توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 495392
یک راه ساده برای دور ماندن از بیماری
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۵۳
انصاری پور گفت: افرادی که ورزش معتدل در زمان مناسب را انجام دهند از بروز بیماری‌های مادی و مزاجی در امان خواهند بود یعنی از ایجاد سوء مزاج که همان خروج از تعادل است, جلوگیری می‌کند.

به گزارش افکارنیوز، محمد انصاری‌پور درباره ورزش اظهار کرد: سه عامل مهم در سلامتی از دیدگاه ابن سینا عبارتند از تدبیر ورزش، تدبیر تغذیه و تدبیر خواب، در علوم جدید ورزش و تغذیه به خوبی قابل توجه است اما به خواب و بیداری و نقش آن در سلامتی و بیماری به طور لازم پرداخته نشده است. 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا لازم است برای ورزش کردن به باشگاه یا ورزشگاه خاصی رفت یا روش‌های ساده‌تر و ارزانتری هم وجود دارد, تصریح کرد: یکی از ورزش‌های ساده و ارزان و مفید برای سلامتی، پیاده‌روی است.

این دستیار تخصصی طب سنتی متذکر شد: البته زمانی, پیاده‌روی به سلامتی بدن کمک می‌کندکه به یک ورزش معتدل تبدیل شود یعنی شرایطی که برای ورزش معتدل بیان شد را داشته باشد, پس پیاده‌روی باید سریع‌تر از قدم زدن عادی باشد, گامها کمی بلندتر و سرعت هم بیشتر باشد.

انصاری‌پور خاطرنشان کرد: شرط مهم دیگر این است که پیاده‌روی برای ورزش کردن باشد نه برای خرید لوازم یا گفتگو؛ در این صورت پیاده‌روی به کل بدن اثر خواهد داشت اما اگر پیاده‌روی خیلی سریع باشد که گویی تمرکز روی حرکت ران‌ها به پایین باشد، این ورزش بیشتر نفعش شامل اندام تحتانی می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه ورزش‌های گروهی با نشاط بیشتری همراه هستند اما برای ورزش کردن رفتن به باشگاه و پرداخت هزینه اضافی لازم نیست, حتی می‌توان در منزل در طول قطر سالن حرکت کرد، می‌توان حرکات نرمشی انجام داد و از اهمیت حرکات کششی هم غافل نباید شد که بسیار مفید هستند.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: افرادی که ورزش معتدل در زمان مناسب را انجام دهند از بروز بیماری‌های مادی و مزاجی در امان خواهند بود یعنی از ایجاد سوء مزاج که همان خروج از تعادل است, جلوگیری می‌کند. 

انصاری‌پور یادآور شد: در ورزش معتدل، قندها و چربی‌ها به طور متعادل مصرف می‌شوند به خصوص وقتی که ورزش به آرامی شروع و کم‌کم سریعتر یا شدیدتر شود.
 
کلمات کلیدی : درمان + بیماری + سلامت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.