نظر منتشر شده
۲۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 301467
تنش در صحن علنی مجلس
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۱
تصویب طرح قدام متناسب متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام در مجلس برای دقایقی موجب بروز تنش در صحن علنی شد.

در جلسه امروز مجلس که ۲۵۰ نماینده در آن حضور داشتند، ۱۶۱ نفر در موافقت با طرح برجام رای دادند و تنها ۵۹ نفر با این طرح مخالفت کردند. این در حالی بود که با رای گیری درباره این طرح تنش در مجلس بوجود آمد.

پس از ارایه پیشنهاداتی از سوی برخی نمایندگان مجلس، حمید رسایی به سمت صندلی علی لاریجانی رفت و با فریاد خواستار بیان تذکر بود که لاریجانی او را به کناری زد و گفت شما چرا این طوری رفتار می کنید، رسایی به فریادهای خود ادامه داد و در نهایت نمایندگان وی را به پایین جایگاه هیات رییسه هدایت کردند.

سپس مهدی کوچک زاده به سمت لاریجانی رفت و با فریاد خطاب به لاریجانی گفت: این تصمیم هیچ ربطی به رهبری ندارد، تصمیم لاریجانی است و ما مخالفیم.

در این زمان عده ای از نمایندگان در جایگاه هیات رییسه جمع شدند و به دلیل ازدحام و شلوغی که در مجلس ایجاد شد، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جلسه را ترک کرد.

در ادامه بسیار از نمایندگان دور کوچک زاده جمع شدند و خواهان آرام کردن وی بودند ولی کوچک زاده سعی می کرد رو به دوربین های عکاسی و فیلم برداری به فریادهایش ادامه دهد.

در جایگاه هیات رییسه نیز درگیری هایی بین نمایندگان بود به طوری که حمید رسایی و قاضی پور با هم درگیری فیزیکی پیدا کردند و نمایندگان آنها را از هم جدا کردند.

شلوغی و ازدحام در جایگاه هیات رییسه به حدی رسیده بود که بیش از ۵۰ نماینده در جایگاه هیات رییسه بودند و با هم صحبت می کردند و در پایین جایگاه هیات رییسه، ازدحام نمایندگان ادامه داشت، علی اصغر زارعی به سمت عراقچی و تخت روانچی رفت با فریاد با آنها سخن می گفت و نمایندگان بدور آن ها جمع شده بودند. برای لحظاتی کوچک زاده به جمع آنان آمد و به اعتراض هایش ادامه داد. عکس‌های مقداد مددی عکاس تسنیم از تنش مجلس را در زیر می‌بینید.

(تصاویر) تنش در صحن علنی مجلس
 
(تصاویر) تنش در صحن علنی مجلس
 
(تصاویر) تنش در صحن علنی مجلس
 
(تصاویر) تنش در صحن علنی مجلس
 
(تصاویر) تنش در صحن علنی مجلس
 
(تصاویر) تنش در صحن علنی مجلس
 
(تصاویر) تنش در صحن علنی مجلس
 
(تصاویر) تنش در صحن علنی مجلس
 
(تصاویر) تنش در صحن علنی مجلس
 
(تصاویر) تنش در صحن علنی مجلس
 
کلمات کلیدی : برجام+مجلس
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۰:۳۸:۴۰
حتما نتیجه انتخابات آینده برای این آقایون تلخ خواهد بود (3257597) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۳:۳۰:۱۶
خب حالا ما منتظریم ببینیم نتیجه این قراردادی که به زور تصویب کردین چی میشه.
از اینجا به بعد شما باید پاسخگو باشید عزیز!
ببینم این هواپیماهای ایرابس و بویینگت کی وارد میشن؟
تحریمها کی برداشته میشن؟
ارزش ریال کی میره بالا؟
مشکل آب خوردن مردم کی حل میشه؟
منتظریم... (3258164) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۵:۳۱:۱۳
مردم فقط شما اصلاحطلبان اینترنت باز نیستید
چون شبکه های اجتماعی و شبکه های ماهواره ای دست شماست خودتون را اکثریت نبینید (3258614) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۷:۳۵:۲۰
بیش از 50 درصد مردم از اینترنت استفاده دائم دارند می تونی تحقیق کنی
ضریب نفوذاینترنت در ایران بسیار بالاست (3259010) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۰:۳۹:۳۱
این چه رفتاری هست که در مجلس وجود داره واقعا شرم آور است !!!!!!!!!! (3257602) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۰:۴۷:۴۲
تبریک .تبریک .تبریک (3257631) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۰:۵۴:۴۷
جبهه پایداری به آخر خط رسیده. (3257657) (alef-13)
 
