نظر منتشر شده
۳۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 154921
دانستني هايي بسيارجالب درباره عربستان
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۵۴
چرا كشورهاي غربي عربستان را بخاطر وضعيت آزادي و حقوق بشر بطورجدي تحت فشار قرار نداده اند؟

آيا اگر ما هم براي آنها خطري نداشتيم و ايدئولوژي ما براي آنها در آينده تهديدي نبود با ما اين رفتار را مي كردند؟

مشكل ما با غرب در اين است كه ما يك راه جديد را مدعي هستيم و مي گوييم سبك زندگي كه ما به دنبال آن هستيم روش غرب نيست و ما هم دنيا رامي خواهيم هم آخرت را.

اتفاقا عربستان بايد بماند چون بهترين ضد تبليغ است و ما بايد بريم و جلوي ما بيشترين تحريمها و سنگ اندازي ها باشه چون بيشترين خطر هستيم

پس عربستان با تمام موارد زير از نظر آنها بد نيست:

شاید شما هم اینها را میدانید. اما چیزی که این اطلاعات را جالب میکند این است که عربستان با این شرایط با پرداخت وجه هنگفتی در سازمان ملل در زمره کشورهایی است که در آن حقوق زنان "اصلا پایمال " نمیشود... اینرا چه باید نامید؟


دانستنیهایی جالب درباره عربستان

فروش سگ و گربه در این کشور ممنوع است.
ورود غیر مسلمان بنا به حرمت اماکن اسلامی، به مناطق حجاز(شهرهای مکه ومدینه) ممنوع است.معمار بهترین هتل مکه (هتل هیلتون) که غیر مسلمان است. مجبور شدازطریق دوربین وبرروی یکی از تپه‌های اطراف شهر پروژه ساخت هتل را نظارت وپیگیری کند.
سالن سینما در عربستان وجود ندارد.
عکسبرداری در بیشتر اماکن عمومی ممنوع است.
جادوگران گردن زده می‌شوند.
بعضی از علمای مذهبی عربستان خواهان قانونی شدن برده داری هستند.
در اماکن عمومی وغذاخوری‌ها جداسازی جنسیتی به شدت اجرا می‌شود.
براثر فشار بیش ازحد برروی زنان، آمار خودکشی زنان بالاست.
در عربستان مجازات اسلامی اجرا می‌شود که شامل حدودو قوانین تعزیراتی است بعنوان مثال، چهار انگشت فرد سارق بریده می‌شود.همچنین در بعضی موارد وبرای قصاص اعضای دیگر بدن نیز بریده می‌شود
در این کشور افراد مجرم در ملأ عام گردن زده می‌شوند.
تاکنون میلیونها کتاب مذهبی اقلیت مذهبی توقیف وآتش زده شده‌است
پس از چندین دهه بررسی و به دنبال به وجود آمدن مشکلات مربوط به هویت، وزارت کشور عربستان در آوریل ۲۰۰۵ با حق زنان سعودی برای داشتن کارت شناسایی در صورت درخواست خود آنها موافقت کرد.بسیاری از زنان تصمیم گرفتند از داشتن کارت شناسایی صرف نظر کنند نه به این دلیل که آنها نمی‌خواستند کارت شناسایی داشته باشند، بلکه این محرومیت به این دلیل بود که پدر، همسر یا برادر آن‌ها به دلیل چاپ عکس زنان بر روی کارت شناسایی، با اعطای کارت شناسایی به زنان مخالفت می‌کردند. این مخالفت با تکیه بر این اصل اسلامی که مردان سرپرست زنان هستند و در نتیجه آنها به داشتن هویت رسمی نیاز ندارند، توجیه می‌شد.واقعیت این است که بخش‌های دولتی بسیاری وجود دارند که کارت شناسایی را نمی‌پذیرند.این ادارات دولتی برای شناسایی فرد (زنان) کارت شناسایی خانوادگی یا دو شاهد برای تأیید هویت زنان درخواست می‌کنند.

