توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 456890
اشتغال خالص در دولت یازدهم به یک چهارم دولت قبل رسیده است
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه اشتغال خالص در دولت یازدهم به یک چهارم دولت قبل رسیده است، گفت: نرخ بیکاری در دولت قبل حدود 10.1 درصد بود اما هم‌اکنون نرخ بیکاری در کشور حدود 12.5 درصد است.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۶ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۰۵
محمدمهدی زاهدی نماینده کرمان و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در آغاز سال جدید و تأکید ایشان بر تحقق اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت: موضوع اقتصاد مقاومتی تنها از سال قبل شروع نشد، از سال‌های قبل هم مقام معظم رهبری در فرمایشات‌شان روی اقتصاد مقاومتی مدام تأکید می‌کردند اما سال گذشته را به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نامگذاری کردند.

وی افزود: در خصوص موضوع اقتصاد مقاومتی مسائل متعددی مطرح است، یکی از موضوعات جدی در این باره «رکود» است، خروج از رکود و فعال شدن چرخه تولید داخلی در کشور از دغدغه‌های جدی در این باره است.

زاهدی با بیان اینکه متأسفانه آمار و ارقام نشان می‌دهد که رکود در کشور بیشتر شده است، گفت: در موضوع بیکاری و اشتغال جوانان هم وقتی آمارهای موجود را با آمارهای سالیان قبل مقایسه می‌کنیم، می‌بینیم اشتغال خالص در این دولت به یک چهارم دولت قبل رسیده است، نرخ بیکاری در دولت قبل حدود 10.1 درصد بود اما هم‌اکنون نرخ بیکاری در کشور حدود 12.5 درصد است.

نماینده کرمان در مجلس تصریح کرد: متأسفانه در زمینه قاچاق کالاهای خارجی که مقام معظم رهبری نیز به برخی مصادیق آن اشاره داشتند، شاهد مسائل نگران‌کننده‌ای هستیم، کالاهای خارجی قاچاق به وفور وارد کشور می‌شوند، آمارها عددی حدود 20 میلیارد دلار را نشان می‌دهد، این رقم یعنی تقریباً نزدیک به 70 هزار میلیارد تومان واردات کالای قاچاق به کشور؛ حال ببینید این موضوع چه ضربه مهلکی به تولید داخلی و مصرف کالاهای داخلی وارد می‌کند، به خصوص در پوشاک، کفش و مواد غذایی که کالاهای کاملاً مصرفی هستند و ورود این کالاهای مصرفی به داخل کشور تأثیرگذاری در پویایی اقتصاد کشور ندارد.

وی با بیان اینکه عمده کالاهای قاچاق کالاهای مصرفی بوده است، تأکید کرد: از طرفی باید توجه داشت که در اقتصاد مقاومتی شفافیت اقتصاد به خصوص در حوزه‌های بانکی امر مهمی است، نقدینگی بانک‌ها فوق‌العاده کم شده است و میزان تسهیلات پرداختی به مشتریان کاهش یافته است، از طرفی با توجه به سوءاستفاده‌های بزرگ بانکی و تخلفات صورت‌گرفته در بانک‌های کشور، مردم بعضاً‌ اعتمادشان را به سیستم بانکی کشور از دست دادند، همه این موارد مسائلی هستند که دولت باید بیش از پیش برای حل آنها توجه و اقدام کند.
۱۳۹۶/۰۵/۰۸ ۱۳:۵۵
 
۱۳۹۶/۰۲/۲۳ ۱۰:۵۲
 
۱۳۹۶/۰۲/۲۳ ۰۸:۰۸
 
۱۳۹۶/۰۲/۱۳ ۱۵:۳۶
 
۱۳۹۶/۰۱/۲۶ ۰۸:۱۱
 
۱۳۹۶/۰۱/۱۸ ۰۹:۱۷
 
۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۲:۱۷
 
۱۳۹۶/۰۱/۰۶ ۱۴:۴۶
 
۱۳۹۵/۱۱/۰۵ ۱۵:۱۲
 
۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۰۸:۵۰
 
 
کلمات کلیدی : اقتصاد ایران+دولت یازدهم+رکود+اشتغال
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.