نظر منتشر شده
۱۰۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 148107
تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ملی
حیدر رحیم‌پور ازغدی، 10 فروردین 91
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۵۸
آن چه را که می‌نویسم نه تنها حکم شرع مقدس بلکه تجربه‌ای است که نه یک بار بلکه صد بار با حواسم حس کرده‌ام و ذائقه‌ام طعم تلخ آن‌ها را چشیده و جانم از پلیدی‌اش رنج برده‌است.

سرورم با این اداراتی که از شاهان به ما ارث رسیده و غرب کافر به کام خود دستکاری کرده است، جمله نجات بخش "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" تحقق‌پذیر نیست. زیرا که شرع مقدس می‌فرماید: اگر گلاب را در ظرف آلوده به شراب بریزید گلاب هم نجس می‌گردد و پزشکان می‌گویند اگر بهترین غذاها را در ظرف آلوده به میکروبی بریزید آن غذا آدم‌کش می‌گردد.

و با چنین مدارک و تجربه‌های تلخی که از اداراتمان دارم، باور دارم که اگر کارآفرینان تا پایان سال در پی تولید بدوند در پایان دوندگی‌ها چیزی به جز یک جفت کفش پاره و سرمایه‌ای بر باد رفته و دلی شکسته حاصلی نمی‌برند. من که چند بار ماجرای مهندسانی که کمر همت برای تبدیل آبیاری ابتدایی کشاورزی را به آبیاری صنعتی بربستند را به مسئولان گزارش داده‌ام لیکن در این جا به عنوان سندی بر ادعا دگر بار تکرار می‌کنم.

و چون مهندسان آبیاری صنعتی دریافتند بیشترین سوبسیدهای آبیاری (سالی ۱۰۰میلیارد تومان) خرج خرید ورق‌های ژئوممبران می‌شود و این ورقه‌ها از جزیره‌ای فسقلی وارد می‌گردد. به ریاست جمهور گزارش می‌دهند و ایشان مبلغ هشت و نیم ملیارد تومان بیش از تمام مخارج تاسیسات به بانکی حواله می‌دهند لیکن گروه چهار سال برای اخذ مجوزها از ادارات، پیاده‌روی می‌کنند و هفت خان رستم را که در نوردیدند همان بانک سه هزارملیارد تومانی می‌فرماید ما چنین بودجه‌ای نداریم! گر چه توان پرداخت سالی ده میلیارد از این ورقه‌ها را دارد و در این چهار سال ۴۰۰ ملیارد تومان را پرداخت کرده است و گروه را به تهران از پی نخود سیاه فرستاده است و چون نخود سیاه وجود ندارد، زمین‌گیر می‌گردند و لحظه درماندگی به جزیره دعوت می‌شوند و به آنان گفته می‌شود بیش از این خود را نیازارید زیرا ما در میان مسئولان کشور شما، دوستان و شرکایی و در هر اداره یاوری داریم که به شما اجازه همکاری با ما را نمی‌دهند. و گروه صدها شکایت می‌کنند و دادرسی نمی‌یابند!!

این یکی گرم و گیراتر است: نویسنده فرهنگ‌نامه شیمی؛ برنده کتاب سال پس از آن که در کشوری با درآمدهای بسیار، اشباع می‌گردد، مصمم می‌شود برای حفظ ایمان نوه‌هایش، به همراه سه فرزند پزشک و دانشمندش به ایران برگردند و بیمارستان خیریه‌ای در یکی از مناطق محروم مشهد تاسیس کنند. اداره بهداشت خراسان رضوی می‌فرماید ما در صورتی با تاسیس چنین بیمارستانی موافقت می‌کنیم که آن را در بالای شهر و منطقه‌ای بسازی که آپارتمان‌های تازه‌ساز آن جا را متری ۶ ملیون تومان می‌خرند و در انتهای خیابان طبرسی منطقه‌ای با نیم ملیون فقیرنشین مجوز داده نمی‌شود. دکتر هنگامی که از ساختن بیمارستان در منطقه فقیرنشین مایوس و مصمم می‌شود خیراتی خود را در کشور دیگری تاسیس کند با خنده تلخی به من می‌گوید: تو با این ادارات چگونه می‌توانی در ایران نفس بکشی؟ و این داستان را برایم حکایت می‌کند:

در آن کشور می‌خواستم برای کسب درآمد بیمارستان خصوصی بسازم و من برای کسب مجوز، نامه‌ای به سازمان بهداشت نوشتم و خود بردم . مسئول پس از خواندن نامه با لهجه مشهدی مرا به نام خواند و گفت عمو جان این جا که ایران نیست که برای هر کاری از هر چه اداره در کشور دارید استعلام بگیرید. برو خواسته و داشته‌های خود را در گزارشی بنویس و به اداره کاریابی بده و آن جا پس از پانزده روز، تمام راهکارها را به تو نشان می‌دهند و من چنین کردم و ۱۵ روز بعد چنین دفترچه‌ای به درب خانه‌ام آوردند. شهرداری از خدمت من تشکر کرده بود و نوشته بود اگر بیمارستان را در فلان منطقه فقیرنشین تاسیس کنی ما هر چه پول لازم دارید با نرخ ۴% تقدیم می‌کنیم و القصه ما با امضایی، ساختن بیمارستان را به شرکتی واگذار کردیم و ۱۱ ماه بعد بیمارستان به بهرداری نشست و ما از لحظه تاسیس تا امروز پول پارو می‌کنیم . اما در این جا برای تاسیس بیمارستان خیریه‌ای در زمین خود و به خرج خود سرم سفید شده و به بلاد کفر برمی‌گردم چه ادارات آنان با فرهنگ اسلام از ادارات شما آشناتر هستند؟!!

آه که فرهنگ اداری دل‌خواه شهدای ما در کافرستان پیاده شده است و فرهنگ ادارات دل‌بسته کفر در کشوری که ما به خاطر نمایش اسلام در آن، رودخانه‌ای خون داده‌ایم. سرورم و مسئولان دلسوز! تا ما هم چنین اداره‌هایی نداشته باشیم هر چه بکاریم، درو کنیم و در انبان ذخیره بریزیم در پایان زحماتمان، انبان خالی را بر دوش می‌کشیم. و لا حول و لا قوه الا بالله.
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۲:۱۸:۲۴
وقتی در کشورمان حتی انتقاد از طرحهای لیبرالی را به مخالفت با رهبری نسبت میدهند تا از درامد نفت به نوائی رسیده و بار خود را ببندند چنین نوشته ای جای تعجب و تقدیر دارد اما مطئنم در حد نوشته با چند کامنت و نظرات مثبت و منفی باقی میماند (720048) (moderator1)
 
قدرت
France
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۲۳:۲۳:۲۶
تا زمانی که حرف های تخصصی از زبان آقای ازغدی شنیده شود، انتظار دیگری نیست. (720901) (moderator1)
 
پرویز نصرتی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۳ ۲۳:۲۶:۲۱
زمانی با تبلیغات دولت مهرورز تمام زندگی خود را فروختم و در اردبیل اقدام به راه اندازی کارخانه ای شدم ولی زمانی که قرار بود بانک صنعت ومعدن مقداری وام به ما بدهد ناظر بانک تقاضای درصد کرد که من عطایش را به لقایش بخشیدم و هنوز هم سوله های آماده دارد خاک می خورد چون آخر کار را خوندم حتی شکایتهای بی نتیجه ای هم انجام دادم (721887) (moderator18)
 
امیر
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۲:۲۸:۰۳
بسم رب الشهدا

چقدر شیوا و رسا مطالب منطبق بر حال و هوای امروز جامعه ما مطرح گردید

متاسفانه وقتی قبح و زشتی عملی با دروغ و نفاق ریخته شود دیگر افراد دلسوز نیز کار خود را نمی توانند انجام دهند
شهید مطهری می گفت بزرگترین کارخانه عصر ما کارخانه قلب حقایق و بزرگترین پدیده نفاق است،
حقیقتاً اگر کسانی جهت اصلاح این مملکت بکوشند افرادی که تنها به منافع خود می اندیشند آنرا به هزاران حیله و مکر و نیرنگ منحرف می کنند
همین قضیه ارز و طلا و سکه ... نشانه خوبی برای فرصت طلبی عده ای بود...

و من الله التوفیق (720060) (moderator1)
 
بیگی
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۲:۳۴:۵۵
گناه را به گردن دیگران نیندازید .سی و چند سال از انقلاب گذشته آیا برای تغییر سیستم اداری کافی نیست؟کشور های همسایه را نگاه کنید.در آرشیو سیما از زبان آقای اقتصادی حدود ۳۰ سال پیش دقیقا این جمله را پیدا میکنید"با وجودی که قبل از انقلاب ما صادر کننده عمده پنبه بودیم بعلت سیاست های منحوس رژیم گذشته اکنون وارد کننده پنبه هستیم"با این روند صد سال دیگر هم کاسه کوزه ها را سر گذشته گان می اندازیم.... (720070) (moderator1)
 
یواشکی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۰:۳۹:۳۲
خودمونیم رفقا عجب جمله باحالیه =ادارات ارث شاهان+دستکاری غرب کافر= وضعیت نامساعد فعلی . پس بیایید یا صورت مسئله روپاک کنیم وادارات رابرچینیم تامیراث شاهان و دستهای استکبارروقلع وقمع کنیم یا برای شکوفایی تولیدداخلی باکیفیت عالی وارزان یک انقلاب اداری ایجادکنیم چون میترسم فردا پس فردایی مقصر بیکاری راخشایارشاه ومقصرگرانی مسکن را انوشیروان ومشکل ازدواج جوانان راشاه عباس کبیر اعلام کنن. (720929) (moderator1)
 
علیان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۲:۴۱:۰۰
با سپاس از این پیرمرد محترم.
اینجانب سالها پیش برای تاسیس کارخانه لبنی با ظرفیت روزانه 3000 بطری اقدام کردم. چه موشها که در کار من رانده نشد! از پرکن اتوماتیک بگیر تا شیشه شوی و دربند و... بگذریم که آخر سر نشد!!
روزی از سر اقبال از شیراز دیدن می کردیم و از کارخانه لبنیاتی در آنجا بازدید کردم که نه پرکن اتوماتیک دیدم و نه شیشه شوی و دربند اتوماتیک که سیستم کاملا دستی و نیمه خودکار بود.
پیگیر شدم متوجه شدم که مالک مزبور برادر خانم مدیر بهداشت استان مربوط است!!
به خودم لعنت فرستادم که از بهر چه 4 سال اسیر نامه بازی گشتم و آخر هم اندر خم جمع و جور کردن ارث پدری برای مهاجرت...
این جملات قشنگ را هرسال می شنویم و دریغ از عمل.
ایرانی هستیم ولی 6 ماه دیگر مهمان این کشوریم! (720077) (moderator1)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۱:۲۰:۵۲
آقا خوش به حالت که 6 ماه هستی به شکوفه ها به باران برسان سلام ما را (720529) (moderator1)
 
twitt.blogsky.com
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۳:۵۸:۰۱
آقای علیان
با سلام
بنده در مطالبی همواره به شرافت کاری اشاره می کنم.
وقتی شرافت کاری ما کارمندان دولت بر باد رود دیگر چه می ماند؟! زمین سوخته و لم یزرع!
کارمند نیز دردمند است و بی شرافتی بر کارمند هم مستولی.
همه از چشم کارمند ببینید ولی...
باید کمی تامل کنیم.
می نویسم در این باب، چون می دانم. (720635) (moderator1)
 
