري از اتفاقات در رسانه هاي داخلي ما ناقص و نادرست و يا حداقل با جهت دهي هاي آشكار پوشش داده مي شود.
نه اينكه خبرنگاران و اصحاب رسانه هاي داخلي بي اطلاع و ناتوان باشند بلكه تنها به دليل محدوديت هاي موجود امكان انعكاس درست و اصولي خبر وجود ندارد.
بدون هيچ گرايش سياسي و فقط از جنبه خبري مي گويم كه رسانه هاي معتبري چون بي بي سي، سي ان ان و ...در زمينه انعكاس درست اخبار و احترام به فهم مخاطب بسيار بسيار موفق تر از ما عمل كرده اند و شمار مخاطبين فعلي آنها نيز مويد اين ادعاست.
يقينا الان ديگر خيلي ها متوجه شده اند كه در عصر ارتباطات نمي شود با انتشار غيرواقعي و دروغ اخبار، مخاطبين را حتي بالاجبار حفظ كنيم. (1041241) (alef-1)
 
حامد
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۲۱:۲۰:۲۸
من هم خبرها رو از خبرگزاریعای ایران دنبال نمی کنم
اما بین قذافی و اسد فرق بسیار زیادی پیدا کردم
بحران و بدبختی در غولهای اقتصادی جهان را باور کردم
از شما دوست عزیز خواهش میکنم از وجدانت بپرس چرا بین مسلمانان بحرینی و سوری از طرف الجزیره و یورو نیوز فرق گذاشته می شود؟حتی خودت هم بیاد چچنی ها بودی اما از میانمار وبحرین عربستان حرفی نزدی؟
محرم است دوباره یک کلام را باهم مرور کنیم
اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید (1041827) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۱:۴۹:۱۸
مثل اینکه شما از صدا و سیما هم داغتر و افراطی تر هستید . نویسنده محترم این صدا و سیما که اگر مخالفین یک مورچه را بکشند تو تمام بخشهای خبری پخش میکند اما خبری از بمباران ارتش سوریه نیست . اگر از صدا و سیما اخبار رو می گیری عمرا که اطلاع داشته باشی . (1039908) (alef-1)
 
ریزبین
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۰:۴۶:۰۵
آخه اینطوری فکر می کنند با مخفی کاری دارند به سوریه کمک می کنند و میخوان مردم روحیه خودشونو نبازند! چون همیشه ما و دوستانمان موفق و پیروزیم. در صورتی که اینطور که معلومه سرنوشت لیبی داره برای سوریه هم رغم میخوره. با این توصیف هرکاری توسط دوستان و همفکران ما انجام شود بسیار مجاز و محترم و عین ثواب است... و هر کاری که توسط مخالفان داخلی و خارجی ما انجام بگیره جنایت و گناهی نابخشودنی است و ظاهرا محور و مقیاس خوب و بد بودن خودمان هستیم (1040839) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۲:۰۷:۱۷
رسانه ملی سالهاست که اعتبار خود را از دست داده و به عنوان یک منبع خبری معتبر شناخته نمی شود چون تمامی تحلیل ها و خبرهای پخش شده انقدر تکراری است که بیننده پیشاپیش از آنچه بازگو خواهد شد مطلع است (1039933) (alef-1)
 
داریوش
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۲:۱۱:۳۸
چند سالی میشه که رسانه ملی به علت بی اعتنایی به مهمترین اتفاقات افتاده و سانسور یا بر عکس جلوه دادن اخبار جایگاهشو واسه اکثریت بیننده ها از دست داده. (1039937) (alef-1)
 
سرباز
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۷:۲۳:۱۰
آفرين آفرين!!! (1040296) (alef-7)
 
ج.ج
United Kingdom
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۲:۳۵:۵۷
شما اگر اخبار شبکه بی بی سی فارسی را ببینید علی رغم اینکه گرایشات کاملا واضح زد نظام دارد ولی جور اخبار و تفاسیرش را ارائه میدهد تا به شعور مخاطب توهین نشده و در ظاهر سعی در خود را بی طرف جلوه دهد .

اما شما از اول صبح که تلویزیون را روشن میکنید در تک تک برنامه ها ( حتی تبلیغات بازرگانی و پخش های زنده ورزشی ) به شعور انسان توهین میشود . مثل همین تبلیغ « با خرید کتابهای ... ، در قرعه کشی ... تومان جایزه نقدی شرکت کنید و... ».حتی در برنامه های که مثلا قرار است سیاستهای برخی مسئولین و اتفاقات داخل کشور نقد کنند هم این مثال مشهود است .

بنده حتی وقتی سایتهایی مثل واحد مرکزی را میخوانم غرض ورزی به شدت در آنها به چشم میخورد و به قول معروف حال آدم از لحن نوشته های آن بهم میخورد . از هر سه خبر حداقل یکی درباره کاستی ها وبلایا در امریکا است . در حالی که رسانه هایی مثل بی بی سی اهداف خود را به صورت خیلی حرفه ای و تمیز و با استفده از ظرایفی ویژه جوری به خورد مخاطب میگذارد که نه تنها به شعور مخاطب توهین نمی شود بلکه این و گفتار حتی میتواند واقعیت را جور دیگری جلوه دهد .

از این نوع ظرفیت که متاسفانه رسانه های بیگانه به شکلی کاملا گسترده ، حساب شده ، هدفمند و حرفه ای از آن استفاده میکنند خوشبختانه رسانه هایی عمدتا مجازی ( هر چند کم ) در داخل هم استفاده میکنند ( مثل شما ) که هرچند هنوز اشکالاتی به آن وارد است ولی میبینیم عده زیادی از مخاطبان را به خود جذب کرده است .

حال این سول مطرح است وقتی چنین ظرفیتی در کشور وجود دارد و میتواند سبب تعامل مردم ، رسانه و مسئولین شود واقعا برخی رسانه ها که صدا سیما در صدر این رسانه ها قرار دارد چه هدفی را دنبال می کند که اینگونه به دفع مخاطب و بحرانی تر کردن فضای جامع کمک میکنند .

متاسفانه نوع عملکرد رسانه ملی(!؟) تقریبا مانند رسانه های گروهای تندرو ضد نظام ( مانند منافقین ) است که به دور از واقع و شدیدا مغرضانه و سطحی و است .

یعنی من میبینم ضربه ای را که این رسانه دارد بر پیکره مردم ، کشور و نظام میزند رسانه های بیگانه اینگونه وارد نمیکنند . و در واقع انگار صدا وسیما و رسانه های بیگانه ( مانند بی بی سی ) هر دو اعضای یک سازمانند و هدف نهایی یکی دارند که یکی مخاطبش را به عمد دفع و دیگری آن مخاطب دفع شده را به هزار نیرنگ جذب میکند و نتیجه اش وضع تاسف بار کشور در همه زمینه های ( سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی ، فرهنگی و ... ) است که متاسفانه هیچ مسئولی در هیچ نهادی نه جرات و تمایلی به پاسخگویی در برابر آنها را دارد و به واقع مردم را به حال خود واگذاشته اند . (1039953) (alef-1)
 
ج.ج
Latvia
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۵:۲۶:۱۲
دوستان ببخشید متن را قبل از تصحیح اشتباها سند کردم . غلط زیاد دارم. امیدوارم اصل موضوع را درست برداشت کرده باشید .
باتشکر (1040159) (alef-7)
 
مصلح
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۰:۵۸:۲۱
گفته اید " متاسفانه هیچ مسئولی در هیچ نهادی نه جرات و تمایلی به پاسخگویی در برابر آنها را دارد و به واقع مردم را به حال خود واگذاشته اند ."
باید گفت که حتی اکثریت مردم از عملکرد و تصمیمات مدیر یا مسئولی ناراضی باشند و یا به موضوعی مانند تورم بالا - بیکاری - فقر .... اعتراض داشته باشند جرات و یا توان سئوال و اعتراض جمعی و بازخواست آن مسئول را ندارند. (1040853) (alef-1)
 
شهروند
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۱:۳۸:۵۵
کاملا درسته . باران در آمریکا هم بلاست و در ایران نعمت . اگر یکی از همان طوفان هایی که در آمریکا می آید در کشور ما بیاید تلفات ان صدها برابر بیشتر خواهد بود. در حالی که با کمی وزش باد و یا کمی بارندگی برق کوچه ما به کلی برای ساعت ها قطع می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ (1040887) (alef-1)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۴:۳۹:۲۰
همیشه گفته اند که برای تخریب یک اصل بهتر است که بد از آن دفاع کنی تا اینکه به خوبی در مقابلش بایستی...
متاسفانه صدا و سیما هم با افراط های بی فایده قصد تخریب این دانشگاه بزرگ را دارد... (1040933) (alef-1)
 