ابوالحسن-ع
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۰:۵۷:۱۳
باید گفت خدا حافظ آقایان (سیمانی، از این مجلس خون بیرون می آید،اعدامی ،بد اخلاق و...) جبهه پایداری که بنام تکلیف دینی بااین مردم چه نکردید.! (3257663) (alef-13)
 
رسول مشهدي
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۱:۰۰:۲۰
متاسفانه نمايندگان مجلس با وجود اينكه ميزهايشان به سيستمهاي صوتي پيشرفته مجهز است و براي بيان نظراتشان نيازي به فرياد زدن و راه رفتن و حمله به ميز هيات رييسه ندارند ولي بازهم به اين بي انضباطي ها مبادرت مي ورزند.مخصوصا تجمع پشت سر رييس جلسه نماي خوبي نداشته و باعث وهن مجلس است .عده قليلي از نمايندگان هميشه پشت سر لاريجاني مشغول فرياد زدن هستند.مگر آن پشت چه خبر است؟
مگر فاصله دهان ايشان با گوش آقاي لاريجاني چند متر است؟
آقاي رسايي مگر عضو هيات رييسه است كه اغلب آن بالاست؟
به آقاي لاريجاني توصيه ميكنم اگر صلاح ميدانيد پله هاي لژ هيات رييسه را از صحن مجلس جمع آوري نمايند يا لااقل يك در شيشه اي با قفل ريموت دار بگذارند تا افراد بدون اجازه آنجا تجمع نكنند. (3257671) (alef-13)
 
محمد رضا
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۱:۰۷:۴۲
اخ دلم خنک شد حالا ببینم بازم امثال حسینیان و رسایی و کوچک زاده میگن ما میتونیم بابا بسه برید خونتون با هم گروه مخالفین راه بندازید چون سال دیگه تو مجلس هم جایگاهی ندارید (3257693) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۱:۳۴:۴۵
این نماینده ها جای در مجلس بعد ندارند (3257770) (alef-13)
 
شهرام
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۱:۴۳:۳۴
انقدر مطالب خلاف واقع از جماعت سیاسیون و مسئولان در طول عمرم شنیده ام که برای اشکار شدن حقایق هیچ راهی به جزء صبر و تحمل سراغ ندارم (3257797) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۲:۰۲:۵۳
به تصاویر اگه دقت کنی هرکسی به فکر خودشه (3257861) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۲:۰۳:۰۱
انتخابات اسفند همه با هم مثل دوم خرداد در کنار هم خواهیم بود . (3257863) (alef-13)
 
سامان
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۲:۲۲:۳۵
چرا اینقدر مجلس شلخته و فاقد دیسیپلین است. همین برجام در کنگره و سنای امریکا هم بررسی شد ولی در کمال نظم و دیسیپلین و ادب. همین کار رو از اونها یاد بگیریم خیلی از مسائل حل میشه. (3257925) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۲:۲۵:۰۵
چرا نماینده ها سرجایشان نمی نشینند؟
چرا می آیند جلو و حتی می روند پشت سر لاریجانی؟
من به جای لاریجانی بودم از انتظامات یا حراست مجلس می خواستم به زور آنها را به جایشان یا بیرون از مجلس هدایت کند.ما در مدرسه(ابتدایی،راهنمایی،دبیرستان) یک بار نتوانستیم همین جوری وسط کلاس یا پشت میز معلم مانور دهیم.نمی گویم مجلس مدرسه است ولی نظم که باید داشته باشد. (3257938) (alef-13)
 
صمصام
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۲:۲۹:۲۰
تصویب جزییات برجام انهم با رای بالاتر از رای کلیات ،نشان داد که دیگر دوران شانتاژ و هیاهو و داد وفریاد گذشته است . رفتاری که جبهه پایداری با تمام توان سعی کرد با توسل به آن جلوی اراده مجلس ونمایندگان بایستد .جریانی که به بدترین شکل اخلاق را هم باخت!!! جریانی که هنوز بابت حمایتهای بی دریغش از دولت قبل به ملت بدهکار است .اکنون جبهه پایداری شرمنده و خجل باید به این فکر کند که چه کرده که اینچنین منزوی وطرد شده است !!!! (3257949) (alef-13)
 
