نظر منتشر شده
۹۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 385104
«لیبی زیون» و عباس کیارستمی
دکتر علیرضا مقدسی*، ۴ شهریور ۹۵
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۲۰
سال ۱۹۸۴ در یکی از بیمارستانهای نیویورک دختر ۱۸ ساله ای به نام لیبی زیون با علایم تحریک پذیری، پرش های عضلانی و گیجی به اورژانس مراجعه میکند. لیبی سابقه ابتلا به افسردگی دارد و یک داروی ضد افسردگی به نام فنلزین مصرف می کند.

رزیدنت و اینترن مسؤول پس از تماس و مشاوره با پزشک خانوادگی لیبی و بدون دقت به این مطلب ، برای وی داروی مپریدین و هالوپریدول تجویز می کنند.

۸ ساعت بعد بیمار با علایم تب ۴۲ درجه و ایست قلبی فوت می کند. پدر لیبی ، سیدنی زیون، وکیل و خبرنگار مشهور روزنامه نیویورک تایمز بود که به دنبال این واقعه از بیمارستان نیویورک و پزشکان مربوطه به علت قصور پزشکی ناشی از کمبود کادر پزشکی، عدم نظارت پزشکان آنکال و همچنین ساعت طولانی و طاقت فرسای کار رزیدنت ها شکایت کرد.

او در روزنامه نیویورک تایمز نوشت باید یک بچه کودکستانی باشید که ندانید رزیدنتی که در شیفت ۳۶ ساعتی کار میکند در وضعیتی است که توانایی هیچگونه قضاوتی را ندارد.

پرونده لیبی یک از جنجالی ترین پرونده های پزشکی در آمریکا بود. پس از ۵ سال مناقشات حقوقی در نهایت قانونی در ایالت نیویورک تصویب شد که امروزه به قانون لیبی زیون مشهور است. به این ترتیب ساعت کار رزیدنت های پزشکی به ۸۰ ساعت در هفته محدود شد. این قانون چندی بعد در سایر ایالات نیز جاری گردید.

پس از واقعه فوت آقای عباس کیارستمی این ماجرای مشابه سرنوشتی دیگر یافت، سرنوشتی که مشابه تمام خرده رفتارهایی که به ایران می آیند ، دچار دگردیسی شده و ایرانیزه میشوند!

کارگردانی در مجلس بزرگداشت آن مرحوم بنای توهین به پزشکان قاتل(!) را گذاشت، صفحه اول برخی روزنامه ها شد محل بیانیه و گلایه های وابستگان مرحوم، جوانی جویای نام و شاید جویای کار، کانالی تلگرامی راه انداخت با عنوان خطای پزشکی که در آن داستانهای عامیانه از خطاهای پزشکی را منتشر میکرد! برخی وکیل ها نیز فرصت را مغتنم شمرده و در اهمیت بگیر و ببند پزشکان داد سخن دادند و مردم را به طرح دعوی از این پزشکان پول پرست! فراخواندند بلکه از این نمد کلاهی هم نصیب ایشان گردد.اما هیچکس نگفت بیایید به جای هیاهو، از مجاری قانونی استفاده کنید و مانند همه مردم از ساز و کاری که برای اینگونه امور اندیشیده شده است مساله را روشن کنید. پس از گذشت چندین ماه خبر رسید که خانواده آن مرحوم طرح دعوی کرده اند. کاری که به جای هیاهو و تسخیر خبرگزاری ها، همان اول باید میکردند، بررسی موضوع قصور پزشکی در فضایی آرام و کارشناسانه.

این تهییج افکار عمومی رفتارهای خشونت گرایانه را علیه کادر درمان ایجاد کرد. چه برای آن متخصص جوانی که در نقطه ای که هنوز هم عنوان تبعیدگاه مجرمان را دارد به طبابت صادقانه مشغول است. چه برای آن رزیدنت هایی که در شیفت های ۳۶ ساعته تمام انرژی و جوانی خودشان را صرف درمان بیماران در بیمارستان های دولتی میکنند. چه برای بسیار اساتید سپید مویی که عمرشان صرف آموزش و تربیت پزشکان شده و می شود. آتش که در گرفت خشک و تر می سوزد، کسی از این آتش افروخته گرم نخواهد شد و دودش به چشم همه خواهد رفت، چه آن پزشکی که قصور کرده، چه پزشکی حاذقی که تهور و جسارتش را در درمان بیماریهای صعب العلاج را از دست داده باشد، یا بیماری که در به در دنبال پزشکی بگردد که ریسک بکند و درمان را به عهده بگیرد و آماج توهین های احتمالی شود.

در روانشناسی فروید مکانیسم های دفاعی در برخورد با اضطراب توضیح داده شده اند که افراد با تکیه به این مکانیسم های ذهنی نا خود آگاه اضطراب درونی را کاهش می دهند. یکی از این مکانیسم های دفاعی واکنش سازی است.

مثلا مادری که دارای یک فرزند خردسال دختر است، شدیدا دوست داشته فرزند دومش پسر باشد، پس از دنیا آمدن دومین دخترش با وجود اینکه از این اتفاق خرسند نیست، در عین حال دچار تعارض درونی شده و برای غلبه بر اضطراب ناشی از عذاب وجدان حسی که دختر دومش را دوست ندارد واکنش سازی کرده و شروع به بذل محبت بیش از حد به فرزند دومش می کند.

آنچه برای مرحوم کیارستمی اتفاق افتاد نیز مشابهت هایی با واکنش سازی دارد. جامعه ای مدتها به هر دلیل به یکی از هنرمندان جهانی اش بی اعتنا بوده ، فیلمهایش را نمی ‌دیده و نگاه خاصش را نمی فهمیده است، حالا به ناگاه با فقدان وی دچار اضطراب میشود و راه حل ناخودآگاه این اضطراب پرخاش و هیاهو به تیم درمان است. از سویی دیگر فوت آقای کیارستمی که به گفته آقای مهرجویی دو هفته پیش صحیح و سالم بودند، در تصمیم گیرندگان انتقال ایشان به فرانسه -که منجر به فوت ایشان شد- نیز ممکن است اضطرابی را ایجاد کند که به واکنش سازی بپردازند.در پایان سوالی که باقی میماند این است که چرا واقعه دردناک مرگ عزیزی در ایران به توهین به کل پزشکان ، صف کشی صنفی و کاشتن بذر تنفر می انجامد ولی در آن طرف دنیا منجر به تصویب قانونی می شود که هم حافظ بیمار و هم حافظ پزشک است.
*فوق تخصص قرنیه- سلامت آنلاین
 
کلمات کلیدی : خطای پزشکی+عباس کیارستمی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۴:۲۷:۳۴
دانشگاه ازاد با تربیت موج فارغ التحصیلان پولکی, حرفه پزشکی را از حالت علمی خارج و به حرفه اي تجاری تبدیل کرد و خیل انبوه دانشجویان دولتی را بی انگیزه کرد. (3902961) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۴۸:۵۹
همه شون مثل هم هستن به ازاد و دولتی نیست وقتی وارد مافیا بشی دیگه اینکه از کجا اومدی فرقی نداره همین ارتوپد معروف که سر 50 بیمار رو کلاه گذاشته ببین کجا درس خونده (3903169) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۲:۰۵:۵۱
اینکه دانشگاه آزاد ، تعهد و تخصص را به نازلترین درجه ی ممکن رسانده ، کاملا" صحیح است .//////////
متأسفانه فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد ، بسیار نابلدتر و نامطمئن تر از همردیف هایشان هستند . //////////// (3903731) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۰:۵۲:۱۷
سند و مدرک؟! (3905786) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۵۰:۴۳
برو بابا مردم دیگه گول شما را نمیخورن
واسه این که دست زیاد نشه اینها را میتویسی
اتفاقا باید پزشک ورودی زیاد بگیرن امتحانها عمومی و تشریحی و سراسری باشه بر خلاف حالا که تستی و کیلویی بهتون نمره میدن (3903174) (alef-11)
 