یزدانی
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۲۲:۱۳:۲۹
با تشکر از این مقاله عالی
اقای علیان غصه نخور درد امثال شما را خیلی ها چشیده اند و به همین دلیل است که مردم نسبت به کار و تولیددلسرد وبی اعتمادند در این مملکت به جای شکوفایی استعدادها کاری به سر جوانان می اورند که انگیزه کار در دلشان از ریشه خشکانده شود و اگر آدم خوبی از اب در بیاند میشند دلال سکه و ارز و...بجای کار وتولید
من حدود 12 سال پیش بارها برای در خواست مجوزهای تولیدات مختلف دام و طیور به جهاد مراجعه کردم ووقت خودم را تلف کردم خدا را بی نهایت شاکرم که نشد وگرنه بدبخت بودم اکنون بعد از 12 سال دارویی را برای درمان یکی از مهلکترین بیماریهای ویروسی طیور یافته ام واز آن فقط خودم و تعداد اندکی از تولید کنندگان به خوبی بهره می برند چرا ؟؟ چون به هیچ کس اعتماد ندارم چون عاقبت دیگران را دیده ام امثال مثل من بسیارند ولی حامی واقعی ؛دلسوز و...پیدا نمیشه
من هم به فکر رفتنم.... (720877) (moderator1)
 
خسروسلجوقی
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۲:۴۸:۳۷
اینکه ادارات ما برای تولید ملی هیچگونه امادگی ندارند با شما موافقم و همانند شما با پوست و استخوان و از نزدیک لمس کرده ام و بنظر باید برای اصلاح آن اقدام عاجل کرد ولی با قسمتی از نوشته شما که این میراث از شاهان به ما ارث رسیده و غرب کافر به کام خود دستکاری کرده است، مخالفم و این هم نوعی فرار محترمانه از واقعیتها است و توجیهی برای ادامه حیات همین رفتارهای نادرست بالاخره بپذیریم بیش از سی سال است از انقلاب می گذرد و باید تا به امروز می توانستیم کمی تا قسمتی تغییرات ایجاد کنیم تا امروز امثال شما و بنده بکلی مایوس نباشیم!
پس بیاید واقعیتها را بپذیریم بنا بر این اعتقاد که لایغیر ما بقوم لا یغیر بانفسهم باید خودمان تغییر ایجاد کنیم ابتدایی ترین قسمت باید کل اطلاعات هر سازمانی و هر فرایندی برای هر مجوزی باید از طریق وبگاه عمومی شود تا مانع فروش اطلاعات شویم و هر چه سریعتر دولت این فرایند را نهادینه کند و هر کس دسترسی به اطلاعات داشت و مهر محرمانه نداشت از طریق اطلاع رسانی عمومی کند
قوه قضاییه مبادرت به راه اندازی دریافت الکترونیکی شکایت و ملزم کردن خود به پاسخگویی در یک مدت معیین کند و از طریق نظارت مردمی این فساد حاکم شناسایی شود هم اکنون تابناک یک بخش تحت عنوان وعده های عملی نشده دایر کرده است و باید در رسانه ای کردن و بالاخص صدا و سیما افراد را مجبور کند تا مبادرت به مصاحبه تو خالی نکنند و غیره
از همه مهمتر از خود باید شروع کرد نه از دیگران! (720083) (moderator1)
 
سکولار
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۵:۵۱:۴۹
اینکه گفتی که میشود دموکراسی وسکولاریزم .اگه مردی راه حلی بده که به هیچ وجه شبیه راه حل های دموکراسی غربی وسکولاری نباشه .عمرا بتونی ! (720685) (moderator1)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۲۳:۳۷:۵۸
عزیزم این یک کنایه تلخ بود که نگارنده بکار برده. (720904) (moderator1)
 
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۳:۰۰:۱۳
قربان دهانت که حرف دل ما را هم زده ای. (720089) (moderator1)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۳:۲۰:۵۴
ما تعهد میخواستیم نه تخصص... (720099) (moderator1)
 
Germany
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۱:۴۱:۱۸
اشتباه ميكني ، هم تعهد ميخواستيم و هم تخصص و هنوز هم همانرا ميخواهيم (720547) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۳ ۱۰:۴۱:۱۰
مهم نیست شما چه می خواستید مهم این است که امروز به نام تعهد ریشه هم تخصص و هم تعهد در مملکت خشکیده و هیچ شفایی نیز برای آن متصور نیست.

من یکی از فعالان بخش خصوصی در فن آوری اطلاعات هستم که بعد از 22 سال کار در این حوزه و 8 سال مدیرعاملی یک شرکت خصوصی و با وجود دارا بودن برند معتبر و محصولاتی که مشتریان خود را دارد هنوز نتوانسته ام ریالی پس انداز داشته باشم و یا خانه ای برای خانواده ابتیاع کنم. تازه در سال جهاد اقتصادی با دستورالعمل حراست مرکزی عقد تمام قراردادهای ما را منوط یه کسب مجوز از حراست کرده اند و جالب این است که با وجود اینکه ماهانه دو یا سه بار ما استعلام می شویم و تأیید می شویم و بیش از دهها مشتری در حوزه های دفاعی و امنیتی کشور داریم هنوز هم برای فروش یک نرم افزار 5 میلیون تومانی باید سه ماه منتظر استعلام از حراست باشیم. این یعنی ما در این مملکت اجنبی حساب می شویم. این یعنی من برای فعالیت در مملکت خودم باید همان مسیری را طی کنم که اگر بخواهم به کشور دیگری مهاجرت کنم باید برای تأییدیه امنیتی طی کنم!!! یعنی بعد از سالها کار و تلاش در این کشور، من را به مملکت خودم راه نمی دهند تا تأیید نکنند که اجنبی نیستم!

در این مملکت هر روز سنگ تازه ای برای تولید و کسب و کار حلال بر سر پای من و تو انداخته می شود ولی وقتی پای سه هزار میلیارد در وسط باشد همه سنگها ناگهان آب می شوند. (721581) (moderator18)
 
آبدارچي سياسي
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۲:۱۶:۴۰
پذيرفتن پستي بدون تخصص خيانت است (720573) (moderator1)
 
طاها
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۱:۳۲:۰۲
سلام آبدارچی سیاسی عزیز
ما هم با شما موافق هستیم اگر هر کس به سراغ تخصص خود برود همه چیز درست می شود از جمله مملکت داری (721055) (moderator1)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۸:۳۳:۵۷
شهید چمران میگه من نمی دانم که تخصص یا تعهد کدام؟، ولی می دانم کسی که بدون تخصص پستی را می پذیرد، تعهد نیز ندارد.
همین (721313) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۳ ۰۰:۴۸:۱۹
ما نه تعهد نه تخصص سیاست زده بلکه قانون می خواهیم که بی تعهد ترین افراد را به نظم در بیاورد (721492) (moderator18)
 
کارگر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۳:۲۴:۲۷
امیدوارم امسال که سال حمایت ازسرمایه های ایرانی ونیروی کارایرانی می باشد
قدرماکارگرهای زحمتکش رابدانند دوسال هست وزیرکارقول داده سهام عدالت به کارگران بده ولی هیچ خبری نیست حالا که 15فروردین میخواداستیضاح بشه
قراره جاش آقای مرتضوی راسه ماه سرپرست بگذارند نمیدانم تکلیف این همه نیروی کارچی بشه خداخودش کمک کنه (720101) (moderator1)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۱:۲۳:۵۳
سلام آقا من بچه یه کارگرم، تا زمانیکه امثال شما منتظر اینید که دولت بجای اینکه حقتون رو بده یه صدقه به اسم سهام عدالت بدهد اوضاع و احوالمون همینه (720534) (moderator1)
 
کارگر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۵:۲۴:۴۵
دوست گرامی اگه شمابچه کارگرید من خودم کارگرم وچهارتابچه دارم سه تاشون دانشجویند حق باشماست حقوق واقعی کارگران داده نمیشه ولی چکارکنیم تواگه میتونی بگیربسم الله ضمنا من دفاع ازمبلغ ناچیزسهام عدالت نکردم من گفتم وزیرزیرقولش زده به هرحال خداهمه ماوخانواده های شماراهم سلامت بدارد (721200) (moderator18)
 
هادی
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۳:۲۹:۳۱
ریشه خرابی اقتصاد کشور دقیقا نظام اداری وقوانین وروش های فعلی است که شما به خوبی به بخشی از آنها اشاره کرده اید ومتاسفانه پس از انقلاب که می بایست سیستم اداری حافظ منافع آمریکاتوسط شاه متحول می شد به دلائلی مانند جنگ ، نشد . وامروز حتی برنامه اجرائی تحول نظام اداری نداریم و تشکیلات مولود سیستم فاسد هم نمی تواند نسخه تحول را ارائه دهد وتقریبا تمام قوانین وروش های مصوب بیست سال گذشته در جهت حفظ وگسترش نظام اداری بوده است . برای نمونه: قطعا می توان با روش هایی ساده مالیات پنج میلیون واحد صنفی را شفاف نمود ، اما چون شفافیت موجب بیکاری ده ها هزار کارمند سازمان مالیاتی می شود ، نمی گذارند روش های ساده که کاسب کم سوادهم بتواند آن را اجرا کند مطرح شود و حتی حاضر نیستند ضرائب ماده 154 را که تا ده ها برابر واقعیت سود معمول در بازاراست را واقعی کنند ونتیجه اش اجرای روش علی الراس (چانه زنی ) شده که 100% یا به دولت ویا به مردم دارد ظلم می شود ، وبرای رفع این ظلم رفتند ارزش افزوده را آوردند که سیستمی بسیار پیچیده برای کسبه کم سواد وبا توجه به شفاف نبودن مالیات بر در آمد غیر قابل اجرا می باشد ومشکل بر مشکل افزودند واخیرا هم تحت عنوان طرح تحول ، پیشنهاد زندانی کردن کسبه ناتوان را داده اند! واینها در حالی است که با روشی ساده وهمه فهم می توان روش ظالمانه را تغییر داد اما طبعا عده زیادی از ممیزها بیکار خواهند شد . باید راه کاری برای تحول در نظام اداری توسط علما وخبرگان ومتخصصان آگاه به مبانی حکومت اسلامی ارائه شود وتا این نشود وضع اقتصاد وکسب وکار کشور تغییری نخواهد کرد . (720104) (moderator1)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۲۳:۴۲:۵۷
آقا جان ترا به خدا یک بار هم که شده دست از سر این اسلام مظلوم بردارید.چرا همش میگویید مبانی اسلامی،مدیریت اسلامی،بانکداری اسلامی و....
یک سری به این کشورهایی که قانون اسلامی را در امور عرفی وارد نکرده اند بزنید ببینید چقدر عزت اسلام بالا تر است. (720907) (moderator1)
 
علی و.
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۵:۰۷:۲۷
1- شما مطمئنی غربیا اسلامو وارد امور عرفی نکردن؟ یا فقط برای حفظ شان نظام سرمایه داری این ادعا رو میکنن.

لازم نیست اخلاق اسلامی رو در نظر بگیرید. بر اساس همین شریعت اسلامی که در رساله مراجع اومده:
نرخ سود بانکی اونا شرعی‌تره یا ما؟
قوانین مالیات و احترام به این قوانین، اونجا شرعی‌تره یا اینجا؟
تقسیم بیت المال، اونجا شرعی‌تره یا اینجا(خصوصا قبل از هدفمندی)؟
نحوه اجرای بیمه اونا شرعی‌تره یا ما؟
اضافه کنید برخورد با فساد اقتصادی، احترام به قوانین، حق کپی رایت، حقوق متقابل افراد نسبت به هم و مسئولین، رشوه و تهمت و غیبت و دروغ و فریب و ....
فقط مونده برسن به ذبح شرعی و احکام ارث و زن و مرد و حج و ...(که البته تقریبا نزدیکن!)

