نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 329557
توضیح زیرساخت به منتقدان ظرفیت اینترنت
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۳۳
طی هفته‌های گذشته برخی شرکت‌های ارائه‌کننده اینترنت از کاهش ظرفیت پهنای باند خود و اختلالات متعدد در دریافت پهنای باند خبر داده اند.

مدتی است در موارد متعدد شرکت‌های ارائه کننده اینترنت از اختلالاتی که در ارائه‌ی خدمات آنها ایجاد می شود گله مند بوده و شرکت ارتباطات زیرساخت را مقصر این موضوع می دانند.حتی برخی از آنها اینگونه اعلام کرده‌اند حدود ۳۰ گیگا بایت از اینترنت این شرکت قطع شده است.

حامدرضا اسماعیلی مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در پاسخ به این اظهارات به ارائه توضیحاتی به ایسنا پرداخته و اعلام کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت همواره حدود ۵۰ گیگ از شبکه خود را خالی نگه می‌دارد تا در صورت نیاز به پهنای باند بیشتر و یا ایجاد اختلال در یکی از مسیر‌های تامین پهنای باند ،اینترنت بتواند این ظرفیت را جایگزین کند.

وی ادامه داد: اکنون نیز ۳۳۰ گیگ ظرفیت پهنای باند کشور است که از این رقم حدود ۲۵۰ تا ۲۶۰ گیگ توسط شرکت‌های مختلف خریداری شده و زیر بار رفته است.

وی ادامه داد:به عبارت دیگر اکنون ما حدود ۷۰ تا ۸۰ گیگ پهنای باند خالی داریم که حتی اگر به گفته برخی از شرکت‌ها ۳۰ گیگ از پهنای باند ما هم قطع شود با جایگزین کردن این ظرفیت مشکلی ایجاد نخواهد شد.

مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در ادامه با تاکید بر این‌که در حال حاضر شرکت ارتباطات زیرساخت قطعی و مشکلی در زمینه‌ی پهنای باند ندارد، گفت: مساله‌ای که وجود دارد آنکه اغلب شرکت‌های ارائه‌کننده اینترنت بیش از ظرفیت پهنای باند خود مشترک جذب می‌کنند و همین موضوع موجب می‌شود برای رفع مشکل ضریب اشتراک خود را از حد مرسوم بالاتر ببرند که این موضوع موجب پایین‌ آمدن کیفیت شبکه آنها و کندی اینترنت می‌شود.

اسماعیلی ادامه داد: زمانی که به شبکه نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که تمام شرکت‌های PAP ظرفیت خود را به طور کامل واگذار کرده‌اند و بدین ترتیب تنها ساعات دو تا چهار صبح کمی سرعت بالا دارد.

وی ادامه داد: البته در گذشته شرایط به گونه‌ای بود که از ساعت یک تا هفت صبح نصف ظرفیت شرکت‌ها پر می‌شد، اما اکنون تنها در ساعات ۲تا ۴است که کمی شبکه شرکت‌ها سبک‌تر است و در بقیه ساعات ظرفیت پهنای باند آنها به طور کامل و حتی بیش از حد واگذار شده است.
 
۱۳۹۴-۱۱-۱۶ ۰۰:۲۲:۴۱
تا زمانیکه انحصار باشه
مشکل حل نمیشه
باید انحصار شرکت زیرساخت شکسته بشه (3524148) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۱۶ ۰۷:۲۱:۰۹
توضیحات قاتع کننده نیست و سرعت واقعا پایینه و هزینه ها بسیار بالا چندین برابر کشورهای دیگه ما داریم هزینه میدیم(به نسبت حجم کمی که دریافت میکنیم) (3524294) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۱۶ ۱۲:۰۳:۲۸
سرعت كم اينترنت چيزي نيست كه با مصاحبه قابل كتمان باشد ،
وقتي دنيا روي شصت مگابايت حركت مي كند و ما هنوز 128 كيلوبايت واقعي هم نداريم ،‌حداقل صادقانه بگوييد ارائه اينترنت پرسرعت فعلا"‌ امكان پذير نيست (3524642) (alef-13)
 
mahdi
۱۳۹۴-۱۱-۱۶ ۱۴:۱۸:۱۱
گران فروشی 2000% اینترنت از مرز تا مشترک کم شون نیوده

حالا دستبرد به پهنای باند فروخته شده نیز می زنند


کم فروشی و گرانفروشی پس بحث نظارتی و کنترل دولت که باید از جانب

سازمان تنظیم مقررات اعمال شود کجاست؟


واقعا (3524955) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.