نظر منتشر شده
۲۵۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 260724
پیشنهاد شما برای ترغیب هر ایرانی در استفاده از محصولات داخلی چیست؟
بخش اقتصادی الف، 30 بهمن 93
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۱۷
رهبر معظم انقلاب اسلامی روز چهارشنبه در دیدار عمومی خود با مردم آذربایجان در سخنان بسیار مهمی، با اشاره به دو معضل بزرگ اقتصاد ایران بر لزوم استفاده متعصبانه از محصولات داخلی توسط تمامی ایرانیان و تمام کسانی که به آینده مملکت خود و فرزندانشان علاقه دارند، تاکید کردند.

ایشان با تاکید بر این نکته که خودکفایی در صنعت داخلی با حمایت مردمی باعث تقویت پایه های اقتصاد خواهد شد افزودند: "اگر پایه اقتصاد کشور براساس استفاده از ظرفیت های مردمی و تولید داخلی برنامه ریزی و مستحکم شود، دیگر برای تحریم ها و کاهش قیمت نفت عزا نمی گیریم و دچار نگرانی نمی شویم."

الف، تصمیم دارد با مشارکت مخاطبان خود، به جمع بندی عملیاتی درباره ترغیب و درنهایت و استفاده همگانی از تولیدات داخلی دست پیدا کند.

به نظر شما تولیدات داخلی با چه چالش ها و وفرصت هایی روبرو ست؟ و چگونه می توان هر ایرانی را فارغ از نگاه و منش سیاسی، اقتصادی و اعتقادی خود به خرید و استفاده از محصولات تولید ایران تشویق و بلکه مجبور کرد؟
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۲۶:۳۰
یک کلام
فرهنگ سازی برای مصرف محصولات داخلی برای مصرف کننده
تلاش افزایش کیفیت برای تولید کننده (2691498) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۱۶:۰۲
دولت برای واردات کالای مصرفی، به راحتی ارز تخصیص می دهد، در صورتی که این موضوع علاوه بر هدر رفتن منابع ارزی، باعث وابستگی به واردات شده
دولت باید خودی نشون بده
نه این دولت که همه دولت ها بحثم سیاسی نبود (2691632) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۳:۲۹
به نظر من یک کلام اینه که
اول دولت حمایت بکنه از صنایع داخلی با کاهش واردات
و اونها هم واقعا دل بدن به تولید با کیفیت
اونوقت مردم خودشون قسم می خورم که خودشون انتخابشون ایرانی میشه برای تولید شغل و عدم وابستگی
یه شرط دیگه هم داره اونم اینه که مسئولا اول از خودشون شروع کنند و واقعا توو خونه خودشون و بچه هاشون تولید داخل باشه نه ال جی و سامسونگ
و نماینده هایی که سوار ماشین داخلی بشن یا رییس کمیسیون ......... با ماشین خارجی بره و بیاد (2691701) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۶:۰۸
نباید درهای کشور برای واردات کالاهای مصرفی باز باشد (2691730) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۰۹:۰۸
دوست عزیز و سرور ارجمند وقتی کالاهای خارجی نتوانند وارد کشور شوند دو اتفاق می افتد:
1- قیمت اجناس داخلی بالا میرود
2-کیفیت اجناس داخلی پایین می اید
خواهشا به عواقب حرفی که میزنید هم فکر کنید. (2691899) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۳۷:۵۹
اگر از محصولاتی ک خط تولیدشان سرمایه کلان نمیخواهد شروع کنیم
در این صورت افزایش قیمت موجب رقابت و افزایش کیفیت خواهد شد (2692043) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۵:۲۵:۲۰
سوم هم آمار قاچاق ميره بالا (2698388) (alef-11)
 
یکان
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۴۳:۳۹
مگه الان در بازار خودرو درهای واردات باز است!؟
کیفیت کار خودروسازان در بازار انحصاری داخل چگونه است!؟
شما بفرمایید!؟ (2691968) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۶:۳۳:۴۱
افتضاح است. (2693975) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۹:۵۳:۵۴
سلام
گفته شده از تولید داخل حمایت شود به معنای وجود یک گروه خودروساز انحصاری نیست. باید چندین شرکت خودروساز داخلی باشد و با هم رقابت کنن. همه دنیا از تولید داخل حمایت میکنن ولی عنوان میکنن تجارت ازاد. نیاز به بحث دارد ، اینجا..... (2697084) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۰۰:۳۷
در واقع نباید اجازه داد کالا های خارجی وارد بشوند تا تولید کنندگان اخلی قیمتها را بالا ببرند و کیفیت را پاییین بیاورند و مردم هم داغون بشوند مثل همین خودروسازی
از نظرات عالمانه شما هم تشکر میکنیم (2691987) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۷:۱۰:۲۱
ببینید داریم روز به روز منزوی تر می شویم ! این نتیجه جبهه گرفتن در برابر دنیا وخود برتر بینی است !قبول کنیم که اشتباه کردیم وبه جای بستن درهای کشورمان با دنیا تعامل داشته باشیم ! (2692680) (alef-3)
 
حسین
۱۳۹۳-۱۲-۰۶ ۱۳:۵۲:۴۶
اتفاقا مشکل ما اینه که به خودمون اتکا نمیکنیم وبه توان داخلی توجه نمیکنیم... (2705736) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۵۳:۳۷
با شعار هیچ چیز پیش نمیره
متاسفانه حالا مافیای تجارت درست شده.
تنها راه عملیاتی بفرمایش رهبری، اتکا بدرون هست.

باید با سالمسازی بورس و تجدید نظر در مورد باندهای فعال در آن از دست حباب ساز ان و دلالان حرفه ای و سفته بازان و رانت خواران، راه تامین مالی شرکتهای تولیدی داخلی باز بشه.
به این ترتیب هم مردم رو در مالکیت شرکتهای داخلی سهیم کردیم (سود آوری و حس تعلق خاطر به تولیدات) و هم نقدینگی رو از بازار آشفته به سمت تولید روانه خواهیم کرد. (2692068) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۳:۴۰:۴۱
واقعیت این است که مشتری به دنبال کیفیت است. اما محصولات داخلی در بعضی کالاها کیفیت لازم را ندارند. دلیل کیفیت پایین موانع زیاد در مسیر تولید در داخل است که باعث می شود رغبتی برای سرمایه گذاری در تولید وجود نداشته باشد و در نتیجه رقابت به وجود نیاید. دلیل دیگر کیفیت پایین بهره وری بسیار پایین نیروی انسانی در کشور ماست که هزینه تولید را بسیار بالا می برد و تولید کننده مجبور است برای کاهش قیمت کیفیت را کاهش دهد. نمونه واضح این شرایط خودرو سازان هستند که به خاطر بهره وری پایین قیمت محصولاتشان با کیفیت آنها مطابقت ندارد.
به طور خلاصه راههای ذیل برای افزایش مصرف کالای داخلی پیشنهاد می شود:
1- حذف موانع جدی در مسیر تولید و تسهیل امر تولید
2- خصوصی سازی جدی اقتصاد
3- تلاش برای ارتقای بهره وری نیروی انسانی در راستای کاهش قیمت کالای داخلی
4- فرهنگ سازی برای مصرف کالای داخلی (2692578) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۳:۰۰:۰۰
+ پشتیبانی 10 ساله +داشتن استاندارد اروپا (CE) + قیمت پایین تر از جنس خارجی (2693764) (alef-3)
 
مجتبی فریدونی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۶:۴۳:۵۰
با نظر شما موافقم:
- بدین شکل که، تعرفه گمرگی در طول یک برنامه 10 تا 20 سال بتدریج به حداقل ممکن خود برسد.
- همین طور برای واردات استاندارد اروپا اعمال گردد،تا هرکالایی اجازه ورود نیابد.
- قیمت پایین تر داخلی امکان پذیر است اگر علمی حرکت کنیم، با استفاد از
1-علم، 2- عقلایی تصمیم بگیریم و به آن 3-عمل کنیم،4- عقیده و باور به نیروهای داخل داشته باشیم. هرچیزی سرجای خود باشد و شایستگی مبنای پست‌های دولتی و غیردولتی باشد، 5- عدل و قسط برقرار باشد...منافع ملی همه جا حرف اول باشد، 6- عشق به خدمت و تعالی جامعه مبنا باشد) این مهم امکان پذیراست. (2698706) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۳:۳۱:۵۳
ورود کالاهای خارجی باید بوسیله مالیات و عوارض گمرکی کنترل شود (2693817) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۳۸:۳۴
اکثریت را مصرف کننده ها تشکیل میدهند و انها حق دارند مانند سایر ملل دسترسی به با کیفیت ترین محصولات را داشته باشند. (2694324) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۱۶:۲۲
در صنایع خودروسازی هم با تعرفه هم با پول مستقیم حمایت شد اما نتیجه عکس داده است تنها راهکار و حمایت از تولیدات داخلی این است که کالای داخلی را نخریم در این صورت دنبال بالا بردن کیفیت و کاهش قیمت خواهند رفت (2691908) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۰:۴۲:۱۴
صنایع دولتی هیچ زمانی قادر به رقابت نخواهند بود. اگر غیر از این بود تولیدات شوروی را میباید سر دست میبردند. (2694332) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۲۹:۳۳
کاهش واردات یعنی انحصار
انحصار یعنی فساد
اگه به دین اعتقادی دارید و از دین استفاده ابزاری نمیکنید باید بدونین که انحصار حرام است (2691934) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۹:۵۱:۱۳
سلام
مطلب ارائه شده کاملا درست است. (2697078) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۲:۳۶:۲۸
کالای ایرانی بسیار گران تمام می شود آن هم بدلیل ایجاد تورم مصنوعی ناشی از افزایش بیش از 350 درصدی قیمت ارز و بالا نگه داشتن مصنوعی این قیمت هست
و همچنان مالیات بسیار بالا بر روی کالاها قیمت کالاهای ایرانی را بشدت بالا برده تا آنجا که یک جنس ایرانی بسیار گرانتر از کالای خارجی هست و چون مردم بدلیل کاهش بیش از 350 درصدی قدرت خرید خود دیگر توانی برای خرید ندارند و فروش کالاهای ایرانی بشدت کاهش یافته برای همین کارخانه های داخلی مجبور شده اند این کاهش فروش را در افزایش بیشتر قیمت جبران کنند برای همین کالاهای ایرانی همچنان بالا و بالاتر می روند بد نیست به یک مثال ساده توجه کنیم

زمانی که دلار 900 تومان بود بادام زمینی کیلویی 5000 تومان بود حال که دلار 3450 تومان شده ولی بادام زمینی همین چند روز گذشته 28000 تومان شده دلار یعنی 380 درصد گران شده اما بادام زمینی 560 درصد افزایش یافته !
جالب هست که بدانیم بادام زمینی خارجی تنی 800 تا 1600 دلار هست یعنی کیلویی 2760 تومان تا 5520 تومان ! تازه با دلار 3450 تومان !
الان بادام زمینی ایرانی 28000 تومان فروخته می شود آیا مردم توان خریدی دارند ! ندارند پس مقدار فروش پایین تر می آید و تولید کننده برای جبران هزینه ها و فروش پایین تر رفته کالای خود مجبور می شود باز هم قیمت کالای خود را افزایش دهد اما این افزایش زیاد تداوم نخواهد داشت و تولید کننده ورشکست می شود

در همین تلویزیون در اخبار ساعت 2 گفته میشد که در روستاهای سمنان مبل تولید می شود و پرسیده شد که قیمت آن با مبل خارجی هم ردیف فقط 20 درصد فرق دارد ! مبلی که از خارج می آید با آن همه پول مسیر و گمرک و دلار 3450 تومان و ... بامبل تولید روستای سمنان فقط 20 درصد اختلاف قیمت دارد تازه در آنجا با دستمزدهای بالای کارگران خارجی و کیفیت بهتر !

البته باید قیمت دلار بشدت پایین یابد تا تورم بشدت کاهش و منفی شود و هزینه تولید بشدت کاهش یابد و به قیمت واقعی زیر 1000 تومان خود برگردد تا قدرت خرید مردم بشدت بالا رود آنزمان باید تعرفه بسیار بالا بر کالای خارجی هم ردیف کالای داخلی با همان کیفیت و قیمت بسته شود (2693713) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۰:۱۲
فقط بهتر بودن کیفیت و قیمت محصول داخلی از خارجی (2691663) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۴:۱۵
می شه با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به تولیدکنندگان داخلی، آنها را تشویق به خودکفایی کرد (2691708) (alef-13)
 
یکان
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۱۶:۵۵
نمیدونم چی بگم، ولی واقعا زشته که با افتخار میگیم فلان وسیله تو خونمون ژاپنی اصله! یا چی میدونم "آلمانی اصله"!! شامپوی سرم "فرانسوی" اصله!!! لوازم آرایشیم "اصل ترکیه ست"!!!! آخه ترکیه هم برای ما اصل داره!؟ چین و کره هم دیگه باید برای ما اصل حساب بشه!؟
چرا تولید داخل پدر و مادر نداره!؟
چرا تولید کننده غیرت نداره و فقط فکر جیبشه!؟
چرا نظام (نمیشه بگم دولت چون حقیقتا ارگان های بسیاری در کشور دست گسترده ای در اقتصاد دارند!) فضای اقتصاد را آلوده کرده است و نظارت را به مصلحت فردی نادیده گرفته!؟ اگرچه مگر مگر میشود کسی برخود نظارت کند و...!؟
اما یک نکته:
ما هم خدا را می خواهیم هم خرما را!
تن دادن به راه حل های جهانی که گناه کبیره و اجنبی پرستی است، بومی سازی آن هم که چون از سر و از ته و از دم و از پهلویش می زنیم و سانسور ماهوی اش می کنیم اساسا به جایی نمی رسد! می شود افسانه ای همچون بانکداری اسلامی!!!
بگذریم؛
این قصه سر دراز دارد. (2692008) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۴:۱۵
وقتی محصول ایرانی کیفیت و طرح و قیمت خوبی داشته باشد مگر ما چلیم استغفرالله بری جنس چسنی و ترک و پاکستانی و تایلندی بخریم (2691709) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۳۲:۵۰
ایجاد تسهیلات برای خرید تولیدات داخل برای همگان (2691766) (alef-13)
 
مهر
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۳۳:۳۶
باید محصولاتی داخلی در نمایشگاه های مختلف به مردم معرفی و ارائه شوند. (2691770) (alef-13)
 
بیگی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۵۳:۴۲
محصولات ایرانی اگر با کیفیت و دقیق تولید شود مورد حمایت قرار میگیرد اما گاهی برای صرفه جویی اندک یا عدم کنترل کیفیت و عدم یکنواختی تولید باعث از دست رفتن بازار برای این کالا و حتی سایر محصولات ایرانی میشود.کما اینکه هم اکنون نیز بسیاری بعضی قطعات ایرانی با کیفیت را به نمونه چینی آن ترجیح میدهند. (2691868) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۱۵:۱۹
از دید من خرید کالای بی کیفیت چه خارجی چه داخلی فقط و فقط باعث میشود ان کالا بیشتر تولید بشود به عبارت دیگر با خرید کالای بی کیفیت تولید کننده را تشویق به تولید بیشتر ان کالا مینمایید و هم پولتان را دور میریزید هم باعث ایجاد صنایع تقلبی و با کیفیت پایین میشوید در نهایت هم این عزیزان کالای بی کیفیت داخلی را صادر میکنند و نام و نشان ایران را خراب میکنند ضمنا به محیط زیست و منابع کشور هم صدمه واد می کنیم.چون منابع صرف ساخت کالای بی کیفیت شده است.بنابراین هم پولتان را دور ریخته اید هم برای ساخت کالای بیکیفیت سرمایه گذاری کرده اید هم اعتبار و نشان ایران را خراب کرده اید و هم باعث از دست رفتن منابع شده اید ضمنا در پاره ای موارد مثل خرید خودروی بی کیفیت داخلی در واقع تولیدکننده را به تولید بی کیفیت تشویق کرده اید و در واقع در بالا بردن امار کشته های جاده ای سهیم هستید یعنی دارید پول میدهید که کشته های بیشتری داشته باشیم (2691907) (alef-13)
 
عبداله
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۸:۵۸:۲۵
آفرین.کاملا" موافقم.
بجای حمایت کورکورانه باید از کیفیت حمایت کرد.البته محصول با کیفیت داخلی باشه که نورعلی نور میشه.
اولین شرط حمایت از تولید داخلی افزایش کیفیت و قیمت مناسب هست(نه قیمت پایین) (2692721) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۲۳:۲۹
دوستان بهترین راه برای حمایت از کالاهای داخلی این است که فقط کالاهای داخلی با کیفیت تر از خارجی را بخرید و از خرید کالاهای داخلی که کیفیت شان در حد خارجی نیست خودداری کنیم :
1-با این کار تولید کننده دنبال ارتقای کیفیت خواهد رفت
2-وقتی که تولیدکننده ای ببیند که کالایش کیفیتی ندارد و توان ارتقای انرا هم ندارد خودبخود کنار میرود و منابع کشور صرف تولید کالای بی کیفیت نمیشود در نتیجه روی منابع تقاضا کم میشود قیمتشان پایین می اید و زمینه برای سایر تولیدکنندگان جهت تولید کالای با کیفیت و با قیمت پایین از منابع ارزان فراهم میشود (مواد اولیه اش ارزان میشود و کالا را با قیمت پایین تر و با کیفیت بالاتر تولید می کند)
3-با ورشکست شدن تولید کننده بی کیفیت از بی اعتبار شدن نام ایران جلوگیری میشود
4-با این کار به جذب افراد و کارشناسان و اممای باسواد و تحصیل کرده و خلاق به داخل شرکتها کمک میکنید و باعث اخراج نیروی کم سواد و بی ارزشی که جنس بی کیفیت تولید می کن میشوی چون شرکت ناچار است دنبالا کار با کیفیت برود.
پس اگر به وطنتان علاقه دارید فقط و فقط جنس با کیفیت عالی داخلی را بخرید از خرید اتومبیل داخلی و سایر محصولات خودداری کنید. حمایت ما باعث شده این احناس بی کیفیت وجود داشته باشند. (2691915) (alef-13)
 
امیری
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۲۳:۵۳
من یک سوال میپرسم:ایا در ایران کسی فرش چینی را بهتر از فرش دستباف کاشان و تبریز میدونه؟ ایا کسی هست که گوشت گوسفند بناب و سنگسرو مرغ محلی ایرانی رو بهتر از گوشت و مرغ برزیلی بدونه؟ یا برنج هاشمی شمال رو از برنج تایلند بهتر بدونه؟!! همینطور شما بیایید جلو! اقا مردم خوب و بد را تشخیص میدهند. اگر جنسهای دیگر هم خوب و با کیفیت باشه مردم از انها استقبال میکنند.

