نظر منتشر شده
۱۱۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 223789
رئیس سازمان بازرسی کل کشور:
احساس فساد اداری بین مردم زیاد است
بخش داخلی الف، 2 اردیبهشت 93
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۲۴
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: با تلاش و پیگیری‌های جدی و نظارت سازمان بازرسی ما جلوی برگزاری ۷ هزار مناقصه فاقد صلاحیت و غیرقانونی را در کل کشور گرفته‌ایم.

به گزارش فارس از اردبیل، ناصر سراج عصر امروز در مراسم معارفه مدیرکل جدید بازرسی استان اردبیل اظهار داشت: ما با نظارتی که بر ۴۰ هزار مناقصه دولتی داشتیم، اجازه ندادیم تا مناقصه‌های غیرقانونی اجرایی و عملیاتی شود و به جد با تخلفات مورد نظر در این زمینه برخورد کرده‌ایم.

وی با یادآوری اینکه ۳۰ درصد برنامه‌های سازمان بازرسی در سال‌ جاری براساس رهنمودهای مقام معظم رهبری با محوریت اقتصاد مقاومتی انجام می‌شود، تصریح کرد: تلاش بر این است تا با یک عزم ملی و برنامه‌ریزی درست هدف‌گذاری‌ها به سمتی باشد تا بتوانیم زمینه قانونمداری را بهتر و شایسته فراهم آوریم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور وظیفه سازمان بازرسی را نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی بیان کرد و افزود: ما با هرگونه تخلف و حرکت‌های غیرقانونی و خارج از چارچوب مقررات و قوانین برخورد کرده و اجازه نمی‌دهیم تا جرمی رخ دهد. سراج در مورد پرونده‌های فساد نیز خاطر نشان کرد: ما برخی از پرونده‌ها را بعد از تحقیقات کامل برای رسیدگی نهایی و صدور حکم در اختیار دستگاه قضایی قرار دادیم تا به اجرای حکم اقدام کنند.

وی در ادامه اضافه کرد: احساس فساد اداری بین مردم زیاد است و وظیفه سازمان این است که اگر این احساس واقعی است، جلوی آن گرفته شود چرا که وظیفه این سازمان آن است که این احساس را به حداقل رسانده و با هرگونه فساد برخورد قاطع داشته باشند. سراج بیان کرد: دستگاه قضایی در تحقق شعار سال نقش نظارتی، هدایتی، پیشگیرانه و مقابله‌گرایانه دارد و امیدواریم در سال‌جاری بتوانیم به وظایف خود به شایستگی عمل کنیم.

این مسئول با تاکید بر اولویت نظارت بر بازرسی یادآور شد: تاکید من روی بعد نظارتی وظیفه سازمان نظارتی است تا نوبت به بازرسی نرسد چرا که اگر قبل و حین امور نظارت انجام شود مبارزه با فساد مؤثرتر انجام می‌شود و احساس ناامنی که در مورد مفاسد وجود دارد، به حداقل می‌رسد. وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی در حقیقت استراتژی ایجاد ثبات در اقتصاد کشور است، گفت: ‌ثبات و استحکام اقتصادی سبب بالا رفتن میزان تاب‌آوری اقتصاد و ایستادگی در مقابل فشارهای بیرونی است.

سراج با تشریح برنامه‌های سازمان بازرسی در سال جدید از تدوین برنامه جامع در خصوص اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی خبر داد. وی هدف از این برنامه‌ریزی را تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دانست که از سوی رهبر معظم انقلاب برای شکوفایی اقتصاد کشور مطرح شده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اعلام اینکه سازمان بازرسی همواره همکاری و هماهنگی تنگاتنگی با دستگاه‌ها برای پیشبرد امور و اجرای صحیح قوانین و مقررات دارد، افزود: سازمان بازرسی در برخورد با تخلفات قاطعانه برخورد کرده و در این مسیر هیچ‌گونه مسامحه‌ای نمی‌کند.
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۲۶:۳۷
احساسش زیاده یا فساد؟ (2096789) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۳۶:۰۳
آقای سراج خیلی پیش از اینکه شما بفرمایید، سازمانهای جهانی ضد فساد در گزارش سالانه ایران را در رتبه بالای جدول آلودگی به فساد در جهان قرار داده بودند.

لطفا شما که قاضی برجسته ای هستید مثل سایر مسئولین صرفا به گفتار درمانی نپردازید و به عمل نشان دهید که فساد کجاست و لقمه حرامها چه کسانی هستند؟

فقط کافیست گزارشاتی که سازمان شما میرسد در دست بازرسین خبره و پاکدست قرار گیرد.

فقط کافیست تا بازرسین خود را بصورت چرخشی در دوایر سازمانتان بکار گیرید تا شائبه ای پیش نیاید.

نوشته تابلوی فرمایش حضرت امیر در مورد بیت المال را در دفتر کار همه کارکنانتان نصب کنید تا شاید به جد به پرونده ها رسیدگی کنند. (2097635) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۱۰:۳۰:۲۳
فساد حتی به پایین ترین قشرجامعه هم رسیده دارند عملا فساد انجام میدهند نمونه ازآنها کارشناسان بیمه ها وقتی که صاحب خودرو خسارت دیده به نماینده بیمه مراجعه میکند نماینده بیمه تعمیرکاران مورد نظر خودرا به خسارت دیده معرفی میکند خسارت دیده هم بالاجبار قبول میکند تعمیرکاران موردنظربا نماینده بیمه همدست هستند بابت خسارت خودرو رقم بالا منویسند واز بیمه میگیرند با هم تقسیم میکنند. واگر خسارت دیده قبول نکند آن موقع کارشناس بیمه خسارت ناچیزی مینویسد خسارت دیده بایداز جیب خود هم هزینه زیادی بکند (2100942) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۵ ۰۹:۰۰:۰۰
دقیقا این اتفاق واسه منم افتاده (2102749) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۴۹:۲۴
از احساس فراتر هست دلبندم . کاملاً قابل لمس و مشاهده ......... (2097655) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۰:۲۰:۳۴
كار از ا حساس گذشته رسيدة به الاحساس و المشاهدات (2097714) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۱:۱۴:۱۱
آقای سراج چندین سال پیش بحث دانشگاه هاوایی و 4000 مدرک دکترای پولی مطرح شد که بسیاری از آنها در قوه قضائیه کار می کنند ! فکر می کنید باز هم می توانید تمام مشکلات را گردن استکبار بیاندازید ! و اگر کسی هم مثل مطهری داد زند که بابا مردم دارند له می شوند به دادستانی احضار فرمایید و بخاطر چند جمله کاملا بجا !
و اونوقت مسئولین هر کجا نشینند کاسبی فتنه بکنند !
آقای سراج انصاف و عدالت غریب ترین واژگانت امروز جامعه اند و در این قضایا شماها تمام و کمال مقصرید! (2097804) (alef-10)
 
