نظر منتشر شده
۲۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 251823
نگاهی به گزارش های سیاسی مطبوعات 17 آذر 93؛
دولت تدبیر از خجالت منتقدان در آمد!
بخش داخلی الف، 17 آذر 93
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۳
روز دانشجو و مراسم های پیرامون آن و سخنرانی ریس جمهور و "تازه به دوران رسیده" نامیدن منتقدان دولت سوژه های داغ گزارش های سیاسی امروز مطبوعات را رقم زده است. در حالی که مطبوعات حامی دولت روز دانشجوی امسال را خیلی مثبت ارزیابی می کنند، روزنامه های اصولگرا نسبت به لغو سخنرانی اصولگرایان در دانشگاه ها و نیز ادبیات حسن روحانی در برخورد با منتقدین گلایه دارند.

ورود با کارت دعوت امکان پذیر است
روزنامه ی آرمان در گزارش سیاسی خود می نویسد: دیروز اعلام شد که هوای تهران در شرایط ناسالم قرار گرفته است اما به نزدیکی‌های برج میلاد که می‌روید آسمان آبی‌ می‌شود و آلودگی‌ها کمتر است. دیروز روز دانشجو بود و طبق قرار رئیس‌جمهور در دانشگاه علوم پزشکی ایران برای دانشجویان سخن می‌گفت. ساعت از ۹ گذشته بود که به محل برگزاری رسیدیم، دانشجویان در محوطه بودند و باهم صحبت می‌کردند، شور و شوق در چهره آنها نمایان بود هرچند کارت ورود نداشتند اما ایستاده بودند که اتومبیل حامل رئیس‌جمهور را ببینند. ایستگاه‌های صلواتی هم فعال بود و چای داغ، سرمای هوا را می‌شکست. انتظامات دانشگاه مراقب بود که فردی خارج از افراد در لیست که دارای کارت دعوت هستند، به سالن نرود. برنامه هنوز شروع نشده اما صندلی‌ها پر شده و صندلی خالی برای نشستن محدود بود. افراد حاضر در سالن برخلاف برخی ادعاها در مراسم‌های دانشجویی قبلی مبنی بر اینکه مهمانان از قشر دانشجو نبودند، دیروز بین ۲۱ تا ۲۷ سال داشته و زمانی که با آنها صحبت می‌کردیم، به خوبی پروسه دعوت به این مراسم را تشریح می‌کردند. بر سینه نیروهای انتظامات که آنها هم از دانشجویان و بسیار خوش‌برخورد بودند، نواری نصب شده بود که روی آن نوشته شده بود: «امید، عقلانیت، پیشرفت» البته ظاهرا عنوان همایش روز دانشجو هم همین بود چون روی بنری که روی سن نصب شده بود هم همین عبارت وجود داشت. قبل از آغاز مراسم صدای آهنگ «ای ایران» به گوش می‌رسید. گل‌های سرخ در دستان حاضران که کارتی با عنوان «امید، عقلانیت، پیشرفت» بر روی آن نصب شده بود، هم از سوی دانشگاه میزبان مراسم آماده و اهدا شده بود. دیروز سالن رازی پر از عطر خوش و امید بود.

دولت تدبیر از خجالت منتقدان درآمد!
روزنامه ی کیهان تیتر یک خود را به انتقاد از ادبیات حسن روحانی اختصاص داده و با رو تیتر "تازه به دوران رسیده‌ها، جدیدترین لقب دولت به منتقدین" تیتر زده که "دولت تدبیر از خجالت منتقدان درآمد!" کیهان می نویسد: "روز دانشجو در سال ۹۳ را از برخی جهات باید روزی منحصر بفرد دانست. مراسمی که سخنرانی تعدادی از منتقدین دولت تدبیر و امید در دانشگاه‌های مختلف به شکلی بی‌سابقه لغو شد که از آن جمله می‌توان به لغو سخنرانی حسین شریعتمداری در دانشگاه امیرکبیر، سخنرانی سیدمحمود نبویان نماینده مجلس شورای اسلامی در دانشگاه آزاد اراک و حمید رسایی نماینده مجلس شورای اسلامی روز گذشته در دانشگاه صنعتی قم اشاره کرد. در مراسم دانشگاه تهران نیز مسئولین مراسم برخوردهای عجیب و غریبی با خبرنگاران رسانه‌های اصولگرا از جمله تسنیم و فارس داشته و حتی خبرنگار رسانه ملی را با برخورد شدید فیزیکی از محل مراسم بیرون می‌اندازند!