احسان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۲:۱۳:۱۶
از بحث بگذریم خیلی جالبیم! خیلی فرقی نمیکنه الان اگه بگی کاسبها.. میگن اینا که خون مردمو تو شیشه کردن.. بگی کارمندا میگن همشون مفت میخورن مفت میچرخن سر ماه پول میگیرن. بگی کارمند بانک میگن همه تسهیلات رو واسه خودشون برداشتن بگی معلمها فلان میگن همشون بچه ها رو میکشونن کلاس خصوصی کل تابستون هم تو استراحتن! بگی کارمند شهرداری.. میگن .. جالبی دیگه ملت تو پیج مسی همه فحش میدن ولی آرزوشونه با مسی یه عکس بگیرن!! یعنی اگه یه آدم محترمی یه حرفی بزنه اگه زورمون برسه تو فضای مجازی فقط یا فحش میدیم یا آسمان ریسمان میبافیم طرف رو خراب کنیم! اساتید جامعه شناسی یه بررسی بکنن!! (3903472) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۵۶:۵۳
این اقای پزشک بهتره بره فحشها و توهینهایی که همکاران پزشکش زیر پست بهداد دارن میکنن انالیز کنه تا معلوم بشه.پول زیادی چجوری زیاده خواهشون کرده (3903177) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۸:۰۹:۱۳
تمام مشکلات پزشکی بخاطر اینه که پزشک کم و بیمار فراوانه شما ببینید چطور مثلا یک آرایشگر تلاش میکنه با کارش رضایت شما را جلب کنه چون نمیخواد مشتری را که به زحمت به دست آورده از دست بدهد
پزشک وقتی زیاد بشه بیماران کم و معقولی به هر پزشک میرسه و خود بخود پزشکه تمام تلاششو برای حفظ بیماران محدودی که به او اعتماد کرده اند می کنه خود به خود هم سعی میکنه دانشش را بالا ببره و هم خوب کار کنه
الان چرا باید یک پزشک تلاش کنه؟ چرا دانش اش را بالا ببره؟ این همه مریض ریخته
بنابراین علی النهایه مقصر فلج بودن نظام سلامتی و پزشکی کشور، هیئت علمی های پزشکی هستند که بخاطر منافع خودشون پذیرش پزشکی را قطره چکانی نگه داشتند (3903252) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۹:۱۹:۰۲
واقعا زشت نیست که یک کشور 80 میلیونی سالی فقط 1500 نفر دندانپزشک تربیت کند؟ همش برای آنکه دست زیاد نشود. شما خودت دکتری و برای دست زیاد نشدن این حرفها رو میزنی وگرنه دلت برای مردم نسوخته. دولتی و آزادش یه کیفیت رو داره. (3903322) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۱:۳۲:۳۸
وای خوش به حال رزیدنتهای امریکا هفته ای 80 ساعت واقعا رویاییه.
ما فکر کنم به هفته ای 120 ساعتم رسیدیم!خیلی مقاومیم هاااا
خودم یه شب تو کشیک سال یک از فرط بیخوابی و داغونی با صورت رفتم تو دیوار! (3903440) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۰:۰۸:۴۷
با وجود اینکه خودم سراسری بودم
ولی ۱۰ تا بین الملل اندازه ی دونه دانشگاه ازادی سواد نداره
البته جفتشون از نظر سواد صفر و از نظر ادعا صد.و البته این هم در امتداد تربیت پزشک به صورت فله ای است.همون طرحی که دوستان بهش علاقه دارن.افزایش ظرفیت تا رسیدن به حد صادرات (3903618) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۱۸:۵۰:۰۳
خواهشا انقدر حرف رو هوا نزنید همین بین الملل هم رتبه ی خوبی می خواهد در ضمن سر کلاس دولتی هم میشینن خودت نتونستی رتبه بیاری اونوقت گیر میدی برو ببین چند تا میگیرن اونوقت نظر بده (3904758) (alef-11)
 
امین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۱:۲۵:۵۹
مشکل دانشجوی ازاد و دولتی نیست همه طبق مصوبه و مقررات وزارت بهداشت کار میکنن.مشکل در ساختار هست.چرا باید رابطه مالی مستقیم بین پزشک و بیمار وجود داشته باشد؟چرا مثل کشورهای پیشرفته این رابطه رو غیر مستقیم نمیکنن(رابطه پزشک با بیمه)؟وقتی این رابطه مستقیم هست به مرور طبابت میشه فقط کسب منفعت.پزشک به بیمار به چشم پول و درامد نگاه میکنه.این ساختار غلط هست که باید اصلا بشه.مشکل دیگه ای هم که وجود داره کمبود پزشک در ایران هست طبق امار جهانی (کمتر از یک پزشک در هزار نفر یعنی 0/9)در حالی که متولیان امر پزشکی مگویند با مازاد پزشک روبه رو هستیم!!!در کشورهای پیشرفته معمولا به ازای هر 1000 نفر 4 پزشک وجود داره.این هم علتی هست که باعث شده برای یک عده که صحنه رو خالی میبینن درامدهای هنگفت ایجاد بشه در حالیکه اگر سرانه پزشک ما مثل کشورهای پیشرفته بود اوضاع فرق میکرد و هم در قیمت و هم کیفیت کار پزشکی موثر بود. (3903701) (alef-13)
 
داروساز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۴:۳۷:۱۴
این اولین مطلب منطقی بود که بعد از فوت مرحوم کیارستمی خواندم. (3903791) (alef-11)
 
ن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۷:۴۲:۳۵
کاملا درست است. (3906894) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۱:۰۱:۱۸
الان خدا وکیلی متن و موضوع چه ربطی به دانشگاه آزاد داشت... چقدر سطحی حرف پرتاب میکنید؟ (3905815) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۵:۱۵:۴۸
این مطالب تشون میده همشون مثل هم و پشت همن
باید فکری برای جامعه پزشکی کرد
بنظرم دور بعد فقط به کاندیدی رای بدیم که قول عملی بده انحصار اینها را بشکنه و با افزایش متخصص جلوی رانت و انحصار اینها را بگیره
ورود پزشکان خارجی
بسدن مالیات سنگین به پزشکان
تربیت فرزندان و برنامه های صدا سیما که پزشکان را به جایگاه خادمی ملت برگردانند نه مال اندوزی (3903043) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۹:۲۱:۵۱
تلویزیون رو هم تسخیر کردن. شبکه سلامت، شبکه آموزش که در اصل شبکه سلامت 2 هست. و تمام شبکه های دیگه روزی دو ساعت گفتگوی پزشکی راه می اندازن. مجریهای پزشکشون هم که کلی مصاحبه خوب خوب از همکاران میگیرن. (3903325) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۱:۴۶:۴۹
بنظر مشکل شما جامعه پزشکی نیست
مشکل شما عدم موفقیت هست.
امیدوارم روزی شما هم بتونید در کارتون موفق و مفید برای جامعه باشید (3903447) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۹:۴۰:۴۴
راست می گویید
بنده مهندس هستم
دانشگاه دولتی تهران درس خواندم (دانشکده فنی دانشگاه تهران)
وزیری نداریم که حقوق ما رو سه برابر کنه و کمتر از یک پنجم میانگین جهانی حقوق می گیرم
وجدانمون هم قبول نمیکنه که از یک نیازمند زیر میزی بگیریم - عموما پول هم قرض میدم تا بتونن زیر میزی یک عده را بدهند
در پروژه های نیروگاهی کشور که برق آن توسط پزشکان و مردم مصرف می شود که اگر نباشد کشور دچار اختلال می شود نیروی کلیدی بودم
ولی هیچ وقت نگفتم مطابق با فعالیت و سود نیروگاه باید به من حقوق بدهید
هفته ها کار سه شیفت و ماهها دور از خانه را تحمل کردم ولی اصلا سر مردم منت نگذاشتم
با توج به حقوقم که کمتر از 4 میلیون تومان در سال است توان خرید ماشین های مدل بالا و آپارتمانهای آنچنانی را ندارم لذا ما بی عرضه و غیر موفق هستیم که زیر میزی نمی گیریم و دنبال تشکیل مافیا نیستیم (3907101) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۵:۲۰:۵۹
سوال این است، وقتی برای یک کارگردان مشهور بین المللی در یک بیمارستان خصوصی در تهران چنین سهل انگاری صورت می گیرد، وای به حال بیماران بیمارستان های دور افتاده. (3903056) (alef-11)
 