ناصر
۱۳۹۳-۰۲-۰۵ ۱۳:۱۶:۴۰
واقعا اگر چند تا نماينده مجلس كه خيلى كم هستند به دليل پاكى خودشان ميتوانند حرف حق بزنند سرامد انها اقاى مطهرى است خدا پشت پناهش باش من واقعا از ته قلبم دوستش دارم (2103260) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۸ ۱۳:۱۷:۱۸
احسنت
خوب فرمودید
خصوصا کاسبی فتنه رو خوب اومدی حرف دل مردم بود (2110364) (alef-13)
 
saeed
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۲:۳۹:۳۰
کسانی که با ریا و رانت کارمند شدند با رشوه کارمند می مانند!
یه سی سال واسه این نگرانی دیره! (2097994) (alef-10)
 
تبريزي
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۱۹:۳۸:۱۰
احساس كه چه عرض كنم داريم مشاهده ميكنيم (2102070) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۲۶:۴۲
حتما آقایان چند وقت دیگر هم میگن این احساس تورم است که در ایران زیاد است مگر نه قیمتها هر روز دارد پائین میاید!!!! (2096790) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۳۱:۱۳
اوضاع آنقدر شور وتهوع آور شده که طرف وقتی رئیس خط یک خط اتوبوسرانی هم میشود(فقط برای مثال عرض میکنم)به اولین چیزی که فکر میکند اینست که چطور میتواند از آن پست دولتی پشت خودش را ببندد.بقیه چیزها اگر وقت وحوصله ای بود در مراحل بعدیست. (2096796) (alef-10)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۳۳:۲۷
خدمت رئیس سازمان بازرسی کل کشور باید عرض کنم که کمتر اداره ای می توان یافت که در آن بدون پرداخت هدیه ( رشوه ) کارت راه بیفتد .

قکر کنم اکثر کسانی که کارشان به این ادارات می افتد و مثلا به دنبال کار آفرینی و سرمایه گذاری و ... هستند با نظر اینجانب موافقند . (2096799) (alef-5)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۳:۵۹:۵۹
آیا با توجه به مطالبی که جناب آقای سراج در مورد کثرت فساد اداری مالی گفته اند، تسهیلی در گزارشگری / امنیت شغلی گزارشگر / رسیدگی صادقانه ، در نظر گرفته شده؟

مشکل فساد اداری مالی را مردم حس نمی کنند بلکه بسیار علنی می بینند.

آنچه آقای سراج می توانند انجام دهند تحول در سیستم رسیدگی به گزارشات است. (2097098) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۰:۱۷:۲۷
همین چند روز پیش یه مامور بازدید اداره برق بخاطر یه امضای ساده منتظر بود که بهش پول بدیم....!! بر فرض اگه شکایت هم میکردیم، نتیجه اش چی میشد؟؟ جز بدنام شدن خودمون؟؟ مطمئنا کارمون برای همیشه روی زمین می موند.
تازه این کمترین و ساده ترین نوع فساد اداری هست. (2097135) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۲۰:۰۱
مثال حسین کوچکترین نمونه هست. به مراکز و سازمانهای اقتصادی زیر مجموعه وزارت اقتصاد و دارایی سرکشی مخفیانه کنید و پای درد دل کارکنانش بنشینید. عمق فاجعه فساد سیستماتیک را خواهید دید. (2097590) (alef-10)
 
دلی خون
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۱:۰۶:۱۴
خسته ایم از این همه شعار پوچ وتهی......... (2097229) (alef-10)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۵۳:۳۸
با نظر حضرتعالی 100% موافقم،همه چیز شده پولی

واقعا که!!!! (2097468) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۵۶:۰۲
ما احساس نمیکنیم داریم لمس میکنیم و هر روز لعنت بر کسانی که باعث این افساد شده اند و تنها دستگاهای اداری هم نیستند (2097473) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۵:۱۶:۱۲
فساد از کجا میاد؟ همین خود ما هستیم، برادر ما، عمه ما! عموی ما! به جایی مرسن وقتی به ما هم حال میدن، میگیم به به، دمش گرم، کاری نداری بقیه له میشن. یه قسمت از این احساس هم برای این هست که بعضی همه چیزو حق خودشون میدونن، حتی نقض قانون. همیشه هم نالان هستن (2098626) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۳۴:۳۰
تا ما مردم نسبت به هم مهربان شویم وپست ومسولیت را خدمت به هموطنان وهمکیشان خود نپنداریم(حتی اگر به دین وآئین خاصی پایبند نیستیم)فساد اداری پائین نمیاد. (2096802) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۳۸:۳۷
اصولا مردم ایران همیشه با احساس هستند و مسئولین همیشه با بزررگواری از کنار این احساسات مردم عبور میکنند و به روی خود نمیاورند... خوب احساس دیگه!!! (2096808) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۴۱:۳۸
آقای سراج توجه داشته باشین تا وقتی نیروهای قبلی مستقر در ساختمان مرکزی بازرسی تغییر پست داده نشوند، هرگز پرونده های قدیمی که بی جهت بایگانی شده، مجددا مفتوح نخواهد شد.