البته یک نکته ای در فرهنگسازی هست و ان اینکه خود مسولان عالی کشوری به حرف خودشون پایبند باشند.واقعا اگر دوست دارن مردم اجناس ایرانی بخرن.خود انها هم از جنس ایرانی استفاده کنند.نه انکه خودشون بنز سوار شوند و انتظار داشته باشن که مردم از پراید و پیکان-پژو استفاده کنند.و البته کارشون نمایشی نباشه.عادی و واقعی و ملموس برای مردم از جنس و پوشاک و...ایرانی استفاده کنند. (2691916) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۶:۴۸:۵۰
امیری جان درست گفتی

هند رو ببین مسئولینش هنوز از ماشین های قدیمی تولید خودشون استفاده میکنن (2692134) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۸:۳۵:۴۱
البته داداش اینم داشته باش وختی همین برنج هاشمی از کشاورز بخت برگشته مفت خریده می شه و دست به دست با دلال بازی خدا تومن گرون تر میرسه دست مصرف کننده اونم میره سراغ اون تایلندی بی کیفیت (2694092) (alef-3)
 
۱۳۹۴-۰۱-۱۶ ۰۹:۴۰:۰۰
برنج هاشمی وقالی کاشان ونایین برند شده وتازه برای ان هم اگر حجم بازار را 100در نظر بگیریم دوتا را برنج هاشمی ساپورت میکند و98تای دیگرگیربرنج تایلندی وهندی می ایدوآن وقت کشاورز وتولیید کنندداخلی بیکار می ماند وسایر عواقب (2790951) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۳۳:۱۹
فرهنگ سازی باید دو طرفه باشه یعنی اون عرق ملی باید تو تولید کننده و مصرف کننده هر دو بوجود بیاد (2692032) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۹:۲۹:۵۹
چرا باید تولیدات داخلی مصرف کنیم ؟ وقتی آنها به مشتری هایشان احترام نمی گذارند مالیات درست پرداخت نمی کنند زورشان می آید حقوق کارگرانشان را افزایش دهند و اگر بتوانند تا حد امکان قیمت محصولاتشان را افزایش می دهند .
یک نگاهی به اخبار یکسال گذشته بیندازید . کیفیت خودروها روغن پالم در لبنیات افزایش قیمتهای مرتب و....
استثمار فرقی نمی کند داخلی باشد یا خارجی . یک اثر دارد . (2692321) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۱:۱۶:۴۸
راه حل علمی این مسله حمایت مشروط از بنگاه های داخلی هست، همون مدلی که درچین هم اجرا می شود، مثلا برای 5 سال حمایت کامل، بعد به تدریج حمایت کسر بشه و اگر هم طرف شکست خورد دیگه مشکل خودشه، نه مثل خودروسازهای ما که بی قید وشرط ازشون حمایت میشه و شدن اینی که می بینید، به راحتی زور میگن و کالایی که 7 میلیون هم نمی ارزه رو 20 میلیون میدن به ملت (2692426) (alef-10)
 
عبداله
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۸:۳۶:۴۶
سلام دوستان.
فرهنگ سازی عمومی کاری زمان بر و تخصصی هست که بیشترخانواده ها و واحدهای آموزشی وبخصوص رسانه ها در این مورد مسئولیت دارند
بهترین و سریعترین فرهنگ سازی فقط این هست که کیفیت محصولات رو بالا ببرند.
باور کنیداونوقت بیش از 90درصد مردم خودبخود محصولات داخلی مصرف میکنند. (2692710) (alef-3)
 
علیرضا پژوه
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۱:۵۶:۱۹
من معنی فرهنگ سازی را نمی فهمم . مگر فرهنگ ساختنی است؟ سی و اندی سال است که فرهنگ ستزی می کنیم و نتیجه اش .....
در کشور ما مشکل اصلی پول نفت است . همه بی مدیریتی مدیران با درایت! با پول نفت حل می شود. چون نفت ما ملی نیست. نفت دولتی است. اول از همه باید نفت را ملی کنبم . یعنی ان را از دست دولت خارج کنیم. نفت سرمایه نسل های بعدی هم هست. پس نباید جهت هزینه های جاری و روزمره از پول نفت استفاده کنیم. بدین ترتیب دولت با مشکل بی پولی مواجه می شود.و به فکر تامین منابع مالی . در کشور مااسان ترین روش بدست اوردن پول فروش نفت و بعد از ان دریافت مالیات است. اگر حربه اول را از چنگ دولت در اوریم مجبور است روش دوم راجهت بدست اوردن درامد استفاده کند و این اسان ترین راه دولت ها جهت بدست اوردن پول است.
مهمترین روش برای مجبور ساختن مصرف کننده ایرانی :
۱- قیمت پایین و کیفیت بالا
۲- برند سازی
الان افتخار یک ایرانی داشتن یک برند اروپایی و امریکایی و یا ... در خانه است .شکستن این موضوع به حدی اسان است که نمی دانم چرا تا به حال به عقل هیچ مدیر! ایرانی نرسیده است.لازم نیست چیزی را ممنوع الورود کنیم . لازم است برای حمایت از مصرف کننده ، وارد کننده و تولید کننده ۱۰ سال خدمات پس از فروش واقعی ( نه از این گارانتی های جفنگی من هم می تولنم بدهم ) را اجباری کنیم و در صورت عدم ارایه گارانتی و وارنتی مناسب با جریمه های سنگین مواجه کنیم . ان وقت تولید کننده داخلی توان رقابتی بسیار بالایی پیدا می کند. چون ارایه خدمات پس از فروش واقعی برای وارد کننده بسیار سخت خواهد بود.
و در نهایت برند شی وو امی چین که مورد حمایت دولت چین است را در نظر بگیرید . به زودی تبدیل به غول خواهد شد . چرا که حمایت دولتی صحیح را در پشت خود دارد . (2692848) (alef-3)
 
شاداب
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۵:۱۰:۱۸
بیشترین نقش را صدا سیما و تمام رسانه های کشور بعهده خواهند داشت اگر تمام ابزارهای اثر گذار را در اختیار بگیرند مثل بوم شناسی روان شناسی توضیح و تبیین تولید و مصرف کالای داخلی توجیه اینکه باید حتما از کالای داخلی برای حمایت از اشتغال و سرمایه ملی استفاده کرد تا تولید کننده و نیروی کار تشویق به بهینه کردن و حتی نوآوری در ارتقای نوع محصول بشود (2693074) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۷:۱۵:۵۵
با بالا بردن کیفیت تولیدات داخلی و تعیین الرام رمانی جهت این حرکت ملی زیرا بعضا تولید کنندگان بفکر تامین سود انی هستند نمونه ان کیفیت بعضی از کالاهای صاذراتی به کشورهای همسایه (2693247) (alef-3)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۱:۰۴:۴۷
تا تولیدات داخلی از حد اقل کیفیت لازم برخوردار نباشند هر گونه تلاشی برای ترغیب مردم به استفاده از محصولات داخلی بیهوده است. نکته ی دوم تعیین مصداق گارانتی و وارانتی و خدمات پس از فروش برای کالاها و خدمات هست. من اتومبیل ال نود صفر خریدم که درهای جلو سرو صدا اشتند نمایندگی در را رگلاژ کرد و هزینه گرفت! آینه بغل سمت راننده از داخل قابل تنظیم نبود درستش نمی کردند و میگفتند شامل گارانتی نیست. در حالیکه کمتر از 6 ماه از خرید اتومبیل گذشته بود. این را مقایسه میکنم با مدت زمانی را که در خارج از ایران زندگی میکردم و لذت گارانتی و خدمات پس از فروش را در حد اعلا چشیدم. برای اینکه مردم تشویق بشوند تا کالای ایرانی را خرید کنند خیلی کار داریم. نه با شعار و صحبت های هیجانی ممکن هست و نه تبلیغات بی پایه. فقط کار و کار و کار و در نهایت جلب اعتماد مردم. (2693580) (alef-3)
 
صادق مهدی زاده-یاسوج
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۲:۰۰:۵۸
با سلام.به نظر من اگر کیفیت تولیدات داخلی بالا بره و قابل رقابت با نمونه های مشابه خارجی باشد و همچنین از نظر قیمتی نیز با نمونه های مشابه خارجی قابل رقابت باشد،مردم عزیز ایران قاعدتا از نمونه های ایرانی استفاده خواهند کرد (2693671) (alef-3)
 
حقگو
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۳:۲۸:۴۶
رسانه ها باید تبلیغ کنند:

1- مردم باید فقط و فقط کالایی که مارک سازمان استاندارد ایران یا سازمان غذا و دارو را دارد بخرند و به تاریخ تولید و انقضا آن نیز خیلی دقت کنند.

2- تولید کنندگان باید محصولات خود را که مشمول استاندارد اجباری نیست هم سریعا به حد استاندارد برسانند.

3- هر ساله در یک جشنواره به محصولات داخلی با کیفیت بالا جایزه داده شود.

4- عوارض گمرکی کالاها و دارو های خارجی استاندارد که نمونه مشابه تولید داخل استاندارد دارند را 4 برابر کنند و اجازه ورود کالای غیر استاندارد بهیچ وجه داده نشود.

5- پزشکان بجای اسم برند داروها از اسم ژنریک داروها در نسخه ها استفاده کنند و در غیر اینصورت داروخانه ها هم موظف شوند از بیماران سوال کنند بیمار از داروی ایرانی میخواهد یا مشابه خارجی آن را .(قابل توجه وزارت بهداشت : از روزی که اسم برند در نسخه ها آورده میشود متاسفانه مردم ناخواسته هزینه سنگینی بابت داروهای خارجی میدهند که مشابه ایرانی آن با هزینه کمتر که بیمه هم هستند وجود دارد.) (2693814) (alef-3)
 
سلام
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۳:۰۲:۳۹
سلام مردم ما فرهنگ شون بالاست فقط کیفیت بره بالا مردم با جون ودل میخرن .وقتی کیفیت محصول حتی از نمونه چینی هم پایین تره یا جنس ایرانی توی چین تولید میشه وبعد به اسم ایرانی فروخته میشه هیچ عاقلی براش پول نمیده (2694693) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۵۴:۴۸
اول این فرهنگ را در خانواده خود این به اصطلاح تولید کنندگان ایجاد شده است ؟ کافی یک گزارش از لوازم منزل صاحبان کارخانجات و شرکت ها و ... تهیه کنید . چطور انتظار دارید مردم که هر روز نگران اخراج از کار هستند خیلی خوب کار کنند .
اونی هم که کالای داخلی میخره از روی ناچاری ه . (2697238) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۱:۵۱:۴۵
هر وقت خود مسئولین از اجناس ایرانی استفاده کردند
کافی است سری به خانه مسئولین و نمایندگان مجلس بزنید و ببینید آیا انها از لباسشویی و اجاق و یخچال و جارو برقی و ... ایرانی استفاده میکنند یا از کره ای و آلمانی اونوقت تولیدکنندگان رو مجبور میکنند که کالای با کیفیت تولید کنند و مردم هم استفاده میکنند (2697471) (alef-11)
 
یک دانشجو
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۳۶:۳۲
با تمرکز روی یک یا چند محصول خاص میتوان به کیفیت محصولات ارتقاء بخشید و رضایت مردم را جلب نمود. (2691515) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۱۴:۲۰
تولیدکنندگان باید این باور را داشته باشند که می توان بر روی پای خود ایستاد و می توانند با بالا بردن بهره وری و کیفیت، اعتماد را جلب کرده تا کسی مایل به خرید اجناس وارداتی نباشد، در این صورت می توانیم با محصولات خارجی هم در بازار داخل و خارج به راحتی رقابت کنیم. (2691620) (alef-13)
 
یک کشاورز
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۷:۲۰
جای تاسف است برخی کودهای داخلی در داخل کشور با نام خارجی بسته بندی و توزیع می شود که باید با برنامه ریزی جلوی آن گرفته شود. (2691735) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۱۷:۱۰
مسئولین استانی و دستگاه‌های مختلف برای حمایت از تولید محصولات داخل باید در این زمینه بصورت عملیاتی وارد شده و مشارکت بیشتری داشته باشند. (2691639) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۳۸:۲۰
متاسفانه اکثر فروشندگان به خاطر سود بیشتر در هنگام خرید به کالاهای ایرانی انقدر عیب میبندند تا خریداری که با قصد خرید کالای ایرانی امده را پشیمان کنند و در مرحله بعد با تبلیغ درست و نادرست جنس خارجی را میفروشند از طرفی چشم و هم چشمی ما خصوصا خانمها و کیفیت پایین و یا ظاهر نامناسب و ....این جریان را تشدید میکند اگر میخواهیم در رقابت با کالای خارجی موفق باشیم باید علاوه بر کارهای فرهنگی و موثر با سیاستگذاری کلان "همانگونه که در مورد بعضی موارد مانند انرژی هسته ای و تکنولوژی نظامی و..... عمل شده" در این صحنه وارد و با تولید و عرضه اجناس با کیفیت و گارانتی مناسب عرصه رقابت را برای خارجیها تنگ کنیم و از طرفی فروشندگانی که تولیدات داخلی را تبلیغ و میفروشند را با اقداماتی مانند کاهش مالیات و... تشویق کنیم. (2691520) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۳۸:۲۲
سلام
ببخشید من چند تا نکته به ذهنم میرسه، البته من یک پزشک عمومی هستم و تخصصی در اقتصاد ندارم، اما اینها به ذهنم میرسه:

چرا مردم باید تولیداتی رو که معمولا کیفیتی پایین تر از تولیدات خارجی دارن رو فقط به خاطر اینکه اسم داخلی روشون هست خریداری کنن؟

مثال واضحش همین که ما یک پهپاد خارجی رو میگیریم در عرض یک سال مهندسی معکوس میکنیم و اینقدر از روش تولید میکنیم که الان داریم صادر هم میکنیم، امما هنوز که هنوزه نمیخوایم یه خودرو درست و حسابی تولید کنیم و اینهمه هر سال کشته ندیم...

اون هم وقتی که همه مون میدونیم داخلی ها میتونن خوب و با کیفیت تولید کنن اما بدلایل زیر نمیکنن: مثلا طمع به سود کلان با کمترین کار، تنبلی، ارزش نداشتن مردممون برای مسئولامون و و و ...

نکته ی بعدی اینکه شماها اومدید سالهاست و در واقع بیش از سی ساله که برای تولیدات داخلی انحصار ایجاد کردید از اون طرف مردم همچنان و روز به روز هم بیشتر دارن از تولیدات خارجی میخرن؟

خب فکر نمیکنید دیگه اینهمه اصرار از طرف شما و انکار از طرف مردم خب یه جای کارش داره میلنگه؟ خب فکر نمیکنید شماها دارید با مردم لجبازی میکنید؟

خب به جای این کارا بیاید وسایلتون رو درست تولید کنید، اینکه شما بازار رو انحصاری کنید و بعد مردم رو وادار و مجبور به خرید بکنید اینکه درست نیست که برادر من، هنوز که هنوزه میخواید هزینه ی رشد تولید ملی رو به زور از جیب مردم بگیرید

خب داداش من خدا وکیلی اگه مرد هستید بیاید ورود محصولات خارجی رو واقعا آزاد کنید و تعرفه های واردات رو صفر کنید اونوقت ببینید که چقدر مردم از این بنجل های شما میخرن؟ خب بابا کارهاتون که درست باشه خب خیلیا میان میخرن اصلا بدون اینکه شماها بخواین تبلیغ و زور الکی بکنین...

بقول معروف و مثالی که شاید گفتنش در اینجا همچین مصداق درست حسابی ای هم نداشته باشه اینه که درس معلم ار بود زمزمه ی محبتی، جمعه به مکتب آورد طفل گریزپای را

خب الان قضیه ی تولیدات داخلی هم همین شده... (2691521) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۱۹:۰۱
افزایش تعرفه واردات همواره در راستای حمایت از تولید داخلی بوده و به محقق شدن اقتصاد مقاومتی کمک می کند. (2691651) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۵۷:۲۹
افزایش تعرفه در واقع باعث میشود کالایهای بی کیفیت در داخل تلید شده و کیفیتشون هم پایین بیاد شما وقتی رقیب نداشته باشی خب کیفیت را برای چه باید بالا ببری؟ یه جنسی تولید میکنی همه میخرن خیلی هم خوشحالی (2692076) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۶:۴۱:۳۷
با توجه به ساختار اقتصادی کشور و نقش دولت در آن و در کنترل داشتن تمام ابزارهای حکومتی می توان انتظار این را داشت که دولت با یک برنامه ریزی کلی و با بسیج کردن تمام ابزار رسانه ای و اجرایی که در اختیار دارد در پیشبرد اهداف کشور راهدایت کند، همانطور که تمام کشورهای اروپایی وحتی کشورهای همسایه برای آینده کشورشان برنامه بلند مدت دارند و این برنامه ها به چند قسمت تقسیم کردند به اسم برنامه توسعه که مقطع تقریبا پنج ساله را در بر میگیرد و در هر مقطعی بعد از طی مدت ان می بینند که ایا به اهداف خود در این دوره رسیدند وچه پیشرفت هایی داشتند، علل آن چه بوده در کجاها به اهدفشان نرسیدند علت ان چیست تا در مرحله بعد ان را برطرف کنند، استراتژِی توسعه که تولید ملی یک بخش ان خواهد بود لازمه ان برنامه ریزی نظارت و بررسی در طی مراحل می باشد که این کار با همکاری پارلمان و نظارت آنها صورت بگیرد . (2692124) (alef-1)
 
عبداله
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۹:۰۵:۲۹
عالی بود آقای دکتر.موافقم ولی باذکر چند مورد:
جاییکه جوانان این مملکت با دست خالی و در اوج تحریمها وندانم کاری برخی مسئولین در علوم وصنایع هسته ای،نانوتکنولوژی،ماهواره، موشکها، پزشکی،اختراعات متعدد وبسیاری موارد دیگه اینهمه پیشرفت دارند واقعا" طراحی و ساخت خودرو عددی هست؟
پس خودرو سازان نخواسته اند برای پیشرفت کاری بکنند شک نکنید.وقتی با قیمت انحصاری محصولی بی کیفیت و انحصاری فروشی انحصاری دارند مگر به فکر توسع می افتند؟هرگز (2692723) (alef-3)
 
A Teacher 4 All Seasons
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۲:۳۳:۵۴
گیرم که که ما خوب یا بدش جنس ایرانی مصرف کردیم نسل بعد و فرزندانمان را چکار کنیم. یعنی قسمت فرهنگیش را چکار کنیم؟ آنقدر در گوش فرزندنمان خوندیم و خودشان هم به عینه دارند می بینند که جنس ابرانی به درد نمی خوره که فرزند 7 ساله من وقتی وانت پراید را می بینه خیلی می خنده و می گه بابا این است فکر و ساخت ایران؟ البته در محیط خانه هم همیشه ما جنس ابرانی را کوبیده ایم. شاید به 50 سال نیاز داریم تا فرهنگ سازی کنیم که جنس ایرانی خوب است البته آن هم اگر جنس خوب تولید کردیم. من هنور یادم نرفته که زمانی ماشین لباسشویی های ارج و آزمایش چه پرستیژ و کلاسی داشت با کیفیت هم بود. بعضی ها الان هم دارند از آنها استفاده می کنند. اما به مرور در جا زدیم. پیکان را دهها سال به یک شکل تولید کردیم و فقط سپر استیل و جوشن اونو تونستیم تغییر بدیم. و به فکرمان خطور نکرد که بابا باید سپر را باید مات درست کرد نه شفاف که نور را منعکس کنه و چشم پشت سری را برنه.... تو را خدا سپرهای وان پیکان های را که جدیدا در ایران خودرو طراحی و ساخته شده به دقت نگاه کنید. واقعا ابروریزیه از اندازه ماشین زده بیرون مثل اینکه شلوار گشاد تنش کرده اند. کولر آبی ساخت ایران را نگاه کنید ...آیادر طول این سالها تغییری در شکل و فرم آم بوجود آمده است؟ آفتابه، فرقون و ..... همان (2692880) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۲:۴۰:۲۸
البته تمام موارد نام برده شد هم یا به کمک روسها بوده یا چینی ها یا در هسته ای پاکستانی ها البته همه اینها هم یا کیفیت پایین هستند ! (2693719) (alef-3)
 
عبداله
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۹:۱۱:۵۹
یادم رفت این رو هم اضافه کنم که کاهش بی برنامه و بی هدف تعرفه و افزایش واردات اصلا" درست نیست.
باید فضای رقابتی معقول و حساب شده ایجادکرد.
مثلا" وقتی در برخی صنایع که فضای مناسبی برای رشد در کشور وجود ندارد نباید آن را وارد فضای رقابتی با کشورهای پیشرفته کرد چون قطعا" شکست خواهد خورد وعوض پیشرفت ،نابود خواهد شد .
باید متناسب با زمینه رشد موجود اقدام به رقابتی کردن صنایع با فضای مطلوب وپیشرفته خارجی اقدام کرد.
ضمنا" فکرنکنم مردم ما لجباز باشند فقط نمیخواهند کالاهای بی کیفیت باقیمت نامناسب(نه گران)مصرف کنند (2692727) (alef-3)
 
علي
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۳۸:۴۲
سلام
توليدكنندگان ايراني چقدر رو توليد محصولات باكيفيت و مناسب تعصب دارند؟
الان ايران خودرو در پژوهاي جديدش از جنسهاي بسيار بي كيفيت استفاده كرده همجنين ساير محصولاتش و به هيچ كجا هم پاسخگو نيست
بدبختانه مسولان نظام فقط براي مردم سخنراني ميكنند و شركتهاي بزرگ و دولتي اصلا به حرفهاي آنها گوش نميدهند
اگر وظيفه ملت استفاده از توليدات داخلي است پس لطفا وظايف توليد كنندگان دولتي و شبه دولتي رو هم به اونها گوشزد كنيد. (2691522) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۴۱:۳۰
تقویت استاندارد تولید بطور مستمر-بالا بردن بهره وری تولید و درنتیجه کاهش قیمت-برخورد جدی با تولید کنندگان کالاهای بی کیفیت و کالاهای قاچاق (2691533) (alef-13)
 
بیگی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۱۹:۲۹
دولت می تواند با پرداخت تسهیلات به متقاضیان خرید کالای ملی، از تولیدکنندگان حمایت کند و ثمره اینها قطعا در جیب ملت خواهد رفت. (2691653) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۴۶:۰۷
گیفیت محصولات ایرانی نسبت به مشابه خارجی در اکثر موارد بسیار پایینتر است.چه از نظر کیفی چه شکل ظاهری (2691543) (alef-13)
 
بیگی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۱۹:۱۷
در صورتی که تعرفه وارداتی افزایش یابد، تولید کالا در کشور به توجیه اقتصادی می رسد و شاهد ورود سرمایه به سمت بازار تولید داخلی خواهیم بود. (2691652) (alef-13)
 
استاد دانشگاه
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۷:۳۰:۲۴
برای افزایش کیفیت باید موارد اولیه با کیفیت استفاده شود و وقتی موارد اولیه با کیفیت بکار رود قیمت تمام شده محصول بالا می رود و نمی تواند با محصول خارجی از نظر قیمت رقابت کند و لذا مردم بطرف جنس خارجی خواهند رفتو حالا اگر بخواهیم قیمت تمام شده را پایین بیاوریم ناچاریم از مواد اولیه با کیفیت پایین و ارزان استفاده کنیم لذا در نهایت کیفیت محصول ایرانی پایین می اید و در اینصورت هم مردم جنس ایرانی را بعلت کیفیت نامطلوب نمیخرند. نتیجه اینکه جنس با کیفیت ایرانی گرانتر از جنس خارجی می شود و جنس ایرانی ارزان هم نمی تواند از نظر کیفیت با نوع خارجی رقابت کند. مشکل پیپیده و چند وجهی است و با یک دستورالمعل درست نمی شود. مشکلات پیجچیده راه حل های پیچیده و چند بعدی را می طلبد. از طرف دیگر راه حل شاید بین بخشی باشد. باید کاری کرد که با استفاده از اصول بهره وری کیفیت محصول را بدون گرانتر شدن قیمت تمام شده افزایش داد. یعنی برای ارزان شدن محصول از کیفیت مواد اولیه نزنیم بلکه از عوامل دیگری که باعث گرانتر شدن قیمت تمام شده است استفاده کنیم. مثلا کار مفید کارگرا افزایش یابد. در مورد هزینه های حمل و نقل، انرژی و انبارداری راهکارهایی پیدا کنیم و.. (2692167) (alef-10)
 