3- حقیقت اینه که اونا هم یه زمانی در شرایط امروز ما بودن و با همین تجربه و خطای فعلی ما، بتدریج دارن به همون قواعد اسلام میرسن و از سرمایه داری جز ادعا و توسر مسلمونا زدن چیزی باقی نمونده.

تاسف اینه که چرا ما با داشتن نسخه اصلی، اصرار داریم مسیر تجربه و خطای اونا رو بریم. (721186) (moderator22)
 
سروش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۴:۱۶:۰۷
خداوند نسل این نامرد ها را از روی زمین بردارد و به جهنم بفرستد که مردم ایران از دستشان به ستوه آمده اند.
علت آنهم اینست که هر یک از اینها بدون داشتن صلاحیت با دستنوشته ای یا تلفنی از یک گردن کلفت استخدام شده اند و به هیچ کسی پاسخگو نیستند چون پشتشان به کوه احد است و اخلاق و دیانت هم که از اول نداشتند که به آن تکیه شود. آنوقت جوانان پاک و مومن ما باید از بیکاری و بی پولی آواره شوند و یا به کار های خلاف روی بیاورند. خدا بر زمین گرمتان بزند و تقاص این خیانت هایتان را پس بدهید انشا الله. (720117) (moderator1)
 
s
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۴:۲۳:۳۴
به نام خدا
نکته ای که جناب رحیم پور اشاره کرده اند یعنی اصلاح ساختمان و شالوده ادارات امری است ضروری
[...] بدون شک باید سیستم بروکراسی اصلاح شود
با این سیستم نمی شود از کار و سرمایه ایرانی حمایت کرد البته دولت و دولت های قبلی سعی بر اصلاح داشته اند ولی هیچ تغییر محسوسی احساس نمی شود
به نظرم بهترین کار اینست که از طریق استانداری هر شهر بر روی ادارات باید فشار آورد تا این سیستم اداری که فساد هم در آن کم نیست اصلاح شود
بی شک این سیستم اداری زیبنده نظام جمهوری اسلامی ایران نیست
البته در این امر نباید از نقش خود مردم هم فراموش کرد چون در هر صورت این مردم هستند که چرخ این مملکت را می چرخانند (720119) (moderator1)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۰:۴۷:۲۲
قربون شکلت

مشکل توی همون استانداری است که میفرمایید بر روی ادارات فشار بیاورند تا .....
چند سال پیش بنده خدایی برای سرمایه گذاری در یکی از شهرهای استان گلستان که زمین بایر هم الی ماشاالله دارد به فرمانداری مراجعه کرد (توجیه اقتصادی هم داشت ) که جهت اخذ مجوز به استانداری معرفی شد دوستان استانداری دادن مجوز را منوط به اجرای طرح در مرکز استان کردند که به جهت چند برابر شدن هزینه برای سرمایه گذار (گرانی زمین مورد نیاز) اون بنده خدا عطای این پروژه را به لقایش بخشید . بعد از مدتی تلفنی پیگیر موضوع شدم که ایشان فرمودند با سنگ اندازی که استان شما کرد به استان قم مراجعه کردم مجوزی که در استان گلستان بعد از شش ماه هنوز در راه پله های استانداری بود 15 روزه در قم گرفتم .
عزیزم این دیوار از خشت اول کج نهاده شده و قابل اصلاح نیست (720383) (moderator1)
 
امیر
France
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۴:۵۵:۴۵
به نام خدا
من هم که مقیم خارج از ایران هستم با تمام وجود فرمایشهای ارائه شده در این نامه را تایید می کنم و خودم هم تجربه کردم. (720132) (moderator1)
 
Latvia
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۵:۱۱:۲۱
تو ایران چندین ساله رسم شده [...] حالا مقاله پشت مقاله مصاحبه پشت مصاحبه .خلاصه روزنامه ها سایت های اینترنتی تلویزیون رادیو و .... همینطور شروع می کنند به داستان نویسی و مصاحبه و برنامه سازی و ....بعد طوری می شه که آدم دیگه از اصل موضوع هم حالش بهم می خوره.آخه مگه تولید ملی و کار و سرمایه با مصاحبه و برنامه سازی و داستان نویسی انجام می شه. (720138) (moderator1)
 
بسیجی دفاع مقدس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۵:۳۰:۱۶
درکشوری که همه از بی قانونی بی عدالتی دادشان بلند است ازمردم عادی گرفته تامسئولین نمی دانم چه کسی باید علاج این همه رابکند نکند باید از بیرون برای مدیریت کشور نیرو وارد کنیم جناب توکلی شما ودیگر نمایندگان ودیگر مسئولان کشور حقوق از بیت المال میگیرید برای مدیریت کشور است یا فقط هرچند گاهی داد از بی قانونی درسطوح مختلف کشور بزنید وکاری هم برای حل آن نکنید رهبر فرزانه ودوراندیش مادستورات وفرمایشاتی جهت پیشرفت کشور بیان میکنند اما دولتمردان به جای عمل به فرمایشات ودستورات معظم له فقط روی بنرها نوشته به درودیوار می چسبانند وگردهمایها برگزار میکنند به خودآیید وبه تکلیف و وظیفه خود عمل کنید که فردا دیر است وبه جای کوبیدن رقبای سیاسی خود به داد کشور واین مردم صبوروحامی ومدافع نظام مقدس جمهوری اسلامی برسیدکه خود بهترازهرکس میدانید کشور درچه وضعیتی قراردارد. (720161) (moderator1)
 
م م کریما
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۵:۳۷:۰۵
من قبل از سال با خودم آرزو می کردم که امسال به نام "مبارزه با فساد اداری" نامگذاری بشه... (720166) (moderator1)
 
Germany
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۹:۰۵:۱۶
مبارزه با فساد اقتصادي وسيله اي از وسائل حمايت از توليد ملي است جانم (721012) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۵:۴۱:۴۳
به یاد داستان صنعتگری افتادم که در دوره قاجار با راه اندازی کارگاه تولید سماورسازی،قصد کاهش واردات آن را داشت که در نهایت هم به دلیل کارشکنی های سودجویان دلال پیشه ورشکست شد. این مشکل توسعه نیافتگی و شکوفا نشدن تولید ملی مانند مشکل فساد اقتصادی و رشوه خواری دارای ریشه تاریخی است که حتی تغییر نظام های حکومتی از قاجار به پهلوی و سپس جمهوری اسلامی نیز قادر به ریشه کن کردن چنین معضلاتی نبوده اند، شایدم چون ریشه فرهنگی دارند پس در گذر زمان همچنان باقی مانده اند. (720167) (moderator1)
 
نیک
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۵:۴۵:۵۸
مدتیه دوست دارم به خواسته چندسالم که راه اندازی یک تولیدی هست بپردازم،ولی وقتی یادم میاد برای هر کاری که به یک اداره رفته ام یک تا یکسال ونیم معطل شدم و با هزار رفتار عجیب غریب مواجه،تنم لرزیده وعطای اون رو به لقاش بخشیدم. (720169) (moderator1)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۲۰:۳۹:۱۳
واقعا مشکل فرهنگی مردم هست. از ماست که بر ماست. وقتی تا کار شما در هر اداره ای چه شهرداری یا استانداری یا هر کجای دیگر فقط با پول حل می شود و همه به دیگران هم توصیه می کنند که رشوه برای حل مشکل بدهند این یعنی مساله فرهنگی است که ناشی از ضعف اجرایی [...] است [...]. زیاد دور نرویم اغلب مدیران امروز کشور از همان قشر سست فرهنگی بوده اند که قدرت و ثروت رزالت های آنها را نمایان کرده. شاید حداکثر 5% از مردم در برابر این فساد و بی اخلاقی می ایستند و دنبال راه قانونی هستند. آنها هم اگر کارشان به مشکل یخورد دستشان بی هیچ جا بند نیست. در مملکتی که ادعای اسلامش گوش جهان را کر کرده چنین سیستم فاسدی خجالت آور و نامید کننده است. (720839) (moderator1)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۶:۳۷:۵۶
خداخیرت بده حرف دل منو زدی 1ساله میخوام یه کارخونه بسازم 6ماه فقط دنبال مجوزاش رفتم به خدا حدود 5میلیون تومن فقط پول بنزین دادم چون ساکن تهرانم وکارخانه استان گلستان برایه امضا شاید 1ماه منو میبردنو میاوردن تازه وامم نمیخواستم (720190) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۰:۵۶:۳۴
آقا بیا استان خراسان شمالی (بجنورد) مجوزها رو به سرعت بهت بدیم. شهرک صنعتی زمین آماده مجانی و معافیت ده ساله مناطق محروم و ... برو کارتو شروع کن.
برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیر 09159830635 طالب زاده
خوشحال میشم کمکی بکنم در این سال تولید ملی...
موفق باشید (720388) (moderator1)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۰:۳۷:۴۱
باشماره ات دوبارتماس گرفتم یاخاموش بودیادردسترس نبود آقای طالب زاده (720506) (moderator1)
 
خیراللهی
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۱۷:۱۵:۴۶
حقا که جان مطلب را ادا کردی و سخن درد که از جان برآید بر دل نشیند . ولی آیا یاوری هم هست که این سخنان را بشنود و در پی رفع آن برآید . من خود چند سالی که از عمرم را در این آموزش عالی نا کجا آباد و چندین اداره در اصفهان گذرانده ام ، می فهمم که چه خبر است . در این آموزش عالی مدرک گرا و این ادارات بی ثمر ما را به همان جایی می برد که همه عالم به آن هستند .... (720206) (moderator1)
 
عباس
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۲۰:۴۳:۳۳
سلام.جانا سخن از زبان ما میگوئی.به هرکدام از کارآفرینان در این دیار مراجعه کنیم،چندین تجربه تلخ مشابه تجربه شما دارند. اگر بتوانیم در ادارات مربوطه و بانکها،روابط مستحکمی ایجاد کنیم میتوان امیدوار بود که کاری را به سرانجام برسانیم آنهم با پرداخت حق العملهای گوناگون به افراد ساعی!! و تلاشگر!! و یا تخصیص درصد از سهام شرکت یا پروژه برای نورچشمیها!!.تا وقتی که چنین سیستمهائی مقدرات کشور ما را در اختیار داشته باشند و افرادی با مدارک جعلی و با دروغگوئی و اختلاس و رابطه به آلاف و الوف برسند،نمیتوان به تحقق چنین آرزوهائی اندیشید. (720294) (moderator1)
 
رضا
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۲۰:۴۶:۴۸
ما نیز می توانیم الگوبرداری کنیم و سیستمی کارآمد و روان تعریف نمائیم . (720297) (moderator1)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۲۱:۳۶:۰۰
حاج حیدر رو دورادور میشناسم!خیلی خیلی صریحتر و رک تر ازین حرفاست!چقدر خودخوری کرده که اینجوری نوشته...بازم دمش گرم و درود بر شرف وصداقتش! (720310) (moderator1)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۲۳:۲۳:۵۴
معلوم نيست چاپ كنيد ولي نوشتنش بد نيست:

1- خدا رو شكر صداي انقلابي ها در آمد چرا كه اگر عين اين حرف ها رو يك مخالف مي زد بعيد بود كسي گوش بده و احتمالا متهم به سياه نمائي ميشد.