اگر در سالهای پیش فساد زیاد شد و رسیدگی کم، یکی از دلایلش عدم رسیدگی مناسب در سازمان شما بود.
خواهش می کنم مسئولین و بازرسین را تغییر پست دهید و یا نیروهای جدید بکار گیرید. (2096816) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۴۶:۰۲
زیادیش از احساسش نیست از خودشه (2096823) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۴۶:۰۵
احساس؟
بیایید مشاهده اشو هم نشونتون بدم.
کجای سیستم اداری درسته شما اونجا رو نشون بده من بهتون جایزه میدم. (2096824) (alef-10)
 
حمید صحرایی
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۵۲:۳۲
جناب سراج، از 40 هزار مناقصه و مزایده،7 هزار مورد خلاف دیده شده،یعنی 17.5 % این بجز مواردی است که با ترفند قابل پیگیری نیست یعنی به ظاهر همه چیز قانونی است. حال سوال این است که چطور در سازمانهایی که باید طبق قانون عمل کنند 17.5% خلاف مشاهده میشود یا عمدی و به قصد سود جویی دست به خلاف میزنند و یا با عدم تفهیم و تناقض قوانین مسئولین امور به اشتباه خلاف میکنند.گو اینکه بنده معتقدم خلاف در 90% مناقصات و مزایده ها اتفاق میافتد فقط شکل قانونی دارد و در ان 10% باقیمانده در حین کار فساد رخنه میکند. تا رشوه پرداخت نشود هیچکس برنده مناقصه یا مزایده نمیشود و باز تا کارمندن مرتبط ذی نفع نشوند هیچ یک از مناقصه ها به پایان نمیرسد زیرا برگه های کنترلی را تایید نمیکنند. ان احساس فساد هم که شما فرمودید همه مشاهده است نه احساس، فقط در صحبت همکاران با شما این طور بیان میشود.مردم فقط شدت گرسنگی را احساس میکنند شدت فساد را لمس میکنند. (2096826) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۵۶:۱۰
یعنی فقط احساسه!؟ به نظر من الاحساس و المشاهده اس (2096831) (alef-10)
 
کیان
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۵۶:۱۳
آقای سراج عزیز، این احساس نیست واقعیت است، متاسفانه در سالهای اخیر این اتفاقات شوم افتاده و مردم دیگر اعتماد به مسئولین را از دست داده اند، باید نظارت ها را بیشتر کرد و قانون را برای همه یکسان اجرا کرد (2096832) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۱:۵۷:۴۰
جناب سراج احساس نيست واقعيت تلخي است كه جهاد ميطلبد همه بايد خود را مسئول بدانند بايد فرزندان خود را به مجاكمه بكشند دنيارا برده اند وقيامت خود را فروخته اند اقازاده واژه اي بدتر از هر فحشي شده كه مردم را تحقير ميكند درواقع وجود اين جرسومه هاي فساد در همه جاي كشور كه پولي ميتواند جابجا شود احساس ميشود وميبينند مردم چشم دارند وهوش دارند توهم نيست فساد كشور را پر كرده شايد با كلمه خفه شومردم ساكت شوند ولي واقعيت وان احساس حقارت توهم نيست احساس نيست زخمي عميق است كه درمان ندارد چون اين زخم از طرف كساني ووابستگان كساني زده شده كه قرنها مردم را ازین کارها نهی میکردند (2096836) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۰۳:۰۳
متاسفانه این احساس نیست بلکه یک واقعیت تلخ در تمامی ادارات خصوصا در رکن عدالت کشور است (2096848) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۰۸:۴۵
بازنشسته ها در مناصب نشسته اند بر اساس چه قانونی؟ (2096853) (alef-5)
 
abbas
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۴۷:۱۵
دولت آقای روحانی شده دولت پیرمردها خیلی خیلی بازنشسته به کار گرفته شده است. در خوزستان بسیاری از روئسای ادارات یا باید بازنشسته بشوند و یا اینکه بعد از بازنشستگی دوباره به کار فرا خوانده شدند (2097454) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۱۰:۴۱:۴۰
درتمام استانها هست استان زنجان جوانها بیکارند بازنشسته ها سالها دوباره درجای دیگر کار میکنند (2100980) (alef-10)
 
abbas
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۰۹:۳۱
احساس؟ (2096855) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۱۲:۴۳
احساس نیست، یقین است... (2096859) (alef-5)
 
سلیمپور
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۰:۳۸:۲۹
​"ما این احساس رو به حداقل خواهیم رساند," درست بعد از اینکه پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی سپرده شدن! (2097175) (alef-10)
 
arta
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۱۵:۲۸
زیادتر میشود
وووو
خواهد شد (2096864) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۲۰:۲۳
احساس نه لمس (2096870) (alef-5)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۲۱:۳۸
سازمانهای نظارتی ناظر فساد گسترده دردولت قبل بودندوکاری نکردند پس این سازمانها ازدرون خود نیز دچار کرم زدگی شده اند . این آفت به جان همه افتاده همه به نحوی آلوده این ویروس خطرناک شده اند! (2096874) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۲۷:۴۱
کاملا موافقم که احساس فسا اداری در بین مردم زیاد است (2096890) (alef-5)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۳۶:۲۵
اول از خود سازمان شروع بفرماید. (2096911) (alef-10)
 
بهروز
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۴۰:۲۳
مشكل اينكه كه فقط احساس نيست واقعيت !!! (2096920) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۴۳:۲۳
فساد اداري يعني همون دزدي ديكه نه! هر روزمون شده بازي با كلمات. (2096926) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۴۶:۲۱
چرا فقط احساس ؟ (2096933) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۵۱:۲۸
فقط اعتصاب و اعتصاب و اعتصاب جواب می دهد.
همه معلمان اگر دو هفته مدارس را تعطیل کنند انوقت مسئولین بی درد به فکر چاره می فتند.

