توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 325524
جهانگیری: اتکای بودجه جاری به نفت صفر می‌شود
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۸:۵۲
معاون اول رئیس جمهوری گفت: درصددیم ضمن به صفر رساندن اتکای بودجه جاری دولت به نفت تا پایان دولت یازدهم، اتکای بودجه عمرانی به درآمدهای نفتی را نیز تا حد ممکن کاهش دهیم.

اسحاق جهانگیری روز دوشنبه در حاشیه نشست مشترک با مدیران ارشد وزارت نفت، افزود: البته کاهش اتکای بودجه عمرانی به درآمدهای نفتی نیز در دستور کار دولت قرار دارد.

به گزارش ایرنا به نقل از وزارت نفت، وی به سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و ادامه داد: این سیاست ها مورد تفاهم و تاکید همه دستگاه ها و نهادهای حکومتی قرار دارد و هر اقدامی در مجموعه های تحت نظارت دولت باید همسو و منطبق با این سیاست ها باشد.
جهانگیری گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور نیز تلاش کرده است بودجه سال آینده همسو با این سیاست ها تدوین شود و در همین چارچوب باشد.
وی اضافه کرد: اگرچه بودجه سال آینده با درنظر گرفتن لغو تحریم ها و با احتساب صادرات روزانه ٢ میلیون بشکه نفت تدوین شده، اما تلاش شده است اتکای بودجه به درآمدهای نفتی به حداقل ممکن یعنی ٢٥ درصد کاهش یابد.
جهانگیری با بیان اینکه البته بخشی از کاهش اتکا به درآمدهای نفتی، ناشی از کاهش قیمت نفت است، افزود: درصددیم تا پایان دولت یازدهم، اتکای بودجه جاری را به نفت، صفر کرده و اتکای بودجه عمرانی به درآمدهای نفتی را نیز تا حد ممکن کاهش دهیم.
معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه اقتصاد ایران به طور حتم به نفت متکی خواهد بود، ادامه داد: منابع درآمدی نفت باید در خدمت توسعه کشور قرار گیرد و نقش آفرینی صندوق توسعه ملی در اقتصاد کشور از همین موضوع نشات می گیرد.
وی گفت: افزون بر این، صنعت کشور باید حول صنعت نفت شکل بگیرد و وزارت نفت هم اکنون بیش از ٢٠٠ میلیارد دلار طرح آماده در بخش های مختلف نفت، گاز و پتروشیمی دارد که با اجرایی شدن این طرح ها در سال های آینده، واحدهای صنعتی جدیدی آغاز به کار می کنند.
جهانگیری در پاسخ به پرسشی درباره کارشکنی ها در مسیر مذاکرات هسته ای ایران گفت: بیشتر این کارشکنی ها از سوی خارجی ها و بویژه رژیم صهیونیستی بود و برخی کشورهای منطقه نیز از روی بدفهمی یا کج فهمی گمان کردند می توانند با چنین اقدام هایی، از قدرت ایران در منطقه بکاهند.
وی همچنین به تلاش های تندروهای آمریکا برای جلوگیری از توافق ایران با کشورهای غربی اشاره کرد و یادآور شد: کارشکنی ها به طور عمده از خارج کشور بود و البته در داخل نیز انتقادهایی بود؛ از این انتقادها می توان با تدابیری عبور کرد.
به گزارش ایرنا، معاون اول رئیس جمهوری صبح امروز برای دیدار با وزیر نفت و معاونان ارشد به این وزارتخانه آمد.
در این نشست علاوه بر بیژن زنگنه وزیر نفت، محمدمهدی رحمتی، معاون برنامه ریزی و نظارت بر منابع هیدروکربوری وزارت نفت، رکن الدین جوادی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، حمیدرضا عراقی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، عباس کاظمی مدیرعامل شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و علیرضا صادق آبادی مدیرعامل شرکت زیرساخت فراگیر پالایشی سیراف به ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده در طول بیش از دو سال گذشته پرداختند.
 
کلمات کلیدی : جهانگیری+بودجه
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.