2- يعني اين آقاي دانشمند نمي داند كه اين فساد اداري نتيجه مستقيم اقتصاد بشدت دولتي ايران و پول مفت نفت است؟

3- يعني اين دانشمند عزيز نمي داند اقتصاد بشدت دولتي در ايران حاصل فرهنگ غلط نهادينه شده در پوست و گوشت ماست و بهتر است مثل خيلي چيزهاي ديگر گردن غرب انداخته نشود؟

4- رهبري ( و بلكه بسياري از مطلعين) بار ها فرمودند اقتصاد ما بايد از نفت مستقل شود. آيا تا بحال برنامه ريزي و اطلاع رساني صحيح و ... از ميزان وابستگي به نفت و مهمتر كاهش يا افزايش ساليانه بودجه دولت به آن ارائه شده است؟ اراده جدي براي اين موضوع ديده نمي شود.

5- و بالا خره همه اجمالا ميدانند كه يكي از راه هاي درمان اين درد اقتصاد (واقعا) خصوصي است (اين كلمه واقعا مهمتر از ما بقي كلمات است).
و باز اهل فن مي دانند كه اقتصاد خصوصي واقعي لوازمي دارد كه با اين جنس مديريت كلان كشور سازگاري ندارد.

6- فكر كنم بس است همين مورد 5 را برسند حل كنند مابقي بماند طلب ملت. (720340) (moderator1)
 
سعادتمندی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۰ ۲۳:۲۴:۳۸
زین همرهان سست عناصر دلم گرفت شیر خدا و رستم دستانم آرزوست.

این مملکت به یک امیر کبیر مصدق قائم مقام رضا خان و یا خاتمی نیاز دارد و به شرط آنکه [...] و بس .
با بخشنامه و اسم روز و شب و سال چیزی درست نمیشه.
هر کی میخواهد یک سخنرانی بکند میگوید همانطور که رهبر معظم این سال را سال فلان نامیده اند و بعد هر غلطی که تا بحال میکرده ادامه میدهد .
کسی از کسی حساب نمیبرد و همه خودشان برای خودشان یک شاه شده اند و کشور بصورت ملوک الطوایفی اداره میشود.
به سلطان [...] نگاه کنید تا بحال کسی از او پرسیده که اینهمه درآمد های[...] کجا میرود؟؟؟ مگر آقازاده او 20 سال قبل جزء مفسدین اقتصادی نبود به کجا رسید؟؟
دست روی هر کی بذاری خودشه. (720341) (moderator1)
 
بیگی
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۰:۰۲:۴۸
از مسئولان" الف "تقاضا میشود در حذف هر کلمه حرف اول و به تعداد حروف حذف شده نقطه بگذارند مثلا {ش..} به جای شکر. هر جند که بعضی حذف ها را مخاطبین دانا متوجه میشوند.در بعضی را هم به شدتی است که نویسنده نظرهم متوجه اصل نوشته خود نمیشود ولی پیام "الف" را میگیرد که میگوید"نظر شما را قبول دارم ولی درج آن موجب درد سر است" (720364) (moderator1)
 
مجید
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۰:۲۷:۱۸
همه چی از چین کپی میشود اگر انها نامرد نیستند مبارزه با اختلاس را یادمان دهند که با اعتماد میگوییم تنها عامل موفقیت چین همان مبارزه با نفوذیهای داخل دولتشان است حتی اعدامهای انچنانی (720375) (moderator1)
 
حسین
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۰:۳۳:۲۲
به خوبی به خاطر دارم که سرمایه گذاری با هزینه شخصی خود قصد ایجاد کارخانه کشتی سازی در جنوب کشور را داشت و بنده مسوول تهیه گزارش طرح ارزیابی زیست محیطی این طرح بودم که به عنوانم یکی از مجوزهای احداث کارخانه لازم بود . خاطرم هست که بعد از تحویل گزارش به سازمان محیط زیست، حدود یکسال و نیم طول کشید تا با کلی رفت و آمد و واسطه کرن نماینده و هزار بدبختی این سرمایه گذار تازه مجوز زیست محیطی کارخانه را دریافت کرد در حالی که در استرالیا این مجوز حداکثر یکماهه است. (720377) (moderator1)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۰:۴۵:۳۲
سلام
ممنون از اینکه این مطلب اساسی رو مطرح کردین
چند نکته
1- شما ابتدا فرمودین ادارات که غرب به کام خود به خورد ما داده بعد در پایان از ادارات غرب تعریف و تمجید کردین. وضع ادارات ما نه ربطی به غرب دارد نه چیز دیگر از خودمان است این جمله را تا زمان مرگ هم فراموش نمیکنم از ماست که بر ماست ما 33 سال پیش انقلاب کردیم 10 سال که هیچ درگیر جنگ و ... بودیم و بقیه ان چه انگار هیچ نکرده ایم که اینقدر عقبیم.
2- من خودم در اداره مشغول هستم از قضا اداره ای هست که مستقیما با تولید سرو کار دارد اگه از خودمان تعریف نباشد تمام سعیمان بر انجام درست کار و وظیفه است ولی باور کنید از بالا اینقدر به همریختگی ساختگی وجود دارد که کارمندی هم که میخواهد کار کند نمی تواند و البته نمیگذارند. شما فکر نکنید همه کارمندان انسانهای فلانی هستند نخیر کارمند دلسوز متعهد هم داریم ولی کار از بن خراب است.
3- مسئولین بی مسئولیت باید بروند دنبال کارشان که مثل بختک افتاده اند به اقتصاد این مملکت ابتدا باید این غدد سرطانی رابیرون کرد بعد برویم دنبال شعار تا به ان برسیم و فقط حسرت ان را بخوریم.
4- به خودمان بیاییم ضعف خودمان را به تقصیر دیگران نیندازیم. (720382) (moderator1)
 
دانشجو
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۰:۵۷:۱۴
سلام
داستانهایی که آقای رحیم پور نقل کردند واقعیت امروز جامعه ماست.
اما تحلیل ایشان از ماجرا بسیار ساده انگارانه بود. و همین ساده انگاری است که از مشروطه تاکنون دامن ما را گرفته است. بزرگوار تماما عدالت خواه؛ بد نبود اگر پایی در گو می نهادید. (720390) (moderator1)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۱:۳۵:۰۰
با این قوه قضاییه که بازپرس برای بازپرسی به دفتر متهم مراجعه و خدمت متهم میرسد!! چه امیدی میتوان به اصلاح امور داشت؟ (720406) (moderator1)
 
وریا قاسمی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۲:۵۹:۰۹
با اصلاح در قوه قضاییه ، مشکل فساد اداری و به تبع آن فساد اقتصادی را حل کنید. هم سرمایه ایرانی و هم تخصص و کار ایرانی توانایی تولید بهترین و با کیفیت ترین کالاها را خواهند داشت و به تبع آن نه تنها ایرانیان بلکه جهانیان کالای ایرانی مصرف خواهند کرد. (720426) (moderator1)
 
United Kingdom
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۴:۴۶:۴۹
چرا باید از وزارت صنایع برای کار صنعتی مجوز گرفت در حالیکه صنعت کشور در حال انقراضه؟ بعد از شش ماه هم باطل میشه و اگه بموقع تمدید نکنی، باید تمام روال اداری را تکرار کنی و صد هزار تومان هم بدی (720441) (moderator1)
 
علی
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۷:۰۱:۳۰
تنها راه نجات این است که یک هیتلری پیدا بشه و همه ما را برای تهیه روغن کارخانه های صابون سازی در کوره بریزد و از سر نو آدم بسازد ، من به اداره های دولتی کمتر نیاز داشتم و این مسئله را کمتر احساس می کردم ولی از قضا بالاخره گذر پوست به دباغخانه خورد و در جرریان یک در خواست ، مشکلات نظام اداری را با پوست و جانم احساس کردم و متوجه شدم که چقدر از دنیا عقب هستیم .اگر شک دارید تشریف بیارید معادن سنگ آهن سنگان خواف ، غنی ترین معادن سنگ آهن خاورمیانه ، مثل شکمبه ای که پیش چند سگ است از هم میدرند و فریاد رسی نیست که چرا به اسم فریبنده سرمایه گذاری سرمایه سوزی و سرمایه پروری و مستضعف کشی می کنند. (720456) (moderator1)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۷:۱۴:۱۸
به نظر می رسد که کار را باید به کاردان ها سپرد [...] کار سختی نیست فقط لازم است جلو رانت را گرفت و مثلادلار حاصل از ارز نفتی را رقیب درآمد حاصل از صادرات کار آفرینان و صادر کنندگان نکرد. البته با این کار افراد تنبل نا آگاه و یا ... دیگر یک شبه ... مسول و پول دار نه می شوند. (720458) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۷:۲۰:۲۲
چرا همه چيز رابه گردن استكباروكافر و ... مي اندازيد. (720459) (moderator1)
 
محمحسن
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۸:۴۹:۵۴
استاد گرامی!
کسانی که اکنون در این ادارات مسولیت دارند همگی بعد از انقلاب و بعد از طی مراحل گزینشی و حراستی سختگیرانه که توسط نیروهای متعهد و مورد تایید انجام میشود به این موقعیت رسیده و تایید شده هستند. بعد از سی سال و با ابن روند تمام ادارات پوست اندازی کرده اند. چطور است که بعد از سی سال هنوز مبفرمایید از شاهان به ارث رسیده و غرب کافر دستکاری کرده. لطفا فرافکنی نکنید. (720473) (moderator1)
 
مصطفی
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۰۹:۵۲:۲۴
خدمت نویسنده محترم و افرادی که مثل ایشان فکر و استدلال میکنند باید عرض کنم که در طول تاریخ کشور ایران فراز و نشیبهای زیادی داشته و در این فراز و نشیب ها مواردی هستند که به راحتی با در نظر گرفتن انها میشود پی به ریشه مشکلات موجود در کشور برد و نه گذشتگان را متهم به کم کاری و کارشکنی کرد و نه تقصیر عقب ماندگی و توسعه نیافتگی خود را گردن انها انداخت اصولا خاصیت تاریخ و گذشته این است که با مطالعه و برسی ان نقاط قوت و ضعف خود را بشناسیم و با تقویت نقاط ضعف و گسترش نقاط قوت باعث پیشرفت و توسعه کشور شد صرفه نظر از اینکه پیشرفت در زمینه اقتصادی باشد یا سیاسی یا علم و یا صنعتی اما ما فقط تاریخ را برای توجیه نقاط ضعف خود استفاده میکنیم پس از این مقدمه به اصل مطلب میپردازم و ان هم این است که بیش از ربع قرت است که با انقلاب ادعا کردیم که دست بیگانگان را از کشور کوتاه کردیم تا خودمان کشور خود را اداره کنیم حال بعد از این سی وسه سال که به سال سی و چهارم وارد میشویم در کجا قرار داریم؟ اگر هشت سال دوره دفاع مقدس را از ان کسر کنیم بیست و شش سال میشود که ما وقت داشتیم تا در مسائل مختلف پیشرفت کنیم یعنی معادل پنج دوره برنامه های پنج ساله که در بیست و چند سال قبل با ایجاد سند چشم انداز بیست ساله و افق 1400 برنامه ای نوشته شد تا بستر پیشرفت کشور فراهم شود حال این سوال پیش می اید که چقدر در مسیر این برنامه و سند حرکت کردیم ؟ ایا این الزام را ایجاد کردیم که با تغییر دولتها ادامه مسیر سند چشم انداز مختل نشود و دولت معدی ملزم به حرکت در مسیر باشد؟ و ایا دولتها در این مسیر حرکت کرده اند؟ در زمینه علمی ادعا میکنیم که در تولید علم رشد و جهش خیره کننده ای داشته ایم حال سوال این است ایا جهش علمی فقط چاپ و انتشار مقاله است که این کار مصداق عالم بی عمل است و یا کار بردی کردن این مقالات و تحقیقات در مقیاس تولید و انبوه میباشد حال اسن سوال را میکنم که ایا سند و اماری از کاربردی شدن اینهمه مقالات منتشر شده وجود دارد؟ و یا اینکه وزارتخانه های مرتبط چقدر در اجرایی شدن این تحقیقات تلاش کرده اند؟ و یک سوال دیگر اینکه ما چند درصد از درامد ناخالص ملی را صرف عملیاتی کردن طرحهای تحقیقاتی کرده ایم تا بتوانیم وابستگی ها را کم کنیم ایا با مونتاژ تنها میشود ادعای تولید کرد؟ چند درصد از تولیدات ما وابسته به منابع و لوازم اولیه خارجی ندارند ؟ ان هم مواد اولیه ای که پیش نیازهای انها به وفور در کشور وجود دارد و تنها نیازمند سرمایه گذاری بسیار اندکی نسبت به واردات طولانی مدت انها دارند اما به دلیل عدم حمایت هنوز وابسته به واردات انها هستیم . چقدر در بهبود کیفیت و افزایش فرهنگ مصرف ملی تلاش کرده ایم چقدر در بهبود خدمات فروش و به روز کردن استانداردها و الزام برخی از تولید کنندگانی که در صنایع وابسته به دولت هستند تلاش کرده ایم و چقدر در شفاف کردن قوانین و و دسترسی تمام افراد کشور به امار و اطلاعات ( بجز اسناد و امار خاص نظامی و امنیتی ) کار کرده ایم تا بتوان از انها برای انجام کارهایی که وابسته به برنامه ریزی و تحقیق در طرح های پایه اتی تلاش کرده ایم و هزاران چرایی دیگر که بسیار ساده اما مهم میباشند که به انها عمل نکرده ایم

