نظر منتشر شده
۶۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 188563
روحانی: به خیلی‌ها در صداوسیما ظلم شد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۰:۱۳
حسن روحانی اظهار داشت: من یک اعتدال‌گر هستم و همیشه با اصولگرایان و اصلاح‌طلبان معتدل کار کرده‌ام و اکنون نیز همان مسیر و راه را دارم.

حسن روحانی در گفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به مشکلات موجود در کشور، افزود : همه می‌دانیم که امروز با چه مشکلاتی در کشور مواجه هستیم و من به عنوان فردی که دارای بضاعت و تجربه‌ای در عرصه‌های مختلف هستم، تصمیم گرفتم که براساس این تجربیات و آشنایی‌هایم و آنچه که کسب کرده‌ام، بیایم تا بتوانم خدمتی به مردم بکنم تا ان شاءالله در آینده، شاهد این باشیم که مردم زندگی بهتری داشته باشند و آنچه که در توان دارم، در این مسیر قرار می‌دهم.

وی با تاکید بر این‌که من یک اعتدال‌گرا هستم و همیشه با اصولگرایان معتدل و اصولگرایان کار کرده‌ام و اکنون نیز راه و مسیرم همین است و در طول این ۳۴ سال خط و مشی‌ام تغییر نکرده است، گفت: هیچ‌گاه افراط‌گر نبوده‌ام نه به سمت چپ و نه به سمت راست و امیدوارم نمایندگانی کسانی را که عدالت، اعتدال و عقلانیت را دوست دارند، داشته باشم.

روحانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این‌که ریشه بسیاری از مشکلات کنونی جامعه ما به خصوص در حوزه اقتصاد به بحث مدیریت و کارآمدی دولت برمی‌گردد، به اهمیت رونق اشاره کرد و گفت: وظیفه دولت این است که محیط کسب و کار را بهبود بدهد و در این صورت است که ما شاهد رونق تولید خواهیم بود.

وی با اعتقاد بر این‌که مشکلات و موانع تولید با یک تدبیر قابل حل است، گفت: اکنون بیش از ۴۱ هزار واحد صنعتی نیمه‌تمام در کشور داریم که با مبلغ بالغ بر ۳۴ هزار میلیارد تومان این واحدها کامل می‌شوند و می‌توانند زمینه‌ساز اشتغال برای ۴۹۹ هزار نفر شوند.

روحانی با انتقاد از تغییر مکرر قانون گفت: اگر ما شاهد ثبات در عرصه قانون به خصوص قوانین مربوط به اقتصاد باشیم، شاهد این خواهیم بود که بخش‌های مختلف فعالیت خود را رونق می‌دهند و اگر رونق اقتصادی ایجاد شود، بحث بیکاری نیز حل می‌شود.

وی با بیان این‌که ما حدود 3/5 میلیون بیکار در کشور داریم، گفت: اگر سه میلیون آنها مشغول به کار شوند و به اندازه یک میلیون نیز هر ماه درآمد داشته باشند، این میزان در مجموع به سه هزار میلیارد تومان می‌رسد. رقم سه هزار میلیارد تومان در ذهن مردم ما خوب مانده است، به خاطر همان بحث فساد اقتصادی .

وی با اعتقاد بر این‌که فقط متهمین سه هزار میلیارد تومان نباید به دادگاه بروند، گفت: مسببین وضعیت کنونی اقتصاد کشور نیز باید در دادگاه حضور داشته باشند و بگویند چرا کاری نکرده‌اند که هرماه سه هزار میلیارد تومان براساس اشتغال سه میلیون نفر ایجاد شود.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اهمیت تدبیر در حل مسائل ادامه داد: در چشم انداز ۲۰ ساله قرار بود حداقل رشد اقتصادی ما ۸ درصد باشد، اما اکنون می‌بینیم که این رشد به چه میزان است. اکنون نرخ تورم در کشور ما حدود ۳۰ درصد است. در کدام کشور منطقه ما اکنون شاهد این میزان تورم هستیم؟

وی با بیان این‌که با بهبود محیط کسب و کار رونق امکان‌پذیر است، گفت: برای کوتاه‌مدت نیز ما در دولت تدبیر و امید، بسته‌های تشویقی ویژه نیز خواهیم داشت که با اجرای آن می‌توان حرکت اقتصادی در جامعه ایجاد کرد.

این فعال سیاسی با اعتقاد بر این‌که اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد ریاضتی نیست و به این معناست که به سمت تولید داخلی برویم، گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی این‌که به جای شعار برنامه‌ریزی کنیم و کار کنیم و خرج‌های بی حساب دولت را کم کنیم.

روحانی با اعتقاد براین‌که دنیا می‌خواهد ما را در عرصه اقتصاد و سیاست منزوی کند، گفت: ما نباید اجازه بدهیم که چنین اتفاقی بیفتد.