در این میان مراسم اصلی روز دانشجو که طبق سنتی دیرین همه ساله با سخنرانی رئیس جمهور برگزار می‌شود نیز فارغ از محتوای قابل تامل سخنان روحانی با برخی حواشی همراه بود که از آن جمله می‌توان به انصراف برخی از تشکل‌های دانشجویی از سخنرانی ۳ دقیقه ای! و اعتراض به نحوه برگزاری این مراسم یک طرفه اشاره کرد.
اما روحانی که پیش از این نیز بارها منتقدان را با القابی مانند بی‌شناسنامه، بیکار و بی‌سواد نواخته و آنها را به جهنم حواله داده بود، روز گذشته نیز از فرصت روز دانشجو استفاده کرده و در حالی که بارها تاکید کرد دولت از نقد استقبال می‌کند، در سخنان خود منتقدان دولت را تازه به دوران رسیده‌هایی خطاب کرد که بهتر است نگران ارزش‌های اسلام و انقلاب نباشند!

نشستی که رسمی بود و نه پرسشگرانه
روزنامه اعتماد تلاش کرده تا انتقاداتش به مراسم روز دانشجویی که رییس جمهور مهمان آن بود، بسیار تلویحی به نظر برسد. اعتماد در مطلبی با تیتر « بازهم نمادين ماند» می نویسد: ١٦ آذر هميشه يك روز نمادين بوده است، ديروز نمادين تر بود. امسال اين روز براي دانشجويان در فضايي متفاوت از گذشته، پاس داشته شد. نه هيجان ٩٣ را داشت نه سكوت ٩٢، امسال شور و شعار بود. روز گذشته دو رويداد در دوسوي شهر اتفاق افتاد، حسن روحاني عالي ترين مقام اجرايي در حضوري ارزشمند به دانشگاهي رفت كه البته سياسي نبود اما سخناني گفت كه سياست در آن موج مي زد، نشستي پرسشگرانه نبود و بيشتر البته رسمي. سخنانش هم در عين حال دلنشين و دلگرم كننده بود. او بي واسطه بر وفاداري دولتش بر راهي كه آغاز كرده، صحه دوباره گذاشت. وقتي گفت: «ما هماني كه بوديم خواهيم ماند و از خط و راه خود بازگشت نخواهيم داشت.» تاكيد كرد كه از نقد و انتقاد حمايت و استقبال مي كند. گفت كه امروز روزي نيست كه با صاحبان نفوذ سر و سري داشته باشيم و از آنها راي اعتمادي بگيريم. مكنونات قلبي رييس جمهور در اين حضورهر چه بود، رفتاروسخنش آرزوي زنده ماندن كانون «نقد و پرسشگري» دانشگاه را نمايان كرد. پيامش تقلابراي شكستن جو ترديد و ياس دانشجويان و نيز تكيه بر «تلقي نوين از نقش دانشجويان» بود. برهمين اساس، حضور رييس جمهور فقط تلطيف قلوب و ترميم آلام دانشجو و دانشگاه نبود. هرچندمراسمي كه عنوان جدي ترين الگوي نقد قدرت را گرفته زمينه و ظرفيت آن را داشت كه با رسم و آيين ايراني، لباس تشريفات نپوشد و به يك توصيف و تجليل سپري نشود و به خيل آيين هايي نپيوندد كه در آن ميزبان به استماع مي پردازد و ميهمان تكليف خود را با قرائت نطقي رسمي ادا مي كند.