قبول ضعف در برخی نقاط و تلاش برای برطرف کردن انها نه تنها ضعف نیست بلکه بسیار هم مفید میباشد اما ما چه کرده ایم فقط نشسته ایم و میگوییم ریشه مشکلات ما در نظامهای گذشته میباشد تا چند سال دیگر قرار است اینگونه توجیه اهمال و کوتاهی کردنهای خودمان را بکنیم ؟

پس منطقی بودن و تلاش کردن نتها راه حل معظلات و پیشرفت میباشد (720490) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۰:۳۲:۱۲
من دیروز رفتم فلاسک چای بگیرم دنبال ایرانی بودم هر چی گشتم نود همش چینی بابا این چیزهای ساده مثل فلاسک شرت جوراب پیراهن که کلی اشتغالزایی میکنه همش از چین می اید حالا جوراب 2 تومنی بشه 3 تومن از داخل بخریم 4 تا زن و مرد برن سر کار بهتره یا 1000 تومن ارزونتر بخریم از چین؟ بیخودی ملت را سر کار نذاریم نمیخواهند جلوی واردات را بگیرند والسلام همه سر کاریم (720502) (moderator1)
 
ali
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۰:۴۳:۱۲
با سلام و احترام به هموطنان دلسوز و کارآفرین

بعنوان یک ایثارگر جنگ از قشر زحمتکش کار وتولید عاجزانه تقاضا دارم بطور جدی این نهضت اصلاح نظام ضعیف و پر مشکل اداری را بعنوان یک تکلیف دینی وملی جهت حمایت از فرمایشات مقام معظم رهبری در سال جدید پیگیری فرمایند و با توکل بخدای مهربان از کارشکنی های مسیر مایوس نگردند.

و نیز آسیب شناسی این مشکلات وبررسی و تدوین الگوهای مناسب جهت رفع آن توسط دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری در قالب مقالات وپایان نامه مزید امتنان است (720508) (moderator1)
 
یوسف اویسی
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۱:۰۱:۵۳
عدم استقبال مردم از تولیدات داخلی بدون کیغیت بودن تولیدات داخلی به علت حقه باز تولید کنندگان داخلی است اگر به این گونه تولیدگنندگان هیچگونه وام بانگی وامکانات دولتی داده نشود تا تولید خودرا استاندارد نمایند وهر گونه ارائه کمک های دولتی ووام با ارائه استاندارد باشد خود بخود حقه باز ها از مدار تولید خارج می شوند (720517) (moderator1)
 
آوای دوست
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۱:۱۹:۳۲
طی دقایقی پیش از ساعت دوازده ونیم ظهر پنجشنبه 03/01/1391 شبکه دو سیمای ج.ا.ا کارتون طنز آمیزی از تصویرهای متحرک را ظاهرا تحت عنوان : " شکرستان " بنمایش گذاشت که در آن آشکارا تولیدات ایرانی از سدسازی گرفته تا چسب سازی بطوری نشان داده می شد که ثابت شود هیچکدام از این تولیدات از استحکام ومقاومت ومتانت لازم برخوردار نبوده واینگونه ضعفها به ایجاد ضایعات وتلفات سنگین وجبران ناپذیری برای مردم وکشور منجر گردیده است .
شایسته است از مدیرتی که مجوز پخش چنین فیلمهایی را برای عرضه به مردم ایران وجهان صادر کرده پرسید که همزمان با نامگذاری سال نو بعنوان سال حمایت از تولید ملی ، نمایش چنین فیلمهایی چه پیامی را به مردم خواهد رساند وپیامدهای منفی این پیام نزد افکار عمومی نسبت به تولیدات ایرانی چه خواهد بود ؟؟؟!!! (720528) (moderator1)
 
سينا
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۱:۴۴:۳۱
لازم به ذكر كه به عنوان مهندس و تجربه بودن در صنعت بهتون ياد آوري كنم در طي اين چند بسياري از صنايع داخلي ما ور شكسته شدند از كارخانه هاي صنعتي مثل :اخگر ، پلار، مهيا گازو بسياري از كارخانجات رنگ سازي و نساجي و ...( هرچند بعضي هنوز بطور كامل ورشكسته نشدند ) تا پرو‍‍ژهاي ملي كه با تحريم دچار مشكل تجهيز قطعات مهم و حياتي شدن و از آن جمله مي توان به طرح ساخت فاز هاي بنزين سازي(كد كاركر) در پالايشگاه ها ياد كرد و مشكلي كه در پاليشگاه آبادان اتفاق افتاد دقيقا ارز همين رو بود.در يك كلام نوش دارو پس از مرگ سهراب (720548) (moderator1)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۲:۲۷:۳۲
با کسی صحبت میکردم که میگفت موفق شده است رنگ سیاه چادر را که ناموس مان را حفظ می کند در داخل بسازد و از این طریق از واردات چادر مشکی که در چین و کره جنوبی تولید میشود، و فقط در کشورهای اسلامی و نه در خود آن کشورها کاربرد دارد، جلوگیری کند اما وارد کننده های این ابزار اصلی حفظ دیانتمان از چین، پس از سالها دویدن این هموطن متعهد، موفق شدند طرح وی را تعطیل کنند و به واردات چادر مشکس از چین و کره ادامه دهند. آیا یک اروپایی اینقدر به منافع ملی خود خیانت میکند که ما میکنیم؟ (720580) (moderator1)
 
مهاجر
Malaysia
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۳:۵۰:۱۶
من هم با اقائیکه نوشته اند باید از خود شروع کرد کاملا موافقم من از خودم شروع کردم...... در سال 88بعداز اینکه سر ممیز مالیاتی در شمال شهر به هیچ بهانه ومستمسکی فقط برای دریافت 100 هزار تومان هر چه توهین بلد بود نثارم کرد وبنده از شدت غم در روی پله ها نشسته وهای های گریه کردم تصمیم گرفتم از خود شروع کرده وخود اقدام لازم رابه کنم بلافاصله شروع کردم خانه ام را که تنها مالایملکم بود 15 در صد زیر نرخ بازارفروختم وظرف سه ماه دست زن وبچه ام را گرفتم وعازم بلاد کفر شدم..... ودیدم انچه را ندیده بودم عزت واحترام را .... در دنیای کفر صحبت از عمل جراحی توسط روبات و کامپیوتر از راه دور است وما هنوز در مورد لزوم تولید و پشتیبانی از کار وسرمایه میکنیم..هفت شهر عشق را عطار گشت.... ماهنوز اندر خم یک کوچه ایم (720630) (moderator1)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۸:۵۵:۴۹
آی قربون اوون دهنت من یه دانشجو هستم والبته مثلا نخبه، الان بزرگترین آرزوم تحصیل در مقطع دکتری اوونور آب هست انشالله ما هم بریم و این عزت و احترامی رو که اینجا ندیدیم اوونجا ببینیم (721328) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۹:۵۶:۵۹
هفت مرغ پخته را ممیز خورد ما هنوز اندر پی یک جوجه ایم (721357) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۳:۵۹:۳۹
بسمه تعالي- كاررا بايد به كاردان بايد سپرد مشگل مديريت در كشور مشگل راس هرم است كه به گماردن افراد متخصص درراس وزارتخانه ها وادارت كليدي اعتقادي ندارد وكليه فرامين ودستورات مغاير بابرنامه هاي اقتصادي توسط اين فرد صادر ميشود وحتي بهترين قوانين موجود كشور مثلا قانون هدفمند كردن يارانه ها سليقه اي وانحراف ازقانون اجرا ميشود پس راس هرم مديريتي كشور وقتي به اجراي صحيح قانون وشايسته سالاري معتقد نيست پس چه انتظاري غير از وضع موجود دركشور بايد انتظار داشت؟ اوصيكم بتقوي الله ونظم امركم (720637) (moderator1)
 
عبدالله
Italy
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۴:۲۱:۳۳
بسمه تعالی

[...] آنانیکه در سالهای گذشته در عرض چند روز پس از نام گذاری سالهای گذشته کتاب نوشتند و... و چه ها نکردند باز هم همان کار را می کنند و با چند کتاب و چند برنامه تلویزیونی و چند شعار بر سر برگ ادارات دولتی و چند نشست و البته با هزینه بیت المال سال به آخر می رسد و سال از نو و روزی از نو.
لازم است به چند نکته اشاره کنم:

بحث تاریخی:
از زمان قاجار حکومتهای ایران همیشه از بازاریان متاثر بودند تا از کشاورزان و صنعت گران(یاتولیدکنندگان).

بحث فرهنگی:
از قدیم اکثر نوشته ها و داستانها در ایران در راستای اهداف بازار نوشته شده است مثل فلان جوان غیرتمند یا فلان جوان دانشمند دختر تاجر گرفت و... .

