توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 331068
آسوشیتد پرس: نیروی دریایی آمریکا پرواز هواپیمای بدون سرنشین ایران را بر فراز ناو این کشور تأیید کرد
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۰
به نوشته آسوشیتد پرس، پرواز هواپیمای بدون سرنشین ایران بر فراز ناو هواپیمابر آمریکایی، جدیدترین رویارویی میان دو طرف در دریا از زمان امضا توافق هسته‌ای تهران بود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ آسوشیتد پرس در مطلبی نوشت: تحقیقات نیروی دریایی آمریکا نشان داد هواپیمای بدون سرنشین غیر مسلح ایرانی که ماه گذشته از فراز ناو هواپیمابر آمریکا در خلیج فارس عبور کرد، شبیه آن دسته از هواپیماهای بدون سرنشین است که می تواند موشک حمل کند.

پرواز شناسایی هواپیمای بدون سرنشین «شاهد» ایران بر فراز ناو هواپیمابر «یو اس اس هری ترومن» آمریکا و همچنین ناو هواپیمابر «شارل دو گل» فرانسه در تاریخ ۱۲ ژانویه (۲۲ دی)، جدیدترین رویارویی میان آمریکا و ایران در دریا از زمان امضا موافقتنامه هسته ای تهران با قدرت های جهان بود.

به ادعای این گزارش، این مسئله نشان می دهد حوادثی اینچنینی و همچنین شلیک قایق های تندرو ایران نزدیک کشتی های جنگی آمریکا در اواخر دسامبر ۲۰۱۵ (اوایل دی) همچنان در آبراه های خلیج فارس که از مسیرهای مهم انتقال نفت به شمار می رود، یک خطر است.

«کوین استفنز،» سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین، مدعی شد: اینگونه اقدامات می تواند منجر به ایجاد یک حادثه جدی بین‌المللی شود و پیامدهایی ناخوشایند در پی داشته باشد.

بنابر گزارش نیروی دریایی آمریکا، سپتامبر سال ۲۰۱۴ (۳۱ روز منتهی به ۱۰ مهر ۹۳) نیز یک فروند هواپیمای بدون سرنشین ایران از فراز یک فروند ناو هواپیمابر آمریکا عبور کرد. این حادثه درحالی رخ داد که آمریکا و دیگر قدرت های جهان یعنی روسیه ، چین ، انگلیس ، فرانسه و آلمان درحال مذاکره با ایران به منظور دستیابی به موافقتنامه نهایی درباره برنامه هسته ای مورد مناقشه تهران بودند.

«پی دبلیو سینگر،» کارشناس هواپیمای بدون سرنشین و مسائل راهبردی از « بنیاد نیو آمریکا،» گفت اگرچه یک هواپیمای بدون سرنشین به طور بالقوه می تواند یک فروند موشک کروز حمل کند؛ اما این هواپیما به خودی خود تهدیدی برای این ناو هواپیمابر آمریکا نبود.

این حادثه بار دیگر نشان داد تنش ها میان آمریکا و ایران در آب های خلیج فارس به رغم تنش زدایی دیپلماتیک اخیر همچنان به قوت خود باقی است.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.