دوستدار ايران
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۴۷:۴۵
در راستاي مصرف كالاي ايراني نكات زير بايستي لحاظ گردد:
1- بالارفتن كبفيت كالا.
2- متناسب بودن قيمت با كيفيت كالاي توليدي .
3- به روز شدن كالا توليدي از تمامي جنبه ها از جمله تكنو لوژي ، طراحي و ...
كه جهت فراهم شدن اين زمينه نياز به :
1- استفاده از مديران خلاق در سطوح مديريتي و خروج از انحصار دولتي ( مثل خورو سازي )
2- كمك دولت در قالب هاي مختلف به شركت هاي توليدي فعال بر اساس مقدار سهم بازار .
3- قطع امتياز واردات كالا از دست افراد خاص. (2691546) (alef-13)
 
عبداله
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۹:۱۷:۳۸
خیلی عالی بود.درمورد زمینه سوم(قطع امتیاز واردات از دست افرادخاص)واقعا" کلید حل بسیاری از معضلات اینجاست.
کاش مسئولین فکری به حال این معضل بسیار شوم بکنند.بخدا مردم ما از دشمنان خارجی اینقده ضربه نخوردند که از خائنین داخلی میخورند.
ما مردم، آمریکا و اسرائیل و ایادی آنها را زیر پا له میکنیم ولی در مقابل خودی های رانت خوار عاجز مانده ایم. مسئولین به جان بچه ها تان کاری بکنید. (2692729) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۴۸:۰۴
راهش اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده است. مالیات بر تولید و درآمد باید بسیار کاهش پیدا کنه و درحد صفر بشود و مالیات بر ارزش افزوده زیاد بشه.البته مهمترین نکته این است که مالیات ارزش افزوده باید برای کالاهای مختلف به صورت هدفمند متفاوت باشد.مثلا برای کالاهای اساسی و فلزات گرانبها صفر تا ۱ درصد و برای کالاهای لوکس ۲۵ درصد و حتی بیشتر و همچنین برای کالاهای خارجی مثلا ۵-۱۰ درصد بیشتر از کالای داخلی. پس از مدتی میتوان حتی به صورت استان به استان نرخ مالیات را تغییر داد و سبب تغییر سبک زندگی و تحریک تولید در استان های مختلف شد. (2691548) (alef-13)
 
محمد مهدی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۰:۱۵
تا نظارت بر کیفیت محصولات ایرانی به معنای واقعی نباشد همین آش است و همین کاسه (2691556) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۶:۳۹:۱۶
متاسفانه در مواردي که تجار به بهانه‌هاي مختلف از چين يا کشورهاي ديگر قطعات بي‌کيفيت را وارد و توسط بعضي از واحدها مونتاژ و تبديل به محصول نهايي مي کنندو به بازار عرضه نمايند ضربه مهلکي به واحدهاي برند‌دار کشورمان وارد مي شود. (2692119) (alef-1)
 
حسین
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۲:۲۳
کالاهای تولید داخل تقریبا از کیفیت مناسبی نسبت به مشابه خود دارند . چنانچه دولت سوبسید به قیمت تمام شده اجناس متوجه کند ودر فروشگاه تسهیلاتی برای خرید کالا ساخت داخل ایجاد نماید ( از قبیل اقساط بلند مدت و...) یا اینکه با خرید کالای ایرانی درصد قابل توجهی تخفیف به خریدار تعلق گیرد .بالطبع مشتری مایل به خرید کالایی است که علاوه بررفع نیاز مبالغی را نیز در جیبش نگهداری کند . روش ارائه وام به خریدار جهت خرید کالا پاسخگو نیست چون مردم وام دریافتی را به مصارف دیگر خواهند رساند .این تسهیلات در فروشگاه باید ارائه شود (2691563) (alef-13)
 
بهرام
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۳:۰۹
تولید کننده داخلی مگه ارزشی برای مطرف کننده قائل میشه ... با کدوم گارانتی کدوم خدمات پس از فروش .... یه کم پول بیشتر میدم ولی جنس بهتر و دوام بیشتر و خدمات بهتر رو میگیرم

چرا دولت ما تاکید داره که حتما جنس وارد بشه .... ما که تولید کننده علم و تکنولوژی نیستیم پس چرا اجازه نمیدیم شرکت های خارجی بیان و تو مملکت ما سرماه گذاری کنند و جوان ایرانی هم یه نونی واسه زن و بچه اش ببره اینجوری هم مشکل بیکاری حل میشه و ایران میتونه خودشو به عنوان تولید کننده مطرح کنه همین کاری که کشورای جهان سوم اسیایی مثل مالزی و سنگاپور و تایلند کردن و خیلی هم موفق بودن

شما تو کشور مالزی اکثر اجناس اجازه ورود به کشور رو نداره همه برند های فرانسه و المان تحت لایسنس توی خود کشورشون داره تولید و حتی صادر میشه

یعنی واقعا همچین چیزی یه عقل این هم دولتمرد نرسیده تا حالاااااااا
به جای این چندر غاز یارانه ای که به حساب مردم ریخته میشه بهتر نیست که با این پول کارخانه زده بشه که هم تولید داشته باشیم و نرخ بیکاری کمتر
یه حساب سر انگشتی 45000 75000000 = رقمش توی ماشین حساب جا نمیشه حالا حساب کن چند تا کارخونه در ماه میشه باهاش ساخت .... (2691565) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۱۹:۴۸
زمانی که تعرفه برخی از کالاها افزایش می یابد به منظور حمایت از تولید ملی بوده و این امر به رونق تولیدات داخلی منجر می شود. (2691656) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۴۴:۱۶
استقبال مردم از اجناس خارجی فقط به کیفیت اونها ربطی نداره.متاسفانه خرید کالاهای خارجی در بین مردم ما تبدیل به یک هنجار شده.مثلا در حوزه لوازم خانگی تولیدات باکیفیت داخلی هم وجود داره ولی باز هم مردم ما اجناس بی کیفیت تر چینی رو به اونها ترجیح میدن. (2691847) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۲۵:۲۴
هفتاد و پنج‌میلیون‌نفر ماهیانه چهارصد و پنجاه‌هزار ریال می‌گیرند!
یعنی ماهیانه سه‌هزار و سیصد و هفتاد و پنج میلیارد ریال:
3,375,000,000,000 = 75,000,000×45,000
یعنی سیصد و سی و هفت‌میلیارد و پانصد ملیون‌تومان.
ضربدر ۱۲ می‌شود هزینه‌ی سالیانه!

خب. اگر با این پول، پنجره‌ی دوجداره‌ی رایگان، دولت هدیه می‌داد بهتر نبود؟ امروز هم هزینه‌ی انرژی {گرمایشی و سرمایشی، هر دو} کاهش می‌یافت و مردم سود دوم (هم پنجره‌ی رایگان و هم کاهش هزینه‌ی گرمایش زمستانی و سرمایش تابستانی، هم کاهش غبار و صدای درون منزل) را برده‌بودند. هم تولیدکنندگان در و پنجره و کسانی که ویندوز نصب می‌کنند!!! در و پنجره‌سازان خودمون و نصاب‌ها و مشاغل وابسته کمیت و کیفیت کار خود را بالا می‌بردند.

هم دولت با کاهش مصرف برق و گاز و ... (همون نهاده‌های انرژی) روبرو شده و منابع ناشی از کاهش مصرف صرف بهبود تولید می‌شد و نیازی به گران‌سازی شبانه‌روزی نهاده‌های انرژی، که بالتبع سبب افزایش نرخ تولید و حمل و نقل و ... می‌شود! نبود.

ندزدینم. قصد کاندیداتوری هم ندارم، مثلا اون‌هایی که الآن مجلسند، از من بهتر می‌فهمند.
بیشتر نمی‌نویسم. چون امیدی به نشر همین هم نیست. از سویی بای تأسف خورد که عمر به پایان نزدیک می‌شود، اما اعتماد سیستم به افکاری اینچنینی نبود، بلکه به دیگران بودد! (2691922) (alef-13)
 
یک ایرانی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۳:۵۴
من بعضی از کالاهای ایرانیی رو نمی خرم چون نه کیفیت داره و نه شکل و ظاهر زیبا، در مورد گارانتی و خدمات پس از فروشش هم که بهتره اصلا حرفش رو نزنیم. نمی دونم چرا ما پولامون رو که با هزار بدبختی در میاریم و پس از انداز می کنیم باید بدیم و کالاهای بی کیفیتی رو بخریم که صاحب کارخونه ی تولیدیش حتی نمی خواد بخش کوچکی از سود سالانه اش روصرف بهینه سازی و زیباسازی کالاهای تولیدیش کنه و بعد بچه پولدارهای بی ادب و پر روشون با انواع ماشین های گرونقیمت بنز و پورشه که در واقع با پول ماها خریدن بیان تو خیابون و ویراژ بدن و به ماها با پول خودمون پز بدن. (2691567) (alef-13)
 
مجید
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۵:۱۱
با سلام.جهت استفاده از محصولات داخلی اول بایستی مسؤلین مملکت پیش قدم شوند.افرادی که خودشان از کالاهای لوکس خارجی استفاده میکنند و خودشان رأس کارند چگونه میتوانند از مصرف تولیدات داخل حمایت کنند؟ (2691570) (alef-13)
 
محمدي
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۵:۱۲
بازار واسه خودش قانون داره. شعار هيچ مشكلي رو حل نميكنه. وقتي توليد كننده داخلي هيچ ارزشي براي سلامتي وقت و پول مشتري قايل نيست مردم هم ازش استقبال نميكنن (2691571) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۵:۲۸
---- ميگم همسايه! من خوبي تو مي خوام ! اين يخچال جديده ! وطنيه ! سري اول هست كه اومده
بازار ! قولت ميدم كه يك عمر يخچال باشه ! حتي به نبيره و نتيجه ها هم مي رسه ! قيمتش هم كه
بسيار مناسبه ! اما دوستانه بهت بگم ،همين يخچال برسه به سري ششم و هفتم ! گرون تر كه بايد
بخري به خدا تومن كه هيچي ! بعد دو سال اوراقه ! اذيتت مي كنه ! هر روز مكافاتي ! قولت ميدم
بعد چهار سال مجبور ميشي تبديلش كني به كمد لباسي آقا زاده ! و دنبال يك يخچال ديگه باشي
حالا از من گفتن بود ! اين را دوستانه بگم گوش هاتو بيار جلو كسي نفهمه !
--- ميگم تو اين مملكت خودمون هميشه به دنبال خريد جنس سري اول باش ! بعدا كه جا افتاد
خيلي هاش بنجل ميشه و بايد بگي : " جنس بد بيخ ريش صاحبش !! " أره قربونتم ! اين را از من
هميشه به ياد داشته باش !!! هميشه به دنبال جنس توليد سري اول !!!! (2691572) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۶:۳۲
ما جنس ایرانی نمی خریم. چرا؟
فاصله طبقاتی بیداد میکنه و با اینهمه تاکیدی که بر لزوم کاهش فاصله طبقاتی میشه، چرا ما باید با خرید اجتاس ایرانی ثروتمندان ایرانی رو مایه دار تر کنیم؟ (2691574) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۴۵:۳۱
واقعا این استدلال نوبره...
اونوقت شما جنس خارجی میخری، فکر میکنی کی مایه دار میشه؟ دلال و واردکننده. من ترجیح میدم تولیدکننده رو پولدار کنم تا واردکننده و دلال رو. (2691849) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۲۶:۳۶
دوستان علاوه بر اینها
این عزیزان با تولید کالای بنجل با مارک ایرانی و فروش اون به کشورهای همسایه ابروی ایران را به اند باید تا حد امکان ا خرید کالای نامرغوب خودداری کنیم (2691926) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۷:۱۸:۳۴
خب این طوری قاچاق چی و دلال و وارد کننده رو مایه دارتر میکنی !! (2692681) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۷:۰۳
اجناس یک بار مصرف رو چطوری بخریم؟ (2691575) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۸:۰۵
شوخی میفرمایید مثلا پراید بعد بیست مونتاژ وتولید مثل خرید هندونه میمونه (2691576) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۲:۵۹:۲۳
کیفیت را بالا ببرند (2691580) (alef-13)
 
محمدی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۰:۱۸
اگر هدف کشور تحقق اقتصاد داخلی پویا باشد باید تا حدامکان از ورود کالاهایی که ظرفیت تولید آنها در داخل وجود دارد پیشگیری کرد، لوازم خانگی نیز یکی از مواردی بوده که کارخانه های داخلی توان تولید آن را دارند و با حمایت هایی از قبیل افزایش تعرفه واردات و عدم تخصیص ارز مرجع، می توان به محقق شدن اقتصاد مقاومتی در کمترین زمان امیدوار بود. (2691665) (alef-13)
 
فراهانی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۰۰:۰۸
باید ابتدا مسئولین دولت و نظام در این کار پیش قدم بشوند. در کنار آنها استادان دانشگاه ها، هنرمندان ورزشکاران ، نویسندگان ، سازندگان برنامه ها و سریال های تلوزیونی هم در این کار پیش قدم شوند هم فرهنگ سازی کنند.
تولیدکنندگان، هم در تولید و هم خدمات بعد از فروش به مشتری و رضایتمندی او توجه کنند.
بعد از این کارها اگر مردم کالای ایرانی نخریدند، مقصر هستند. (2691582) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۰۰:۴۵
الان پوشاک زارا داره در چین تولید میشه و در نتیجه قیمت تمام شده آن بسیار پایین است. وقتی می شود پوشاک با کیفیت برند زارا را با قیمت پایین تهیه کرد چرا باید پوشاک بی کیفیت داخلی را با همان قیمت مصرف کرد. (2691585) (alef-13)
 
رزمنده جانباز
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۰۲:۳۲
اولین گام در ترغیب استفاده از محصولات داخلی توسط مصرف کننده ؛ کیفیت و گام دوم قیمت می باشد و این دو گام میسر نمی شود , مگر با همت دولت در شیفت دادن یارانه ها به سمت تولید تا هم محصول با هزینه کمتری از سوی تولید کننده تولید شود و هم در جهت ارتقائ کیفیت آن کوشا باشد. و گام سوم ترویج اقتصاد باز و شفاف و بدون رانت و واسطه گری است. (2691587) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۰۲:۳۷
شما اگر یک نگاه کوچک به صنعت ما بندازید به راحتی متوجه میشد که این صنعت به شدت وابسته است,اولین قدم در تولید ملی جداسازی صنعت داخلی به خارج است که این جز با مبارزه با رانت و فساد اداری میسر نمیشود,وقتی فلان مدیر و معاون برای چند سفر خارجی محصول داخلی را به خارجی میفروشند چه توقعی از رشد و توسعه محصولات داخلی دارید. (2691588) (alef-13)
 
سجاد
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۰۳:۰۳
یه مرحمتی بفرمایند و خرج دولت را از واحدهای تولیدی نگیرند بلکه بنده های خدا بتونن به بقیه مشکلاتشون برسن ... اینجوری توان رقابت پیدا می کنن (2691590) (alef-13)
 
مجید
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۰۳:۱۷
اصلا چرا باید جنس ایرانی مصرف کنیم ؟ از این راه هیچ خدمتی به کشور انجام نمیدهیم و فقط به منابع کشور و دارایی خودمان ضربه میزنیم . مثل خوروهای ساخت کشور و تمامی اجتاس دیگر اعم از پوشاک- دارو - میوه - و ... اصلا کسی که کاری بلد نیست بهتر است کار نکند چون منابع را هدر میکند . (2691591) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۲۵:۳۳
کاملا موافقم
یک نمونه تولید مصولات کشاورزی است که اب را هر میدهند و باعث خشکی دریاچه ها و..شده اند در خودرو سازی هم همینطور و...
کسی که با کیفیت تولید نمیکنه باید ورشکست بشه (2691923) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۰۵:۳۵
من تا حالا چندین تجربه بد با محصولات ایرانی داشته ام از یخچال و ماشین حساب تا خودکار و...خرید جنس ایانی معایب و مشکلات زیر را دارد:
1- خرید جنس ایرانی باعث میشود از تولید جنس های تقلبی و کیفیت پایین حمایت کنید که این باعث گسترش این اجناس میشود
2-این اجناس نهایتا به عراق و کشورهای همسایه شمالی صادر شده و باعث بدنامی ایران میشوند و در نهایت کسی که تولید با کیفیت دارد نمیتواند صادراتی داشته باشد چون برند ایران از دست خواهد رفت(منظور در اینده ای نچندان نزدیک! است)
3-با خرید اجناس ایرانی به احتمال بالای 70 درصد با کالای خریداری شده دچار مشکل میشوید و وقت و هزینه خریدار از دست میرود
4-وقتی جنس تقلبی میخرید دارید منابع را نابود می کنید چون این دوستان منابع کره زمین را صرف کالاهای بنجل میکنند که به نوعی نابودسازی محیط زیست هم محسوب میشود چرا؟ چون فردی که کالای نامرغوب را خریده نیازش به درستی مرتفع نمیشود و دوباره اقدام به خرید می کند که در نهایت باعث استفاده بیشتر از منابع و نابودی محیط زیست میشود
من هر جنس باکیفیتی ا که میبینم میخرم تا از تولید کننده و خلاقیت و تعهد و..حمایت شود (2691597) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۰۶:۱۱
ایرانی جماعت اهل کار نیست. همش سمبل می کنند. اگه کیفیت خوب باشه مردم هم استقبال می کنند. باید واردات را تا آنجا که ممکنه آزاد کنند که ایرانی جماعت بدونه رغیب داره. شما بین پراید و هوندا کدومو انتخاب می کنی؟ (2691598) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۴۲:۲۲
کاملا موافقم
اگر بین دو جنس با کیفیت و با کیفیت تر اون دومی رو بخریم کارا درست میشه هرگز جنس بی کیفیت رو برای حمایت نخرید چون کیفیتش رو اصلا بالا نخواهد برد (2691964) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۹:۴۳:۰۹
هرچه پول بدی آش میخوری بیش از 10 برایر پراید پول میدی برای هوندا معلومه کیفیت هوندا از پراید بهتر باشه (2699215) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۰۶:۴۳
تولید کننده داخلی باید مصرف کننده را به این باور برساند که قصد فریب و بنجل فروشی را ندارد وبه مصرف کننده به طور واقعی احترام میگذارد و این با کیفیت و درستی محصولات حاصل میشود چیزی که تحقق آن نیاز به برخواستن تولید کننده از خواب غفلت دارد. (2691600) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۴۱:۲۵
گاهی جنس اولیه را خوب تولید میکنن بعد کیفیت را پایین میارن مثال بارز ماکارونی بود که سال 78 به بازار امد غنی شده هم بود کیفیت عالی بود حالا کیفیتش رو پایین اورده (2691962) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۰۷:۳۵
اگه جنس انقدر خوب باشه که مردم بپسندند و در رقابت با کالای خارجی بهتر باشه، نیازی به ترغیب مردم نیست
من وقتی ببینم داروی خارجی بهتر عمل می که چرا باید داروی ایرانی بخرم
مسئولین باید تفکرشون رو اصلاح کنند و اقتصاد رو جهانی ببینند تا مردم مجبور نباشند جنسهای بنجل داخلی رو صرفاً به خاطر عرق ملی بخرند
چرا مردم باید 20 میلیون پای پرایدی هزینه کنند که در اقتصاد جهانی 5 میلیون هم نمی ارزه و به جاش برای خرید یه ماشین خارجی 3-4 برابر پول بدهند؟
راه حل درست شدن تفکر مسئولان نسبت به اقتصاد و مناسبات جهانی است
به گفتۀ آقای سریع القلم اگه ایران 4-5 سال دیگه به این اقتصاد جزیره ایه خودش ادامه بده و درجا بزنه معلوم نیست بشه به این زودیها اقتصادش رو نجات داد
راه حل بیش از آنکه اقتصادی باشد، سیاسی و ایدئولوژیک است
باید نگاهمان را نسبت به جهان عوض کنیم و بفهمیم در چه جهانی زندگی می کنیم
ممنون از دست اندرکاران سایت الف (2691603) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۱۶:۴۰
برخی قوانین و بروکراسی موجود در عرصه تولید دست و پاگیر می‌باشد که باید فعالان و باتجربه‌های عرصه‌های تولیدی با همفکری و مشاورت حقوقدانان، بررسی کارشناسانه و دقیقی نسبت به قوانین موجود به عمل آورده و پیشنهادات عملی را برای اصلاح و تغییر این قوانین به مراجع ذیربط ارائه کنند. (2691634) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۲:۵۸
سلام
به نظر من مشکل ما ایرانیا اینه که همه کاره و هیچ کاره هستیم!
به نظر من ایران باید در چند زمینه محدود تولید داشته باشه اما با کیفیت عالی! (2691694) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۴۹:۲۴
لایک :) (2691859) (alef-13)
 
دانا
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۳:۵۱
اقایان توکلی وحداد عادل ولاریجانی ومدیرعاملان ایا وسیله های شخصی شما ایرانی است ؟؟؟صداقت ؟؟ (2691703) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۵:۱۵
ایرانی هرگز ایرانی نخر نخر نخر (2691718) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۴۵:۳۴
شما ایرانی نیستی . فقط یک خائن به وطن میتونه چنین توصیه ای بکنه (2691850) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۴۹:۰۳
مردم ژاپن و کره هم از ابتدا با کالاهای مرغوب مواجه نبودند ولی اجناس وطنی را به کالاهای خارجی ترجیح میدادند چون واقعا کشورشون رو دوست داشتند نه مثل مردم ایران که فقط ادعای میهن دوستی دارند. (2691858) (alef-13)
 
من
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۵۷:۵۵
میهن دوستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الان تعرفه واردات به نفع تولید داخلیه
تبلیغ کالای خارجی مثلا ممنوعه ( هرچند خود صدا و سیما هم گاهی آن را دور میزنه . مثل تبلیغ ال جی )

میهن دوستی از این بیشتر ؟

حالا داشته باش نتیجه کار : ایران خودرو و سایپا و امثالهم (2692078) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۸:۳۰:۵۷
مثلا" چند سال صبر کردن؟؟؟ والا من بچه بودم یادمه همه جنس ایرانی میخریدن ولی وقتی یخچالشون همیشه برفک داشت... وقتی فر گازشون هیچ وقت کار نمیکرد... وقتی جاروبرقیشون تند تند خراب میشد... نتیجه گرفتن باید جنس خارجی بخرن.. اگه تولید کنندگان ما به جای اینکه فقط به فکر سود بودند به فکر خدمت رسانی می افتادن این حال و روزمان نبود... اون سودجوها هم خودشونو بدبخت کردن هم یه ملت رو... والا به خدا گیر به مردم ندین... مردم همیشه وظیفه شونو درست انجام دادن... مسئولین چه دولتی چه خصوصی کارشون رو بلد نیستن. (2694087) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۲۹:۳۹
من مدتی آلمان زندگی می کردم آنجا تبلغ می کردند که به جای آنکه جنس ارزان چینی بخرید محصول آلمانی گران تر و با کیفیت تر را بخرید تا از کارگران آلمانی حمایت کنید.