در حال حاضر نیز بهتر از گذشته نیست مثلا" وزات خانه های بازرگانی و صنعت و معدن یکی می شود و وزیربازرگانی می شود وزیر تجارت و تولید . ببیند جه کسی متولی تولید کشور میشود.
مثال دوم وزارت جهاد کشاورزی با هدایت و حمایت آقا در گندم به خودکفایی میرسد ودر محصولات استراتزیک مثل دانه های روغنی ذرت شکر (چقندر قند و نیشکر) گام های بلندی بر می دارد ولی چه می شود نیروهای متخصص و مومن تار و مار میشوند ساختمان وزارتخانه تخلیه و صدها کارمند ماها بیکار و نه بذر درستی تهیه ونه کود وسمی تدارک ونه اعتباری برای کشاورزان تامین ونه بازارخریدی برای محصولشان مهیا میگردد و واردات است و واردات چرا؟ برای اینکه قدرت در کشور در اختیار بازار و واردات است. آیا کشوری که می خواهد از حق مسلم هسته ای خودش دفاع کند با شکم گرسنه و ابزار شکسته می تواند
با تشکر عبدالله (720649) (moderator1)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۴:۲۳:۲۰
ای جانم به این حرفهای از دل برخواسته ات حاج حیدر!!!!!!!!
کجایند گوشهای...... که بشنوند ندای مردم را (720651) (moderator1)
 
جلیل
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۴:۴۳:۳۵
کالاهاومحصولات ایرانی با کیفییت پایین و قیمت زیاد تولید میشوند کالاهای ایرانی خدمات پس از فروش ندارند شما همین پراید را درنظر بگیرید فیمت واقعی این خودرو 3میلیون بیشتر نیست اما با قیمت نه میلیون تومان به فروش گذاشته میشود وهربار نیز با بهانه این که اگر قیمت افزایش نیابد موجب اخراج کارگران خواهد شد روبه افزایش میگذارد ولی این را با ید درنظر داشت که تولیدکنندگان و نمایندگان خودروها از بیشترین بهره و امکانات رفاهی برخوردارند واین وسط اخراج کارگران بهانه ای برای زیاده طلبی های آنهاست میزان ثروت آنها به قدری زیاد است که اگر نوه ها ونتیجه های آنها هم کار نکنند تا هفت پشت از این ثروت قارونی برخوردارند با این کیفیت واین قیمت واین خدمات ما مجبوریم که از کالاهای ایرانی استفاده کنیم که این ظلمی است ماندگار (720658) (moderator1)
 
سعید57
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۴:۵۱:۰۷
با سلام

تولید ملی پیش کش
یکی نیست بگوید آقا این آسفالت که دیگه وارداتی نیست و ارتباطی به استکبار جهانی ندارد و توطئه فتنه گران نیست وبه آمریکا جهانخوارربطی ندارد، این چرا روز بروز بد تر از دیروز میشود؟ این که شن و قیر و همه چیزش مال خودمان است، تگاهی به خیابانها و اتوبانها بیاندازید ، آدم خجالت میکشد بگوید ما چهارمین تولید کننده نفت دنیا هستیم اما هنوز استفاده بهینه از قیر را که ابتدایی ترین محصول نفت است بلد نیستسم ، البته بلد هستیم .....
گفت از قیر فلان پروژه خبلی خورده اند ، ظریفی گفت : قیر مسموم کننده است ، احتمالا وجه آنرا وسیله معاش خویش ساخته اند. (720664) (moderator1)
 
ناشناس
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۵:۲۲:۳۱
این شعار تمام مشکلات ایران رو در بر می گیره و نتونستیم طی سی و چند سال حلش کنیم ، اگه فکر کنیم که با نامگذاری امسال تمام مشکلات حل میشه خیلی بچه گانه است . این مشکلات با این اقتصاد دولتی و این زیر بنای اقتصادی بر باد رفته همتی صد چندان و فکری نو و باز می خواهد تا بتوانیم با کمک همدیگه طی چند سال مشکلات را حل کنیم در غیر اینصورت این نام همانند بقیه نام ها شعاری بیش نخواهد بود (720674) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۶:۴۴:۱۸
شمارابخدابیاییدهمه مشکلات رابگردن قبل ازانقلاب واجانب نیاندازیدمن دریک اداره کارمیکردم وچندنفرزیرنظرم بودندتعدادی ازانهاپس ازحضوراول وقت اداره راترک میکردند ودنبال کارشخصی خود وتااخروقته نمی امدندیک روزموضوع با رییس اداره که اصلااطلاعی ازکارنداشت درمیان گذاشتم باخونسردی گفت انها ازخودمان هستند.........تازمانی که کارکنان دولت بدون وابستگی به افرادذینفوذو.......بکارگمارده شوندهمین اش هست همین کاسه حتی کسی بود که درعرض چندروزاستخدام وانتقال به اداره نان ابداری گرفت ایا بااین وضعیت فکرمیکنیدبشود این مملکت را بجلو بردفکربیهوده ایست تازمانیکه بدنه دولت ازقید وبند پارتی بازی رهانشود امکان هیچ کاری نیست . (720721) (moderator1)
 
دلسوز
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۸:۱۵:۳۰
شما اگر نانوایی بروی و پول بدهی نان میگیری اگر نان ندهد شما یقه اش را میگیری و اگر زورت نرسید از او شکایت میکنی. کاری با دین و ایمان نانوا نداری. متاسفانه ما نمیتواینم اینرا در ادارات پیاده کنیم چون از اداری میترسیم. فکر میکنیم که اگر داد و بیداد راه بیاندازیم ما را به اوین میبرند. علتش هم این است که فکر میکنیم ادارت دولتی در حقیقت خود دولت هستند و شکایت از آنان سیاسیست و نه حقوقی. یک علتش هم این است که ما پشتمان به سه قوا گرم نیست و حکومت هم این پشت گرمی را به ما نداده و در عمل هم نشان نداده. در ادارات میگویند به مردم رو ندهید. مگر مردم غیر خودشان و فامیلشان هستند؟ شما از مسئول شکایت کنید و پرونده برایش درست کنید. اسم آنها را در روزنامه ها ببرید و بگویید بکارتان نمیرسند. تا چه مدت میخواهیم با گردن کج به اداره برویم و با تملق و معذرت خواهی و اعلام بدبختی و مظلومیت سعی کنیم که حق خود را بگیریم؟ حقتان را با زور بگیرید. داد وفریاد راه بیاندازید. تملق نگویید. نوکرم و چاکرم نگویید. اگر ندادند شکایت کنید و اگر دادگاه حقتان را نداد و به شکایتتان رسیدگی نکرد آنگاه پناه بر خدا. چطور میتوانستیم زیر گلوله و خمپاره قدم در میدان مین بگذاریم ولی برای گرفتن یک امضاء باید گریه کنیم؟ وظیفه روزنامه نویس ها این است که از این مردم بنویسد و از آنها در مقابل مسئولان فاسد دفاع کند. وظیفه جقوق دانان ما این است که از ارباب رجوع دفاع کنند. با حلوا حلوا دهان شیرین نمیشود و بدون قانون و اجرای آن سنگ بر روی سنگ نمیماند. یک چراغ قرمز خراب یک چهار راه را بند می آورد حتی اگر نود و نه در صد رانندگان امامزاده باشند و بهترین بندگان خدا. (720761) (moderator1)
 
شاکر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۸:۳۵:۳۹
بنده به یکی از استانها جهت تآسیس یک واحد خدماتی با تعهد اشتغال 50 نفر مراجعه کردم. فرماندار با استقبال فراوان خود را موظف به حمایت از بنده خواند و گفت هر جا که با مشکل مواجه شدم با شخص ایشان مطرح کنم. اولین مشکلم همانروز در فرمانداری شروع شد و با لجاجت معاون عمرانی ایشان هیچگاه حل نشد. با وساطت یکی از دوستان به سازمان دیگری در همانجا معرفی شدم. مسئول مربوطه با حوصله و متانت, تمام مراحل و تسهیلات و امکانات مقدور را برایم تشریح کرد که بسیار امیدوار شدم, ولی در پایان نکته ای را دوستانه(نه بعنوان مسئول) و محتاطانه بازگو کرد که ؛ این کار را انجام ندهم و شروع به توضیح واقعیات تلخ پیش رو تا به ثمر نشستن طرح نمود و توصیه کرد بجای چند سال دوندگی طاقت فرسا و سپس شروع مشکلات مادام العمر یک بنگاه اقتصادی, قطعه زمینی خریداری کنم و پس از چند سال آسودگی, بدون دردسر و مصیبت های طرح مورد نظرمان, با سود شیرین فروخته شود. مرور 6 سال زمان درستی آن حرفها را اثبات کرد و امروز من مانده ام و آرزوی کسب درآمد وسیع حلال همراه تلاش و زحمت, مرور ترجیح نیتهای انسانی (واسطه نان بردن بر سر سفره خانواده ها) در برابر پیشنهادهای سوداگرانه, و تقدیم سودهای کلان به بانکهای موظف به حمایت (فقط در رسانه ها) , ذوب شدن سرمایه اولیه در سود بانکها و تورم و کارشکنی های مغز استخوان سوز, و بغضی در گلو که عزت نفس و غرورم (تنها سرمایه ای که روی پایم نگه داشته) اجازه ترکیدن آنرا نمیدهد. تو با خدای خویش درانداز کار و دل خوش دار , که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند. (720774) (moderator1)
 
يك كارمند
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۸:۳۶:۱۵
آقاي ازغدي اگر همان آقايي باشد كه در تلوزيون سخنراني هاي طولاني دارند بايد بگويم كه بهترين ماشين اگر راننده خوبي نداشته باشد به مقصد نمي رسد.سازمانهاي دولتي اگر مديران سفارشي و سياسي نداشته و از بطن خود سيستم آمده باشند (خاك صحنه را خورده باشند) خيلي از مشكلات رواني در مديريت حل مي شود.چند شغله بودن نشان از چيست؟ آيا سهميه بندي باعث طبقاتي شدن جامعه نمي شود؟چرا يك كارمند ارشد با عنوان قرض الحسنه رشوه مي گيرد(دادگاه 3000)؟ اينها به غرب كافر ربطي ندارد.سيستم مديريت سازمانها زاييده عقل بشري است كه با پارتي بازي و بي تقوايي ما به اين روز افتاده است . (720776) (moderator1)
 
کوروش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۸:۵۴:۵۹
آخ گفتی برادر قدر مسلم اینه که آبروی اسلام رو ما با این کارها بردیم
گبری را گفتند بیا و مسلمان شو گفت اگر مسلمانی اینست که شما دارید احتیاجی به آن ندارم (720789) (moderator1)
 
فرزانه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۹:۲۳:۰۹
اگر دنبال دريافت مجوز اينچنيني باشيد ممكن است آنها كه ضررشان در اين مجوز است حكم محارب با خدا و رسول خدا هم برايت بگيرند. (720807) (moderator1)
 
ع-ق
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۱۹:۳۳:۳۸
در پاسخ به کار بر گرامی اقای سعادتمندی که نوشته اید با اسم سال چیزی درست نمیشه موافقم زیرا سال قبل هم سال جهاد اقتصادی بود که متاسفانه بزرگ ترین فساد اقتصادی در کشور روی داد (720813) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۲۱:۳۸:۱۲
بسم رب المستضعفین
با سلام
راستی مشکل چیست و دلیلش چیست؟ با توجه به اینکه در اکثر ادارات تابلوی جزای راشی و مرتشی نوشته شده است. اگر در بالاترین مقام بانک اسلامی تا آن پول را نگرفت کسی کار نمی کرد (جناب آقای خاوری کسی بودند که تا صدای اذان را می شنیدند جلسه را تغطیل و از ثواب نماز اول وقت بهره مند می شدند...) اگر در دادگاه اختلاس بزرگ طرف می گوید تا رییس و کارمندی حق حساب نمی گرفتند کاری نمی کردند( که در سایت شما هم منتشر شد) مسئولین و بزرگان چکار کردند. فقط حرف است و حرف. عمل کجاست. دوستم از مامور مالیات که رسما حق حساب می خواست نوار صدایش را ضبط کرد و بعد چی بدبخت شد.....گام اولیه اینست که همه از رییس جمهور محترم تا ائمه جمعه و .... به قانون احترام بگذارند تا همه یاد بگیرند. دوم دست آقا زاده ها را از بیت المال کوتاه شود. سوما انسانها را بر مبنای لیاقتشان و نه بر مینای وابستگی شخصی و حزبی پست ندهیم.چهارم قانون مبارزه با ارتشا را به صورت دقیق اجرا نمایند.
اگر کرباسچی را نه به دلایل واهی بلکه به جرم فروش خلاف (کنار گذاشتن مستضعفین و فراموش کردن آنها و معامله گذا با آنها ......رایانه) محاکمه می کردند شاید خیلی از موارد اصلاح می شد. (720864) (moderator1)
 
