نظر منتشر شده
۱۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 500178
تغییر اولویت ها بجای نامزدها در آموزش و پرورش
بخش تعاملی الف - مزبان حبیبی*
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۵


در این چند ماهی که به شروع دولت دوازدهم مانده بود، حداقل ده نفر را به عنوان گزینه های وزارت آموزش و پرورش معرفی کرده اند، صرف نظر از اینکه چرا برای یک وزارتخانه این همه نامزد معرفی می شود و تا آخرین روزهای معرفی، هنوز نامزد اصلی وزارت آموزش وپرورش مشخص نشده و در روز 15مرداد صحبت از دریافت برنامه از سه نفر دیگر شده است، این موضوع را از چند جهت می توان ارزیابی کرد:
 
اول اینکه، متاسفانه به هيچ کدام از اين نامزدهاي وزارت اميدي نيست، چرا که همه این افراد در دولت قبل در وزارت آموزش و پرورش حضور داشته و اتفاقا از تصمیم گیران در این حوزه بوده اند و لذا اگر توانمندی خاصی در این افراد بود، حتما باید فرهنگیان نتیجه و اثر آن را می دیدند که ندیدند.
 
اين معاونين و مشاورين, اگر خود بخشي از مشکلات آموزش و پرورش نباشند (که هستند) حداقل مي توان آن ها را ترمز حل اين مشکلات دانست.
 
دوم، وقتی آموزش و پرورش توسط همین دولت و مجلس اصلاح طلبي که توسط ما فرهنگيان به اريکه قدرت رسيده اند، در برنامه ششم توسعه در اولویت 79 قرار گرفته است، آیا می توان به حل مشکلات و معضلات این وزارتخانه امیدوار بود؟ بايد اولويت هاي نظام تغيير کند, تغيير نامزد وزارت دردي را درمان نخواهد کرد.
 
چه تفاوتی خواهد داشت که: فاني حق الزحمه ها و حق التدیس های سال تحصیلی 96-95 را پرداخت کرده یا نکرده باشد يا دانش آشتیانی و یا وزیر بعد؟ وقتی بودجه ای برای پرداخت نباشد به دلیل در اولویت نبودن آموزش و پرورش، چه تفاوتی دارد چه کسی در راهروهای سازمان برنامه و بودجه در حال التماس برای پرداخت حقوق فرهنگیان باشد؟
 
اعتقاد دارم حتی ظريف، نوبخت (که وزارت آموزش و پرورش را نپذیرفت) و يا نجفي, اگر وزیر آموزش و پرورش باشند، با لابي گري و رابطه هايشان با دولت و بدنه قدرت, فقط می توانند بخشي از مشکلات مالی این وزارتخانه را حل کنند, هرچند اين سه نفر هم خيلي عاقل تر از اين هستند که وزارت آموزش و پرورش رو بپذيرند و تير خلاص به سابقه سياسي خود بزنند.
 
[...]
 
سوم، باید نشست و دید چه کسی حاضر است قبای این وزارت را بر تن کند، با علم به اینکه هیچ مشکلی را نمی تواند حل کند و فقط می تواند مشکلات را به زمانی بعد منتقل کند. وقتي کسي مي داند براي پرداخت حقوق ماهيانه پرسنل دچارمشکل است, چه برنامه اي براي کيفيت بخشي در وزارتخانه مي تواند اجرا کند؟ چرا شخصي بايد وزارتخانه اي را تحويل بگيرد که بيش از چند سال بودجه را بدهکار است؟
 
چهارم، با شنیدن نامزدهای جدید، باید گفت: دریغ از پارسال. چرا که نامزدهای اولیه نوبخت و نجفی بودند و سپس به معاونین وزارتخانه تقلیل رتبه یافت و اینک کسانی نامزد هستند که حتی هیچ سابقه درخشانی که ندارند هیچ، از توان لابی گری هم برخوردار نیستند. برخي از اين نامزدهاي وزارت, هيچ سابقه سفيد سياسي و يا مديريتي هم ندارند و در ميان بخشي از فرهنگيان, به ناتواني و ضعف مديريتي شهره هستند.
 
پنجم، به آقای روحانی هم باید گفت، جناب رییس جمهور، لطفا به شعارهای قبل از انتخابات خودتان نیم نگاهی بیندازید تا بدانید با این انتخاب ها چه بر سر اعضاي ستادهای فرهنگیان در استان ها خواهید آورد و با اين شبوه انتخاب وزير, این ستادها نخواهند توانست پاسخ اعتراضات و گله هاي همکاران را بدهند.
 