ما در ایران ۲ انتخاب داریم: یا جنس بر فرض آلمانی با کیفیت تر و ارزان تر را بخریم یا جنس چینی گران تر (جون بیشتر محصولات داخلی واقعا ساخت ایران نیستند؛ یا بیشتر قطعات آن از چین وارد می شود یا به طور کامل از چین وارد می شود ولی در گمرک اظهار میکنند که اجزا و قطعات آورده اند تا تعرفه کمتری بپردازند).

یعنی کمکی به کارگر ایرانی نکرده ایم فقط به تولیدکننده متقلب کمک کردیم سود ۷۰۰ درصدی ببرد. دیوانه ایم که این کار را بکنیم؟ (2691755) (alef-13)
 
اكبر
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۳۱:۱۹
از اقدام شما ممنونم
بنده به عنوان فردي كه مسئله ذهنم استفاده داخل از توليد داخل كشور بوده است در گفتگو با مردم كه چرا از توليد داخل استفاده مي كنيد جواب شنيده ام " اگر كيفيت آنها هم بهتر باشد از آنها استفاده و حمايت خواهيم كرد " در حالي كه اگر كيفيت توليد داخل خوب بود نيازي به حمايت نداشت ، مردم بايد مقداري از خود گذشتي داشته باشند تا توليد كنندگان داخل نيز پيشرفت كنند.
- جالب است با حزب الهي ها كه در اين خصوص صحبت مي كنيم وقتي از آنها مي خواهيم كه به ادعاي خويش عمل كنند و تابع رهبري باشند و بجاي خون دادن در راه ولايت ، مقداري پول بدهند و خريد برند ايراني را ترجيح دهند تفره مي روند و بحث را عوض مي كنند.
- در برخي موارد تجمل گرايي و مارك گرايي اجازه نمي دهد حتي كالاي مرقوب داخلي نيز عرض اندام كند .
- در برخي موارد مردم به دلايل مشخصي مجبور به مصرف اجناس ايراني هستند (مانند خودرو )توليد كنند نيز رقبتي به افزايش كيفيت ندارد و اين حداقل دو نتيجه منفي در پي دارد 1- به محض اينكه اجباري در مصرف داخلي نباشد خريدار به سرعت و با اشتياق به سمت كالاي خارجي مي رود 2- بي اعتبار كردن برند داخلي تا حدي كه هر كس كالاي وطني مصرف كند از قشر ضعيف جامعه محسوب خواهد شد و ارزش اجتمايي كمتري ديگران براي او قائل اند (متاسفانه اين خصلت كاملاً وطني است)
پيشنهاد :
1- دولت در قوانين به الگوي مصرف و افزايش رقبت مردم به توليدات كشور توجه داشته باشد
2 - هر فرد آگاه و عامل در اين خصوص ديگران را به وظايف اجتماعي خود آگاه كند
3 - مراكز پژوهشي با آينده پژوهشي آتيه واردات كالاي خارجي را به توليدكنندگان و مصرف كنندگان و حاكميت گوشزد كنند
4- ادارات دولتي مصرف كننده بسياري از محصولات خارجي اند در حالي كه با يك اقدام كارشناسي در اكثر موارد مي توان با ابلاغ هاي اداري باعث خريد كالاي داخل شد براي مثال خودكار كنكو ( محصول كشور كانادا با پرچم كانادا) در ادارات مصرف زيادي دارد . (2691763) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۳۰:۳۶
دوست عزیز صحبت شما کاملا اشتباه است:
شما وقتی که یککالای بی کیفیت را بخرید در واقع به تولید کننده اعلام میکنید همین کیفیت را میخواهم و همین را تولید کن و با این کار تولید کالای بی کیفیت را تشویق می کنید الان همین خودرو سازی هم از طرف دولت با کمک مستقیم هم از طرف مردم با خرید مستمر و هم غیر مستقیم از طرف خارجی ها(با تعرفه ای که وجود داره و کالایشان را نمیتوانند با قیمت پایین وارد کنند) مورد حمایت قرار گرفته یعنی مردم دولت و دنیا از این دوستان حمایت کرده اند اما نتیجه چه بوده؟؟؟؟
اصلا و ابدا اشتباه است اگر فکر کنید کالای بی کیفیت را میخرید اون هم میادو کیفیتش را بالا میبره هرگز این اشتباه را مرتکب نشوید.
اجازه دهید تولید کننده جنس نامرغوب ورشکست بشود. (2691937) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۴۰:۲۴
دوست عزیز این خودکار کانکو مثال بسیار خوبی بود که زدید (کانکو فینو کانادا)
بنده مدتها بود از این خودکار استفاده میکردم خیلی خوب و روان مینوشت تا اینکه دو هفته پیش رفتم لوازم التحریری و گفتند الان ایرانیش اومده و کانداییش گیر نمیاد بنده هم 5 تا کانکو ایرانی خریدم یک برچسب داشت که شل و ول بود و ناچار شدم اونو جدا کنم که زیرش کلی چسب بود و با کلی زحمت هم پاکش کردم بعد شروع کرد به تق تق کردن، میله در خود بدنه خودکار خوب جاسازی نشده بود باز بیخیال شدیم تا اینکه وسطای خودکار که رسید شروع شد به کم رنگ نوشتن و...دومی را استفاده کردم باز به همین ترتیب بود رفتم و سه تای باقیمانده را پس دادم تا از کار بی کیفیت حمایت نکرده باشم.
من اگر جنس داخلی خوب ببینم استفاده می کنم وقتی گفت ایرانیه همون کنکو هست گفتم 5 تا بهم بده ولی وقتی استفاده کرم جریان چیز دیگری بو خب هم این تولید کننده ذهنیت من رو در مورد خودکار داخلی خراب کرد یعنی دیگه خودکار ساخت داخل نمخرم هم به خودش لطمه وارد کرد
اگر من برم ازش بخرم اینو صادر میکنه و به اعتبار ایران هم لطمه میزنه و سایر تولید کننده های خوب ایرانی دیگه نمیتونن صادر کنن چون وجهه و اعتبارشون رو قبلا اینا از بین بردن (2691958) (alef-13)
 
املی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۳۸:۱۲
باسلام
چرا فقط مسئولان ما میفرمایند از تولیدات داخلی حمایت کنیم؟ چرا یک با به این اقایان تولیدکننده نگفتند اقایان شما هم در بهبود کیفیت اجناس تولید خود هم دقت بیشتری کنید حالا هرچی تولید کردند ما برای حمایت انها باید بخریم؟ مگر درامد بنده چقدر هست که اجناس بنجول ایرانی را بخرم؟ چرا تولیدکنندگان را مجبور به برتری کیفیت نمیکنید؟ بله هروقت تولیدات داخلی ما کیفیتش بهبود پیداکرد روچشم حتما استقبال میکنم وگرنه من و امثال بنده بیاییم جیب این سرمایه داران را با تولید بی کیفیت پر کنیم اقایان مسئول الان اینجا وظیفه تولید کننده در قبال مشتری چیست؟
من یک جفت لاستیک پراید از برند داخلی خریدم بخدا قسم کمتر از 4ماه زیر ماشین بود ترکید هرکجا وبه بازرسی کارخانه و دفتر کارخانه تماس گرفتم زیر بار بی کیفیتی جنس خود نرفتند دوباره با یک هزینه دیگر رفتم لاستیک کره ای خریدم الان 2سال هست زیر ماشینم فکر کنم تا یک سال دیگر هم میتونم استفاده کنم پس به این میگویند کیفیت (2691812) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۳۳:۳۱
دوست عزیز با نخریدن جنس بی کیفیت باعث میشوید کیفیتش بالا برود اگر جنس داخلی بی کیفیت بخرید انگار به طرف دارید میگید همین را تولید کنه عالیه (2691942) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۵۴:۲۹
یک پیشنهاد مشخص :
1-افزایش کیفیت محصولات داخلی
2-کاهش قیمت محصولات داخلی (2691872) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۳۲:۳۵
دوست عزی این فقط فکر خودتان بود یا از کسی هم کمک گرفتید؟
بالا بردن کیفیت معمولا همراه است با افزایش قیمت و این نظر شما بیشتر به شوخی شبیه هست درسته میشه با افزایش بهروه وری و..قیمت را کاهش داد ولی هدف همه تولید کننده ها همینه
افزایش کیفیت یک شبه اتفاق نمیفته
کاهش قیمت ممکن نیست به اسانی
مثل اینکه یک نفر بیمار باشد و شما بفرمایید یک پیشنهاد مشخص:
تلاش برای سلامتی و بهبود! (2691939) (alef-13)
 
حجت
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۳:۵۸:۱۲
می خواستم مطلبی جامع در این مورد بنویسم که چکیده آن این چند سطر شد
تا زمانی واسطه گران و وارد کنندگان اجناس بنجل چینی در این کشور بر صدر می نشینند و قدر می بینند و تولید کننده کشورمان با چک برگشتی و شکایت و ...روبه روست و حمایت نمی شود و مجبور می شود برای حفظ حاشیه سود از کیفیت بزند و تقلب کند و تا زمانی که سوار شدن بر مثلا خودرو ام وی ام بی کیفیت چینی افتخار محسوب شود اوضاعمان همین است.
باید تولید کننده داخلی را ارج بنهیم و برای کمک به تولید کافی است فقط از واردات کالاهای نامرغوب به هر قیمتی که شده جلوگیری شود (به فروشگاه های زنجیره ای شهروند سری بزنید که نود و نه درصد اجناس آنها غیر ضروری و چینی هستند )
بعضی از شرکتهای داخلی عملا ما را به مستعمره خارجیها تبدیل کرده اند و قدرت نفس کشیدن رقبای سالمشان را گرفته اند مدیران خودرو یک نمونه از اینهاست . کار به جایی رسیده که تولید سالم داخلی آلوده به ویروس چین شده است ایران خودرو دیزل هووی چینی را به نام دیگری در داخل تولید میکند! مدیران ارشد این را نمی دانند؟
اینها فقط مشت نمونه خروار است تاجر ایرانی به شرکت چینی سفارش می دهد تا مشابه موتوژن تبریز را به قیمت بسیار پایین تولید و به بازار داخل وارد کند.
تاجر دیگر ایرانی به شرکت بلبرینگ ساز ی و زنجیر سازی و... چینی سفارش برند تقلبی یا کارتن آن برند را می دهد و بدبختانه این کالاهای تقلبی به راحتی از گمرک ترخیص می شوند اینها اراده قوی حکومت را می خواهد که به کلی واردات کالای نامرغوب و تقلبی را ممنوع کند تا تولید داخلی در غیاب تقلب جان بگیرد .ساختار اداری گمرگ فاسد است . سازمان حمایت از حقوق تولید کنندگان و مصرف کنندگان به کلی تبدیل شده است به سازمان حمایت از تولید کنندگان کشور دوست و برادر چین لازم است اصلاحات ساختاری در آن صورت بگیرد باکسانی که یک بار تخلف در واردات انجام داده اند مانند دزدی برخورد شود که یک بار دزدی کرده است تا اینجا وظایف حاکمیت بود اما
فرهنگ و ذائقه ملی باید تغییر کند باید مردم یاد بگیرند که کالایی که مشابه داخلی آن هر چند نا مرغوبتر موجود است از خارجی استفاده نکنند البته اگر داخلی نا مرغوب کاملا داخلی باشد و مانند کفشی نباشد که زیره و رویه اش از چین آمده و با نخ چینی و چسب چینی و چرخ چینی در شرکت داخلی به هم دوخته شده .
اصناف با تحکم قانونی، موظف شوند برندهای تقلبی را به مردم معرفی کنند .
همه آنچه ذکر شد یک طرف و عرق ملی یک طرف اگر کسی ادعای وطن پرستی دارد باید تا حدی که به سلامت خود و خانوده اش لطمه نخورد از مصرف کالای خارجی سر باز زند چه زشت است دستبندها و شالهای سبزی که پارچه اش خارجی است و زشت تر است چفیه و پارچه چادری وارداتی باید برای ایرانی جا بیفتد و رسانه ملی لازم است تا همه اعتماد کنند باز هم سیاسی شد! آنقدر اعتماد به رسانه ملی کم است که بسیاری از مردم هنوز بحران آب را هم جدی نگرفته اند. (2691878) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۰۸:۰۷
سلام

{لطفا نام صنایع، در صورتی که برایتان مشکل ایجاد می‌کند، نیمه‌نقطه‌چین شود، یعنی الفبایی}
ببخشید که ته صف می‌نویسم. خب، دیر اومدم، نوبتم همین‌جاست.
گروهی از دوستان:
- مشوق
- وام
- افزایش تعرفه
و ...
را مناسب تشخیص داده‌اند. و البته خیلی هم شاید هول باشند!

به‌نظرم، برای آنکه بتوان جنس داخلی خرید:
۱- باید کیفیت جنس داخلی سبب افتخار و غرور ملی و سرآمد باشد.
۲- باید جنس داخلی قیمت قابل رقابت داشته‌باشد.
۳- ...

سه دیگر نمی‌خواد. چون اگر دو شرط بالا برقرار شود، تمام ایرانیان بازرگان و تاجر صادرکننده و حتی تجار خارجی را دعوت به همکاری و تسخیر بازارهای جهان خواهیم شد.

اگر بخواهیم کیفیت بالا رود، باید کمی از طمع‌ورزی کودکانه، سودهای زودرس و بی‌انجام، کیفیت‌های آماری و روی کاغذ، تولیدات سنتی و ... دست برداریم. باید خط تولید مکانیزه گردد. باید جدیدترین ربات‌های صنعتی در کارگاه‌ها و کارخانجات استفاده شوند. شما به خط تولید موتوژن تبریز نگاه کنید. اگر مکانیزه شود، چه جهشی خواهد کرد!؟ خط تولیدش چند مهندس خوش‌فکر و ایده‌ساز دارد؟ آیا واحد R&D در سایپا وجود دارد؟ در ایران‌خودرو چطور؟
به‌نظرم، ندارند. چون تماس داشته‌ام و پرسیده‌ام. اگر هم هست، روی کاغذ و فقط دکور، شعار و تشریفات. کارخانه‌ی کلید و پریز خیام نیز.

دیگر صنایع نیز همینطور. (2691898) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۱۶:۴۶
1- مسئولین ارشد از محصول ایرانی استفاده کنند
2- میسئولین وقتی معایب یا پدر سوختگی برخی تولید کنندگان با ببینند جدی تر برخورد می کنند
3- محصول ایرانی با کیفیت می شود.و اعتبار به نشان استاندارد بر می گردد
4- مردم هم رغبت می کنند استفاده کنند
5- حمایت ها از تولید کننده واقعی می شود. (2691909) (alef-13)
 
امین
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۲۷:۵۸
راه حل خیلی ساده است در یک کلمه خدمات پس از فروش فوق العاده یعنی حتی یک سر و گردن بالاتر از محصولات خارجی. اگر یک ایرانی بداند که در صورت معیوب بودن یک محصول بدون قید و شرط تعویض خواهد شد و اگر زمان این گارانتی طولانی مدت یعنی نزدیک به پنج سال باشد خیلی سریع به نتیجه میرسیم. برای اطمینان از کارکرد درست این روش به تجربه شرکت های ژاپنی نگاه کنید. (2691929) (alef-13)
 
تبریزی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۲۹:۵۳
در ایران حتی نون رو هم روز به روز کوچکتر و بی کیفیت تر و قیمتش رو گرون تر می کنن. مواد غذایی هم که به گفته خود مسیولین همه سرطان زا و غیر استاندارده. اگه نون هم از خارج وارد می شد من هیچ وقت پام رو توی یه نانوایی ایرانی هم نمی ذاشتم. اجناس دیگه مثل خودرو که به طور مستقیم با امنیت و جان آدم در ارتباطه که دیگه جای خود دارد. (2691935) (alef-13)
 
مهندس با سابقه صنعت كشور
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۳۴:۵۳
به قول يك انگليسي: هنوز اينقدر پولدار نشده ام كه جنس ارزان بخرم!!!
اما نكته جالب درباره توليدات داخلي اينست كه چندان ارزان تر از جنس مرغوب خارجي هم نيستند.
بهره وري پايين، ماشين آلات قديمي و فرسوده همچنين وجود رابطه به جاي ضابطه، باند بازي و مديريت افراد كم سواد و ناتوان در رأس صنعت ايران سبب اين شده كه با وجود كارگر ارزان و مفت و انرژي رايگان قيمت نهايي محصول بيشتر شود.
راه حل اول: مديريت نخبگان به جاي پخمگان در كشور
2- ايجاد رابطه با دنيا جهت ورود آخرين و پربازده ترين ماشين آلات صنعتي
با انجام دو گزينه اول در ميان مدت حقوق كارگر و مهندس ايراني به نزديك سطح جهاني مي رسد كه خود سبب بالا رفتن بهره وري و كيفيت كالاها شده و پس از آن مي توان انرژي را نيز با قيمت جهاني به توليد كننده داد و كالا قابل رقابت در عرصه جهاني مي‌شود. (2691944) (alef-13)
 
