نظر منتشر شده
۲۲۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 238189
استیضاح کنندگان وزیر علوم:
این استیضاح سیاسی نیست، برای رشد فضای علمی کشور است
بخش داخلی الف، 26 مرداد 93
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۳۸
این روزها، وزیر آرام و سر به زیر دولت یازدهم، وارد بزرگترین چالش سیاسی دوران مدیریتش شده است. پس از اعلام وصول استیضاح فرجی دانا، دولت بلافاصله اعلام کرد که سه شنبه جاری برای دفاع از وزیر خود وارد جلسه استیضاح در مجلس شورای اسلامی می شود.

کوتاه شدن زمان اعلام وصول استیضاح تا برگزاری جلسه استیضاح، موافقین و مخالفین استیضاح را به عکس العمل ها و اقدامات فوری واداشت. استیضاح کنندگان سعی داشتند امروز در گفتگو با رسانه ها و نطق های خود در مجلس این موضوع را مورد تاکید قرار دهند که استیضاح به هیچ وجه سیاسی نیست. نمونه هایی از اظهار نظرهای مدافعین استیضاح را مرور کنیم:

جعفری سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس می خواهد که لیست کامل بورسیه‌‌ها در دولت هاشمی، خاتمی و احمدی‌نژاد منتشر شود و اعلام می کند: اینکه در آستانه استیضاح بحث دروغ ۳ هزار بورسیه غیرقانونی را مطرح می‌کنند، یک سناریور روانی-رسانه‌ای هدفمند و برنامه‌ریزی شده در یک ستاد جنگ روانی است.
وی تاکید می کند: خود آقای فرجی‌دانا به شخص بنده گفت که ادعای ۳هزار بورسیه‌‌ غیرقانونی در دولت احمدی‌نژاد را قبول ندارد؛ به کسانی که چنین ادعای را دارند می‌گوییم که اسنادشان را ارائه کنند تا در صورت اثبات برخورد کنیم. دیگران برای آقای وزیر این آش را می‌پزند و ایشان مجبور می‌شود که از دست‌پخت دیگران دفاع کند. همین افرادی که بورسیه‌های غیرقانونی در دولت گذشته را مطرح می‌کنند کسانی هستند که برای وزیر علوم،تعین تکلیف می‌کنند.

سیدمسعود میرکاظمی نماینده مردم تهران
، در انتقاد از سخنان روز گذشته معاون پارلمانی رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه در صورت استیضاح فرجی دانا، نفر بعد نیز راه وی را ادامه خواهد داد، می گوید: امروز در جلسه علنی دیدند که تعدادی از نمایندگان در اعتراض به سخنان مجید انصاری که مجلس را تهدید کرده بود، استیضاح وزیر علوم را امضا کردند و تعداد امضاها افزایش یافت لذا استفاده از این نوع ادبیات به ضرر دولت است.

حمید رسایی نماینده مردم تهران پس از انتقادهای فراوان از کلیات عملکرد دولت در مجلس مدعی شده است: عده‌ای گفته‌اند که استیضاح به دلیل این است که وزیر علوم بر روی بورسیه‌های غیرقانونی دست گذاشته است. حرف بنده این است که اگر این حرف درست است آقای وزیر چرا تاکنون سکوت کرده‌اید؟ بنده به صراحت می‌گویم و از استیضاح‌کنندگان نیز می‌خواهم که اگر تا روز چهارشنبه رای عدم اعتماد به شما ندادند، با تمام کسانی که بورسیه غیرقانونی دارند و از هر پست و مقام و هر جریان سیاسی است برخورد کرده و اسناد آن را منتشر کنید.

علیرضا زاکانی نماینده تهران، نگاههای ویژه تری برای استیضاح دارد. او استیضاح را نشانه این می داند که نمایندگان هیچ امیدی به اصلاح ندارند و تاکید می کند: در جلسه ای که با فرجی دانا داشتیم، به وی عرض کردم برخی اشکالاتی که برای وزارت علوم بر شمرده می شود به دانشگاه آزاد بر می گردد. ایشان خیلی صریح جلوی نمایندگان دیگر، رئیس و نایب رئیس مجلس گفت که دانشگاه آزاد به ما پاسخگو نیست و دارد کار خود را می کند.
وی ادامه می دهد: اشکال دولت قبل از آقای فرجی دانا این بود که یک شرکت سهامی تشکیل داد و برخی از وزارتخانه ها را واگذار کرد؛ از جمله وزارت عالی اموزش عالی. آقای فرجی دانا که آمد ما امیدوار بودیم که این را جبران کند و نگذارد دانشگاه دچار یک افراطی گری مجدد شود.
وی فزود: این ها جلوی همه بورس ها را گرفتند و گفتند باید بازبینی شود. همه را معطل کردند و دانشگاه ها حساسیت نشان دادند. جمعی از نخبگان این کشور زیر سوال رفتند و خانواده ها و دانشگاه ها ملتهب شدند. مشکل بعدی سر کسانی بود که وزارت اطلاعات با توجه به سوابق شان اعلام کرده بود، این ها نمی توانند وارد دانشگاه شوند، علت هم این بود که برخی از این ها به گروه های ضد انقلاب و محارب مانند پژاک و منافقین ارتباط داشتند. زمان قبل از فرجی دانا، آمدند همه این ها را دنبال کردند تا جذبشان کنند.
زاکانی افزود: ما به آقای وزیر گفتیم شما دارید تمام گسل های سیاسی، فرهنگی، امنیتی، قومی و مذهبی را فعال می کنید. این دانشگاه، دیگر دانشگاهی نیست که در آن تولید علم صورت بگیرد. در این دانشگاه جریانی شکل می گیرد که اساس انقلاب را هدف قرار می دهد.

این در حالی است که مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: لیست‌هایی که تحت عنوان «اسامی افراد استفاده‌کننده از بورسیه خلاف روال قانون» در فضای مجازی منتشر شده مورد تایید وزارت علوم نیست و وزارتخانه متبوعش این موضوع را پی‌گیری قضایی می‌کند.
وی در اظهار نظر مهمی اعلام کرد: ظاهرا اطلاعاتی که منتشر شده در روزهای آخر دوره مسئولیت قبلی از سیستم بیرون رفته است.

همچنین صفر نعیمی‌رز سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت مجلس خبری را اعلام کرد که نشان دهنده عزم مجلس برای پیگیری شرایط دانشگاه آزاد است. وی گفت: در جلسه امروز شورای مرکزی این فراکسیون مقرر شد، رئیس دانشگاه آزاد هفته‌ای یک روز و به مدت ۳ ساعت در مجلس حضور یافته و به سؤالات نمایندگان مردم در خانه ملت پاسخ دهد.

زهره طبیب‌زاده عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، مدعی است: نمایندگانی که استیضاح وزیر علوم را خواستار شدند به خاطر بغض و کینه یا مسائل سیاسی چنین درخواستی نداشتند، دغدغه و نگرانی‌های آنها رشد علمی و پیشرفت نظام است.وی افزود: استیضاح وزیر علوم باید باعث تغییر رویه در وزارت علوم شود در غیر این صورت نمایندگان دست‌بردار نخواهند بود و به هر چیزی که باعث کند شدن رشد علمی و لطمه‌زدن به دانشگاه‌ها و علم کشور شود، برخورد خواهند کرد.

جبار کوچکی‌نژاد نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس، با تأکید بر اینکه استیضاح وزیر علوم به معنای تقابل با دولت نیست، اظهار می کند: نمایندگان با استیضاح وزیر علوم به دولت برای دوری از حاشیه‌ها و سلامت در وزارت علوم کمک می‌کنند. بیشترین عامل استیضاح انتصاب‌ افراد مسئله‌دار است. برخی دانشگاه‌ها امروز به محل تاخت و تاز جریان سیاسی خاصی تبدیل شده‌ است.

هر چند حجت‌الاسلام منتظری رئیس دیوان عدالت اداری در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود استیضاح وزیر علوم به دلیل برگشتن اساتیدی به دانشگاه است که با حکم دیوان برگشته‌اند گفت: من از این مورد خاص اطلاعی ندارم.

نصرالله پژمانفرعضو کمیسیون فرهنگی مجلس خواستار پخش زنده تلویزیونی استیضاح فرجی‌دانا شد و اظهار داشت: به نظر بنده پخش تلویزیونی مراسم استیضاح وزیر علوم ایرادی نداشته و باید این کار انجام پذیرد تا شاهد قضاوت عمومی نسبت به اقدامات و عملکرد وزارت علوم باشیم.

هرچند در سال گذشته گرفتن رأی اعتماد برای وزیر علوم، به یکی از سخت‌ترین کارهای دولت در آغاز راهش تبدیل شد، اما کمتر کسی حدس می زد که این موضوع به استیضاح وی در آغاز سال دوم فعالیت دولت منجر شود. همین موضوع سبب شد تا در خارج از گود مجلس، چهره های علمی و دانشگاهی معتبر نیز اقدام به موضعگیری در دفاع یا مخالفت با استیضاح کنند.

حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی، با بیان اینکه مسئولان وزارت علوم در جهت غیرعلمی کردن فضای دانشگاه و حتی اغتشاش، رفتار می‌کنند گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی آقای روحانی صریحا روش‌های غیرقانونی در دانشگاه‌ها را رد کرد و نظر اکثریت قاطع و شاید همه اعضاء شورا تاکید بر رعایت قانون و محکوم کردن افراطی‌گری وزیر مزبور بود.

اما صادق آیینه‌وند رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، معتقد است: وزیر علوم فردی صادق، پاک، دانشمند و جزو نفرات اول دوره تحصیلات خود هستند. دانشگاه در این مدت بسیار آرام و بانشاط بوده و ما هیچ تنش و اضطرابی ندیدیم. تیم وزارت علوم هم شخص وزیر و هم معاونین و مشاوران همه ازجمله شخصیت های خدوم و دلسوز و مخلص هستند و من فکر نمی کنم هیچ کدام ازاین افراد درخور ملامت و سرزنش باشند.

وی تاکید می کند: بهتر بود به دولت کمک می‌کردیم تا در آرامش کشور را اداره کند و فرمایشات مقام معظم رهبری را پیش روی خود قرار دهیم.

در بحبوحه مباحث امروز پیرامون ادامه استیضاح فرجی دانا، مهدی کوچک زاده نماینده مردم تهران، یک بمب خبری با خود به همراه آورد و نامه ای با موضوع جعلی بودن مدرک علمی رئیس جمهور منتشر کرد.
این خبر را کمال الدین پیرموذن نماینده مردم اردبیل در حاشیه جلسه علنی صبح امروز اعلام کرد و گفت: امروز شاهد بودیم که در جلسه علنی علیه رئیس جمهور نامه‌ای تخریبی منتشر شد که مجلس در تاریخ خود چنین چیزی به خود ندیده است. در این نامه آمده است که مدرک دکترای رئیس جمهور در زمان نمایندگی وی جعلی بوده و آقای کوچک‌زاده نماینده مردم تهران مسئولیت نگارش این نامه را برعهده گرفته است.

وی تاکید کرد: هیئت رئیسه لازم است تا در مورد این نامه واکنش نشان دهد چرا که پخش چنین نامه‌ای پیش از استیضاح وزیر علوم برای جوسازی، تخریب و تندروی است تا رئیس جمهور شجاعت و جسارت بیان واقعیت‌های پشت پرده را پیدا نکند.

