نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 300369
دستبرد ٧٠٠‌ میلیونی به حساب ٤١ نفر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۳۵
اعضای باندی که از حساب ٤١ شهروند مبلغ ٧٠٠‌ میلیون تومان سرقت کرده بودند، بعد از دستگیری، شگرد خود را برای دزدی‌های حرفه‌ای فاش کردند.

این پرونده روز ١٥ تیر تشکیل شد و مردی با مراجعه به پلیس فتای تهران، اعلام کرد از حساب او سرقت شده است. این مرد گفت: «کارت عابربانک من دست خودم است اما از حسابم برداشت شده است و نمی‌دانم چه افرادی و با چه شگردی این کار را انجام داده‌اند».

کارآگاهان بعد از آغاز تحقیقات پی بردند این فرد تنها کسی نیست که به این شیوه مورد دزدی قرار گرفته است و از حساب اشخاصی دیگر نیز به همین شکل برداشت شده است. مال‌باختگان که تعدادشان به ١١ نفر رسیده و مبلغ ٣٢٠‌ میلیون تومان از حساب آنها برداشت شده بود، از شهرهای مختلف ازجمله تهران، مشهد، زاهدان، ساری و... بودند و همین نشان می‌داد دایره فعالیت متهم یا متهمان بسیار گسترده است.

درحالی‌که ابتدا گمان می‌شد سرقت‌ها به صورت اینترنتی انجام شده است، مأموران پی بردند بعضی از مال‌باختگان اصلا رمز دوم نداشتند. ردیابی‌های گسترده پلیس تا ماه جاری به طول انجامید و سرانجام پلیس به شواهدی علیه مردی سابقه‌دار دست یافت. این متهم که حسن نام دارد پیش از این نیز سه مرتبه به اتهام سرقت‌های اینترنتی توسط پلیس فتا دستگیر و روانه زندان شده بود. مدارک به دست‌آمده نشان می‌داد حسن در این سرقت‌ها با دو مرد دیگر همدست است به‌این‌ترتیب هر سه متهم چند روز قبل دستگیر شدند و هنگامی که کارآگاهان رایانه آنها را مورد بررسی قرار دادند، متوجه شدند علاوه بر ١١ مال‌باخته، اطلاعات بانکی ٣٠ نفر دیگر نیز در اختیار سارقان است. متهمان در بازجویی‌ها به ٤١ فقره دزدی اعتراف کردند و گفتند از این طریق ٧٠٠‌ میلیون تومان به دست آورده‌اند.

حسن در بازجویی‌ها درباره نحوه سرقت‌ها گفت: «یک دستگاه کارت‌خوان را در فروشگاهی نصب کرده بودیم و از طریق آن دزدی می‌کردیم. شیوه کار ما به این شکل بود که سیم دستگاه کارت‌خوان را کوتاه کرده بودیم تا هرکسی که خواست از آن استفاده کند مجبور شود رمزش را به ما بگوید. از طرفی دستگاهی را طراحی کرده بودیم و آن را همیشه کنار کارت‌خوان می‌گذاشتیم.

وقتی کسی کارت می‌کشید اطلاعات حساب او در دستگاه ما ذخیره می‌شد سپس نمونه همان کارت را می‌ساختیم و درواقع به‌نوعی کارت‌ها را کپی می‌کردیم و در فرصتی مناسب به حساب‌ها دستبرد می‌زدیم».کارآگاهان در ادامه تحقیقات متوجه شدند سرقت‌ها به حدی حرفه‌ای انجام شده است که برخی مال‌باختگان حتی از وقوع دزدی مطلع نشده‌اند. بنا بر این گزارش، تحقیق از متهمان این پرونده همچنان ادامه دارد.
منبع: روزنامه شرق
 
کلمات کلیدی : دستبرد ، حساب ، بانک
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۶ ۱۶:۳۷:۱۵
يا خدا، اين مشكلات فقط با پيوستن ايران به تراكنشهاى بين المللى حل ميشه، چون اون موقع بانكهاى ما مجبور به رعايت استانداردهاى امنيتى بين المللى براى صدور كارت و انجام تراكنشها مى شوند. (3247117) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۷-۱۶ ۱۷:۴۸:۱۳
هیچوقت از کارتی که مقدار زیادی پول دارد برای خرید اینترنتی استفاده نکنید و برای این کار یک کارت داشته باشید و به مقدار لازم در آن پول ذخیره کنید . (3247194) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.