رانندگی زنان در عربستان سعودی ممنوع است ...موضوع رانندگی زنان بر اساس فتوای مقامات مذهبی کشور ممنوع است ...
در سال ‪ ۱۹۹۰میلادی چهار زن آلمانی الاصل مقیم سعودی با نادیده گرفتن این ممنوعیت اقدام به رانندگی در سطح شهر ریاض کردند که بلافاصله توسط پلیس دستگیر شدند. روزنامه‌های محلّی مطلب توهین آمیزی علیه آنان انتشار دادند و خواستار اخراج آن‌ها از شهر شدند.
علمای عربستان نیز بر حرام بودن رانندگی زنان به دلیل ایجاد فساد و آسیب رساندن به عفت پافشاری کردند
دولت عربستان اعلام کرده که زنان نمی‌توانند در نخستین انتخابات سراسری این کشور که انتخابات شورای شهر است رای‌دهند... رییس دولت اعلام کرد که زنان فاقد صلاحیت لازم برای قضاوت دربارهٔ کاندیداهای انتخاباتی هستند
با این که دولت سعودی دختران را از آموزش منع نکرده‌است، و حتی آموزش رایگان نیز برای ایشان در نظر گرفته‌است، حضور دختران در آموزشگاه‌ها و مدارس بسیار محدود است. طبق آمار رسمی دولت سعودی ۵۵ درصد دانش آموزان ابتدایی، ۷۹ درصد دانش آموزان متوسطه و ۸۱ درصد دانش آموزان دبیرستان پسر هستند. دیدگاه‌های سنتی در عربستان باعث شده‌است که بسیاری از دختران در سنین پایین مدرسه را ترک می‌گویند.

در قوانین سعودی، اشتغال زنان به هر کاری جز تدریس و پرستاری ممنوع گشته‌است

ورود زنان بدون همراهمی محرم به بسیاری از اماکن عمومی سعودی از جمله بانک‌ها، رستوران‌ها، فروشگاه‌ها ممنوع است.رستوران‌های سعودی معمولاً دو بخش جدا برای مجردها و خانواده‌ها دارند. بخش خانوادگی رستوران‌ها به غرفه‌های کوچک تنظیم شده‌است که زنان می‌توانند در آن نقاب را برداشته و غذا بخورند، بدون این که مرد نامحرمی وارد شود.
شرکت زنان در مجامع عمومی حتی در مسجد بسیار محدود است.
از زنان سعودی انتظار می‌رود هنگام خروج از خانه، حتماٌ با مرد محرم همراه باشند.

علمای حنبلی سفر زنان را بدون همراهی مردی از محارمش ممنوع می‌دانند. در عربستان سعودی این قانون به دقت اجرا می‌شود و به زنانی که محرم به همراه ندارند، اجازهٔ خروج داده نمی‌شود. این قانون هم در سفرهای درون کشور و هم در سفرهای برون کشوری صادق است

پوشش زنان سعودی در مجامع عمومی چادر سیاه گشادی است که از سر تا پا را در بر می‌گیرد و عبایه گفته می‌شود. پوششی که صورت زنان سعودی را فرامی گیرد نقاب (روبنده) نام دارد. پوشاندن دست‌ها و صورت برای تمام دخترانی که به بلوغ رسیده‌اند اجباری ست. مدارس سعودی تمام دخترانی را که بیش از ده سال سن دارند مجبور به پوشیدن نقاب می‌کنند.در سال ۲۰۰۳، پافشاری پلیس مذهبی عربستان دربارهٔ رعایت نقاب به مرگ پانزده دختر نوجوان در آتش سوزی یک مدرسهٔ راهنمایی دخترانه در مکّه انجامید.عوامل وابسته به دولت ریاض، در این سانحه، مانع از آن شدند که دخترانی که صورت خود را نپوشانده بودند، از کام آتش بگریزند
 
United States
۱۳۹۱-۰۲-۲۳ ۱۰:۰۹:۵۸
واقعا جالب بود .حقيقتا خيلي از قوانينشان خوب است .مخصوصا در مورد مجازاتهاي اسلامي (779411) (moderator18)
 