آریابان
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۴۵:۳۳
دقیقا همین پرسش تأسفبار در ذهن ها شکل میگیره و طبیعتا به پاسخی تلخ میرسد ؛
در جامعۀ طبقه-دار !!!! شدۀ امروز ما ، وقتی با آن استاد روانشاد و روشن روان، با جایگاهی چنان " کیا " و فروزان در آسمان هنر کشور و با هیمنه ای "رستم " گونه در وادی قلم و شعر و ادب چنین رود ، وای به حال و روز بیماران معمولی و عامۀ مردم جامعۀ ما که نه از کیا-بیائی این چنینی برخوردارند و نه توانایند در پرداخت هزینه های یک آمبولانس کهنه و چهارچرخۀ زمینی !!!! تا چه برسه به آمبولانسی هوائی !!!! برای انتقال به پاریس ؛ (3903164) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۴:۰۵:۱۳
اینو یکی ترجمه کنه لطفا (3906356) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۵۷:۵۳
شما اگر توییتر پزشکان و دانشجوهاش را که حرفهای واقعیشونو مینویسن را بخونی به عمق فاجعه اخلاقی انسانی که در این صنف وجود داره اگاه میشی (3903178) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۹:۲۳:۵۳
سهل انگاری کجا بوده. دم عید بوده پزشکش هم میخواسته با این همه پولی که از محل طرح تحول سلامت و کارانه ها بهش دادن بره خارج تفریح و صفا کنه و پولها رو خرج کنه. مگه بده؟ (3903327) (alef-11)
 
توحید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۲:۳۴:۳۳
خدا بیامرز بابای ما، همین چهار ماه پیش برای عمل بستری شد، با وجود مبتلا بودن به دیابت، پرستارای محترم، صبحونه بهش حلوا شکری داده بودن ! (3903505) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۵:۲۱:۱۹
در بین 100 فیلم برتر جهان که در همین الف دیروز منتشر شد چند فیلم از ایران و عباس کیارستمی دیده میشوند نویسنده متن فوق سعی کرده عباس کیارستمی را چهره ای گمنام توصیف کند که گویی افراد جامعه ایشان را نمی شناسند و نباید هم واکنشی نشان دهند در ذهن پزشک نویسنده متن اگر کسی مهم نبود نباید هم مساله یا مشکلش مطرح شده و مردم اعتراض کنند!!! اصلا فرض را بر این بگذاریم که کیارستمی ادم گمنامی بود ایا این از قصور و تقصیر پزشکان می کاهد و مساله عوض می شود؟
برای اینکه بدانیم پزشکان چه کاری با کیارستمی کرده اند دو مورد رو بیان می کنم
1-نوشته یکی از همین پزشکان عینا به نقل از ایسنا اینجا اورده میشه:
"امروز من شرمگینم مانند راننده لدری که خواست مسجد اصفهان را خراب کند و توانست. متاسفانه سیستم پزشکی ایران نتوانست سرشناس‌ترین شهروند خودش را درمان کند، هرچه بیشتر تحقیق کردم و هرچه بیشتر جستجو کردم بیشتر فهمیدم که قصور از جانب تیم پزشکی بوده و حالا که استاد در خانه دوست آرمیده، نتایج همه جستجوهایم را برای شما هم می‌گویم.
استاد کیارستمی به علت عمل پولیپ روده (و نه سرطان) و به توصیه دوستانش و به اعتبار دکتر ... در بیمارستان جم بستری می‌شود. دکتر ... استاد را نمیشناسند (و شاید اگر هم میشناختن تاثیر چندانی نداشت) به جای اینکه عمل را خودشان انجام دهند، عمل را به پسرشان می‌سپارند. ظاهرا عمل موفقیت آمیز بوده و متخصص جراح و متخصص عفونی (دکتر ...) در حالی که بیمار هنوز بستری است، برای تعطیلات عید راهی مسافرت نوروزی می‌شوند. اما عفونت بعد عمل اتفاق می‌افتد و چون کسی نمی‌تواند دو پزشک مسئول را پیدا کند، خانم حکمت با وزیر تماس می‌گیرند که استاد دوباره تحت عمل جراحی قرار می‌گیرند و این بار با شک به عفونت کیسه صفرا، کیسه صفرا برداشته می‌شود. حین عمل لوله حالب هم پاره شده و سوند دبل جی برای ایشان تعبیه می‌شود. استاد از بیمارستان مرخص اما این بار برای برداشتن دبل جی در بیمارستان آراد بستری می‌شوند و بعد هم با رضایت خانواده به فرانسه اعزام و در آنجا به علت آمبولی (و نه سرطان) فوت می‌کنند. من از طرف شخص خودم بسیار غمگین و شرمسار هستم و امیدوارم (گرچه واقعا امیدی ندارم) وزیر محترم پیگیر ماجرا باشد.»

