نظر منتشر شده
۱۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 225020
عکس/ بعد از پایان فیلم «چ»
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۳۴
تصویری که پیش رو دارید،در روز ۲۵ یا ۲۶در مرداد ماه ۱۳۵۸ شمسی، در شهرستان «پاوه» به ثبت رسیده است، یعنی پس از آزادسازی این شهر از محاصره‌ی هزاران ضدا انقلاب مسلح.
به گزارش مشرق،سه مقامِ نظامی موجود در تصویر، از سمت راست، عبارتند از:

«عباس آقازمانی»، معروف به «ابوشریف»، فرمانده وقتِ عملیاتِ سپاه پاسداران
دکتر «مصطفی چمران ساوجی» معاونت نخست‌وزیر در امور انقلاب
تیمسار «ولی الله فلاحی» فرمانده وقت نیروی زمینی ارتش

فیلم «چ»، ساخته ی «ابراهیم حاتمی کیا»، روایتی است سینمایی از ۴۸ ساعتِ پایانی بحران «پاوه» و داستان فیلم با صدور فرمان حضرت امام روح الله به پایان می رسد.
این عکس، ساعاتی پس از صدور فرمان تاریخی «امام روح الله» و تهدید نهادهای نظامی و انتظامی کشور به «عمل انقلابی» در صورت مسامحه برای نجات «پاوه» برداشته شده است. سیل نیروهای مردمی به سوی غرب کشور روانه شده و فرماندهان لشکری تدارک کنترل و سازماندهی آنان، جهت آزادسازی سایر مناطق مورد تهدید ضدانقلاب هستند.

 
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۱۰:۵۲:۱۵
درود بر شهید چمران، مردحق، مرد علم و یار وفادار امام موسی صدر (2120846) (alef-13)
 
میثم
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۱۱:۲۰:۲۲
می خواستم بدانم تیمسار ولی الله فلاحی بر اثر سقوط پرواز هرکولس سی-۱۳۰ نیروی هوایی ارتش ایران در سال ۱۳۶۰ کشته شد یا آن هم مثل بقیه امرای ارتش با اهداف قبلی و از قبل تعیین شده و برنامه ریزی شده ازیبن رفت؟ (2120961) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۱۶:۱۳:۵۲
خدا لعنت کند منافقین را که خیلی از نخبگان جامعه ما را ترور کردند .
جشن و شادمانی گروهک منافقین بعد از ترور شهید صیاد شیرازی را هیچوقت فراموش نمی کنم . ( در آن ایام برنامه شبکه منافقین از تلوزیون عراق پخش می شد و در خوزستان و بوشهر قابل دریافت بود . ) (2121779) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۱۱:۳۰:۱۶
از افراد سمت چپ مشخص است که حاتمی کیا چهره پردازی نزدیک به واقع انجام داده است. (2121002) (alef-13)
 
ع.ع
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۱۲:۱۱:۵۳
يادش به خير، با شنيدن فرمان حضرت امام در اخبار ساعت 14 راديو، با جمع آوري اسلحه و مهمات در محله اميريه تهران و با تعدادحدود 20 نفر به فرودگاه نظامي مهر آباد اعزام شديم. به همراه حجت الاسلام هادي غفاري و يك گروهان از تكاوران تيپ نوهد ارتش با يك فروند هواپيماي c-130 به كرمانشاه رفتيم. برادر ابو شريف منتظر رسيدن نيرو ها بودند و همگي روزه بوديم - ماه مبارك رمضان بود - به وسيله چرخ بال هاي نفر بر هوانيروز به پاوه منتقل شديم. شب فرا رسيده بود و شهيد عالي مقام، چمران را ملاقات كرديم. به ايشان عرض كردم كه كشور بسيج شده و همه در حال آمدن هستند. ايشان با حال خاصي مي گفت بيايند، هرچه بيشتر بيايند. خوشا به حال آن روزها. روح شهيد چمران، شهداي پاوه و شهداي جنگ تحميلي شاد. (2121173) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۱۲:۱۶:۴۲
بنام خدا- هنوز نمی دانم چرا چهره شهید اصغر وصالی را در این فیلم همانند چهره برادر شان شهید " اسماعیل وصالی" نمایش می دهند. بابک حمیدیان شبیه تر به اسماعیل است تا اصغر (2121191) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۱۲:۴۷:۲۶
شهید دکتر چمران..
شهید فلاحی....
نام این عزیزان انقلاب و ایران را مانند فراری های قبل از انقلاب نبرید.. (2121274) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۱۳:۱۹:۴۷
برای من به عنوان یک دانشگاهی، چمران مردی بزرگ و قابل احترام است.

اما یک سوال حل نشده در ذهن من باقی است: او فارغ‌التحصیل دانشگاه برکلی است که یکی از بهترین دانشگاه‌های دنیاست. اما در ادامه زندگی‌اش، او هیچ فعالیت آکادمیکی نمی‌کند و به کلی از فعالیت دانشگاهی فاصله می‌گیرد و در عمل انتخاب می‌کند که مابقی زندگی‌اش را به صورت یک چریک و نظامی ادامه دهد. چرا او حتی دو ترم در دانشگاه تدریس نکرد؟ چرا حتی یک جزوه یا مقاله مربوط به حوزه دانشگاهی و آکادمیک‌اش تالیف نکرد؟ چرا آدمی که پتانسیل آن را داشت که یک دانشمند قابل و اثرگذار باشد، به کلی مسیر علم و دانشگاه را رها کرد و هوش زیاد خود را به جای دانشگاه، در جبهه به کار گرفت؟ (2121361) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۲۲:۵۴:۳۱
اگه اون موقع چمران کرسی علمی دانشگاه رو گرفته بود و جبهه رو رها کرده بود ، ممکن بود الان وضعیت علمی در کشور مقداری متفاوت باشد ولی پاوه و کردستان از ایران جدا میشد.
علاوه بر این در مقاطع مهم تاریخی ارزش افراد مشخص میشود. هشت سال جنگ یک مقطع کوتاه بود که اثرات ماندگاری در تاریخ ایران معاصر داشت و تاثیرگذاری امثال چمران در جنگ بسیار بیشتر از دانشگاه بود. چون جنگ به راه کار فوری و اورژانسی نیاز داشت ولی دانشگاه و علم اورژانسی و فوری نیستند.
رحمت خدا بر چمران و عرض خسته نباشید به کارگردان فیلم ارزشمند چ. (2122568) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۱۴:۲۸:۱۹
خدا رحمت کنه شهید چمران و دکتر علی شریعتی رو. (2121552) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۱۵:۱۲:۲۷
عجب فیلمی بود چ (2121650) (alef-13)