حرف هایی که نان نشد
وطن امروز هم گزارش یک خود را به جلسه دیروز روحانی با دانشجویان اختصاص داده و ذیل روتیتر "حسن روحانی در مراسم ۱۶ آذر همه را به نقد دولت فراخواند و منتقدان خود را «تازه‌به دوران رسیده» خطاب کرد" و با تیتر "حرف‌هایی که نان نشد" می نویسد: "دولت روحانی در عمل نشان داده است نسبت روشنی با جامعه دانشگاهی ندارد. فارغ از همه حواشی و هزینه‌هایی که وزارت علوم دولت یازدهم تاکنون ایجاد کرده است اما نگاهی به مواجهه دولت و شخص رئیس‌جمهور با دانشجویان در ۱۶ آذر سال گذشته و امسال به‌خوبی نوع نگاه دولت یازدهم به جامعه دانشگاهی را تبیین می‌کند. ۱۶ آذر امسال نیز مانند سال گذشته به نام دانشجو بود اما با مشاهده مراسم دیروز در دانشگاه علوم پزشکی ایران عده‌ای معتقدند به کام دولت تمام شد. حسن روحانی روز گذشته در حالی برای سخنرانی روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور یافت که چون روال سال گذشته باز هم نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در این برنامه حضور نداشتند. امسال اما یک تفاوت قابل توجه در برنامه ۱۶ آذر نسبت به سال گذشته وجود داشت. تداوم فضای امنیتی بر برنامه سخنرانی رئیس‌جمهور و نمایشی بودن این جلسه تا حدی بود که نمایندگان تشکل‌های بزرگ دانشجویی در اعتراض به سخنرانی نمایندگان دانشجویی که توسط دولت انتخاب شده بودند با صدور بیانیه‌های جداگانه‌ای از حضور در برنامه رئیس‌جمهور انصراف دادند. انجمن‌اسلامی دانشجویان مستقل، دفتر تحکیم وحدت، جامعه اسلامی دانشجویان، جنبش عدالتخواه دانشجویی و بسیج دانشجویی در بیانیه‌های جداگانه‌ای به طور رسمی امتناع خود را از حضور در جلسه رئیس‌جمهور اعلام کردند... حجت‌الاسلام روحانی روز گذشته در سخنان خود بازهم به بخشی از منتقدان توافق هسته‌ای حمله کرد و این بار علیه منتقدان خود عبارت «تازه به دوران رسیده» را به کار برد. تاکید رئیس‌جمهور بر لزوم نقد دولت توسط دانشجویان و ناظر بودن آنها در کنار جلوگیری از سخنرانی نمایندگان تشکل‌های دانشجویی نکته‌ای تکراری اما قابل توجه در برنامه روز گذشته در دانشگاه علوم پزشکی ایران بود. رئیس‌جمهور روز گذشته از همه چیز گفت اما ترجیح داد استکبارستیزی که روح اصلی روز دانشجو است محور اصلی سخنرانی وی نباشد. معضلات اقتصادی موجود و گرانی نان به‌عنوان مهم‌ترین دغدغه معیشتی مردم که این روزها در برخی شهرها تا صددرصد بوده است هم جایی در سخنرانی روز گذشته حسن روحانی نداشت. روحانی ترجیح داد ۱۶ آذر امسال هم بر منبر یکطرفه در مقابل دانشجویان بنشیند و با حذف دانشجویان توسط دولت و ایراد چند سخن گزینشی و گلخانه‌ای روز گذشته را ختم به خیر کند.
در شرایطی که دولت نه در حوزه اقتصاد، نه سیاست خارجی، نه فرهنگ و نه نحوه مواجهه با منتقدان داخلی عملکرد مثبتی از خود ارائه نداده است اما حسن روحانی ترجیح داد به پرشدن هتل‌ها توسط گردشگران و میهمانان خارجی افتخار کند.