اکبر
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۳۵:۴۷
یک کلام:
قیمت مناسب در کنار کیفیت مطلوب (2691947) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۳۷:۵۳
محصولی که کیفیت ندارد مردم چرا باید بخرند ؟ اول کیفیت رو بالا ببرید بعد انتظار داشته باشید ! (2691950) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۴۱:۰۶
اقققققققققققااااااااا واااااقققققغغغغغااااااااا مييييييخخخخووووااايييي ببببدددوووننننتنيييي؟
ميگگگگگگگگگگگمممممممممممممممممممممم گگگگگگگگگگگوشششششششششششششش كن
عزيز واقعا ميزني برات بنويسم
1-اول بسم الله قانون كار را اصلاح كن كه كارفرما جرات داشته باشه بگه مسلمون پيچ اين وسيله را محكم ببند اين محصول را معيوب نكن داداش مزاياي كارگر را كم نكن ولي اين قدرت را به كارفرماي بدبخت بده لا اقل اگر كالا را معيوب كرد بتونه بگه چرا؟
2- اقا سود صنعت زير سود بانكيه اين اداره دارايي را از سر راه مردم بردار عزيز طرف عين اب زلال حساب و كتابش معلوم يك اشتباه كوچيك كرده تو دفاترش دفاتر را رد كردن اشتباه چي بوده وجدانا قسما اخر صفحه دفترش تو يكي از صفحات خالي بوده در حالي كه تراز داده به قران مجيد صورت معاملات داده حتي بيم ناراستي هم نميره همون صفحه و صفخه بعد شماره سند داره 23 از اين صفحه رفته به 24 تو صفحه بعدي اين شركت را با چند نفر پرسنل در اراك علي الراس كردن به كلام الله طرف واحد را بست به قران به تمام مغصومين قسم تعطيل كرد گريه كردو رفت بچه هاش را تسويه كرد تا نظر كارشناس دارايي درست از اب در بياد
3- من حساب ميكنم برات يك كارگر درامدش نسبت به هزينه هاش كم خيلي كم ولي اين را بايد از كي بگيره از دزد بيت المال از باعث و باني تورم از كي؟ داداش مملكت تو يك سيكل معيوب افتاده هزينه ها بالاست كارگر كار نميكنه كارگر كار نميكنه توليد انجام نميشه توليد نباشه كالا كم ميشه كالا كم ميشه هزينه بالا ميره دقت كنين عرض من اين نيست كه حقوق كارگر زياده ميخوام بگم چه بلايي داره به سرمون مياد كرگر 12 ماه حقوق ميگيره متوسط 2 ماه سنوات( اگر بره اداره كار)ماهي 2 روز مرخصي ميشه 2 ماه يك ماه هم نا پيوسته گواهي پزشكي مياره يعني كارگر حدود 16 ماه حقوق ميگيره براي 9 ماه كار در اينكه حقوقش كم شك نكن در اينكه كفاف نميده شك نكن ولي اينجوري 2 ماه عيدي هم يادم رفت بگم خوب حالا قيمت تموم شده چطور وايميسته؟ هيچ جور مجبور از كيفيت محصول بزنه و اونوقت شما نميخري يا بايد بي پول باشي يا نادان كه كالاي داخلي بخري هيچ صنعتگري حقه باز نيست ولي چه كنه تو بگو تا بكنه
4- صنعتگر نميتونه دلاري بخره ريالي حساب كنه وقتي تو رهاش ميكني در بازار بي تعادل وقتي بش وعده برق ارزان تر ميدي وقتي وعده مساعدت ميدي بعد برقش را گران ميكني سود بانكيش را 30 درصد ميكني ديگه نميتونه كالاي مقاومي بسازه بايد كم جوشكاري كنه كمتر پركنه كمتر بسته بندي كنه روشم بنويسه كم شده اين پنير 1000 گرم بوده حالا 700 گرم شده اين كولر ورقش 5 بوده حالا 3 شده و انتقاد ميكني چرا اين ماشين خراب اين ماشين درست نميشه
5- وقتي مديران صنعتيت مديران بازرگانيت انگليسي را در حد ابتدايي بلد نيستن و قتي فارقالتحصيل بي كيفيت بيرون دادي نبايد فكر اين روزها را ميكردي؟ چند تا فارقالتخصيل زبان ميخواي نشونت بدم زبان ابتدايي را بلد نيستن چه برسه به تخصصيش چند تا مدير مهندس بت نشون بدم كه تو صنعت مكانيك اصول مقاومت مصالح را هم بلد كه نيستن هيچ بماند به گوششون هم نخورده بعد چند تا مهندس ايراني تو ناسا /ا ا گ/ بوش/ اي سي اي/ ب ا اف اس/ ميخواي نشونت بدم كه فضا را بستيم تا رفتن در خالي كه به يك حقوق خداقل هم راضي بودن
6- يك روز داد ميزدن مرزها را ببنديد تا كالاي خارجي نياد تا صنعت داخلي جون بگيره بعد امتياز فروشي كرديم ورود اين كالا مال اين ورود اون كالا مال اون اين ارگان پپچ بياره سودش را ببره كارخانه هاي پيچ سازي از بين رفت اون متور بياره سودش را ببره كارخونه هاي موتور سازي رفتن اين سركه بياره اون ماكاراني بياره درها را اقاي توكلي يكي يكي با افراد خاص باز كرديم تا اينكه اين اخريا دسته بيل از اندونزي امده تو ايران دونه اي 5 تومن پول نيم كيلو شيريني تا ترتيب قلمستانهاي ما را هم بده ديگه درها را باز كن همين امروز باز كن اقاي توكلي ديگه صنعت چيزي برا از دست دادن نداره لااقل سود وارد كننده ها كم بشه مردم در رفاه بيشتري قرار بگيرن
اقاي توكلي گندم را بگم جو را بگم؟ ميوه جات و باغات را بگم؟ سبزيجات را توضيح بخواي ميدم؟كجا ديدي به كشاورز برق مجاني بدن تا اب را از دل زمين بياره بيرون( برق كشاورزي تقريبا رايگان)بعد رو زمين خشكش كنه اوره كيلويي خدا تومن را بدي به كشاورز كيسه اي 15 تومن تا 30 تومن دقت كنين 50 كيلو اوره
گازوييل را با سوبسيد بدي بعد يارانه نقدي بدي بعد طرف بدون مهابا اب بده سم بزنه بعد گندم بي كيفيت را با دلال بازي ببره سيلو خالي كنه ازش تضميني بخري
حساب كن اقاي توكلي هر كيلو گندم داخلي كيلو چند در مياد چند برابر خارجيش تازه طرف ادعا ميكنه من كشاورزي ميكنم توليد كننده ام اگر دقت كنيم ميبينيم اين كشاورزيمون چقدر بيابا ن توليد كرده اروميه را اين كشاورزي خشك كرده بعد ميپرسي چرا كالاي ايراني مصرف نميكنيم اولا كالاي ايراني نيست كه مصرف كنيم اگرم باشه با كيفيت نميتونه باشه و جسارتا مصرف كالاي داخلي يك جورايي داره جنبه شرعي هم پيدا ميكنه چون افراط و تفريط در دين ما حرام چقدر اب مصرف كنيم برق و ......... تا يك كيلو گندم يك كيلو محصول توليد كنيم من هميشه مطالب الف را ميخونم ولي جسارتا بي ادبي كردم اين را جواب دادم بعنوان يك صنعتگر پير و خسته و نادان و بيسواد (2691960) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۹:۳۵:۳۶
متاسفانه به اصطلاح تولید کننده های ما عادت کردند فقط بنالند، از حکومت تقاضای وام با بهره پایین و برق ارزان و گاز مجانی و زمین قسطی کنند بعد سر دولت و ملت منت بگذارند که ما کارآفرینی کردیم و منطقه محروم را آباد کردیم در حالی که حتی حقوق کارگران را به موقع نمی دهند و هر روز برای سود بیشتر از گوشه ای از کار می زنند، مالیات واقعی نمی دهند، در گمرک جنس را واقعی اظهار نمی کنند و در ازای این همه بی قانونی ادعا کنند که اگر مالیات و حق گمرکی و ... را واقعی بدهیم برایمان سود نمی کند. بله سود نمی کند که هر کدام از فرزندانشان ماشین ۱ میلیاردی سوار شوند و تفریحات چند هزار دلاری داشته باشند و خودشان از لوکس ترین کالاهای خارجی استفاده کنند. (2692328) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۷:۳۰:۵۹
احسنت
اصل مطلب همینه . (2692684) (alef-3)
 
s
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۴۱:۱۹
پیشنهاد میکنم اول کالا های داخلی کیفیت مطلوب را پیدا کنند بعد پیشنهاد برای مصرف هم در جای خود! (2691961) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۴۲:۱۶
ترغیب لازم نیست. کیفیتشون رو خوب کنن، به طراحی هم اهمیت بدن. همین (2691963) (alef-13)
 
هفت خط
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۵۲:۳۳
بنده بجای اینکه به مردم برای خرید اجناس ایرانی تذکر بدم به تولیدکنندگان ایرانی تذکر میدم که دل به این شعارها خوش نکنند مردم بیایند و قید جنس با کیفیت خارجی را بزنند و جنس بی کیفیت ایرانی را بخرند . پس بهتر است که تولیدکنندگان داخلی بجای کم کردن مواد خام یا هر چیز دیگری که برای تولید به آن نیاز دارند و همش به فکر افزایش سود باشند کمی هم به فکر کیفیت باشند - بنده هرگز پولی را که با زحمت به دست می آورم به اجناس بی کیفیت ایرانی یا هر کشور دیگری نخواهم داد - البته این دلیل نمی شود که کمی کیفیت را بهتر کنند در عوض قیمت را افزایش دهند و انتظار هم داشته باشند که جنس ایرانی بخریم - وقتی کیفیت و قیمت یک جنس ایرانی با خارجی یکی باشد من خارجی را می خرم - زیرا جنس ایرانی که در کشور خودمان ساخته می شود باید قیمت پایین تری داشته باشد زیرا عواض و گمرک و غیره ندارد - چگونه کشورهای خارجی اجناس آنها هم کیفیت خوب دارد وهم قیمت مناسب دارد (2691975) (alef-13)
 
mahdi
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۵۴:۱۵
برای موفق شدن در اقتصاد:

1- یک فکری هم برای این مهم بکنید که چون در قبال

صادرات نفت مجبوریم فقط کالای مصرفی بنجل از چین و هند وارد کنیم و پولی

بدلیل تحریم نمی توانیم در اختیار داشته باشیم .

و ناچاریم کالاهایی وارد کنیم که مصرفی و ماشین آلات ی نیستند که برای تولید

مفید باشند.

2- و این که چه محصولی تولید کنیم که از نظر قیمت تمام شده بتواند با کالای

چینی رقابت کند؟


و چون تورم بالاست نهاده ای تولید داخلی بسیار بالاست


لذا با این حلقه بسته عملا تولید داخلی تعطیل می شود (2691977) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۴:۵۴:۲۹
اعلام ممنوعيت ورود كالاهاي چيني باعث مي شود مردم باور كنند كه حمايت از توليد داخلي فقط شعار نيست (2691979) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۷:۳۱:۴۹
مگه اون روز رو درخواب ببینیم !! (2692685) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۰۰:۳۰
افزایش رقابت پذیری شرکت های داخلی؛ مردم کالایی را می خرند که به نفعشان باشد و زمانی کالایی ایرانی را به کالایی خارجی ترجیح خواهند داد که کفیت بالاتر و قیمت پایینتر داشته باشد حتی در شرایط مساوی هم الویت انتخابی کالای خارجی است چون تا حالا یاد گرفتند کالای خارجی بهتر از ایرانی است (2691986) (alef-13)
 
۱۱۰
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۲۱:۱۶
مردم ما خوشبختانه فرق یه کالای خوب و بد رو میدونن.
اگر تولید کنندگان ما تلاش کنن برای کیفیت بالاتر ونو اوری در کالاهاشون مسما نه فقط بازار ایران بلکه می تونن تو بازارای جهانی حضوری موفق داشته باشند.
متاسفانه تولید کنندگان به جای نو اوری و خلاقیت و کیفیت به دنبال تقلید از برندهای جهانی اند.
و در اخر خدمت دوستانی که مخالف وارداتند عرض میکنم اگر واردات نباشد هیچ تولید کننده ای تلاشی برای رقابت نخواهد کرد و ما هرگز نه در بازار داخلی و نه در خارجی موفق نخواهیم بود. (2692014) (alef-10)
 
مهر
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۳۴:۲۶
در هرجامعه ای، دولت ها بسته به سیستم اقتصادی خود با در اختیار داشتن ابزاری که در دست دارند، می توانند واردات و صادرات کالا را به کنترل درآورند و نیازمند برنامه و رویکردی بازرگانی خاصی جهت حمایت از تولیدات داخل است. وضع تعرفه بر واردات که مشابه ان کالای داخلی است باید سنگین باشد بطوری که تولیدات داخل بتوانند بفروش برود یا درصورتی که تولید داخل می تواند نیاز ما را برطرف کنند اجناس مشابه ان ورودشان بطور موقت ممنوع باشند همچین حمایت مالی و اداری یعنی به دور از کاغذ بازی انها بتوانند کالای خود را صادر کنند . (2692034) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۳۸:۰۶
چالش واردات، واردات بی رویه کالای خارجی و به قیمت ارزان موجب می شود که کالای داخلی نتوانند با آنها رقابت کنند (2692044) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۴۱:۰۷
افزايش كيفيت و ارتقا شكلي و ظاهر ي توليدات به صورتي كه از نظر ظاهري با توليدات خارجي قابل رقابت باشند. تبليغات شايسته و جذاب و قيمت مناسب و خدمات گسترده عوامل جذب مشتري هستند (2692049) (alef-10)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۴۵:۱۴
1-تا زمانی که دست سود جویان اقتصادی دولتی در کار باشد وضع به همین منوال است چرا که با تمام امکانات خود جلوی تولید داخلی رو میگیرن و جالب تر اینکه شعار تولید ملی و ... رو هم خودشون سر میدن !
2-متاسفانه ما ایرانی ها بدلیل اینکه تقریبا هیچ کالای با کیفیتی در گذشته نداشتیم کالای خارجی رو بهتر از ایرونی میدونیم به عنوان مثال در صنایع پوشاک بچه علیرغم اینکه برند های ایرانی به مراتب با کیفیت تر و مرغوب تر از نمونه های خارجی هستن باز هم اکثر ما نمونه خارجی رو میخریم
3-با توجه به اینکه فروشنده ها در فروش کالای خارجی سود بسیار بیشتری به جیب میزنن تا حد امکان از برند های داخلی استقبال نمیکنن و هرچه عرضه یک کالا کمتر بشه مسلما فروش اون هم کمتر میشه
4- تجربه نشون داده که با خرید کالای ایرانی ؛هیچ تضمینی بر بهبود کیفیت اون کالا در آینده وجود نداره چه بسا در مواردی که بازار انحصاری میشه کیفیت هم به مرور کاهش پیدا میکنه نمونه واضح و آشکارش رو در صنعت تولید خودروی کشور داریم (2692054) (alef-1)
 
محم
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۵:۴۷:۲۱
كيفيت ،كيفيت ،كيفيت تنها ميتونه برنج ايرانى را بدون رقيب كنه در يازا و مردم هم تن به قيمت بالاترشم ميدن .بقيه محصولاتم بايد اينجورى باشن نه بيشتر نه كمتر (2692060) (alef-1)
 
Meraj
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۶:۰۱:۵۵
بنده تقريبا همه نظرات دوستان را مطالعه كردم.ولي هيچ پيشنهاد قابل اجرا براي امروز ايران پيدا نكردم. با توجه به زيرساخت ها و كيفيت توليدات داخلي كه اصلا توان رقابت حتي با محصولات چيني را هم ندارد بهترين روش براي ترغيب مصرف كننده ،انقلاب در خدمات پس از فروش و گارانتي ميباشد.فرض كنيد شما جنسي بي كيفيت از كارخانه اي مي خريد و كارخانه تضمين مي دهد در صورت هرگونه مشكل، تاكيد مي كنم هرگونه مشكل و از هر نوعي محصول را بلافاصله با محصول ديگر جايگزين خواهد كرد و در صورت بروز مشكل مجدد محصول را بدون چون وچرا پس گرفته و تمامي خسارات را جبران كند. اين روش چند مزيت دارد:١-رقابتي كردن محصولات داخلي با توجه به اينكه محصولات خارجي در ايران بدليل تحريم ها خدمات پس از فروش قابل توجهي ندارند٢-اجبار صنايع داخلي به توليد با كيفيت تر محصولات براي جلوگيري از ضرر و زيان ناشي از خدمات پس از فروش محصول كه به مشتري داده مي شود٣- ايجاد فضاي رقابتي براي اراىه دادن خدمات بهتر به مشتريان در بين توليدكنندگان و در نتيجه ايجاد تنوع در محصول وكيفيت.٤- اگرچه مدتي طول خواهد كشيد اما پس از بدست اوردن اعتماد مشتري به محصولات داخلي حجم نقدينگي توليد كنندگان افزايش يافته كه مي تواند در بهبود كيفيت و افزايش تنوع محصولات هزينه شود كه در سال هاي اينده محصولات كاملا توان رقابت با مشابه خارجي را پيدا خواهد كرد. (2692083) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۶:۰۹:۱۴
باید درمورد کالاهایی که مزیت داریم جلو واردات گرفته بشه مثل پارچه و لباس دوخته و کفش ولوازم خانگی و... آخه کفش و لباس خارجی کجاش کیفیتش بهتره که از خارج وارد میشه اونم قاچاق که سودی هم برای دولت نداره و هزاران فرصت شغلی را از این مردم گرفته اصلی ترین درد اقتصاد ما فرهنگ مصرف کالای داخلی است که باید ایجاد بشه (2692085) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۱:۴۵:۱۲
دوست عزیز واردات که نباشه قیمت جنس داخلی بالا میره چون عرضه کم شده و ضمنا کیفیت هم پایین میاد و...اصلا و ابدا همچین فکری نکنید خودرو سازی ما همینطور بود الان چی شده؟ میدونی 20 هزار کشته در سال چقدر زیاده ؟ میدونی 100 هزار مجروح چیه؟ قطع نخاع میدونی چیه؟ اینا نتیجه حمایت از یک صنعت داخلی بود که عاقبتش این شد. (2692832) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۲:۰۳:۵۹
این اقتصاد ایران هیچ راه حلی کوتاه مدتی نداره اگر از ورود جنس خارجی جلوگیری کنیم عزیزان در داخل قیمت را بالا برده کیفیت را پایین میاورند(مثال حمایت همه جانبه از سروران خودرو ساز) اگر جنس خارجی را ازاد کنیم که وارد بشود دوستان تولیدکننده داخلی به جای اینکه برای افزایش کیفیت اقدام کنند شروع می کنند به نق زدن که فلان مارک خارجی ما رو بیچاره کرده (مثال صنعت کفش و بویژه کفشهای ملی که هیچ گونه طرح درستی ندارند)...و هرگز رشدی صورت نخواهد گرفت. در دراز مدت باید اقتصاد نئوکلاسیک و راهکارهایش و نظام بازار ازاد در کشور جایگزین شده و کم کم زمینه استفاده از متخصصان فراهم شود در حال حاضر نخبه ها یا توی خونه هستند و بیکار یا در خارج هستند و یا مشغول پایان نامه نوشتن و مقاله نوشتن برای دیگران هستند(موسسه های میدان انقلاب) و بنابراین وقتی که افراد باسواد را کنار میزنیم و کار را دست چند بازاری که سواد روز دنیا را ندارند میدهیم و بازار ازاد را هم بدرستی نمیخواهیم اجرا کنیم و مدام دولت در اقتصاد دخالت می کند نتیجه همین میشود. نظام بازار ازاد منتهی میشود به رقابت منصفانه و شدید ایجاد خلاقیت و همچنین تخصیص درست منابع و دوستان هم ناچار میشوند راندمان را بالا ببرند و...به رسمیت شناختن کپی رایت و...هم مهمه در هر حال به موازات این دوستتان باید راندمان کاری خود را هم بالا ببرند (هر فرد) و...
دوستان بازاری خود به درستی اگاه هستند که سواد کافی ندارند و در حد تولید کننده های موفق دنیا اگاهی و دانش ندارند یک شرکتی راه انداخته اند که از صدر تا ذیلش را خودشان اداره می کنند و حاضر نیستند به تحصیل کرده ها بها بدهند و با یک حقوق بخور نمیر اینها را نگه داشته اند تا فقط خط نخوابد و کار پیش برود نه خلاقیتی نه انگیزه ای نه چیزی (منابع انسانی و مدیریت منابع انسانی هم مشکل دارد)
وقتی میخاهید با دنیا رقابت کنید هم نوع شرکتتان باید ساختار خلاق و منعطف سازمانی داشته باشد هم افراد باسواد باشند و ایده هایتان بهترین باشد هم اهمیت و اولویت را به کیفیت بدهید هم راندمان را بالا ببرید تا قیمت پایین بیاد و چندین فاکتور اساسی دیگه
الان از یک تولیدکننده بپرس نوع ساختار سازمانی شما چیه؟ اصلا نمیدونه چه ساختاری سازمانش داره (تئوری و طراحی سازمان رابینز) و چه ساختاری رو در چه شرایطی باید استفاده کنه
یک فتحعلی نامی 50 سال پیش شرکت را تاسیس کرده و این دوستان هی ادم استخدام کرده اند(پسر خاله ها پسر عموها و ناصر و نصیر و منصور همه را اورده اند) و در نهایت هم به یک ساختار من دراوردی فشلی شبیه شده که فقط میشه اسمش رو ساختار بیمار و پیچیده ترکیبی از ساختار های سازمانی نام نهاد
وقتی هم بهش میگیم ساختار سازمانت مشکل داره حتی حاضر نیست یک سرچ ساده در اینترنت انجام بده و ببینه انواع ساختار های سازمانی چیه
خب نتیجه ساختار کلان و غلط اقتصادی(دولت) و ساختار خرد و غلط هم این میشه که الان هست.
اگر با این وضعیت عجیبی که ما داریم که هم ساختار کلانمون اشتباهه هم ساختار خرد هم تحریم هستیم و هم راندمان هر فرد پایینه و مدام هم دنبال تقلب هستیم موفق هم بشویم قوانین جهان هستی به هم میخوره و افریقا هم میتونه بیاد جنس بهتر رو تولید کنه
الان تولید کردن مثل تولید 200 سال پیش نیست که هر چی تولید کنی به فروش بره باید اگاه باشی از علم روز دنیا (2692855) (alef-3)
 
s
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۶:۱۱:۰۴
افزایش کیفیت٬ ارائه ضمانت و خدمات پس از فروش (2692089) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۶:۱۱:۴۵
سنگين بودن هزينه‌هاي تبليغاتي در داخل کشورباعث شده ، بسياري از فضاي تبليغي شهري در اختيار محصولات خارجي قرار گيرد ودر نتيجه توليد داخلي از امکانات تبليغ داخل آنطور که بايد استفاده اي نمي برند. (2692091) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۶:۲۷:۵۴
تولید با کیفیت + قیمت مناسب قابل رقابت با تولیدات مشابه خارجی (2692108) (alef-10)
 
