نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 331167
بحرانی‌ترین دشت آبی کشور کجاست؟
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۲۱:۵۰
فرماندار رفسنجان گفت: بنا براعلام وزارت نیرو، بحرانی‌ترین دشت آبی کشور، دشت رفسنجان است.

به گزارش ایسنا حمید ملانوری در راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهرستان رفسنجان با تبریک این ایام و با اشاره به وضعیت بحرانی آب در استان کرمان و بویژه شهرستان رفسنجان توضیح داد: سالانه ۵۷۰ میلیون مترمکعب برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی این دشت صورت می‌گیرد که از این میزان، ۹۵ درصد در بخش کشاورزی و تنها ۵ درصد در سایر بخش‌ها مصرف می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم آبیاری تحت فشار در مزارع کشاورزی شهرستان گفت: تسهیلات خوبی برای ایجاد سیستم آبیاری تحت فشار از سوی دولت ارائه می‌شود. خوشبختانه در شهرستان رفسنجان هم اکنون ۷۰ درصد خرده مالکین کشاورزی به آبیاری تحت فشار مجهز شده‌اند.

ملانوری با اشاره به وضعیت باغات پسته در شهرستان رفسنجان گفت: باید همواره نام پسته رفسنجان حفظ شود و بتوانیم از نگاه تک محصولی خارج شویم. متاسفانه هم اکنون تولید پسته از باغات شهرستان از ۲ تن در هکتار به ۴۰۰ کیلو کاهش پیدا کرده است.

این مقام مسئول با اشاره به لزوم توجه به صنعت گردشگری در شهرستان رفسنجان گفت: وجود بزرگترین، نادرترین و زیباترین دره کشور، یعنی دره دراگه در شهرستان رفسنجان و همچنین خانه حاج آقا علی می‌تواند موجب رونق گردشگری این شهرستان شود.

فرماندار رفسنجان با اشاره به مرمت و بازسازی خانه حاج آقا علی گفت: با امضای قراردادی با بخش خصوصی به منظور بهسازی و مرمت خانه حاج آقا علی، فاز اول این مرمت در نوروز ۹۵ مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و تا مهرماه سال آینده نیز این مجموعه به یک هتل ۴ ستاره تبدیل و پذیرای گردشگران داخلی و خارجی خواهد شد. معتقدیم اگر رفسنجان بتواند از حوزه گردشگری نهایت استفاده را ببرد، به مراتب از صنایع مس و همچنین تولید پسته می‌تواند اشتغالزایی و درآمد بالاتری را کسب کند.

وی افزود: از ۵ اسفند، پرواز مستقیم رفسنجان – نجف اشرف راه اندازی خواهد شد.

ملانوری با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی شهرستان رفسنجان به قطب سرمایه گذاری خارجی تبدیل شده است، اظهار کرد: امروز آغوش مدیران بر روی همه سرمایه گذاران باز است.
 
کلمات کلیدی : کم ابی
 
ایرانی زاده
۱۳۹۴-۱۱-۲۳ ۰۴:۴۴:۵۳
بارها کارشناسان اعلام کردندف ایارن با مشکل کمبود آب مواجه است و در آینده وضع بدتر خواهد شد.
جهت دهی، استافده آب، بایست به سمت تولید کم مصرف آبی باشد.
محصولات کشورزی با مصرف پایین آب، ابیاری صنعتی مثل قطره ای ..
ولی در نهایت نظام و کلیت تصمیم گیرنگان، به این اجماع برسند، کشاورزی در ایرانف نباید محور اقتصاد و تولید ملی باشد چون آب کافی نست. ایارن بایست به سمت صنعت و استخراج منابع معدنی و فراوری و البته گردشگری و تزایت کالا باشد یعنی هاب تجار یمنطقه شود. اشتغال و درامد از بخش کشاورزی علی رغم اهمیتش، مزیت نسبی ایران نیست بجز مناطق از از ایران مثل شمال و بخش از محدودی غرب و جنوب غرب. بقیه جاها چندان توجیه اقتصادی ندارد. مناطق مرکزی و جنوب یو شرقی کشور بایست سرمایه گذاری شوند بر روی محورهای تجاری و تولید صنعتی و ترازیت تا جمعیت حفظ شود و بیکاری مهار. (3539157) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.