برچسب حزبی بر فعالیت های دانشجویی نزنید
روزنامه ی جوان نیز در گزارش یک خود به حواشی ۱۶ آذر امسال پرداخته و می نویسد: "حوادث روز گذشته مشابهت‌هاي فراواني با آنچه در ۱۶آذر سال گذشته شكل گرفت، دارد. سخنراني رئيس‌جمهور در ۱۶ آذر سال ۹۲ در دانشگاه شهيد بهشتي با حواشي فراواني نظير «ممانعت تيم حفاظت رئيس‌جمهور از ورود تابلوي ضد‌امريكايي به داخل مراسم»، «گزينشي بودن انتخاب افراد حاضر در سالن»، «حق سخنراني ندادن به هيچ كدام از تشكل‌هاي دانشجويي و صدور بيانيه توسط پنج تشكل» و «سر دادن شعارهاي انحرافي توسط برخي حضار» همراه شد. امسال نیز همانطور كه اشاره شد به رغم آنكه دانشجويان در دانشگاه‌هاي مختلف مقدمات مفصلي جهت برگزاري برنامه مناسبتي ۱۶ آذر را از هفته‌ها قبل مهيا كرده بودند در عين ناباوري برخي از اين برنامه‌ها لغو و در مقابل مراسم هايي برگزار شد كه سخنرانان آن افراد حامي دولت اعتدال بودند. نمونه‌هاي فراواني از برنامه‌هاي لغو شده مي‌توان ذكر كرد كه از جمله آن «سخنراني حجت‌الاسلام ميرتاج‌الديني معاون سابق رئيس‌جمهور در دانشگاه تبريز»، «سخنراني شريعتمداري در دانشگاه اميركبير»، «سخنراني حميد رسايي در دانشگاه صنعتي قم»، «سخنراني پيام فضلي‌نژاد در دانشگاه اصفهان»، «سخنراني سيد محمود نبويان عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در دانشگاه آزاد اراك است. اما اخبار عجيب روز دانشجوي امسال به اين موارد ختم نمي‌شود و در حالي كه از چند روز قبل اعلام شد آقاي روحاني به مناسبت ۱۶ آذر به دانشگاه علوم پزشكي ايران خواهد رفت، مسئولان برگزاري برنامه و وزارت علوم، اعلام كردند كه حاضران اين نشست تعدادي از برگزيدگان! سراسر كشور هستند آن هم در شرايطي كه برخي از رسانه‌ها اعلام كردند افراد حاضر در اين نشست به مانند سال گذشته به صورت گزينشي انتخاب شده‌اند. موضوعات اينچنيني و طراحي عجيب براي اين جلسه، موجب شد پنج اتحاديه مهم دانشجويي كشور با صدور بيانيه‌هايي اعلام كنند اين نشست يك طرفه را تحريم كرده و در آن شركت نخواهند كرد. به هر حال هر چند ۱۶ آذر به نام روز دانشجو نامگذاري شده اما اتفاقات پيش آمده در روز يك‌شنبه به خوبي انحراف از ماهيت چنين روزي را نشان مي‌دهد؛ اتفاقاتي كه جريان تجديدنظر‌طلب ماه‌هاست براي شكل دهي آن برنامه‌ريزي كرده و ابزار فشاري به نام رسانه‌هاي زنجيره‌اي توانسته‌اند تا حدود بسياري موفق به پياده‌سازي اهداف خود در فضاهاي آموزشي و علمي كشور شوند.