2-کیفرخواست صادره:
قائم مقام معاونت انتظامی سازمان نظام پزشکی از بررسی پرونده پزشکی مرحوم کیارستمی در 20 محور خبر داد و از ارسال آن به هیات بدوی انتظامی خبر داد.به گفته خلیلی، در 16 مورد از این 20 محور، پزشک و کادر درمان هر دو بیمارستان "آراد" و "جم" مشکلی نداشتند. در چهار مورد که دو مورد آن قصور پزشکی و دو مورد نیز قصور انتظامی بود، کیفرخواست صادر و جهت صدور رای به هیات بدوی ارسال شد.
بنابراین قصور پزشکان کاملا محرز هست
اما یک جریان دیگه رو هم اینجا بازگو می کنم:
جراح ارتوپدی که به اتهام دریافت دستمزد جراحی برای عمل‌های خیالی و پروتزهایی که هیچگاه در بدن بیماران کار گذاشته نشد ،با حکم تعزیرات تا زمان تکمیل پرونده برای یک سال ممنوع الخروج شد.
این ارتوپد بیماران رو فریب داده بود که در شانه اونها پروتز کار میذاره و 50 نفر رو جراحی کرده بود و پروتزها رو کار نگذاشته بود جالب اینه که تیم جراحی هم ظاهرا با ایشون کاملا هماهنگ بوده و احتمالا چند تیم جراحی مختلف هم در شیفتهای مختلف عوض شدن. این مشتی از خروار هست
بنابراین این مقاله یا کامنتهایی که پزشکان میذارن اینها عذر بدتر از گناهه و هر چه بیشتر بنویسند به ضرر خودشونه و مساله و مسائل متعدد رو توجیه نمیکنه
توصیه می کنم که تا دیر نشده این رو بپذیرید که بین شما عده زیادی هستند که دارند سوء استفاده می کنند اگر دیر بشه مردم و مجلس قوانینی وضع میکنن که بعید میدونم به نفع خودتون باشه
مقاله فوق هم به نظر من یک مقاله بدون انسجامه که فقط حکایت از اضطراب نویسنده داره و از این شاکی است که چرا مردم بخاطر بلاهایی که ما پزشکا به سرشون میاریم ناراحتن و اعتراض میکنن؟ اصلا این ادم معروف نبوده کسی ایشون رو نمیشنااخته چرا همه یهو براشون مهم شده!!! (3903059) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۲۸:۴۷
شما همین ارتوپد معروف رو با این جرم سنگین در نظر بگیرید اگر اشعه ایکس این جکایت رو به وضوح نشون نمیداد چگونه میشد مچ این ادم و تیمش رو گرفت؟ دیگه شما حساب کنید چه میزان این دوستان جرم میکنن و اسمش رو میذارن خطای پزشکی و... (3903142) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۳:۲۵:۵۵
عالی بود ....ممنونم دکتر با انصاف....... (3903772) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۱:۵۵:۴۲
آقا يا خانم محترم
بارها گفته شده كه دكتر ... 93 سال دارد و پسرش كه شصت و اندي سال دارد عمل مي كند و قضيه واگذاري عمل جراحي از پدر به پسر بارها تكذيب شد. در ثاني پس از موفقيت آميز بودن عمل و در دوره ريكاوري پزشك معالج طبق برنامه ريزي قبلي راهي سفر شده است كه اين امر در هيچ جاي دنيا قابل بازخواست نيست. ثالثاً شما معتقديد مردم ما آقاي كيارستمي را مي شناختند؟ پس من خدمتتان عرض كنم كه شما اصلاً مردم ما را نمي شناسيد. براي اينكه حقيقت را متوجه شويد من يك تست مطرح مي كنم خودتان آن را انجام دهيد و قضاوت با وجدان پاكتان: استاد كيارستمي بيش از 50 فيلم ساختند. با اطرافيانتان صحبت كنيد اگر كسي را پيدا كرديد كه بيش از دو فيلم از ايشان ديده باشد و بتواند پنج فيلم از بيش از پنجاه فيلم ايشان را فقط نام ببرد (دقت كنيد فقط نام ببرد!) همه حرفهايتان قبول. نه عزيزم ما مردم مرده پرستي هستيم. در خاتمه يك سر به لينك زير هم بزنيد: در آمريكا هر سال بيش از 000 250 نفر !!!! در اثر خطاهاي پزشكي ميميرند و خطاهاي پزشكي سومين علت مرگ و مير در آمريكا است!!! ولي كسي به خودش اجازه توهين به اين قشر از مردم جامعه را نمي دهد:
https://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2016/05/03/researchers-medical-errors-now-third-leading-cause-of-death-in-united-states/ (3905986) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۷ ۲۰:۲۶:۰۶
اونی که کامنت منو باید بخونه و نظر بده مردم هستن و مردم هم با مثبتهایی که دادن نشون دادن اسیر این مغالطات شما نمیشن طرف اومده برای اینکه تقصیرش کم بشه داره اثبات میکنه کیارستمی رو مردم نمیشناختن!!! (3908838) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۸ ۱۳:۲۵:۴۹
یادش بخیر دکترهای قدیمی که علاوه بر حاذق بودن همه اهل ادب و ذوق بودند نه مثل حالا که گاهی چنان حرفهایی می زنند که آدم در عجب می مونه ! (3909687) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۵:۲۵:۲۶
در ايران تعدادي از پزشكان كه عموما در مناصب حكومتي هستند مثل وزير بهداشت و سازمان نظام پزشكي فقط و فقط و فقط به فكر پولهاي كلان هستند
درس گرفتن از اتفاق به چه درد اونها مي خورد (3903069) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۵:۲۷:۳۵
باور کتید والله دهه هفتاد و هشتاد تنبلها میرفتن تجربی
اصلا تجربی رفتن یک نوع بیکلاسی بود
همون زمان هم پزشکها حتی با زیر میزی چنین قدرت و ثروتی نداشتن

مقصر خود مردمن باز به روحانی رای بدین چهار سال دیگه مالیاتمون را بده به این پزشکها

وزیر علوم پزشک نایب رییس مجاس پزشک کمیسیون بهداشت پرشک دولت روحانی پزشک سالاری
مردم چی به سر خودتون اوردید با دست خودتون (3903074) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۵:۵۲:۵۳
همین امسال دانشجوی انصرافی مهندسی برق از منطقه 3 اومد و شد رتبه اول گروه علوم تجربی یعنی کسی که اصلا رشته اش این نبوده با چند ماه درس خوندن شده رتبه اول بین 500 هزار داوطلب تجربی و تو خود حدیث مفصل بخوان...این تازه یه مورده من بین دوستام چندین مورد سراغ دارم بچه های ریاضی 6 ماه خوندن پزشکی قبول شدن با بهترین رتبه (3903090) (alef-11)
 
علیرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۱:۰۳:۴۲
چه ربطی داره؟ایشون رتبه کنکور ریاضیشم کشوری وخوب بوده،من انم که رستم بود پهلوان نباشیم،راست میگی خودت بخون قبول شو (3903414) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۳:۰۴:۱۳
البته جناب ايشون قبلا رتبه دو رياضي هم شدن.خيلي جو گير نشو (3903543) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۱۵:۴۶:۵۱
چه ربطی داره؟ رشته ریاضی ادمهای قوی داره ایشون در منطقه 3 رتبه 2 رقمی داشته و این نشون میده که بسیاری از دیگر بچه های ریاضی از ایشون قویتر بودن این اتفاقا استدلال ما رو تقویت میکنه
شما اگر کارتون رو درست انجام بدین مجبور نمیشین این چنین مقالاتی منتشر کنید. هیچ کشوری مثل ایران پزشکاش این وضغیت اسف بار رو ندارن (3904576) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۲۲:۲۷
داداش تو این وسط واسه خودت ماهی نگیر و دولت رو تخریب نکن.
نایب رییس مجلس چه ربطی به روحانی داره؟ روحانی انتخابش کرده؟ (3903134) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۰:۴۰:۳۹
روحانی انتخابش نکرده ولی وقتی روحانی میاد از طرح سلامت دفاع میکنه و نسبت به قصور های پزشکی و جهت گیری های یک طرفه وصنفی وزیر بهداشتش هیچ عکس العملی نشون میده.یعنی کاملا با اتفاقات افتاده موافقه.خواهش می کنم توجیه غیر منطقی نکنید. (3903387) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۵:۳۰:۲۳
پزشکی هیچ فن و هنر خاصی نیست مقدس هم نیست یک فن سادست از مکانیکی هم ساده تره
الان یک ربات برنامه ریزی شده بهتر از یک پزشک میدونه تشخیص بده و درمان کنه و دکان پزشکان را جمع کنه ولی مافیای پزشکی اجازه نمیده