شوخ طبع
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۲:۵۰:۰۷
چقدر رسانه کره شمالی من رو یاد رسانه ملی یک کشوری میندازد دقیق نمیدونم کجا!!!!! چند پیش اخبار صدا و سیما رو نگاه میکردم چون اینترنت نداشتم به اجبار اخبار صدا و سیما رو نگاه میکردم.یک خبر در مورد امریکا شبکه یک خبر ساعت 7 تصادف رنجیری در یک اتوبان در امریکا بیش از 120 نفر کشته و مجروح به همراه داشت. 20:30 تصادف در یک اتوبان در امریکا 98 کشته و مجروح به همراه داشت.خبر ساعت 9 شبکه یک تصادف100 خودرو در یکی از اتوبانهای امریکا باعث کشته شدن 3 نفر و مجروح شدن 86 نفر شد.و اخرین خبری که .گوش دادم این بود تصادف زنجیری در یک اتوبان در امریکا باعث کشته شدن 2 نفر و مجروح شدن 76 نفر شد.حالا من موندم و یک خبر در تمام بخشهای خبری رسانه ملی با تفاوت های اساسی.به این موضوع زیاد فکر کردم این خبر چرا مهم بود که توی تمام خبرها گفته شد.من توی یک هتل بودم و ساعت 7 صبح پرواز داشتم و ساعت تقریبا 3:30 حرکت کردم به سمت فرودگاه امام.در ابتدای اتوبان ازادگان دیدم که ماشین اتش نشانی و کلی خودرو ایستاده راننده اژانس زد کنار یک ماشین که هنوز برای من سوال که چی بود پراید بود پژو بود و کلا برای هم سوال بود چی با 4 سرنشین که هم جابه جا مرده بودن.با این صحنه ایران رو ترک کردم و 8 روز بدون هیچ استرسی(البته بجز این که به شکل قابل توجیه با تمام وجود درک کردم که ارزش ریال چقدر کم شده) در کشور مقصد سپری کردم.بازگشت به ایران همان هتل تلویزیون رو برای گرفتن خبر روشن کردم.تیتر خبر اتش سوزی در یک مجتمع تجاری در امریکا 8 کشته و 100 ها مجروح به جا گذاشت.تلویریون رو خاموش کردم از برق کشیدم انتن شو جدا کردم و با خودم فکر کردم کاش میشود از پنجره هتل بیرون پرتابش کنم.الف جان این رو چاپ کن لطفا خواهش میکنم. (1039963) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۶:۵۷:۳۲
کاش همه می توانستند سالانه چند روزی به خارج کشور سفر کنند تا صدا و سیما خود را با دیدگاه های بازتری روبرو ببیند شاید که تغییر رویه دهد. (1040279) (alef-7)
 
شوخ طبع
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۲۳:۱۳:۳۴
اقا جان از من میشنوی نروید بیرون از ایران بهتر است چون اون موقعا خیلی سخت تر ، که هیچ اصلا نمیتونی حرف صدا و سیما رو باور کنی ، که هیچ اصلا بهش فکر کنی چون از قضا بنده هم به یکی از این کشورهای سفر کردم که به گفته صدا و سیما مردمش الان از وضعیت بد اقتصادی دارن سنگ میجوند من هم خوشحال که الان برم انجا برای خودم کسی هستم و اینا مردم غرب به استناد گفت های صدا و سیما دارند از گرسنگی و فساد دارن میمیرند اما بعد حضور در بلاد کفر دیدم که مردم بلاد کفر در خوشی و سعادت زندگی میکنند و بعد فهمیدم با این ارزش ریال من به زودی مجبور میشم که سنگ بجوبم اما خوشبختان مردم بلاد کفر بسیار مهمان نواز بودند و و خوب این خودش خیلی کمک میکرد.در پایان میخواستم بهشون بگم که بابا شما از مشکلات خودتون خبر ندارید الان اقتصادتون بیچارتون کرده گرم هستید نمیفمید خبرش به ما رسیده حتما صدا و سیمای ایران رو ببنید تا دیر نشده. (1040734) (alef-1)
 
کاوه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۶:۰۲:۲۷
ببخشید! یعنی شما فکر میکنی با این همه ماهواره و اینترنت و .... کسی هم هست که ندونه بیرون از ایران چه خبره و صدا وسیما چقدر دقیق داره خبر رسانی میکنه؟البته این ها به همون درصد کمی که معمولا کم امکانات و کم اطلاع هستند، هم به عنوان مخاطب قانع هستند!! (1041198) (alef-1)
 
S/K
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۲:۵۸:۳۴
با چه تعريف و معيارهايي صدا و سيما ملي خوانده مي شود؟آيا رسانه ملي نبايد زبان گوياي همان ملت باشد؟آيا مردم با هر سليقه و ديدگاه و مذهبي كه داخل مرزهاي آن كشورند نبايد بتوانند حرفهاي خود را در رسانه "ملي" خود بيان كنند؟ آيا واقعا صدا و سيما اينگونه است؟آيا صداي من سني در آن شنيده مي شود؟آيا از مذهبم در آن چيزي گفته مي شود؟آيا ما اهل سنت با ده ميليون جمعيت به اندازه سهممان از اين آب و خاك در اين رسانه صدايي داريم؟من چگونه اين رسانه را "ملي" بدانم كه تبعيض مذهبي و جنسي و عقيدتي و سياسي سراپاي آن را گرفته و به رسانه جناح كوچكي در كشور بدل شده است؟ آيا كسي ديده است در اين رسانه كسي بتواند با دليل و منطق خود بگويد در انتخابات شركت نميكند؟آيا 100% مردم در انتخابات شركت ميكنند؟ (1039972) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۵:۲۸:۵۵
بنده خدا اینا تازه همه شیعه ها رو هم قبول ندارن خودی و نا خودی دارن شما میگی 10 میلیون اهل سنت داریم (1040164) (alef-1)
 
007
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۲:۴۶:۲۰
ما کلیمی ارمنی و زرتشتی داریم ایا صدایی یا کوچکترین خبری از این بندگان خدا داریم چرا فقط شیعه اون هم فقط شیعه حزب اللهی حق اظهار نظر تجمع ویا هر حق دیگه ای داره بقیه در این کشور چه حساب میشوند (1040905) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۲:۵۰:۰۲
این هزینه هایی که صدا و سیما بر گرده ملت تحمیل میکند را کنار بگذارند و یک طوطی سخنگو بگذارند تو تلویزیون این چندجمله را تکرار کند = امریکا و غرب دشمنان ما هستند و اقتصادشان فرو پاشیده ایران رو به پیشرفت همه ملت راضی مرگ بر ناراضی (1040907) (alef-1)
 
امين
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۹:۰۶:۳۸
برادر اهل سنت من ، دركشوري مثل عربستان كه امال شما اونجاست حتي اجازه برگزاري يك دعاي شيعيان رو هم نميدن
در مدينه هم با اجباروكلي توهين مثل تهمت كفر زدن اين اجازه رو ميدن
البته منكر ضعف عملكرد رسانه ملي نميشم (1041247) (alef-1)
 
alireza
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۳:۰۲:۰۴
اقا فرشاد ! اين قبري كه بالاي سرش فاتحه ميخوني،مرده توش نيست. شب و روز اين همه مقاله و انتقاد از اين رسانه ميشه ولي كو گوش شنوا. من موندم افرادي كه تنها منبع خبري آنها صدا و سيماست و حتي از خبرگزاريهاي مورد تاييد نظام هم خبر نميخوانند چه جوري سرگيجه نميگيرند با اين همه اخبار ضد و نقيض و بي ربط كه درباره يك موضوع مهم پخش ميشه. (1039974) (alef-1)
 
زود باور
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۱:۰۵:۲۹
واقعا باید برخی اخبار متناقض و تکراری را باید باور کرد؟ مهم نیست که چه رسانه ای داره متناقض و یا نادرست میگه... چه ماهواره و خارجی باشه و چه داخلی نباید باورش کرد. تماشای زیاد اخبار ضد و نقیض و تکراری که به زور و با تلقین میخواد حرفشو تو کله مردم فرو کنه واقعا موجب " بیماری روحی و روانی میشه " (1040861) (alef-1)
 
دایی سعید
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۳:۰۴:۰۵
سبک خبر رسانی ما در این چند دهه بسیار تکراری وخسته کننده است واحساس می شود به شعور بیننده کم توجهی شده است... (1039975) (alef-1)
 
احمد
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۳:۲۲:۲۱
یکی از اصلی ترین دلایل این موضوع این است که مسئولین خبر صدا و سیماخود را موظف به داشتن موضع در خبر می دانند در حالی که در جاهای دیگر با وجود موضع و حتی غرض سعی در نشان دادن بی طرفی دارند. تنظیم خبر خنثی و اطلاع رسانی صرف با اینکه کار بسیار سختی است اما گاهی برای حل معضلات مورد اشاره در نوشته بالا بسیار مفید می تواند باشد. (1039989) (alef-1)
 
كورش
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۳:۲۳:۲۵
از رسانه ملي فقط مي توان پيش بني وضع هوا تعطيلي هاراباخبرشد بقيه خبر هارا بايد از جاهاي ديگ پيداكرد (1039990) (alef-1)
 
مهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۸:۲۷:۰۴
البته محدود به خبر تعطیلیها درست تره.
چون متاسفانه حتی برای اعلام وضع هوا هم سیاسی کاری میشود.
نمونه اش همین تعطیلی ایام عاشورا و خبر بارانی بودن شمال کشور تا مردم هوای مسافرت نداشته باشند در حالی که باران نیامد و حتی آفتابی بود!