باید بایستیم و با مقاومت و استقامت، نقشه‌های دشمن را نقش برآب کنیم. اگر دشمن می‌خواهد مردم ما تحت فشار قرار بگیرند، ما با اقتصاد مقاومتی می‌توانیم رفاه را برای مردم ایجاد کنیم؛ چراکه منابع غنی و سرمایه انسانی ارزشمندی داریم.

وی همچنین با تاکید بر این‌که قانون هدفمندکردن یارانه‌ها باید ادامه پیدا کند، گفت: این موضوع باید براساس قانون و آنچه که مجلس مصوب کرده اجرا شود.

وی افزود: بنا بود با اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها، شاهد رونق در تولید باشیم و عدالت حاکم شود. ما باید اشکالاتی که در این ارتباط وجود دارد را جبران کنیم و آن را براساس قانون به درستی اجرا کنیم.

روحانی گفت: من معتقدم در کنار یارانه نقدی باید یارانه کالایی نیز به دهک‌های پایین جامعه داده شود، چراکه در دولت تدبیر و امید، هدف این است که در بخش اقتصادی، آرامش به مردم داده شود و مردم برای کالاهای اساسی خود نگران نباشند.

وی با تاکید بر این‌که صدقه گرفتن افتخار نیست، بلکه صدقه دادن افتخار است، گفت: ما باید به نحوی حرکت کنیم که وضع مالی مردم خوب شود تا مالیات دهند و در واقع به سمتی برویم که دست دولت به سمت ملت دراز باشد نه برعکس آن.

حسن روحانی در ادامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب با بیان این‌که از واژه فراجناحی خیلی خوشم می‌آید، اظهار کرد: معتقدم با یک جناح نمی‌شود کشور را اداره کرد.

وی افزود: در زمانی دوستان ما در مجلس می‌گفتند اگر روزی دولت و مجلس و قوه قضاییه همه در یک خط شوند و نفت هم گران شود، چه خواهد شد و می‌گفتند هماهنگی بیشتر می‌شود و وقتی پول نفت بیشتر شود، دنیا گلستان می‌شود، اما دیدیم نشد و با یک جناح نمی‌توان کشور را اداره کرد.

روحانی با تاکید بر این‌که همه سرمایه ملی هستند، خاطرنشان کرد: تمام کسانی که در دانشگاه‌ها درس خوانده‌اند، سرمایه ملی هستند و این جناح و آن جناح فرقی نمی‌کنند، اما برای مسوولیت باید آدم متدین، دلسوز که قانون اساسی را قبول دارد و دلش برای کشور می‌سوزد، روی کار آید که بخواهد وقتی یک ایرانی به جایی سفر می‌کند، افسوس نخورد.

این کاندیدای یازدهم ریاست جمهوری با بیان اینکه چه کسی به ما اجازه داده است که نیمی از سرمایه مردم ایران را کنار بگذاریم و اتوبوسی بیاییم و اتوبوسی برویم، تصریح کرد: با افراط میانه خوبی ندارم و معتقدم آنها که در مسیر افراط بوده‌اند، ولو حسن‌نیت داشته‌اند، عملا به کشور خدمت نکرده‌اند، پس اگر افراط نبود، چهار سال پیش نه اردوکشی خیابانی را شاهد بودیم و نه نیاز به قوه قضاییه و نه زندان و نه حصر بود، یعنی همه گرفتاری‌ها از افراط بود.

روحانی با تاکید بر این‌که اگر در مسیر عدل و عدالت باشیم، می‌توانیم کشور را به خوبی اداره کنیم، خاطرنشان کرد: دولت من فراجناحی خواهد بود. از تمام کارشناسان، خبرگان، نخبگان استفاده خواهم کرد و باید همه دست به دست هم بدهیم تا کشور را آباد کنیم.

روحانی در جواب سوالی در مورد نوع نگاه دولتش به دو مقوله عدالت و پیشرفت با اشاره به اینکه اصل پیشرفت در چشم انداز ۲۰ ساله ایران مورد توجه قرار گرفته است، تاکید کرد: توسعه و پیشرفت باید توام با عدالت باشد و عدالت یعنی هر چیزی سرجای خود باشد، به کسی ظلم نشود، تولیدگر و کارگر به حق خود برسند و در یک جامعه هرکسی که می‌خواهد حرف بزند، لکنت نداشته باشد و قشنگ بتواند نقد کند که چنین جامعه‌ای علوی خواهد بود.

وی با بیان اینکه عدالت از اعتدال می‌گذرد، اظهار کرد: اگر اعتدال نباشد و تندروی باشد، به عدالت نمی‌رسیم. در حالی که عدالت می‌تواند ملتی را به عزت و سربلندی برساند.

