نظر منتشر شده
۳۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 93638
مردان خانه دار ، زنان کارمند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۹ ساعت ۰۰:۵۹
سال 88 و پس از انتخاب مجدد محمود احمدی نژاد در سمت رئیس جمهوری ، او برای اولین بار سه زن یعنی خانم ها مرضیه وحید دستجردی ، سوسن کشاورز و فاطمه آجورلو را به ترتیب برای سه وزارت خانه بهداشت و درمان ، آموزش و پرورش و رفاه پیشنهاد کرد.این پیشنهادات باز خوردهای گوناگونی در بین مردم و به خصوص مسئولین داشت.قشر کثیر بانوان از این اقدام شجاعانه احمدی نژاد بسیار خشنود بودند ولی در طرف مقابل مردان به واسطه حس قدرت طلبی بیشتر چندان از این موضوع ابراز رضایت نمیکردند.در بین مسئولین نیز این مسئله از دیدگاههای مختلف بررسی میشد به عنوان مثال در بین بانوان مجلسی این مسئله به شدت مورد استقبال قرار گرفت که البته نمیتوان تاثیر حضور خانم آجورلو در بین وزرای پیشنهادی که نماینده مردم کرج در مجلس بود را نادیده گرفت. در میان قشر ذکور مجلس هم عده ای موافق و گروهی مخالف بودند و این دو دستگی در جلسه رای اعتماد به وزیران پیشنهادی به وضوح قابل مشاهده بود.

جدای از نمایندگان مجلس ، دولتی ها بشدت پیگیر موضوع رای اعتماد این سه وزیر پیشنهادی بودند به گونه ای که احمدی نژاد در اظهار نظرهای گوناگون این سه نفر را نماینده بانوان کشور در دولت قلمداد کرد و به نوعی جو روانی مثبت برای اعتماد نمایندگان مجلس به این سه وزیر ایجاد کرد البته این صحبت ها و عملکرد در نهایت با انتقاد شدید قشر بسیار تاثیر گذار روحانیت و البته مراجع تقلید روبرو شد.احمدی نژاد که همواره اصطکاک زیادی با مراجع قم داشت اینبار نیز با مشکل بزرگی روبرو شد که البته انتقادات روحانیون در نهایت با پیگیری وکیل الوکلا دکتر لاریجانی( نماینده مردم قم و مراجع عظام تقلید در مجلس) به طرز قابل توجهی در نظر نمایندگان تاثیر گذار بود.

با همه این اوصاف در پایان از سه نماینده زن پیشنهادی تنها مرضیه وحید دستجردی توانست رای اعتماد بگیرد و به عنوان اولین وزیر زن تاریخ ایران انتخاب شود و دو نفر دیگر یعنی فاطمه آجورلو و سوسن کشاورز با رای بسیار پایینی از نظر نمایندگان مردود شدند. پایان این جلسه اما آغاز جدیدی برای حضور بیشتر بانوان در شغلهای مختلف دولتی بود.اما آیا واقعاً حضور بیشتر بانوان در کارهای سیاسی و اجتماعی به نفع مردم است؟این سوال را میتوان از دیدگاه مختلف مورد بررسی قرار داد؛شاید اولین نظری که میتوان راجع به این موضوع داد نگاهی غرب گرایانه است ، نگاهی که معتقد است زنان درهر جامعه باید همپای مردان کار کنند ، کسب درآمد کنند و در صحنه های مختلف سیاسی و اجتماعی حضور داشته باشند این تئوری میگوید زن نیاز به یک آزادی مطلق دارد یعنی هر زن میتواند بنا بر خواست خویش و بدون توجه به نظر مرد خود (همسر یا پدر) به هر فعالیتی مشغول شود.(نظریه فمنیسم)

 

حال نوع نگاه خود را از یک انسان غرب گرا به یک عرب قبل از اسلام تغییر داده و مسئله را بررسی میکنیم.همانگونه که همه ما میدانیم تا قبل از گسترش اسلام در حجاز رسم زنده به گورکردن دختران رسمی مرسوم بوده . در نگاه عرب قبل از اسلام زن مانند حیوانی خرید و فروش میشد ، استفاده از زنان و دختران فقط برای لذات جنسی بود ، زنان هیچ نقشی در جامعه نداشتند و حق اظهار نظر نیز از آنها دریغ میشد.البته هنوز هم در تعدادی از کشورهای عرب زبان رفتارهای تحقیر آمیزی با زنان میشود به گونه ای که زنان حق رای ندارند یا نمیتوانند گواهینامه رانندگی اخذ کنند.در کشور خودمان هنوز در روستاهایی چنین رفتاری مشاهده میشود که جای تاسف دارد.