(2096947) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۲:۵۸:۵۴
احساس نیست واقعیته ... فساد سیستماتیک و نهادینه (2096967) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۳:۲۴:۳۳
فساد اداری احساس نیست واقعیتی تلخ است (2097020) (alef-5)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۰:۰۱:۳۴
اگر فقط احساس بود حق با شماست (2097101) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۳:۲۵:۱۹
فقط احساسش زیاده؟ (2097022) (alef-10)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۰۲-۰۲ ۲۳:۴۲:۱۳
خوب احساس میشود حالا این سوال پیش می اید که شما چه کردید برای جلوگیری موثر از فساد

فساد سه هزار میلیاردی میشود بجای جلوگیری طوری میشود که فساد ده هزار میلیاردی رخ میدهد کلا بجای کاهش فساد هر روز شاهد رشد ان هستیم (2097054) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۰:۲۵:۲۱
یکی از دلایل متقن وجود فساد در نهادهای حکومتی همین سخن جناب رئیس بازرسی کل کشور است. چطور رئیس نهادی که وظیفه اش رسیدگی به مفاسد اداری است و دسترسی کامل و قانونی به همه پرونده ها و روال کاری ادارات دارد. دم از "احساس فساد" میزند. ولی کافی است یک نفر کارش به یک اداره بیوفتد تا با پوست و گوشت و استخوان این فساد را حس کند. (2097146) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۰:۳۰:۵۴
ناراحتم که کلا ما مردم دچار احساس اشتباه هستیم
ببخشید گوشمون درازه بازرس محترم واقعا با حرف زدنتون به مردم توهین می کنید شما خواب تشریف دارید بازرس جان (2097161) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۱:۳۶:۰۶
سوالی دارم: دقیقا چگونه به این نتیجه رسیدید؟! (2097265) (alef-10)
 
شاهين
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۲:۲۶:۵۴
گمرك نگو بلا بگو همش پول زور وگيرن (2097310) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۶:۰۸:۰۷
الحساس ولمشاهده (2097361) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۶:۳۴:۵۰
احساس ظلم را هم به ان اضافه کنید. (2097386) (alef-10)
 
خودی
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۰۶:۰۱
سلام
همه میدانند که فساد اداری هست مثلا در یکی از سازمانها مالی کشور اکثر مدیران بالای سی سال خدمت کرده اند و حقوق های چندین برابر یک فرد با سابق و مدرک تحصیلی بالا را دریافت می کنند آیا این یک فساد اداری نیست؟ (2097401) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۱۴:۰۴
حق اکثریت مردم بخاطر همین فسادهای گسترده اقتصادی ضایع شده، چطور انتظار دارید از یارانه انصراف بدن! (2097411) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۳۳:۴۴
احساس نه باید بگیم ایمان به فساد اداری (2097427) (alef-10)
 
حميد
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۳۴:۲۴
من کارمند يک اداره ام.در جلوي چشم تمامي کارمندان بودجه هاي تخصيصي را هر جا که دلشان ميخواهد خرج ميکنند و از ارائه فيش حقوقي اضافه کار و ماموريت خودداري ميکنند.گفتيم دولت احمدي نژاد بي قانون است ولي روال فوق بعد از ايشان نيز ادامه دارد.چند همکار ما با سازمان بازرسي کل کشور مکاتبه کرده اند.نه تنها مشکل حل نشد بلکه اسامي اين افراد در اختيار مدير کل قرار داده شد و ايشان تمام مسئوليت اين کارمندان را گرفته و آنها را اصطلاحا بايکوت نمود.محض اطلاع رييس سازمان حالا من بايد چه احساسي داشته باشم؟ (2097430) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۲۷:۱۷
حمید جان این بلا سر شخص من آمد. متاسفانه تنها کاری که سازمان باتزرسی انجام میدهد ارسال گزارش شما به مدیر همان مرکز متخلف است و در ادامه موج تخریب شخصیتی و بایکوت و آزار محیطی در محل کار.
کاملا واضح است که اگر رسیدگی بود در رتبه بالای جدول کشورهای آلوده به فساد جهان قرار نمی گرفتیم. (2097603) (alef-10)
 
منصور
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۱۰:۵۳:۵۷
این بلا سر من آمده از دست یک دفترخانه اسناد بعلت کار خلاف زیادش واخذ پول غیر قانونی از مردم به ریاست جمهوری شکایت کردم از ریاست جمهوری نامه ای بدستم رسید که اصل نامه شمارا جهت رسیدگی به اداره کل اسناد رسمی کشور ارسال کردیم پی گیر باشیذ از آن تاریخ 4 سال میگذرد هنوز هم هنوز منتظر رسیدگی هستیم (2101031) (alef-10)
 
سید
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۳۸:۰۷
سلام وقتی درسطوح بالااین اتفاق می افتدوکسی پیگیری نمیکندبایستی درادارات جزنیزاتفاق بیفتدودلیل ان این استکه فامیل سالاری برقوانین وضوابط پیشی گرفته وبوروکراسی اداری دست وپاگیرکه خواقایان بوجوداورده اندباعث شیوع وافزایش فساداداری شده است که مردم ازان رنج میبرندولی کومرجع پاسخگو انشا...بتوانیم این معضل راریشه کن کنیم که همه فرارسرمایه ها ومغزهاازان نشات میگیرد. (2097437) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۳۸:۴۷
شنیدن کی بود مانند دیدن آقای بازرس (2097438) (alef-10)
 