فرمانده
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۲۱:۵۱:۳۴
سلام برادر انقلابی وعدالتخواه برخاسته ازخطه خراسان عالم خیز
حاجی نمیگم حرفاون اشتباهه اما وقتی حضرت آقا یه حرفی میزنندبرای اصلاح وضعیت مملکت،مابایدحرفی بزنیم برای بهترپیش رفتن آن موضوع نه مایوس ساختن فضای جامعه...خداهمه ماراعاقبت به خیرکنه (720869) (moderator1)
 
ABBAS
۱۳۹۱-۰۱-۱۱ ۲۱:۵۶:۴۱
برای صدور مجوز یک مرغداری خوب است به این صفحه نگاه کنید
http://damdarenashiiiii.blogsky.com/1389/11/05/post-20/
فکر میکنید صدور مجوز چند ماه طول بکشد ؟ چقدر باید رشوه داد؟
تازه این اول کار است وام بانک و ساخت را هم اضافه کنید به دو سه سال میرسد
میگویند گرفتن یک مجوز سرمایه گذاری در کره جنوبی برای مردم عادی و خارجی ها پنج ساعت است راست و دروغش را نمیدانم (720871) (moderator1)
 
مصطفائی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۰:۰۶:۵۵
با سلام وخسته نباشید
ضمن تشکر از جناب آقای رحیم پور
لازم به ذکرو یادآوری است که من تا به حال هیچگونه نظری به مطالب این سایت ننوشته بودم
ولی باور کنید ابن مطلب مرا به حدی منقلب نمود که از خود بی خود شدم
من خودم درکار تولید کفش هستم مواد زیره کفش ما به نام puکه از نفت مفت خودمان درست می شودالان کیلوئی 7000 تومن شده است به یکی از بچه های شیمی گفتم بابا چرا فکری به این موا د نمیکنند که مواد اولیشو داریم در کشور خودمان درست بشه باور کنید همین حرف آقای رحیم پور گفتند که دلالانی که از کشور ایتالیا این مواد وارد رامیکنند اجازه چنین کاری را نمیدهند حتی اجازه فکرکردنشو
در ضمن قابل توجه جناب آقای توکلی عزیز که چندین سال هست زحمت قانون گذاری و میکشنند
حیف این مملکت و زحمت شهداو امام شهدا (720915) (moderator1)
 
ناشناس
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۱:۴۲:۱۰
بنام خدا
مشکل را خوب بیان کرده است مشابه این داستان را هم من شنیده ام که از تفاله های صنایع کشت صنعت نیشکر (که در خوزستان چند شرکت بزرگ آن را داریم) بهترین کاغذ تولید می شود و لی در ایران دست های پلیدی که بدنبال منافع شخصی خود هستندمانع از تاسیس چنین کارخانه هایی می شوند وهمه این مواد را فعلا می سوزانند و این مافیای بزرگ در تمام ایران ریشه دوانده که نگذارند کاری بشود . این مافیا ترکیبی از عوامل وابسته به شرکت های خارجی داری منافع در بازار ایران و تاجران ایرانی و کامندان [...] و ... هستند. فقط یک راه حل وجود دارد وآن اینست که یک قانون تصویب شود که ساخت و راه اندازی هر گونه کارخانه و تولید هر محصولی نیاز به هیچ گونه مجوز از هیچ اداره یا سازمانی دولتی ایران نداشته باشد و کاملا آزاد باشد فقط 2 شرط زیر را رعایت کند
1- کارخانه یا محصول تولیدی برای محیطزیست مشکل ایجاد نکند
2- محصول تولیدی خلاف شرع مقدس نباشد (720951) (moderator1)
 
ذاکری
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۳:۳۶:۳۱
قربان ان قلم و واکاوی ها ودرد دل هایت ای کاش شماره ات را ایمیل کنی اقای رحیم ÷ور قرار بگذارم حضوری مستند گوشه ای از فساد جانکاه وازار دهنده قضایی و اداری را به شما ارا یه دهم شاید علاج اساسی شود .فاسد ومفسد اداری و قضایی با ایجاد سیستمی منظبط ومنظم قلبل کنترل است می شود بنحوی برنامه ریزی کرد که مفسدین بجای احساس امنیت و به ریش مردم خندیدن احساس و حشت کنند و با ترس از ذلت به خود اجازه ورود به اعمال مفسدانه و تعرض به عزت عمومی ندهند (720980) (moderator1)
 
محریانسن سر بوجا
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۹:۱۸:۵۷
به نام خدا

با سلام آنچه مسلم است اینکه با این شیوه حرکت پیشرفت میسر نخواهد شد

دولت وسیستم آن چوب لای چرخ است .فردی برای 5سال ازصفر به 3هزار

میلیارد تومان می رسد وبه هر کس که سر راهش قرار دارد رشوه می دهد

ولی این سیستم فاسد نمی تواند جلوی آن را بگیرد .

دولت این چنین فاسدی باید به کمترین حجم خود برسد باید تمام دولت را

خصوصی کرد واین شرکت های خصوصی را با نهاد نظارتی قوی کنترل

اگر این شرکت ها سود بردند از آن ها مالیات گرفت ودرغیر اینصورت ضرر آن

متوجه خود شرکت ها خواهد بود من دولتی با 1000پرسنل را می پسندم. (721017) (moderator1)
 
صادق زاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۹:۲۲:۰۵
با سلام بنده نیز برای اخذ مجوز موسسه خیریه با سنگ اندازیهای زیاد مواجه شده ام کاری که کلا با هزینه شخصی می خواستم انجام بدهم مدارک ان هم موجود است .بیماری جامعه ما عدم اطمینان به اینده به دلیل سیاست های غلط اقتصادی و افزایش بی رویه قیمت ها و بی قانونی است.چاره کار :
1 احیا قانون مسولیت مدنی مصوب سال 1339 است (.هر کس ضرری وارد کند مسول جبران ان است) تا هر کس بدون مطالعه و کارشناسی اظهار نظر نکرده دستوری صادر نکند.
2-اقدام فرهنگی: ترویج سنت ائمه (ع) هرچه برای خود می خواهیم برای دیگران نیز بخواهیم.
3-تحول رااز خود شروع کنیم کمر همت ببندیم وهم رنگ خیلی ها نباشیم فراموش نکنیم عمر برف است وآفتاب تموز و سهم ما از دنیا کفنی بیش نخواهد بود
4- بی تفاوت به سرنوشت خود نباشیم و تمرین کنیم برخلاف جهت آب حرکت کنیم (721018) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۹:۲۶:۰۴
تا زمانی که [...] کفن پوشها هم نباشندو همچنین قانون مستقر نگردد [...] خواهید دید که فقط باید به گردن خارجیها انداخت مسله را. (721019) (moderator1)
 
مسعود
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۰۹:۴۹:۳۷
رانت آشنایی و مشهور بودن یکی از رانتهایی است که ایرانی‌ها از قدیم بدون سروصدا از آن استفاده می کرده‌اند و وانمود می کرده‌اند که این شانس و یا قدرتی از جانب خداوند بوده است.
من آدم ناشناخته برای همه، با پسر یا برادر یا آشنای فلان آدم مشهور و کاربر و مهم اگر با هم راه بیفتیم و در اداره‌های متشابهی کار مشابهی را بخواهیم انجام دهیم نتابج مختلفی می گیریم.
به من وام نمی‌دهند، کسی مرا تایید نمی کند. کسی مرا تحویل نمی گیرد. حتی با من با ادب هم برخورد نمی شود. تمام شرایط سخت برای من است، خودم باید در هر قدم از کارم قدم رنجه کنم و به همه از صدر تا ذیل یا توضیح بدهم یا پول. چون کسی را ندارم.
به او وام می‌دهند، تاییدش می‌کنند، تحویلش می‌گیرند، با ادب برخورد می‌کنند لازم نیست از جایش تکان بخورد چون دیگران مفت و مسلم به جای او دوندگی می کنند. چون فامیل یا آشنا یا دوستی دارد که سروکارداران با او را به ترس یا طمع می اندازد.
بعد وقتی طرف خاطراتش را بعد از میلیاردر شدن می‌نویسد می گوید: «همه را خدا کرد، لطف خدا بود. من حرام نخوردم. خدا مقدر کرد که ار راه حلال در بیاورم... هر چه دارم از عرضه خودم و تاییدات الهی است و .....» (721022) (moderator1)
 
عبدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۰:۱۵:۰۲
باسلام
بنظرم ایشان از دوستان مرحوم شریعتی است؛همانند آن شادروان وضع موجود را خوب تفسیر نموده؛تا بازگشت به اصل خویش(انسانیت؛صداقت؛سلامت؛سخت کوشی و...)نداشته باشیم راه نجاتی نیست (721024) (moderator1)
 
رضا
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۰:۳۳:۱۳
از مشکلات شروع بنکاههای اقتصادی جدید نوشتید .من یک تولید کننده هستم با بنکاه اقتصادی معتبر باسی سال سابقه ، باور کنید دیکر توان برای تحمل این همه مشکل ندارم،جند ماه است که مشغول تعدیل نیرو وکوجک کردن شرکت هستم ،پیمانکار وزارت صنایع بوده ام طلب جند ساله را امروز و فردا میکنند، جه خوش خیال هسند صنایعی که انتطار دریافت یارانه نقدی دارند. (721029) (moderator1)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۰:۴۰:۲۴
اصلاح نظام اداری عجب آرزویی دارید اینجا دفاع از نظام اداری جز ارکان اسلام وانقلاب و....تلقی می شود من چند وقت پیش به نمایندگی از گروهی از مردم به اداره راه رفتم اینکه من واون مردم حق داریم یانه مطلب دیگری است اما به جای پاسخ مستدلل درباره درستی قوانین گفتند شما به دلیل مخالفت با اسلام شفاعت نمی شوی راستی مدیران ما اسلامند ؟ (721031) (moderator1)
 
seyed jazayeri
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۰:۵۳:۰۲
با سلام
در اين ممكلت فقط پول و پارتي كمكت مي كند من در همين مشهدي كه اين دكتر عزيز مي خواستند بيمارستان بزنند خواستم مجوز دفتر هواپيمايي با نگرش جديدو فعاليت نو كه در مشهد كار نمي شد بزنم يكسال مرا دواندند اخر هم مجوز هم ندادند در حاليكه به خيلي ها بعد از من چون پول و پارتي داشتند و يا همشهري بودن لطف كردند و مجوز را دادند اين مملكت تا دست يك مشت ادم دگم و جمود فكر است بهتر از اين نميشود شما براي امتحان به شماره تلفن 124 براي گراني زنگ بزنيد ببينيد به چه نتيجه اي مي رسيد يا هر اداره كه مي خواهيد برويد سرك بكشيد هيچ كاري نكنيد فقط مردم را تماشا كنيد كه مستاصل و حيران از اين اطاق به ان اتاق مي روند و تا پورسانت يا پول چاي ندهند يا اشنايتي را بروز ندهند هيچ نتيجه اي نخواند گرفت خدا به ما رحم كند براي اسل توليد ملي كه مقام معظم رهبري فرمود لابد براي گرفتن مجوز توليد اشكالتراشي و سنگ مي اندازند بجاي تشويق كه افراد ي ه مي خواهندوارد اين وادي شوند منصرف شوند اخرسال جوجه ها را با هم مي شماريم (721037) (moderator1)
 