چون الان پزشکان فقط با عکس و ازمایش و بسته به پردازش مغزشون ممکنه بیماری را تشخیص بدن که بدلیل نقص حافظه و فراموشی بیماریها اکثرن در تشخیص اشتباه میکنن و با هزار بار سعی و خطا ممکنه بفهمن مریضی چبه (3903077) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۲۳:۰۸
معلومه خیلی آرزو داشتی پزشکی قبول بشی و نشدی. خیلی داغ رو دلته داداش (3903135) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۴۷:۰۰
بچه های ریاضی اراده کنن پزشکی میخونن داداچ (3903166) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۹:۴۴:۵۳
پس یا اراده کن یا برو بشین همون ماشین حساب بازیتو بکن (3903342) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۹:۳۳:۴۲
فعلا که نفر اول کنکورتون دانشجوی سال آخر برق شریف بود با شیش ماه خوندن نفر اول شد. (3903332) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۹:۵۲:۰۵
پزشکان یک عده موجودات عجیب و غریب ونوابغ دوران هستند و هر روز و شب آن قدر زحمت می کشند که نگو پس هر کاری بکنن حق دارند و هر پولی بخواهند حقشان است..... (3903969) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۱:۴۹:۱۹
خیلی قشنگ فکر میکنی
برو عطاری رو هوا همه مشکلاتت حل میشه.ویزیت هم نداره (3903449) (alef-11)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۱۱:۵۷:۴۳
پس شما بفرمایید پزشک شین .ربات پیشکشتون (3904210) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۵:۵۴:۳۰
پزشکان ما با پزشکان آنها فرق می کنند. آنها به قصور خویش اعتراف می کنند اما پزشکان ما عادت کرده اند که بازرسی و نظارتی بر کارهایشان نباشد و اگر هم خطایشان آشکار شد نادیده گرفته شود. (3903092) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۱۳:۳۳
اصلا من تا حالا ندیدم که پزشکا مساله رو بپذیرن کلا فرار به جلو میکنن
دو سال پیش وزیر بهداست و درمان(پزشکان) اومد گفت که چون پزشکا زیر میزی میگیرن طرح تحول سلامت رو اجرا می کنیم و تعرفه ها رو 3 تا 4 برابر کردن(جدول تعرفه ها موجوده با یه سرچ بهش میرسید) بعد رئیس انجمن جراحان(یا چیری شبیه این) همین چند ماه پیش اومد گفت زیر میزی حق مسلم ما است!
حالا نتیجه طرح رو ببینید که چه شده هم تعرفه ها زیاد شده و هم زیر میزی رو حق خود میدانند و هم طلبکار مردم هستند!
در خارج پزشکی زیر میزی بگیره مجوز طبابتش رو باطل میکنن و هم به اداره مالیات کارش ارجاع داده میشه و هم به دادگاه اینجا برعکسه روز به روز مافیای پزشکا قویتر میشه (3903121) (alef-11)
 
هموطن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۵:۵۶:۲۸
تفاوت در این است که مردم امریکا به اصلاح قانون و طرح شکایت امید و اعتماد دارند چون تجربه های درستی را داشته اند ولی در ایران همه تجربه های نا امید کننده بوده است .
برای مثال نویسنده محترم که متخصص چشم هستید. خدا وکیلی ایا دهها خطا از دوستان و همکاران خود ندیده اید و بی تفاوت عبور کرده اید ؟!
ایا یک بار شده است با پزشک خاطی تماس بگیرد و خطایش را یاد اوری کنید ؟
ایا شده است یک بار به بیمار بگویید برو و شکایت کن ؟! (3903097) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۲۶:۰۹
هوای همدیگه رو دارن (3903136) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۹:۱۲:۴۵
دومین مشکل اینه که اگه بیمار بخواهد شکایت کند باید شکایتش را به یک کمیسیون خودمانی از پزشکان ببرد! که نهایتا در آن جلسه دورهمی پزشک خطا کار بعد بگو و بخند نهایتا اگر خیلی خطای بزرگی مرتکب شده باشد به پرداخت یک جریمه چند میلیونی محکوم میشود که آن هم بعدا از زیر میزی که میگیرد تامین میشود.

پزشکی در ایران یعنی تجارت بدون ضرر! چون حتی اگر اشتباه هم تشخیص دهند ابتدا پول را كامل از بیمار دریافت کرده آندو هیچ ضرری متوجه آنها نیست (3903902) (alef-11)
 
پیرمرد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۰۸:۴۳
زنده یاد عباس کیا رستمی برای اهل فن کاملا شناخته شده بود. (3903109) (alef-11)
 
بانو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۰۹:۴۶
لطفا شما رسیدگی به پرونده ها در ایران را با جایی مقایسه نکنید. (3903111) (alef-11)
 
پرتو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۱۱:۵۲
شما نظریات فروید را قبول دارید یا گزینشی قبول دارید؟ (3903115) (alef-11)
 
mahmood
Malaysia
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۳:۳۰:۰۹
چه ربطی داره؟ (3906267) (alef-11)
 
سرو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۱۲:۲۶
دفاع قانع کننده ای نیست. (3903117) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۲۶:۴۷
توجیه کردنه اونم توجیه ناقص و بی سر و ته (3903138) (alef-11)
 
ارش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۱۴:۵۱
مجاری قانونی مشکل دارد.دلیل ان انبوه ورودی پرونده ها و خروجی اندک حکم هاست . (3903124) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۱۵:۱۵
شما چرا به همه توهین می کنید؟ (3903125) (alef-11)
 
سیکلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۱۷:۳۵
سال 1984 یعنی سال 1363 یعنی 32 سال پیش .به روز باشید جناب دکتر .ببین الان چه جوریه ؟ (3903129) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۳۴:۲۹
نگاه خاص اقای عباس کیا رستمی برای جامعه قابل درک بودو هست. (3903152) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۶:۴۹:۳۱
مقاله بسیار درست و متینی است (3903170) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۷:۴۲:۱۶
پزشک عزیز یا دانشجوی پزشکی عزیز که این کامنت رو گذاشتین
من سوال می کنم از شما
مقاله چه نتیجه ای میخاد بگیره؟
1-مردم نباید اعتراض کنن؟
2-پزشکا مساله رو قبول دارن و دنبال اصلاح خودشون هستن؟
3- اصلا مساله ای وجود نداره و جامعه پزشکی امن و امانه؟
4-اعتراض نکنید قضیه رو بسپارید دست خود ما پزشکا؟
کدومیکی از این 4 مورد رو مقاله قبول داره؟
بحث باید منطقی باشه و اگر هم پزشکان میخان بگن ما مشکلی نداریم باید استدلال صحیح و بدون مغالطه باشه در این مقاله نویسنده فقط مغالطه حمله به شخص رو مرتکب شده اونم مغالطه حمله نه به یک شخص بلکه به کل مردم و جامعه
شما همین الان نظرسنجی بذارید ببیند مردم از پزشکان راضی هستند؟ چند نفر از ویزیت پزشکان راضی هستند؟
بعد این استدلال چیه که راضی نیستید نیایید پیش ما!!! شما اگر میتونید درست طبابت کنید که هیچی اگر نمیتونید باید جامعه یه فکری بکنه و وضعیت رو اصلاح کنه در دهه 60 مقرر شد بصورت رایگان اموزش پزشکی توسعه پیدا کنه و هدف هم خدمت به مردم بود حال اگر خروجی سیستم طلبکار هم شده باشه که این حرفا همه نشان دهنده وجود انحصاره
شده از جاهای دیگه پزشک بیاریم این وضعیت باید خاتمه پیدا کنه (3903228) (alef-11)
 