ايراني
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۴۰:۴۰
مردم احساس نمي كنن بلكه با تمام وجود درك مي كنند و مي بينند !!!!!!!!!!!!! (2097440) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۴۱:۰۲
حضور دوستان گرامی معروضم که:
فساد اداری از فاز احساس خارج شده و در فاز مشاهده است. متأ سفانه مسئول سازمان بازرسی تازه دارند احساس میکنن که مردم احساس کرده اند. مردم دارند از این واقعیت اسفناک رنج میبرند.اما چاره ای برایشان نمانده و تحمل مینمایند. خداوند به همه ما صبر عنایت فرماید.
من ا... التوفیق (2097441) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۴۹:۴۲
دانشجویی داشتم که بعد از اتمام دوره کارشناسی زراعت بعنوان ممیز مالیاتی !! به استخدان اداره امور مالیاتی درامند. بعد از 6 سال دارای 3 خانه و ماشین و .... است. من استاد دانشگاه با 14 سال سابقه کار هنوز نتوانسته ام خانه ای را بخرم و مستاجرم. به قول مرحوم ططری نماینده کرمانشاه شما تا آخر فساد در این سیستم اداری فساد پرور را بخوانید (2097461) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۷:۵۶:۴۶
در یک اداره دولتی کار میکنم چی بگم که دلم پر درده! (2097475) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۸:۲۱:۵۱
اگر تعزیرات و بازرسی درست و سالم عمل کرده بود تاکنون نیازی نبود هرچند ماه یکبار تشدید شود این یعنی همه فهمیدند که نمایشی بیش نیست؟ (2097505) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۸:۲۲:۵۵
رئیس ما اختلاس کرد من پیگیری کردم و با مدارک ثابت کردم فکر میکنید چی شد؟؟؟ هنوز رئیس هست... و من باید ارزشیابی سالانه ام رو بدم بهم نمره بده.... خیلی گریه داره.... تا وقتی عزمی برای مبارزه با سوء استفاده ها و رانت خواری ها نیست همین آش و همین کاسه هست.... تا وقتی عده ای از ما بهترون هستن که نمیشه بهشون نگاه کرد همین وضع میمونه.... (2097507) (alef-10)
 
ا ف وب
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۱۱:۰۸:۳۰
آقای عزیز من بدرد تو مبتلا شدم می فهمم تو چه کشیدی منو نقره داغ کردند در ارزش یابی نمره منفی دادند از خیلی چیزها محروم کردند بعد از 25 سال منتقل نمودند از گرفتن ترفیع باز ماندم وپیش از موعدبازنشسته ام کردند مارک شرارت زدند. میدانی چرا این که به کارکنان زمین میداند کسانی نور چشمی بودند چندین قطعه زمین دریافت کردند وبمن ندادند اعتراض کردم جرم من همان بود (2101100) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۸:۳۲:۱۲
آقا مردم فساد را احساس که نه درک کرده اند!
آیا این دردآور نیست؟ (2097518) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۸:۳۸:۱۱
من در اداره خود شاهد تخلفات عدیده بودم آقایان نمایندگان سازمان بازرسی چند بار آمدند گزارشات متعدد گرفتند ونهایت به تذکر بسنده شد چرا که مدیر دستگاه از افراد منتسب به دستگاه اطلاعاتی بود (2097525) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۸:۴۰:۰۲
من حاصل 35 سال مطالعه و تحقيق اعلام مي كنم
1- اگر شهرداري ها و ادارات مسكن و شهرسازي تعطيل شوند علاوه بر صرفه جويي هاي كلان مردم هم براحتي صاحب خانه خواهند شد.
2- اگر وزارت جهاد كشاورزي هم تعطيل شود علاوه بر صرفه جويي ميلياردي كشاورزي كشور به خودكفايي خواهد رسيد. (2097527) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۸:۴۲:۳۹
در اكثر مناقصات كه در شركتها بسته مي‌شود پورسانت يا اشانتين چيز عادي شده است (بستكي به مبلغ دارد) (2097532) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۸:۴۶:۱۶
با سلام ، یکی از مهم ترین راهکارهای مبارزه با فساد (البته اگراصولا اراده ای برای مبارزه با آن وجود داشته باشد) که در تمام دنیا تجربه شده ، شفاف بودن قوانین و مقررات و دسترسی و اطلاع مردم و ارباب رجوع به آن است . (2097536) (alef-10)
 
هالو
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۸:۴۹:۵۰
آقاي محترم رئيس والامقام وناظربر امور بازرسي ونظارت و...كار از احساس گذشته.تازه شما داريد از احساس و اشاره صحبت ميكنيد؟شايد اگر غير از اين
ميگفتيد.اين چنين نميشد.
آقا رئيس بيآموزيم : فساداداري يعني نبود كنترل و نظارت سيستماتيك +پنهان كاري و باندبازي -(منهاي) شفاف سازي. (2097539) (alef-10)
 
مهدی رنجوری
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۰۳:۳۳
مبارزه با فساد باید از بالادستی ها دولت های قبل شروع شود. (2097556) (alef-10)
 
شهروند
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۰۵:۳۹
سلام
فساد اداري يعني شهرداري
فقط و فقط شهرداري

هفته پيش براي كاري مجبور شدم برم شهرداري منطقه 8 ناحيه 3 خيابان گلبرگ
مشكلم حل نشد و همه چشمشون به جيب آدم بود
نكته جالبتر اينكه رفتم دفتر شهردار آن ناحيه
روي سر در اتاقش زده بود مسئول ايثارگران و شهردار ناحيه .
خدا راهتونو اونور نندازه پشيمون شدم و دست از پا درازتر برگشتم .
متاسف شدم بابت راي كه به اعضاء شوراي شهر دادم كه اين افراد رو منصوب كردن .
جالبتر اينكه هيچ مسئولي ندارن كه بتونه داد ملت رو بگيره .
(2097561) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۱۱:۱۹
همین انحصار در واردات و قیمت گذاری بدون نظارت در کالاهای وارداتی انحصاری خودش به تنهایی فساد می باشد که یک واقعیت است نه احساس کاذب (2097567) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۱۹:۰۲
فساد بیش از حد شده و از احساس گذشته است. علتش دستمزدهای پایین و خرجهای بالاست. اگه درآمدها بالا باشه فساد هم کمتر میشه (2097586) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۲۰:۳۱
سازنده ساختمان هستم بدون رشوه کارها تعطیل است حتی نرخ ها را هم تعیین کرده اند و جدیدا چک هم مرحمت نموده قبول می کنند (2097591) (alef-10)
 