احد
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۶:۳۹:۵۷
قیمت تمام شده رمز عملیات موفق است یک خودرو مثلا 120 قطعه دارد در بازار ازاد قیمت ها کنارش نوشته شود +دستمزد و ...... انوقت معلوم می شود بچاپ بازار است .پس قیمت تمام شده باید در هر جنسی مشخص با سود عادله روانه بازاز گردد اگر سنت بالای چهل است محصولات ارج و داروگر در گذشته حرف اول را میزد. (2692120) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۷:۰۴:۱۹
هرگز این اتفاق نمیافتد چون تجارت در ایران در انحصار گروههای مافیایی وابسته به قدرت سیاسی است. هر وقت دست این افراد کوتاه شد و هر گاه روابط با دنیا ازاد شد و ضمنا قوانین دست و پا گیر از دوش تولید کننده برداشته شد و هرگاه رقابت برای تولید جنس بهتر انجام شد شرایط فراهم میشود. سوال اینجاست با توجه به وضع موجود چقدر این امکان هست؟!!!!! (2692150) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۷:۴۹:۳۹
کیفیت کیفیت کیفیت! (2692192) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۷:۵۲:۱۶
من شخصا به دو دلیل حاضر به خرید بعض از اجناس داخلی نیستم
1. کیفیت پایین بعضی از تولیدات داخلی برای امثال من به جز دور ریختن پول فایده دیگری ندارد
چون خرید آنها مساوی است هزینه و عدم کارکرد و کارایی مناسب و عاقبت اقدام به خرید مجدد محصول مورد نظر
2. عدم پشتیبانی مناسب و محترمانه بعد از خرید که البته در مورد اجناس خارجی نیز صادق است.
بنابراین بنده سعی میکنم اجناسی را تهیه کنم که احتمال خراب شدن و صرف ههزینه در آنها حداقل باشد.حال این محصول ساخت داخل باشد یا وارداتی باشد.
بنابراین فکر میکنم برای اکثر مصرف کنندگان حس اطمینان نسبت به محصول خریداری شده بسیار مهمتر از محل تولید محصول است.
اگر مصرف گننده بخواهد برای پیشرفت تولید داخلی و سود رسانی به تولیدکننده داخلی اقدام کند پس لازم است تولیدکننده هم تنها به فکر سود خود نباشد و به خریدار این اعتماد را بدهد که از پولی که هزینه میکند نتیجه کافی را میبرد، همانطور که بعضی از تولید کنندگان داخلی این اعتماد را در مصرف کنندگان بوجود آورده اند. (2692195) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۷:۵۳:۲۳
موضوع کیفیت محصولات داخلی است اگر کیفیت درست شود و تقلب در آن نباشد
اکثر مردم جنس تولید داخل را مصرف میکنند ولی متاسفانه کیفیت جنس داخلی خوب نیست و تقلب در آن میشود خوب نمیشود توقع داشت مردم از تولید بی کیفیت استفاده کنند بعد هم امروز تولید جهانی شده باید از شرکتهای تولیدی معتبر جهانی دعوت کرد تا در داخل ایران تولید و مونتاژ داشته باشند تا مردم هم بتوانند از بهترین تکنولوژی های دنیا استفاده کنند و تولید کنندگان هم با شرکتهای تولیدی بزرگ جهانی همکاری داشته باشند (2692197) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۷:۵۴:۲۴
مانده ایم با خصلتهای بد حاکم بر بازار کسب و کار و تولید و فروش به چه چیز مردم را توصیه و تشویق کنیم؟؟؟!!! (2692200) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۸:۲۶:۴۱
رسما همه شرکت ها را بدهیم به چینی ها !!! (2692245) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۴:۱۸:۲۲
حرف شما را بطور کامل قبول دارم ، وقتی جوانان ایرانی بدنبال عمل زیبائی و زیر ابرو برداشتن و هزار جور قرطی بازی هستند ، کسانیکه دنبال منافع خود هستند اگر تمام صنایع ما را بدست نگیرند ، خیلی احمق هستند ! (2693004) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۸:۳۴:۵۵
1- تولیدکننده کالای با کیفیت را برنامه ریزی کند.
2- دستگاه های نطارتی واستاندارد در کنترل مسامحه نکرده وظیفه ملی خود را انجام دهند.
3-تولید کننده هدف رسیدن به منفعت زود وزیاد اما ناپایدار را کنار بگذارد.
4-اما برسیم به یارانه ها:
اشتباهی تاریخی که بجای حمایت از تولید وایجاد اشتغال زمینه افزایش تقاضا را فراهم کردند . خطائی نا بخشودنی.
برگشت از اشتباه خوب است. بیائید یارانه هارا به نخش تولید وخدمات رفاهی برای اقشار آسیب پذیر ( از جمله بهداشت، درمان، آموزش) وزیر ساخت های توسعه اختصاص دهید. (2692254) (alef-10)
 
و
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۱۸:۳۵:۰۵
کالا ی مرغوب ،قیمت مناسب ، خدمات پس از فروش و دیگر هیچ

ولی هیچکدام در کشورمان پیدا نیست و نخواهد بود (2692255) (alef-10)
 
عباس
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۰:۲۲:۲۳
پیشنهاد من اینه که مسئولان از کالای داخلی مصرف کنند نه اینکه به بهانه امنیت از خودروهای لوکس خارجی استفاده کنند (2692379) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۰:۵۱:۴۸
شما به چه فکر می کنید وزیر صنعت دفتر نمایندگی تام الاختیار را کنار گذاشت و در عوض یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه نیوزیلند را مدیر این دفتر احیا شده مجدد نموده که اطلاعات تجاری این کشور در دستان ایشان مستقیم ممکن است در قالب طرح تحویل دانشگاه نیوزیلند شود . این اقتصد مقاومتی فقط شعاره چرا که از یک طرف اطلاعات اقتصادی کشور لو خواهد رفت. شعار الکی ندهید (2692405) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۱:۴۴:۰۱
به نظر من کیفیت کالاهاکالاهای ایرانی که بالا نمیره....منتهی بهترین پیشنهاد اینه که قیمتا فوق العاده پایین پایین (2692449) (alef-3)
 
v
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۱:۵۱:۴۷
باید کیفیت را بالا برد و از دزدی در کیفیت و کمیت جلوگیری کرد. وقتی کیفیت پایین باشد،حال مردم را زور کنیم کالای ایرانی بخرید.نمونه بارز ان خودرو سازی حد اعلا بی کیفیتی گرانفروشی . (2692460) (alef-3)
 
حسین سیفیاری ایلخچی
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۱:۵۲:۵۷
پراید مثال خوبی است. اگر جلو واردات کالاهای باکیفیت گرفته شود،انحصار تولید و رانت بوجود آمده قیمتها را به بهانه حمایت از تولید داخلی بالا برده و از کیفیت کالا کاسته می شود .درست مانند پراید! (2692464) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۲:۳۱:۲۰
نظارت نظارت نظارت، اگر سازمان استاندارد با نظارت خود کیفیت کالای داخلی را تضمین و بالا ببرد مردم خود به خود سمت کالای داخلی می روند. مگر برنج ایرانی رو تبلیغ کردند که مردم میگن بهترینه؟ (2692508) (alef-3)
 
کامبیز
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۳:۰۳:۴۹
مارک ها یا برند ها ی کالاهای خارجی را بروی تولیدات داخلی بزنند و بفروشند بی دردسر (2692542) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۳:۰۶:۲۳
اولا که لازم نیست چرخ را دوباره از اول اختراع کنیم، می‌توان از کشورهایی که این مسیر را پیموده و موفق بوده‌اند، الگو برداری کرد.
دوما باید با تصحیح سیستم مالیاتی این دغدغه به حق مصرف کننده را برطرف ساخت که می‌پرسد چرا باید با خرید کالای گران و بی‌کیفیت داخلی، باعث پولدار شدن عده‌ای خاص شد. سبستم مالیاتی صحیح، در حل این معضل کمک شایانی خواهد کرد.
سوما همچنانکه بسیاری عنوان کردند، فرهنگ سازی نقش بسیار تعیین کننده‌ای دارد. به جاست که تلوزیون در این امر پیشتاز شده و در برنامه‌ها و سریال‌های خود، از کالاهای ایرانی بیشتر استفاده کند
چهارم اگر به سریال‌های ترکی ماهواره دقت کرده باشید، متوجه می‌شوید که اصرار عجیبی بر معرفی مکان‌های دیدنی ترکیه، بیمارستان‌های شیک و ... دارند. تو گویی ساخته شده‌اند تا تماشاچی را به بازدید از ترکیه، درمان در ترکیه و ... در ترکیه راغب و تشویق کنند. چرا برنامه‌های تلوزیونی و سینمایی ما فاقد چنین رویکردی هستند؟
پنجم متاسفانه قوانین و روح حاکم بر ادارات ما تولید گریز و مانع ایجاد کن هستند. دولت باید فکری به حال قوانین زیاد و مزاحم و تغییر نگرش کارمندان ادارات بکند
ششم تشویق سرمایه‌گذار خارجی برای ایجاد و واردات تکنولوژی در داخل
نکته اخر اینکه تولید، درد مشترک همه ماست، دوای مشترک ما نیز هست. پس همت مضاعف و تلاش هدفمند همه را طلب می‌کند. (2692545) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۱-۳۰ ۲۳:۳۸:۲۳
یادمه که یه موقع به چای ایزانی میگفتن پهن نشان. به خاطر اینکه کم رنگ میداد و باید کلی چای خشک میریختی داخل قوری. حالا الان معلوم شده این چای خارجی ها همش رنگ مصنوعی و اگه چای ایرانی خوب دم بشه طعمش از خارجی ها بهتره. و تو این سال ها تولیدکننده های چای ایرانی چوب این رو خوردن که تبلیغ خوب برای محصولشون نمیشد. به نظر من یه تعاونی ها یا سازمان های مردم نهادی شکل بگیره برای ارتباط بین مصرف کننده و تولید کننده های ایرانی. مثلا همین چای. چای سیلان هر چقدرم خوب باشه ولی نمیشه اطمینان کرد که اصلش به دست ما میرسه ولی کار این سازمان هایی که گفتم اینه که به مردم اطمینان میدن چای ایرانی بدون افزدونی های شیمیایی و ... به دستشون میرسه و دولت هم روی این سارمان ها نطارت میکنه و در فعالیت های تبلیغی کمکشون میکنه. (2692576) (alef-10)
 
آرش
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۰:۰۰:۵۴
به نظر من مهمترين چيز بالا بردن سطح استاندارد و نظارت بر توليده. مصرف كننده اگر به كيفيت اعتماد داشته باشه در اكثر مواقع به اينكه كالا توليد كدوم كشوره اهميت كمتري ميده.مثل انواع پوشاك و لوازم برقي، اسمارت فون كه توليد كشور چين هستند ولي از بالاترين فروش هم برخوردارند. در حال حاضر خيلي از كِرِمها و لوازم بهداشتي وآرايشي ايراني كيفيت خوبي دارند و همچنين فروش خوبي. اگر در بقيه كالاها هم همين اندازه دقت بشه بعيد ميدونم كسي طرف جنس قاچاق خارجي بره. (2692591) (alef-3)
 
احمد رضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۰:۰۳:۵۳
در این زمینه صنایع داخلی هم باید فعال باشند و بر کیفیت اجناس وقت گذاری نمایند تا مصرف کننده داخلی از خرید و انتخاب خود پشیمان نشود ولی متاسفانه اینطور نیست. باید گفت که فرهنگ سازی باید در صنایع و کارخانجات اغاز شود مسئله دیگر قیمت میباشد به محض استقبال از خرید کالایی توسط مردم . تولید کننده قیمت آنرا بالا میبرند نظارت بر اعمال صنایع باید بیشتر شود. (2692595) (alef-3)
 
مسعود
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۰:۱۹:۳۰
بهترین راه این است که رانت را از بین ببرند تا در شرایط عادلانه رقابت صورت گیرد مطمئن باشید افراد توانمند زیادی در کشور وجود دارد که می توانند تولیدی های بسیار خوبی راه اندازی نمایند ولی در شرایط رانت موفق نخواهند بود. (2692608) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۰:۲۲:۲۵
برگزاری تورهای کارخانه گردی برای مردم (2692613) (alef-3)
 
سیاوش
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۰:۳۳:۳۵
تا وقتی که مافیای قدرتمند قاچاق کالا وجود داره، بندر و فرودگاه در اختیارش هست این صحبتها بیشتر شبیه جک و طنز هست. ما سر چشمه رو رها کردیم و میخایم که از گرده مردم بکشیم. (2692617) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۰:۴۴:۴۶
نظارت شدید بر تولید داخلی و برخورد با تولید کنندگان متخلف خدمات پس از فروش و گارانتی به معنای واقعی (2692626) (alef-3)
 
میرعماد
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۱:۱۹:۱۳
بالا بردن کیفیت-نوآوری در محصولات-تعدیل منطقی قیمت-خدمات پس از فروش واقعی (2692645) (alef-3)
 
حمید
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۱:۳۲:۰۷
در برخی صنایع به خصوص صنعت خودروسازی شاهدیم که نتیجه سالها حمایت از این صنعت منجر به رشد این صنعت و کیفیت بهتر خودروهای داخلی نشده است. به نظر من باید مقداری از تعرفه واردات کاهش یابد و این خودروسازها مقداری تحت فشار و بازار رقابتی قرار گیرند. همزمان باید قراردادهایی با شرکتهای معتبر خودروساز که در آن شرط انتقال فن آوری درج شده باشد منعقد شود. (2692647) (alef-3)
 
حمید
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۱:۳۲:۳۸
رشد کیفیت فقط در بازار رقابتی اتفاق می افتد نه در بازار غیررقابتی و انحصاری ایران و اقتصاد رانتی دولتی و نفتی. (2692648) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۱:۴۲:۳۳
خب اگه محصول داخلي با كيفيت باشه و قيمتش هم مناسب باشه چرا بريم سراغ كالاهاي خارجي؟
واقعيت اينه كه بسياري از ما حتي به كيفيت هم توجه نمي كنيم و بيشتر نگاهمون به جيبمونه و وقتي تو خرج روزمره مون مونديم ديگه نميتونيم در راه ارتقاي فرهنگ مصرف داخلي جانفشاني و ايثار كنيم! بنابراين توليدات داخلي روي پايين آوردن قيمت محصول خيلي بايد تلاش كنند. (2692650) (alef-3)
 
مهدی حسین زاده
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۱:۵۰:۲۷
با ارایه تخفیف در "مراکز فروش" به اجناس ایرانی مردم را به خرید آنها میشود عادت داد و بعد از یک مدت این عادت به فرهنگ تبدیل خواهد شد. (2692653) (alef-3)
 
سعيد
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۲:۳۷:۰۱
مشتري بيشتر به فكر منافع شخصي كه همان كيفيت وقيمت مناسب است ميباشد توليد كنندگان بايد بيشتر به فكر ارتقاي كيفيت محصولات و پايين اوردن هزينه تمام شده كالاي عرضه شده به مردم باشند كه اين هدف فقط با همكاري دولت با بخش توليد ممكن ميشود دولت ميتواند به جاي پرداخت يارانه نقدي به پردرامد ها اين پول را درقالب پرداخت يارانه پرداخت انرژي واحد هاي توليدي و همچنين كمك در تامين خريد مواد اوليه باكيفيت هزينه كند با پايين امدن هزينه هاي جانبي و همچنين در نظر گرفتن طرح هاي تشويقي براي كالاهاي با كيفيت ميتوان چرخ هاي توليد كشور را به چرخش دراورد (2692656) (alef-3)
 
حسین کار
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۴:۵۹:۴۶
بهترین راه حل بالا بردن گارانتی محصولات ایرانی و تشویق و کمک دولت به تولید کنندگانی است که بیشترین مدت و بهترین گارانتی را برای محصولات خود قرار می دهند. (2692664) (alef-3)
 
سمج
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۸:۵۱:۲۵
حماتی از تولید داخل سه اساس داره که باید در کنار هم باشه:
1- سیاست گذاری ثابت و مدون دولت در امر واردات به نحوی که نه واردات خیلی محدود بشه، مثل خودرو، و نه خیلی بی قاعده و غیر قابل کنترل
2-تعهد تولید کنندگان به تولید استاندارد و حمایت از مشتریان در امر گارانتی و خدمات پس از فروش پایدار و احترام به درخواستها و نظرات منطقی مصرف کننده گان در افزایش مستمر کیفیت تولیدات
3-تعهد مصرف کنندگان در استفاده از تولید داخل و تحمل و اعلام نقاط ضعف تولیدات داخل تا افزایش مستمر تولیدات.

نمونه تولیدات ناموفق داخل: صنعت خودرو سازی (به دلیل حمایت بی حد از طرف دولت)
نمونه تولید موفق داخل: در حد اطلاع بنده:صنعت چینی، کاشی و سرامیک، صمنعت لاستیک، صنعت سیمان، صنعت لوازم خانگی (به تدریج مانند اسنوا، پارس خزر (2692717) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۹:۰۹:۱۸
در صورت عدم واردات کالای خارجی ما به سمت عقب افتادگی و انحصار طلبی و بی کیفیت شدن تولید داخل و افزایش قیمت آن می رویم...چرا که صنایع ما به خصوص دولتی و شبه دولتی ما در این چند ساله ثابت کردند که منافع مشتری برایشان هیچ ارزشی ندارد و کیفیت برای آنها حرف خنده داری است....یکی دیگر از راهکارها برای ترغیب مردم به استفاده از تولید داخلی ترغیب مسولان به استفاده از تولید داخلی است تا مردم هم از آنها الگو بگیرند..وقتی افتخار تولید خودروی ملی را داریم چرا همان مسول تولید کننده خودرو خودش نوع آلمانی و ژاپنی آن را سوار میشود... (2692725) (alef-3)
 
ايراني
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۹:۳۷:۳۶
تنها راه ممكن افزايش كيفيت كالاي ايراني است و رقابت با نوع خارجي
مردم ايران پول اضافه براي خريد جنس بنجل و بي كيفيت ندارند

نمونه صنعت خودرو مي باشد كه چون خودروي داخلي بي كيفيت است مردم رو به خودروي خارجي آورده اند (2692733) (alef-3)
 
مهدی
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۰۹:۳۷:۴۰
ایرانی، ایرانی بخر (2692734) (alef-3)
 
hamvatan
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۰:۱۷:۰۱
فقط با شعار دادن نمیشود مردم را به سمت کالاهای ایرانی سوق داد بعنوان مثال درصد بالای پوشاکی که در حال حاضر عرضع میشود ایرانی هست اما مارک خارجی به آن پیوست میشود اگر همین لباس را مارک ایرانی عرضه کنند دیگر کسی سراغش نمیرود این یعنی اینکه مردم به جنس ایرانی بی اعتماد هستند ما باید مدتی تحت لیسانس شرکتهای بزرگ فعالیت کنیم تا اصول حرفه ای کار را بیاموزیم اونوقت هست که مردم روی میاورند به سمت کالای ایرانی اونوقت هست که میتوانیم کالاهای خودمان را صادر کنیم البته پوشاک مثال بود خیلی چیز های دیگر هم هست که اگر همین منوال را در پیش بگیریم با کسب تجربیات و استانداردهای لازم میتوانیم هم داخلی باشیم هم بین المللی. (2692753) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۰:۲۵:۰۸
مردم خود بهتر می دانند کدام جنس بهتر است (2692759) (alef-3)
 
تاجیک
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۰:۴۰:۴۳
با سلام اول می بایست تولید کننده ها را تادیب کرد تا دزدی نکنند از همه چیز تولیدات می دزدند در نتیجه عمر تولیدات گاه به یک سال هم نمی رسد اگر مردم مجبور شوند که فقط جنس ایرانی بخرند خدا می داند چه بلایی که بر سر مردم نمی آورند نگاهی به ساخت خودرو بنمائید سالی چند هزار کشته بیشتر گردن کیفیت خود رو ها ست شنیده می شود حتی از نقطه جوش در بدنه نیز می دزدند
کیفیت را تامین نمائید خریدار ش هست. (2692771) (alef-3)
 