روحانی افزود: عدالت یعنی وقتی مسوولی با هواپیما به کشور دیگری می‌رود، فقط زن و بچه خود و خبرنگاران را همراه خودش نبرد.

وی افزود: باید از ترکیه یاد بگیریم که هرجا نخست‌وزیر آن می‌رود، ۱۰۰ یا ۲۰۰ کارآفرین را همراه خود می‌برد و این به معنای طرفداری از سرمایه‌دار نیست. چون اگر شرکتی توسعه پیدا کند، مهندس و کارگر آن هم وضع‌شان خوب می‌شود.

روحانی با بیان اینکه عدالت زیباست و همه جا باید رعایت شود، گفت: صداوسیما رسانه ملی است و مال همه ماست و ای کاش اینجا هم عدالت بود.

وی با بیان اینکه عدالت از علم و دانش می‌آید، خاطرنشان کرد: به خیلی‌ها در رسانه‌ها و رسانه ملی ظلم شد و ای کاش می‌شد آنها می‌آمدند و از خودشان دفاع می‌کردند و همان شبی که به آنها تهمت زده می‌شد، فردای آن روز صداوسیما آنها را صدا می‌زد و به آنها فرصت می‌داد تا از خودشان دفاع کنند. من خیلی از کسانی را می‌شناسم که در زندان‌های شاه شلاق خوردند و یار امام بودند و در رسانه و صداوسیما به آنها توهین شد اما صداوسیما با عدالت با آنها رفتار نکرد.

وی با بیان اینکه صداوسیما باید عدالت داشته باشد و پیشرفت کند، تصریح کرد: ما می‌خواهیم صداوسیمایی داشته باشیم که به دنیا بفروشیم که اگر به کسی در آن توهین شد، ساعتی بعد به او زنگ می‌زنند و به او فرصت دفاع می‌دهند همانطور که امام (ره) فرمود اگر از تریبون مجلس به کسی توهین شد، از همان تریبون به او فرصت دفاع داده شود.

وی با اشاره به اینکه صداوسیما باید به کسانی که به آنها توهین می‌شود، فرصت دفاع بدهد، گفت: در این صورت ضرر نمی‌کنیم چون نباید سرمایه‌های انقلاب را تلف کنیم که اینها عزیز و بزرگ ما هستند و انقلاب را درست کرده‌اند پس نباید به سادگی از دست‌شان بدهیم و در زمین دشمن بازی نکنیم.

حسن روحانی در جواب سوالی در رابطه با عملکرد دولتش در حوزه سیاست خارجی گفت: اساس کار ما این است که تهدید را تبدیل به فرصت کنیم و یا حداقل تهدید را به آسیب تبدیل کنیم و آسیب را به شرایط عادی و سپس فرصت تبدیل کنیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در طول ۲۲ ماهی که تحت نظارت مقام معظم رهبری نماینده ایشان در شورای عالی امنیت ملی بوده‌ام و امروز نیز در این مسوولیت هستم، تلاشم این بود که توطئه آمریکا را بشکنیم، خاطرنشان کرد: هرکجا توطئه آمریکا شکسته می‌شود، ملت ما لذت می‌برد.

وی با اشاره به اینکه آمریکا می‌خواست پرونده ما را به شورای امنیت ببرد، خاطرنشان کرد: در قطعنامه شهریور ۸۲ طبق ماده ۱۸ قطعنامه بسته شد در حالی که ماده ۱۹ شورای امنیت بود و ما می‌خواستیم نگذاریم کشور دچار جنگ و تحریم شود.

روحانی با اشاره به اینکه آمریکا می‌خواست بلایی که سر لیبی آورد برسر ایران آورد، گفت: آمریکا می‌خواست آنچه که در فناوری هسته‌یی داشتیم کامل نشود.

وی با اشاره به روزی که سه وزیر اروپایی به ایران دعوت شدند، گفت: آن زمان فقط ۱۰ سانترفیوژ در نطنز می‌چرخید و نمی‌توانستیم یک گرم UF۴ و UF۶ و کل تعداد سانترفیوژ در کشور ما ۱۵۰ عدد بود و ما می‌خواستیم آن را کامل کنیم.

وی با اشاره به اینکه آمریکا می‌خواست بگوید ایران دنبال بمب است، افزود: ما می‌خواستیم بگوییم که آمریکا دروغ می‌گوید و ایران دنبال بمب نیست و نخواهد بود،‌چون رهبری نظام آن را حرام دانسته‌اند.