 

ظهور اسلام در حجاز به طور کلی نظر نسبت به زنان را تغییر داد حالا دیگر زن یک کالا نبود ، یک زن برای خود عزت نفس داشت ، زنی که تا قبل از اسلام حتی از حیوانات پست تر بود ارج و قرب یافت،زنان در قرآن به علم آموزی دعوت شدند، آیات متعدد قرآنی برای مساوات زن و مرد بر پیامبر نازل شد که سرآمد همه آنها( انا اعطیناک الکوثر) در وصف حضرت زهرا بوده است.این آیه در حالی بر پیامبر نازل شد که مردم حضرت محمد را برای نداشتن فرزند پسر ابتر میخواندند که خداوند در جواب آنها سوره کوثر را بر پیامبر نازل میکند.

 

اسلام را میتوان به نوعی حد واسط غرب و عرب دانست.همانگونه که این دو در کلمه تفاوت چندانی ندارند در واقع نیز هردو اعتقادات نادرستی هستند نسبت به زنان.اسلام در واقع پیوندی است از آزادی زن ، با محدودیت های عاقلانه مسئولین ایران اسلامی امروز اما در حالی که تلاش میکنند در ظاهر دستورات دینی در رابطه با حضور زنان در جامعه را اجرا کنند اما در عمل به نظر این چنین نمیرسد.الگویی که کاملاً مطابق با الگوهای غرب است به تدریج و در سکوت کامل مسئولین جایگزین الگوی ایرانی-اسلامی میشود و با تاسف فراوان میبینیم که هر روز زنان بیشتر از وظایف و مسئولیت های اسلامی خود فاصله میگیرند دیگر کمتر زنی را میبینیم که علاقه ای به تربیت فرزندان نیکو داشته باشد ، کمتر زنی است که در راه خدا جهاد کند(محمد (ص) : جهاد زن آراستن برای شوهرش است)،امروزه دل مشغولی بیشتر دخترانمان رفتن به دانشگاه و یا کسب درآمد است.

 

دادن قدرت بیشتر به زنان ، باز کردن راه های مختلف برای حضور آنان در مناصب مدیریتی کلان که کاملاً با روحیات خاص بانوان( مثل احساسات بالا و عدم توانایی مدیریت در لحظات خاص) مغایر است ،اشتغال بانوان به کارهای با سختی بالا (کار روی سکوی نفتی یا معدن از نمونه های اخیر است)،پرورش ورزشکاران زن در رشته های ورزشی خاص(مثل ووشو یا تکواندو) و ده ها نمونه دیگر نشان از عملکرد ضعیف دولت درباره این موضوع است.

 

شاید در حال حاضر چندان نتایج این کارها قابل توجه نباشد اما در سال های آینده مطمئناً با مشکلاتی هم چون افزایش نرخ بیکاری ، بالا رفتن سن ازدواج (که خود مشکلات زیادی در پی خواهد داشت) و از همه دردناکتر تغییر جایگاه زن به مرد و بدتر از آن مرد به زن مواجه خواهیم شد.

 

پس بهتر است از حالا ریشه این بنیان غلط را بسوزانیم ؛راه های مختلفی برای کاهش این مشکلات وجود دارد که از آن جمله میتوان به محدود کردن سهمیه دختران در دانشگاه ها ، ایجاد محدودیت هایی برای اشتغال بانوان (به خصوص در ادارات دولتی) و از همه مهمتر حفظ کرامت زن به عنوان مدیر داخل خانه و مرد به عنوان مدیر خارج خانه اشاره کرد.

 

به امید روزی که همه زنان به جایگاه والای خود برگردند.

 

sajjadbakhshi@gmail.com

 
 
بهار دیبا
۱۳۸۹-۱۱-۰۴ ۱۲:۵۵:۰۵
بهتراست شما اول دیدگاه خودرا درمورد زنان عوض کرده و سپس درمورد زنان حرف بزنید (395679)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۵ ۱۷:۲۷:۲۸
هر کسی را بهر کاری ساخته اند.... میدانید چرا خداوند احترام خاصی برای مادران قائل شده است و بهشت را زیر پای آنها قرار داده؟ مسلما برای کارمندی و فرستادن بچه ها به مهدکودکها نیست! احمدی نژاد تحت فشار بعضی افراد مسئله دار و فقط به جهت بعضی هدفهای سیاسی، پای مادران آینده ساز مملکت را به کارهایی وارد نمود که لطمات جبران ناپذیر آن را در سالهای بعد خواهیم دید. (396341)
 