اهداف چه بود؟ -۱ انحراف در نفس و هدف برگزاري مراسمي كه با اهداف مشخص شده نظير «استكبارستيزي» و «مقابله با ترفندهاي نظام سلطه» بوده و جايگزين كردن اولويت‌هاي حزبي وگروهي نظير«آزادي زندانيان سياسي» و «بازگشت اصلاح‌طلبان به قدرت» در شعارهاي دانشجويان وابسته به اين جماعت و سخنان برخي از سخنرانان نشانه دار اين جريان در طول دوسال اخير به خوبي مشهود است. -۲ به باور پدرخوانده‌هاي اين جريان، «قدرت چانه‌زني» در مقابل حاكميت و عبور از خطوط قرمزي كه باعث حذف آنها از عرصه سياسي شده در انتخابات پيش رو مي‌تواند به وسيله دانشگاهيان «افزايش چشمگيري» يابد، چراكه مهم‌ترين گروه براي ايفاي «نقش فشار از پايين به نظام» بخشي از همين گروه سني جامعه است كه امتحان خود را در فتنه۱۸ تير۷۸ پس داده‌اند. بنابراين متلهب كردن فضاهاي دانشگاهي و امنيتي كردن فضاي آن مي‌تواند كمك شاياني به اهداف برزمين مانده آنها در مسير بازگشت به قدرت نمايد. مرور اتفاقات صورت گرفته طي دو سال اخير- كه به قسمتي از آن اشاره شد- به‌ خوبي گويايي اين موضوع است. -۳ بر اساس آنچه طي دو سال اخير در دانشگاه‌ها تجربه شده انتظار مي‌رود فضاي دانشگاه‌ها و مراكز علمي با شيب تندتري به سمت تحركات افراطي و هنجارشكنانه حركت كند و در آستانه هر انتخاباتي و حتي پس از آن از تجمعات شكل گرفته در اين فضاها استفاده بهينه سياسي صورت گيرد. اما آنچه كه نبايد از نظر دور داشت اين است كه غيبت تشكل‌هاي دانشجويي در مراسم ديروز علت مهم‌تري هم داشت كه به اهداف طراحان اين مراسم باز مي‌گشت و آن اصرار آنها بر اصولگرا و اصلاح‌طلب خواندن تشكل‌هاي دانشجويي بود. حال آنكه برچسب‌هاي حزبي بر فعاليت‌هاي دانشجويي آفتي است كه همواره بايد از آن احتراز كرد و اجازه نداد كه دانشگاه باشگاه احزاب شود.
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۲:۵۰:۴۱
ای وای به بی تدبیری وناامیدی (2536674) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۶:۳۳:۳۳
حداقل اقای رئیس جمهور این حرف نقد پذیری دولت را دیگه تکرار نکند (2537420) (alef-13)
 
حواس جمع
۱۳۹۳-۰۹-۱۸ ۰۸:۲۴:۰۰
این پر واضح است که در تمام دنیا انحصار طلبان را مجالی برای عرض اندام در فضای دموکراتیک نمیدهند چون انحصار طلبی با روح دموکراسی سر جنگ دارد (2538745) (alef-13)
 
ملت
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۴:۳۱:۲۲
دولت گرامي

گیرم که خلق را به فریبت فریفتی در محضر عدل الهی چه می کنی (2537085) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۸ ۰۸:۲۷:۱۶
چه تصوری دارید که دولت داره مردم رو فریب میده. این اصولگراها هستند که هشت سال از خجالت ملت دراومدند وحالا با پررویی تمام چوب لای چرخ دئلت مذارن (2538752) (alef-13)
 
محمود
۱۳۹۳-۰۹-۱۸ ۱۲:۳۹:۱۷
جناب ملت طبق معمول مخالفان دولت از دروغ و جوسازي براي مظلوم نمايي استفاده كردن. طبق اعلام وزارت علوم اصلا درخواستي براي سخنراني شريعتمداري داده نشده كه بخواد لغو بشه.حالا ببين كي دروغ ميگه. (2539341) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۱:۲۸:۵۷
چقدر براتون سخته که فعالیتتون محدود بشه .سالها جناح مخالفتون را با تهمت فتنه وامثال آن راندیدوبی آبرو کردید.حالا کمی از بسط یدتان کم شده زمین و زمان رابه هم میدوزید.ما حرفهای شمارا زیاد شنیده ومیشنویم بس نیست؟ (2540866) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۴:۳۳:۵۰
آقا من با هزار امید به آقای روحانی رای دادم....