روحانی در ادامه به خاطرات البرادعی و فیشر اشاره کرد و گفت: آقای فیشر می‌گوید ما در تهران به ایران قول دادیم که نمی‌گذاریم پرونده به شورای امنیت رود و فرانسه و انگلیس به ما در جلسه رسمی قول وتو دادند و گفتند اگر آمریکا حرفی زد ما از حق وتو استفاده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه ما از آمریکا نمی‌ترسیم و از هیچ‌کس نمی‌ترسیم اما تا آنجایی که می‌توانیم نباید بگذاریم جنگ شود، گفت: البته اگر دشمن بخواهد وارد جنگ شود، ما می‌ایستیم و من همان طلبه‌ای هستم که به عنوان سرباز ۸ سال در دفاع مقدس حضور داشتم.

روحانی با بیان اینکه صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌یی را ظرف یک سال با حضور آمریکا ثابت کردیم، تصریح کرد: این به معنای شکست آمریکا بود و در این راستا خانم رایس گفت ما می‌خواستیم ایران را منزوی کنیم اما ایران ما را منزوی کرد.

وی ادامه داد: امروز هم باید تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم، البته امروز دشمن پرونده را به شورای امنیت برده و باید تلاش بیشتر کنیم و پرونده را از شورای امنیت بیرون آوریم تا تحریم‌های ظالمانه برداشته شود، چون این کار ظلم و خلاف قانون است.

روحانی با اشاره به اینکه آن زمان با وزرا مذاکره می‌کردیم و کمتر با روسا مذاکره داشتیم، افزود: امروز هم باید این کار شود و مذاکرات امروز در حد مدیرکل ۵ کشور باشد، این کار شدنی است و نباید پشت مذاکره‌کننده را خالی کنیم و اگر ملت پشت مذاکره‌کننده باشد، او پیروز خواهد بود و ما در این راه با وحدت ملت، رهبری رهبر و درایت و تدبیر، ان‌شاءالله تهدیدها را تبدیل به فرصت خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، روحانی در جواب سوالی در رابطه با قرارداد سعدآباد و اینکه در آن زمان همه چیز متوقف شد، گفت: این حرف دروغ است و در سعدآباد تهران اصلا قراردادی نبود بلکه بیانیه تهران بود و در قطعنامه همه چیز متوقف شده بود اما ما نگذاشتیم.

وی با بیان اینکه ما یعنی دانشمندان هسته‌یی و عزیزانی که جان خود را در این راه گذاشته‌اند، فناوری را کامل کردیم، خاطرنشان کرد: فرصت را ما یعنی نظام ساختیم و اینجا منظور از ما، یعنی رهبری و همه کسانی است که دست به دست هم دادیم و موفق شدیم و رهبری بعد از مذاکرات تهران، فرمودند در این مذاکرات توطئه آمریکا و اسرائیل شکسته شد و کار درست انجام گرفت که بدون تسلیم و پذیرش حرف زور بود.
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۰۱:۳۷:۲۳
صحبت روحانی2بخش بود:1- حمله به دولت بویژه دربخش اقتصادی2-دفاع ازخود درمذاکرات هسته ایی. وهرچه دربخش اول خوب حرف زد دربخش دوم عصبی بود وناموفق.... (1370310) (alef-10)
 
سها
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۲:۱۹:۰۷
الان چیزی که مملکت لازم داره دلسوزی همراه با آرامشه. نه پریدن به این و اون. اگه کسی بخواد کار دولتش رو اینجوری شروع کنه که واویلاست. (1371689) (alef-10)
 
سیاووش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۴:۱۰:۳۸
رییس جمهور صد تا سازمان و وزارت خانه دارد. نمیدونم چرا آقای روحانی یهو به صداوسیما گیر داد اونهم در مقابل مجری دست و پابسته!!
ایشون که عضو شورای عالی امنیت ملی هست راحت میتونه این انتقادات رو با مدیران سازمان مطرح کنه و لزومی نداشت بجای شرح برنامه هاش، برگرده به چهارسال قبل. آیا درست بود که مجری هم دوتا سوال درباره همون سال از ایشون می پرسید؟؟!!!
بلاخره هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. گفتگوی ویژه خبری، محل توضیح برنامه های نامزدهاست و نه گلایه گذاری و تخریب و بداخلاقی (1372424) (alef-10)
 
سجاد
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۴:۱۷:۳۹
وقتی عملکردش خوبه باید دفاع کنه (1372470) (alef-10)
 
مرتضی
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۰۱:۴۳:۰۲
دروغ پشت دروغ واقعا متاسفم نمیدنم اقای روحانی ما مردم چی حساب کرده امشب یه چیزی گفت تو کتابش یه چیز دیگری نوشته با این حساب همه حرفاش به موازات اون دروغه ما ایرانو دست اینجورادما نمیسپارم تازه قدر جلیلی میدونم صداقتش به هرچی بگی میارزه (1370324) (alef-10)
 