الف این شاید بار 40 ام است که من مینویسم و تو نشان نمیدهی.
خودسانسوری هم بد است. (1040359) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۳:۳۶:۲۷
مدیریت رسانه ای شاید امر ساده ای نباشد ولی قطعا در صورت وجود صداقت، چندان پیچیده و سردرگم کننده نخواهد بود! (1039999) (alef-1)
 
ارمان
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۳:۴۰:۰۴
شما خیلی ساده ای مردم خیلی وقت اعتماد ندارن به این صدا سیمایی که با پول بیت المال ولی نعمت خودش مردم را ساده فرض کردن (1040003) (alef-1)
 
روزگار
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۴:۰۳:۲۰
سلام به خواننده من هم نفيمدم آخر اين سوريه چه ميشود ؟اگر اسد شكست بخوردبا اين سياستي كه در پسش گرفته آيا در اين منطقه اينده اي دارد؟بهتر بود كمي واقع بينانه تر با اين موضوع برخورد ميشد.به صدا و سيما هم ميگويم مردم را عاقل فرض كند.دنياي ديجيتال جاي دروغگويي نيست شما هم تنها منبع خبر نيستيد.هرچند فكر نكنم غير از خودتان كسي حرفهاي شما باور كند.در تمام دنيا خبر را همان لحظه در همان محل مخابره ميكنند.بهتر است با پول بيت المال بهتر كار كنيد فرداي قيامت بايد پاسخگو باشيد در پيشگاه خداوند عادل.

موفق باشيد و پيروز (1040020) (alef-1)
 
علیرضا قلیزاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۱۷:۳۳:۲۴
بیشتر صحبتهایتان را اجمالاً قبول دارم، ولی با این جمله که

دنياي ديجيتال جاي دروغگويي نيست

خیلی خیلی مشکل دارم؛ مگر آدمها در دنیای دیجیتال، چه تفاوت ماهیتی می کنند، که بتوان ادعا کرد که دروغ از آنجا رخت بر می بندد؟

همانطور که تا وقتی که ظلم پذیری نباشد، ظلم کننده ای چیره نمی شود، همانطور هم تا وقتی که ما مهارت تفکر انقادی را کسب نکنیم و جداسازی سره و ناسره را یاد نگیریم، دنیا پر از دروغ خواهد بود. امروز پر از دروغ های آقایِ...، فردا پر از دروغ های بنگاهِ رسانه ای یا فناوری اطلاعاتِ...

خواه در دنیای رِآل باشد و خواه در دنیای دیجیتال.

شما خودتان هفته ای چند تا ایمیل چرند و پرند را دریافت می کنید که دَه دست فوروارد شده اند. (1041709) (alef-1)
 
حامد
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۲۱:۲۵:۱۰
شما که در دنیای دیجیتال زندگی می کنید و اخبار رو لحظه به لحظه می گیری متوجهشدی جنایت روستای ((الحوله))کار کی بود؟ (1041833) (alef-1)
 
کاوه
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۴:۰۵:۱۲
در فردای روز سقوط احتمالی حکومت سوریه دیدن اخبار صدا و سیما خیلی جالب است! مخاطب ایرانی با شنیدن خبر سقوط سوریه احتمالا دچار سردرگمی میشود و باز هم پیش خود میگوید با این همه فتوحات چطور دولت سقوط کرده است؟ صدا و سیما باید بداند در حال حاضر حتی در روستا های دور افتاده هم مردم رسیور ماهواره دارند و اخبار سوریه و دنیا را میبینند و میشنوند و این رویه صدا و سیما نتیجه ایی جز بی اعتمادی مردم به نظام ندارد و نمونه های رفتار غیر حرفه ایی سیما در جریان اجلاس غیر منعهد ها در تهران یادمان نرود که مورد تمسخر و انتقاد در داخل و خارج کشور شد.در قضیه سوریه باید حقیقت به مردم گفته شود چون دیر یا زود حکومت سوریه در برابر این حجوم سهمگین مخالفان و حامیان گردن کلفتشان مستهلک میشود و احتمالا سقوط میکند و آن روز برای صدا و سیما و کل نظام خوشایند نیست.بله واقعیت سوریه تلخ است ولی باید آن را بپذیریم. (1040022) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۵:۳۲:۵۵
نه بابا از رو نمیرن فوقش مثل چچن و چین و زلزله خبرش رو بایکوت میکنن (1040170) (alef-7)
 
007
۱۳۹۱-۰۹-۲۰ ۰۳:۱۶:۳۳
یادمان باشه اخبار سوریه را 2 ماه پس از شروع قیام مردمی تازه رسانه ملی اجازه پخش پیدا کرد و تا 2 ماه غیر از یکی یا دو روزنامه هیچکس جرات پخش علنی نداشت وقتی دیدند قضیه جدیه با جانبداری از اسد شروع به پخش کردند (1044131) (alef-1)
 
داود
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۴:۰۷:۱۸
اخوی خیلی خوش بینی رسانه ملی چندسالیست به ورطه بی اعتمادی از طرف مردم افتاده ومخاطبی جز مسابقات زنده فوتبال ندارد تمام مسیر هایی که این رسانه میرودیک اتوبان یک طرفه است وتخته گاز میپیماید کاری هم به این ندارد که مخاطبی دارد یانه؟
برای ازمون یک میکروفن دستت بگیر ودرخیابان های معمولی شهر بقصد مصاحبه به صدنفر نزدیکشو ببین ازطرف جند ده نفر طرد میشوی (1040023) (alef-1)
 
کاوه
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۶:۵۶:۵۰
برادر داود نظرتان را کاملا قبول دارم.از کسانی که سیاست صدا و سیما را در دست دارند آیا تا به حال شده در مصاحبه های مردمی در سطح شهر یک نظر مخالف را پخش کنید همه می آیند و به به و چه چه میکنند. والله ما هم در همین سایت الف مجبوریم طوری کامنت بگذاریم که الف بتواند منتشر کند و همین باعث میشود خیلی ها نتوانند مطلب را ادا کنند.این کشور به یک تریبون آزاد نیاز دارد که موافق و مخالف در آزادی کامل حرفشان را بزنند نه این که اگر کسی گفت بالای چشمتان ابروست یک عده ایی بریزند تو خیابون و به اسم دانشجو فریاد وا مصیبتا سردهند و هرکاری دلشان خواست بکنند و پلیس هم نظاره گر باشد.باید از روزی که سینه های سوزان غلیان بکند ترسید.رسانه ها و به خصوص سیما در هر کشوری سوپاپ اطمینان هستند پس ان را تنگ و باریک نکنید. (1040277) (alef-1)
 
محمد ف
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۴:۰۹:۴۷
یادم میاد چند ماه گذشته صدا و سیما دائما خبر میداد تا هفته آینده شهر حلب سوریه از وجود تروریستها توسط ارتش سوریه پاکسازی خواهد شد. نه تنها اینچنین نشد بلکه روز به روز مخالفین سوریه پیشرویهای عمده ای را در شهرهای سوریه داشته اند. صدا و سیما مردم را چگونه فرض می کند تنها زمانی می توان اعتماد سازی را در بین عموم ایجاد کرد که اخبار را بر اساس آنچه که حقیقتا اتفاق افتاده اطلاع رسانی نمود. نه اینکه با وجود این همه ارتباطات الکترونیکی و ماهواره ای به دنبال تغییر موضوع و انحراف آن قدم برداشت. آنچه که اتفاق می افتد افزایش عدم اعتماد مردم به صدا و سیماست. اغلب اخبار و اطلاع رسانی که در مورد سوریه می افتد بر خلاف حقایق موجود است. مردم باشعور تر از آنچیزی هستند که شما فکر می کنید آقای ضرغامی. (1040024) (alef-1)
 
مدعی
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۱:۱۱:۵۶
فرض کنیم بجز صداوسیما دسترسی به هیچ رسانه ای نباشد. پس صداقت و اطلاع رسانی درست و صادقانه چی میشه؟ مخصوصا که ما خیلی ادعای مسلمانی و برتری نسبت به سایرین داریم..... (1040865) (alef-1)
 
