توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 497858
ویکی‌لیکس: CIA سیستم عامل مک و لینوکس را هک می کند
بخش دانش و فناوری الف،11 مرداد96
این پروژه که به پروژه «امپراتور» معروف است، ۳ ابزار هک برای نفوذ به این دو سیستم‌عامل را معرفی کرده است. این اسناد لو رفته از شبکه‌ای ایزوله، با امنیت بالا در سازمان CIA و از ایالت ویرجیانا در اختیار کاربران قرار داده شده است.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۳۰
کلیک؛ به گفته ویکی‌لیکس، این اسناد بخشی از اسناد مربوط به بدافزارها، ویروس‌ها، تروجان ها و بدافزارهای سیستم‌های کنترل از راه دور است که در دولت قبلی امریکا و به طور غیر قانونی، در بین هکرها منتشر شده است. اسنادی که این سه ابزار هک را لو داده‌اند به آشیل، آیریس و سی‌پی معروف هستند. با ابزار آشیل، مأموران CIA می‌توانند با بدافزاری به ایمیج OS X و با یک بار اجرا، حمله کنند.

ابزار سی‌پی مانند روت کیت OS X در نسخه‌های ۱۰٫۶ و ۱۰٫۷ عمل می‌کنند که مأموران CIA را قادر می‌سازد تا به سیستم‌هایی که در راه‌اندازی مجدد هستند، نفوذ کنند و از این طریق می‌توانند عملیات نظارتی خود را انجام دهند. ویکیلیکس نسخه دستی سی‌پی را هم سابقاً منتشر کرده بود که به شرح ابزارهای هک Mac و آیفون، پرداخته بود.

ابزار آیریس، یک ایمپلت خودکار است که با زبان برنامه‌نویسی C نوشته شده و سیستم‌عامل توزیع لینوکس را مانند Debian، Red Hat، Solaris، FreeBSD و CentOS هدف می‌گیرد. طبق این اسناد، ابزار آیریس مانند یک راه پنهانی در سیستم‌عامل توزیع لینوکس است که ایمپلنت‌های خاصی می‌سازد و برای برنامه‌های خاص نیز طراحی شده است.

بنابر گفته‌های ویکی‌لیکس این اسناد، نشان‌دهنده برنامه‌های هکری پنهانی امریکا، انواع بدافزارهای مختلف و تسلیحات سایبری این کشور است که تهدیدی برای تولیدات اروپا و امریکا به حساب می‌آید. ویکیلیکس ادعا کرده که امریکا از سال ۲۰۰۱ بودجه لازم برای آموزش هکر در سازمان امنیت ملی خود در اختیار گرفته است و تا پایان سال ۲۰۱۶ حدود ۵۰۰۰ هکر در این سازمان ثبت‌نام کرده‌اند که حدود ۱۰۰۰ مدل تروجان، ویروس و بدافزارهای تسلیحاتی ساخته‌اند.

ویکی‌لیکس مدعی است که توانایی‌های هک سازمان امنیت ملی امریکا باید هر چه زودتر به‌صورت عمومی منتشر شود و باید دید که آیا امریکا در استفاده قدرت خود در این زمینه، از حد خود تجاوز می‌کند یا خیر.
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+ سیستم عامل مک
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.