حیدر
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۲:۳۸:۳۷
آقا مرتضی کدوم دروغ ؟چرا صریح و روشن صحبت نمیکنی "امشب یه چیزی گفت تو کتابش یه چیز دیگه " یعنی چی؟!!!!!
از کجا باید متوجه حقانیت حرف شما شد؟

خوب عزیز من طرفدار آقای جلیلی هستی باش اشکالی نداره ازش حمایت کن (مثلا از کارنامه موفقش بگو!!) چرا دیگری رو بدون دلیل متهم به دروغگویی میکنی. (1371837) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۲:۵۰:۱۸
یه سوال بپرسم ازت؟ به احمدی‌نژاد هم به خاطر صداقتش رای دادی؟ (1371929) (alef-10)
 
مجتبی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۲:۵۱:۵۰
آقا مرتضی مدافع جليلی هستی باش اشکالی نداره،
اما آيا قراره با اين منش که در بيان نظراتت استفاده کردی ايران رو اداره کنی؟ (1371946) (alef-10)
 
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۷:۴۸:۴۱
به نظر شما اگه ما ایران رو دست آقای جلیلی بسپریم تمام مشکلاتمون حل میشه؟ ببینید همه ما میدونم که هرچه داریم ازبرکات جمهوری اسلامی هستش پس چرا نامزد مورد انتخاب شما!!!!!!!!! مدام این قدر توضیح واضحات میدن ! چرا برنامه اقتصادی خودش را برای گریز ازاین بحران بصورت تخصصی نمیگن که توسط خبرگان آن نقد بشه وگرنه میدونیم ایشان صادق هستن مومن وولایت مدار هم هسن آیا اینجوری مملکت از این........ خارج میشه؟ (1373445) (alef-15)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۰۲:۳۳:۱۲
1-ايشان نسبت به مجري ازاعتدالگري خارج شدند.
2-دادن يارانه هاقانون است وربطي به نيت مجري ويا نحوه عملكردآن ندارد. (1370404) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۱۶:۵۵
بله درست است که " قانون هدفمندی یارانه ها " وجود دارد ولی اینکه چگونه اجرا بشود مهم تر از خود قانون است . (1371268) (alef-10)
 
همشیره
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۴:۲۷:۳۲
هیچ قانونی ابدی نیست.مگر قوانینی که به اخلاق مربوط می شود که ان هم نسبی است. (1372528) (alef-10)
 
تاریخ دوست
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۰۳:۱۵:۲۶
ماجرای هسته ای که ایشان گفتند برایم کاملا تازگی داشت.تو این مدت چقدر مظلوم بودند. (1370452) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۱۱:۵۴
در مناظره ها مسئله روشنتر میشود، تحمل داشته باشید. (1371232) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۲:۲۴:۰۴
هر کی هر چی گفت سریع قبول نکنید و رای تون رو بهش ندید 8 سال پیش هم همین اتفاق افتاد بر اساس واقعیت قضاوت کنید و رای بدید نه به اونی که صداش بلندتره (1371730) (alef-10)
 
امین زمانپور
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۰۸:۱۵:۲۹
آقای روحانی گویا فراموش کرده اید که در روزنامه همفکر خودتان ( روزنامه شرق ) از قول آقای جک استراو که یکی از مذاکره کنندگان بود ذکر شد که آقای روحانی قول تعلیق 10 ساله را داده بود. (1370673) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۵۶:۳۰
دوست عزيز در مرودات بين الملل كلمات معني مشخص دارند قول دادن اصلا مفهومي ندارد.واقعييت را بايد ديد. (1371515) (alef-10)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۳:۵۹:۵۶
سیاست با دشمن یعنی همین
با زبان نرمشان کنی تا راه برای کار کردن هموار شود
واژه ای بنام "فریب" که در مورد دشمن استفاده کردن آن بسیار نکو است (1372356) (alef-10)
 
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۰۸:۲۴:۰۸
یک سوال: چرا در زمان آقای روحانی در نیروگاه ها بسته شد بهد از مذاکرات سعدآباد (1370688) (alef-10)
 
پیتر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۰۸:۴۸:۳۱
وقتی بگی " الف " تا " ی " باید بری دکترجان پس بسم اله

تبریک میگم مثل اینکه داره یه خبرایی میشه

امید وارم در سال حماسه سیاسی بازهم مواضع صحیح و منطقی اتخاذ کنید و همینطور بی طرف اطلاع رسانی کنید

مچکریم.... :-) (1370745) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۰۹:۰۷:۳۲
هم تجربه کار کردن داره و هم منطق... ایشالا که رئیس جمهور بشه (1370803) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۳:۲۴:۳۷
هر چند کسی هاشمی نمیشه
ولی بهتر از بقیه ست. (1372153) (alef-10)
 