این در حالی است که بهروز نعمتی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس، با اشاره به انتشار و پخش شب‌نامه علیه حجت‌الاسلام روحانی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گفت: این موضوع را پیگیری و بررسی خواهیم کرد.
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۷:۵۶:۳۹
فضاي علمي كشور را با كدام خط كش اندازه مي گيرند ؟
مگرنه اينكه جامعه دانشگاهي بايد از وزير مربوطه راضي باشد ؟
وقتي خود نمايندگان مي فرمايند كه انتصاب برخي افراد ، بازگشت دانشجويان ستاره دار و پرونده بورسيه غير قانوني محورهاي استيضاح هستند ، چه چيزي جز سياسي بودن مي توان درباره آن گفت ؟ (2318515) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۰۷:۳۱
آقای فرجی دانا افراطی‌ترین افراد را به اسم اعتدال در جریان مدیریت دانشگاهها مسلط کرده، روند تولید علم و علم آموزی را در دانشگاهها کند کرده است و دانشگاه را به صورت پایگاه درگیریهای سیاسی و جناحی در آورده است. این رویکرد مغایر قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی است. امیدواریم مجلس در تصحیح این روند با استیضاح وزیر علوم موفق شود. (2319126) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۱۲:۴۵
دانشگاه نباید عرصه جولان فتنه گران باشد. (2319139) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۲۹:۲۵
اینجور استنباط می شودکه دولت به دلیل رودربایستی نمی‌تواند وزیر علوم را عزل کند و استیضاح وی، کمکی به دولت است لذا مجلس در این زمینه به دولت کمک می‌کند. (2319189) (alef-1)
 
آرمان
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۷:۳۵:۰۲
نه بابا میبینم شما افراد با بصیرت از دل رئیس جمهور هم خبر دارین . شما ها که دل همه آدمها رو میخونین چرا از دل بابک زنجانی خبر نداشتین که میخواد چیکار کنه یا از دل خاوری یا مشائی؟!!!!!! (2319719) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۴:۲۷:۲۷
امیدوارم نماینده ها فریب وعده و وعیدها رو نخوردند.
خلف وعده این آقا در عدم استفاده از فتنه گران بر همه مشخص شد ه است.
فرصت دادن مجدد یعنی اخلال در روند دانشگاه و نفوذ افراد فتنه گر برای قرار دادن دانشگاه به عنوان پایگاه فتنه . (2321021) (alef-3)
 
بی بصیرت
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۱۲:۰۲:۳۳
اگر اینطور است پس چرا دولت میگوید حتی اگر استیضاح وزیر رای بیاورد همان مشی و رویه کنونی در وازارت علوم ادامه می یابد؟!!!!!!!!! (2323484) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۳۰:۳۰
مقام معظم رهبری بارها و بارها پیرامون فتنه 88 صحبت کردند اما می‌بینیم که افراد فتنه‌گر در وزارت علوم و دانشگاه‌ها گنجانده شده‌اند و جای سوال است که آیا اینها نمی‌فهمند فتنه چیست؟ و یا می‌دانند و می‌فهمند اما عمدا به این افراد در وزارت علوم مسئولیت داده‌اند. (2319190) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۴۹:۴۶
توجیهات دکتر روحانی در رونمایی از ادبیات اخیرشان نوعی فرار به جلو محسوب می‌شود. گروه سومی که ایشان از آن سخن به میان آورد سران فتنه و اصحاب آن هستند که در بدو سخن خواستار آشتی ملت با آنها شدند. این جماعت همانهایی هستند که به صورت نفوذی در بدنه دولت جای گرفته و افتضاحات فرهنگی را به وجود آورده‌اند و رهبر معظم انقلاب به آنان اشاره داشته‌اند برخی دیگر نیز در جابجایی‌های آقای فرجی دانا از آنها استفاده شده و موجبات استیضاح وی را به وجود آورده است این جماعت اخیرا توسط دستگاه قضا نیز مورد محاکمه قرار گرفته‌اند ولی هیچ‌گاه علی‌رغم همه وطن‌فروشی و خیانتی که به کشور و وطن کرده‌اند مورد کمترین شماتتی از سوی رئیس‌جمهور قرار نگرفته‌اند. به خوبی مشهود است که اگر این افراد همچنان در بدنه دولت باشند موجبات آشفتگی را برای آقای روحانی فراهم می‌کنند و آرامش روحی و روانی را از وی سلب می‌کنند. کاش به این توصیه و تذکر قرآنی توجه می‌شد که از منافقین دوری کنید. (2319400) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۲۳:۱۶
فعلا دانشگاه جلونگاه دانشجو های رانتی شده ! (2319333) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۵۲:۱۷
من 10 ساله دارم تو دانشگاه درس می خونم انصافا فضای درس خوندن در دوره احمدی نژاد علی رغم تمام انتقاداتی که بهش دارم بهتر بود
الان هر روز یه بحث جدید یه دعوای جدید
تمرکز رو از دانشجو گرفتند
هر روز منتظره یه خبر جدید در وزارت علوم و دانشگاه ها هستیم (2319259) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۲۱:۰۱
میشه چندتا از خبراتون رو برای ما هم بگید که ۱۴ ساله توی این دانشگاه‌ها هستیم؟
معمولاً شما وقتی دلتون با یک جریان سیاسی هست سرتون به کار خودتونه ولی وقتی ناراحت هستید که افرادی با سلیقهٔ متفاوت با شما مدیریت می‌کنند مدام دلتون شور می‌زنه به خصوص که زندگیتون به همین سلیقهه‌ها بسته باشه. بالاخره یه پای این مشکل عدم تمرکز خود شما هستید. (2319327) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۴:۲۴:۱۴
استیضاح وزرا جزو قوانین مصوب است و هیچ‌کس نمی‌تواند این حق مسلم را از نمایندگان سلب کند. (2321010) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۲۹:۲۳
تو چی می خونی که ده سال طول کشیده (2319351) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۴:۲۶:۰۱
در کشورهای دیگر رییس جمهور استیضاح میشه هیچ خبری نمیشه اینجا یه وزیر ناکارامد را میخواهند استیضاح کنند همه کشور رو به هم ریخته اند! (2321017) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۳۰:۴۲
شما مگه چطور درس می خونید که این مسائل حواس شما را پرت می کند؟
والله ما دکترا را داریم تموم میکنیم ولی این مسائل سیاسی هیجان را زیاد میکرد و فضا را از قبرستانی شدن دانشگاه نجات می داد! (2319353) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۱:۴۴:۴۶
دروغی بگو که بگنجه. 10 سال توی دانشگاه چه می کنی برادر یا خواهر؟! (2319581) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۸:۵۲:۵۴
لیسانس + فوق لیسانس + دکترا (2319847) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۱۸:۰۴:۰۲
اگه به صورت معمولی دوره کارشناسی 4 سال، دوره ارشد 2 سال و دوره دکتری 5 سال طول بکشه، جمعش می شه چند!؟ به عمو بگو!؟ آبباریکلا! (2324380) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۲۳:۱۵:۴۵
سلام
شاگرد خوبی هم که باشی، با فرض یک رشته مهندسی، 9 ترم کارشناسی (که عملا به دلیل اینکه آزمون ارشد یک بار در سال برگزار میشه، به عبارتی 5 سال رقم می خوره)، 4 ترم کارشناسی ارشد(2 سال)، 4 الی 5 سال هم دکتری، 1 الی 2 سال هم دوره پسا دکتری
فکر کنم 10 سال بیشتر بشه. به هر حال اگر شنا اونقدر باهوش هستی که چهار ساله همه این مقاطع رو بخونی، خودت رو حتماً ناسا معرفی کن! (2324899) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۷:۱۲:۲۳
ده ساله شما چی میخونی ؟!!!!!!! (2319693) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۸:۰۹:۲۰
۱۰ سال توی دانشگاه چیکار می کنی تو!؟ (2319779) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۸:۲۳:۱۱
دلیل آرامش زمان احمدی نژاد این بود که هر دانشجویی بحث وانتقاد علنی می کرد مطمئن بود بی برو برگشت اخراجه !!! اما امروز آزادی بیان است مخالف ومخالف حرفشان را می زنند .حالا اگر ناراحتید دوباره دانشجویان را (البته مخالفای دولت را) تهدید به اخراج کنند تا آرامش برقرار وشما هم راضی شوی !! (2319797) (alef-10)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۸:۴۵:۴۴
معلومه که درس نمی خونی اگر نه 10 سال تو چه مقاطعی داری درس می خونی
لیسانس 4 سال ارشد 2 سال دکترا هم که 4 سال نمی شه؟!!!!!!!!!!!! (2319829) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۲۳:۱۸:۰۸
دکترای رشته برق، حدود 5 سال طول می کشه
دوره کارشناسی برق هم معمولاً دانشجوها 4.5 ساله تمام می کنند
شما چه رشته در پیتی می خونی که تو 6 سال همه این مقاطع رو میشه گذروند!؟
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مخابرات از دانشگاه علم و صنعت (2324907) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۸:۵۱:۴۴
برادر بزرگوار شما به دلیل بی استعدای تمرکز نداری تقصیر رو گردن اینو اون نینداز مگه 10 سال هم تحصیل در دانشگاه می شه ؟ حتماً الان 20 سال دیگه هم از درسات مونده ! (2319842) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۱۸:۳۰:۱۱
حداقل دوره تحصیل در دوره کارشناسی 4، ارشد 2 و دکتری 4.5 سال است. جمعش میشه چند!؟ (2324423) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۳۶:۰۳
بنده هم هفت سال است که دتنشجویم. انصاف هم چیز خوبی است دوست عزیز (2319925) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۵:۲۰:۵۱
حتما تو همون دانشگاهي هستي كه احمدي نژاد هم هست! (2321205) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۵۲:۵۷
چرا هیج حرفی از 5000 بورسیه دولت خاتمی نیست؟
اره شاید چند نفر سفارشی هم تو بورسیه باشه مثل همه ی دولتها، ولی چرا فقط به دولت احمدی نژاد گیر دادید و همه را غیر قانونی می دانید؟
اگر دین ندارید آزاده باشید..... (2319263) (alef-1)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۰۳:۲۰
اگر مساله شما رشد علمی کشور است از اعضای هیات علمی و افرادی که با تولید علم سروکار دارند نظر سنجی کنید و آن را مبنا قرار دهید!! (2319282) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۳۱:۰۸
اینها خودش یک مشت بی سواد هستند فکر کردی اصلا میدونن هیات علمی چی ؟ mp3 ! (2319354) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۱۹:۱۶
میگم بیان از تو بپرسن (2319462) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۵۲:۲۳
دوست عزیز آقای فرجی دانا هر چه باشد بارقه ی امید را به دانشگاههای این کشور برگرداند. بنده دانشجوی دکتری دانشگاه تهران هستم و به صراحت به عنوان یکدانشجو از اقدامات ایشان حمایت میکنم. (2319407) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۵۷:۲۴
بنده دانشجوی دکترا در دانشگاه تهران دانشکده حقوق هستم. به حمدالله هم با چندنفری از این حضرات بورسیه ،البته نمیدانم اینها جزو بورسیه های غیرقانونی اند یاخیر ،واحد مشترک داشته ام و هم با چند دانشجوی ستاره دار بازگشتی. اولا در این یک سال هیچ اتفاق خاصی حداقل در دانشگاه تهران در جهت تشنج آفرینی ، تشویش وامثالهم شاهد نبوده ام. از نظر علمی هم خدای من شاهد است که این افراد بورسیه که در میان ایشان هم نماینده ی مجلس ، هم استاندار سابق دیده می شود به هیچ وجه صلاحیت علمی ندارند اما از این نظر دانشجویان ستاره دار سابق در جایگاهی هستند که باید باشند یعنی در کلاس درس و شایستگی این صندلی ها را دارند.این ها حداقل مشاهدات عینی بنده می باشد.
حال دو سوال دارم: یک برچه اساس و با چه ملاکی ادعا می شود رشد علمی کشور در حال کند شدن است؟ اصلا ملاکی برای رشد علمی داریم؟ برای مثال اگر منظورتان تعداد مقالات است که اندکی تحقیق و یا حتی قدم زدن در اطراف میدان انقلاب میزان سندیت علمی مقالات را نشان می دهد. در ثانی بی سوادترین اساتید در دولت قبل و بنا بر موازینی غیرعلمی جذب هیئت علمی شده اند چرا آن موقع چیزی نگفتید و حال که تلاش می شود تا جذبها تاحدی با دخالت گروه ها که از ملاکهای علمی استفاده میکنند صورت بگیرد مخالفت می کنید؟ دوما رئیس دولت قبل بارها گفت که دانشجوی ستاره دار نداریم. اگر او راست میگفت پس دیگر به بازگشت چه کسانی مخالفید و اگر نه چرا کسی به او چیزی نمی گوید؟
بر دانشگاه و دانشگاهیان و اهل علم حداقل روشن است که در این استیضاح آنچه اصلا مدنظر نیست رشد علمی و علم و مقولات تخصصی است سیسی کاری را کنار بگذارید و اندکی از مصالح فردی و گروهی فراتر بروید حداقل اندکی سعی کنید به معنا و نه فقط به نام نماینده ی مردم باشید. (2319412) (alef-10)
 
روح الله
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۷:۱۹:۴۳
از یک طرف نگران درس دانشجویان هستند و از طرف دیگر یک مشت فامیل بیسواد خود رابه نام استاد به دانشگاه تحمیل میکنند.دم خروس یا قسماینها میخواهند سر دانشگاه را با پنبه ببرند و تفکر انتقادی را ریشه کن کنند. (2321731) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۸:۰۴:۴۴
بهترین اساتید در زمان وزیر قبلی از دانشگاه اخراجی و برخی چهرههایی که سواد کافی برای استاد شدن را نداشتند جایگزین کردند
ضمنا آقایان دلشان برای بهبود فضا علمی نمیسوزد اینان بیشتر فکر تثبیت فدرت خود و همفکرانشان میباشند (2319772) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۰۸:۵۶
درمهلتی که نمایندگان برای اصلاح خطاهای قانونی به وزیر دادند، متأسفانه وزیر علوم در مقام جبران برنیامد. (2319132) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۳۹:۳۸
مردم منتظر استیضاح وزرای آموزش و پروش، صنعت و تجارت، دارایی و ورزش و جوانان هستند. (2319217) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۲۴:۰۸
شما مردمی نیستی پس از طرف خودت حرف بزن (2319336) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۲۰:۵۳
فکنم اسم باقی وزارت خونه ها رو بلد نبودی والا اونارم می گفتی (2319467) (alef-10)
 