فرهاد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۴:۱۸:۲۳
مخاطب بعضی تریبونها و آنتنهاو سخنرانیها قشر خاصی هستند و اتفاقا" کارکرد هم دارد. (1040030) (alef-7)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۴:۲۱:۴۱
فکر کنم ایران تنها کشوری تو دنیا باشه که تلوزیون خصوصی نداره ،
همین افغانستان هم داره ،
وقتی‌ تلوزیون انحصاری باشه همینه ،
وقتی‌ ما داریم در یک کشور دمکراتیک زندگی‌ می‌کنیم چرا اجازه تاسیس رسانه خصوصی داده نمیشود (1040036) (alef-7)
 
محمد رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۴:۴۹:۳۷
اخبار صدا وسیما نگو طنز تلخ روزگار بگو! من اخبار فرداش حفظم:
1) ایران در جهان به رتبه نخست دست پیدا کرد در همه زمینه ها!
2) سوریه آرومه(تصویری از تردد خودروها در دمشق) وتروریست ها شکست سنگینی خوردند
3) امریکا واروپا در اثر بحران اقتصادی دارن گدایی میکنن
بگذریم راستی اگه خواستید سریالشم نگاه کنید بسته دستمال کاغذی فراموش نشه که اشکاتونو پاک کنید (1040087) (alef-7)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۱:۱۴:۱۰
تازه خبرنگار سیما در سوریه میره در بازار و تصویر میوه خریدن مردم را نشان میده و میگه " همه چی آرومه و زندگی جریان داره " (1040867) (alef-1)
 
ا. ملکوتی
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۵:۰۲:۵۲
با احترام به نظر انتقاد کننده های بزرگوار من حق را به برادر متعهد و سخت کوش آقای ضرغامی میدهم. موضوع به سابقه تاریخی کمک های سوریه
به ما در طول ده ها سال گذشته بر میگردد. حالا که استکبار جهانی به دروغ
صحنه سازی کرده و مخالفت عده ای "سوریه ای نما" را با دولت مردمی و محبوب سوریه در بوق تبلیغ کرده و با ساختن فیلم های نا درست که در استودیو های هالیوود ساخته میشود و نشان دادن آنها به مردم جهان به عنوان وقایع سوریه !! موج تبلیغ ضد رژیم خداجو و محبوب سوریه زده است ما به عنوان تنها کشور پشتیبان حق و حقیقت باید از برادر عزیز جناب آقای دکتر بشار اسد حمایت کرده و دروغ های استکبار را به تماشاچیان تلویزیون افشا کنیم. یقین بدانید چند روز دیگر این ماجراحویی مذبوحانه خاتمه یافته و سوریه بطرف آرامش و ترقی و مبارزه ضد استکباری پیش خواهد رفت به حول و قوه الهی. از عزیزان سایت الف استدعا دارم این نوشته بر آمده از سوز دل را برای ثبت بیطرفی سایت منتشر فرمایند که انتظاری جز این هم نمیرود. (1040115) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۱۰:۴۴:۴۷
منتشر کرد. می خواستی عدد درون این دایره قرمز رنگ از بقیه بیشتر باشه؟ (1041364) (alef-1)
 
ببو گلابی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۵:۰۸:۴۶
من فقط اخبار صدا وسیمای ایران را نگاه می کنم و از حرف های شما چیزی نمی فهمم . آیا برای سوریه و بشار اسد مشکلی پیش آمده؟ (1040129) (alef-7)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۵:۱۱:۱۷
شما هم به عنوان یک رسانه هیچ وقت مستقل و بی طرف نبوده اید که به صدا و سیما هم فکر خودتان انتقاد می کنید (1040133) (alef-7)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۲۱:۵۲:۰۹
الف خصوصي است اما صدا و سيما ملي است. الف حق دارد بيطرف باشد يا نباشد، ولي صدا و سيما حق ندارد بدون در نظر گرفتن صاحبان اصلي خود كه همه مردم ايران هستند، سياست گذاري كند. (1040626) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۵:۲۴:۱۰
این صدا و سیمای ایرانیان نیست. حال می پرسی چرا؟؟؟؟

بله صدا و سیمایی که همه ایرانیها و حتی انهاییکه نظام و انقلاب را دوست دارند متواری کند به سوی ماهواره ها. تلویزیون ایرانیها نیست بلکه تلویزیون ضد انقلاب است.
در این صدا و سیما اگر هزاران ایرانی در جاده ها بمیرند، اگر هزاران مسلمان چینی توسط ارتش بی دین چین کشته شوند و......مسلملنان چچنی و......هیچ ایرادی ندارد!! ولی اگر یک فلسطینی کشته شود واویلا و غوغا بپا می شود. همه مسلمانها حتی غیر مسلمانها نزد خداوند عزیزند ولی نزد صدا و سیمای ما نه!!!


تازه کسانی برخی از افرادیکه که در این تلویزیون کار می کنند خیلی بی سوادندبعنوان مثال در همین صدا و سیما صحبت از پخش آهنگ و اخبار به زبان گیلکی، مازنی، خراسانی و..................می کنند غافل از اینکه دارند به ملیت کشور اسیب جدی می زنند و نمی دانند که اینها حتی گویش هم نیستند چه رسد به اینکه زبان باشند. (1040152) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۵:۲۷:۲۴
سيماي ضرغامي خاموش بايد گردد (1040163) (alef-7)
 
رسانه مستقل
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۵:۳۰:۱۷
رسانه در جامعه حکم آینه را دارد.آینه هرچه هست را نشان میدهد و لاغیر.اگر آینه ها زنگار بگیرد عیبها را نمیتوان دید و رفع کرد.چه بسا روز به روز عیبهایمان بیشتر و بیشتر شود. (1040167) (alef-7)
 
حمیدرضا
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۵:۴۸:۴۹
از همه اینها جالبتر اخبار حمله آمریکا به عراق بود که خبرهای تلویزیون از شکست ارتش آمریکا در بصره (ابتدای ورود به عراق) خبر میداد و ناگهان فدای آنروز از شکست آمریکاییها در بغداد و گیر کردن تانک آمریکایی روی پلی در این شهر حرف زد و پس فردا نیروهای آمریکایی در موصل (در شمال آمریکا) مشغول شکست خوردن بودند و خلاصه آخرش فهمیدیم آمریکا با شکستهای پیاپی عراق را تصرف کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1040199) (alef-7)
 
بیچاره
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۱:۱۷:۲۹
آخه زور داره اون چیزهائی که خوشمون نمیاد پخش کنیم... و زور می زنیم که چیزهائی که دوست داریم و خوشمون میاد پخش کنیم. مگه اینکه ناچار بشیم حقیقت را بگیم (1040869) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۴:۱۱:۵۱
حمایت تمام عیار صدا سیما از رژیم صدام را در جنگ با آمریکا از شاهکارهای عظیم و جاودانه آنان بود (1041148) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۲۳:۱۰:۲۷
اون موقع نوجون بودم اخبارسیما روباورمیکردم.بعدش که عراق اشغال شد واقعا دچارپارادوکس شدم .ازاون وقت ازصداوسیما بدم اومد (1041291) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۰۴:۱۳:۴۲
اگر خاطرتان باشد صحنه پایین کشیدن مجسمه صدام توسط تانک امریکایی و مردم بغداد که تمام شبکه های خبری جهان زنده پخش میکردند هیچگاه از صدا و سیما پخش نشد . (1041332) (alef-1)
 
ح.م.
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۶:۰۴:۲۸
بی اعتمادی به مردم حاصلش وضع کنونی میباشد فقط در موقع نیاز به مردم اعفماد میکنند مدیر سیما باید یکنفر جامعه شناس باشد نه نظامی و نظر سنجی بهترین راه جهت شناخت نظر مردم نسبت به سیما وبرنامه های ان میباشد و باید سیما را از چهره های متملق و چاپلوس پاک کرد و واقعیات موجودایزان وجهان را به اطلاع مردم برسانند و در تمام اموز از مردم نظر حواهی کنند و همین رسانه های که سانسور میشوند چنانچه از ما تعریف و تمجید کنند صدا وسیما بطور مدام در بوق وکرنا می کنند و سیما در تمام خبر ها اغلام میکند سوریه ارام است وبغل گوش سیما همایش مخالفان و موافقان اسد با هزینه سرسام هوری بر گزار میشود (1040224) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۳:۳۷:۱۹
اقا جان شما ميتونيد هر نظري كه داريد مثلأ توي شبكه خبر هم بصورت اس ام اس هم تلفني بكوييد فقط مشكل اينجاست كه اكر نظرت طبق خواسته اونها باشه سريع بخش ميشه باور نداري همين الان امتحان كن (1040925) (alef-1)
 