1360
۱۳۹۱-۰۲-۲۵ ۱۳:۳۴:۴۰
برو بابا مگه عصر حجره اسلام وهابیت کجاش خوبه
اسلام شیعه به خاطر ازاد اندیشیش جالبه برا همه
اجازه همه کار به زنان میده
واقعانکه متاسفم برات الگوت شده وهابیت (783627) (moderator18)
 
فرهاد
۱۳۹۱-۰۲-۲۳ ۱۰:۱۱:۴۰
نتیجه گیری= پول داشته باش تا در جهان سربلند باشی؟

شما از محتوی صحیح نتیجه غلط گرفتی عزیز من
درسته پول دارن و خرج هم میکنن آما....
اینقدر تو دنیا بی کس وکار نیستن و فقط نمیخوان تو دنیا همه سوار خر اونا بشن...
(منظورمو که گرفتی؟) (779416) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۳ ۱۰:۴۷:۰۶
اکثر بندهایی که به آن اشاره شده است عین نص دستورات قرآن و سنت پیغمبر است. اینکه در کشور ما به بهانه تجدد و یا هر چیز دیگر این دستورات اسلام نادیده گرفته می شود و علی رغم اعتقاد و سفارش مراجع عظام به انجام آنها به آنها عمل نمی شود جای بحث دیگری دارد (779484) (moderator18)
 
آرمين
United States
۱۳۹۱-۰۲-۲۳ ۱۲:۴۹:۴۵
اگر قرآن كريم را مطالعه كرده باشيد يا حتي رساله ي مراجع تقليدي را كه گفتيد خوانده باشيد، متوجه مي شويد كه اين ها دستورات قرآن و پيامبر(ص) نيست، اين ها دستورات آيين (....) وهابيت است و هيچ ربطي به اسلام ندارد. اسلام مقام زن را خيلي بالاتر از اينها مي داند. (779774) (moderator18)
 
آبدارچی سیاسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۱۹:۳۶:۳۱
در اسلام زن همچو فاطمه (س) می تواند در مناسبات سیاسی مذهبی ( مباهله ) شرکت کند . زن برای زن محدودیت ایجاد نکرده مصونیت ایجاد کرده و اون رو بزرگ شمرده
خدا در قرآن می فرماید ما به هر که بخواهد دختر و پسر می دهیم .
دختر را ارجح بر پسر قرار داده
یا حق (782372) (moderator102)
 
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۰۴:۰۶:۱۳
بخشی از بندهای مورد اشاره( و نه همه آنها) از احکام شرع می باشد

در کشورمان ایران نیز از حدود 100 سال پیش و پس از تحولات مشروطیت و دوره تجدد، برخی از قوانین شرع، به اصطلاح تعدیل شد یا عرفی شد و البته برخی دیگر همچنان وجود دارد مثل قطع ید سارق، جواز برده داشتن، محدودیت های اقلیت های مذهبی در ساختن مسجد، مجازات اعدام در ملأ عام.

و برخی از موارد جزو دستورات شرع بوده و به تدریج از قوانین نسخ شده است، مانند لغو مجازات مرگ برای جادوگران، لغو سنگسار ، قانون حمایت از خانواده ( که در سال 1352 تصویب شد و بعد از انقلاب با اندکی تغییر همچنان در حال اجراست) البته این موارد نیز از قوانین جمهوری اسلامی ایران حذف شده اند هر چند در رساله های غالب مراجع تقلید اشاره شده است.

به عنوان مثال در قانون حمایت از خانواده، حقوقی برای زنان در نظر گرفته شده است که به نظر می رسد با ظاهر فتاوای اغلب مراجع تقلید در منافات است.

البته مواردی مانند منع عکسبرداری ، کارت شناسایی و پوشاندن کامل صورت اختصاص به مذهب حنبلی و تفاسیر محمدبن عبدالوهاب از آن دارد.