منتظری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۶:۴۶:۳۲
عزیز برادر با وجود این مسئولین دا نا و خدمتگزار تا سال اینده تولید ملی مانند سال جهاد اقتصادی بسیار پربار خواهد بود ومشت محکمی بر دهان انگلیس خواهیم زد (721264) (moderator18)
 
حمید
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۷:۵۶:۲۲
امسال باید برای تولید باید عزم جدی داشته باشیم (721290) (moderator18)
 
یکی
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۱۸:۵۵:۲۲
جناب ازغدی؛فرموده اید که فرهنگ اداری دلخواه شهدای ما در کافرستان ......برادر ارجمند!این چه کافرستانی است که فرهنگ حاکمش منشاء خدمت به همه احاد جامعه وبیش وپیش از ان بگفته خودتان فقر است( که البته نوع وعمق فقرشان هم با اینجا فرق اساسی دارد) وقصه های ام القراء راهم خودتان بیان کرده اید.ان رفتار هاست که انسان می سازند. (721327) (moderator22)
 
علیرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۲ ۲۱:۲۵:۳۷
من که فکر نمی کنم نظرم چاپ بشود ولی در هر حال انرا می نویسم .ما هم میدانیم شما هم میدانید که درداین ملت نه فلان اداره نه فلان کارمند ونه سیاست ها وقوانین است .درد ما دروغ وریا و ظاهر سازی وباری بهر جهت بودن ماست.
انهم از بالاترین سطوح مدیریت در کشور مجددا تاکید میکنم بالاترین سطوح مدیریتی .نگاهی به وعده های داده شده وعمل نشده مثل رهایی از اقتصاد نفتی ,عدالت اقتصادی وشایسته سالاری ارجحیت منافع ملی به منافع فردی وحتی سیاسی
(721390) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۳ ۰۰:۴۰:۰۸
الان يك خواهش دارم وآن پيدا كردن يكي از مسولين طرح هدفمندي يارانه ها و مسول واريز يارانه ها كه چرا مابه التفاوت يارانه ي بنده واريز نشده است و اين در حالي است كه واقعا با توجه به تورم و گراني مشكلات زيادي دارم در ضمن ماشين پرايدي داشتم كه آن را ثبت كرده بودم ولي بعدا آن را فروختم و خريدار هنوز آن را به نام خودش ثبت نكرده است و همچنان به نام بنده است و البته با اخذ وام از بانك ملت ماشين ديگري به نام خانم خريده ام كه ماهي بيش از 180000 تومان قسطش را مي دهم به اضافه اقساط ديگر كه دارم و حقوق ماهي 600 هزارتومانو مشكلات ديگر. ايا كسي هست پاسخگوي علت عدم واريز يارانه باشد لطفا آدرسي ، تلفني و .... را اعلام كنيد شايد اشتباهي رخ داده باشد تا اصلاح كنند. (721483) (moderator22)
 
p hasan
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۱-۱۳ ۱۰:۲۷:۲۱
به نظرم در کشور ایران به اازائ هر 100 تومان هزینه در پروژه ها 80 تومان خرج کنیم و 20 تومنش را صرف نظارت کنیم نظارت توسط لایه های مختلف که مو لای درزش نره.یعنی ما به مدیریت و علم مدیریت برای نظارت موثر و اثر بخش نیاز داریم . (721577) (moderator18)
 
United States
۱۳۹۱-۰۱-۱۴ ۱۲:۳۰:۵۱
عزیزم الان به ازای هر 100 تومن: 20 تومن رو مسئول اون اداره که پروژه میده میخوره، 30 تومن ناظر، 10 تومن مالیات و در نهایت 40 تومن دست ما رو میگره که در آخر 5تومن سود ما میشه گرفتی حالا؟ (722174) (moderator18)
 
حسین
۱۳۹۱-۰۱-۱۳ ۱۰:۴۷:۰۸
با سلام به نظر من همگی مان درک درستی از مشکلات جاری مملکت مان داریم و بدون استثنا عاشق پیشرفت کشور اما راه کار به تنهایی با اصلاح ساختار اداری و یا اصلاح بعضی از قوانین و کوچک سازی ... از این قبیل نیست شاید لازم باشد ولی کافی نیست می بایست مشکل را در زیر ساخت جستجو کرد یعنی وقتی در این سی و سه سالی که از انقلاب اسلامی می گذرد و به طور متوسط سالی یک انتخابات داشته ایم و حضور مردم بعنوان یک پشتوانه اصلی محسوب گردیده پس برای اصلاح ماده اولیه را داریم ولیکن متاسفانه پس از این همه گذشت سال به فرمایش امام راحل توجه و یا کم دقتی شده است که (مجلس در راس امور است) واگر بیاییم برنامه ریزی درستی جهت راهیابی نماینده گان اصلح و کاردان به مجلس داشته باشیم که این موضوع زمانی اجرایی خواهد گردیید که با ایجاد حزب های فعال نه به هنگام انتخابات بلکه برای حیاتی مداوم برنامه هایی از پیش مشخص شده را ارائه نمود و در این جا می بایست دولت حمایت ویژه از این احزاب بنماید و در رشد و حرکت انها در چارچوب برنامه کشور به طور یکسان کمک نماید خواهید دید زمان زیادی لازم نیست تا نتیجه این اعتماد را ببینیم و نیازی به شعارهای بی عمل برای رسیدن به قدرت نمی باشد ان زمان است که اگر حزب رقیبمان برنده انتخابات شد به او تبریک گفته و او هم میداند چه رقیب هشیاری حرکات او را زیر ذره بیین دارد و در این صورت است که به شاخص های پیشرفته کشورهای مترقی نزدیک شده و برای نجات خود از این باورهای نادرست یعنی داشتن نفت معدن و...به باور این نکته مهم برسیم که ما هفتاد و پنج میلیون نفر مغز متفکر داریم . ارادتمند
یکی از کوچکترین مدیران این خاک و بوم . د حسین کاظم پور (721584) (moderator18)
 
۱۳۹۱-۰۱-۱۳ ۱۰:۵۵:۴۶
بنده دریک اداره برای گرفتن یک نامه که اعضای یک شرکت ثبت شده را مجددا تایید کند یکماه ونیم معطل شدم ... (721587) (moderator18)
 
ایران دوست
۱۳۹۱-۰۱-۱۴ ۱۴:۴۶:۰۹
من تقریبا اکثر نظرات دوستان رو خوندم و واقعا بیشتر دوستان نکاتی جالب وکلیدی رو مطرح کرده بودند .من تا به حال چند سفر به بلاد -به قول نگارنده-کفر سفر کردم و واقعیاتی رو از بلاد کفر با اطمینان دیدم که جای تامل داره ....من میخوام بدونم ایشان به چه حقی به کشورهای دیگه بلاد کفر میگن؟!!! همین بلاد کفر بدون رودربایستی وبی تعارف 100سال از ما جلوترند و ما فقط داریم درجا میزنیم ....رها کنید این باورهای مسخره رو ....همین مردم کافر وبی دین رفتارهاشون و عاداتشون دقیقا بر پایه اموزه های دینی ماست .وما هی داریم میگیم مرگ بر این و مرگ بر آن ......غافل از اینکه غولهایی مثل سونی ونوکیا وسامسونگ و فورد و جنرال موتورز و.....به درجات پیشرفت مافوق تصور میرسند وصد البته در این مسیر به مشکلاتی بزرگی هم برخورد کردند اما بر اساس اصول درست مدیریت از بحران خارج شدند ....در باره من بد قضاوت نکنید من یک فرد عاشق کالای ایرانی هستم و دوست دارم کالاهای ایرانی یکی بعد از دیگری بازهای بزرگ دنیا رو فتح کنه ....ولی وقتی فاصله ایران از کشورهای -که زمانی در اوج عقب ماندگی بودند -دیگر رو میبینم میگم نخیر!!!!!تا زمانی که این دولت و دستگاه بر هر صنعت و پیشه ای چنبره زده و مشتی قوانین مسخره و دست و پاگیر مثل دست انداز و سبقت گیر جلوی پیشرفت کشور رو میگرند هیچ اتفاقی نخواهد افتاد ....کشور ژاپن بهترین نمونه است کشوری با بیش از 89درصد ویرانی ونابودی که همه میدانند که خود خبر تسلیمش رو در جنگ دوم به اطلاع امریکا رساند اما امروز و در عین فقر -منابع معدنی-مطلق به انچنان سطحی از پیشرفت صنعتی رسیده که محصولات آن از هر تیره وطبقه ای در جهان آقایی میکنه از اتومبیلها،ماشین آلات،صوتی وتصویری وخیلی محصولات دیگه .......دوستان عزیز کشور ژاپن هرگز و هرگز ادعای مسخره مدیریت جهانی رو نداشته و نخواهد داشت بلکه در این کشور فقط یک چیز ملکه ذهن انسانهاست :ژاپن ......مردم این کشور فقط یک هدف دارند سربلندی و آقایی ژاپن در دنیا اما ما چی فقط دنبال ماجراجویی و شلوغ بازی.....به جای حل مشکلات تولید و صنعت و....باید شاهد گم وگورشدن وتاراج میلیاردها ریال پول بیت المال باشیم ...چرا باید یک تولید کننده بعد از کلی دوندگی بی نتیجه و این اداره و آن اداره رفتن برای یک وام کوچک به ناچار واردکننده جنس آشغال و بنجل چینی بشه .....اینها به خدا دروغ نیست... واقعیت تلخ و غم انگیز کشور ماست ....... (722341) (moderator18)
 
حامد
۱۳۹۱-۰۱-۲۳ ۲۲:۵۰:۱۳
سلام علیکم :
ضمن تایید گفته های حاج حیدر رحیم پور لازم است بدانید که :
1) ادارات ما مملو از رشوه گیر و دریافت هدیه و جاسوس است و آنهایی هم که می خواهند سالم کار کنند یا یاد ندارند و یا به ایشان میدان نمی دهند .
2) من شکی ندارم که از سی و سه سال پیش مهره های تصمیم گیر در ادارات ما وابسته هستند .
3) فقط این مطلب گنگ است حالا که همه می خواهند اصلاح شود از رهبری گرفته تا روسای سه قوه و مردم وفادار و فداکار . پس چرا نمی شود ؟؟؟؟؟؟؟
4) آخر تمام بحث ها مقصر اصلی تولید کننده و کارآفرین و کسانی که نقش مثبت دارند شناخته می شوند و ادارات و سازمانها شروع به پاچه خواری و تعریف و تمجید از یکدیگر می کنند .
5) چه خوب است که مدتی تمامی وزارت خانه ها و سازمانها تعطیل شوند تا ببینید چگونه تولید پویا می شود.
6) این بوروکراسی و کاغذ بازی فقط برای ما درست کرده اند و آنهایی که پا را به آن طرف مرز گذاشته باشند می بینند که از این کاغذ بازی های آنجا خبری نیست . و کارهایشان بسیار سریع و سالم انجام می گردد .
7) غربی ها فهمیده اند که اسلام کامل است ودر حال اجرای تمامی احکام عملی ان هستند ولی ما فقط درگیر ظواهر هستیم و نفاق در میانمان غوغا می کند . (736771) (moderator18)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.