آرمان
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۷:۳۹:۳۰
اتفاقا مردم منتظر رای اعتماد دوباره به وزیر علوم هستن (2319724) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۲۰:۰۰
کار ایشان کاملا صحیح بوده چی رو باید جبران می کردن (2319464) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۰۹:۵۵
مطالبه جدی رهبری پس از فتنه 88، اسلامی شدن علوم انسانی بود و فقه جعفری بی شک چنین پتانسیلی را دارد. ایشان ریشه فتنه را در غربی و ترجمه‌ای بودن این متون می‌دانستند؛ اما در طول 1سال گذشته عزم جدی در این مسیر دیده نشده است. امیدواریم پس از استیضاح رویکرد دولت متناسب با این مطالبه تنظیم شود. (2319135) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۵۱:۳۳
ولى بنظر ميايد صد درص سيلسى است اين استيضاح (2319256) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۰:۳۲:۲۸
بنظر؟؟؟ مثل روز روشن واضح و آشکار است (2320113) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۵۰:۲۵
ببخشيد خود استيضاح كنندگان همچين ادعايي ندارن شما از كجاي متن استيضاح به اين مسئله پي بردي ؟ (2319518) (alef-10)
 
mithra
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۱۱:۱۴:۱۰
ببخشید فرمولهای ریاضی آمار که اسلامی و غیر اسلامی ندارد که غربی باشد یا شرقی.
دانشگاه به عنوان محل علم متدولوژی تحقیق و تجربه و نتایج تجربی و علمی را به بحٍث و آموزش میگذارد. حتی در مقوله فلسفه نیز مبنا علم دانشگاهی بر همین اساس است. لذا مثلا اگر در مقوله روانشناسی قاونو شرطی شدن را که حاصل یک مطالعه تجربی و آماری است نفی کنیم ، محل آن دیگر دانشگاه و علم نیست . میتواند در حوزه های مفاهیم ماورائی و استنتاجات غیر عقلی آن را بررسی کرد ولی قطعا علم نیست.

پتانسیل فقاهتی در حوزه فقه و موارد مرتبط قابل طرح است. قطع یقین به فرمول فیزیک شیمی نه احاطه دارد و نه وارد میشود .
و در مواردی نظیر حقوق بین الملل " اساتید و دانشجویان میدانند که در دانشگاه موارد ارزشی و تشریع الهی بررس ینمیشود بلکه ترمینولوژی و متدو لوژی ان قواعد بر پایه زبان مشترک بین المللی آموزش داده میشود که مثلا اگر شما روزی در یک مورد حقوقی در مجامع بین المللی حاضر شدی بدانی معنای کلمات و ... چیست و حوزه عمل آنها در سطح جهانی چیست و بالفرض اگر گفتید ملت برداشت همگانی از آن یکسان میشود و بدنبال آن بحث های ارزش و علائق قابل طرح هستند.
لذا از دوستانی که اینگونه نظرات را نقد میکنند خواهش میکنیم حداقل برداشت و درک درستی از آنچه وجود دارد بدست بیاورند و پس از آن نظرا خود را موثر بدانند. و الا همان حرف آقای روحانی مصداق پیدا میکند که " چرا بیسوادان نقد میکنند".
در خاتمه : برای اینکه یک تحقیق تبدیل به مقاله شده و منتشر شود حداقل یک روند چند ساله (بیش از 3 سال ) را در بر خواهد داشت که آمار این مقالات بعنوان یک مشخصه سطح علمی و تراز دانشگاهی ملاک قرار میگیرد. آقای استضاح کننده آیا توجه دارند که اگر سطح علمی دانشگاه پایین آکاده حاصل باز زمانی چند سال گذشته ( حداقل 3 تا 5 ) است. لذا چرا امروز آدرس عوصی داده میشود. (2323385) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۱۲:۱۴
خطکش این است که رتبه علمی ایران در سال گذشته یک پله سقوط کرد (2319447) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۶:۱۵:۰۵
نامه بر علیه ریس جمهور سیاسی نیست نه؟ (2319659) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۰۰:۳۰:۳۰
این استیضاح سیاسی است. برای رشد فضای علمی کشور نیست، (2322819) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۰۰:۵۷
من به عنوان یه دانشجو به طور قاطع از فرجی دانا حمایت می کنم (2318536) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۰۸:۰۳
در دوران وزارت آقای فرجی دانا کشور دچار مشکلات مختلفی شده و رشد علمی که از چندی پیش آغاز شده بود با چالش مواجه شد. ما امروز شاهد افت علمی در کشور هستیم و رشد و حتی رتبه علمی کشور نیز تنزل پیدا کرده است. (2319130) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۱۷:۰۴
امیدواریم سیاست وزارت علوم در رابطه با نگارش پایان نامه و مقالات علمی توسط موسسات در قبال دریافت پول تغییر نماید.
آقای فرجی دانا در این رابطه هیچ کاری نکرده اند. (2319150) (alef-3)
 
رسول
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۳۶:۲۵
دروغ...دروغ...دروغ....
ای انسان دروغ چیز بدی است!
اتفاقا رتبه ایران به 15 رسیده است. یعنی بهتر شده است.
الف جان چون کامنت های من را هیچ وقت منتشر نمی کنید، قصد دارم وبلاگی بزنم و کامنت هایم را آنجا منتشر کنم! (2319208) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۱۳:۰۱
تو دو ترم که تازه اکثر دانشگاهها یک ترمه که رئیسشون عوض شده شما شاهد کاهش رشد علمی بودی؟!؟!؟ (2319880) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۱۴:۲۰
بنده هم دانشجو هستم با استیضاح کاملا موافقم! (2319143) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۰۰:۴۳
شما کامرانشون هستی یا فرهادشون داداش؟ (2319425) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۰۱:۴۸
چطور عزیز من دیگه نمی تونی سفارشی نمره بگیری ؟ عزیز ادامه تحصیل استعداد می خواد نه اجبار ! (2319859) (alef-10)
 
س
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۴۰:۲۲
من هم به عنوان یک هییت علمی دانشگاه با سابقه ۲۰سال از اقای فرجی دانا حمایت میکنم. (2319219) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۱۸:۳۲:۴۲
بنده هم به عنوان یک هیات علمی دانشگاه با بیش از 25 سال سابقه کار موافق استیضاح ایشان هستم. (2324427) (alef-3)
 
پزشك
۱۳۹۳-۰۵-۲۹ ۱۴:۵۳:۲۱
اينجانب بعنوان يك پزشك متخصص مخالف استيضاح وزير محترم بوده و علت را در سياسي بودن اين قضيه ميدانم ، غير سياسي بودن اين استيضاح دروغ بزرگي است كه همه اقشار ملت ايران از آن آگاهند (2326592) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۴۰:۵۶
بنده هم به عنوان يك دانشجو از دانشگاه امير كبير در رشته مهندسي پزشكي به شدت با استيضاح موافقم!! آنچه در اين يكسال ديديم بازگشت آشوب و فتنه به دانشگاه با نام شور و نشاط!! بود... خلاصه گفتم. فرمايشات مقام معظم رهبري را نيز فراموش نكنيد. (2319223) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۲۷:۴۲
شما احیانا جزو اون 3000 نفر نیستی؟ (2319346) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۴۸:۳۴
اخه تو بعنوان يک دانشجو چي ديدي از فرجي دانا که حمايت مي کني، حداقل نام ببر تا من دانشجو هم بدانم (2319960) (alef-10)
 
ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﺳﺘﺎﺭﻩ دار
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۰۹:۰۰
ﺍﻣﻴﺪ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﺍﻗﺎﻱ ﺩﻛﺘﺮ ﻓﺮﺟﻲ ﺩﺍﻧﺎ ﻧﺎﻛﻔﺘﻪ ﻫﺎﻱ ﺩﻭﻟﺖ ﻗﺒﻞ ﺭﺍ-ﻣﺜﺒﺖ ﻭﻣﻨﻔﻲ ﺑﺎ ﺷﺠﺎﻋﺖ ﺑﻴﺎﻥ كند (2318558) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۱۴:۵۲
مثبت بگه دولت تزویر و دروغ یازدهم
خیلی خندیدم (2319145) (alef-3)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۳۸:۳۲
امیدوارم همیشه خندان باشی، هرچند که از نوشته ات پیداست که در درونت غوغای از غم بر پا است.
مشخص است که کاملا نسبت به نقصان نقاط مثبت در گذشته آگاهی داری (2319214) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۵۸:۳۴
همه می دونیم دولت تزویر و دروغ کدوم دولت بود. همه می دونیم. (2321633) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۱۶:۳۹
اقا چرا میترسید بگید سیاسیه
اصلا همه چی سیاسی هست
وزیری که دانشگاهها رو جولانگاه فتنه گرهای سیاسی میکنه باید هم استیضاح بشه
مگر معاون ایشون اقای توفیقی که یکی از عناصر اصصلی فتنه بوده سیاسی نیست
امیدورام استیضاح رای بیاره (2319147) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۵۷:۱۷
مجلسی که میانگین رای 5 درصد مردم رو داره هیچ حقی رو نمیتونه داشته باشه (2319533) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۱۸:۳۳:۳۳
دولتی که به زور 50 درصد رای مردم رو گرفته، چی؟ (2324430) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۱۰:۰۴
متاسفانه برخورد سیاسی باعث شده که خشک و تر با هم بسوزند.
ببینید یک عده ای تخلف کرده اند که شاید حداکثر حدود 10-20 درصد بیشتر نیستند. لکن بقیه هم که شرایط لازم را داشته اند دارند چوب اینها را می خورند. البته خوب و لازم است که مدارک دوباره بررسی شود لکن نباید با آبروی افراد بی گناه بازی شود. نباید به هر کسی که بورس شده انگ غیرقانونی بودن زد. خیلی از اینها شاگردان ممتاز بوده اند. (2318561) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۱۸:۳۰
کار اگر درست باشد توجیه ندارد دلایل ارائه شده همه بهانه است و استیضاح کاملا مشخص و واضح است است که سیاسی است امیدوارم که مردم خوب این افراد را بشناسند و در اینده به افرادی مانند اینها رای ندهند. (2318585) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۲۴:۰۱
این همه تاکید بر سیاسی نبودن خود دلیل بر سیاسی بودن است آفتاب آمد نشان آفتاب، وگرنه لازم به این همه تاکید نبود! (2318604) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۲۶:۵۶
به نظر من زودتر از این باید با این وزیر برخورد می‌شد حالا که تقریبا هر کاری که خواستند کردند. دانشگاه جای سیاسی بازی نیست. (2318614) (alef-10)
 
محمد جواد
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۴۷:۴۹
کاملا تابلوئه (2318671) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۵۵:۴۲
حتی دلایل ذکر شده در استیضاح سیاسی بعد شما میگی سیاسی نیست ؟ من الان گوشام مخملی ؟ (2318688) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۵۶:۰۳
اما رویکرد ما در انتخابات مجلس بعدی کاملا سیاسی خواهد بود و اگر بار دیگر با شمشیر رد صلاحیت مردم را از صندوق ها فراری ندهند مجلس جدیدی که منعکس کننده نظرات و خواسته های مردم باشد تشکیل خواهیم داد . (2318692) (alef-10)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۵۶:۰۶
واقعا این دقیقا توهین به شعور مردم هست این چنین حرفی...یعنی ما نمیفهمیم چرا ایشون استیضاح میشن؟؟؟الف جان منتشر کن... (2318694) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۵۸:۰۸
مسئولین کنونی وزارت علوم و همچنین چهره هایی نظیر میلی منفرد و مجتبی صدیقی نیز از جمله افرادی بودند که در پایان دولت اصلاحات با حکم مصطفی معین به خارج از کشور بورسیه شدند. (2318702) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۱:۰۴:۱۶
میلی منفرد مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق قدرت در سال ۱۳۵۶ از دانشگاه صنعتی امیرکبیر دریافت کرد و پس از آن موفق به اخذ دیپلم تخصصی از مدرسه عالی سوپیلک (به فرانسوی: Supélec) در سال ۱۳۵۹ شد. میلی‌منفرد با پشت سر گذاشتن دوره کارشناسی ارشد خود در رشته مهندسی برق قدرت در دانشگاه پاریس ۶ در سال۱۳۶۰، در نهایت مدرک دکتری مهندسی برق قدرت خود را نیز سه سال بعد از همان دانشگاه دریافت کرد.[۵]

وی در حال حاضر استاد پایه ۲۵ (استاد تمام) مهندسی برق و عضو هیات علمی گروه قدرت دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر است (2319541) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۱۸:۳۹:۴۶
خوب برادر جان! ما هم همین رو می گیم دیگه! ایشان و خیلی های دیگر که امروزه بر پست های ریاست تکیه زده اند، با همین شیوه دکترا گرفته اند! (2324441) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۲۳:۲۴:۴۸
اون زمانی که برخی از جوانها از بهترین دانشگاهها درسشان را رها کردند و برای دفاع از وطن به جنگ رفتند، این آقا دنبال تحصیلات خارج بوده. وای به حال ما که اینگونه افراد بر ما حکومت کنند (2324919) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۵۸:۳۰
تنها سه روز پس از انتصاب مجتبی صدیقی به عنوان معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، فرزند وی محمدبشیر صدیقی طی نامه شماره ۱۹/۱/۱۱۸۰۹۱ مورخه ۲۳/۹/۱۳۹۲ از سوی وزارت علوم جهت بورسیه به مدیر کل بورس و امور دانشجویان خارج معرفی شد.
محمدبشیر صدیقی از دانشجویان ورودی سال ۸۲ رشته صنایع امیرکبیر است که هم اکنون در حال اتمام تحصیلات خود دانشگاه دلف هلند است (2318703) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۴۴:۰۸
ایشون دانشجو خارج کشورند با هزینه شخصی (2319505) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۸:۵۹:۴۰
فرجی دانا قهرمان ملی مبارزه با رانت خواری است درود بر او (2318707) (alef-10)
 
سانسورچی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۰۳:۲۴
این استیضاح سیاسی نیست، برای رشد فضای علمی کشور است !!!

