توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 99858
کمیته ای برای بررسی هزینه احداث نیروگاه بوشهر
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۴۳
رئیس کمیته ویژه پیگیری علل تاخیر در راه اندازی نیروگاه بوشهر با اشاره به بیش از 10 سال تاخیر در راه‌اندازی این نیروگاه نسبت به مهلت قرارداد، اعلام کرد که علاوه بر علت تاخیر، ایمنی نیروگاه و هزینه راه اندازی آن نیز در این کمیته بررسی خواهد شد.

حسن غفوری فرد در گفتگو با مهر گفت: کمیته ویژه پیگیری علل تاخیر در راه اندازی نیروگاه بوشهر کار خود را این هفته آغاز می کند و در صورتی که نیاز به بازدید از نیروگاه بوشهر باشد، این اقدام انجام خواهد شد .

وی همچنین با اشاره به خبر اخیر وزارت امور خارجه مبنی بر سوخت گذاری مجدد در نیروگاه بوشهر گفت: این چندمین بار است که سوخت گذاری در این نیروگاه انجام می شود، اما اگر این سوخت گذاری به صورت درست هم انجام شود و نیروگاه همین فردا راه اندازی شود باز هم تاخیر بسیار بسیار زیادی در راه اندازی این نیروگاه اتفاق افتاده است.

غفوری فرد افزود:  قبل از پیروزی انقلاب 85 درصد نیروگاه بوشهرآن تکمیل شده و تنها تکمیل  15 درصد نیروگاه باقی مانده بود.

وی با بیان اینکه اکنون 32 سال از پیروزی انقلاب گذشته است و در سال 75 نیز قراردادی با روس ها برای اتمام این نیروگاه بسته شده، افزود: این قرارداد 54 ماهه بوده است ، یعنی در مدت چهار و نیم سال باید نیروگاه به پایان می رسیده که تاکنون این موضوع محقق نشده است.

رئیس کمیته ویژه بررسی تاخیر در راه اندازی نیروگاه بوشهر گفت: اکنون حدود 15 سال از زمان امضای قرارداد با روس ها می گذرد و تاکنون بیش از 10 سال تاخیر در راه اندازی نیروگاه وجود دارد .

وی با بیان اینکه تنها مشکل تاخیر در نیروگاه نیست، افزود: نکات مهم دیگری نیز باید مورد بررسی قرار گیرد از جمله اینکه راه اندازی نیروگاه بوشهر برای کشور چقدر هزینه در برداشته است و در مقایسه با راه اندازی یک نیروگاه جدید هزینه تمام شده آن چقدر است.

غفوری فرد افزود: نکته دیگری که باید به آن توجه شود مسئله ایمنی در راه اندازی نیروگاه است و با توجه به مشکلاتی که تاکنون به وجود آمده است این سئوال پیش می آید که چه تضمینی وجود دارد که این مشکلات مجددا پس از راه اندازی نیروگاه به وجود نیاید.
رئیس کمیته ویژه بررسی تاخیر در راه اندازی نیروگاه بوشهر نکته مهم دیگری را که باید در موضوع راه اندازی نیروگاه بوشهر مورد توجه قرار داد را انجام دوباره کاری های زیاد در این نیروگاه عنوان کرد و افزود: باید موضوع دوباره کاری ها مورد رسیدگی قرار گیرد به عنوان مثال کانال آب رسانی نیروگاه تاکنون دو یا سه بار لایروبی شده و مجددا پر شده است این در حالی است که باید مسئولان اجازه می دادند نیروگاه آماده شود و پس از آن اقدام به لایروبی کانال آبرسانی می کردند.
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.