Alireza
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۲:۳۲:۱۵
به عنوان یک روزنامه نگار به هیچ وجه ابا نظر شما موافق نبستم (3903501) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۷:۰۶:۲۳
ما متوجه نشدیم هدف از این مقاله چی بوده؟ ایا منظور نویسنده این هست که کیارستمی اهمیتی نداره و مردم نباید اعتراض کنن یا منظور این بوده که پزشکا مشکلی ندارن و.. میشه واضح بفرمایید منظورتون از این مقالات و...چیه؟ این بی اخلاقی که در بین پزشکان رواج یافته رو چه کسی باید بهش اعتراض و رسیدگی کنه؟ می فرمایید خود شما این حق رو دارید که به این مسائل بپردازید؟ (3903186) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۷:۰۹:۱۱
تحلیلی که ایشون از ماجرا می دن اشتباه هست. مسئله اصلا کیارستمی نیست. کیارستمی یک بهانه است برای حرفی که مردم می خوان بزنند. با ایشون موافقم که باید ریشه یابی کرد اما خود ایشون هم هیچ دلیل و ریشه ای ارائه نمی دن. (3903192) (alef-11)
 
صادق
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۸:۲۰:۰۳
سری به بیمارستان دولتی شهدای تجریش بزنید.ببینیدچه رفتارهای زشتی که هرروزه بابیماران وهمراهانشون میشه.تازه رفتن کلی ازجوانهای بدن ساز وبه اصطلاح بادی بیلدینگ استخدام کردندکه هرکسی صداش دراومدبابدترین حالت بهش حمله میکنندوانواع توهینهارودرحضورخانواده ومردم نثارش میکنند.بیماربایددریک محیط درمانی احساس آرامش کنه نه اینکه مضطرب بشه!
نمیدونم بیمارستانه یایک محیط امنیتی که علاوه برپاسخ ندادن به هیچ کس بدترین اقدامات توسط این افرادانجام میشه.نگارنده این مقاله دارندشیپورروازدرگشادش میزنند!!! (3903260) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۸:۲۵:۱۶
"جامعه ای مدتها به هر دلیل به یکی از هنرمندان جهانی اش بی اعتنا بوده ، فیلمهایش را نمی ‌دیده و نگاه خاصش را نمی فهمیده است"
آقای پزشک محترم شما چگونه تونستین نظر جامعه ایران رو در خصوص کیارستمی محک بزنین. لطفا نظر خودتو نو به جامعه ایران تعمیم ندین. (3903265) (alef-11)
 
سید
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۸:۳۷:۱۵
جالبه وقتی به بچه های پزشکی میگیم چرا اینقدر درامدهای شما نجومی و فراتر از عرف جامعست میگفتن خب شما هم برو پزشکی بخون!!!...یعنی اوج استدلالشون همینه!!!...البته حرف اونها عملی شد و الان بیشترین متقاضی رو رشته تجربی داره اما وزارت بهداشت انحصار را نخواهد شکست و پذیرفته شدگان تغییری نخواهند کرد...نمیدونم تو این جامعه پزشکی یکی نیست که به جای بحث مالی از حیثیت پزشکان دفاع کنه و پاسخگوی جامعه باشه...همینطوری پیش بریم اعتماد بین پزشک ایرانی و بیمار کاملن از بین میره و دولت مجبور میشه از پزشکان خارجی استفاده کنه... (3903273) (alef-11)
 
سید
United Kingdom
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۸:۴۶:۰۱
خشم جامعه نسبت به پزشکان فارغ ا مسیله کیارستمی ست...مردم ایران قدرشناسن و اگر لطفی از طرف جامعه پزشکی میدیدن مطمین باشید الان در نقش مدافعین پزشکان ظاهر میشدن...اما متاسفانه غالب مردم خاطره خوبی از پزشکان ندارن یا به دلیل تشخیص اشتباه یا تجویز اشتباه یا بی توجهی یا درامد کاذب...متاسفانه مشکل خیلی عمیق تر از این حرفاست که اینطوری قابل رفع باشه...وزارت بهداشت هم به جای اینکه با برداشتن این شکاف عظیم بین مردم و بیمار اعتماد مردم رو جلب کنه سعی در جلب اعتماد مافیای پزشکی داره اصلن هم بحث این دولت نیست اصلن بحث سیاسی نیست این مشکل در تمام دولت ها بوده...ادامه این وضعیت نه به نفع پزشکان هست و نه به نفع مردم... (3903284) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۸:۵۵:۱۷
بنظر من فرقی نمیکند که شما دکتر . استاد دانشگاه . مهندس . حقوق دان .صنعت گر . بانک دار . اخوند . و....باشید . انچه مسلم است اعتبار و وجدان کاری از بین ما رفته و همه ما به یک اندازه از این بی وجدانی حرفه ای داریم رنج میبریم .
روزی صد ها مورد نظیر مرگ اقای کیا رستمی اتفاق میافتد و جامعه پزشکی و یا هر متخصص دیگر در رشته خود یواشکی انرا زیر پتو قایم میکند و کسی از ان خبردار نمیشود . انچه مایه تاسف است جامعه حرفه ای ما یک بعدی شده و فقط یک چیز را میشناسد و ان هم پول است .
چند سال قبل دوست . دکتر خانواده گی . استاد دانشگاه ملی و تحصیل کرده خارج پیشنهاد کر د که بهتر است یک نظر دومی روی بیماری خاننم بگیرد و ما را به یکی از شاگردان برجسته اش که اسم و رسمی پیدا کرده بود فرستاد و او بعد از اینکه عکس خانم من را که نزدیک به 10 سانت از ان را از پاکت بیرون کشید بود دید اعلام کرد که فورا خانم من میبایستی عمل شود و انقدر سانتیمتر از روده او را میبایستی بردارند و فورا انقدر پول به حساب ایشان واریز کنم و انقدر هم هزینه بیمارستان است . چون ما بیمه خارج داشتیم فورا از بیمارستان ucla وقت گرفیم و عازم خارج شدیم . انجا 11 متخصص مختلف خانم من را معاینه و تعجب میکردن از اینکه دکتری چنین تشخیصی داده و در اخر دکتر جوانی که پدرش در ایران طبیب بود به بهترین وجهی موضوع را جمع بندی کرد و گفت " همه اینها بازی پول است " (3903295) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۱۹:۳۹:۱۲
پروفسور رامون بائر مشاور سازمان بهداشت جهاني در دومين کنگره سلامت دهان و اپيدمولوژي دندان در سال 1390بيان کرد که براي هر 11 هزار و 100 ايراني فقط يک دندانپزشک وجود دارد و برخلاف کشورهاي پيشرفته، بسياري از کشورهاي در حال توسعه از جمله ايران شاهد افزايش شيوع بيماري‌هاي دهان و دندان هستند. (3903339) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۱:۵۴:۱۲
پزشک زیاده.اما پزشک حاذق کمه.
مثل هر چیز دیگه.الانم از سر بیکاری دور،دور حمله به پزشکاس.
ساختمون هامون عمرشون چند ساله؟کیفیتشون چی؟
خودروسازی و فولاد و همه رو مقایسه کنید با جهان
فقط هر روز دور فرق میکنه
ی روز همه میشن کارشناس خودرو.یک روز هم همه قاضی نظام پزشکی.یک روز دیگه هم چیز دیگه (3903457) (alef-11)
 
