نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 407217
اطلس وضعیت زنان در کشور تدوین شد
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۶ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۱
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه اطلس وضعیت زنان در کشور تدوین شد، گفت: آسیبهای اجتماعی در جامعه رو به افزایش هستند.

به گزارش تسنیم، شهیندخت ملاوردی پیش از ظهر امروز در نشست تخصصی بانوان نخبه و فعال استان یزد که در تالار اندیشه استانداری یزد برگزار شد، اظهار داشت: در بسیاری از مباحثی که در این نشست مطرح شد بحث فرهنگ از جایگاه بسیار خاصی برخوردار بود.

وی خاطرنشان کرد: برخی از مباحثی که امروزه به عنوان مشکل در جامعه به چشم می‌خورد به صورت کامل نهادینه شده و نباید انتظار داشت که در کوتاه مدت به صورت کامل در آن تغییر ایجاد کرد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به مشکلاتی که کشور در زمینه اقتصادی با آن روبه‌رو است اشاره کرد و گفت: با توجه به قیمتی که نفت از آن برخوردار است، دولت نمی‌تواند به نفت تکیه داشته باشد و برنامه‌هایی خارج از این حیطه برای اقتصاد کشور تدوین کرده است.

ملاوردی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه زنان و خانواده در کشور خاطرنشان کرد: 28 تفاهم‌نامه، 40 موافقت‌نامه اجرایی و 80 پروژه توانستیم با دستگاه های اجرایی به سرانجام برسانیم یا اینکه در مراحل پایانی قرار گرفته است.

وی افزود: پیش از این که بتوانیم این تفاهم‌نامه‌ها را اجرا کنیم نیاز به یک شناسایی درست از وضعیت موجود داشته باشیم و مطالعات و بررسی‌ها شروع شد و اطلس وضعیت زنان در کشور را تدوین کردیم. معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: استانهایی که آسیب‌های اجتماعی مشابه را تجربه می‌کنند در کنار هم قرار گرفته و به عنوان یک منطقه به حساب می‌آید.

ملاوردی با بیان اینکه هنوز به آنچه که در هدف‌گذاریها در نظر گرفته شده بود نرسیده‌ایم، در ارتباط با آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد: آسیب‌های اجتماعی متاسفانه روند رو به رشدی را در جامعه طی می‌کند.

وی تاکید کرد: اینکه بخواهیم مشکلاتی که در حوزه آسیبهای اجتماعی وجود دارد را به دولت خاصی نسبت دهیم شاید بی‌انصافی باشد چرا که این وضعیت، وضعیتی است که از چندین سال قبل آغاز شده است. معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به بحث اشتغال زنان اشاره کرد و گفت: رتبه ایران از بین 144 کشور در این زمینه رتبه 139 است و پس از ایران کشورهایی نظیر عربستان قرار دارند.

ملاوردی با تاکید بر اینکه یکی از شاخص‌هایی که سبب افت کشور در این آمار می‌شود، شاخص مشارکت در امور اقتصادی است، عنوان کرد: زمانی که بحث توانمندی اقتصادی را به عنوان چالش مطرح می‌کنیم برخی این موضوع را با اشتغال رسمی و استخدام یکی می‌دانند و خرده می‌گیرند که قصد بیرون کشیدن زنان از خانه و خانواده را داریم.

وی با بیان اینکه چنین موضوعی اصلا وجود ندارد و بحث مشارکت اقتصادی مطرح است، گفت: حدود 5 گزارش سیاستی را در مورد بازار کار و بخش غیر رسمی اقتصاد به عنوان بخشی که زنان بیشتر در آن فعال هستند آماده کرده‌ایم. معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: برای اینکه مشارکت زنان را داشته باشیم به یک بسته جامع حمایتی نیاز داریم و بدون این بسته جامع نباید انتظار داشته باشیم زنان در اجرای سیاست‌های کلی مشارکت جدی داشته باشند.

ملاوردی خاطرنشان کرد: به همین دلیل به دنبال تدوین بسته جامع حمایتی هستیم و با وجود اینکه مخالفتهایی به دلیل بار مالی که وجود دارد انجام می‌شود اما باز تدوین این بسته در دست اقدام است.
 
کلمات کلیدی : زن، زنان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۰۶ ۱۴:۲۷:۳۷
چه فایده (3990391) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.