۱۳۹۰-۰۹-۱۴ ۰۱:۰۸:۳۸
و لابد کار زنان صرفا خانه داری و همسر داری است!!!!!خداوند در قران میفرماید افرینش من بیهوده نیست و در قیامت از نعمت هایی که به شما داده شد بازخواست خواهیم کرد.میتوانید توضیح دهید اینهمه توانمندی علمی زنان درعرصه های گوناگون که جلوه ای از خلقت هدفمند خداوند است راچگونه و با چه انصافی نادیده میگیرید و حضورزن درجامعه را به زعم زن بودن اینچنین پست میشمرید (549702) (moderator22)
 
حسنین .
۱۳۸۹-۱۱-۰۴ ۱۳:۱۳:۰۶
تشکر ويژه میکنم از جناب بخشی که واقعبينانه و نه احساسگرایانه به مطلب پرداخت.

توجه دوستان را به مقاله ای در سایت آية الله مکارم شیرازی با عنوان «معضل اشتغال» جلب مینمایم:

http://www.makaremshirazi.org/persian/articles/?qid=15337&gro=2733 (395691)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۴ ۱۴:۳۲:۴۷
هر كاري بكنيد نميتوانيد جلوي پيشرفت زنان را بگيريد
لياقت داشته ام . رشته فني خوانده ام. در آزمون استخدامي شركت كرده ام و به بهترين وجه در يك اداره دولتي كار ميكنم
اگر در خانه بودم الان پاي ماهواره در حال تخمه شكاندن بودم يا پشت تلفن در حال غيبت از صغري خانوم
نفرماييد كه داشتم بچه بزرگ ميكردم چون با حقوقي كهشوهرم به تنهايي در مي آورد نميتوانستيم نصف بچه هم داشته باشيم چه برسه به چند تا (395731)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۶ ۱۳:۳۳:۵۴
راستي سربازي هم رفتي ! خرج خونه چي ! ميدي ! (396686)
 
--
۱۳۸۹-۱۱-۰۷ ۰۶:۲۵:۰۸
من نوشتهٔ بالایی رو ننوشتم، ولی‌ یک زن شاغلم. من سربازی نرفتم، ولی‌ شما هم سختی‌های بچه دار شدن رو نکشیدی، پس منت سر ما نگذارید. من یک مادرم و خانواده هم دارم نمی‌خوام هم حقوق دخترم رو ببخشم به خاطره نظریات شما...کار رو هم هر کی‌ لیاقتش رو داره باید بگیر، چه زن چه مرد. این حرفا فقط تبعیض جنسی‌ رو در جامعه ایران دامن می‌زنه. (396906)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۸ ۱۳:۳۴:۲۰
حتما!!! چون هر چی درمیارن فقط تو جیب طلافروشها، لوازم آرایشی ها، لباس فروشیها ،کادو فروشیها و.... بقیش هم تو حساب بانکیشون میره و فقط ضررهاشون تو چشم ما مردهای بدبخت میره...(ذکر این نکته لازمه که خانم بنده کارمنده پس بی ربط حرف نمیزنم) (397247)
 
احمد
۱۳۸۹-۱۱-۰۴ ۱۶:۱۷:۴۵
واقعاً لذت بردم تمام حرفهای دل من بود.
چرا باید به زور به زنانمان بقبولانیم که شما باید در اجتماع کارکنی .
چرا ننگ است خانه داربودن !
درحالی که مردان بسیاری بیکارهستند چرا باید خانم ها سرکار بروند؟
و این درحالیست که مرد قیم زن است و خلاصه اینکه خرج زندگی با مرد است هرچند زن ثروت از خود داشته باشد. (395832)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۴ ۱۸:۰۳:۱۳
حالا بماند که در رشته های غیر رزمی روی ورزش زنان کار نمی شود به نظر می اید عمدی در کار است . (395907)
 