عبدالله
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۲:۱۷:۴۹
این نوع برخورد ها چیز تازه ای نیست. من در سال 1365 در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار کار می کردم و شاهذ شکایت مردی بودم که دو بار آپاندیس اش را عمل کرده بودند! معلوم شد دفعه اول دل درد او ربطی به آپاندیس نداشته و جناب دکتر برای منفعت طلبی تنها شکم بیمار را پاره کرده و دوخته و پول عمل آپاندیس گرفته! مرد مذکور بعد از مدتی دچار آپاندیسیت شده بود و عملش کرده بودند و او با پرونده هر دو عمل آمده بود شکایت که نتیجه ای هم نگرفت. در همان زمان خانم دکتر با وجدانی که پزشک زنان بود می گفت همکارانم مرا سرزنش می کنند که چرا با پیکان رفت و آمد می کنم و آبروی پزشکان را برده ام! وقتی گفتم درآمدم کفاف خرید خودرو گرانتری را نمی دهد به من گفتند به بیمارانت جراحی را توصیه کن. در جواب آنها گفتم بیمارانم نیازی به جراحی ندارند. همکاران محترم ایشان گفته بودند بیمار از کجا می فهمد، شکمش را پاره کن و بعد بدوز!
متاسفانه جامعه پزشکی در ایران اعتبارش را سال ها است که از دست داده و ربطی به خبر های جدید ندارد. بسیاری از آنها در کار بساز و بفروشی و امثال آن سرمایه گذاری کرده اند.
درد بسیار است. از هرکس بپرسید فریادش از بی انصافی این جماعت هوا است. و اگر قرار باشد درد دل مردم را بنویسید مثنوی هفتاد هزار من و نه هفتاد من خواهد شد.
نه دولت و نه قوه قضاییه نمی توانند از پس این جماعت برآیند و سر و کارشان را باید به قیامت حواله کرد. (3903480) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۲:۲۰:۲۲
من از پزشکا حمایت می کنم چون به نظر من بازیگرها جای پزشکها رو اشغال کردن و باید هر چه زودتر کنار برن
به نظر من پزشکا بازیگران خوبی میشدن خیلی خوب فرار به حلو می کنن و با اینکه میدونن که حق با مردمه و قضیه رو هم میدونن چیه اما خودشون رو زدن به اون راه و خوب دارن نقش یک ادم حق به جانب رو بازی میکنن. یکی میاد نقش ادمی که ماهی یه تومن درامد داره رو بازی میکنه یکی میاد نقش ادمی که باسواد و بقیه مردم بیسواد و حسودن رو بازی میکنه یکی میاد کلا قضیه رو منکر میشه به مردم حمله میکنه اون یکی میگه طرح سلامت؟؟؟ کدوم طرح سلامت و...
حلاصه به نظر من برای سرگرمی هم شده یک سر به تئاترها بزنید حتما میتونید بازیگران خوبی باشید. (3903485) (alef-11)
 
داود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۲:۴۶:۳۹
امیدوارم روزی که گذرم به بیمارستان افتاد گیر یه رزیدنت پُست کشیک نیوفتم.
چون واقعا نمیدونم کسی که شب رو کار کرده چقدر از هوشیاری و دقت در عملکردش باقی مونده!! (3903527) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۰:۵۴:۱۷
بابا تو چرا باور میکنی اینها دو اتاق مخصوص میخوابن میخوابن اگر مریص اورژانسی بیاد زنگ میزنن بیدارش میکنن اونهم بزور میاد (3905796) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۳:۳۷:۲۲
عموم پزشکان تاجر درد هستند (3903582) (alef-11)
 
مجيد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۴ ۲۳:۵۲:۰۲
ولی کامنتای مردم جالبه، هیچکدوم از کسایی که کامنت گذاشتن حرف و دلیل حساب ندارن، فقط توهین، فقط ...
نویسنده مطلب میگه اگه مشکلی هست باید قانونی باهاش برخورد کرد و اونو اصلاح کرد، بعد جواب مردم ما چيه؟! توهین، حرف الکي..
یکی برگشته میگه اونجا آمریکا بوده، اینجا ايرانه! یکی دیگه میگه اون ارتوپدی که پول پروتز می گرفته ولی نميزاشته ظاهرا تیمش هم خبر داشتن و باهاش هماهنگ بودن! اونا که پزشک نبودن، پزشک دزد بوده اونا چرا چیزی لو نميدادن،؟ جواب واضحه، چون به خودشونم داشته ميرسيده! خیلی از اعتراضها دقیقا به همین خاطره که چرا گیر ما چیزی نمیاد!
عزیزان دقیقا زدي تو خال! اینجا.... پزشکی داغونه مثل خیلی چیزای ديگه، هیچ چیزی رو حساب کتاب نیست، بی عدالتی بیداد میکنه...طبیعیه که پزشک هامون بشن مثل بقیه جامعه...بقیه جامعه رو درست کنید تا پزشکی هم درست بشه....همه چیز باید به همه چیز بياد (3903599) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۱۶:۲۰:۳۷
ولی پزشکان چند تا فرق دارن
1- حرفه و کار خود را مقدس می دانند
2- خود را نخبه و دیگران را بی سواد می دانند و به گونه ای رفتار می کنند که انگار از مردم نیستند
3- در همه جا خود را با فرهنگ و وجدان می دانند وبلی درآمد خود را با دلال ، بساز بفروش، قاچاقچی و ... مقایسه می کنند
4- هیچ نظارتی را تحمل نمی کنند و خودشان بر خدشان نظارت دارند
5- انتقاد هم نمیشه کرد چون تهیدید می کنن که در درمان مردم کم میزارن!! (3904626) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۴:۴۳:۱۳
فقط توجیه و ماستمالی کردند اقای دکتر!
تو پرونده آمریکا نگفتند سرنوشت افراد و پزشکان خاطی چه شد؟! (3903792) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۷:۰۰:۴۷
در اوایل این مقاله نوشته شده که باید از طریق قانون برخورد بشه یعنی قانونی وضع شه تا این مشکلات را در اینده مهار کند. فرض کنید قانونی وضع شد چه کسی اجراش میکنه. قانون داریم که اعضای هیت علمی اجازه مطب ندارند. و تمام وقتشان را باید برای اموزش و درمان بیمار در مرکز اموزشی بذارند. ولی اجرا نمیشه و همه مطب دارند با اینکه باید در درمانگاه های دولتی باشند نه در مطب خودشان.

ما در گزینش مشکل داریم. ما حتی مصاحبه نداریم. ملاک فقط نمره کنکور است. نمره بالا لازمه ولی کافی نیست. (3903819) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۹:۵۰:۰۸
وقتی یک پرشک سرشناس و مسوول اظهار نظر می کند تومور پیشرفته یعنی علنا دروغ می گوید و کسی از این باصطلاح پزشکان صدایش در نمی اید دیگر اهانت به جامعه پزشکی از سوی این و ان مطرح نیست. کل صنف پزشکان زیر سوال می روند. این مطلبی بوده که علنی شده ، مشخص است چقدر در کمیسیون های صنف خودتان برای عدم مجازات پزشک خاطی دروغ سر هم می کنید!
پدر من بدلیل اشتباه جراح فوت کرد و همه پزشکان و متخصصانی که لحظات اخر اوردیم همین را گفتند ولی هیچکدام حاضر نشدند کتبی بنویسند چون منافع صنفی بالاتر از ..... شان بود. (3903965) (alef-11)
 