در آخر: دست اندرکاران و ایدئولوژیست های جناب روحانی، بعد از معرفی و رای اعتماد باید پاسخگو باشند که، آموزش و پرورشی که قبل از انتخابات در اولویت اول بود، در چه اولویتی قرار دارد؟ و آيا با اين گونه انتخاب نامزدهاي وزارت آموزش و پرورش از بين کساني که خود مشکل آموزش و پرورش هستند, مي توان شعار "به عقب برنمي گرديم" را محقق کرد؟
 
و سخني هم با نمایندگان مجلس نشين، همان هايي که با حمايت ما فرهنگيان توانسته اند به مجلس راه يابند, اکنون باید نشان دهند که آموزش و پرورش در کدام مرتبه از اولویت های آنان قرار دارد چرا که با این شرایط، ما فرهنگیان به شدت هشدار می دهیم که امیدی به لیست های امید آینده نخواهیم داشت و مجبور هستیم در انتخابات بعد ما نیز تغییر اولویت داده و به شیوه ای دیگر رای دهیم.

*دانشجوی دکترای آنالیز ریاضی
 
کلمات کلیدی : مزبان حبیبی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۸ ۱۱:۳۵:۰۲
من به عنوان یک معلم، معاون و مدیر در آموزش و پرورش این کشور، صادقانه اعتراف میکنم که بودجه هست، ولی صرف چیزهایی می شود که نباید بشود و به حقوق که میرسد کم می آید.
در آموزش و پرورش اگر فقط یک مدیر و وزیر مدبر و کاردان و اقتصاد دان وجود داشته باشد و بتواند هزینه های اتلاف شونده این وزارت خانه را مدیریت کند، بودجه آموزش و پرورش هم به حقوق می رسد، هم به معوقه ها و هم برای کارهای مفید می توان در این وزارت خانه هزینه کرد.
اگر سایت الف خواهان یک مقاله علمی و حساب شده در این زمینه باشد میتوانم مورد به مورد و ریال به ریال هزینه های اضافی این سیستم را برایتان بازگو کنم و با ذکر مثال روش صرفه جویی در هزینه ها.

فقط قول بدهید علاوه بر منتشر کردن به دست کسی که باید بخواند و بفهمد برسانید.

برای بار هزارم فریاد میزنیم آموزش و پرورش قحط الرجال است. بودجه حیف و میل میشود. آمارسازی می شود. (4512202) (alef-13)
 
اهورا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۰ ۱۳:۱۵:۲۷
داداش گلم من هم فرهنگی هستم و در این سیستم مدیر و معاون بودم.به نظر من بودجه ای برای حیف و میل شدن وجود ندارد. شما که اهل علم و مقاله هستید یه کوچولو به استاندارد های آموزشی در مدارس نگاه کنید و فاصله فعلی ما را تا استاندارد ها ببینید. با اینکه آموزش و پرورش قحط الرجال هست هم کاملا موافقم.بیشتر ضربه ای که ما فرهنگیان می خوریم از این است که با تغییر رئیس دولت، و و زیر از مدیر کل گرفته تا مدیر یک مدرسه 5پایه که 5 دانش آموز بیشتر ندارد تغییر می کند و برای انتصاب این افراد فقط به حزبشان توجه می شود و کافی است که در ستادی فعالیت کرده باشی که مقام بالاترت فعالیت کرده. سابقه و سواد و توانایی برای انتصاب اهمیتی ندارد و شایسته سالاری نقشی در این انتصابات ندارد. (4514602) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۳ ۰۷:۵۰:۴۴
چطور میگید بودجه ای برای حیف و میل شدن نیست؟
با آن 8 هزار اختلاص صندوق ذخیره چه کارهایی میشد برا معیشت فرهنگیان کرد؟
21 زیرمجموعه فقط در صندوق ذخیره مشغول به کار هستند که هر کدام یک بنگاه اقتصادی سودده هستند.
آیا هزینه و بودجه این مراکز مدیریت می شود؟

از طرف دیگر، آیا به بخشنامه ها و دستورات و افاضات مدیران مناطق نگاه نمیکنید که چقدر برنامه های بیهوده در طول سال اجرا می شود و این برنامه ها همه با پول اجرا می شوند. مفتی که نیستند برادر من.

یادتان هست یک سال همه کلاس سومی ها رفتند استخر؟ هفته ای یک جلسه؟ نتیجه این طرح مسخره جز اتلاف هزینه چه بود؟

به طرح تعالی نگاه کرده اید تا کنون؟ جز هدر رفت وقت و سرمایه چه دارد؟

و ده ها مثال دیگر.

بودجه هست دوست عزیز، ولی حیف و میل می شود.
من حقوقم که واریز می شود 90 درصد آن را به اقساط و بدهی می دهم و تا آخر ماه با 200 هزار تومان خرجی زندگی میکنم. 4 نفر هم اعضای خانواده من هستند.
هنوز هم زنده هستیم خدا رو شکر.
پس بدون پول کلان هم میشود وزارت خانه را اداره کرد، فقط باید هزینه ها را مدیریت کرد. (4518729) (alef-11)
 