بی بی
۱۳۸۹-۱۱-۰۴ ۲۰:۳۳:۲۲
1- اولا خانم دستجردی اولین وزیر زن در تاریخ ایران نبود بلکه اولین وزیر زن بعد از انقلاب بودند.
2-رسم زنده به گور کردن دختران در تارخ قبل از اسلام فقط در بعضی قبیله ها آنهم برای مدت محدودی مرسوم بود وگرنه پس این همه جمعیت اعراب آن زمان از که زاده شدند؟
3-حال که مردان مصدر بسیاری از کارها هستند چه گلی بر خود کاشته اند متوسط کار کردمفید مردم در ایران چقدر است؟
4-اتفاقا بعضی از کارها فقط از عهده خانم ها بر می آید و نه از مردان
5-به نظر میرسد آنچه که مهم است خروجی یک کار و راندمان است چه این کار به وسیله مرد صورت گیرد وچه به وسیله زن(البته استثناعاتی که در بعضی از شغلها ی سخت وجود دارد را کسی معترض آن نیست)
6- طرفداری از جامعه زنان به معنای فمنیست بودن نیست
7-... (396011)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۵ ۰۲:۵۵:۰۴
ببينيد دوستان بنده همسرم كار مي كند وخداراشكر هردو باهم چرخ زندگي را مي چرخانيم.اما مشكلي كه من دارم حضور برخي زنان در ادارات است كه شوهرانشان به شدت ثروتمندند و نياز ي به درامد چند صدهزارتوماني ندارند اما با پارتي وارد شدند وجاي بعضي جوانان (آقا)متخصص را گرفته اند كه بيكاري و بي درامدي دارد انها را ديوانه ميكند وازدواجشان را هم عقب انداخته.در اداره خود ما از اين زنان (شوهر ثروتمند )كم نيست.كه همه از سفرهاي اروپايي سخن مي گويند و منازلشان بالاي شهر است كاش قانوني بود تا بجاي اين زنان ثروتمند جوانان نيازمند والبته متخصص مشغول بكار مي شدند. (396176)
 
احمد
۱۳۸۹-۱۱-۰۵ ۱۲:۰۳:۴۷
عزیزم قبل از اسلام هم زنان بزرگی مثل حضرت خدیجه (ص) بانوی بزرگ اسلام بودند که در اجتماع موقعیت بالایی داشتند. لطفا با مطالعه و بدون تعصب مطلب بنویسید. (396237)
 
ناشناس
۱۳۸۹-۱۱-۰۶ ۰۹:۱۰:۱۹
يكبار كه اين جمله ها را بخوانيم:
\"بهتر است از حالا ریشه این بنیان غلط را بسوزانیم ؛راه های مختلفی برای کاهش این مشکلات وجود دارد که از آن جمله میتوان به محدود کردن سهمیه دختران در دانشگاه ها ، ایجاد محدودیت هایی برای اشتغال بانوان (به خصوص در ادارات دولتی) و از همه مهمتر حفظ کرامت زن به عنوان مدیر داخل خانه و مرد به عنوان مدیر خارج خانه اشاره کرد.\"
كافي است. آيا كرامت انساني و جايگاه والاي زن در اين است كه او را در پستوي خانه حبس كنيد تا فرزند بياورد و خانه داري كند؟؟؟؟
اين توصيه هاي شما عين بغض و غرض ورزي نسبت به زنان فعال و شايسته است. به جاي اينكه بيعدالتي و تبعيض جنسيتي را توصيه كنيد، بهتر است كمي در ارتقاي تواناييها و شايستگيهاي خود تلاش كنيد.
واقعاً متاسفم كه در اين جامعه در كنار مرداني مانند شما بايد زندگي كنم (396521)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۶ ۱۱:۲۵:۵۰
من نیز موافق این حرفم که خانم هایی که همسرانشان ثروتمند است واصولا تخصص خاصی ندارند (یا اینکه به ازای انها مردان متخصص بیکار زیاد است )با یک مصوبه جدید در قانون کار کنار بروند (396582)
 
