نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 436981
توصیه‌ درباره مدیریت روانی اخبار حادثه پلاسکو
تاریخ انتشار : جمعه ۱ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۳۷
معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت توصیه‌هایی را درباره چگونگی مدیریت روانی اخبار حادثه توسط مردم و رسانه‌ها ارائه کرد.

علی اسدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ضرورت مدیریت روانی اخبار حادثه توسط مردم و رسانه‌ها توضیح داد و گفت: مردم می‌توانند با عدم پخش تصاویر و صحنه‌های ناگوار و دلخراش حادثه از طریق شبکه‌های مجازی در کاهش استرس دیگران و آرامش جامعه موثرباشند. همچنین باید از تلگرام خود برای اطلاع رسانی مثبت مثل اصلاح اخبار نادرست، دادن پیام‌های آرام بخش، حضور به موقع نیروهای امدادگر، اورژانس و مسئولان استفاده کنند.

وی افزود: بهتر است از بحث و گفت‌وگو درباره اخبار ناخوشایند در جمع‌ها و گروه‌ها و بیان و انتشار اخبار نادرست و نامطمئن به ویژه تعداد مصدومان و فوتی‌ها در بین مردم خودداری شود. مهمترین کمک سلامت روان در شرایط بحران، ارائه اطلاعات و اخبار صحیح است.

معاون دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد: در مورد حادثه به صورت هیجانی صحبت نکنید و اگر در اطراف شما افرادی مبتلا به بیماری‌های جسمی و روانی هستند، از دادن اخبار حوادث به آنها خودداری کنید.

اسدی همچنین با اشاره به تاثیر رسانه‌ها در کاهش بار آسیب روانی ناشی از این حوادث، اظهار کرد: رسانه‌ها به ویژه روزنامه‌ها و مجلات از درج تصاویر دلخراش مثل جسدهای سوخته و متلاشی خودداری کنند. همچنین نیازی به توضیحات زیاد و پرداختن به جزییات اخبار ناگوار و دلخراش کشته‌ها و مصدومان در صفحات اول آنها نیست. آنها باید دقت کنند که تا حد امکان از بزرگ کردن ابعاد این تصاویر در صفحات روزنامه‌ها و رسانه‌ها خودداری کنند.
 
کلمات کلیدی : وزارت بهداشت+پلاسکو
 
ali
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۱-۰۱ ۱۰:۵۳:۲۱
متاسفانه گزارش گر زنده تلویزون و در صحنه آنچنان شمارش معکوس فروریزی را ریپورت میکرد که انگار قرار است موشک به هوا پرتاب شود. (4127235) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.