نسیم
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۶:۳۳:۲۴
بیشترین چیزی که ازش تنفر دارم لحن مجریان 20:30 هست که انگار فاتح تمام جنگ ها هستند و دهن کجی می کنند!!! (1040269) (alef-7)
 
United Kingdom
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۲:۵۵:۵۹
این الحان حساب شده و برای حال گیری بیشتر از مردم است. (1041114) (alef-1)
 
غریبه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۲۰ ۲۱:۰۹:۳۲
کاش میشد 1000 تا موافق میزدم. (1045032) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۶:۵۴:۰۷
آقاي الف اين حرف ها را واسه چي مي نويسي مي خواي مردم را دق مرگ كني مردم كه خودشون بهتر مسائل را مي دونند و مي دونند كه به كي اعتماد كنند به كي اعتماد نكنن كاري هم به رسانه ملي ندارند . (1040275) (alef-7)
 
فرزند سوم
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۷:۰۰:۲۴
مگه شما هنوز صدا و سیما نگاه می کنید ؟!! (1040280) (alef-7)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۷:۲۵:۱۷
پیشنهاد بنده به اقای ضرغامی در خصوص اگاهی از تعداد مخاطبینش این است بیاید رسانه ملی را کارتی نماید و از تعداد مخاطبینش اگاهی یابد
دوستان عزیر
در خصوص سانسور های صدا و سیما حتما سخنان اقای مرسی را بیاد دارید که در گفتار ایشان از سوریه انتقاد شد ولیکن ترجمه فارسی ان تبدیل به بحرین شد
اقای ضرغامی واقعا شما در مورد مردم چه فکر میکنید؟
به همه مسئولین یاداوری میکنیم که خدائی هم وجود دارد بترسید از عذاب الهی بترسید (1040297) (alef-7)
 
دایی سعید
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۷:۳۸:۲۲
اقای رییس سازمان شما طبق چه حسی خود را فردی مبری از خطا ومقدس منش می دانید که اینهمه به شعور مخاطبین خود کم لطفید؟؟؟ (1040302) (alef-7)
 
فرهمند
Kuwait
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۷:۳۹:۲۸
سلام. با سپاس از بیان دغدغه تان.

برخی آقایان، یک برنامه شفاف ساز و سازنده، مانند 90 و عادل فردوسی پور را که به تنهایی سالهاست، آبروی آن دستگاه عرض و طویل شده است، به سختی تحمل می کنند و بساط زیرآب زنی این برنامه همواره پاینده و پوینده ست!

برنامه زنده سینمایی هفت را - هرچند کاستی هایی داشت اما پویا و انرژیک و نقاد بود و مخاطب داشت- به برنامه ای خنثی تبدیل کردند.

از گفت و گوی ویژه ی خبری شبکه دو که در چندین سال اول کارش- به واقع- حرف هایی برای گفتن و بیننده داشت، برنامه ای کلیشه ای و - بیش و کم- سترون ساخته اند.

برنامه راز و نادر طالب زاده را تا از نفس نیندازند، آرام و قرار نمی گیرند.
برنامه ساز نقاد و دغدغه مندی مانند شهیدی فرد را با پای خودش فراری
می دهند.

بیست و سی را با رویکردهای خبری سوپر محافظه کارانه شان، از دور خارج
می کنند.

مناظره ها و برنامه های "گفت و گو محور " را - حتی اگر سیاسی هم نباشند- عقیم می کنند.

و ... .

گویی اینان در سرزمینی زیست نمی کنند که امن ترین، پابرجاترین،استوارترین و "قائم به مردم " ترین، نظام سیاسی را در پرآشوب ترین منطقه جهان دارد؟

... اما نزدیک انتخابات که بشود، تازه یادشان می آید که چیزی به نام مخاطب هم وجود دارد و آن وقت، "کاسه ی چه کنم چه کنم " به دست می گیرند و نشست های هم اندیشی و اتاق فکر تشکیل می دهند! ...

البته یکی از خروجی های همان اتاق های فکر، شاید رسیدن به نسخه ی ساخت مجموعه های طنز شبانه، لبریز از شوخی های کلامی جلف باشد تا به گمان خودشان، یک شبه "مخاطب سه سوته" جذب کنند و اعتماد بیافرینند! ...

بله، برادر!

... این حکایت این روزهای صدا و سیمای ما شده است و چه قدر این ضمیر "ما" در این جا نچسب و تصنعی است!

... این آقایان به اصطلاح مدیر، آیا باور ندارند که برای این فرصت سوزی ها و به گمان من، خسران "نعمت بزرگ انقلاب اسلامی" باید نزد پروردگار شان پاسخ گو باشند؟

مردم را که گویا ... فرض کرده اند! (1040303) (alef-1)
 
1360
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۷:۴۴:۳۰
منافع ملی ما ایجاب میکرد ما در سوریه به جای حمایت بی چون و چرا در مسایل با کمک به هر دو گروه درگیر و به مذاکره نشاندن نه پایگاه منطقه ای از دست میرفت نه در چشم مردم منطقه حامی بی چون چرا شناخته نمیشدیم و همچنان مقبولیت داشتیم ایران سرمایه گذاریشو باید برروی ملت سوریه انجام میداد نه دولت (1040308) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۳:۱۴:۲۶
جناب آقای ضرغامی! ای کاش اندکی به خود زحمت می دادید و نگاهی به نظرات این صفحه می کردید... (1041126) (alef-1)
 
بازنده
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۴:۱۵:۱۶
خوب پس از سالیان سال هزینه کردن و سرمایه گذاری روی دولت سوریه و کلی تبلیغات .... براشون سخته اعتراف کنند که نتیجه خوبی عاید نشده و همه هزینه ها بر باد رفته و بازم یه جوری میخوان بگن کارشون درست بوده و چیروز شدیم... برای بیشتر مدیران ما بدلیل غرور کاذب اعتراف به شکست بسیار سخته و حاضرند کشور و مردم آسیب ببینه ولی به اشتباه در تصمیم گیری و مدیریت اعتراف نکنند، چون پس از اعتراف باید پاسخگو باشند و صدمات وارده را جبران کنند و کلی هم براشون افت داره. و دگر هیچ (1041150) (alef-1)
 