احدی از مردم انقلابی
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۳۰:۴۴
باسمه تعالی
با وجود نارسایی های موجود در سازمان بازرسی، انصاف اینست که نگاهی به قانون عقیم آن هم بشود:
1- نهاد تقنینی کشور - یعنی مجلس- در دستگاه نظارتی خود یعنی دیوان محاسبات که فقط مسائل مالی و بودجه ای را بررسی می کند نهادی شبه قضایی و صدور حکم دارد که خب البته باعث حساب بردن مدیران می شود. و البته حقوق هایشان هم به مدد پشتیبانی مجلس الحمدالله مناسب است
2- در نهاد اجرایی کشور هیات های رسیدگی به تخلفات است که حکم صادرمی کنند و تعزیرات است که حکم صادر می کند و جریمه می کند و..
3- در نهادهای اطلاعاتی ، مبتنی بر ابزارهای اطلاعاتی و تکریم ارباب رجوع! اطلاعات مربوط به فساد را استخراج می کنند و قاضی مقیم دارند.
4- در سازمان بازرسی کل کشور، یعنی نهاد نظارتی که در قانون اساسی آمده است، پدر بازرس در می آیند که با توجه به مستندات محکمه پسندی که باید بدون هیچ گونه ابزاری قهری و اطلاعاتی بصورت رسمی باید از خود مفسدین بگیرد، گزارش تهیه می شود
4-الف اگر تخلف است می رود هیات تخلفات اداری که سازمان بازرسی نقشی در آن ندارد و دوستان مدیران مربوط معمولا وی را تبرئه نموده و روسیاهی به سازمان بازرسی می ماند!!!!!!!!!!!!!!11
4-ب اگر جرم است می رود دادگاه ، یک قاضی ناشی یا سر شلوغ و یا ...! با وارد نمودن یک ایراد شکلی الکی یا یک برداشت شاذ از قانون وی را تبرئه یا حکمی در حد تبرئه! برای مجرم خائن به خون شهدا صادر می کند و باز هم روسیاهی به سازمان بازرسی می ماند و غم به دل بازرسان و وهم به ذهن مردم که ای خاک برسر این بازرسی!

تا نمایندگان مجلس با قانون سازمان مثل دیروز برخورد نمایند و تقویتی در بازوی قضایی سازمان ننمایند، وضع همین است که هست
بازرس سازمان بازرسی باید شمشیر چوبی اش را بالا نگهدارد تا شاید گربه ها بترسند (2097619) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۰۹:۵۹:۴۱
فقط فساد اداری؟؟؟ (2097676) (alef-10)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۰:۴۳:۱۹
"با خبران در خطرند"

با سلام خدمت همه دلسوزان این مرز و بوم
اینجانب بارها کتبا و شفاها به بچه های بالا خاطر نشان کردم ،مستندات دادم
با هزار جور ترفند تا دفتر بازرسی وزارت ... رفتم مدارک ارسالی از یک اختلاس را پیگیری کردم همان موقع مدارک را به من نشان دادند و جهت بررسی به دفتر دیگری برندد واقعا دوستان زحمت میکشند ولی در نهایت به من گفتند شما برای خودت دشمن درست نکن و برای پیگری پرونده وزیر باید روی موضوع حساس بشه و مورد شما زیاد حساس نیست ، اقایان با رانت به تعاونی های منطقه 22 و شهرداری چندین واحداز ساختمانهای دور دریاچه برای فامیلهایشان گرفتند و چون اسمی از انها نیست قابل پیگیری نیست ، ساختمانهای بدون مجوز در محدوده و سایت خود بدون کارشناسی و هماهنگی با شهرداری ساختند و شهرداری همه را خراب کرد این بیت المال بدبخت اگر زبون داشت نعره اش جهان را برمیداشت.دیگر خسته شدم هنوز مدیران قبلی بر سر کارند و وقیحانه و بدون ترس به کارهایشان ادامه میدهند.طوری شده که مومنین و درستکارها از کردن کار درست بترسندو با دیدن کار خلاف از ترس دم برنیارند. واوبلا بر شما (2097756) (alef-10)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۰:۴۷:۵۸
از این تیتر اگر لغت " احساس" و " بین مردم" را حذف کنید، درست تر می شود و در این صورت تیتر تبدیل خواهد شد به:
" فساد اداری زیاد است"
فلذا مردم هم آن را به درستی احساس می کنند. مبارزه با فساد اداری از دو مسیر باید صورت گیرد:
1- نظارت دولت و برخورد با متخلفان
2- اما طرف دیگر این فساد اداری، بدنه بزرگ سیستم اداری مملکت است و این بدنه را مردم عادی تشکیل می دهند. در حقیقت، غیر از مفسده های بزرگ که توسط دانه درشتها و رانتی ها و آقازاده ها انجام می پذیرد، فساد های عادی و جزئی توسط خود مردم صورت می گیرد. مگر یک کارمند فلان اداره ،که یک پولی می گیرد و یک کاری را راه می اندازد و یا یک پرونده ای را خارج از نوبت پیدا می کند و یا یک حکم آنچنانی می دهد، از مردم نیست؟
سوال اساسی این است که چرا مردم اینگونه هستند و یا اینگونه شده اند؟!!!!
پاسخش روشن است، مردم اعتمادی به این سیستم ندارند و فقط می خواهند از خودشان در مقابل ناملایمات اقتصادی محافظت کنند و این ، حقیقتی تلخ است که هیچیک از دولتمردان نمی خواهند آن را بیان کنند و یا جرات نمی کنند آن را بیان کنند تا مبادا اتهام بزرگی متوجهشان شود اما دیروز اقای باهنر علیرغم مواضع محافظه کارانه اش به آن اذعان نمود. نظام ما ( البته من معنی نظام را نمی دانم و بهتر است بگویم سیستم مدیریت اقتصادی ما) نتوانسته است الگوی موفق و قابل قبولی در اقتصاد ارائه دهد. همین الان که دارم این سطور را می نویسم، دلار 3305 تومان است و خدا می داند تا زمان ارسال این یادداشت، به چه عددی رسیده باشد!!!!! این هم بهترین مدعا. موارد و مصادیق دیگر هم تا دلتان بخواهد می توانم بدهم. پریروز دوازده عدد سیب زمینی به وزن 3/475 کیلو و به قیمت 12475 تومان خریدم- یعنی هر سیب زمینی به سایز متوسط بیش از هزار تومان!!!!!!!!! فیشش را هم نگه داشته ام تا عنداللزوم ارایه کنم ( اگر کسی ادعا کند که در نزدیکی خانه اش ارزانتر می دهند!!). قیمت سیب زمینی در میادین میوه و تره بار هم 1500 تومان است که همه گندیده و غیر قابل استفاده اند (2097767) (alef-10)
 