این مسخره ترین حرفی بود که در این چند سال شنیده بودم ! (2318722) (alef-13)
 
ایرانی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۰۴:۲۸
مگر طبق قانون استیضاح وزیر یا وزرا حق مجلس نیست . دیگه چرا این همه سر وصدتپا به پا میکنید (2318728) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۷:۱۴:۱۴
دستشویی‌رفتن در کلاس حق دانش‌آموز است، اما هر وقت نوبت به او رسید که درس پس دهد، در دستشویی یافت شود! حقش نیست. (2319695) (alef-10)
 
الف ر
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۷:۲۷:۴۸
بله استيضاح حق مجلس بلكه وظيفه مچلس است اما اونيكه بايستي استيضاح وشايد هم محاكمه ميشد الان نشسته به اين ملت ميخنده اين وزير ميبايستي با توجه به اقدامات شچاعانه اش تشويق ميشد (2319704) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۰۵:۲۶
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، اعلام کرد: با گذشت هشت ماه از سال 2014 محققان ایرانی با تولید 25 هزار و 217 مقاله نمایه شده در اسکوپوس در رتبه پانزدهم تولید علم جهان قرار گرفته‌اند.

دکتر جعفر مهراد در گفت‌و‌گو با ایسنا اظهار داشت: محققان ایرانی از ابتدای سال میلادی جاری تا 17 مردادماه جاری (17 اوت 2014) بالغ بر 25 هزار و 217 عنوان مستند علمی را در مجلات علمی نمایه شده پایگاه استنادی اسکوپوس که دومین پایگاه استنادی معتبر جهان است ارائه کرده اند.

وی گفت: رتبه ترکیه که یکی از کشورهای نوظهور علمی در منطقه و در بین کشورهای اسلامی است با تولید 22 هزار و 311 مدرک - دو هزار و 906 مدرک کمتر از ایران - نوزدهم است.

این استاد علم اطلاعات و دانش شناسی گفت: رتبه اول مربوط به ایالات متحده آمریکا است. این کشور در بازه زمانی مزبور 324 هزار و 879 مدرک تولید کرده است. رتبه های دوم تا پنجم به کشورهای چین، انگلستان، آلمان و ژاپن تعلق دارد. این کشورها به ترتیب 266 هزار و 558 مدرک، 94 هزار و 706 مدرک، 85 هزار و 888 مدرک و 66 هزار و 655 مدرک تولید کرده اند.

وی تصریح کرد: کشور هندوستان به عنوان یک کشور نوظهور علمی رتبه ششم تولید علم جهان را با تولید 64 هزار و 756 مدرک به خود اختصاص داده است. کشورهای فرانسه، ایتالیا، کانادا و اسپانیا نیز به ترتیب در جایگاه هفتم تا دهم تولید علم جهان نشسته اند.

این استاد علم سنجی تصریح کرد: کشورهای استرالیا، کره جنوبی، برزیل و هلند به ترتیب در این بازه زمانی تعداد 46 هزار و 164 مدرک، 42 هزار و 848 مدرک، 32 هزار و 583 مدرک و 30 هزار و 789 مدرک تولید کرده اند.

سرپرست ISC گفت: بعد از جمهوری اسلامی ایران که در حال حاضر رتبه 15 تولید علم جهان را در دست دارد، فدراسیون روسیه با تولید 24 هزار و 495 مدرک، تایوان با تولید 22 هزار و 746 مدرک و سوئیس با تولید 22 هزار و 743 مدرک به ترتیب رتبه های 16، 17 و 18 را از آن خود کرده اند.

مهراد خاطر نشان کرد: ترکیه نیز بعد از این کشورها حائز رتبه 19 تولید علم جهان است و سوئد نیز با تولید 20 هزار و 158 مدرک در جایگاه 20 تولید علم جهان نشسته است.

وی در پایان گفت: روزهای اخیر افرادی که اطلاعات موثقی از روش گزارش تولید علم در اختیار ندارند از تنزل تولید علم ایران گفتگو می کنند. در حالی که ایران در حال حاضر رتبه 15 تولید علم جهان را در اختیار دارد ممکن است در ماه های آینده وضعیت متفاوت داشته باشد و این متفاوت بودن امری کاملا طبیعی است و نشانه تنزل نمی باشد. علت آن تکمیل شدن آمار تولید علم و قرار گرفتن کشورها در موقعیت طبیعی تولید علم است. این مورد در سال های قبل نیز وجود داشته که آمار های آن سال ها نیز بر اساس این استدلال کاملا موثق و طبیعی می باشد. (2318731) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۳۷:۴۰
شما ببین کسی تو دنیا یک بار به مقالات ایرانی ها رفرنس داده می شه ؟! این مهمه !
طرف نوبل می بره 3 تا مقاله داره ! اینجا استاد 300 تا مقاله داره ! (80% دزدی علمی است ! ) مگه سطح علم به تعداد مقاله اس ؟!
برای کسی که تا به حال دانشگاه ندیده این حرف ها را می تونید بزنید نه واسه قشر دانشگاهی ! (2319212) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۵۱:۵۳
جواب شما چه ارتباطی به حرف ایشون داشت؟ ایشون یکی از معیارهای معتبر برای پیشرفت علمی رو بیان کردن که کاملاً هم منطقیه. شما معیار دیگه ای دارین؟ (2319404) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۲۹:۳۳
خب این از کرامات هم فکران شماست (2319483) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۲۱:۵۶
توليد مقاله مهم نيست.مهم تأثير در علم هست. (2319894) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۲۹:۴۳
این بسیار غیر علمی است که دولت‎مردان ما، هیچ فرقی بین مقاله‎ای که صدها ارجاع بهش داده می‎شود (یعنی صدها نفر و گروه علمی در نقاط مختلف می‎خوانند و ازش استفاده می‎کنند) با مقاله‎ای که هیچ ارجاعی نمی‎گیرد (یعنی هیچ‎کس آن را دارای اطلاعات دارای استناد نمی‎بیند) هیچ فرقی نمی‎گذارند. این رویه می‎تواند تولید علمی ما را به سرنوشت تولید خودرو دچار کند! تولید انبوه بدون کیفیت.

اما حالا مشکل همین جاست؛ فرجی دانا سعی می‎کند کیفیت را بالا ببرد و گروهی احساس می‎کنند که با حقوق مسلم آنها تعدی شده است! و فریاد وامصیبتا سرمی دهند!!! (2319914) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۰۸:۵۳
از مجلس تشکر می کنم که مشکلات اقتصادی مردم را حل کرده اند و اکنون به دنبال حل مشکلات دانشجویان هستند. (2318740) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۰۷:۲۲
خیلی خوب گفتی.
همچین نماینده هایی داریم ما!! (2319125) (alef-10)
 
حامد
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۲۳:۳۶:۳۱
مغلطه گر!
حل معزل اقتصادی، بر عهده دولت است. وعده ای که دکتر روحانی تحقق 100 روزه اش را داد و ...
امثال تو با غبار آلود کردن فضا می خواهید موج سواری کنید؛ ولی هیهات از این بار، به هیچ وجه نخواهیم گذاشت 76 الی 80 تکرار شود.
ما بسیجیان روح الله با شهیدان عهد خون بستیم
از ولادت یا علی گفتیم تا به آخر با علی هستیم (2324939) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۱۱:۲۵
استیضاح وزیران کارآمد چیزی جز ضربه به دولت و مردم نمی باشد (2318747) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۱۵:۰۳
نمایندگان افراطی در انتخابات بعدی توسط مردم از مجلس کنار گذاشته خواهند شد (2318758) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۱۰:۲۷
البته اگر آن شش عزیز مجالی برای انتخاب بگذارند (2319298) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۱۶:۰۷
چطوری است که در دولت قبلی هرچی میگفتند دانشجوی ستاره دار ٰ‌همین نمایندگان تکذیب میکردند و حالا وجودشان را تائید؟
یک بام و چند هوا؟ (2318763) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۱۶:۲۸
چقدر ظلمه کسی که با 30 هزار رای اومده مجلس

نخبه و استاد عزیز و فرهیخته ای چون فرجی دانا رو بخواد استیضاح کنه!!


کاش راهی علنی برای حمایت از این وزیر عزیز بود (2318764) (alef-1)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۱۶:۴۳
چه کسانی هم صحبت می کنند، سیاه ترین دوران وزارت علوم و دانشگاه ها در دوران 8 ساله شما اتفاق افتاد. (2318765) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۱۶:۵۸
درود بر شرفت. مقاومت کن حتی اگر استیضاح بشی. جاودانه شدن بهتر از یه دوره ی 4 ساله وزیر بودن. (2318766) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۱۷:۱۸
این استیضاح طلبانند که خود لایق استیضاحند.

دکتر فرجی دانا در دل اهالی دانشگاه بویژه دانشجویان دکترا قرار دارد. (2318767) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۲۰:۳۹
رانت و رانت خواری در حیطه علم بزرگترین مانع رشد علمی است هنگامی دانشجویان دکتری از کمترین امکانات معیشتی برخوردارند برخی آقازاده ها و افراد با نفوذ و برخی سیاسیون دولت قبل بدون آزمون وارد دوره دکتری شده و همزمان بورس هیئت علمی و حقوق از بیت المال می گیرند حتی دانشگاه هم خیلی آفتابی نمی شوند چه انگیزه برای دانشجوی زحمت کش و متکی به خود باقی می ماند لطفا دامن جامعه علمی کشور را از رانت و ناپاکی پاک کنید جامعه علمی را از افرادی که فقط به منافع خویش می اندیشند پاک کنید (2318774) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۳۳:۰۲
شما اگر نگران رشد علمی بودید، اینقدر فرار مغزها نداشتم.
شما با این کارها خودتون رو نزد ملت هر روز کوچک تر می کنید. (2318808) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۳۶:۰۳
با این کار فقط آبروی نداشته خودشون رو می برند! برای کسانی که این جماعت رو درست نمی شناختند دستشون رو شد. (2318819) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۳۶:۳۶
ما دانشگاهیان از آقای فرجی دانا حمایت می کنیم!!!! (2318822) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۴۰:۱۴
هر دم از این باغ بری می رسد (2318828) (alef-13)
 
ایمان
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۵۷:۴۸
سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. سیاسی است. (2318853) (alef-13)
 
یوسف
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۵۷:۵۵
دم کوچ کزاده گرم به این میگن جدال احسن، با روش و منش خودشون جواب داده

مگر قرار نیست در جواب استیضاح و عملکرد شخص وزیر در این مدت موضوع بی ربط بورسیه های دولت قبل را مطرح کنند ؟ پس بهتر است با همین استدلال همه بورسیه ها و مدارک سال های پیش از جمله مدرک شخص رئیس جمهور هم مورد بررسی قرار بگیره

از طرفی به نامه ای که توی روز با نام نویسنده مشخص و با کسب اجازه از هیئت رئیسه پخش میشه نمیگن شبنامه ، یکی این مطلب رو برای جناب پیرموذن روشن کنه (2318854) (alef-13)
 
