توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 173173
سرانه مصرف آب کشور در شبانه‌روز
تاریخ انتشار : جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۴۲
معاون وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب با بیان اینکه مصرف سرانه آب در کشور 265 لیتر در شبانه روز است، گفت: اعتبارات این وزارتخانه جوابگوی نوسازی و ترمیم شبکه‌های آبرسانی نیست.

 
علیرضا دائمی ظهر امروز در حاشیه بازدید از پروژه‌های آبرسانی بوشهر نوسازی شبکه آبرسانی را مورد اشاره قرار داد و گفت: آب به حساب نیامده در کشور بین 27 تا32 درصد است که بخشی از این مربوط به هدر رفت آب است که لازم است شبکه‌های آبرسانی ترمیم شود ضمن اینکه اعتبارات این وزارتخانه جوابگوی نوسازی و ترمیم شبکه‌های آبرسانی نیست.

 
دائمی با بیان اینکه مصرف سرانه آب در کشور 265 لیتر در شبانه روز است، گفت: این رقم در کشورهای اروپایی   120تا 150 لیتر است و بر اساس اعلام سازمان ملل باید سرانه به 80 لیتر برسد و کشور ما یکی از کشورهای پر مصرف آب شرب در جهان است.
دائمی با بیان اینکه ساختگاه سد دالکی تعیین شده است، گفت: در جاری شدن سیل اخیر در استان بوشهر در محل ساختگاه این سد 100میلیون مترمکعب آب به سیلاب تبدیل و ضمن تخریب اراضی و امور زیربنایی به دریا سرازیرشد.

 
وی با اشاره به اهمیت ساخت سد دالکی و تسریع در تامین اعتبار آن تصریح کرد: از نظر اقتصادی آب شیرینی که از محل ساختگاه سد دالکی در مدت سه روز به هدر رفت، 30 میلیارد تومان ارزش واقعی آن است و از نظر خدمت رسانی نیز اگر ذخیره می‌شد آب مطمئن 10هزار هکتار اراضی منطقه را تامین می‌کرد.

 
معاون وزیر نیرو با بیان اینکه بارندگی‌های شش آذر ماه در استان بوشهر موجب آبگیری سد رئیسعلی دلواری به حجم 100میلیون مترمکعب شد، افزود: این سد یکی از طرح‌های مهم و با ارزش است که اثرات و برکات قابل توجهی به منطقه بویژه در توسعه اراضی کشاورزی دارد.

 
دائمی در ادامه از پوشش آب شرب 99 درصد شهرهای کشور خبر داد وافزود: بحث جیره بندی در شهرهای کشور برطرف شده است و در برخی موارد که نوبت بندی مشاهده می‌شود به دلیل بروز مشکلات در خطوط آبرسانی است.
وی تصریح کرد: در روستا با کمبود آب شرب مواجه هستیم و اکنون 76 درصد روستاها تحت پوشش آب شرب هستند.

 
معاون وزیر نیرو با بیان اینکه کشور ما یکدوره خشکسالی 14ساله را پشت سر گذاشته است، ادامه داد: طبق اعلام سازمان هواشناسی امسال سطح نرمال بارش‌ها مناسبتر است که با مدیریت صحیح در خدمت رسانی می‌توان بخش عمده‌ای از مشکلات آب بخش کشاورزی و شرب را برطرف کرد.