رضا
۱۳۸۹-۱۱-۰۶ ۱۱:۴۵:۱۳
با سلام خدمت آقاي بخشي ...من از اينكه چنين موضوع مهم و حساسي را مطرح كرديد از شما بسيار سپاسگذارم . مطلب شما دقيقا يكي از معضلات جامعه است . واقعا جاي بحث عميق و گسترده اي وجود دارد . بيان شما هم علارغم كاستي ها بسيار صادقانه و دلسوزانه بود. (396587)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۶ ۱۳:۰۱:۱۷
خانمهاي محترمي كه دكمه مخالف را ميزنيد لطفا قبل از اين كار به وجدانتان پاسخ بدهيد و بعد دكمه مخالف را فشار دهيد...
حقيقتا زندگي هاي بسياري وجود دارد كه تنها با درآمد مردان اداره ميشود چيزي كه در گذشته نيز چنين بوده است ... به عنوان يك مرد آرزو دارم كه درآمد بيشتري داشته باشم و چتر حمايت و محبتم را بر همسرم گسترش دهم تا او آرامتر و آسوده تر باشد . او هم ديگر يك زن خانه دار نيست او تحصيلات عاليه دارد در اجتماع داراي هويت و بالندگي بسياري است اما به درستي ميداند كه فعاليت او بيش از آنكه اقتصادي باشد بايد فعاليتي علمي و اجتماعي باشد.
امروزه با گسترش نهادهاي مدني و حقوقي و همچنين گسترش فرهنگ و مطالبات مردم و به ويژه زنان، ديگر كمتر چون گذشته زناني پيدا ميشوند كه اهل سوختن و ساختن باشند...
زندگي من و همسرم با درآمد مردانه اداره ميشود باور كنيد من سختي بسياري كشيده ام تا جايگاه اجتماعي لازم را بدست آورم در سن بالاي سي ازدواج كرده ام و بايد بگويم كه تا پيش از بدست آوردن جايگاه لازم هيچ دختري براي من به قول معروف تره هم خرد نميكرد. دختراني كه كاري هم نداشتند ولي قرار نبود كاري داشته باشند . واساسا داشتن كار ملاكي براي ازدواجشان نبود ...
زندگي هاي بسياري را ميشناسم كه تنها با درآمد مرد اداره ميشود ولي كمتر زندگي را ديده ام كه بخواهد با اتكا به درآمد زن اداره شود. خيلي جالب آنكه در خانه اي كه درآمد زن از مرد بيشتر باشد ويا حتي درآمدشان نزديك به هم باشد آنچنان ناپايداري و اضطراب ديده ام كه حرفهاي سجاد عزيز را علارغم كاستي هايش صادقانه و قابل احترام ميدانم.
كار من، كار دولتي نيست . در ادارات دولتي كمتر معضل كارمندان زن وجود دارد ولي در محيط هاي خصوصي و غير رسمي . ميل عجيبي به استخدام زنان وجود دارد به خصوص زناني كه از وجاهت و جمال بهره مند هستند . من اين موارد را با گوشت و پوست و خونم لمس كرده ام و همواره به دوستان و هم صنفي هاي خود برادرانه نصيحت كرده ام . كه لا اقل اگر اينقدر به استخدام زنان علاقمند هستيد به ويژگي هاي اخلاقي و قابليت هاي تخصصي و علمي بيشتر بها دهيد . اما كو گوش شنوا ... اي كاش اگر دين نداريم آزاده باشيم (396658)
 
یک مرد ایرانی
۱۳۸۹-۱۱-۰۶ ۱۳:۳۱:۵۰
با این وضعیت که متاسفانه زنان در جامعه دارند چند سال آینده شاهد خواهیم بود که میگویند چرا مردها زایمان نداشته باشند و به بچه ها شیر ندهند؟!!!
اولا چرا زنان نمی خواهند بدانند که در خلقت با هم متفاوتیم هر دو انسان هستیم و هر دو محترم اما بعضی ویژگیها مردانه است و بعضی زنانه.
ثانیا چرا با وجود آنکه مردها در راستای احترام و عزت زنها حاضرند بیشتر کار کنند و زحمت بکشند تا زنها در خانه با احترام و به دور از چشم نااهلان به مدیریت خانه بپردازند باز هم گارد مخالفت میگیرند؟ آیا بد است که میخواهیم شما روی چشم ما جا داشته باشید؟آیا مدیریت خانه کمتر از مدیریت یک واحد اداری یا فروشگاه و تایپ و ... است؟ (396684)
 
۱۳۹۰-۰۹-۱۴ ۰۱:۱۲:۰۱
اگرمیخواهید کسی روی چشم شما جا داشته باشد قبل ازاینکه بخواهید به او محبت کنید باید حقوق اورا محترم بشماریدوخوشتان بیاید یا نیاید زن در اسلام بدون هیچ پیش شرطی حق اشتغال برابر با مرد را دارد و اگر بعنوان یک انسان او رامحترم میدانید باید قبول کنید هرشخص اگر مایل بود میتواند حقوق خود را اخذ نماید.خود شما حاضرید با مجموعه ای از استعدادها و توانمندیها و احساسات اجتماعی فقط به کارخانه و پرورش فرزند بپردازید که برای زندگیتان لازم است اما کافی نیست (549705) (moderator22)
 
مصطفی سیاوشی
۱۳۸۹-۱۱-۰۶ ۱۵:۴۱:۳۷
امروزه هیچ خانوم شاغل با مرد بیکار ازدواج نمیکنه این در حالیه اگر به جای اون خانوم یه آقا سرکار میرفت مساوی بود با یک ازدواج و یک تشکیل خانمواده
امروز بعضی خونواده ها دودستی میخورند درحالی که موقعیت شغلی یک آقا گرفته شده.
ضمنا به همه اونایی که میگن ایران زنان فعالیت ندارن و خارج دارن بگم امریکا 36درصد زنانشان خانه دارن در حالی که ایران 22درصد!!!! (396744)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۶ ۱۹:۱۵:۵۹
مطلب جالبی بود . ولی با مقدمه ای نه چندان خوب . ما میتونیم تعداد بیشتری وزیر خانوم داشته باشیم . این قضیه ارتباط چندانی به نسبت اشتغال در جامعه ما نداره. (396827)
 