باید بگویم صرف نظر از اینکه این قوانین دینی هستند یا نه ( که بحثی است جداگانه) به نظر من روند تعدیل دستورات شرع به بهانه تجدد امر مبارکی است که طی 100 سال گذشته و به مرور صورت گرفته است ( چه در دوره پهلوی اول، چه پهلوی دوم و چه جمهوری اسلامی) و اگر بخواهیم به توصیه های این دوست عزیز عمل کنیم نتیجه اش بازگشت به قهقرا و قرون وسطی ست. (780929) (moderator18)
 
علي
۱۳۹۱-۰۲-۲۳ ۱۱:۴۷:۱۲
هر كاري مي كنند براي خودشان است عقيده به قوانيني دارند كه خيلي خيلي
با تفكر ما اشنا و حتي طرفداران زيادي هم در ايران دارد فقط پا روي دم كسي نمي گذارند و زندگي خودشان را مي كنند (779562) (moderator18)
 
صفورا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۱ ۰۱:۴۶:۰۶
کار خودشونو میکنن؟ زنارو ادم حساب نمیکنن.امار خودکشی زناشون رفته بالا.میدونی ینی چی؟ (4421617) (alef-3)
 
محمد رضا
۱۳۹۱-۰۲-۲۳ ۱۵:۲۶:۰۳
اکثر محدودیتهائی که در مورد تردد خانمها گفته شد فقط در 2 شهر مذهبی عربستان اجباری است بهتره بدونید در شهر ریاض خانمها حتی بدون پوشش اسلامی و مانند غربی ها در مکانهای عمومی حاظر میشن. (780045) (moderator102)
 
جواد
United States
۱۳۹۱-۰۲-۲۳ ۱۶:۵۹:۰۸
نباید همه قوانینشان را باهم رد کرد بلکه در بین این قوانین بعضی خوب است اینکه مثلا در رستورانهایشان جایی هست که خانواده ها به راحتی غذایشان را می خورند خوب است یا اینکه زنهایشان پوشیده هستند و بدون محرم کمتر بیرون می آیند..... (780235) (moderator102)
 
احسان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۳ ۲۱:۳۶:۲۳
ممکنه در برخی موارد در افراط باشند ولی بهتر است نگاهی به وضع زنان در کشور خودمان بیاندازیم تا ببینیم ما هم در تفریط هستیم و عدم تعریف جایگاه صحیح زنان مشکلات ریادی به بار آورده (780563) (moderator18)
 
دیتاک مهرآیین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۰۳:۴۰:۵۷
من به عنوان یک زرتشتی که ارتباط خوبی با اسلام و نیز مطالعات زیادی از کتابهای مذهبی مسلمانان و قرآن داشته ام.هنوز ندیده ام که زن را یک موجود دون پایه معرفی کنند.
ولی در عربستان شاهدیم که رهبران وهابیی با دین ساختگی شان روز به روز دنیا را علیه مسلمانان و دین محمدی تحریک و حساس می کنند.

دیتاک مهرآیین// یزد (780927) (moderator18)
 
منتقد
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۰۹:۱۸:۵۷
یکی از قوانین خوی که در عربستان اجرا می شود و ای کاش در ایران عزیزمان هم اجرا می شد ممنوعیت رانندگی خانم ها است .
گذشته از عدم رعایت حجاب و . . . توسط اکثر خانم های راننده کشورمان ،عدم تسلط به خودرو و رانندگی بسیار ضعیف انها باعث ایجاد ترافیک و بعضا تصادف میشود .
خواهشا رانندگی خانم ها در داخل کشور ممنوع شود. (781132) (moderator17)
 
Latvia
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۱۶:۰۶:۵۹
شما مي توني بري اونجا زندگي كني و از اين همه انسانيتي كه انجا جاريه لذت ببري. خواهشا اسم منتقد هم رو خودت نذار!!!
منتقد نگاه دلسوزانه و برابر به همه انسانها داره و ايرادهايي كه ميگيره براي پيشرفته نه پسرفت.
اگه ضعفي توي رانندگي بعضي خانم هاست بخاطر برخورداي افرادي مثل توست كه اعتماد به نفس اونا گرفتن (782025) (moderator102)
 