رشتی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۱۹:۵۹:۳۲
چشم دیدن یه وزیر لایق هم نداشتید (2318861) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۰۱:۱۸
دکتر توکلی، دکتر حداد و دکتر لاریجانی گرامی،
با سلام،
چند وقت پیش سعیدحجاریان حرف مهمی زد! او خواسته بود که ریاست جمهوری اجازه‎ی برگزاری انتخابات پیش از موعد مجلس را داشته باشند!!! این حرف ایشان رسما تهدید مردم سالاری دینی است! خوشبختانه در قانون اساسی ما هیچکس (هیچکس) اجازه‎ی تعطیل کردن مجلس را ندارد.
اما، برخورد غیراخلاقی و غیر علمی مجلس (که نمایندگان محترم مدعی هستند بخاطر دغدغه‎ای است که برای سطح علمی کشور دارند!!!) تنها یک فایده دارد. از بین رفتن شانِ مجلس در میان مردم و حرکت دادن آرام جامعه به همان‎جایی که حجاریان می‎گفت. حال سئوال این است که شما و دیگران در این پازل به چه کاری مشغول هستید؟ به بازی در راستای برنامه‎ی حجاریان! (2318867) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۰۳:۱۹
این استیضاح صد در صد سیاسی است. (2318871) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۰۶:۵۵
مهم تر از استیضاح ! بررسی مدرک دکترای آقای روحانی است. باید شبهه ای که ایجاد شده برطرف شود (2318876) (alef-13)
 
كريمي
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۰۷:۱۶
اين استيضاح ؛ 100 % سياسي است . (2318877) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۰۹:۰۴
باید به مدارک علمی 4 نفر از معاونین وزیر رسیدگی شود (2318879) (alef-13)
 
هيئت علمي
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۰۹:۲۴
ما امثال فرجي دانا زياد داريم .
اين استيضاح ؛ فرصتي است مناسب براي برملاء شدن دسته گلهاي وزير علوم دولت مهر ورز عدالت گستر !!!!! (2318880) (alef-13)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۰۹:۴۲
پخش نامه علیه رئیس جمهور جای دفاعی از رویکرد مجلس نسبت به استیضاح وزیر علوم باقی نمی گذارد. در دین مبین اسلام و مکاتب الهی " هدف وسیله را توجیه نمی کند. " و من الله التوفیق. (2318883) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۰:۵۱
یک آدم جگردار مثل فرجی لازم بود تا دست روی بورسیه ها بگذارد. (2318887) (alef-13)
 
بسيجي واقعي
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۱:۳۱
بايد بورسيه هاي تحصيلي غير قانوني وزير علوم دولت احمدي نژاد ( دانشجو ) لغو شود . حتي اگر فرجي دانا بر مسند وزارت نباشد . (2318888) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۱:۴۷
اتهامات وزیر علوم از این قرار است: «بازگرداندن دانشجویان محروم شده از تحصیل یا همان ستاره دارها، بازگشت به کار برخی از استادان اخراج شده،
.
.
.
و جالب اینجاست که خود دولت قبل بارها و بارها گفته بود که ما نه دانشجوی ستاره دار داریم و نه استاد اخراج شده (2318890) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۲:۲۰
دکتر رضا فرجی دانا, بهترین انسانیه که من تا حالا باهاش رو در رو کار کردم. درووووود به شرفش.. خدا پشت و پناهت مرد (2318891) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۲:۵۰
همه دارند برای انتخابات آینده ی مجلس آماده می شوند . مردم به نمایندگان ضد اعتدال رای نخواهند داد .
هر چه پیش آید خوش آید . (2318893) (alef-13)
 
دانشجو
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۳:۳۴
دانشگاه بيدار است . از كارت هديه بگير بي زار است . (2318895) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۴:۲۲
جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد (2318899) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۴:۴۳
معتقدم استیضاح کننده ها اصلا وابدا فضای علمی کشور براشون مهم نیست. نماینده های مجاس دقیقا فراموش کردن که باید نماینده مردم در قدرت باشند. شما باید پاسدار حق رای دهنده باشید اما کاری که می کنید اصلا شبیه به این موضوع نیست. حق متقابل دولت (که تو کشور ما فرا تر از دولت بلکه بسیاری دیگر نهادهای حاکمیتی است) و مردم تعریف شده. کجای این قانون اجازه داده دانشجویی ستاره دار بشه؟ شما چطور نماینده ای هستید که در مقابل این موضوع ساکت بودید. حالا دنبال برقراری مجددش هستید؟ فراموش کردید شما نماینده مردم هستید نه نهادهای فراقانونی؟


مرد باشید و انقدر نظر من رو سانسور نکنید (2318902) (alef-13)
 
حميد
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۵:۴۵
اگر استيضاح راي آورد شخصي با خصوصيات فرجي دانا براي اين وزارت خانه معرفي شود . (2318903) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۶:۵۹
فرجي دانا وزير خواهد ماند . (2318907) (alef-13)
 
ك - ب
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۷:۴۵
انديشه هاي فرجي دانا قابل حذف و استيضاح نيست . (2318908) (alef-13)
 
omid
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۸:۱۶
ما همه باور کردیم.. (2318910) (alef-13)
 
هيئت علمي خواجه نصير
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۹:۲۴
جلسه استيضاح فرجي دانا در مجلس ، بايد بصورت زنده از تلويزيون ضرغامي پخش شود . (2318913) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۱۹:۲۴
دانشگاهها را یک حوزه انتخابیه بزرگ در نظر بگیرید و فرض کنید رئیس جمهور بخواهد از استادان و کارمندان نظر سنجی نماید و به 3 نفر که یکی از آنها دکتر فرجی دانا است رای دهند مطئمن باشید بالای 70 درصد آرا به آقای دکتر فرجی دانا اختصاص می یابد. حالا کدامیک از شما نمایندگان دارای چنین آرایی در حوزه خود هستید؟!!!
بر اساس کدام مدرک می گویید توسعه علم کم شده است؟ (2318914) (alef-13)
 
صابري از قم
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۲۲:۴۵
براي تنوير افكار عمومي ، اين جلسه بايد بصورت زنده و مستقيم از راديو و تلويزيون پخش شود . (2318920) (alef-13)
 
حسین رضائی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۲۶:۵۴
سلام این استیضاء صدرصد سیاسی است همه به خوبی از نیت اسیضاکنندکان آگاه هستند. بس قضاوت را به مردم شهید پرور ایران اسلامی واگذار نماید بعد نتیجه این اقدام استیضاء کنند کان مشخص میگردد. (2318928) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۲۷:۳۴
هرچند آقای فرجی دانا در بدنه وزارتخانه (مخصوصا دایره رسیدگی به شکایات) هیچ تغییری جز مدیر ایجاد نکردند و هنوز همان نیروهای بازرسی احمدی نژادی مسئول رسیدگی به شکایات هستند
اما بنظرم این استیضاح از سوی نمایندگانی هست که میدانند دور بعد در مجلس نخواهند بود
لذا این آخرین تلاششان هست (2318934) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۳۰:۳۰
شرمتان باد. براستي اقايان باورشون شده كه نماينده مردمند. (2318941) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۳۸:۴۰
اگه تا الان شک داشتم الان مطمئن شدم سیاسی ! (2318956) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۳۹:۲۸
این استیضاح در تاریخ ثبت می شود. (2318960) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۴۰:۲۹
این افرادی که سخن گفتن همشون تندرو و افراطی هستند بعد شما میگی سیاسی نیست ؟ (2318962) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۴۷:۲۵
کدام رشد! باسوادها و نخبه ها بورس نمیشوند و از کشور کوچ می کنند و اقا زاده ها بورس میشوند این چه کمکی به علم است! (2318974) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۵۲:۱۵
واضح که هر استیضاح در مجلس سیاسی است لذا اظهار سیاسی نبودن استیضاح مانند جوک بی خنده است (2318985) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۵۵:۵۸
استیضاح کاملاً سیاسی است. و گرنه نمی آیند کارنامه علمی یک وزیری را که یکسال بر مصدر امور است، بسنجند. «رشد فضای علمی کشور» یک بهانه خنده دار است که حتی یک دانش آموز مقطع دبیرستان هم می تواند آن را درک کند. (2318991) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۰:۵۷:۳۱
دست بردارید اخه مگه ما رو چی فرض کردید هشت سال هیچ کاری نکردین این همه اختلاس و رشد منفی 6 درصد و تورم بالای 60 و دلار 4000 تومنی و...ادم چی بگه؟ (2318992) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۰۱:۱۳
این نمایندگان چشم سفید فقط احمدی نژاد به دردشون میخوره دولت نباید جلوی این مجلس با حیا رفتار کنه....امیدوارم این مجلس بی کفایت زودتر دورش تموم شه ،بدترین مجلس تاریخ این سرزمین (2318997) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۰۱:۲۲
جالب است که طرفداران سانسور علوم انسانی نگران رشد علمی کشور هستند کسانی که به خوابگاه دانشجویان حمله کردند نگران رشد علمی هستند ؟ (2318998) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۰۴:۱۳
عده ای در این مجلس سعی دارند برای تطهیر دولت نهم ودهم دولت روحانی را مقابل مجلس قرار دهند! مردم ضمن درخواست از دولت جهت تحقق نیافتن خواست این اقلیت ! آنگونه دست به افشاگری ودفاع از عملکرد وزیر علوم بزند که دیگر با بهانه های بنی اسرائیلی سد راه فعالیت وزرای دولت مردمی نشوند ! (2319007) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۰۴:۳۶
وزیر محترم علوم حمایتت می کنیم . (2319009) (alef-13)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۰۵:۵۱
این هم دیگه از اون حرف هاست! رشد علمی !
بابا نمی خواین دست وردارین؟ (2319010) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۰۷:۲۳
آقا ملت عقل دارند. این ادعاها برای خودتان خوب است (2319013) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۲۳:۴۳
درود بر وزير دانا (2319032) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۲۶:۱۹
این مجلس آخرشه! فرجی دانا که مورد احترام دانشگاهیان است باید برود، اون آقای کامران دانشجو با اون بلایی که سر دانشگاه آورد باید تا آخر می ماند! (2319041) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۸:۰۰:۴۳
قبل از اقای دانشجو هم که دانشگاه ازاد اصلا مورد خاصی نداشت و همه چیز قانونی بود؟؟؟؟؟ (2319763) (alef-10)
 
صادق
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۲۷:۲۶
امروز آقای کوچک زاده یک شبنامه منتشر کردن در مجلس در مورد مدرک آقای رئیس جمهور که با انتشار این نامه بنده نیز چند سوال دارم
1.انتشار چنین نامه ای مهر تاییدی بر سیاسی بودن استیضاح وزیر نیست؟
2.انتشار چنین نامه ای نشان از صحت بحث بورسیه های غیر قانونی دولت قبل نیست که سریعا یک عده را وادار به واکنش به این مسئله کرده است ؟
3.انتشار چنین نامه ای آیا در راستای فرمایشات و مورد تایید مقام معظم رهبری میباشد؟
4.انتشار چنین نامه ای آیا موجب از بین رفتن آرامش سیاسی حاکم بر قوا نمی شود ؟
پخش نامه‌ای درباره رئیس‌جمهور در مجلس شورای اسلامی، آن هم در ‌آستانه استیضاح وزیر علوم، شک و شبهه‌های بسیاری در مورد سرآغاز این کار در مجلس شورای اسلامی پدید می آورد . . . (2319045) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۳۰:۰۵
سیاسی نیست ....!!!! شوخی نکنید الف جان
نمایندگان محترم با کدام مقیاس متوجه کم شدن علم در یک سال اخیر شدند ...؟ به وزیر محترم هم پیشنهاد میکنم کارت پایان خدمت همراهشان باشد .... تو مجلس بدردشون میخوره !!! (2319051) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۳۶:۱۹
درود بر روحانی ودکترفرجی دانا شما درقلب مردم هستین ازهوجی گری ورفتارهای غیراخلاقی عده ای نماینده تندرو وهتاک نهراسید ودر روز استیضاح فساد و ویرانی های 8سال گذشته را افشاه کنید.از این فرست صرفنظر از نتیجه استیضاح استفاده کنید ومردم را درجریان مفاسد وویرانیهای صورت گرفته ذر این کشور قرار دهید. (2319059) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۳۸:۰۶
به جاي اينكه به دنبال مواردي باشند كه جان مردم را تهديد مي كنند مثل شير هاي با روغن پالم دنبال عقده هاي سياسي و تخليه مشكلات حزبي باشيد. اينطور براي شما برازنده تر است. (2319062) (alef-3)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۳۹:۳۹
ای دولتی ها و مجلسی ها شما را بخدا این سهمیه ها را بردارید اگر کمی به مردم می اندیشید. (2319064) (alef-3)
 