Zane Irani
۱۳۸۹-۱۱-۰۷ ۰۳:۰۷:۴۴
من به عنوان زن ایرانی‌ از خوندن این مطلب بسیار ناراحت شدم. آقای محترم شما با کسی‌ ازدواج کن که کار نمی‌کنه. شما چطور به خودت اجازه میدی به راجع به حقوق زنان این طور حرف بزنی‌. دوره این حرفا گذشته بردار عزیز. البته اگه خانمی خواست خونه باشه یا چند سال بعد از بچه دار شدن خونه باشه هیچ اشکالی نداره، ولی‌ زنان هم مثل مردان با هم فرق می‌کنن و همه یک جور نیستن. چون بیشتر زنان کاری رو دوست ندارن نمی‌شه راجع به همه حکم کلی‌ داد. (396900)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۸ ۱۷:۴۷:۲۲
مشکل اینجاست که قانون همه جوره به نفع شما تفسیر میشه! از یک طرف مرد بایستی مهریه، خرج خانواده،هزینه خانه و فرزندان و... داشته باشه هرچند خانمش میلیاردر باشه و اون حقوق بگیر(طبق شرع مقدس اسلام) از یک طرف دیگه طبق حقوق بشر غربی در بقیه مسائل مانند کار و سایر امکانات زنان برابرند! یه خرده جالب نیست؟! فکر نمیکنید اشتغال زنان هیچ دردی از مشکلات تشکیل خانواده و مسائل مربوط را حل نمیکنه! (397307)
 
کارمند مرد کرمانی
۱۳۸۹-۱۱-۰۷ ۱۰:۰۱:۵۳
با سلام
من خودم کامند دولتم وتوي اداره کل ما نود درصد خانمها شاغل هستند به لطف مدير کل .ايشان ميگن خانمها بهتر کار ميکنند و...
وجالبه که اين خانم دکترا با هيچ مردي که کمتر از خودشونه ازدواج نميکنند واين جا است که قضيه شروع ميشه . در حالي که تو تعداد بسياري از دوستاي من بيکارن ولي فقط خانمارو ميگيرن اين يعني چه؟ وبدونينيد اين به ضرر مردا است چون نميتونن ازدواج کنن وشما خانمهاي مي ترشين واين ميشه که 4 ميليون دختر دم بخت داريم در حال ترشيدن . با يد اصلاح بشه اميدوارم . (396936)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۷ ۱۰:۳۷:۰۷
متاسفانه مادران ايراني پسر پروران خيلي خوبي نبوده اند و لذا آمار معتادين مرد و مجرمين مرد خيلي بالا است و زنان اگر كار نمي كردند ميزان كارتن خواب ها بيش از حالا بود (396947)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۸ ۱۷:۴۹:۳۶
این مشکل از بی توجهی زنان نسبت به فرزندان و همسرانشان نشات میگیره خانم محترم نه از کارکردن شما! (397308)
 
--
۱۳۸۹-۱۱-۰۹ ۰۳:۰۳:۴۲
این کارتون خوابا پدر نداشتن؟ چرا مادر فقط مسئول کار فرزند باید باشه؟ احتمالا هر دو مقصر بودن. (397451)
 