بهار
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۲۰:۰۰:۰۶
شما مسئله رو با پاک کردن صورت مسئله می خوای حل کنی تصادفات وحشتناک از خانمهاست یا آقایون؟ (782399) (moderator102)
 
علیرضا
Germany
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۰۹:۲۵:۲۶
خب حالا این همه ممنوع کردن و کشتن این همه استعداد که در جامه خانم ها وجود دارد و می توان این پتانسیل را در جهت بهبود جامعه به کار برد افتخاری دارد؟ یا نهایتا این جامعه که الان این برنامه را اجرا کرده به چه افتخاراتی دست یافته است... آن آقایی که درباره این بندها نظر میدهد که این عین نص قرآن است لطف کند و در مورد همسر، خواهر یا دختر خودش نظر دهد... جدا هنوز هستند کسانی که فکر می کنند می توانند برای همه نسخه بپیچند؟؟؟ (781140) (moderator17)
 
مرتضي خوشدوني
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۰۹:۴۶:۰۲
اكثر اين قوانين به نظر من خوب است واگر اين قوانين در كشور ماهم قابل اجرا بود فساد به طور چشمگيري كم ميشد اگرچه اين كارها شايد از نظر اسلام واجب نباشد ولي اثرات خوبي دارد.در ضمن بنده تنفر شديدي از وهابيون دارم ولي پا روي حق نميگذارم. (781173) (moderator18)
 
مصطفي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۱۱:۳۰:۱۳
هر نفسي در گروي اعمال خويش است.
آنها آزادند هر طور كه دوست دارند زندگي كنند فقط نبايد به ديگري آسب بزنند. (781389) (moderator17)
 
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۲۳:۳۶:۰۴
اصلا می دونی که خود مردمشم خیلی از دست حکومتشون ناراضین. دلم برای زناشون می سوزه.حتی بدون اجازه یک سرپرست مثل شوهر یا پسر ، حتی دکتر هم نمی تونن برن. خیلی بدبختن. (782679) (moderator102)
 
پارساعبدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۰۶ ۱۵:۲۷:۵۳
منبع؟! (4492507) (alef-11)
 
تاجفر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۱۱:۳۸:۲۵
هر چه که هست خوب یا بد آنها به اعتقاداتشان پایبندند و لازم الاجرا می دانند
اما ما به اعتقاداتمان آن جور که با ید پایبند باشیم ، پایبند نیستسم!!!! (781398) (moderator17)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۱۳:۲۱:۴۰
اگه خیلی از عربستان خوشت اومده، برو عربستان زندگی کن. (781641) (moderator18)
 
فری
United States
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۱۳:۵۴:۴۲
درود بر ایران پاک و آریایی خودمان (781705) (moderator18)
 
قلی
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۱۴:۳۳:۳۳
این توهین و تحقیر علیه زن فقط نشون دهنده ی بی غیرتی اون مردهاست! اصلا اینا که با زن مخالفن و اونو عامل فساد و ترافیک و محصول وارداتی غرب می دونن دانشگاه رفتن؟ دیدن تو دانشگاه نمره ی دخترها از پسرها معمولا بالاتره؟ همین عربها که خیلیها باهاشون موافقن مگه چیکار کردن؟ چی اختراع کردن؟ هیچی! فقط آمریکاییها اومدن کشورشون و ساختن و جاش نفت گرفتن! من با حکومت جمهوری اسلامی از این لحاظ موافقم! ما به برکت همکاری زن و مرد ایرانی امروز بالاترین میزان رشد علمی جهان و داریم! منبع: ویکی پدیا
باور کنین اگه تحریم ها نبود الان جزوه 10 اقتصاد برتر دنیا بودیم! ولی عربستان چی؟
این دوست داریم مثل عربستان همه چیزو ساده کنیم دلیل درست بودن اون نیست! اگه درست بود الانهم مثل 1000 سال پیش عربستان مرکز فرهنگی جهان بود! (781794) (moderator18)
 