مریم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۰۹:۳۱:۴۴
این اولین پیامیه که من تو این سایت ارسال یکنم ولی انقدر احساس رخوت و منفعل بودن اذیتم میکنه که میگم ولو اندک ولی قدمی باید برداشت ما همه نسبت به اینده کشورمون ,خودمون فرزندانمون و در درجه بعد هموطنانمون مسئولیم اگه دیگران نمیخوان بخش عظیمی از مردم رو بازی بدن ما چرا باید تسلیم محض بشیم و فقط نظاره گر باشیم نه با همین اندک داشته های موجود موثرتر عمل میکنیم من خیلی نسبت به حرفهای دیروز روحانی حس مثبتی پیدا کردم برای اینکه خودم فردا روزی سرزنش نکنم حتما موثرتر عمل میکنم و بهش رای میدم در واقع به اعتدال رای میدم به تدبیر و پرهیز از افراط و تند روی رای میدم (1370875) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۶:۰۹:۰۳
به شرطی که حرفهاش دروغ نباشه. چه تضمینی داره که واقعا همینطور عمل کنه؟
موقعی که داشت جواب مجری را میداد اثری از اعتدال درش نبود.
احمدی نژاد هم روز اول حرفای خوبی میزد. (1372970) (alef-15)
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۰۹:۳۶:۰۲
روحانی دیشب همه را کیش و مات کرد.او پدیده انتخابات این دوره ریاست جمهوریست. (1370888) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۰۳:۲۴
با سلام؛
اشتباه گزارش دادید. ایشون نگفتند ریشه بسیاری از مشکلات مدیریت است بلکه گفتند ریشه "همه مشکلات"مدیریت است.
این نوع ادبیات ایشون نشون میده می خوان با انتقاد از دولت و سیاستهای اقتصادی رأی جمع کنند در صورتی در کل 45 دقیقه حتی یک برنامه هم ارائه ندادند.
در بحث مذاکرات هسته ای زمان خودشون هم مدام از رهبری مایه می ذاشتن و همه اش می گفتند: تحت نظارت رهبری / با نظر رهبری این کارو کردیم
ولی همه می دونن که تعلیق غنی سازی توسط ایشون انجام شد و با دستور رهبری این تعلیقها برداشته شد و از آن به بعد موفقیتهای هسته ای کشورمون شروع شد... (1370974) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۰۴:۴۰
با وضعیت اقتصادی که پیش آمده یارانه کالایی هم چاره ساز نخواهد بود وفکر کنم با این وضع 70 درصد مردم بخوان برن عضو کمیته امداد بشن (1370978) (alef-10)
 
جاوید
United States
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۰۹:۳۵
آقا هرچی باشه، روحانی از جلیلی و غرضی و حداد خیلی خیلی بهتره. (1370989) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۱۲:۲۳
استدلال منطقی و حرف مدغن شنیدن حتی از مخالف هم خوش است. رییس جمهور با ادبیات وزین و با صلابت می خواهیم. آقای روحانی انصافا خوب ظاهر شد (1370999) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۱۳:۳۱
آفرین .... دیشب برای اولین بار از مباحثات انتخاباتی سال 92 لذت بردم ... خیلی جالب بود (1371007) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۱۶:۲۸
حرفهاش دیشب خیلی عالی بود
هم منطقی بود و هم شجاعانه
فقط روحانی (1371019) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۱۶:۴۸
معنی انتقادپذیری و تحمل مخالف را در سخنان دیشب آقای روحانی فهمیدیم.

به این زودی انگ بیسوادی بر منتقدان زدن ناشی از چه دیدگاهی است؟

کم مونده بود با مجری دست به یقه بشه (1371020) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۵۳:۳۵
اين اصلاح طلب ها همين طورين ديگه ،انتخابات رياست جمهوري قبل هم همين طوري دقيقا عمل كردند (1371149) (alef-10)
 
امير حسين سلطان/تهران
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۵۸:۰۴
مجري نبايد دست بسته فقط به تو گوشي گوش كند و بس بلكه خود مجري ميتواند اگر به موضوع مورد بحث احاطه داشته باشد ابتكار ادامه بحث و گفتگو را بدست گيرد.اتفاقا هنگامي كه طرف گفتگو مجري را با نام خطاب مي كند اين صميميت و دوستي ايشان را نسبت به شخص مجري برنامه نشان مي دهد. (1371522) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۵۸:۴۰
هيچ وقت به مجري نگفت بيسواد الكي جو درست نكنيد . اتفاقا گفت شما كه سواد و اطلاعات كافي تو اين زمينه داري نبايد اين حرف رو بزني (1371527) (alef-10)
 
کوروش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۴:۲۷:۳۲
بده نخواست بهش بگه دروغگو؟ حالا دروغگو میگفت بهتر بود یا یادآوری میزان سوادش رو کرد بد شد؟ (1372529) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۱۷:۱۱
آقای روحانی یه کم شهامت هم داشته باشید بد نیست (1371021) (alef-10)
 