حسین از یزد
۱۳۸۹-۱۱-۰۹ ۲۳:۲۸:۳۸
جناب آقا یا خانم مقیم آمریکا اینجا ایران است و نظام حاکم نظامی اسلامی که میگوید از دامن زن مرد به معراج میرود. همین تقلیدهای کورکورانه از غرب باعث تباهی خانواده ها و فسادهای اجتماعی شده! از نصیحتهای دلسوزانه(!) شما کلی ممنونیم! (397890)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۷ ۱۴:۲۳:۰۸
سلام؛ من يك دختر شاغل و با تحصيلات دانشگاهي هستم. فقط مي خواهم بگويم قطعاً منظور از كار كردن خانمها فقط كسب درآمد نيست بلكه حضور در اجتماع و احساس مفيد بودن است بله البته خواهيد گفت حضور در اجتماع كه فقط كار كردن نيست اما تا وقتي قوانين خانواده ما به گونه اي است كه مرد به راحتي و بدون هيچگونه مسئوليتي در قبال مخارج همسر و فرزندان خانواده را رها مي كند و همسر آن مرد ( كه به علت رسيدگي به همسر و فرزندان با وجود تحصيلات، شغل خود را رها مي كند و به خانه داري و تربيت فرزندان مي پردازد) پس از سالها دوندگي در دادگاهها هيچ نتيجه اي جز انواع بيماريهاي جسمي و روحي عايدش نمي شود و فقط ادعاهاي بيشمار حمايت از خانواده و زنان را مي شنود و بس، دختر آن خانواده بايد براي گذران زندگي فكري بكند و قيد همه آنچه را كه دوست دارد از جمله ادامه تحصيل و ... را بزند و ناچاراً و به مدد قوانين عادلانه!! مانند مردان و بلكه گاهي بيشتر از آنها و البته با درآمد بسيار كمتر از آنان كار كند تا به خانواده اش كمك كند. شما كه خواهان محدوديت استخدام بانوان شده ايد گاهي سري به دادگاههاي خانواده بزنيد، بد نيست. بله من هم دوست دارم به جاي كار طاقت فرسا و در زمان طولاني؛ مانند همسالانم به انواع كلاسهاي آموزشي و هنري و ... مي رفتم. نمي دانم اگر درآمد ناچيز من براي گذران زندگي خانواده ام نبود، بايد چگونه منتظر مي شديم تا دادگاههاي عادل ما، اتفاقاتي را كه براي خانواده ام افتاده را بررسي كنند تا شايد به نتيجه برسند و البته شايد هم نرسند. در اين مدت خانواده من بايد چه مي كردند؟ هزينه تحصيل برادر و خواهرم را چگونه تأمين مي كردند؟ تحصيل به كنار، هزينه خوراك و پوشاك را چه مي كردند؟ شايان ذكر است مادر من مهريه اي هم نداشته تا به اجرا بگذارد و بتواند از آن كمك بگيرد. (397035)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۷ ۲۱:۳۸:۳۵
به نظر من این وضعیت و معضل یک دوره گذار محسوب میشه ... باید روزی بشه که زنان ما دوست داشته باشند تا در کنار مردان باشن تااینکه در برابر اونها قرار بگیرن . البته هر افراطی که وجود داره واکنشی است در برابر تفریطی که قبلا بوده و همینطور به عکس . (397141)
 
امیری
۱۳۸۹-۱۱-۰۸ ۰۱:۳۳:۰۹
باسلام
یدون ارتباط با موضوع ذکر شده موضوع مشابهی را به عرض میرسانم.در حال حاضر اگر آمار بگیرید متوجه موضوع وحشتناک سوء استفاده از مصوبه دورکاری دولت خواهید شد و این موضوع این است که عده زیادی از مدیران میانی را دورکار (در واقع دور بیکار) کرده اند و خانه نشین کردند و به آنان حقوق هم میدهند.آیا فاعلان به این امر ایرانی هستند؟!!!! (397181)
 
ali
۱۳۸۹-۱۱-۰۹ ۰۹:۲۸:۵۱
زندگي هاي بسياري را ميشناسم كه تنها با درآمد مرد اداره ميشود ولي كمتر زندگي را ديده ام كه بخواهد با اتكا به درآمد زن اداره شود. خيلي جالب آنكه در خانه اي كه درآمد زن از مرد بيشتر باشد ويا حتي درآمدشان نزديك به هم باشد آنچنان ناپايداري و اضطراب ديده ام كه حرفهاي سجاد عزيز را علارغم كاستي هايش صادقانه و قابل احترام ميدانم.
كار من، كار دولتي نيست . در ادارات دولتي كمتر معضل كارمندان زن وجود دارد ولي در محيط هاي خصوصي و غير رسمي . ميل عجيبي به استخدام زنان وجود دارد به خصوص زناني كه از وجاهت و جمال بهره مند هستند . من اين موارد را با گوشت و پوست و خونم لمس كرده ام و همواره به دوستان و هم صنفي هاي خود برادرانه نصيحت كرده ام . كه لا اقل اگر اينقدر به استخدام زنان علاقمند هستيد به ويژگي هاي اخلاقي و قابليت هاي تخصصي و علمي بيشتر بها دهيد . اما كو گوش شنوا ... اي كاش اگر دين نداريم آزاده باشيم (397500)
 