محمد
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۱۵:۴۸:۳۳
اگر میخواهیم مطالب یاد شده مفید باشد برای کشورمان، خوب است که به کاستی های مشابه در ایران نیز اشاره شود، این موضوع زیاد دلچسب نیست که عنوان شود از کشوری مانند عربستان بهتریم ، یا اینکه فقط به این شاره شود که چرا غرب در ظاهر با آن ها خصومتی ندارد؛ بلکه باید با آرامش و البته تحلیل و هوشیاری به بیان و بررسی مشکلات مشابه در کشورمان بپردازیم. (781983) (moderator102)
 
مازیار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۱۸:۵۸:۳۹
گشت ارشاد هم دارن؟ (782322) (moderator102)
 
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۱۹:۵۵:۴۵
برای آمریکا ومتحدانش چه تبلیغی ضد اسلام بهتراز عربستان وقوانین خشک وخشنش بعنوان ام القرای جهان اسلام می تواند وجودداشته باشد.بااین کارها نه تنهاغیر مسلمانان که مسلمانان راهم از اسلام بیزار میکنند .با تحت فشار قراردادن طبیعت وسرشت خداداد کاری می کنند که همه از اسلام منزجر بشوند وامام خمینی ره با روشن بینی شان ودرک موقعیت کنونی زندگی انسانها مانع از انجام چنین روشهای خشک وخشن وغیراسلامی شدند .چراکه اسلام دین عسر نیست ودین یسر است.
کسانی که به عربستان سفر کرده اند از برخورد خشن 95درصد زنان عرب با کودکانشان حتما پی به نارضایتی این افراد برده اند.ویا شاید عدم آگاهی از رفتار با کودک.بهرحال من بعنوان زائر از رفتار خشک وخشنشان اصلا خوشم نمی آید.اگر یک تازه مسلمان به یک فضای مذهبی چون مسجدالنبی وارد شود انتظار دارد با خصال وخوی پیامبر و یارانش با او برخورد شود نه رفتاری که با مجرمان می کنند مخصوصا در قسمت خانمها.فریاد می زنند یالا خانم یالا خانم !وچقدر این برخوردها تاسف آور است. (782394) (moderator102)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۸ ۱۲:۰۱:۳۷
سلام اینطوری که شما دارین تعریف می کنین انگار چندین سال اونجا بودین بعد در اثر ظلمی که به شما شده از اونجا فرار کردین.برادر من اصلا فکر نکنم اونا خودشون اصلا چنین حسی داشته باشن.درست نیست بخاطر تعصب هایی که داریم اونا رو کاملا رد کنیم.رد کامل اونا حتی خیلی از احکام تشیع رو هم زیر سوال میبره.بیشتر این حکم هایی که اونا دارن در قران به اونا اشاره شده و رد کردن اونا مثل این میمونه که قران رو رد کردیم خدای نکرده.من شنیدم یه خانواده که تازه مسلمان شده بودن از امریکا اومدن ایران که مثلا در وضع بهتری باشد خانم خانواده وقتی وضع ایرانی ها رو میبینه حتی تلویزیون رو از توی خونه جمع میکنه. نباید از اونا این قدر خودمون رو برتر بدونیم. این اونجا مسئله حجابررو این قدر محکم گرفتن بهتره یا اینکه تو ایران میان یه دختر و پسر رو که میگیرن میگه این که مثل برادر منه یا این که دختر خاله یا فلان و فلان.حجاب و عفت نعمتی که خدا داده به ما پس بهتره به طریق احسن از اون استفاده کنیم. (3149698) (alef-13)
 