ولی بهبودی در هیچ زمینه ای در زندگی من رخ نداده ...آقایان چطور با این همه تورم

وتا 4 ماه مانده به پایان سال حقوق کارمندان باید 14% افزایش یابد

چه منطقی این و میگه؟؟؟؟ (2537089) (alef-17)
 
سهراب
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۶:۱۹:۴۸
از اینکه جواب اقایونی را که مردم را خس وخاشاک داده دمش گرم (2537381) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۰ ۱۰:۱۵:۳۰
شما سرگرم دروغ خودت باش خس و خاشاک!!! گیریم که گفته باشد ولی بی سواد، مزدور، ترسو، به جهنم و تازه به دوران رسیده را مرتب می گفت؟؟ البته بر شما رجی نیست وقتی متدین ما هم دین خود را به دروغگویانی چونان هاشمی و روحانی فروخته اند (2542464) (alef-13)
 
ایراندوست
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۷:۱۳:۲۴
منتقدین روحانی کسانی هستند که اصلا به دموکراسی اعتقادی ندارند و علنن به واژه دموکراسی فحش می دهند حال چی شده از عدم دموکراتیک رفتار کردن روحانی شاکی شده اند؟؟؟؟؟؟؟؟ (2537518) (alef-13)
 
سلمان
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۷:۲۷:۰۵
آخ چه حالی مکنم این دار و دسته رو می بینم دارن می سوزن (2537543) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۷:۴۸:۵۶
با سلام ، تازه این اولشه ، ما تو این یک سال و نیم که از عمر دولت یازدهم میگذره چیزی جز حرف و شعار و وعده و وعید ندیدیم ، جماعت مستضعف و قشر کارگر که به غلط قشر آسیب پذیر نامیده می شوند ، از اوضاع نابسامان مملکت دارند له می شوند.آنوقت آقایان دولتی سرگرم شاخ و شانه کشیدن با جناح رقیب هستند ، خدا این عزیزان را به راه راست هدایت کنه و به حال مردم ضعیف نگاه داشته شده ( مستضعف ) هم رحم کنه، کاش آقای روحانی و مجموعه دولت و همفکرانشان که اینقدر دربرابر دشمنان اسلام و ملت ایران کرنش و تواضع نشان می دهند ، لا اقل کمی با هموطنان خودشان نرمی به خرج دهند. (2537609) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۱:۲۴:۵۴
فقط جوسازی میکنی .احیانا کارگران دردولت قبل روی پرقو خوابیده بودند وحالا روی کاه؟دولت قبل جیب کشورراخالی کرد وبدهیهای کلان رودست دولت گذاشت باوجوددرآمد بالای نفت.این دولت ارث بدی بهش رسیده .باکاهش شدید قیمت نفت وخرابیهای فراوان انتظار چه معجزه ای دارید.؟لطفا شرایط سخت اقتصادی کشوررا که توسط رییس جمهور بیان شد مرورکنید.البته نه با بغض! (2540864) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۷:۵۸:۴۶
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند
در حضور جمع آن کار دیگر می کنند
وبه منتقدان با روی خندان بی احترامی می کنند و خیال می کنند که دانشگاهیان منگول تشریف دارند (2537643) (alef-13)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۹-۱۸ ۱۱:۲۹:۰۷
شعر نمیخوندی، نمیشد؟ محراب و منبر هم که جای جمع است!!! دیدی تا حالا یک واعظ تنها برود به محراب و منبر برای اجنه وعظ کند؟. دانشگاهیانی که ما دیدیم داشتند یک سره دست می زدند و هورا می کشیدند . البته تلویزیونی که دیدی، اینها را پخش نمی کند. اما ما کانال هایی را می بینیم که از سیر تا پیازش را پخش می کنند . البته یک نفر هم آن وسط ها فریاد مرگ بر موسوی سر داد که جمعیت حاضر در سالن او را "هو" کردند و دمش را روی کولش گذاشت و نا پدید شد. به جان عزیزت راست میگویم. عین حقیقت است والله. بنا بر این جان برادر، دانشگاهی به معنای عام اآن، اصلا منگول نیست . البته در دانشگاه ها هم مثل جاهای دیگر منگول پیدا می شود. حال، این منگول متعلق به طیفی است، والله اعلم (2539178) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۸:۱۳:۰۸
جالبه! اصلاح طلبها برای هرچیزی باید مجوز بگیرند , اونوقت تا آقایان شریعتمداری و ... می ایند قانون مجوز و ... برای حضراتباید ساقط بشه و اگر نشود آزادی بیان در خطر افتاده است!

