نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 234020
واگذاری بخشی از مراکز درمانی به بخش خصوصی
تاریخ انتشار : جمعه ۲۰ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۵۸
وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی گفت : بسیاری از مشکلات، فقط با پول حل نمی شود. برای رسیدن به هدف «تحول بنیادین و ماندگار در نظام سلامت» باید تفکر، فرهنگ و ساختار را تغییر دهیم.

دکتر «سید حسن هاشمی» با درج یادداشتی در وب سایت شخصی خود نوشت: حتی داخل سازمان وزارت بهداشت هم برای ایجاد فرهنگ رسیدن به تحول بنیادین نظام سلامت ، مشکل داریم؛ چون همه فکر می کنند، بهداشت و درمان حوزه ای حاکمیتی است و این فکر دولتی را به سادگی نمی توان تغییر داد. به خصوص در حوزه بهداشت که این تغییر نگرش بسیار سخت تر است.

هاشمی با بیان اینکه برای ایجاد فرهنگ نوین در حوزه بهداشت و درمان هم ، فکر کرده و برنامه داریم، افزود : امسال کار واگذاری درصدی از مراکز درمانی به بخش خصوصی را البته با رعایت تعرفه ها و نظارت کامل ، آغاز خواهیم کرد.

هاشمی که یاداشت اخیر خود را به مناسبت دومین ماه آغاز طرح تحول نظام سلامت نوشته ،این طور عنوان می کند که دو مــاه از آغــاز طــرح تحــول نظــام ســلامت می گـذرد. هـر چنــد از منظر بیرونی آن چه روی داده، تحولی اساسـی تلقی می شـود اما این طرح، خود شروع یک راه است.راه سخت و دشواری که پیمودنش علاوه بر عزم و تلاش و خستگی ناپذیری، همکاری جمعی را طلب می کند.

وی طرح تحول نظام سـلامت را مقدمه ای برای افزایش مشارکت مردم در مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دانست و افزود: ایمان دارم تا این مشارکت شکل نگیرد، نمی توانیم شاهد تحولی بنیادین و ماندگار در نظام سلامت باشیم.

وزیر بهداشت در ادامه می نویسد: نکته مهم آنکه ما این راه را با تمام نقاط ضعف و قوت، تمام حمایت ها و نارضایتی ها، دلگیر شدن ها و خشنودی ها آغاز کرده ایم و از این راه برنخواهیم گشت؛ پس همه باید با صبر و درایت هر آن چه می توانیم انجام دهیم تا ادامه راه آسان تر طی شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه این یادداشت با بیان اینکه به یقین اجرای طرحی چنین بزرگ که در پهنه کشور گسترده شده است، خالی از اشکال نیست؛ اظهارداشت: قطعاً نقاط ضعفی داریم که تلاش می کنیم آنها را شناسایی و برطرف کنیم.

هاشمی تاکید کرد :نباید از یاد برود که طرح هایی چنین عظیم به عزمی ملی ؛به نگاهی فرا جناحی، به توانی مضاعف و به عشقی خالصانه به مردم و میهن نیاز دارد.
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۰ ۱۷:۳۵:۴۷
مراکز درماني دولتي رقيب مراکز خصوصي هستند و بايد بتدريج تعطيل و يا خصوصي شوند ن . وقتي وزير پزشک است و صاحب بيمارستان خصوصي, همه سياست ها در خدمت پزشکان و بيمارستانهاي خصوصي قرار ميگيرد. وزارت بهداشت شعبه نظام پزشکي در هيت وزيران مي باشد و بايد منحل شود. (2249527) (alef-10)
 
وحید
۱۳۹۳-۰۴-۲۰ ۱۸:۵۹:۵۰
به نظر من بدترین کار در حوزه بهداشت، خصوصی سازی هستش. تو کوتاه مدت شاید باعث افزایش کیفیت بشه اما تو بلندمدت نتیجه عکس داره. نباید فراموش کنیم که اصل بنیادین بخش خصوصی افزایش سود هستش. یه سرمایه دار قبل از هرچیز به فکر افزایش سرمایه خودش هستش. واسه اون بین بساربفروشی و بیمارستان سازی فرق خاصی وجود نداره. اون فقط به این فکر میکنه که کدوم بیشتر سود میدن و ریسکش کمتره. اینجاست که باید گفت سلامت و جان و بهداشت مردم جای سودآوری و بخش حصوصی نیست.
به نظر من به حای خصوصی سازی بهتره به فکر افزایش بهره وری و پاسخگویی تو سیستم دولتی باشن. (2249649) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۰ ۱۹:۲۵:۵۶
خصوصی سازی همراه با وجود نظارت و همچنین رقابت چاره کار است (2249691) (alef-10)
 
دکتر سیف
۱۳۹۳-۰۴-۲۰ ۲۱:۰۷:۳۸
واقعا متاسفم اگر مراکز درمانی به بخش خصوصی واگذار شوند یعنی افزایش قیمتها در بخش درمان (2249846) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۴-۲۰ ۲۳:۴۸:۲۶
وقتی وزیر بهداشت، خودش مالک بیمارستان خصوصی باشه، بایدم به سمت خصوصی سازی پیش بره. هر کسی که می آد، به جای کارش می لنگه. مشکل مردم، هزینه های زیاد درمان و پیشگیریه، آقای وزیر ، مردم کاری به دولتی و خصوصی ندرند. خدمات خوب باشه و هزینه هم پایین، اصلا همه بیمارستان ها خصوصی بشه. (2250006) (alef-10)