حقیقت جو
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۳۹:۵۰
مسیر و سیاست وزارتخانه تغییر نمی کند حتی اگر وزیر رای نیاورد.تنها نتیجه این استیضاح افشا شدن گوشه دیگری از تخلفات دولت قبل و شناسایی شدن نمایندگان مخالف دولت در جریان این امر و رای نیاوردنشان در انتخابات بعدی است (2319065) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۷:۵۶:۵۸
یادش بخیر که رئیس جمهور به مجلس گفت تا حالا حرمت مجلس شکسته شده، اما از این به بعد این اتفاق نمی افتد. یادش بخیر. (2319752) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۵۴:۰۶
دولت چه حرمتی از مجلسو شکسته؟ (2319983) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۶:۰۸:۵۹
مجلس هر بلایی وحقارتی خواست سرش بیاورد او هم بگوید چشم . (2321447) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۴۲:۲۳
اره من هم باوركردم مثل خيلي از مردم كشور (2319070) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۴۵:۳۰
خوشبختانه وزارت علوم وزارت ارشاد و نفت نیست که مردم با آن سر و کار نداشته باشند.مردم میدانند این ها رفتارهای شما از مردم عقب افتاده است.
امیدی به شما نیست.استیضاح کنید.وزارت عولوم و دولت قوی تر میشود و مردم بیشتر از این حامی دولت خواهند بود.اسنضاح کنید وزارت علومی که بر طبق قانون حق دخالت در آنرا به بهانه واهی نداشتید.بهانه ساختید که سیاست پشت آن دم خروس است (2319076) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۴۶:۱۴
این نماینده باید خجالت بکشدند و بجای سیاسی بازی مشکلات مردم رو حل کنند (2319079) (alef-3)
 
لعنت بر شما
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۴۶:۵۷
8 سال این آقایان ساکت بودن حالا نطقشون باز شده ؟ (2319080) (alef-3)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۴۷:۱۱
لطفا نظرات رو قرار بدهید تو فضای مجازی همه دارن میخونن پس کاری نکنید کسی به سایت تون سری نزند
با تشکر (2319081) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۵۲:۲۷
استيضاح کاملاً سیاسی است. (2319092) (alef-3)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۵۲:۵۳
اگر سیاسی نیست:
۱- استیضاح علنی صورت پذیرد
۲- لیست متخلفان استفاده از بورسیه غیر قانونی منتشر و با آنان برخورد شود.
۳- گروکشی متوقف شود، فعلا به آنچه نقد است پرداخته شود و در آینده اگر افرادی از بورسیه های غیر قانونی در دولتهای گذشته مطلع هستند با سند موارد را قوه قضائیه را از آن مطلع نمایند تا با متخلفان برخورد شود نه آنکه با پیش کشیدن تخلفات گذشته، قصد توقف برخورد با متخلفین جدید داشته باشند.
۴- ضمنا دوستان نماینده ای که اصرار بر بر ملا شدن تخلفات گذشته را دارند بفرمایند که چرا تازه به فکر مقابله با تخلف افتاده و تا کنون ساکت بوده اند.

این مسئله آزمون بزرگی برای هر سه قوه است، یا هر سه با تعامل پشت پرده قضیه را ماستمالی نموده و دوزخ را برای خود مهیا خواهند نمود و یا اینکه وظیفه شرعی و قانونی خود را نسبت به ملتی که به آنان اطمینان کرده اند برای رضای خدا انجام داده و آخرت خود را به دنیا نخواهند فروخت. (2319094) (alef-13)
 
مسعود
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۵۸:۰۳
می خواهید مثل زمان دولت قبل به رشد فضای علمی کمک کنید؟
باور کردیم!!!!!!!!!!!!!!!!!11 (2319102) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۱:۵۸:۳۰
جلوی بلدوزر باید گرفته شود.

باید مدتها قبل جلوی داس و بلدوزر گرفته می شد. (2319104) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۰۱:۲۷
بچه هاتونو با پول مردم بفرستيد امريكا و اروپا اسمشو ميگذاريد رشد فضاي علمي شما مفتضح شده ايد سرتان را كرده ايد زير برف فكر ميكنيد مردم ديگر شما راباور دارند (2319110) (alef-13)
 
مونا
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۰۸:۵۵
جریان بورسیه های غیرقانونی فساد ۳۰۰۰ میلیاردی رانت ۴۰۰ میلیون رلاری و فساد در بیمه و...

همیشه پای یک نفر درمیان است !!!! پس بهتر است فراموش شود و هر کس خواست افشا کند باید استیضاح شود!!!! (2319131) (alef-10)
 
احسان
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۳۸:۴۵
در لیستی که وزارت علوم به عنوان رانت بگیران منتشر کرده اسم یکی‌ از دوستان من هست و می دانم که ایشان از بهترین شاگردان بود و به هیچ جای متصل نبود. متاسفم که وسط این دعوای دولت و مجلس با ابروی آدم‌ها بازی میشود. من به روحانی رای دادم، میخواهید باور کنید و میخواهید نکنید ولی‌ این جریانات حد اقل به من نشان داد که امید بیهوده بود. مطمئنم خداوند از سر تقصیر کسانی‌ که با آبروی مردم بازی میکنند نمی‌‌گذرد. آقای روحانی و وزیر علوم، من شما را به خدا می‌سپارم که دل مادر و خانواده دوست من را شکستید. حالا هر چه قدر هم دوست دارید میتوانید به من بگوئید طرفدار رانت خوار یا طرفدار احمدی نژاد یا تندرو یا هر چیزی که دوست دارید، ولی‌ خودم فهمیدم چه خبر است و برایم این کافی‌ است. (2319215) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۴۰:۴۴
اگر سیاسی نیست باید به وزیر علوم حد اقل دو یا سه سال وقت میداید تا معلوم شود رشد علمی کم شده در یکسال معجزه هم نمی تواند تحولی در رشد علمی ایجاد کند مردم خیلی بهتر از شما می فهمند چه اقدامی سیاسیه وچه اقدامی برای مردم است (2319222) (alef-1)
 
feri
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۵۰:۱۹
به نظر میرسد آقای وزیر به بیگانگان قول داده که هر طورشده جلوی رشد علمی کشور را ازطریق مشغولیت دانشجویان و اساتید به مسائل سیاسی بگیرد. !!!!! (2319253) (alef-1)
 
امیرحسین
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۱:۱۰:۵۸
فقط میتونم بگم برات متاسفم. همین (2319550) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۲:۵۲:۳۲
اين إصلاح طلبها جز درويي تاكنون چيزي از خود نشأن ندادند،تا زماني كه آقاي خاتمي مجبور نشد أصل مدرك تحصيلي خود را براي رياست جمهوري آرائه دهد (ليسانس) تقريبا ١٧ سال از عنوان دكتد براي خود استفاده ميكرد، (2319261) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۴۹:۳۵
فقط یک مورد از استفاده ایشون از عنوان دکترا را بیان کن (2319964) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۱۹:۲۰
رشد علمی اگر با بگیر وببند و اخراج اساتید و دانشجویان و بورسیه کردن فک و فامیل و دانشجویان بی سواد محقق می شود حق با استیضاح کنندگان بود (2319323) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۳۱:۵۹
این همه دروغ گو یکجا ! اونهم از عجایب هشت گانه جهان است !!!!!!!!! (2319360) (alef-3)
 
کریمی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۵۱:۲۶
یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های نمایندگان در پیرامون استیضاح وزیر علوم، موضوع کاهش روند رو به رشد علمی کشور بوده است.
در همین ارتباط سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) از تنزل رتبه علمی ایران در پایگاه استنادی اسکوپوس به رتبه 17 و پیشی گرفتن تایوان و فدراسیون روسیه از ایران خبر داد و گفت: این موضوع باید از سوی مقامات مسئول در آموزش عالی و تحقیقات علمی مورد کنکاش قرار گیرد.
دکتر جعفر مهراد در عین حال گفت: در سال 1391 برابر با سال 2012 میلادی این رقم به 40 هزار و 104 مدرک افزایش یافته که در تاریخ سنجش تولیدات علمی کشور بی‌سابقه است. در اینجا سهم ایران از کل تولید علم جهان 1/6 درصد است.
مهراد در ادامه به کاهش قابل ملاحظه پیشرفت علمی کشور در برهه روی کار آمدن دولت یازدهم اشاره کرد و افزود: بررسی میزان تولیدات علمی کشور در سال 1392 برابر با سال 2013 میلادی در پایگاه استنادی اسکوپوس نشان می‌دهد که کل تولیدات علمی ایران 39 هزار و 99 مدرک است. سهم تولید علم ایران از کل تولید علم جهان 1/5 درصد بوده است.
وی با اعلام نگرانی از روند نزولی علمی کشور در 4 ماهه نخست سال جاری میلادی تصریح کرد: آمار مربوط به سال 2014 میلادی که تنها چهار ماه از آن سپری شده است نشان می‌دهد که در این فاصله زمانی، ایران تنها 10 هزار و 916 مدرک در مجلات معتبر بین‌المللی منتشر کرده و در اسکوپوس نمایه‌سازی شده است.
آمار و ارقام فوق‌الذکر حاکی از آن است که اساساً مسیری که وزارت علوم در یک سال اخیر طی کرده، مسیر پیشرفت علمی نیست. چرا که بحث طرح‌های کلان ملی که در سال‌های گذشته در دانشگاه‌ها مطرح شد و با وجود کمبود هزینه، اجرای این طرح‌ها پیشرفت مناسبی را طی می‌کرد، به یکباره 47 طرح کلان در آخرین جلسه شورای عتف (علوم، تحقیقات و فناوری) به 8 طرح کاهش یافت!
طی یک سال گذشته، هر چند دستگاه‌های متناظر وزارت علوم چون وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به رشد علمی خود ادامه داده و پیشرفت‌های قابل توجهی نیز کسب کرده‌اند، عمده توان وزارت علوم اما صرف مسائلی چون «انتخابات بازی» درباره رئیسان دانشگاه‌ها شده و غلبه نگاه سیاسی، باعث شده چندین دانشگاه بزرگ و مطرح کشور، همچنان با سرپرست اداره شوند. تزلزل در نظام سیاستگذاری و فقدان شرایط لازم برای برنامه‌ریزی بلند مدت، رنج دردناک سیستم مدیریتی دانشگاه‌های کشور بوده است.
با این شرایط می‌توان نمایندگان ملت را در استفاده از اهرم فشار استیضاح علیه وزیر علوم دولت اعتدال محق دانست چه آنکه رهبری معظم انقلاب پیش از این نیز با ابراز نگرانی از کاهش روند رشد علمی کشور فرموده بودند:
«مسئله حرکت علمی کشور به نظر من یک چیز اساسی است برای حیات آینده ملت ما لکن آنچه من را دچار دغدغه می‌کند این است که ما این حرکتمان هنوز به نقطه ثبات نرسیده است من می‌خواهم عرض بکنم مبادا وضعیتی پیش بیاوریم که این حرکت متوقف بشود.»
گفتنی است وزارت علوم در یک‌سال گذشته با تبدیل دانشگاه‌ها به باشگاه سیاسی، روند رو‌ به رشد پیشرفت علمی کشور را مختل کرده است بطوری که علی‌رغم نیاز شدید کشور به شتابگیری تولید علمی و ثبات مدیریتی، مهمترین دانشگاه‌های کشور در بلاتکلیفی بسر می‌برند و کماکان با سرپرست اداره می‌شوند.
سیاسی‌کاری وزیر علوم پیرامون انتصاب سرپرستان دانشگاه‌ها به حدی بود که حتی در مواردی، تذکرات صریح شخص رئيس‌جمهور و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی را نیز در پی داشت.
این در حالی است که دانشگاه تهران به‌عنوان مرجع علمی کشور و مهم‌ترین تولیدکننده علم در منطقه، در طول یک‌سال گذشته، 2 سرپرست را به خود دیده و در عین حال بسیاری دیگر از دانشگاه‌های مطرح کشور نیز همچنان در بلاتکلیفی تعیین رئيس بسر می‌ برند.
بازگشت گسترده اساتید مسئله‌دار و دانشجویان اخراجی به دانشگاه‌ها نیز از دیگر موضوعاتی است که به التهاب بیش از پیش فضای آموزش عالی کشور دامن زده است.
طی دوران مدیریت دولت اعتدال، مسئولان وزارت علوم با دعوت مجدد از اساتیدی که دارای سوابق سوئی چون ضدیت با نظام، مشارکت در فتنه 88 و حتی عضویت در شرکت‌های هرمی و مسائل غیراخلاقی بوده‌اند، از ایشان حمایت کرده و این حرکت را اقدامی در راستای بازگرداندن آرامش به اتمسفر دانشگاهی تعبیر می‌کنند!
از سوی دیگر از سرگیری تحصیل تعدادی از دانشجویان مرتکب اقدامات ضد امنیتی، محکومین قضایی و مرتکبین تخلفات اخلاقی که همگی با حکم قطعی شورای مرکزی انضباطی اخراج شده بودند از دیگر بدعت‌های وزیر علوم به شمار می‌رود که می‌توان آن را در حکم زورآزمایی سیاسی در قبال منتقدین ارزیابی نمود.
گفتنی است پس از جنجال‌های اخیر در خصوص دانشجویان بورسیه که به قصد فرار از اصل موضوع استیضاح صورت گرفته، معاون بورس و امور دانشجویان دولت دهم به پشت پرده برخی جنجال‌ها اشاره کرد و گفت: در بین این عزیزان، تعداد زیادی از مربیان موسسات آموزشی و پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی کشور، دانشجویان ممتاز دانشگاه‌ها، ایثارگران و فرزندان معظم شهدا و جانبازان و آزادگان سرافراز و قهرمانان ورزشی ملی و بین‌المللی کشور هستند.
با فرض محالی که غیرقانونی بودن بورسیه این افراد اثبات شده باشد، بر اساس کدام قانون، مجوز انتشار آن در رسانه‌ها به‌دست آورده‌اید؟ و در نهایت سوال از مدیرانی که این اسامی را در اختیار دارند، این اسامی از چه طریقی از دست شما به بیرون راه یافته و در اختیار افراد مجهول‌الهویه و رسانه‌ها قرار گرفته است؟
مسلمی نائینی با بیان اینکه اخباری نیز مبنی بر اینکه توصیه‌هایی از تشکل‌های مختلف در خصوص افراد بورسیه در تعدادی از خبرگزاری‌ها منتشر شده است، تاکید کرد: علاوه بر موسسات و دستگاه‌های اجرایی، دیگر ارگان‌هایی که به ما در شناسایی افراد شایسته برای بورسیه شدن کمک می‌کردند، انجمن‌ها، تشکل‌ها و گروه‌های علمی و صنفی فعال دانشجویی و وفاداری به نظام اسلامی بودند. از آنها درخواست شد به اعضای واجد شرایط خود برای ثبت‌نام در سامانه بورس، توصیه و راهنمایی لازم را ارائه دهند. این کار نه تنها در این دوره بلکه در دوره‌های سابق نیز انجام می‌شد و از این طریق افراد بسیار خوب و باارزشی پذیرش می‌شدند.
او افزودپس از ثبت‌نام و تایید آنها، فرایند بررسی مدارک و مصاحبه علمی و عمومی آنها همانند بقیه داوطلبان انجام و افراد پذیرش شده و به تایید شورای مرکزی بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که متشکل از معاونین وزارت، مدیر کل بورس و روسای تعدادی از دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور بوده و با حکم وزیر منصوب می‌شدند قرار می‌گرفت. در این میان، سعی می‌شد گرایش خاص افراد مد نظر قرار نگرفته و حتی تعدادی از اعضای محترم تشکل‌ها و شوراهای دانشجویی کشور که با مدیران وزارت همسویی نداشتند نیز پس از طی فرایند بورس پذیرفته شده‌اند. یکی از این تشکل‌ها بیش از 10 نفر از اعضا یا مرتبطین خود که موفق به ثبت‌نام در سامانه بورس وزارت علوم شده بودند معرفی نمود که از این بین، تنها دو نفر در مراحل بررسی مدارک و مصاحبه علمی و عمومی در وزارت قبول شده و موفق به دریافت بورسیه تحصیلی شدند.
وی در ادامه گفت: تاکنون مدیران سابق وزارت، دانش‌آموختگان و دانشجویان عزیز نیز به خاطر پیگیری کمیته تعیین شده از طرف کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی صبر و تحمل نموده اما حق هرگونه پیگیری قانونی و اعاده حیثیت خود را از طریق مراجع قانونی درباره افراد، خبرگزاری‌ها و... که بدون آگاهی کافی اقدام به تخریب وجهه آنها را نموده‌اند محفوظ می‌داند.
اکنون می‌باید منتظر ماند و دید که آیا فرجی دانا به سلامت از گردنه پرپیچ و خم استیضاح عبور خواهد کرد یا اولین وزیر کنار گذاشته شده از دولت تدبیر و امید خواهد بود؟!
متشکرم (2319402) (alef-10)
 