پراو
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۱۹:۱۴:۰۵
من ماهواره وسیمای خارجی هم ندارم ولی باور کنید بیشتر مردم به مضرات ماهواره ورسانه های بیگانه مطلع هستند ولی ناچارنا و از بی اعتمادی زیاد به صدا وسیمامجبور به استفاده از ماهواره می شوند .متاسفانه وجای تامل است که شنیدم یکی میگفت من ساعت را نیز با صدا وسیما ی خودمان تنظیم نمیکنم. (1040435) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۲۰:۰۹:۳۵
تمام رسانه ها که مخالف اخمدی نژاد هستند.
انگار همه چیز را باید به احمدی نژاد ربط بدیم.... (1040505) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۲۰:۴۱:۰۷
بزرگترين مقصر افزايش معضلات فرهنگي كه رهبرمعظم انقلاب در سخنراني اخيرشان فرمودند، برنامه هاي تلويزون مي باشد مردم طي اين سي سال با تنفس هواي الوده دچار اين مشكلات نشده اند بلكه با نمايش فيلم هاي شديداً دنيا گرا كه از صد فيلم پرونو خطرناك تر است اين مصيبت را براي مردم ايجاد كرده اند.آيا سريال پزشك دهكده رودخانه برفي و سريال هاي كره اي چه نوع سبك زندگي را به ما معرفي مي كنند . سريال ها وفيلم ها وگارتونها فقط سرگرمي نيستند.اموزش است ،فرهنگ است كه بعدا به اعتقاد وخدا تبديل مي شود. براي اينكه حساسيت موضوع را متوجه شويم اجازه بدهيد مثالي بزنم : اگر اقاي مشايي مثلا در يك سخنراني بگويد آي مردم اجازه بدهيد زنان ودخترانتان شب ها به جنگل بروند و با مرد غريبه در كنار اتش پيش هم بخواند چه مي شود. ايا فردا صدها نفر از همه تيپ هاي فرهنگي به او حمله نمي كردند وبعضي حكم ارتداد وقتل او را نمي دادند .اين در حالي است كه در سريال پزشك دهكده وده ها سريال وكارتن مثل بابا لنگ دراز وحنا و.. بارها اين موضوع را به صورت عملي به نوجوانان وكودكان ما آموزش دادند وهيچ عالم ودانشمندي هم هيچ نگفت. اين سريال ها صد ها بار نمايش داده شده و داده مي شود. افزايش كانالهاي سيما يك حسن كه نه بلكه يك مصيبت است زيرا مانند اين است كه ما مسجد بسازيم ولي مبلغ وروحاني آن را يك شيطان پرست ودنيا پرست قرار دهيم . ايا 90درصد برنامه هاي سيما غربي نيست از مستند گرفته تا فيلم وسريال .برنامه هاي سيما در بخش فرهنگي بخصوص در قسمت فيلم وسريال والله والله بسيار ضد دين وعقل وايران مي باشد . منتهاي زبان رسانه زباني خاص مي باشد كه در ناخوداگاه ما تاثير مي گذارد زيرا ما در هنگام تماشاي فيلم وسريال خاصه اگر نام اسلامي هم يدك بكشد سيستم دفاعي روان خود را خاموش كرده ايم واجازه مي دهيم هر آنچه كه از دريچه دوربين (چشم شيطان تعبيري كه شهيد آويني به آن مي داد)به صفحه تلويزون وارد مي شود به صفحه روح وروان ما وارد شود.ونتيجه آن چند سال بعد با افزايش انواع معضلات فرهنگي واخلاقي ديده مي شود تقريبا تمام معضلات جامعه ما انعكاس برنامه هاي سيما مي باشد ايا ما در سريال ها ايراني بخصوص طنز، در هر قسمت بالاي 20 تا30 دروغ نمي شنويم ايا در اين برنامه ها دزد وقاچاقچي قهرمان نمي شوند(ساختمان پزشكان) وانسان هاي سالم وپاك احمق وبي شعور جا زده نمي شوند ايا فرهنگ فمينيسم به شكل غربي در آن ديده نمي شود آيا پدر ومادر ها وبزرگسالان احمق وطماع جا زده نمي شوند.ايا فرهنگ پول پرستي وفقط دنبال دنيا بودن با هر قيمتي تبليغ نمي شود.بعضي ها خوب بلد هستند حساسيت هاي مردم و دين را دور بزنند كافي است در سريال هر نوع كثفت كاري خواستيد بكنيد اما در آخر نام آن را طنز بگذاريد. همان كاري كه صهيونيست ها در ده 60و70 در امريكا كردنند ۀدر آن زمان فيلم ها پر بود از صحنه هاي جنسي و وقتي اعتراض مردم وكليسا بلند شد آنها دست به شگرد خاصي زدند از جمله طنز واينكه در فيلم ها نه تنها از صحنه هاي جنسي خالي نشد بلكه بيشتر هم شد منتهي در آخر آن دو هنرپيشه مرد وزن با هم ازدواج مي كردند وبه اين شكل مغز نخودي بسياري را مي پيچيدند .آيا سيما چند مانكن دنيا پرست را الگوي زنان ما نكرده است .آري برنامه مذهبي هم نشان داده مي شود اما ضريب نفوذ سريال قصه هاي جزيره بالا تر است يا سخنراني فلان عالم . متاسفانه مسئولين سيما نه غرب را مي شناسند ونه اسلام را ومن مطتمئنم در ميان آنها مهره نفوذي هم مي باشد كما اينكه در هم جا ممكن است ولي اگر من به جاي دشمنان انقلاب ايران كه در ذات خود يك انقلاب فرهنگي مي باشد، بودم براي صدا وسيما حساب ويژه ي باز مي كردم چرا سريال كيف انگليسي فقط وفقط يك بار پخش شد ودر هنگام تسخير لانه جاسوسي انگليسي ها هر چه فيلم كه انگليسي ها را قهرمان وپاك ومنجي نشان داده مي شد در همان زمان از تلويزون ما پخش ميشود. كافي است سري به جدول برنامه هاي آن زمان بزنيد. كافي است سري به شبكه هاي سيما از استاني تا ملي بزنيد اين شبكه ها به تسخير كره اي ها در آمده است در واقع كشور ما با كمك مسئولين غيرتمند سيما به تسخير كره در آمده است . به چه حقي رئيس سيما در سفر به كره از دهكده ضبط اين سريال ها بازديد كرده است او اگر اسلام وغرب را مي شناخت اين كار را نميكرد. نمايش فيلم هاي خارجي در كل حسن نيست بلكه چون تير مسمومي مي باشد كه گاها تا چهل سال پيكر نيمه جان فرهنگ ما را مي آزارد. تنها هنر مسئولين سيما پخش فيلم وسريال وگارتون خارجي مي باشد. (1040540) (alef-1)
 
مرتضی
United States
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۲۱:۴۴:۳۵
صدا و سیمای فعلی، تجلی افکار و منطق افرادی افراطی مثل شماست!!! (1041843) (alef-1)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۲۲:۱۵:۳۴
انتقاد بر صدا و سیما وارد است و از این سازمان عریض و طویل انتظار بیشتری می رود ولی نباید از انصاف دور شد. همین شبکه های خبری خارجی که در این نظرات کاملا مبرا از خطا و اشتباه شده اند در رابطه با اخباری که به نفع آنها نیست کاملا سکوت اختیار می کنند. چند در صد اخبار این شبکه ها در مورد مشکلات کشورشان است. چه میزان رسانه های امریکایی به موضوع سیل اخیر آن کشور و یا اعتراضات مردمی در امریکا و اروپا پرداخته اند در حالی که بیشترشان تلاشان در پررنگ کردن اخبار سیاسی و یا ایران است. گاف های این شبکه ها که بعضا قدمت بسیاری نیز دارند بر هیچ کس پوشیده نیست. ما خواهان اصلاحات جدی در صدا و سیما در تمام برنامه هایش هستیم ولی با انصاف. نه اینکه همیشه مرغ همسایه را غاز بدانیم. با تشکر از حوصله خوانندگان محترم (1040663) (alef-1)
 
امیر
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۴:۴۱:۲۰
دوست عزیز بنده در آمریکا زندگی میکنم و به شما اطمینان میدم که آمریکاییها اصلا به اخبار بقیه دنیا خیلی اهمیت نمیدن و چون اونها احتیاجی به سایر دنیا حس نمیکنن بنابراین تماما بدنبال اخبار داخلی کشور خودشون هستن (البته به غیر از مسایل خارجی که آمریکا بخشی از آن خبر میباشد). این بقیه دنیا هست که پیگیر اخبار آمریکاست! البته همین بی توجهی به اخبار سایر دنیاست که باعث شده عوام آمریکا به بی سوادی در جغرافیا و کمبود دانش سیاسی راجع به سایر ملل متهم بشوند.

برای مثال شبکه خبری CNN در داخل آمریکا آرمش با رنگ قرمز هست و به جرات میتوان گفت که 80 % اخبارش مربوط به مسایل داخلی هست و باقی آنهم باز یک سر داستان مربوط به آمریکا میباشد! البته این سازمان یک شبکه دیگه هم داره به اسم CNN International که آرمش نقره ای رنگ بوده و یک کره زمین در کنار آرمش میباشد و در خارج از آمریکا پخش میشود که برای مخاطب خارجی بوده و خوب اخبار داخل آمریکا را کمتر نشان میدهد. احتمالا شما شبکه های خارجی آمریکایی را با شبکه های داخلی آنها اشتباهی یکی دانسته اید و به همین خاطر فکر میکنید آنها کمتر به مسایل داخلیشان میپردازند. (1041163) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۶:۳۸:۱۹
مرد حسابی که پرچم امریکا بالای نظرته لطف میکنی تعداد شبکه ها در امریکا رو هم بگی؟ما یه کم روشن شیم و بعد شما چرا نمیای تو همین مملکت گل و بلبل در ضمن شما هم برنامه های شبکه های ایران رو در امریکا بصورت غیرقانونی میبینی ضمنا تا بحال چند بار گنگسترهای امریکایی دیشتو از پشت بام خونت پرت کردن پایین (1041208) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۷:۳۸:۴۷
هر چند بر اين اعتقاد هستم كه شبكه ماهواره اي جانب دارانه اخبار پخش مي كنند اما شبكه ماهو اره اي فارسي زبان أور اب براي ايران است و طبيعي است كه اخبار ايران را بخش كند و نه كشوري كه ا ز ان برنامه پخش مي شود اما صدا و سيما رسانه ملي ايرانيان است كه بايد أولويت را به اخبار خودمان دهد. اگر در شبكه هاي إيراني غير فارسي زبان هم اخبار كشور هايي پخش شود كه به ان زبان برنامه براي أنان پخش مي شود مخاطب پيدا مي كند. من اگر بي بي سي را ببينم براي اخبار داخل كشور است نه اخبار انگليس و اخبار ان كشور بجرائم جالب نيست. لطفا در مورد استدلالاتتان بيشتر فكر كنيد. (1041223) (alef-1)
 