امیر محمد فاطمی
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۲:۴۳:۳۳
- برجام پس از فراز و نشیبهای فراوانی که بعضا تا مرز خصومت ورزیهای حیرت انگیز نیز پیش رفت بلاخره در جلسه علنی یکشنبه مجلس و علی رغم وجود التهاب آفرینهای غیر قابل قبول و حیرت انگیز به تصویب رسید. اینکه برجام را خدمت صادقانه و قهرمانانه بدانیم یا بر خیانت و خفتباریش تأکید کنیم اولا دیگر محلی از اعراب ندارد و ثانیا محل بحثم نیست لذا فارغ از این مباحث به چند نکته در خصوص قانون مصوب امروز و کیفیت آراء نمایندگان اشاره می کنم.
2- تشنج آفرینی مستمر تعدادی از نمایندگان ، ایراد اتهام رسمی و آشکار علیه هیات رییسه و علی الخصوص ریاست مجلس تحت عنوان کارسازی یک سویه و دیکتاتورمابانه در مسیر تصویب برجام حتما بسیار مهم و در جای خود باید به جد بررسی گردد. بهرحال بنابر ادعای برخی نمایندگان یا هیات رییسه و ریاست مجلس از سلامت ، صداقت و پایبندی به قسمی که برای اجرای قانون اساسی و دفاع از حقوق آحاد مردم قابل تردیدند یا مدعیان برای دستیابی به خواستی سیاسی به دروغگویی روی آورده اند. تصور می کنم اشتباه سهوی از سوی طرفین یا بی اطلاعی از واقعیتی که در تصویب کلیت برجام با استناد آیین نامه داخلی مجلس قابل قبول نیست. بنابراین شاید یکی از دستاوردهای برجام تأکید بر ضرورت سلامت و صداقت سنجی مردم در اعطای نمایندگی مجلس به افراد و گرووهای سیاسی و مدعی خدمتگذاری باشد.
3- کلیات برجام توسط 251 نماینده حاضر در صحن مجلس با 139 رای موافق ، 100 رای مخالف و 12 رای ممتنع به تصویب مجلس رسید. جزئیات طرح نیز امروز توسط 233 نماینده حاضر در مجلس با 161 رای موافق ، 59 رای مخالف و 13 رای ممتنع به تصویب رسید. شاید توجه به این نکته مناسب باشد که طرحی با ابعاد ملی و بین المللی پر حاشیه و جنجالی برجام واقعا از ضریب اهمیتی برخوردار نبود که قریب به 30 نماینده در جلسه بررسی کلیات و 50 نماینده در جلسه بررسی و تصویب جزئیات غیبت داشتند؟ آیا تصویب کلیات با 139 رای و جزئیات با 161 رای قابل دفاع و منطقی است؟ یعنی 30 نماینده موافق در جلسه بررسی کلیات غیبت داشتند که در جلسه بررسی جزئیات آمدند یا 30 نماینده مخالف کلیات پس از تصویب برجام حضور در جلسه بررسی جزئیات را دیگر مهم تلقی نمی کردند؟ یا نظر 30 نماینده مخالف کلیات طی روز گذشته نسبت به طرح از مخالف به موافق تغییر کرده است؟ 10 نماینده در جلسه کلیات و 13 نماینده در جلسه بررسی جزئیات دارای رای ممتنع بودند یعنی طی بالغ بر دو ماهی که در اختیار داشتند قادر نبودند تا به ابعاد مثبت و منفی طرح برسند نمایندگان مذکور برای رسیدن به چنین نقطه ای به چه زمانی نیاز دارند؟ چرا همچنان ممتنع مانده اند؟ به مجلس می روند تا ممتنع باشند؟
5- براساس بندهای 2 ، 3 ، 4 ، 6 و 8 مصوبه 9 بندی امروز مجلس دولت مکلف است تا تمامی اقدامات مربوط به برجام را تحت نظر و رای شورای عالی امنیت ملی تنظیم و اجرایی نماید. شاید پاسخ نمایندگان مخالف به این سوال مهم باشد که با اطلاع از ترکیب اعضای شورای عالی امنیت ملی که با اکثریت اعضا و دبیری منصوبین مقام معظم رهبری تشکیل می شود از چه چیزی نگران و با چنین کیفیتی ابراز مخالفت می کردند؟ براساس طرح مصوب عملا اختیار تصمیم گیری در روند اجرای برجام از دولت خلع و به شورای امنیت ملی دارای ترکیب مذکور واگذار شده است شورایی که مصوباتش بی امضاء و ابلاغ رهبری فاقد اعتبار می باشد آیا نمی توان مخالفت نمایندگان با تصویب مصوبه امروز را نگرانی از ایجاد امکان قانونی برای اعمال نظر مستقیم و کم هزینه رهبری در روند آتی اجرای برجام دانست؟