سعیدی
۱۳۹۳-۰۵-۲۶ ۲۳:۵۲:۱۴
حسب مندرجات اسناد مجلس شورای اسلامی، آقای حسن روحانی رئیس جمهور از دوره اول مجلس شورای اسلامی با عنوان «دکتر» عهده دار سمت نمایندگی بوده اند در حالیکه مطابق مندرجات سایت مرکز تحقیقات استراتژیک (تحت مدیریت خود ایشان)، ایشان طی سالهای منتهی به 74 برای تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا در یکی از دانشگاه‌های انگلستان ثبت نام نموده اند و اکنون نیز حسب اظهارات معاون شان، آقای نوبخت، استاد تمام دانشگاه بوده و از آن محل حقوق دریافت می دارند! در این رابطه سوالاتی بشرح زیر مطرح است که لازم است مراجع ذیربط برای روشن شدن اذهان و افکار عمومی بدان پاسخ دهند.

1- در فاصله سالهای مجلس اول تا سال 74 که ایشان مدرک دکترا گرفته اند از حقوق و امتیازات عنوان «دکتر» استفاده نموده اند؟ اگر بلی با چه مجوز قانونی و شرعی؟

2- چگونه همزمان با تحصیل در انگلستان در پست های خطیری مثل نایب رئیس مجلس، دبیر شورای عالی امنیت ملی و ... انجام وظیفه شده است؟

3- ایشان در هیئت ممیزه کدام دانشگاه و با کدام سوابق پژوهشی موفق به کسب عنوان «استاد تمام» شده اند؟

4- در دوران تحصیل از بورس استفاده کرده اند یا با هزینه شخصی در انگلستان درس خوانده اند؟ اگر بورسیه بوده اند با شرکت در کدام آزمون و یا با کدام مجوز قانونی از بورسیه استفاده نموده‌اند؟ (2319406) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۱۲:۱۰
گر به دانشگاه شیراز بنگرید متوجه می شوید که دولت روحانی چه بلایی به سر این دانشگاه اورده است عملکرد وزیر در همین یک دانشگاه برای استیضاح کفایت می کند. (2319446) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۱۲:۴۷
از رسانه ملی میخواهیم استیضاح رو به صورت زنده از تلوزیون پخش کنه تا مردم نماینده های واقعی!!!! خودشونو بشناسند. (2319449) (alef-10)
 
اساتید اخراجی دانشگاه آزاد
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۰:۴۲:۴۷
با سلام و تشکر فراوان از مساعدت حضرتعالی و همکاران محترم
اعضای هیات علمی مشمول(طرح خدمت) دانشگاه آزاد اسلامی،همانند سایر اعضای هیات علمی تمام وقت پس از انجام مصاحبه علمی و بررسی صلاحیت های عمومی در واحدهای دانشگاهی مشغول به کار شده اند . براساس بخشنامه شماره 94865/87 مورخ 16/5/84 مقررگردیده که در ماه بیست و یکم از تعهد، پرونده اعضای هیات علمی مشمول با اعلام رضایت واحدهای دانشگاهی به دفتر استخدام اعضای هیات علمی ارسال شود، نیز بر اساس بند8 بخشنامه شماره 189789/81 مورخ 30/7/85 اعضای هیات علمی وظیفه برای استخدام تمام وقت جذب می شوند نه یک دوره کوتاه مدت. پس از طی دوران تعهد و انجام تمامی مراحل مورد نظر دانشگاه متاسفانه در زمان مدیریت سابق( دکتر فرهاد دانشجو) دست مغرضانه¬ای با نادیده گرفتن تمامی بخشنامه ها و بدلایل کاملا سلیقه¬ای و غیر قانونی قصد اخراج اعضای هیات علمی مشمول را داشت که به کمک برخی وجدانهای دلسوز و تجمع اعضای هیات علمی مشمول مقرر گردید پس از انجام مصاحبه علمی مجدد و بررسی صلاحیت های عمومی استخدام شوند که متن کامل این خبر در همان روز در بیشتر خبرگزاری های رسمی کشور و از جمله سایت رسمی دانشگاه آزاد اسلامی انعکاس داده شد(پیوست می باشد) یعنی بدون توجه به اینکه اعضای هیات علمی مشمول با اطلاع از بخشنامه های مذکور برای آینده زندگی خود برنامه ریزی نموده، تشکیل خانواده داده و بسیاری دارای سمتهای اجرایی بوده و هستند، سن استخدام در سایر ارگانها را از دست داده اند، ،روال جدیدی ایجاد نمودند. هم اکنون با تغییر مدیریت جدید در دانشگاه آزاد اسلامی و علی رغم دستور ریاست دانشگاه (دکتر میرزاده) مبنی بر حل مشکل اعضای هیات علمی مشمول و سپری شدن یکسال پر استرس و فشار روحی و انجام مصاحبه مجدد، یک نظر فردی و خانمان برانداز با نادیده گرفتن قانون، عدالت و رضای الهی با ظلم و ستم به اعضای هیات علمی مشمول و خانواده و همسر و طفلانشان مبادرت به اخراج سی 30 از آنان پس از شش سال و بعضی هفت سال تدریس، فعالیت،تلاش ، زحمت و خدمت در سمت های اجرایی نموده است. لازم بذکر است که پرونده استخدامی سایر اعضای هیات علمی هر هفته به تعداد لیستهای اخراجی گذشته اضافه میگردد،کسی به فریادمان و حل مشکل و حق قانونی¬مان پاسخگو نیست. به دادمان برسید. (2319503) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۱:۴۳:۱۳
: این استیضاح کاملا سیاسی است و یکی از دلایل اصلی آن بحث بورسیه‌هاست. الحق والانصاف، برخی از کسانی که در دوره گذشته توسط دولت احمدی‌نژاد بورسیه شده‌اند، هیچ گونه صلاحیت علمی نداشته‌اند و صرفا به جهت برخی روابط و دلایل خاصی که بوده، در بورسیه پذیرفته شده‌اند. جرم فرجی دانا این بوده که دستور داده است، جلو این کار خلاف قانون را بگیرند و کسانی را که بدون صلاحیت وارد شده‌اند، رد کنند.

زیباکلام درباره موارد مشابه تخلف در بورسیه در دولت‌های گذشته گفت: من یقین دارم که اگر بگردیم، مواردی از تخلف در دوران گذشته ـ چه در دوره اصلاح طلبان و چه در دوران آقای هاشمی ـ پیدا می‌کنیم، ولی باید یک چیز را یقین بدانیم که به هیچ وجه ابعاد بورسیه‌هایی که مستحق نبودند و خلاف قانون بوده، قابل قیاس با آنچه در این چهار سال به ویژه در دو سال آخر احمدی‌نژاد اتفاق افتاده نبوده است.

این استاد دانشگاه افزود: در دولت گذشته، برخی دانشجویان به دلیل فعالیت‌های سیاسی به نام رخدادهای سال ۸۸ از تحصیل محروم شده‌اند؛ البته تنها محکومیت از تحصیل دانشجویان نبود، بلکه اساسا دولت قبل ترجیح داد، برای اینکه نارضایتی و مخالفت در دانشگاه‌ها پدید نیاید، نخستین سال تحصیلی پس از انتخابات ۸۸ را با یک مشت آهنین بر سر دانشگاه‌ها شروع کند و سایهٔ ترس، وحشت و سایه امنیتی را از مهر سال ۸۸ در دانشگاه‌ها بگستراند.

زیباکلام ادامه داد: به علاوه شماری از اساتید نیز به دلایل سیاسی و مخالفت یا بازنشسته اجباری یا ممنوع التدریس و یا حتی اخراج شدند. این اساتید همانند دانشجویان فعال سیاسی به بهانه رخدادهای سال ۸۸ کنار گذاشته شدند. در مجموع در چهار سال دوم دولت آقای احمدی‌نژاد از ۸۸ تا ۹۲، فضای سنگین و یک فضای ترس و مرده بر دانشگاه های کشور حاکم بود. در بسیاری از دانشگاه‌ها، تابلو انجمن اسلامی برداشته شد و انجمن‌های اسلامی دچار مشکلات بسیاری شدند و فقط تشکل‌های دولتی بودند که در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کردند.

وی اضافه کرد: آقای فرجی دانا این وضع را تغییر داده است. فضای امنیتی، ترس و وحشت از مهر سال ۹۲ از میان رفت. دانشجو‌ها پس از چهار سال انجمن‌های اسلامی تشکیل می‌دهند و فعالیت‌های سیاسی را از سر می‌گیرند. شماری از اساتیدی که به ناحق بازنشسته شدند، به کرسی تدریس برمی‌گردند.