Turkey
۱۳۹۶-۰۵-۱۸ ۱۶:۲۵:۲۱
واقعا همین طور است اموزش وپرورش اصلا در اولوبتهای نظام و دولت وحتی ملت نییت زیرا کاملا تخصصی است وسیاسی نیست در همین معرفی وزرا میبینیم که در هر سایت وروزنامه ای کاندیدااهای متعدد برای هر وزارتی نقد میشدند اما دریغ از کاندیدا های اموزش وپرورش فقط خود فرهنگیان در کانا لهای مربوط به خود صحبت وگفتکو میکردند اما نتیجه این سهل انگاریها وعدم توجه به اموزش وپرورش را درسالهای اینده کاملا با فروپاشی نظام اموزشی کشور خواهیم دید هرچند صدای ترکهای این اموزش وپرورش الان هم بلند است اما گوش شنوایی وجود ندارد (4512584) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۵-۱۸ ۱۶:۳۶:۰۷
احسنت
مامعلما بطحايي رو براي آموزش وپرورش مناسب نمي دونيم ايشون بايد يكي ا. پاسخگويان به تخلفات صندوق ذخيره باشه (4512591) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۸ ۱۷:۴۵:۰۲
بدترین کسی که می توانست معرفی شود بطحایی بوده (4512686) (alef-13)
 
یک همکار
Estonia
۱۳۹۶-۰۵-۱۸ ۱۷:۵۰:۰۲
اصل مطلب: هنوز آموزش و پرورش در اولویت نیست آن هم به طور عمد. (4512693) (alef-13)
 
فرهنگی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۸ ۲۲:۲۸:۲۴
ناثواب است که دولت دوازدهم همچون چهارسال قبل، دین خود را به جامعه فرهنگی ادا نکند،بی تفاوتی وپاسخگو نبودن،به هربهانه ای، دهن کجی به این قشر فرهیخته است . (4512929) (alef-11)
 
حسین عش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۸ ۲۲:۵۵:۱۰
به تظر من تا زمانیکه نگرش و دیدگاه مسولین نسبت به آموزش و پرورش تغییر نکند ، وضع همین است. ما اگر می خواهیم حامعه ی ما در مسیر درست حرکت کند ، باید از آموزش و پرورش شروع کنیم مانند ژاپن ،کره و امثالهم....... و این باید در عمل اتفاق بیفتد نه در شعار. (4512961) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۹ ۰۷:۵۹:۳۱
بهترین جایی که دشمن می تونه بیشترین ضربه رو به کشور بزنه آموزش و پرورش است و متاسفانه چند سالی است که دولت ها و مجلس ها ناخواسته در زمین دشمن بازی می کنند و... (4513182) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۵-۱۹ ۱۱:۵۶:۱۱
تاوقتی که نظام ، آموزش و پرورش را یک نهاد مصرفی و جیره خوار بدونه وضع همینه که هست و طبیعتا مشکلات و معظلات اجتماعی هم در این رخوت نهاد فرهنگی جامعه خرابتر خواهد شد. (4513455) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۹ ۱۲:۳۴:۳۴
متاسفانه موافقمم (4513502) (alef-11)
 
همکار
Romania
۱۳۹۶-۰۵-۱۹ ۱۲:۴۵:۵۷
قلم شیوا و مطلب جامع و رسا بود. ممنون و موفق باشید؛ اما کو گوش شنوا. (4513521) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۵-۱۹ ۱۵:۳۰:۱۳
متاسفم برای کشوری که داعیه فرهنگی بودن دارد و آموزش و پرورشش در اولویت آخر قرار دارد.برای آقای روحانی هم متاسفم. چقدر تلاش کردیم تا انتخاب بشه. (4513689) (alef-11)
 
فرهنگي از رزن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۹ ۱۷:۱۷:۵۷
اختلاس ده هزار ميلياردي از صندوق ذخيره فرهنگيان در زماني زخ داد كه آقاي بطحايي به عنوان معاون پشتيباني وزارت آموزش و پرورش مشغول خدمت بودند و اين امر مستقيماً به حوزه مديريتي ايشان مربوط مي شود حال ايشان مي خواهد وزير بشود ... (4513815) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۰ ۰۹:۳۷:۱۲
اگر ما شاهد پیشرفت در سایر کشور ها هستیم می باید در توجه به معلمان واموزش وپرورش آنان دقت کنیم .تا زمانی که دیدگاه مصرف گرایانه به آموزش وپرورش وجود دارد امیدی به آینده کشور نیست .
اگر برنامه یکساله دارید گندم بکارید واگر برنامه صد ساله دارید انسان پرورش دهید.(امیر کبیر) (4514404) (alef-13)
 
معلم
Germany
۱۳۹۶-۰۵-۲۲ ۱۱:۵۹:۱۰
بی گمان اکثریت فرهنگیان به دکتر روحانی رأی دادند. اما معلوم نیست چرا نباید وزیر خوبی ( مثل آقای محمدعلی نجفی) برای آموزش و پرورش انتخاب شود.
آقای بطحایی قبلا" جواب پس داده اند و از مصاحبه های دوران معاونتشان در وزارت معلومه که:
ما را به خیر تو امیدی نیست، شر مرسان!!!!
ان شا۶الله مجلس به ایشان رأی اعتماد نخواهد داد.
ظاهرا" آموزش و پرورش را ول کرده اند و هیچ دولتی برای این وزارتخانه برنامه ندارد!!!!! (4517311) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.