کریم
Germany
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۰۹:۵۰:۴۸
هیچ کاری با هوچیگری و جنجال درست نیست؛ این قبول، ولی متاسفانه
عدم قبول مسئولیت از طرف مقصر ( راننده، مهندس، پزشک، وزیر و ...) در این جامعه، رسم رایج است. تجربه جمعی جامعه این را بخوبی نشان داده است که اگر جنجال به پا نشود خیلی زود، افراد و مراجع ذیمدخل، قضیه را به بهانه های مختلف به فراموشی می سپارند. (3903967) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۱۱:۰۴:۵۸
فارغ از اینکه با پیشنهادی که در این یادداشت منتظر شده موافقم ولی باید مطلب دیگری هم را متوجه شد که پزشکی در ایران به دلیل قداستی که حکیمان قدیم داشتند به نوعی خود را در جای حکمای سابق قرار داده ولی از قوت اخلاقی و منش ایشان برخوردار نیست... جامعه کمک دارد متوجه این تفاوت میشود و این مسائل فرصتی است تا به مرور پزشکی جدید در کنار سایر تخصصها مثل مهندسی و ... بنشیند و برخور حاشیه امنیت و نقد ناپذیری و بالانشینی درست نکند (3904097) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۱۲:۲۲:۲۴
شما برو قرینه خراب کن پول در بیار تحلیل روانشناختی ارایه نکن (3904253) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۱۵:۰۰:۵۹
دخترمن ام اس داردبا50تاپلاک مهاجرت کردازبس عذابش دادندپزشکان حالااون طرف دنیا پزشکش سالی دوبارام ام آر آی میفرسته به داروی ام اس حساسیت داره فقط بااوصحبت میکندهروقت حالش بدشودبلافاصله دکترش اورامی پذیردوهرباریک ساعت بااو
صحبت می کندوامیدوارش میکندوفقط قرص آرام بخش میدهدکه شب بخوابددخترم می گویداوفرشته است وفقط سالیانه یک میلیون وپانصدهزارتومان پول بیمه میدهدویزیت هم مجانی است داروهایش هم مجانی است مگراینکه دارویی بخواهدکه مربوط به ام اس نباشد مثل شربت سرماخوردگی خداراشاکرم که درغربت است اماکمی خیالم راحت است اینجابدبختی کشیدم به خاطرش خدااین پزشک غیرمسلمان راطول عمرباعزت دهدمعروف ترین دکترمغزواعصاب اینجا که نامش رانمیبرم بامامثل برده هارفتارمیکرد. (3904511) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۸ ۱۳:۲۹:۵۷
جامعه ای که انسان اولویت دومش باشه نتیجه اش همین میشود . (3909693) (alef-11)
 
سید
Romania
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۱۵:۳۰:۵۰
دلم به حال مهندس های وطن می سوزه، بنده خداها فکر می کردند،ریاضی شون خوبه باید برن ریاضی... گویا رفتن ریاض...
وکلا هم بنده خداها فکر می کردند،حفظیاتشون خوبه،رفتن انسانی...او نا هم لنگ لنگان دارن زندگی می کنن
می مونن پزشکان ،دلم به حال اینا هم می سوزه،فکر می کردند،هم حفظیاتشون خوبه وهم ریاضی شون ،رفتن تجربی...
همه شدند کچل و پیر ...
حالا بعلت سیاست های نادرست و بیکاری ،دو گروه اول که متاسفانه به شاخص فقر وفلاکت نزدیکترند،در حال تاخت وتاز به پزشکان هستند... (3904563) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۵ ۱۹:۳۲:۳۱
بریدباباشماهاهم مثل بانکهامردم راداغون کردیدازبس گران فروشید.خدابه خیرکندوضع درمان مردم رایک میلیون وسیصدهزارتومان پول بیمه سالیانه دریک کشورغریی میدهنددکترهاهم بسیارخوب به بیماران رسیدگی می کننددخترخودم ازاین بیمه استفاده می کندبیمارصعب اعلاج است فرداروزی خواهیدمردپس به مردم فقیروبیماررسیدگی کنیدوباآنهاتجارت نکنید (3904809) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۰۱:۴۲:۵۳
فوق تخصص قرنیه ای شما نه روان شناس و روان پزشک. (3905259) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۰۱:۴۴:۴۹
تا شما اقای زالی رو دارید لطفا نگران هیچ اشتباه و قصوری نباشید. باید چنین بلاهایی سر پزشکان و از همه مهمتر مسئلان بیاید تا درد مردم رو حس کنند. مسئولین ما در امریکا و اروپا به درمان خود میپردازند دیگر چه اهمیتی دارد مردم چه می کشند. (3905260) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۲:۳۷:۳۴
مرد ٧٦ ساله با دختر جوان١٨ ساله مقايسه كردى ؟؟؟ (3906113) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۳:۰۰:۵۴
زشت ترین مطلبی که در مورد آقای کیارستمی خواندم این به اصطلاح پزشک نوشته بود!

خطای پزشکی داریم تا خطای پزشکی.
پزشکی که فرد دیگری را جای خود به اتاق عمل میفرستد، پزشکی که به جای مراقبت از بیمارش به سفر تفریحی میرود و پزشکی که سر خود دارو را قطع مبکند، و جای دیگر را عمل میکند!
همان قاتلی است که آقای کارگردان فرمودند!

این چه ربطی دارد به رزیدنتی که ساعتها کار میکند!
مردم احمق نیستند که با تمثیل آن داستان آمریکا تصور کنند داستان مرگ عباس کیارستمی هم از همان نوع است!
جالب اینکه نویسنده علاوه بر اینکه دوستان خود را بیگناه میداند، جایزه هم میخواهد (کم شدن ساعت کاری!)

از فروید مثال میآورد. آقای به اصطلاح دکتر، توجه شما را جلب می‌کنم به آموزه های فروید در مورد اخلاق و شرافت انسانی! که این روزها برای پول و مقام کم رنگ شده است. (3906185) (alef-11)
 
Moldova, Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۶ ۱۴:۲۸:۴۳
یعنی مسئولین هم تو همین بیمارستان ها درمان می شوند؟ (3906428) (alef-11)
 
الف
United States
۱۳۹۵-۰۶-۰۸ ۱۰:۴۲:۲۳
وقتی دیدگاه های مردم را می خوانم به آینده کشورم امیدوار می شوم.
مردم به واقع مشکلات را درک می کنند و راه حل انها را می دانند

تنها اضافه می کنم که ما نیاز داریم که تحصیل کرده های ما، روی شخصیت و اخلاق خود کار کنند.

فروتنی، حس تمایل به کمک به هم میهن، و رغبت به توضیح مشکلها برای بیمار به زبانی که بیمار درک کند بسیار مهم است.

ما نیاز به گسترش اخلاق درست در جامعه داریم. پزشکان باید با بیمار درست رفتار کنند و به وظیفه خود عمل کنند. (3909439) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۰۹ ۱۴:۴۹:۴۴
چرا باید افراد با هر تخصصی در حاشیه امن قرار داشته باشند و بخاطر حطایی که انجام میدهند عدههای از آنها جانبداری کنند.
خود من اردیبهشت سال 91 بخاطر درد بسیار زیاد در شکم سه بار به درمانگاهی در شهرک غرب مراجعه کردم که دوبار تشخیص دادن نوعی سرماخوردگی و بار سوم بعد از اظهار نظر خودم گفتند آپاندیس است که آن هم ترکید. تو بیماستان از ساعت 6صبح تا حدود 12 منو در انتظار عمل نگه داشتند و تا وقتی تا وقتی که یک نفر پارتی شد تازه رسیدگی جدی را شروع کردند . برای یک عمل ساده من حدود بیست روز درگیر بود م ضمن اینکه عوارض اون هم چنان منو درگیر کرده و سال قبل بیست روز بیمارستان بودم .
حالا چرا اسم هر صنفی میاد یه عده هیاهو میکنن و سعی دارن خودشون و همکارانشون رو مبرا از هر اشتباهی جلوه بدن . (3911343) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.