نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 241987
نیویورک تایمز: برای مقابله با داعش باید با بشار اسد توافق کرد
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۹
یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت: «برای شکست داعش، غرب باید با بشار اسد توافق کند و همچنین با وهابیت مورد حمایت عربستان و دیگر کشورهای عربی مقابله کرد.»

به گزارش فارس، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی تنها راه عملی مقابله با داعش را توافق با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه و مقابله با وهابیت دانست.

این روزنامه نوشت: «اوباما تقریبا با داعش اعلان جنگ کرده اما با ابزارهای موجود نیل به این هدف بسیار سخت به نظر می‌رسد؛ با اعلام حمایت از مخالفان «میانه‌روی» سوریه و افزایش خطر درگیری با نظام بشار اسد، بنظر می‌رسد غرب به دنبال تسکین دادن متحدان عرب خود در خلیج فارس در قبال ساقط کردن بشار اسد است؛ این سیاست به سیاستی طلسم شده مبدل شده و هرگونه محاسبه عقلانی درباره نحوه شکست دادن تروریست‌های داعش را از بین برده است.»

نیویورک تایمز با رد ایده «کمک به میانه‌های سوری» نوشت: «این اعتقاد موجود در حلقه‌های سیاستگذاری غربی این است که «مخالفان میانه‌رو» در سوریه وجود دارند، با تردید و ظن جدی روبرو است؛ تفکر کنونی معتقد است که میانه‌روی یک مولفه قابل تمیز و ثابت بوده که از مولفه‌های دیگر قابل تشخیص است. این تفکر مخالفان مورد حمایت غرب را قادر به کنترل اوضاع و ایجاد آینده ای بهتر برای سوریه می‌داند اما شواهد بسیار کمی برای دفاع از این تفکرات وجود دارد.»

این روزنامه با اذعان به تسلط داعش و گروه‌های تروریستی در میان مخالفان دولت سوریه نوشت: «مهمترین و موثرترین نیروی کنونی روی زمین و نیروی موثر در آینده قابل تصور، «نیروهای غیرمیانه‌رو» هستند. این موضوع به دلیل آن نیست که غرب مخالفان سوریه را به حال خود واگذاشته بلکه بدین دلیل است که بحران جاری «شامات» ریشه در عناصری دارد که بسیار بی ارتباط به موضوع میانه‌روی و افراطی‌گری است.»

این روزنامه به کمک غرب به مخالفان تروریست و مسلح دولت سوریه اشاره کرد و نوشت: «فراموش نکنیم که اخوان المسلمین سوریه که نقش آن به عنوان عضوی از ائتلاف میانه‌روی ملی سوریه با حمایت غرب کشورهای عربی و ترکیه همراه شده است. در نهایت این همان رخت خوابی است که غرب در افغانستان دهه ۱۹۸۰ تهیه کرده و در آن خوابش برد.»

روزنامه آمریکایی می‌نویسد: «افراد به اصطلاح میانه‌رو تاکنون هرگز برنامه ملی متقاعد‌کننده پیشنهاد نکرده و یا جایگزین قابل دوامی برای بشار اسد مطرح نکرده‌اند. حقیقت این است که هرگز «میانه‌روهای مسلح» یا «میانه‌روهای تروریست» در جهان عرب وجود نداشته است. «میانه‌روها» سلاح دست نخواهند گرفت و آنهایی که چنین بکنند میانه‌روی واقعی نیستند.»

نیویورک تایمز با استهزای ایجاد ائتلاف ضد داعش با کشورهای عربی و ترکیه نوشت: «این ایده موجود در واشنگتن و بروکسل که «ائتلاف سنی» متشکل از کشورهای عربی و ترکیه قادر به شکست داعش است، خیلی «عجیب و غریب» است. هیچ کدام از این کشورها اعتبار واقعی در میان افرادی که مجذوب سازمان‌های تروریستی هستند، ندارند.»

این روزنامه با مقصر دانستن حمایت‌ از تروریسم توسط برخی کشورهای عربی نوشت: «از بسیاری جهات، دعوای کنونی در میان پادشاهی‌های عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی و بسیاری از اقدامات جهادگرایانه خشن، دعوای خانوادگی و دعوا برای قدرت و مشروعیت در تفسیرهای وهابی، سلفی و دیگر تفسیرها است؛ غرب به نظر در حال پیوستن به جنگ علیه شیعیان عراق، سوریه و ایران است.»

این روزنامه همچنین بار دیگر ایده حمایت نظامی از مخالفان سوریه نوشت: «حمایت از «میانه‌روها» در سوریه وقتی از منظر نظامی کمی معنادار می‌شود که بتواند روی وضعیت جاری تاثیر بگذارد. با توجه فقدان تعهد گسترده غرب و منطقه‌ای برای تامین نیروی نظامی، تنها پیاده نظام توانمند به نابودی داعش ارتش سوریه و متحدان آن مثل حزب‌الله است.»

نیویورک تایمز ادامه داد: «اشتباه استراتژیک و احمقانه‌ای است که به خاک سوریه حمله شود؛ موضوعی که به مقابله جدی با نیروهای بشار اسد و شاید ایران و روسیه منجر شود.»

این روزنامه در پایان به لزوم تجدیدنظر در قبال سیاست‌های غرب تاکید کرد و نوشت: «اکنون به بازنگری استراتژیک نیاز ضروری است. ابتدا مهم است که بتوانیم به گونه موثری با نیروهای بشار اسد و حزب‌الله مورد حمایت ایران همکاری کنیم. همه اختلافات غرب با سوریه باید تا زمانی که سیر تحولات تغییر یابد، به تعویق بیافتد. در واقع ائتلاف ضد داعش باید شامل سوریه، ایران و روسیه شود.»

این روزنامه در توصیه دوم خود می‌نویسد: «غرب باید بر بی‌میلی خود در رنجاندن سعودی‌ها غلبه کرده و با صدای بسیار بلندتری علیه تاثیرات وهابیت و حمایت‌های ایدئولوژیکی آنها از افراطی‌گری صحبت کند. کشورهای عربی باید یک طرف را برگزینند و آنها نمی‌توانند به تامین مالی تروریسم و استفاده از بنیادگرایی به عنوان ابزار سیاستگذاری ادامه دهند. این مساله در واقع آزمونی برای رهبری غرب است و اگر آمریکا و متحدانش به شعله یک جنگ دیگر در خاورمیانه بدون در نظر گرفتن اهداف واقعگرایانه و طرح مشخص بدمند، آنها حتما شکست خواهند خورد.»
 
هادی
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۳:۴۲:۴۳
حمله کردن آمریکا به سوریه ی بهانه کثیفه که بتونه مواضع ارتش سوریه و مقاومت رو بمباران کنه،بشار اسد و مقاومت نباید غول حرفهای آمریکا و متحدانشو بخوره. (2379555) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.