هموطن
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۱:۱۸:۲۵
از آنجا که بیشتر فساد موجود در کشور ناشی از سیستم سنتی اداری کشور است بهترین راه مبارزه با بیشتر مفاسد این است که مثل بسیاری از کشورها تمام مراودات اداری کشور بین ارباب رجوع و مردم بصورت الکترونیک انجام شود تا مردم کمترین برخورد را با افراد داشته باشند در این صورت هم کارها بشکل قانونی انجام میشود هم بسیار سریعتر و هم بدون نیاز به پرداخت پول چایی منتهی مشکل این است که اراده جدی برای این کار وجود ندارد چون به ضرر خیلی ها تمام میشود (2097817) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۱:۲۵:۵۱
احساس فساد اداری بین مردم زیاد است .این احساس از بالابه مردم القاء شده است این افتی است که باید از بالاشروع به کنترل کرد . (2097835) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۱:۳۷:۵۴
احساس نيست تجربه عيني هست (2097858) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۱:۵۵:۱۰
مطمنا نمیخواهید برخورد کنید. وگرنه با گرفتن مالیات از همه، مشخص کردن درامد افراداصلاح گمرکات و بستن ورودی و خروجی های خاص ظرف سه سال همه چیز درست میشود (2097893) (alef-10)
 
حسين
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۲:۰۷:۵۲
نوعي ديگر از فساد در سيستم هاي دولتي دادن پست و مقام بر اساس روابط يا نسبت فاميلي مي باشد كه انگيزه كار را از كارمندان قديمي مي گيرد مسئولين مربوطه اصلا اين مسئله را مد نظر قرار نمي دهند البته در دراز مدت تا زماني كه سيستم دولتي حذف نشود اين امر همچنان در يك دور باطل ادامه خواهد يافت (2097919) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۲:۳۰:۰۵
ما از بسازبفروش جنب خانه امان به خاطر اینکه نزدیک به دو متر تجاوز به حیاط ما داشته شکایت کردیم (دو هفته پیش) برای یک هفته کارش خوابید بعد رفت شهرداری و حالا داره می سازه هر چی هم به پلیس ساختمان زنگ می زنیم اثری نداری تو آخرین تماسی که با ما گرفتن گفتند از دست ما کاری بر نمیاد
یعنی محترمانه اینکه شما بی خود می کنید شکایت می کنید با پول و رشوه در سیستم اداری ایران همه کاری میشه کرد
نتیجه این که نونی سر سفره زن و بچش می بره که مخلوط به مال حرام و حق الناس هست و می شود این (2097964) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۲:۳۰:۱۰
وقتی مجلس همین اختیارات اندک را از سازمان بازرسی گرفته انتظار شق القمر از این سازمان نباید داشت (2097965) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۲:۳۸:۵۱
احساس نیست برادر به عینه داریم می بینیم (2097989) (alef-10)
 
دکتر حسینی
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۳:۰۷:۱۶
فساد در سیستمهای اداری ناشی از فساد در مدیران ارشد می باشد با این انتصاباتی که دولت تدبیر و امید انجام داده و تمام بازنشسته ها را به مسند قدرت برگردانده، فساد در نظام اداری بیداد می کند. (2098127) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۴:۰۹:۰۵
رئیس سازمان بازرسی کل کشور:
احساس فساد اداری بین مردم زیاد است،

به نظر من جمله رئیس سازمان بازرسی کل کشور باید به صورت زیر تصحیح شود:
یقین به فساد اداری بین مردم زیاد است، (2098389) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۵:۰۲:۰۰
برادر من كار از احساس گذشته . فكر كنم گذر خودتون به اداره جات گمركات و ساير ارگانها نيفتاده (2098574) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۵:۱۳:۲۵
ای خدا از دیدن این حرف این اقا چقدر حرصم گرفت...،،
۴۰۰۰۰۰ مناقصه سالم ؟جک میگین
بنده که توی یه شهر نفتی جنوب ایرانم اشنای پیمانکار هم کم نداریم ندیدم تا حالا یکشیون بگه فلان مناقصه رو منصفانه برنده شدن (2098619) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۶:۵۳:۵۷
جناب سراج و مسوولین خدوم
درخصوص فساد اداری توجه شمارا به اموری که در سازمان سرمایه گذاری خارجی در جریان است جلب میکنم
اگر نمونه فسادی که در ابن سازمان کوچک جریان دارد را در جای دیگری یافتید
؟ (2099109) (alef-10)
 