ali
۱۳۸۹-۱۱-۰۹ ۰۹:۳۰:۱۹
امروزه هیچ خانوم شاغل با مرد بیکار ازدواج نمیکنه این در حالیه اگر به جای اون خانوم یه آقا سرکار میرفت مساوی بود با یک ازدواج و یک تشکیل خانمواده
امروز بعضی خونواده ها دودستی میخورند درحالی که موقعیت شغلی یک آقا گرفته شده.
ضمنا به همه اونایی که میگن ایران زنان فعالیت ندارن و خارج دارن بگم امریکا 36درصد زنانشان خانه دارن در حالی که ایران 22درصد!!!! (397503)
 
ali
۱۳۸۹-۱۱-۰۹ ۰۹:۳۳:۵۵
اولا چرا زنان نمی خواهند بدانند که در خلقت با هم متفاوتیم هر دو انسان هستیم و هر دو محترم اما بعضی ویژگیها مردانه است و بعضی زنانه.
ثانیا چرا با وجود آنکه مردها در راستای احترام و عزت زنها حاضرند بیشتر کار کنند و زحمت بکشند تا زنها در خانه با احترام و به دور از چشم نااهلان به مدیریت خانه بپردازند باز هم گارد مخالفت میگیرند؟ آیا بد است که میخواهیم شما روی چشم ما جا داشته باشید؟آیا مدیریت خانه کمتر از مدیریت یک واحد اداری یا فروشگاه و تایپ و ... است؟ (397505)
 
۱۳۸۹-۱۱-۰۹ ۱۴:۱۳:۱۶
با سلام خدمت همه دوستان
من یه خانمم که در حال حاضر با یک مدرک فنی به قول بعضیا دهان پر کن مشغول به کار هستم. خواستم یک نکته ای رو خدمتتون بگم که همه خانمهایی که کار می کنن از سر خوشی سر کار نمیان به نسبت آماری که خودم از محل کارمون دارم عرض می کنم از هر 10 تا خانم حداقل 7 تاشون محیط آروم خونه رو ترجیح می دن منتهی مسئله اصلی این وسط قضیه مالی ماجراست
من خودم از جمله کساییم که همش میگم یاد اون روزها به خیر که یه نفر کار می کرد یه خانواده می خوردند الان همه پا به پای هم کار میکنیم بازم همیشه هشتمون گرو نهمونه. وقتی درآمد همسر من فقط کفاف اجاره خونمون رو میده باید چکار کرد؟ من شخصا حاضرم بیخیال درس و دانشگاه و مدرکم بشم بشینم تو خونه ولی از فردا باید باد هوا بخوریم. (397677)
 
۱۳۹۰-۰۹-۱۴ ۰۱:۰۶:۲۳
سلام.واقعا مایه تاسف است که عده ای این چنین درمورد حقوق زن مسلمان با بغض و حق کشی سخن میگویند.خدمت تمام مخالفان اشتغال زنان یا اشتغال زنان ثروتمندو...عرض میکنم که اگرمبنایتان اسلام و شریعت است بدانید که دین اسلام حق اشتغال را بدون هیچ و کم کاستی نسبت به مرد به زنان عطا کرده و برای ان هیچ پیش شرطی مبنی بر اولویت مرد به جهت سرپرست خانوار بودن یانیاز مالی .و...نداده.یعنی هیچ قاعده شرعی و دینی وعقلی و نقلی نخواهید یافت که ثابت کند مرد به دلیل سرپرستی خانواده ارجحیت درامر اشتغال داشته و یااینکه زنان فقط ذرصورت نیازمالی میتوانند حق کارداشته باشند.ازاقای نویسنده میپرسم این عدالت را ازکجا اورده اید که پیشنهادمیکنیدحق دخترانی که درورود به دانشگاه از پسران شایسته ترند در امراشتغال درگزینش های علمی موفق ترند را ضایع کنند که پسران فقط به زعم مذکر بودن و نه شایستگی به شغل دست یابند.کسی منکرارزش خانه داری و فرزند پروری نیست اما این مساله هیچ تضادی با حس اشتغال طلبی به منظور کسب درامد خدمت به جامعه زندگی اجتماعی مفید و... درزنان ندارد که اگرچنین بود خداوند دردین مبین اسلام ان رانفی میکرد کما اینکه طبق ایه قران گفته شده که زنان را دراجتماعات خودراه دهید هرچند که خوشایندتان نباشدچرا که دران منفعت فراوانی است.این حق زنان است که درسایه اسلام عزیز خودشان انتخاب کنند خانه دارباشند یاشاغل و هیچ بهانه نامشروعی نمیتواند حق مسلم انان را بواسطه همسر و فرزند و...از بین ببرد.کمااینکه اگر به افراد موفق درجامعه نگاهی بیندازیم اغلب انان مادرانی شاغل و موفق داشته اند. (549700) (moderator22)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.