نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 348925
درخواست عجیب امارات از اروپا دربارۀ جزایر ایرانی
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۰
رئیس پارلمان امارات متحده عربی از پارلمان اتحادیه اروپا خواست، موضع شفافی در قبال مساله "جزایر سه گانه ایرانی"، اتخاذ کند.

به گزارش العالم به نقل از روسیه الیوم، خانم "امل القبیسی" رئیس پارلمان امارات در نشست مشترک با اعضای پارلمان امارات و اروپا در بروکسل، در سخنانی بر ضرورت تحت فشار قرار دادن تهران برای پایان دادن به مساله جزایر سه گانه تاکید کرد (!)

القبیسی همچنین در ادامه همانند سایر حکام مرتجع عرب، ادعای مضحک دخالت ایران در کشورهای عربی را مطرح و بر ضرورت دعوت از ایران برای دست برداشتن از این مداخله ها تاکید ورزید.

خليج فارس که ایران بيشترين مرز آبی در آن را در مقایسه با ساير کشورها داراست، حدود ۳۰ جزيره مسکونی و غيرمسکونی دارد که ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک از جمله اين جزاير هستند.

اما در اين ميان سه جزيره ابوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک که به جزاير "سه‌گانه" معروف شده‌اند، به لحاظ نظامی فوق‌العاده مهم و دارای موقعيت ويژه تدافعی هستند، از اين جهت موقعيت مهم اين جزاير باعث برخی حساسيت‌ها شده است.

جزاير سه‌گانه در جنوبی‌ترين استان جمهوری اسلامی ايران يعنی استان هرمزگان با مرکزيت بندرعباس قرار دارند، اين استان نيز در جنوب ايران و در شمال تنگه هرمز قرار داشته و کرانه‌های اين استان در شرق به دريای عمان و در غرب به خليج فارس امتداد می‌يابد.

حاکمیت ایران بر ابوموسی و ۲ تنب بر اساس اسناد تاریخی

بررسی‌های تاریخی انجام شده بیانگر آن است که در هزاره دوم قبل از میلاد این ۳ جزیره همانند سایر جزایر دریای پارس توسط ایرانیان اداره می‌شد و جزو قلمرو حکومت‌های ایرانی بوده است. در دوران اسلامی نیز این جزایر همواره جزو قلمرو ایالت‌های جنوبی ایران از جمله فارس بوده‌اند. با ورود پرتغالی‌ها به دریای پارس این ۳ جزیره به اشغال آنها در آمد که در روزگار شاه عباس صفوی توسط نیروهای ایرانی آزاد شد‌.

نادرشاه افشار و کریم‌خان زند به این جزایر اعمال حاکمیت کامل کرده‌اند و در روزگار سلطنت فتحعلی شاه قاجار نیز جزایر دریای پارس مانند کیش، بحرین، ابوموسی، هندورابی، تنب بزرگ، کوچک و فارور جزو ایالت‌های فارس محسوب می‌شدند. در سال ۱۲۶۳ هجری قمری نیز کرانه‌ها و جزایر خلیج فارس از جمله جزیره ابوموسی بخشی از ایالت بنادر خلیج فارس محسوب می‌شد.

بررسی دقیق اسناد و کتب تاریخی بر مالکیت و حاکمیت تاریخی ایران بر جزایر سه‌گانه تردیدی باقی نمی‌گذارد.
 
کلمات کلیدی : امارات+ایران
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۹ ۱۵:۱۰:۴۵
چرا از نشر نظر منطقی زیر تاکنون خودداری شده است؟؟؟!!!
---
حاکمیت مردم ایران قابل بحث نیست
---
بعنوان یک ایرانی وطن دوست می گویم حاکمیت تاریخی نقض ناپذیر مردم ایران بر جزایر سه گانه ای که کشور کوچک ناتوان تازه استقلال یافته ی امارات نابخردانه هوس دست یازی به آن را دارد از خط قرمز های حاکمیت مردم ایران بر سرزمینهای تاریخی خویش است و در هیچ جای دیگر جهان و توسط هیچ بیگانه ای قابل بحث و گفتگو نیست.
در راستای تلاش جهت حفظ صلح و امنیت منطقه ای و جهانی و پاس داری از لازمه های همزیستی مسالمت آمیز اقتضا می شود کشورها با شناخت حدود جغرافیایی ترسیم شده ی متعارف خویش از دخالت در حق حاکمیت کشورهای دیگر شدیدا خود داری کنند.
ایران اسلامی کشوری قدرتمند و صلح دوست و علاقمند به گسترش صلح و امنیت و آرامش و آسایش و همزیستی مسالمت آمیز میان همه ی مردم کشورهای منطقه و جهان است أما ضمن پایبندی به سیاستهای راهبردی متین و صلح آمیز خویش هرگز و به هیچ وجه اجازه ی تعرض به حق حاکمیت مردم خود را به بیگانگان نمی دهد و در این زمینه هیچ اغماضی را به خود روا نمی داند. (3672768) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۹ ۱۶:۰۹:۱۵
چو ایران نباشد تن من مباد
بدین بوم و بر زنده یک تن مباد (3672910) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۹ ۱۶:۳۱:۰۲
از دولت مى خواهيم كه با.جديت تمام در مقابل اين زياده گويى هاى أعراب يك درس خوب به انها بدهد (3672971) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.