زیباکلام همچنین یادآور شد: برخی به هیچ وجه نمی‌خواهند فضای آزادی در دانشگا ه‌ها حاکم باشد، برای اینکه می‌دانند که بالای ۸۰ درصد دانشجویان کشور، مخالف سیاست‌های مخالفان وزیر علوم هستند؛ بنابراین، وقتی فرصت و فضایی فراهم می‌آید، دانشگاه‌های کشور علیه آن‌ها به حرکت درمی‌آیند و این چیزی است که استیضاح کننده نمی‌خواهد. آن‌ها می‌خواهند‌‌ همان وضعیت دوران احمدی‌نژاد در دانشگاه‌ها حاکم باشد.

برخی از آقایان عملا این مطلب را می‌گویند؛ اما با این نام می‌گویند که سیاست‌های آقای فرجی دانا باعث شده است که فعالیت‌های علمی در دانشگاه‌ها پایین بیاید. در واقع می‌خواهند بگویند چون فضای دانشگاه‌ها از نظر سیاسی باز شده است، دانشجویان دیگر درس نمی‌خوانند و دارند فعالیت سیاسی می‌کنند.

صادق زیباکلام افزود: چنین چیزی نیست و جنبش دانشجویی در ایران با پیشینه شصت و یا هفتاد ساله با تجربه تر از این است که وقتی فضا سیاسی باز شود، دانشجویان درس نمی خوانند. خیلی از دانشجوهای ما ضمن اینکه فعالیت سیاسی می‌کنند، از نظر درسی بسیار موفق هستند.

مشکل جای دیگری است. مشکل این است که اگر دانشجویان و دانشگاه‌های ما به جای اینکه اینقدر مخالف آقایان باشند، موافق آقایان می‌بودند، قطعا بدانید که امروزه از فرجی دانا تجلیل می‌کردند، به جای اینکه وی را استیضاح کنند.

ولی چرا هم اکنون تلاش می‌کنند ایشان را برکنار کنند؟ برای اینکه در دانشگاه‌ها دانشجویان همراه آن‌ها نیستند. اگر شما فضای باز و آزاد در دانشگاه پدید بیاورید، دانشجو‌ها علیه آن‌ها می‌شوند؛ بنابراین، به نظر من دلیل اصلی دیگری برای استیضاح همین اصل است.

وی در ارتباط با موضوع انتصابات در وزارت علوم گفت: موضوع بعد انتصاب آقای میلی منفرد و آقای جعفر توفیقی است که می‌گویند، چرا یکی معاون آموزشی و دیگری مشاور عالی وزیر شده است؟ هر دو این بزرگواران اگر از نظر سیاسی با استیضاح کنندگان مشکل نمی‌داشتند، اصلا کاری به انتصابات نداشتند.

زیباکلام در پایان گفت: مشکل در حقیقت برمی‌گردد به‌‌ همان نگاه سیاسی که هست و اگر سیاست‌های آقای فرجی دانا همچنان مثل سیاست‌های گذشته، دانشگاه‌ها را اداره می‌کرد، مطمئن باشید آن‌ها با منفرد و توفیقی مشکلی نداشتند.

اگر قرار است در دانشگاه حیات سیاسی باشد باید مخالفان بدانند که کسر زیادی از دانشجویان با آن‌ها همراه نیستند. (2319577) (alef-10)
 
امید
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۱:۴۷:۰۵
اینها باید اول وجدان خودشان را استیضاح کنند ودوم هم وجدان خودشونو و سوم هم وجدان خودشونوو...... اینها نماینده مردم نیستند که آقا............
کارت هدیه نگرفتند ناراحتند.......... (2319586) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۱:۴۷:۱۶
كارهاي ابلهانه رسانه اي اصلاح طلبان و كامنت و مثبت زدن زنجيره اي فقطً گول زدن خود است
دولت بشدت در افكار عمومي شكست خورده و قطعا اصلاح طلبان را قرباني خواهد كرد
هنوز مانده تا سياست هاي كارگزاراني را دريابيد (2319587) (alef-10)
 
بريا
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۱:۴۹:۳۱
بــــــــراي ســــقوط اخلاق در مجلس شوراي اسلامي عميقا متاسف و متاثرم

متاسفم كه در مجلس شوراي اسلامي كساني نشسته اند كه آشكارا از

بورسيه هاي غير قانوني دفاع مي كنند (2319591) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۷:۴۸:۵۳
رشد علمی مورد نظر این ورشکسته گان سیاسی باید در دانشگاه علامه جستجو کرد که تحت نظر مدیریت رانت پروردش از قله علمی که بود به ذلت افتاد.. اینا این رو برای همه دانشگاهها می خواستند و تیرشون به سنگ خورده و دارن فشار بر وزیر علوم میارن (2319738) (alef-10)
 
علي
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۷:۵۲:۴۳
اين استيضاح مي تواند ثابت كند كه موافقين استيضاح نمايندگان مردم نيستند بلكه اهداف و منافع شخصي و سياسي حزب هاي خود را پيگيري مي كنند و تبعات آن را در انتخابات مجلس آتي خواهند داد .به عبارت ديگر فردا دامي است كه مي تواند آنان را از صحنه سياست حذف كند. (2319745) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۷:۵۴:۵۵
درد و دغدغه، علم است چرا جایی که معیار علم به کار می آید برنمی تابند و اگر علم نیست داعیه تولید علم از سر چیست؟ این درد را به کجا باید برد که برخی که از عهده تلفظ درست «ان. پی .تی» هم بر نمی آیند و اسباب وهن مجلس را فراهم ساخته اند دم از تولید علم می زنند و بی آن که مشخص کنند در عرصه تولید علم چه جایگاه و اطلاعاتی دارند در این باره سخن می گویند؟ (2319748) (alef-10)
 
ماهروند
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۷:۵۵:۱۴
این استیضاح به هزار رو یک دلیل سیاسی است .امیدوارم نمایندگاه واقعی ملت که درد شان مشکلات معیشتی مردم است تمام قد در برابر فرصت طلبان بایستند واز فرجی دانا شجاعانه دفاع کنند جامعه ی دانشگاهی به داشتن وزیر توانایی چون فرجی دانا افتخار می کند واگر ایشان رای هم نیاورند پیروز این میدانند.الف حرف های مرا تاکنون منعکس نکرده اما امیدوارم این بار اقدام به انعکاس این نظر کند (2319749) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۸:۰۰:۵۸
این استیضاح قطعا سیاسیست و نتیجه آن هر چه باشد بنفع دولت تمام خواهد شد. (2319764) (alef-10)
 
الف -ب
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۸:۰۲:۳۲
کاش این نمایندگان استیضاح کننده همین اندازه به وضعیت اعتیاد ومعیشت هم حساس بودندواینقدربه فکر جناح وباندهای کنارزده خود نباشند (2319770) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۸:۵۴:۴۷
استیضاح کنندگان می‌خواهند دانشگاه‌ها، احمدی نژادی باشد (2319850) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۲۰:۰۸
نظرات مثبت و منفي به خوبي گوياي حمايت مردم از وزير هستش. در حال حاضر كشور در شرايطي هست كه مردم به خوبي گرگ، ميش و گرگ در لباس ميش رو به خوبي ميشناسند. منتظر انتخابات مجلسيم، اندكي صبر جنابان رسايي و دوستان!!! (2319892) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۳۲:۲۴
بنده سئوالم این است که آقای کوچک زاده این اطلاعات را ازکجا میاورد
چرا قبل از انتخابات ریاست جمهوری و درحین کسب صلاحیت رییس جمهور این اطلاعات را به مراجع ذیصلاح نداده
این مسئله که شما موردی را بدانید و نگاه دارید و درموقعی که لازم بدانید از آن استفاده کنید شاید در زندگی روزمره خوب و با سیاست باشد ولی بازی کردن با زندگی مردم و آینده کشور ، این کار جزو گناهان کبیره میباشد و ایشان را باید مواخذه کرد. (2319917) (alef-10)
 
داود
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۰۹:۴۲:۰۵
اين استيضاح كاملاسياسي وتخريب گرانه است (2319938) (alef-10)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۱:۳۶:۱۵
بررسی مدارک استیضاح کنندگان نشان خواهد داد که این افراد اصلا معنی رشد علمی را نمی دانند. آقای دکتر فرجی دانا یک دانشمند فرهیخته و با اخلاق است که حاضر نیست مطابق میل استیضاح کنندگان رفتار کند. (2320287) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۱:۵۵:۱۴
این کاملا سیاسی است برا امتحان یک نظر سنجی بگذارید (2320344) (alef-3)
 
یک شهروند معمولی
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۱۹:۳۲:۵۳
فرارو این کارو کرده. (2324538) (alef-10)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۱:۵۹:۳۵
همین که دوباره به جای صرف انرژی ها برای آبادانی کشور فکرها و نیروها رو به سمت دعوا و درگیری پیش میبره نشون میده که ایشون هر خوبی هم که داشته باشه نباید انتخاب بشه. کسی که عامل تحریک اختلافاته باید بره کنار (2320362) (alef-3)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۴:۲۰:۳۵
اسامی 593 نفر بورسیه شده انتشار یافت از اینترنت داشتم اسامی رو میخوندم فقط حالا به سادگی میشه فهمید کدوم هاشون نماینده فعلی مجلسند (2321000) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۴:۲۵:۱۶
آره باورم شد (2321014) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۴:۳۹:۲۱
چون آقای وزیر گفته دانشگاه احمدی نژاد غیر قانونی و هم گیر داده به آقا زاده هایی که با رانت بورسیه شدن آقای وزیر شما هم باید مثل آقایون چند نفر بورسیه می کردی 8 سال وزیر بودی عدالت بی معنی ترین واژه در کشور ما شده (2321057) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۴:۴۱:۵۳
با سياسي بودن دانشگاهها مخالف هستم دانشجو بايد دانشجو باشد و به اباداني مملكت و علم فكر كند اما اين استيضاح سياسي است اگر بخاطر علم بود دانشجو كه متقلب بود با مدرك تقلبي استيضاح ميشد (2321062) (alef-3)
 
حالا
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۴:۴۳:۱۶
"" این استیضاح سیاسی نیست، برای رشد فضای علمی کشور است ""

جدی جدی شما هم خیلی شوخ طبع شدیها !!!
الهییییییییییییییییییییی!
همونطوری که خواسته بودید کوتاه و پر مغز نوشتم اگر چه انتشارش نمیدید (2321070) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۴:۵۴:۱۶
استیضاح فرجی دانا به صورت زنده از تلویزیون پخش می شود تا مردم قضاوت کنند (2321111) (alef-3)
 
علی
۱۳۹۳-۰۵-۲۷ ۱۵:۴۰:۱۵
یک سوال از نمایندگان واقعا دنبال چی هستید تو را به خدا یک بار شده دغدغه شما مردم باشد ایا بهتر نیست به جای اینهمه تنش در مجلس کمی روحیه همدلی داشته باشید مردم شبانه روز با هزار مشکل درگیر هستند شما دنبال مچ گیری از همدیگر هستید بترسید از روزی که خشم خداوند گریبان شما را بگیرد (2321310) (alef-3)
 
امینی برازجان
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۰۸:۴۸:۲۹
استاد دانشمند فرجی دانا از فرهیختگان علمی جهان و سرمایه های ملی ماست ، قدرش را بدانید و با تصمیمات حزبی خود ، زمنیه عقب ماندگی علمی کشور را سبب نشوید. بدانید که تاریخ در باره نقش منفی دلواپسان در پیشرفت و توسعه کشور عزیزمان با تنفر یاد خواهد کرد. امیدوارم باعث شرمندگی فرزندانتان نشوید. (2323084) (alef-3)
 
الف
۱۳۹۳-۰۵-۲۸ ۱۲:۲۶:۴۹
پس علامت منفییت کو (2323538) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۹ ۰۰:۳۳:۲۵
فلک به مردم نادان دهد زمام مراد
تو اهل فضلی و دانش همین گناهت بس (2324997) (alef-3)
 
ریزبین
۱۳۹۳-۰۵-۲۹ ۰۹:۴۶:۴۴
جواب این مطلب در مطالب همین امروز سایت هست. و کاملا واضحه که هم سیاسی هست هم شخصی( از جانب دستهایی که از رو شدن تخلف بورسیه ها ناراحتند)
اینم جوابش:
کد مطلب: 238106
به بهانه فرافکنی های این روزهای دولتمردان؛
چرا از مسولان متخلف دولت قبل شکایت نمی کنید؟
لیلی محسنی، 26 مرداد 93
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۲۷ (2325317) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۵-۲۹ ۲۲:۴۶:۴۰
امضا کنندگان استیضاح خود دلیلی هستند برای سیاسی بود ان . (2328347) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.