United States
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۱۹:۰۸
واقعا عالی بود.محکم و استوار و قاطع.تا حالا گفتگویی رو از آقای روحانی نشنیده بودم ایشان به زیبایی افراط و افراطی گری رو به چالش کشید و اقتدار گرایی صدا و سیما رو در نقطه ضعف قرار داد و یادآور ضلمهای این صدا و سیمای اقتدارگرا رو به وضوح به رخ کشید.از ایستادگی با سیاست بدون چالش گفت و اینکه دولت باید دست به سوی ملت دراز کند نه ملت به سوی دولت. (1371027) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۱۹:۴۳
ایشون هم به درد نمی خوره چون اومده فقط کارهای قبلیشون رو توجیح کنه و الحمد الله هیچ برنامه ای نداره کسی که هم در حوزه داخلی تسلط داره و هم در حوزه خارجی و برنامه هم دارن تا الان دکتر ولایتی هستن (1371029) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۷:۲۹:۰۲
صدا و سیما هدفشون این بود که فضا رو به اون سمت ببره تا روحانی برنامه هاش رو مدون تر نتونه بگه (1373357) (alef-15)
 
سعید
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۲۰:۳۲
یعنی حتما باید به یکی از این هشت نفر رای بدیم؟آخه هیچکدوم در حد رییس جمهوری نیستن.خدایا این جه امتحان سختیه (1371032) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۲۵:۱۵
خیلی مستدل و محکم صحبت کرد احسنت و من الله توفیق (1371046) (alef-10)
 
یاری
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۳۶:۳۳
بعضی از واقعیت ها را گفت اگر عارف با ایشون اجماع کنند شاید فرجی بشه زنده باد روحانی (1371072) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۵۶:۲۱
واقعا عالی بود حرف هاش ... بقیه چیزا به کنار لا اقل حرف زدن بلده.... منطق سرش میشه (1371156) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۰:۵۸:۱۷
لحن صحبتش با مجری خیلی زشت بود (1371167) (alef-10)
 
امير حسين سلطان/تهران
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۲:۱۶:۴۸
انگار شما دو طرف گفتگو را با هم اشتباه گرفته ايد؟! آقاي دكتر روحاني براي ارائه نظرات و برنامه شان در گفتگوي ويژه خبري شركت كرده اند. در ثاني لحن جناب آقاي دكتر روحاني با مجري خوب بود نكند شما تصور ميكنيد ميهمان برنامه ميبايست باصطلاح قربون و صدقه آقاي مجري برود! ابدا چنين نيست. طبيعي است در لحظاتي كه هنوز به قول معروف جمله منعقد نشده مجري نبايد توي حرف طرف گفتگو برود بلكه لازم است توسط ميهمان حق مطلب آنطور كه مي خواهد ادا شود و سپس به موضوع ديگري پرداخته شود. (1371672) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۲:۳۵:۰۲
اقای روحانی با مجری نبود،ایشان از مسببین بی عدالتی در صداوسیما گله مند
بودن. (1371815) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۴:۲۷:۲۶
اتفاقا در حد و شان صدا و سیما حرف زد و خیلی هم خوب بود. (1372525) (alef-10)
 
حسين
United States
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۱۵:۰۷
به نظر من در صورت اءتلاف بين آقايان روحاني ، عارف و غرضي ، ايشان مي توانند به عنوان نماينده اصلاح طلبان در انتخابات پيروز شوند . انشاء الله . (1371253) (alef-10)
 
Latvia
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۲۸:۱۶
غرضی چه ربطی به اصلاح طلبا داره آخه!! (1371343) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۱۶:۲۳
بالاخره یک نفر حرف از اعتدال زد.بالاخره کاندیدمو انتخاب کردم (1371264) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۱۹:۴۸
به نظرم در برنامه های تلوزیونی این چند شب، تا حالا ولایتی و رضایی تصور بهتری از خودشون به نمایش گذاشتند. برنامه دیشب روحانی هم بد نبود ولی به نظرم باید برنامه دیشب رو روی برنامه اقتصادی متمرکز می کرد و بعدا از برنامه نیم ساعته کانال یک برای تبیین مسایل هسته ای کشور در دوران مسئولیت خودش استفاده می کرد، به نظرم این طور هوشمندانه تر بود (1371287) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۳۰:۰۵
اقای روحانی باید می گفت که وضع کنونی مملکت نتیجه ان سیاست های 8 سال اخیر است و همه حرف ها منطقی و درست بود از همه بهتر است (1371355) (alef-10)
 