عزیز جان شما که به دعوت بسیج یا هرجای دیگه ای که میخواهید در دانشگاه صحبت کنید مگر قانون انرا نمیدانید که باید 1 هفته قبل آن تشکل درخواست خود را بدهد؟ آیا قانون فقط برای سایرین است نه برای شما؟ (2537679) (alef-13)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۱۸:۵۰:۰۷
میگم جناب آقای روحانی به همه کنایه و تیکه انداخت به جز آمریکا ... چرا ؟ (2537775) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۲۱:۳۰:۱۱
كيهان خطأي عظيمي ميكند و اين را فراموش كرده كه تمام نيرو هاي حراست دانشگاه ها و رؤسا هما نهائي هستند كه زمان احمدي نژاد هم بود ند و همان أشخاص منتخب قبلي شرائط را برأي سخنراني شريعتمداري و رسايي و ... به نفع دانشگاه تشخيص ندادند . إز طرف ديگر وقتي گروهي حضور خاتمي در دانشگاه را بر نمي تأبيدند و انروز كيهان سرمست إز اين واقع سر مقاله مينوشت و ان حركت را مثبت تلقي ميكرد فكر اين نبود كه گذشتگان بيهوده نگفتن كه گهي زين به پشت و گهي پشت به زين. (2538168) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۲۲:۱۱:۲۶
مقاله امید های بر باد رفته جنبش سبز که با بغض نوشته شده بود را به یاد آوردم (2538265) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۷ ۲۳:۰۱:۰۸
استاتید اون موقعی که یه بند خدایی می گفت اونجایی که می سوزه آب بریزو ممه رو لولو برد خوب بود.حرکت شجاعانه بود .خوب جواب مخالفین داد بود حالا بد شده.
جدا" که یه سری تاز به دورون رسیده .... (2538346) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۹-۱۸ ۰۶:۱۲:۰۲
اینها منتقدین نیستند رفتار وگفتارشان خصمانه است وقصد باز گرداندن احمدی نژاد وطیف محبوبش را دارند عقل سلیم حکم میکند که دست ودهانشان را کنترل کنند (2538614) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۸ ۰۸:۲۹:۵۳
الف پاک افتادی تو آغوش طرفداران یک جریان خاص!!!یه اعتمادو آوردی که بقیه رو توجیه کن؟ اینکارها زشت و ناامید کننده است. (2538757) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۸ ۱۲:۳۸:۵۵
خنده داره کسانی که به دموکراسی اصلا اعتقاد ندارند اکنون که دانشگاه اجازه سخنرانی به حرف های تکراری حسین شریعتمداری را نداده ببین چقدر به دموکراسی معتقد شده اند. (2539338) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۰۹:۴۵:۴۸
در مورد لغو سخنرانی فایده هاشمی هم همین نظر را دارید؟ (2540752) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۹ ۱۱:۰۸:۲۲
آقایان حداد عادل،نوباوه،بذرپاش،حمیدروحانی و.درروز دانشجو افاضه فرمودند.توقع آقایان اینست که مثل صداوسیماومنابرونمازجمعه ومناسبتها این روز هم در تسخیرآنها باشدو اهانتهای خودرابه دولت به اسم نقد انتقال دهند.مااز حرفهای تکراری ایشان خسته شدیم.چقدرشعارهای غیرقابل تحقق میدهید.شمااگر فکر مردم بودید نمیگذاشتید ۸سال زیرساختهاراشخم بزنند وباحرفهای نسنجیده پرونده مارابه سازمان ملل برسانند.حالاکه دولت داره سنگ راازته چاه بیرون میاره وتلاش خودراروی عادی سازی پرونده هسته ای متمرکز کرده مدام حمله میکنید وپاروی گردن دولت گذاشته اید.شما رشدکشوررا فدای خودتان میکنید. (2540846) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۲۱ ۰۰:۳۴:۰۷
روحانی به جای اینکه سرانه مدارس رابدهدوبیکاری راکم کند.به منتقدان که حرف راست می گوینداهانت می کند.همین چندروزپیش برق واب مدرسه ماراقطع کردند. (2543352) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.