توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 144525
ابتكاری برای مقابله با بازیهای ضد اسلامی رایانه ای
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۹:۰۳
به دنبال گسترش توطئه های فرهنگی، جمعی از طلبه های جوان كشورمان با تشكیل گروه جهادی فرهنگی به نام 'روایتگران نور'، شیوه های نوینی به منظور مقابله با این هجمه ها در پیش گرفتند.

'محمد مسلم وافی' مسئول گروه جهادی فرهنگی 'روایتگران نور' كه اخیرا برای یك هفته برنامه های گسترده ای را در بیروت اجرا كرد، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در بیروت گفت: هدف از تشكیل این گروه كه فعالیتی چند رسانه ای دارد، مقابله با هجمه رسانه ای غرب است كه طرح آن توسط مجلس سنای آمریكا تصویب شده و از شیوه های گوناگون مانند ساخت فیلم، بازی های رایانه ای و كارتون، كودكان و نوجوانان را هدف قرار داده است.

مسئول گروه جهادی فرهنگی روایتگران نور گفت: به منظور تاثیر بسزایی كه نقد و آسیب شناسی بازی های كامپیوتری به همراه نمایش تصویرهای آنها دارند، شیوه های نوینی به منظور مقابله با هجمه این بازی ها در دستور كار گروه است.

وی با اشاره به این كه برنامه این گروه به شیوه ای است كه طی سخنرانی تصاویر و فیلم مرتبط با سخنان به نمایش در می آید و به این شیوه تاثیری بالا بر مخاطب می گذارد، ادامه داد: از جمله برنامه هایی كه به این شیوه تبلیغی آماده شده، بحث آسیب شناسی جنگ نرم، بازی های رایانه ای، فیلم ها و موضوعات تاریخی و اسلامی است.

این فعال امور مذهبی با اشاره به اینكه در مباحث پیچیده ای مانند نظریه ولایت فقیه و اموری مانند نماز و حجاب نیز بوسیله این شیوه كار تبلیغی صورت می پذیرد، تصریح كرد: مشكل این كار امور مالی و هزینه ای است و با توجه به جهادی بودن این گروه، ما دنبال این هستیم كه از كمك متخصصین مختلف مانند كارگردان و كسانی كه كار رسانه ای می كنند به شكل جهادی و یا ارزان قیمت استفاده كنیم؛ چرا كه هیچ ارگان و موسسه ای از ما پشتیبانی نمی كند.

مسئول گروه روایتگران نور با تاكید بر اینكه در خصوص مقابله با بازی های رایانه ای ضد اسلامی، با وجود اینترنت برخوردهای حذفی از جمله جمع كردن این نوع بازی ها از گیم نت های كشور نتیجه منفی خواهد داد، ادامه داد: بهترین راه مقابله با این پدیده مخرب، تنها آگاهی دادن به نسل كودك و نوجوان است و حتی آگاهی دادن به مسئولین گیم نت ها نیز به نوبه خود تاثیر بسزایی دارد.

وافی در پاسخ به سوالی در خصوص جایگزین مناسب برای بازی ها ی رایانه ای غربی ؛ خواستار آن شد تا با شركت های سازنده قوی جهان قرار دادهایی بسته شود تا بر اساس فرهنگ اسلامی و ایرانی ما بازی هایی مناسب ساخته شود.

وی همچنین تبلیغ بازی های سنتی ایرانی در میان نسل كودك و نوجوان را توسط بزرگسالان از جمله جایگزین های خوب دانست كه جای كار بسیار دارند.

وافی با اشاره به این كه این گروه توانایی اجرای برنامه های خود به زبان های انگلیسی و عربی را نیز دارد اظهار داشت: اگر در شبكه های عربی و انگلیسی كه وابسته به ایران و دیگر كشورهای اسلامی هستند، زمینه لازم به منظور اجرای این گونه برنامه ها ایجاد شود می تواند تاثیر خوبی مخصوصا در نسل نوجوان داشته باشد.
کلمات کلیدی : ابتكار جوانان ایرانی برای مقابله با بازی های ضد اسلامی رایانه ای
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.