سیدمحمد
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۱:۵۲:۳۳
سلام آقای روحانی
اگر لطف کنید و بگویید صحبتهای شما بعد از 18 تیر سال 78 چه نسبتی با اعتدال دارد ممنون می شوم ،چون به عنوان یک دانشجوی دانشگاه تهران که 18 تیر را از نزدیک دیدم و همچنین وضعیت اسف بار دوستانم را که در خوابگاه کوی دانشگاه بودند(و اکثرا مثل خود من در آن موقع عضو بسیج دانشجویی دانشگاه هم بودند) تک تک کلمات شما هنوز در خاطرم مانده است. (1371486) (alef-10)
 
1346
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۲:۳۰:۰۵
این یک سیاست انگلیسی است که قبل از انتخاب شدن حرفهای بزرگ بزرگ بزنند وبعد از انتخاب هیچکاری برای مشکلات مردم طبقه6و5و4 نکنند -موفق باشید-اگرباولایت باشید موفق هستید وگرنه (1371776) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۲:۴۱:۰۶
حرفهاشون منطقي و اميدوار کننده بود...اميد به بازگشت دوباره به جامعه جهاني و اعتدال گرايي ولي بهتر بود همونطور که از اول قشنگ و متين صحبت کرد تا اخر ادامه ميداد...نبايد تو دامه مجري ميافتاد.منطقش خوب بود ولي نبايد به مجري ميگفت اون حرفارو گر چه مجري طرفدار کسه ديگه اي بود (1371849) (alef-10)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۲:۵۱:۳۴
روحانی نشون داد انتقادپذیر نیست زود انگ زد وزود از دادگاه صحبت کرد ما از بی عدالتی دادگاه خاطرات کمی نداریم. اگه رییس جمهور شد دیگه خبرنگارا جرات نمیکنن سوال کنن. برخوردش با مجری کاملا زننده بود (1371941) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۳:۰۲:۴۹
روحانی بد نیست اگر هاشمی و عارف حمایتش کنند و یکیشون به نفع دیگری کنار بره رای میاره (1372027) (alef-10)
 
غلامعلی
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۳:۰۶:۴۳
" آقای فیشر می‌گوید ما در تهران به ایران قول دادیم که نمی‌گذاریم پرونده به شورای امنیت رود و فرانسه و انگلیس به ما در جلسه رسمی قول وتو دادند و گفتند اگر آمریکا حرفی زد ما از حق وتو استفاده می‌کنیم"
-ساده لوحی این آقارو باید فهمید که چه حرفهایی از چه کسانی را باور می کرد و مبنا قرار می داد (1372050) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۳:۳۴:۵۰
اشاره چندین باره روحانی به مجری که میگفت حرفهایی که از گوشی بهت میرسونن اشتباهه خیلی جالب بود... (1372208) (alef-10)
 
سعید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۴:۲۱:۵۲
وا ی وای بر ما
آقای روحانی خودش با افراط گری سیاه نمایی کرد کسی که به وِتُویِ انگلیس اعتماد کنه که به درد مردم با شرف ایران نمیخورد بله آقا بله (1372497) (alef-10)
 
ثاسشد
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۴:۳۰:۲۹
دولت باید دست به سوی ملت دراز کند نه ملت به سوی دولت.
زنده باد روحانی (1372538) (alef-10)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۵:۱۰:۱۰
اگر هركانديد رياست جمهوري شجاعت وصداقت دارد نظر صريح وشفاف خودرا درموردآقايان هاشمي وخاتمي و خط قرمز مذاكرات هسته اي درتلوزيون اعلام نمايد.نه درلفافه گويي ومحافظه كاري.آن موقع تكليف ميليونها راي دهنده معلوم مي شود. (1372722) (alef-10)
 
سانسورنکن
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۶:۴۴:۵۶
تکلیف میلیونها ایرانی مشخص بود اونها میخواستن به هاشمی رای بدن (1373132) (alef-15)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۵:۱۲:۳۳
دم خروس فرا جناحی بودن روحانی سالهاست بیرون است وادعای اعتدال خوب است ولی آنچه مخالف اعتدال است هم افراط است و هم تفریط .ولی روحانی فقط از افراط این دوره مینالد و از تفریط دوره خاتمی گله ندارد مخصوصا بحث هسته ای که خودش مسولش بود (1372730) (alef-10)
 
بیرونی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۶:۰۷:۲۵
خدا وکیلی فقط در صدا و سیما؟ (1372965) (alef-15)
 
علیرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۰۷ ۱۷:۳۳:۴۰
روحانی حرف حق را زد و بسیار زیبا و منطقی هم بیان کرد
ان شاء الله با یاری خدواند و در کنار حمایت ما مردم رئیس جمهور کشورمان خواهد شد
تا شرایط خارج و داخل ایران را به اعتدال برگرداند (1373376) (alef-15)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.