علی
United States
۱۳۹۱-۰۲-۲۴ ۲۰:۴۶:۴۵
واقعا نمی فهمم شما الفی ها هدفتون از این مطاب چیه؟!
درسته که در عربستان شریعت با حماقت حنبلی اجرا میشه
درسته که وهابی ها دستشوت تو دست اسرائیله برای مقابله با تشیع و ایران
درسته که ما با اونها دشمنیم
اما خیلی از این قوانینی که گفتین عین شرع مقدس اسلام و مورد قبول تشیع هستن
اینکه خرید و فروش حیوان نجس حرامه عین شرعه
حرمت ورود کافر به حرم الهی عین شرعه
مساله عبد و برده قانون شرعه و میدونی یکی از کفاره های روزه آزاد کردن برده است پس اصل حلیت برده داری مورد قبوله البته دقت کنین برده ها کفاری بودن که در جنگ علیه مسلمانان اسیر میشدن
حدود الهی و مجازاتهایی که ما تعطیلشون کردیم عین شرعه

ببینید من به عربستان اصلا کاری ندارم
اما فکر نکنم شما شرعا حق داشته باشین به بهانه مبارزه روانی با دشمن عقاید مردم مسلمان خودمون رو شبهه ناک کنین طوری که فکر کنن همه این حدود الهی افراطه و من درآوردی هستن

به نظر بهتره شما قانون شرع رو هم بگید بعد بگید اونها در فلان مساله حماقت دارن
مثلا اشاره کردید پلیس بدلیل نداشتن نقاب نگذاشت دختران از آتش فرار کنن خوب این عین حماقت و خلاف شرعه چون حفظ نفس و جان مسلمین از اوجب واجباته و در مقایسه با نقاب که آخرش خوبه و نه واجب در اولویته (782444) (moderator102)
 
حامد11
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۵ ۰۳:۰۷:۵۸
انهایی که خیلی از عربستان و قوانینش خوششون اومده بفرما برن اونجا زندگی کنند. تفکر این افراد و کامنت هاشون تبلیغ مستقیم طالبانیسم و متحجر بودن است. این مطالب رو سایت الف از ویکی پدیا گرفته و من خیلی وقت پیش خونده بودم. ولی شگفتا از نقل قول عده ای که از این قوانین طرفداری میکنن. فکر نکنم خوی انسانیت در وجود این افراد یاشد. (782856) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۲۵ ۱۰:۲۰:۵۹
در پاراگراف اول نوشتی " ما هم دنيا رامي خواهيم هم آخرت را."
شعار جالبیه ولی برای اکثر ایرانیان نه دنیا مونده و نه آخرت.یه عده خیلی خیلی کم فقط آخرت رو چسبیدن و یه عده دیگه هم فقط دنیا رو گرفتن. مابقی که تعدادشون خیلی زیاده نه دنیای درست و حسابی دارن و نه آخرت خوبی. (783175) (moderator18)
 
امید
۱۳۹۱-۰۲-۲۵ ۱۰:۵۴:۰۴
از خوندن بعضی نظرها هم خوشحال شدم هم ناراحت می پرسید چرا "چون:وقتی میبینم کسایی هستن که محدودیت ومحصور کردن و بی ارزش دونستن خانم هارو تایید میکنن واقعا ناراحت میشم وازطرفی هم خوشحال میشم که همچین افرادی با چنین تفکراتی درراس امور کشور ما نیستن وبازم خداروشکر.... (783250) (moderator18)
 
۱۳۹۲-۱۱-۱۹ ۱۵:۵۷:۴۰
باید قبول کرد که محدود کردن زنان در عربستان برای حجاب مفید می باشد وباعث جلوگیری از فساد است هرچند متاسفانه حاکمان آنها وهابی هستند ولی واقعا ترجیح دادن مرد به زن واصالت مرد کاملا درست است ای کاش در جامعه ایران اسلامی نیز حجاب زنان به معنای واقعی کلمه اسلامی بود وزنان ما فاطمه زهرا سلام الله علیها را الگو قرار می دهند. (1962763) (alef-10)
 
فاظمه
۱۳۹۴-۰۱-۱۹ ۱۶:۴۷:۵۲
وای چقد همتون کوتا فکرید هیچ کس حق قضاوت نداره داخل هر کشوری حد ومرزی وجود داره شما ادمایه به ظاهر روشن فکر جامعه هستید که ادعایه شعور و روشن فکری میکنید (2803597) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.