محمود تجملیان
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۲:۰۱:۱۵
به نظر اینجانب به عنوان متخصص و صنعتگر با سابقه 25 سال در کشور ، در هر طرح اقتصادی مجموعه ای از پارامترهای موثر را باید با هم دید وگرنه حل مشکل بصورت موردی باعث بروزتبعات دیگر در سایر یخشها میشود که عمدتا منجر به تعدبل با حذف طرح اصلی میگردد . و لذا مجموعه موارد ذیل ارائه تا شاید منجر به تغییر و بهبود گردد
1- تعیین مزیتهای نسبی کشور و تمرکز برنامه وسرمایه گذاری روی آنها ودر نتیجه حذف تولیدات گران داخلی و پرداخت یارانه تولید صرفا به کالاهای استراتژیک
2- گسترش جهانبینی و نگرش به تولید از استانی ، داخلی به منطقه ای و صادراتی
3-افزایش کیفیت محصولات داخلی
4- شروع تولید مشترک با شرکتهای خارجی جهت استفاده از امکانات و ظرفیتهای داخلی با برگشت سرمایه گذاری ثابت ودرگردش طرف خارجی از محل کالای صادراتی
5- تاسیس مجامع مشترک صنفی و تجار مربوط به هر صنف جهت کنترل کیفی محصولات وارداتی والزام به توزیع کالای داخلی مشابه وارداتی توسط شبکه تجاری
6- تعیین حدااقل استانداردهای مورد نیاز هر محصول وارداتی و اخذ تضمینهای لازم از وارد کننده که در صورت واردات محصولات نامرغوب تا دو برابر مابه التفاوت آن با کالای مرغوب جریمه بپردازد .
7- حمابت طرحهای خوداشتغالی با پرداخت 50% از دستمزد و 100% بیمه شاغلین معرفی شده از سیستم بیمه بیکاری جهت دوره 5 ساله به واخدهای جدید و اشتغال مازاد در واحدهای درخال کار جهت رفع مشکل اشتغال و کاهش هزینه تولید
8- حمابت با پرداخت وام سرمابه درگردش با نرخ متعارف درخارج از کشور به تولیدکنندگان برمبنای میزان فروش و سهم سرمایه در آن ( که باعث شفافیت عملکرد و کاهش هزینه تولید از یکطرف و افزایش درآمدهای مالیاتی ( ارزش افزوده و درآمد) میشود
9- الزام تولیدکنندگان به افزایش بهره وری به گونه ای که درپایان 5 سال حمایتی توان رقابت کیفی ، کمی و قیمتی با محصول مشایه خارجی (با حذف تعرفه واردات ) را داشته باشند .
10 - برخورد قاطع با قاچاق کالا اعم از خودی و غیرخودی وهمچنین با سوء استفاده کنندگان از حمابتها (2692852) (alef-3)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۲:۰۳:۲۰
با سلام
نظر من این است که دولت نظارت دقیقی بر روی کیفیت کالاهای تولیدی داخل برنامه ریزی کند و در ابتدا کیفیت کالای داخل بالا رود قطعا در این صورت با بالا رفتن کیفیت و امکان رقابت با کالاهای خارجی مردم به سوی مصرف کالای ایرانی ترغیب خواهند شد همچنین قیمت کالای تمام شده نیز باید با معیارهای جهانی تطابق داشته باشد. (2692854) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۲:۲۶:۵۴
]چرا مردم برنج ایرانی را بر خارجی ترجیح میدهند در عوض چای خارجی بر ایرانی جواب ساده است فهم و شعور و سلیقه دارند و بس . (2692872) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۲:۳۱:۴۷
بازار باید ازاد باشد نه انحصاری (مثل خودرو که ققط منافع تولید کننده را در نظر گرفته و هیچ سودی به حال مردم ندارد)
اگر مردم بدانند کیفیت کالای ایرانی در حد مشابه خارجیه حتی اگر کمی گران ترباشه ایرانی را انتخاب می کنند . (2692877) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۲:۳۶:۵۲
قدرت تصمیم گیرنده فقط باید یک نهاد باشد و تمامی نهاد های موازی باید حق تصمیم گیری نداشته باشند حتی اگر این نهاد دولت باشد (2692885) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۲:۵۸:۳۷
ارتقا کیفیت کالا- سلیقه در بهبود زیبایی ظاهر وقیمت مناسب (2692906) (alef-3)
 
امیدوار
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۳:۵۷:۳۱
سلام
به نظر من چند کار اساسی باید صورت بگیرد:
1- تولیدکنندگان ایرانی نسبت به محصولات خود مسئولیت پذیر شوند. یعنی همان کاری که هوندا در شروع کارش انجام داد و البته ادامه داد. خریدار باید بتواند در صورت عدم رضایت، محصول را بازگرداند و عیب آن را نیز بگوید. فروشنده هم موظف است آن را پس بگیرد. بدین ترتیب ایراد کار در طی زمان به دست می آید و محصولات به سمت کیفیت بالاتر خواهند رفت. در این خصوص باید مرجعی باشد تا این حقوق برای مصرف کننده را تضمین کند نه اینکه کار به دادگاه و هدررفتن زمان شود.
2- باید برای ارتقای کیفیت محصولات زمان مناسبی پیش بینی شود و تا آن زمان، واردات کنترل شود. مثلا مدت زمان ده ساله ای درنظز گرفته شود و تعرفه های گمرکی به صورت پلکانی طی این ده سال کاهش یابد تا در نهایت صفر شود. دولت باید در این تصمیم قاطع باشد و تولیدکنندگان فکر نکنند بعد از ده سال هم با چانه زنی می توانند خود را از رقابت کالاهای خارجی مصون نگه دارند.
3- از الان باید در نظام آموزشی روی کودکان کار شود تا آنها بفهمند تنها سرمایه مهمی که کشور دارد آنها هستند و باید خود را برای ورود به عرصه تولید در آینده آماده کنند. همچنین باید به آنها آموزش داده شود که از حالا یاد بگیرند محصول داخلی مصرف کنند. راهنمایی و رانندگی با دخالت دادن کودکان در یادآوری قوانین به والدین تجربه خوبی دارد. (2692975) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۴:۲۵:۵۷
من فقط وقتی جنس ایرانی میخرم که پول خرید نمونه خارجیش رو نداشته باشم. مگه دیوونم ایرانی بخرم؟؟تا حالا هر چیزی رو ایرانی خریدم انداختم دور.دیگه بسه. (2693009) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۵:۰۲:۰۰
الف جان، نماد تولید ایرانی "پراید" و "پیکان" است و نماد تولید آلمانی "بنز". اما این همه‎ی ماجرا نیست؛ چون در سایپا و ایران‎خودرو اثر چندانی از جوان‎های نخبه و با استعداد ایرانی پیدا نمی‎کنید؛ اما در "بنز"، "سیتروئن"، "فولکس"، "بریتیش پترولئوم " و ... همان جوان‎های پراستعداد ایرانی را پیدا می‎کنید.

شاید اگر این همه حمایت غیرواقعی از صنعت خودروی داخلی نمی‎کردند و تعرفه‎ی واردات خودرو را کاهش می‎دادند، تولید کننده‎ی ما هم مجبور بود بدنبال همان جوان‎های با استعداد بدود تا شاید خلاقیت و فکر آنها هم کیفیت را بالا ببرد و هم هزینه را پایین بیاورد. تا آن روز پراید تنها یک کار می‎کند مردم را از سیاست‎های دولت ناخرسند می‎کند و البته برای بخشی از هم‎وطنان ما در اورژانس، بیمارستان‎ها و (متاسفانه) بهشت زهرا ایجاد شغل! (2693065) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۵:۰۷:۴۷
در درجه اول : احترام به خریدار که دنیایی توی اون نهفته است:(کیفیت خوب،خوش قولی،گارانتی معتبر و ......) (2693070) (alef-11)
 
عماد
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۵:۳۱:۱۶
یک سازمانی هست که فقط برای اینکار شکل گرفته ، گمرک! (2693097) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۵:۵۹:۲۲
من یک آماری از لوازم مورد مصرف چینی در امر ساختمانسازی میدهم:

-دسته بیل
-بیل
-بیل
-فرگون
-بالایر
-انواع پمپ
-کاشی
-سرامیک
-سنگ سااختمان
-سینک ظرقشوتی
-شیر آلات
-انواع درب
-کاسه توالت
در مملکت اقلام مذکور در حجم وسیع و گسترده مصرف دارد .تولید این محصولات که پیچیدگی خاصی ندارد واردات انبوه آنها نشان میدهد صنعت کشور در تولید آنها نا توان است و یا توان رقابت با آنها را ندارد.باید وزارت صتایع رسیدگی بکند و ببیند چگونه است محصولات مشابه خارجی با پرداخت کرایه حمل و هزینه های تر خیص و مالیات و غیره چرا ارزانتر از محصولات داخلی است دستمزد هم که در کشور ما در سطح نازلی است علت یابی این مسئله در تمام شاخه های تولید و رفع آنها مسئله ای است حیاتی. (2693126) (alef-3)
 
امید
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۹:۲۲:۰۷
به نظرم شکل گیری برند های معتبر داخلی می تونه کمک خوبی باشه. این امر سبب بالارفتن کیفیت و نیز پاسخگو بودن آنها میشه.
برای شروع هم باید چند شرکت تولیدی ترکیب و کار را شروع کنند. (2693430) (alef-10)
 
مهران
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۹:۲۷:۵۲
دست ظالمان به حریم تولید و اشتغال را از بازار واردات مواد غیر ضروری کوتاه کنید.
با رونق تولید قیمت تمام شده را کاهش دهید.
سازمان استاندارد بدون تقلب و رشوه گیری بر کیفیت تولید نظارت کند.
اگه این سه امر محقق شد من فردا با دوچرخه میرم کره مریخ . شما چطور ؟ (2693439) (alef-10)
 
حسن
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۹:۴۶:۰۴
h
اگر کیفیت کالا خوب باشد قیمت هم مناسب مطمئنا مدم ترجیح می دهند که جنس داخلی بخرند (2693466) (alef-3)
 
ریحانه
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۱۹:۵۶:۱۶
بسته بندی مناسب.کیفیت خوب و قیمت خوب و نسبت بالا.
متاسفانه گاهی اوقات مردم ما به علت قیمت پایین این محصولات از خرید آنهها صرف نظر میکنند.
به نظرم باید به جایی برسیم که محصولات ایرانی برای ایرانی ها به عنوان یک برند دربیاید و مردم با اعتماد بتوانند خرید خود را انجام دهند. (2693483) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۰:۱۶:۱۱
اول اینکه کالای داخل گران است و در این خصوص دولت باید کمک یارانه ای کند و ثانیا بحث اعتماد است که متاسفانه کمتر تولید داخل توانسته اعتماد مردم رو جلب کند (2693504) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۰:۳۷:۲۸
ما از بخش دولتی عزیزمان انتظاری نداریم ، از بخش خصوصی محترممان نیز برند معروف نمیخواهیم ، تکنولوژی پیشرفته نمیخواهیم ، هیچ نمیخواهیم .فقط شما را به خدا نان هایی را که قیمتش چند برابر شده و اندازه اش به سمت بیسکویت شدن میرود ، جوهر قند و جوش شیرین نزنید آرد ضایعاتی ریخته بر کف نانوایی را که جارو یکنید دوباره در ظرف خمیر گیری نریزید، خواهش میکنم.راننده تاکسی های عزیز چند قطره باران ، چند قطره باران است حکم مباح شدن مال مردم پیاده نیست .راننده اتوبوس های بسیار گرامی ترا خدا در ایستگاههای میانی مسافران نشسته بر صندلی اتوبوستان را نیز صندلی خال حساب نکنید ، هرچند بازرسان میان خطوط هم خیلی لوطی هستند و کار با شما ندارند ولی تلاش شما برای کسب روزی بیشتر به قیمت از بین بردن حقوق سی چهل نفر که نشسته و ایستاده منتظر پرشدن کاسه طمع شما هستند.سالانه تعداد زیادی را روانه متخصصان اعصاب و روان میکند ، لا اقل از ایشان نیز پورسانت بگیرید.اینها سه نمونه همیشه جلو چشم من است که هرروز تکرار میشود و جلوی ویترین .این فرهنگ کار ماست و کاملا قابل اشاعه به تمام زیست اقتصادی و اجنماعی ما . حال با مواردی که پشت ویترین میگذرد هرکس به فراخور نوع فعالیت خود آشناست.کلا ما سه بخش داریم که تولید و خدمات را به عهده دارند:
1- بخش دولتی که به موقعیت ممتاز خود به عنوان محملی برا بهره مندی شخصی و گروهی نگاه میکند.
2- بخش عمومی که همان بخش دولتی است منهای حسابرسی بخش دولتی با دست هایی باز تر.
3- بخش خصوصی کم ظرفیت که معمولا به لیسیدن انحصاری کاسه های خالی دو بخش دیگر و مواری که برخی محضورات دو بخش دیگر را از فشار حداکثری باز میدارد وارد عمل میشود. (2693540) (alef-3)
 
siavash
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۰:۴۳:۰۵
اطمینان به مصرف کننده بدهید. بداند حتی در صورت هر گونه اشکال شما پشتیبان محصول هستید در هر صورتی. فقظ با این اطمینان میتوان محصول داخلی را جا انداخت. (2693553) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۰:۵۷:۳۶
کافیست اصلاح طلبان و سیستمهای رسانه ایی آنها وارد عمل شود. چنان مؤثر می توانند این شعار را موجه کنند.
همه گروههای سیاسی باید بیان وسط ! عده ایی از سیاسیون که منتسب به بازار هستند علاقه ایی برای مشارکت در این بحث ندارند. (2693571) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۱:۰۸:۴۴
دولت تاجر کشور را تاجر واردات خواهد کرد و تولید ایران تعطیل (2693585) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۱:۱۰:۳۲
چین حمایت از تولید خودش رو انجام می ده ولی ایران فقط به فکر تعطیلی فکر تولیدی (2693588) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۳:۲۲:۱۲
وقتی که جنگ تمام شد دولت های ما کشورمان را به سمت وارداتی کردن اقتصاد از سر پولهای نفتی سوق دادند و فرهنگ کار در ایران را به سمت اقتصاد دلالی کشاندند و امروز این اقتصاد ملخی همچنان ادامه دارد و و دلالان مثل ملخ وقتی بر گوشه ای که امید بهبودی در آن بود افتادند آن تیکه امید را هم با خاک یکسان کردند و با لابی گری ها و نفوذ خصوصی بازها بر سر رانت و منابع کشور و افراد بدون برنامه در پس از جنگ فقط فساد بانکی که ناشی از اقتصاد دلالی و مخارجی بوده اتفاق می افتد و هدفمندی یارانه ها اینک که به بدترین شکل انجام شد آن روز مجریش در فضای مقدس سیر می کرد و خرد و کوچک از نقد محروم بودند و ادامه سیاستهای تعدیل در دولت یازدهم و تکرار همان بازیهای از پیش رفته بر این خاک همچنان می رود تا تولید ایرانی را به خاک مذلت بکشاند و هیچ امیدی دیگر نداشته باشید. وقتی قانون زیرپا گذاشته می شود و نهادهای نظارتی برای داروی پس از مرگ سهراب حکمی می زنند تا دل خودشان خوش شود این اقتصاد راه نجاتی نخواهد داشت. (2693805) (alef-3)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۳:۴۵:۱۰
ما 35 سال از تولید خودرو در کشور حمایت میکنیم خدا وکیلی بعد از 35 سال چه شد ....بهتر یا بدتر ......اگر برنامه هست این برنامه کجاست .......اگه عدد سازیه چیز دیگریه...... (2693828) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۲۱:۲۲
بهتر شده دوست عزیز.عامیانه حرف نزنید.سال 70 حتی توان ایرانی سازی پیکان رو هم نداشتیم.با کوبیدن صنایع داخلی به آینده خود و فرزندانتون خیانت میکنید. (2694437) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۱ ۲۳:۵۹:۵۹
والا جدیداً بحران در تولید محصولات داخلی به حدی رسیده که ما از ترس به خطر افتادن سلامتیمون دیگه محصول داخلی نمی خریم. هر روز اخبار جدیدی از اینکه فلان تولیدکننده با فلان خلافش سلامتی مردم رو به خطر انداخته مطرح میشه که آدم رو میترسونه. ولی در کل به نظر من باید دولت بیشتر تمرکزش رو بزاره رو حمایت از تولیدکننده هایی که محصولات باکیفیت تولید می کنند تا مردم هم ترغیب به خرید از اونها بشن. برای مثال چرم تبریز، فرش دستباف، برنج ایرانی و محصولات باکبفیت دیگه ای که با اندکی حمایت از اونها میشه نه تنها بازار ایران بلکه بازار جهانی رو تحت تأثیر قرار داد. از حمایت بی فایده از تولیدکننده هایی هم که با سودجویی خودشون سلامت مردم رو به خطر میندازن دست بردارن. نمیدونم تا کی پراید تو ایران باید جون مردم رو بگیره. یعنی جون مردم اینقدر برای دولتمردان بی ارزش هست! (2693843) (alef-3)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۰:۴۰:۴۴
با سلام
چند راهکار
۱- ثبت و حمایت از برندهای داخلی و مبارزه با کپی کاری.
۲- حمایت از تولید کننده و تامین مواد اولیه مرغوب .
۳-جلوگیری و بازرسی برای عدم استفاده از مواد نامرغوب.
۳- عدم حمایت از دلالی
۴- ترویج فرهنگ خرید مستقیم از نمایندگی برندهای داخلی.
۵- بالا بردن سطح آگاهی و علم تولید کنندگان داخلی. (2693885) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۶:۵۶:۴۹
وقت شعار گذشته ؟ مثل قبل اول از روحانیت سطح بالا و مسئولین رده بالا باید شروع شود تا به مردم سرایت کند همه از زندگی همدیگر باخبرند ... (2693986) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۷:۴۰:۱۲
توليد كننده ايراني چندتا مشكل عمده داره
1-تكنولوژي ساخت محصول پايينه
2-زيبايي و طراحي محصول ايراني اغلب وجود نداره
3-به دلايل مختلف نميتونه قيمت تمام شده ش رو پايين بياره

من خودم طرفدار محصولات ايراني هستم اما چند روز پيش كه رفتم پارچه پرده بخرم انقدر تنوع و طراحي زيبا تو پارچه هاي ترك ديدم كه ناخوداگاه به سمت اونا كشيده شدم (2694016) (alef-10)
 
تیمور
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۷:۴۱:۵۶
سلام
فغقط ده فرمان زیر را اجرا کنند بیشتر راه را رفته ایم. کاری هم نداره فقط همت میخواد و صداقت (اگه باشه)
1-خودمسئولان نظام و دیگر مقامات و مدیران و... برای تردد و تشریفات و محافظین و.... فقط و فقط از خودروهای ساخت داخل استفاده کنند.
2- خود مسئولات ارشد نظام و دیگر مقامات ومدیران ، برای تردد درون شهر از مترو و تاکسی و اتوبوس استفاده کنند.
3- خود مسئولان نظام و دیگر مقامات ومدیران ، همانند بقیه افراد جامعه از خط ویژع تردد نکنند - پشت چراغ قرمز بایستند و ....
4- خود مسئولان نظام ودیگر مقامات ومدیران ، از تولیدات داخلی در ادارت و خانه هایشان و... خریداری واستفاده نمایند.
5- خود مسولان نظام و دیگر مقامات و مدیران از پوشش لباس وپیراهن وکفش و جوراب و...تولید داخل خریداری و استفاده نمایند.
6- خود مسئولان نظام و دیگر مقامات و مدیران از تبلیغ اجناس خارجی در رسانه ها و سطح شهر و.. جلو گیری کنند.
7- خود مسئولان نظام و دیگر مقامات و مدیران از صداو سیما توضیح بخواهند که چرا درفیلمهای خارجی خودروی خارجی را مارک و آرم آنها را کاملا" نشان میدهند ولی در فیلمهای تولید داخل ، آرم خودروی تولید داخل را شطرنجی میکنند درحالی که همه ایرانیها میدانند خودرو چه خودروئیست و واقعا" این اتفاق بسیار مسخره است.
اگر نیاز به اصلاح قانون هست خود مسئولان نظام و دیگر مقامات ومدیران اقدام کنند.
8-خود مسئولان نظام و دیگر مقامات و مدیران از واردات کالاهایی که مشابه آنها درداخل تولید میشود جلو گیری کنند و جلوی رانت واردات و باند بازی ورفاقت بازی وسود جویی را بگیرند.(البته که نمیتوانند چون مثلا" شکر و برنج ودیگر اقلام مشابه کاملا" با کیفیت بهتر تولید داخلی داریم ولی امان از دست رانت بازی وباند بازی و...)
9- دیشب از قول مسئولین در اخبار تلویزیون اعلام شد که مردم میوه خارجی نخرند چون مجوز های لازم بخصوص مجوز استاندارد و بهداشت و... ندارد- براستی چه کسی باور میکند که این همه میوه خارجی با کانتینر یخچالی و کشتی های یخچالی بصورت قاچاق وارد کشور شده است؟ ما مردم گاگول که نیستیم ندانیم چه خبره!! تازه اگرراست میگن چرا اجازه دادن پخش بشه و حالا که پخش شده چرا جمع آوریش نمیکنند تا خسارت کمتر بشه ؟ این همون رانت وباندیست که عرض کردم همه را درگیر و نمک گیر کرده است.
10- خود مسئولان نظام و دیگر مقامات و مدیران به مردم نشان بدهند که اولین عامل وحامی تولید داخل خودشان هستند.تا اعتماد مردم بیشتر شود و فاصله ها کمتر شود.
والسلام (2694020) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۵۲:۵۲
علاوه بر تمام موارد بالا دولت هم باید حمایت بیجا از تولید کننده متخلف و کالای بی کیفیت را به نفع کالاهای با کیفیت تولید داخل حذف کند. (2694662) (alef-10)
 
مریم
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۷:۴۸:۰۱
به نظر من واقعا ایران و ایرانی ثابت کرده که اگر بخواهد می تواند...فقط دو مسدله: اول بالا بردن هرچه بیشتر و سریعتر کیفیت کالاها و دوم فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن مردم (2694032) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۹:۱۲:۴۰
(((((((((((( استاندارد کشکی رو جمع کنید تا محصولات کیفی اعتمادساز شود )))))))))))))))))))))) (2694134) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۹:۳۸:۰۳
با سلام ما یک کشور دینی هستیم ومردم به حرف علمای دین توجه مینمایند بهترین کار دادن فتوا توسط حضرت آقا جهت عدم استفاده از محصو لات خارجی است (2694163) (alef-3)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۰۹:۴۶:۲۲
بسته به نوع محصول متفاوت است ..
مثلا در پوشاک برندسازی
یک برند اسلامی ایرانی (2694175) (alef-3)
 
محمود
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۱۵:۴۱
1-اولا كل مسئولين رده بالا بايد به مردم ثابت كنن كه از اجناس ايراني در زندگيشون استفاده كنن.2-كيفيت محصولات ايراني با نظارت دقيق و پس از مصرف به مردم ثابت بشه3-قيمتها هم با همون كيفيت بالا معقولانه باشه (2694424) (alef-3)
 