محمد
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۰۳:۳۵:۵۷
دوست عزیز یادت رفته که صدای امریکا و بی بی سی به چندین زبان اخبار پخش میکنند و هر شبکه مختص به اخبار کشورها با همان زبان هست مثلا صدای امریکای فارسی اخبار ایران و افغانستان را پخش میکند.بخش انگلیسی زبان صدای امریکا به مسایل داخل امریکا میپردازد .اگر رسانه های انها هم مثل صدا و سیمای ایران بود که مشکلات جامعه امریکا را بازگو نمیکرد واز مسولین کشور امریکا انتقاد نمیکرد و یا به بیننده جوری میخواست القا کنه که داخل کشور امریکا همیشه گل و بلبل هست وضعیت انها هم مثل ما بود.مانند جریان ژنرال پترایوس با اینکه یک مقام عالی رتبه ارتش بود انچنان بازتابی در رسانه ها داشت که مجبور به برکناری ان شدند .اما در جریان اختلاس بزرگ بانکی در ایران نه کسی برکنار شد و نه کسی استعفا داد. (1041329) (alef-1)
 
حوجی
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۲۳:۵۰:۴۵
برا یکی بگو که تو خونش ماهواره نداشته باشه و هیچ شبکه خبری رو نبینه ! (1041928) (alef-1)
 
ایرانی
۱۳۹۱-۰۹-۱۸ ۱۲:۲۵:۵۷
با سلام
حرف از انصاف زدید.لازم شد یک مطلب را بگویم.
زمانی که صدا و سیما هیچ حرفی از سوریه نمی زد و بی بی سی را متهم به سکوت درباره بحرین می کرد من اخبار بحرین را در بی بی سی می دیدم البته اخبار بحرین کمتر از سوریه بود که فکر می کنم طبیعی هم بود.
در زمان تظاهرات دانشجویان در انگلیس که صدا و سیما بی بی سی را متهم به عدم پوشش می کرد من خودم دیدم که تظاهرات بصورت مستقیم پخش می شد و حتی کارشناسان مخالف را هم دعوت کردند و درباره موضوع بحث کردند.
چند بار هم در صدا و سیما برنامه نوبت شمای بی بی سی به تمسخر گرفته شد که مهمانان خودی و تکراری هستند. اولا اینکه در این برنامه نظرات مخالف هم همیشه وجود دارد (برعکس گزارشات صداو سیما که صد در صد مصاحبه شوندگان با نظر مصاحبه گر موافق هستند) و ثانیا ما در طول این 33 سال هیچ وقت برنامه ای نداشتیم که ملت بتوانند در رسانه به اصطلاح ملی بصورت زنده صحبت کنند و اصولا صدا و سیما هیچ نیازی به نظر ملت ندارد و فقط در موارد محدود از صدای ضبط شده مردم و آن هم بصورت گزینشی استفاده می کند.
حالا شما انصافتان را قاضی کنید که کدام قابل اعتمادتر است. (1042323) (alef-1)
 
مرد ایرانی
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۲۲:۱۶:۵۴
تنها چیزی که در باره سیاست فعلی صدا و سیما گفت : این جمله است . برای کشور از جان بهترم متاسفم . (1040665) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۵ ۲۲:۱۸:۲۹
صدا و سیما به خودش زحمت نده چون مردم اخبار را ازماهواره دنبال میکنند (1040667) (alef-1)
 
حسین
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۰:۱۶:۳۶
پارسال پسرم را برای امتحان کارشناسی ارشد ساعت 7صبح به محل آزمون بردم آقای ح بای ساعت 7 صبح داشت از دانشجوها که ازراه میرسیدند میپرسید امتحان چطوربود؟!! (1040810) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۰۶:۴۴:۴۶
به نظر من و افرادی که نظرشونو دادن خیلی وقته رسانه های ملی جنگ رسانه ای را به دیگر شبکه های خبری و همچنین تفریحی و اجتماعی فارسی زبان باختن. اما ما مخاطبان آشنا به اینترنت تا حدودی با توده ایران فاصله داریم . به نظرم رسانه های ملی ایران مخاطبان خودشونو می شناسن و مطابق با اون برنامه پخش می کنن. تضاد تفکری در جامعه ایران زیاده واسه همین ما اصلا مخاطبان مدنظر نیستیم. (1040944) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۲:۲۳:۱۷
واقعا ای کاش می شد رسانه ها در اختیار مردم یا همان بخش خصوصی می بودند، کاش این بند قانون اساسی تصحیح می شد. تا زمانی که بلندگو دست دولت باشد و راسنه ملی تبدیل به رسانه دولتی باشد، اوضاع به همین شکل است. در خارج بسیاری از پیگیری ها و کشف فسادها را همین شبکه های خصوصی و روزنامه های خصوصی رو می کنند و دولت و مقامات را مجبور به پاسخگویی می کنند.
الف جان، لطفا در این خصوص تحلیل کنید. (1041101) (alef-1)
 
اکبر نادری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۲:۲۴:۰۰
ّآقای ضرغامی وصدا سیما خواب نیستند خودشون به خواب زدند.20:30 خوب اومدی البته اضافه کنم اوایل ریاست جمهوری از رییس دولت ومردانش چقدر تعریف وتمجید والان چقدر انتقاد. ما مردم ببو گلابی نیستیم آقایان منتها خیلی نجیبیم (1041102) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۳:۲۱:۰۱
نگاه منصفانه و عاری از احساسات سطحی در شرایط کنونی لازم و ضروری است. بنده به عنوان فردی که در رسانه ملی مشغول به خدمت می باشم از نزدیک دزر جریان سیاستها و روند جاری امور در این سازمان معظم میباشم و اتفاقا انتقادات فراوانی را به آن نیز وارد میدانم. مهمترین انتقاد بنده منفعل بودن رسانه در برابر تحولات آنی و سریع است . بی برنامگی و عدم راهبرد متناسب با کارکرد رسانه باعث این انفعال است اما بپذیریم که جامعه ما جامعه ای به شدت احساسی است که جریانات روانی تاثیر مهمی در تلاطمات آن دارند. وقتی سخنرانی خارج از عرف سیاسی رییس جمهور بهانه ای برای تلاطمات اقتصادی و بازار ارز میشود و یا تنش بین مسئولان قوا به راحتی تعادل مملکت را به چالش میکشد رسانه نبایستی آتش بیار معرکه شود چنانکه در تمام دنیا این باب و رویه ای است که دنبال میشود. در اوج تحولات سوریه در تابستان بنده در اروپا بودم جالب اینکه عمده رسانه های آنجا این تحولات را بهیچ وجه پوشش نمی دادند و اساسا در اولویت کاری آنها قرار نداشت چرا که نیازی برای طرح آن در افکار عمومیشان نمی دیدند. نکته دیگر اینکه علیرغم توسعه فضای مجازی محققا رسانه ملی همچنان در صدر مراجعه مخاطبان ایرانی است چه اخبار آن و چه سایر برنامه ها البته این به معنای عاری بودن برنامه ها از ضعف و اشکال نیست و صد البته انتقادات فراوان بر آن واقع است اما در این شرایط نشان دادن شرایط اقتصادی و معضلات گسترده چه وضعیتی در افکار عمومی پدید خواهد آورد؟ در جریان انتخابات گذشته مناظره های رسانه ملی که متاسفانه از برنامه ریزی لازم برخوردار نبود و البته غافلگیری متولیان رسانه را بدنبال داشت چه فضایی را در کشور ایجاد نمود؟ و از حق نباید گذشت که با وجود اینکه تا رسیدن به نقطه مطلوب رسانه فرسنگها و بلکه بیشتر فاصله دارد اما تاثیرات همین رسانه ملی به گونه ای بوده که مدعیان آزادی بیان را وادار ساخت تا عجولانه و بر خلاف تمامی ادعاهایشان امواج این رسانه را قطع نمایند و آنرا در لیست تحریم قرار دهند. اگر این رسانه اینقدر ضعیف است که مخاطب از آن میگریزد و اعتنایی به آن ندارد پس واهمه از قطع کردن آن چیست؟ (1041127) (alef-1)
 
سینا
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۴:۰۴:۱۲
الف جان چرا راه دوری می روی!
خودتان تا چه حد اخبار رو بدون در نظر گرفتن سوی سیاسیتان منعکس و تحلیل می کنین؟
اخبار سوریه در الف هم به صورت واقعی منعکس و تحلیل می شود.
همین نظر را هم منعکس میکنید؟!!! (1041144) (alef-1)
 
قلی
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۵:۰۶:۲۷
من هر وقت یه اخباری از صدا و سیما می شنوم همون لحظه احساس میکنم شدیدا به شعورم توهین شده و با کلی فحش و بد و بیراه کانال رو عوض میکنم ! (1041172) (alef-1)
 