محمود
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۷:۰۲:۳۵
الاحساس و المشاهدات جهت اطلاع مسئولین زحمتکش بنده به همراه تعداد از دوستان در استان مازندران شهر چمستان در یک مجتمع ویلا خریداری کردایم
و از طریق سامانه ثبت اقدام به تقاضای سند نموده ایم و فیش بانکی دولتی برای
باززرسی را هم واریز کرده ایم ولی متاسفانه هر بار که برای بازرسی مراجعه میکنیم درخواست زیر میزی میکنند در این زمینه رئیس ثبت چمستان هم در جریان میباشد ولی متاسفه ایشان هم کاری نمیکند و با سکوت خود از بازرسان ثبت حمایت میکند (2099159) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۷:۱۹:۴۹
آقای سراج باتوجه به بیکاری در مملکت چرا مجددا باز نشسته ها در شرکت ها وادارات مشغول میشوند مخصوصا نظامی هایباز نشسته (2099230) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۳ ۱۷:۵۶:۰۵
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها! (2099387) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۰۲:۲۵:۱۷
برای اینکه احساستون به ادراک تبدیل بشه/و شاید اون موقع فرق فهمیدن مطالب رو تشخیص بدین/یک تصادف یا دعوای نمایشی درست کنید بعد به110 زنگ بزنین از همین چا فیلم شروع میشه پول یادتون نره وشماره تلفن های اشناهای مرتبط تو کلانتری اگاهی و دادسرا و.....برو که رفیتم.
2 سال گذشته یکی از دوستان که خانمی 47-8 ساله بود بدنبال کلاهبرداری اقوامش به قانون پناه برده بود. روز دادکاه/شعبه ش قدوسی همان که تو خ ش سر افراز هست/قاضی نگاهی به پرونده می اندازد و پس از خواندن مشخصات خانم از او می پرسد که همسرت کی فوت کرده او هم میگوید سال قبل/2فرزند جوان این خانم همراهش بوده اند/ بعد از مخثصری پرس وجو در مورد پرونده و گریه زاری خانم ومدارک و...
اقای قاضی از اون بالای تریبونش سرش رو میاره پائین وبا اشاره دست به محل سر وسینه خانم بهش میگه گریه نکن درست میشه حالا شما برو منزل یک ابگوشت درست کن بیام با هم بخوریم من حلش میکنم. (2100589) (alef-10)
 
علی عسک
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۱۰:۱۲:۰۰
بیشترین فساد و تهمت و افترا و اختلاس و رانت در بین مقامات بالا دیده میشود مردم احساس نمیکنند با دوچشم می بینند عزیز (2100893) (alef-10)
 
علی عسک
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۱۰:۱۷:۵۶
در داده شعبه 10 اجرایی شهر پایتخت ...... ایران چند برگه برای الصاق تمبر بردم ساعت 10و 45 صبح !!! مسئولش نبود از همکارش سوال کردک کجاین و کی می ایند ؟؟؟ با کمال پررویی گفتند حاجی اقا نماز رفته اند !!!! به ساعت روی دیوار نگاه کردم دیدم ساعت درست است مجددا ساعت را باگوشی خود چک کردم دیدم درست است گفتم دوست عزیز ممکن است من را فردی نماز نخوان یا روستایی فرض کنید !!! ولی ما دیده ایم دیگران چه ساعتی نماز می خوانند ظهر شرعی در مشهر ساعت 11و 40 است !!!!! کارمند متوجه شد که خیلی خیط کاشته بلند شد و کارمرا راه انداخت و یک پوزخندی هم تحویلم داد
اری عزیز اینها که مجری مستقیم قانون هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!! (2100907) (alef-10)
 
رطب خورده نهی رطب کی کند
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۱۲:۰۱:۴۶
ایثار و شهادت جای خود را به یک مو هم بکنیم غنیمت است داد
وقتی سران مملکت چشم پوشیدند از این همه غارت و اختلاس ورانت و وامهای بی در و پیکر!
وقتی خیلی ها با رانت اطلاعاتی صفهای طولای چند 10 ساله را که بانصاف رایج بود تا پله پله و از روی عدالت اسلامی و انصاف ملی و مدنی یواش یواش پله ترقی را پدران ما و اجداد ما در نوردیدند و در عوض در این 8 سال بعضی ها با رانت اطلاعات و رابطه یک شبه ره صد ساله پیمودند و ملیاردر شدند و دیگران که ملت را تشویق بانصاف میکنند چشم خود پوشاندند و بستند و سکوت کردند و با شادی اگر توپ جمع کن فوتبالهای غارت در زمین چمن یا مشابه ان در بانکها و وزارتخانه ها هم شدند در پوست خود نگنجیدند و به سیره امام علی عدالت و امام مستضعفان خیانت کردند دیگر..
دیگر چه انتظاری از ملت؟!
مردم نگاه به بالا دستهای خود میکنند اخلاقیات و ایثار و انصاف و انصاف را کشتند
رطب خورده نهی رطب کی؟ کند!!! (2101222) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۱۲:۴۶:۲۹
در بسیاری از اوقات فساد اداری علاوه بر علاوه بر گسترش بی اعتمادی در جامعه حقوق دولت را در کسب درامد قانونی ضایع می کند بدین معنی که کارگزاران ادارات با دریافت رشوه درامدهای دولت را از بین می برند.برای مشاهده عینی سری به اداره مالیات خیابان میرداماد بزنید. (2101321) (alef-10)
 
شپول
۱۳۹۳-۰۲-۰۴ ۱۹:۱۷:۵۳
لم تقولون مالا تفعلون کبرمقتاًعندالله
شعاربس است عمل می خواهیم (2102047) (alef-10)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۰۲-۰۵ ۰۸:۵۷:۳۸
با سلام تکلیف نیروهای شرکتی که در ادارات دولتی مشغول به کار هستند چه میشود با حقوق ماهیانه چهار صد هزار تومان// (2102744) (alef-10)
 
روزبه
۱۳۹۳-۰۲-۰۶ ۰۴:۱۴:۳۳
فقط احساسش توام با درده ولى دادمون به گوش كسى نميرسه (2104563) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۲-۰۶ ۲۳:۲۰:۴۰
بروید جلوی رشوه های کلان در شهرداری و اداره های دارایی ومالیات را بگیرید فاجعه است (2106890) (alef-13)
 
قاسم
۱۳۹۳-۰۲-۰۷ ۱۵:۱۳:۴۸
فقط کپک روی نون میگن! داخلش چ خبره هم خدا داند هم بنده خدا؛ از دست بنده ک کاری نیاید بگذریم بلکه خدا کاری کند. از الف هم سپاسگزارم شده سنگ صبور ما♡ (2108377) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.