محمد رضا
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۱:۲۴:۵۱
تا زمانی که کیفیت اجناس ایرانی خوب نیست و قیمتی تقریبا مشابه با اجناس خوب خارجی دارد هیچکس خریداری نمیکند
و مشکل دیگه ای هم هست
اینکه برند های معتبر ایرانی کم هستند و همون معدود برند ها هم از نظر کیفیت و قیمت اصلا مناسب نیستن
تا زمانی که برند ها زیاد نباشن و رقابتی بینشون ایجاد نشه پیشرفتی رخ نمیده (2694442) (alef-10)
 
نجف زاده
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۲:۴۵:۳۶
با سلام
اندیشه استفاده از تولیدات داخلی و ممانعت از ورود کالاهای دارای مشابه ایده خوب و لی دارای مخاطراتی است
1- زمانی که تولید کنندگان ما متوجه می شوند که خریدار ایرانی چاره ای جز خرید از محصولات داخلی را ندارد و یا قیمت کالای خارجی به گونه ای است که به سمت و سوی خرید داخلی بیاید.با یک وضعیت انحصاری در داخل مواجه می شویم که براحتی کالای بی کیفیت را به مردم تحمیل می کنیم با قیمت های غیر واقعی.مثلا در بازار خودرو چرا باید پول یک ماشین مدرن با کیفیت را به کالای بی کیفیت داخلی داد.
2- چه ضرورتی هست در کالاهای که فاقد مزیت نسبی هستیم اصرار به تولید آن کالا در داخل داشته باشیم.
3- امروزه مفهوم خود کفایی در حوزه تمامی کالا معنا و ارزش اقتصادی ندارد.
4- برای ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری باید سیاستهای علمی کشور را تغییر داد و از پرورش محصلان طوطی مسلک به پرورش نخبگانی خلاق رفت.آنگاه خواهیید دید اگر در حوزه لوازم خانگی و یا سایر حوزه ها کالایی جدید تولید کنیم که ضمن کیفیت از قیمت مناسب و تفاوت با کالای خارجی برخوردار باشد من ایرانی هیچ اصراری به استفاده از کالای خارجی نخواهم داشت.
5- تا زمانی که تولید کننده داخلی کالای بی کیفیت تولید کند و یا اجناس خارجی را به شکل غیر متعهدانه مونتاژ نماید و تلاش برای جذب اعتماد عمومی نکند من ایرانی به هیچ وجه حاضر نمی شوم حاصل زحمت و دسترنج خودم را در طول یک ماه به ثمن بخس از دست دهم.
6- مهمتر اینکه تولید کننده ایرانی بیاموزد به همان اندازه که به فکر سود معقولانه است به فکر کیفیت محصول هم باشد.
7- سود سرمایه گذاری در بخش های تولید و خدمات و... تفاوت چشمگیر نداشته باشد. (2694639) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۳:۳۹:۳۲
یک پیشنهاد : اولا جنس ایرانی با جنس خارجی باید بتوانند رقابت کنند والا جنس ایرانی نمیتواند در دراز مدت بازارهای خارجی را فتح کند دوما باید مردم حق انتخاب داشته باشند والا از بازار داخلی دلزده میشوند سوما از تولید داخلی باید حمایت کرد لذا پیشنهاد میشود به کالاهایی که وارد میشوند بیست تا سی درصد قیمت کالای مشابه داخلی عوارض تولید داخلی تعلق گیرد و دولت و مجلس بدون چشم داشت به یک ریال آن ٬ عوارض گرفته شده را مستقیما به صندوقی تحت نام صندوق حمایت از تولیدات داخلی واریز و طی مکانیسمی به تولید کنندگان همان کالا و یا به مصرف کنندگان همان کالا به عنوان یارانه تشویق خرید محصولات ایرانی پرداخت نمایند. بدینطریق هم کاهش تورم را خواهیم داشت وهم جنس ایرانی بدلیل پایین آمدن قیمت آن امکان صادرات را بیشتر خواهد داشت. (2694805) (alef-10)
 
حامد
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۳:۵۵:۱۸
کیفیت در تولید ایرانی مفهوم نداره 2 -شرایطی رقابتی بازار وجود ندارد رانت دهی باعث زمین گیر شدن تولید شده و انگیزه تولید با کیفیت جای خود را به تولید صرفا" جهت فروش شده 3- عدم ثبات اقتصادی 4- عدم نظارت درست و فساد در حوزه اخذ مالیاتی |(فرار مالیاتی ) 5- قاچاق کالا به دلیل ضضعف نطارتی حکومت .اگ مسولین واقعا به دنبال این هستن که تولید ملی رو در کشور بالا ببرن این مساعل رو که خودشون به وجود آورنده ان هستن رو حل کنن. مردم وقتی شما هیچ اقام مثبتی انجام نمیدید و فقط آمار و اطلاعات بی اساس میدید حق دارند .مشکل خود شمایید با بی تدبیری ها تون .وسلام (2694848) (alef-10)
 
جانباز
۱۳۹۳-۱۲-۰۲ ۱۹:۰۲:۳۵
من به این اعتقاد دارم که باید جنس با کیفیت مصرف کنم اگر ایرانی بود چه خوب مانند .فرش .میوهجات .خشکبار و......اما نه ماشین ایرانی یا تلویزیون ایرانی چون آخر کلاه برداریه و به شخصیت من توهین میشه هر که جنس با کیفیت داره بسم ا.. ما خریداریم به دیده منت اما نه مثل پراید:::::::::: (2695900) (alef-11)
 
مهدی
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۰:۲۰:۲۷
بنام خدا به نظر من عدم معرفی کامل ، صحیح ،دقیق ،علمی ،فنی و ریالی کالاها و محصولات داخلی باعث عدم استقبال مردم از محصولات داخلی است برای تشویق مردم به استفاده از کالاهای داخلی بایستی تولید کنندگان قادر باشند به خوبی و کرات و مداوم اجناس خود را با تمام خواص ان به تفصیل برای مردم معرفی کنندو تشریح کنند و منافع انرا شفاف و واقعی بیان کنند و لازمه اینکار در اختیار گذاشتن رایگان لوازم تبلیغ سمعی و بصری در اختیار تولید کننده داخلی است با عنایت به انحصار قطعی ابزارتبیلغ دراختیارحکومت و محدودیت هایی که صدا و سیمای ملی برای خودش تعریف کرده و گرانی سرسام اور یک ثانیه تبلیغ در سیما و عدم توانایی سازمان صدا و سیما در ورود جانانه به این موضوع به نظر میرسد این هدف دست نایافتنی باشد. بایستی شجاعانه تصمیم بگیریم اجازه دهیم ده ها شبکه خصوصی تبلیغ صدا و سیما با تعیین شرح وظیفه مشخص تبلیغ راه اندازی شود چه طور که صدها بانک خصوصی و دولتی برای رونق اقتصاد اجازه تاسیس داده ایم با گرایش مشخص و شرح فعالیت تخصصی .و اگر هرکدام از شبکه ها پایشان را از گلیم خودشان بیشتر دراز کردند بلافاصله امتیاز شان را قطع کنند دراین صورت دیگر ترسی از تبلیغ ضد دین هم وجود نخواهد داشت . امروزه در دنیا هزا ران شبکه تلوزیونی خارجی هرلحظه مشغول تبلیغ کامل تولیدات صنایع خارجی است بسیارطبیعی است که انسان انچه را که شناخت پیدا میکند تلاش میکند همان جنس را هرچند چند برابرقیمت داشته باشد و یا چند برابرارزش واقعی عرضه شود خریداری نماید. گره های بیشماری سرراه اداره واقعی کشور و تصمیم گیری اساسی وجود دارد اکنون اگر اعلام شود اجازه تاسیس شبکه تبلیغ خصوصی داده میشود عده ای فریاد بر می اورند وا اسلاما کجائید ای شهیدان که دارند خون شمارا به هدر میدهند .و قس علی هذا (2696686) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۹:۰۸:۰۸
1- اولین و واجبترین کار کاهش سود بازار برخی مشاغل مثل بساز بفروش یا دلالی و واسطه گریست در حال حاضر سود این مشاغل انقدر بالاست که کسی تن به تولید نمیدهد
2- اگر کار بالا با موفقیت انجام شد باید یک فضای رقابتی ایجاد کرد بین کالای خارجی و داخلی و تولید کننده داخلی را مجبور کرد تا در فضای رقابت کیفیت و قیمت خود را به حد آنها برسانند در آن صورت است که مردم تشویق به خرید کالای ایرانی میشوند هر گونه رانتی مثل افزایش تعرفه کالاهای خارجی تنها باعث بدنام شدن روز به روز کالای ایرانی میشود
3- ممانعت از ورود و عرضه کالای قاچاق در هر مرحله ای متاسفانه کالای قاچاق به راحتی در بازار به فروش میرسد کالای قاچاق به سبب آنکه استاندارد لازم را ندارد و مالیات و عوارض مربوطه را نپرداخته به راحتی با قیمتهای بسیار پایینتر در بازار جولان میدهد
4- نظارت شدید بر تسهیلات بانکها تا به مصرفی غیر از تولید نرسند متاسفانه سالهاست منابع بانکی به اسم تولید صرف فعالیتهای غیر مولد میشود
5- مبارزه با فساد در مشاغل دولتی باید سرلوحه کار قرار بگیرد صاحب منصبان فاسد باید عزل و به شدت با آنها برخورد شود صنعت فقضای امن میخواهد تولید فریندی زمانبر است اگر سرمایه امنیت لازم را در این فضا حس نکند از آن میگریزد به جایی میرود که زودتر به سود برسد
و در آخر اینکه دنبال معجزه نباشید این راه یک راه طولانی است مثل مبارزه با با ریزگردها سالها طول میکشد تا ما جایگاه واقعی خود را در صنعت پیدا کنیم حداقل در بهترین شرایط ده سال و این نیاز به ثبات مدیریت دارد متاسفانه مناسب مرتبط با صنعت در دولت مرتباً دست به دست میشوند (2697004) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۰۹:۵۳:۳۳
1-نظارت منطقی و تشویقی دولت بر مراکز تولید داخلی
2-جلوگیری از ورود وسایلی که به اندازه کافی در داخل تولید می شود
3-اگر تولید وسیله ای کمتر از مصرف داخلی باشد. نظارت بر واردات به اندازه مابقی نیاز
4-حمایت دولت از مراکز تولیدی جهت بالابردن تولید جهت مصرف داخلی و صادرات (2697083) (alef-10)
 
مصرف کننده
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۰:۴۸:۵۵
آیا خانواده سرمایه داران داخلی از محصولات داخلی استفاده میکنند ؟ اگر اینها از محصولات داخلی استفاده میکردند این همه مشتری ماشین های آنچنانی و فروشگاه های آنچنانی تر فروش لوازم لوکس و پوشاک لوکس از کجا میامد ؟
آیا این سرمایه داران حاضر هستند در ازای حمایت از خرید محصولاتشان کلیه کارکنانشان را استخدام نمایند ( به جای قرارداد موقت ) ؟
آیا حاضر هستند معادل حقوق پرداختی لیست بیمه و مالیات واقعی پرداخت نمایند ؟
وقتی خودشان حاضر نیستند از محصولات خودشان استفده کنند ، از نیروی کاری خودشان حمایت کنند انتظار دارید مردم از این موجودات حمایت کنند ؟ (2697222) (alef-11)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۱۹:۴۶:۱۱
از یک طرف بیکاری معضل جامعه شده از طرفی جنس خارجی می خریم. این یعنی تعطیلی تولید داخلی و افزایش بیکاری در جامعه . (2699227) (alef-11)
 
مهدي
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۰:۴۸:۰۵
يك كلام تسويب و اجراي قانون مالكيت معنوي (2699361) (alef-3)
 
lord128
۱۳۹۳-۱۲-۰۳ ۲۱:۲۶:۵۸
مسلماً خرید جنس داخلی مساوی است با اشتغال زایی ، درآمد بیشتر برای مردم، قطع وابستگی به اجانب و هزاران فایده دیگر که همه مردم خودشون میدونن
چیزی که این وسط باید اعمال بشه اینه که پول سرشاری که تولید کننده داخلی بدست میاره رو باید در راه تحقیق و توسعه و کیفیت محصولش خرج کنه و این کار از تریق رسانه ها به مردم بازخورد بشه که مردم ببینن که با خرید جنس داخلی چه کمک شایانی به اقتصاد کشورشون کردن و همینطور از محصولات با کیفیت بالا برخوردار بشوند و این چرخه بهبود سطح زندگی رو در زندگی خودشون به عینه حس کنن
نه اینکه تولید کننده پول بدست اومده رو توی جیبش کنه و محصولات نه تنها با کیفیت تر نشه که بدتر هم بشه!!!!!!!!!!
البته لازمه همه اینها یعنی خرید جنس داخلی توسط مردم و تحقیق و توسعه در جهت کیفیت محصول از طرف تولید کننده وجود دینه (که ما فقط اسلامو توی شناسنامه‌هامون یدک میکشیم نه توی زندگیمون که وضع مملکتمون اینه) (2699418) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۰۸:۱۷:۵۳
چرا باید شعار ما حمایت از تولید بی کیفیت وقیمت گران باشه ومسولین هم با حمایت از این دغل کاران ضربه به مردم ومنابع ایران بزنند.اگر واقعا مردم برا مسولین مهمند نه برا رای دادن .بالکه برا زندگی واسودگی.باید فضای رقابت ایجاد بشه تا تولید اننده جنس خوب تولید کنه.نه اینکه هر اشغالی را تولید وبه خورد ملت بده.واین کار ابتدا باید از صنعت خودرو شروع بشه.از ابتدا انقلاب مردم دارن جیب خودرو ساز را پر میکنند.اگر واقا نمی تونین خودرو خوب تولید ککنند تعطیلش کنند ضررش کمتره.اگر با خودرو سازا بر خورد بشه بقه تولیدات در زمان کمتری بهتر میشن.واون موقع مردم باید از تولید داخلی دفاع کنند. (2700205) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۱۱:۱۵:۳۹
از چی باید حمایت کنیم؟ از این خودروهای آشغال وطنی- چینی؟
از اغذیه آلوده وطنی؟
از وسایل چینی ایرانی؟ که دوروز هم کار نمیکنند؟
از پوشاک بد ریخت ایرانی؟
شکی نیست در بعضی چیزها پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته ایم مبا کیفیت هستند که قطعا از انم کالاها حمایت میشه . اما من پول زیادی ندارم تلویزیون ایرانی بخرم!
گیرنده ایرانی خریدم به یک سال نرسید خراب شد و رفتم یکی دیگه چینی خریدم انهم برند
چندین ساله داره کار میکنه
پول خوب میدیم جنس خوب هم باید بگیریم (2700551) (alef-7)
 
سارا
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۱۴:۱۰:۰۷
فقط و فقط افزایش کیفیت . (2701069) (alef-7)
 
محمد شیرانی
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۱۴:۵۹:۱۷
- راه اندازی سامانه ای قدرتمند و پی گیر دولتی برای حمایت از مصرف کنندگان و یارانه های دولتی برای پشتیبانی از مصرف کننده. به نوعی که استفاده از کالای داخلی با پشتیبانی آن به صرفه تر از کالاهای خارجی و پشتیبانی های آنها باشد

- ترمیم شبکه توزیع برای تولید کنندگان

- حمایت از تولید کننده با جایزه های مالیاتی و ترغیب آنها برای راه اندازی سامانه حمایت از مصرف کننده

- ترغیب دانشگاهها به حل مشکلات صنایع با ایجاد سازمانی دولتی

- حذف کارخانه های دولتی و قطع ارتباطات صنایع بزرگ به دولت (که انگار شدنی نیست) (2701148) (alef-7)
 
محمد شفیعی
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۱۹:۰۶:۰۴
اگر من شهروند مطمین شوم که همه مالیات میدهند و مالیات برای رفاه و ابادانی کشورم هزینه میشود با دل وجان مالیات میدهم . ولی این اطمینان فعلا نبست . چرا : چون بعضی ارگانها و بنیادها قانون انها را از پرداخت مالیات معاف کرده . هر روز خبر از یک اختلاص جدید میاید . اختلاف طبقاتی فاحش خبر از عدم نظارت بر درامدها و دزدیها دارد . حیف و میلها و زد و بندها در ساخت وسازها و غیره مرا میترساند که با پول مالیات من هر روز همایشهای میلیاردی بی فایده برگزار میشود . پول من است که ماهی یک بار اسفالت بی کیفیت میشود کف خیابان و نظارتی نیست . (2701788) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۴ ۲۲:۵۶:۲۲
با ید مشخص شود پول مالیات کجا خرج می شود و برای این کار باید شفاف سازی شود که این پول بوسیله بعضی ها خورده نمیشود چون فساد اداری در جامعه ما بسیار زیاد است (2702295) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۰۵:۵۰:۲۲
به نظر من باید با یک تحقیقات درست بر روی نظر مشتریان داخلی و حتی بازار های خارجی قابل تصرف توسط صنایع داخلی علاوه بر بالا بردن کیفیت به واقعی شدن قیمت ها پرداخت. ما با وجود این همه استراتژیست بازار فوق العاده که توی کشور داریم بنظرم بزرگترین ضعف موجود سیستم دلالی مریض موجود در کشوراست سیستمی که بیشترین سود را با کمترین سرمایه گذاری از آن خود می کند. بنظرم نیازی نیست که واردات را محدود کنیم فقط باید قیمت ها را واقعی و کیفیت را با اخرین حد توان در تولید داشته باشیم و هدف فقط مشتریان باشند . با این شیوه مطمئن باشید ظرف چند سال کوتاه ما می توانیم فرهنگ خرید داخلی را تغییر دهیم (2702577) (alef-7)
 
اکبر امینی
۱۳۹۳-۱۲-۰۵ ۱۱:۱۷:۲۰
استفاده ازۍرفیت بالای صدا وسیما با استفاده از جمله واقعی ؛با خرید هر کالای غیر ایرانی باعث بیکاری ۹ ایرانی میشوید (2703139) (alef-13)
 
سهیل
۱۳۹۳-۱۲-۰۶ ۰۸:۲۹:۳۵
پاسخ به این سووال را باید در عوامل ایجاد عدم اعتماد ایرانی به ایرانی جستجو کرد. و این دامنه گسترده ای از روابط اجتماعی را شامل می شود. به نظر اینجانب موضوع به سادگی سووالی که طرح کردید نیست. متاسفانه علوم مرتبط با اجتماع و انسان در کشور ما بسیار تضعیف شده و دیدگاه درستی به جایگاه این علوم در شکل دهی روابط مناسب بین آدمیان وجود ندارد.
با یک مثال ساده خدمتتون عرض میکنم. فرد بیسوادی رو در نظر بگیرید. حالا یه معادله ریاضی رو بدهید تا این فرد حل کند. این فرد عاجز از حل این معادله و معادلات خیلی ساده تر می باشد. اصلا این فرد توانایی خواندن نوشته های شما را ندارد. حال سووال شما دقیقا به همین حل معادله ریاضی توسط این فرد بیسواد می ماند.
ما نیاز داریم که در کلاس های درس علوم اجتماعی ، رفتار در جامعه، و ..... به بچه هامون درست آموزش بدیم. ما تو این حوزه خوب شاگردی نکردیم. و ادامه این روند باعث از هم پاشیدگی ارکان اجتماع ما خواهد بود.
دوستی تعریف مکرد که در سوئد سوار مترو بودم. پسر بچه ای شیطنت میکرد. به شوخی بهش گفتم اگر شیطنت نکنی و ساکت باشی موقع پیاده شدن از مترو برات شکلات میخرم. وقتی به ایستگاه رسیدیم من راهمو کشیدم و رفتم. هنوز چند قدمی دور نشده بودم که دیدم صدایی منو خواست. پدر همون پسر بچه بود با شکلای در دستش. شکلات رو بمن اد و گفت قولی که به بچه ام دادی را با دادن اینشکلات ادا کن. تعجب کردم و پدر پسر بچه اظهار کرد که اگر شما اینکار رو نکنید بچه من به حرف بزرگترها بی اعتماد خواهد شد!!!! حالا خودتان کلاهتان را قاضی کنید و وضعیت را با کشور خودمان مقایسه کنید.
ما ایرانیا به همدیگر بی اعتماد شدیم. و یکی از مظاهر این بی اعتمادی بصورت تمایل به خرید اجناس خارجی و عدم تمایل به داخلی نمود پیدا کرده است. حل این مشکل ساده نیست. اصولا مسایل مرتبط با انسان و اجتماع به سادگی قابل حل کردن نیست. زمان و تلاش و همت جدی لازم است. متاسفانه این خواست در کشور دیده نمی شود. لذا وقتی بیماری متاستاز کرده باشد جراحی یه بخش فایده ای ندارد. ریشه ای به مساله نگاه کنیم. (2704876) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۱۲-۰۶ ۰۹:۴۶:۱۱
مشکل اصلی موسسه استاندارد است که بر کیفیت کالا نظارت ندارد و این باعث میشود تعداد قلیلی از تولید کننده ها با عدم رعایت دقیق استاندارد (انجام هزینه کمتر و کیفیت پایین )اجناس را با قیمت پایین تر از قیمت واقعی آن وارد بازار کنند و دیگر تولید کنندگان جز کاهش قیمت تولید با کاهش کیفیت چاره ای ندارند. بنابراین مجبورند برای حفظ بازار فروش کالا دست به کاهش کیفیت و قیمت بزنند (2705034) (alef-13)
 
سونیا
۱۳۹۳-۱۲-۱۶ ۲۱:۰۳:۲۳
گند بود چون با موضوع من ارتباطی نداشت (2728223) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
پیشنهاد شما برای ترغیب هر ایرانی در استفاده از محصولات داخلی چیست؟