علی
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۱۹:۰۷:۳۰
بدتر ارهمه اینها طرز صحبت کردن ولحن خبر گفتن مجریان خبر در بخش های مختلف خبری بخصوص بخش خبری بیست وسی است که بیننده را فراری میدهد بطوری که من فکر میکنم همه اینها با پارتی به صدا و سیما امده اند (1041248) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۲۰:۴۸:۵۵
همه اخبار و برنامه ها یک طرف بی اعتمادی که هشت و سی ایجاد کرده یک طرف!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1041273) (alef-1)
 
علي
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۲۲:۲۴:۲۰
ممنون گردانندگان صدا وسيماي ملي؟؟؟؟؟؟ باشيد .چون تا رسيور تجهيزات آن ارزان بود تقريبا 70تا80 درصد مردم به لطف برنامه هاي خوب؟؟ والبته اخبار بي غرض ؟؟ وروشنگر؟ ورسوا گر استكبار ؟؟ وپيش بيني هاي دقيق از سقوط آنها درآينده بسيار بسيار نزديك؟؟؟؟صاحب ماهوار شدند وگر نه حالا مقدار زيادتري ارز از مملكت خارج ميشد.واين خدمت كمي نيست. (1041285) (alef-1)
 
امید
۱۳۹۱-۰۹-۱۶ ۲۳:۵۸:۴۱
ازتون می خوام یک نظر سنجی بذارین و ببین چند درصد مردم صدا و سیما رو قبول دارند و بهش اعتماد می کنند (1041305) (alef-1)
 
hojat
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۰۲:۰۶:۵۷
صداوسيما در حال حاضر فقط صداي شايد 10 درصد از جامعه اي ما هست (1041319) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۰۴:۰۸:۴۳
آخرین باری که تلویزیون رو نگاه کردم نمیدونم چند سال پیش بود اما یک سریال بود . در یک سکانس یک استاد دانشگاه بود در سرکلاس درس با کلی دانشجو که مشتاقانه استاد را نگاه میکردند . اصل موضوع این بود که استاد می آمد در کنار پنجره و سرکی به داخل حیاط میکشید تا آمدن کسی را ببیند . بر روی تخته هم بزرگ کلمه دموکراسی نوشته شده بود . آقای استاد بعد از چند بار قدم زدن در کلاس با سکوت کامل و سرک کشیدن به حیاط با کشیدن چند آه شروع به درس دادن کرد . بچه ها ! دموکراسی ! این بزرگترین دروغ تاریخه ! ..... که همینجا در کلاس باز شد و آن فرد مورد نظر وارد شد و موضوع اصلی فیلم ادامه پیدا کرد . بارها چنین صحنه های الغایی را در فیلم و سریال های تلویزیون دیده بودم اما آن روز آخرین روزی بود که دیگر طاقتم تمام شد و عطایش را به لقایش بخشیدم . مشکل تلویزیون تنها اخبارش نیست . سریال هاش هم مانند اخبارش تمام شده شعار و تبلیغات مستقیم و غیر مستقیم سیاسی (1041331) (alef-1)
 
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۰۵:۳۱:۰۷
چرا هیچ مقرات خاصی برای تشویق و یا تنبیه مدیران وجو ندارد و چرا همه کار ها با باند بازی پیش می رود اگر مدیری میلیارد ها تومان به کشور ضرر بزند چرا باید به جای تنبیه تشویق شود چرا طرح گردش نخبه گان فراموش شد چرا هیچ مدیری جوابگویی تصمیمات غلط خود نمی باشد (1041338) (alef-1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۰۸:۰۲:۳۹
دوستان من مصاحبه های مردم رو پس از گرونی مرغ به یادتون میارم، طرف مرغ رو 4 برابر قیمت دیروز اونم 5 ساعت تو صف وایساده کارت ملیشم داده برا یه دونه مرغ بعد صداو سیما باهاش مصاحبه می کنه طرف از مسیولین مملکت تشکر و قدر دانی می کنه به خاطر این همه تحقیر واقعا این تلویزیون دیدن داره؟ (1041339) (alef-1)
 
حمید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۰۹:۴۵:۴۷
آیا فقطدر مورد طلاق اعتیاد دزدی و نکات منفی باید فیلم وسریال ساخته شود

وقتی صدای گریه ودادفریاد سریالهای تلویزیون را گوش می کنم .چون مجبورم و همسرم علاقه دارد بی اختیار از خانه خارج می شوم و یا سریع کانال را عوض می کنم ایا کتاب بوستان سعدی شاهنامه و صدها کتاب دیگر منبع تهیه سریال نمیتواند باشد. من فقط راز بقا که واقعیت را بخش میکند تماشا میکنم واز دروغ متنفرم (1041347) (alef-1)
 
صاحب یک رسانه در استان بوشهر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۱۸:۲۲:۰۲
با سلام/ممنون از مقاله‌ای که در خصوص انتقاد از صدا و سیما منتشر کردید/ولی باید یه چیزی را خدمت مسئولان این رسانه عرض کنم، آن هم اینکه آقای ضرغامی شما که پشت درب‌های بسته سازمان خود را مخفی کرده‌اید، سری به رسانه‌های استانی بزنید تا متوجه شوید که این رسانه‌ها فقط هدر رفتن پول بیت‌المال تبدیل شده است./البته شاید بتوان گفت این از کمبود نیرو در سازمان صداوسیما منشٱ می‌گیرد، زیرا در این سازمان همه بازنشسته‌ها به کار گرفته می‌شوند یا از کسانی که در مرحله بازنشستگی قرار دارند در رٱس مدیریت‌های کلان این سازمان قرار دارد اگر سری به رسانه‌های محلی بوشهر بزنید متوجه خواهید شد که مردم بوشهر بارها چه از طریق اعتراض چه از طریق مقالات و یادداشت خودشان از رسانه استانی انتقاد کرده‌اند ولی آنها که در گوششان نمی‌رود دلیل هم این هست که این مرکز آن قدر پیر و فرسوده شده که مجالی برای جوانان وجود ندارد تا با دردست گرفتن مدیریت این رسانه خانه‌تکانی نمایند و وضع اسف‌بار این مرکز را سروسامان دهند. البته این مشکل در اکثر مراکز قرار دارد، پس آیا مهندس ضرغامی که سال‌های آخر عمرش در سازمان را سپری می‌کند بهتر نیست حداقل با تحولات خود نامی نیک را از خود به جای بگذارد. باور کنید موضوع مرکز خاص یا انتقاد ناصحیح نیست موضوع این است که ما جوانان انقلابی که پیرو ولایت فقیه هستیم دلمان می‌سوزد که می‌بینیم روز به روز آمار مخاطب شبکه‌های فارسی‌زبان اون طرف آب بیشتر می‌شود و رسانه ملی عین خیالش هم نیست/کار مرکز بوشهر دیگر به جایی رسیده که نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی هم در صحن علنی انتقادات خود را اذعان کرده‌اند ولی نمی‌دانم که چه فکری پشت این قضایاست که حاضر نیستند این نوع مراکز را به دست جوانان بسپرند/امیدوارم سایت الف این نظر را منتشر نماید. (1041733) (alef-1)
 
نسل سوخته
۱۳۹۱-۰۹-۱۷ ۲۲:۴۲:۲۹
زمانی از صدا وسیما ناامید شدم که دیدم در میان آنهمه انسان فرهیخته حق جو ، مدیریت تمام عیار آن به فردی چون قطب زاده داده شد . بفرض که زیر تابوت دکتر شریعتی را هم گرفته . این که توجیه انتخاب او نمیشود . به او گفتند حقوقت چقدر است ؟ گفت دوهزار و پانصد تومان که از دست امام میگیرم.سوال شد این کت و شلوارت که پولش معادل ده ماه حقوقت میشود . چگونه ممکن است ؟ گفت این لباس مال برادرم است ... تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل . (1041877) (alef-1)
 
عباس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۹-۱۸ ۰۰:۳۵:۰۲
فقط مي توانم بگويم درود بر اين همه شعور و آگاهي . به ايراني بودن خودم افتخار مي كنم . (1041955) (alef-1)
 
سیدمحمد
۱۳۹۱-۰۹-۱۸ ۰۸:۳۷:۵۰
ادبیات نویسنده هم خیلی دست کمی از برنامه ها و تحلیلهای دروغین صداوسیما نداره ! آقای عزیز از خودت شروع کن! واقعیتهای امروز سوریه با آنچه شما سعی در القای آن داشته ای بسیار بسیار تفاوت دارد (1042054) (alef-1)
 
قارداش
۱۳۹۱-۰۹-۱۹ ۰۰:۱۴:۰۶
مادرهرحال اخباردرست تررادریافت میکنیم وفیلمهایمان رابه تشخیص خودازرسانه های بیگانه میبینیم بهتراست رسانه ؟؟؟منابع عمومی رابیش ازاین هدرندهد. (1043260) (alef-1)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.