6- مصوبه امروز مجلس که تصویب کلیاتش با مخالفت بسیار تند و افراطی همراه بود در بند هفتم و برای اولین بار طی 36 سال به روشنی بر الزام دولت و نیروهای مسلح در دفاع همه جانبه از متحدین جمهوری اسلامی ایران تأکید می کند مفهومی که هیچ مجلسی تاکنون جسارت اعطای قانونی چنین اختیاری را به نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران نداشته و اقدامات برون مرزی کشورمان تاکنون به مسئولیت پذیری شخص فرماندهی کل قوا عملیاتی شده است بخشی از بار مسئولیتی که پس از این به مجلس و دولت قابل انتقال خواهد بود نمایندگان مخالف باید توضیح دهند چرا از تصویب چنین طرحی که فشار ناشی از اتخاذ تصمیمات برونمرزی را که مستقیما متوجه مقام معظم رهبری بود به دولت و مجلس نگران و به شدت عصبانی بودند؟ بند 7 مصوب امروز تسریع دارد دولت و قوای مسلح کشور موظفند به‌منظور حراست از امنیت و منافع ملی کشور و حمایت از متحدین در مقابله با تروریسم، تدابیر لازم را نسبت به تقویت توانمندی‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌های آفندی و پدافندی از جمله هوایی، دریایی، زمینی، موشکی و ایجاد پدافند در مقابل حملات هسته‌ای و ساخت پیش‌ران‌ها، باطری‌های هسته‌ای، تصویربرداری نوترونی و پزشکی هسته‌ای با قوت و جدیت برنامه‌ریزی و اقدام کنند.
7- براساس بند اول مصوبه جمهوری اسلامی ایران صرفا براساس حکم شرعی مقام معظم رهبری از گرایش به سمت هر شکلی از تسلیحات اتمی منع شده است ضمنا دولت موظف است برای خلع سلاح جهانی اقدام کند. نمایندگان مخالف و خوانندگان محترم بخوبی می دانند که پس از 36 سال قانونگذاری شاید اولین نوبتی است که مجلس شورای اسلامی به تبع قانون اساسی دولت را به پیگیری موضوعی در حوزه بین المللی مکلف می نماید تکلیفی که می تواند به فضای مناسبی برای عبور دستگاهها از وضعیت انفعالی به سمت اقدامات مبتکرانه و خودساخته باشد. لذا با فرض اینکه نمایندگان مخالف نیز جملگی به چیزی جز مصالح م اقتدار ایران اسلامی نمی اندیشند انتظار این بود که به وجود نکات برجسته ای از این دست توجه بیشتری مبذول می داشتند. (3257994) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۴ ۱۶:۲۷:۴۲
این مقاله هس با اظهار نظر؟ (3264393) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۷-۲۱ ۱۴:۱۰:۱۷
واقعا لاریجانی بزرگترین آبروریزی را برای مجلس رقم زد در عرض 15دقیقه طرحی را تصویب کردنند که انهم بدون اخذ یک پشنهاد که مربوط به سرنوشت حال و نسل اینده ایرانیان است نسل های اینده ایران درکلاس درس تاریخ اینطور خواهند خواند 21مهر سه شنبه سیاه بواسطه فشار ریئس مجلس وقت وعلی رغم گریه وتلاش نمایندگان با غیرت مجلس ایران فقط طی 15 دقیقه ذلت پذیر ترین طرح تاریخ سیاسی ایران را تصویب نمود (3258320) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.